GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ...

Από την Ρούλα Τάκη Κύριε Πρόεδρε, μην υποκύψετε και υπογράψετε το διάταγμα που σας έφεραν για να παίρνουν οι νέοι κάτω των 25 μικρότερο μ...

Από την Ρούλα Τάκη

Κύριε Πρόεδρε, μην υποκύψετε και υπογράψετε το διάταγμα που σας έφεραν για να παίρνουν οι νέοι κάτω των 25 μικρότερο μισθό από τους υπόλοιπους εργαζόμενους, είναι αν μη τι άλλο αντισυνταγματικό.
 Θυμάστε εκείνο το άρθρο που λέει ότι όλοι οι ΄Ελληνες είναι ίσοι;
 Σας παρακαλώ πολύ μην υποκύψετε, σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων και μην κάνετε τα παιδιά μας δούλους ενός συστήματος που άλλοι δημιούργησαν γι αυτά.
 Μην υποκύψετε και στείλετε στην ανεργία όλους τους εργαζόμενους άνω των 50 ετών, γιατί αυτό θα γίνει.
Ποιος εργοδότης δεν θα προτιμήσει να...
 απολύσει τον αμοιβόμενο με υψηλό μισθό υπάλληλο για να πάρει ένα νέο των 500 ευρώ. Δώστε εσείς το παράδειγμα στον Παπανδρέου για το πώς πρέπει να τηρούνται οι υποσχέσεις στον λαό.
Αν δεν μπορείτε παραιτηθείτε. Δείξτε τους πώς είναι πραγματικά ένας Πρόεδρος της Δημοκρατίας, αυτής της δημοκρατίας που υπάρχει μόνο κατʼ όνομα γιατί πλέον έχουμε σοσιαλιστική δικτατορία.
Αλήθεια γιατί δεν πάνε αυτήν την υπόθεση στην Βουλή να δούμε ποιος θα ψηφίσει τέτοιον νόμο; Γιατί πετάνε το μπαλάκι σε εσάς.
 Προβληματιστείτε και πράξτε κατά συνείδηση.

21 σχόλια

  1. Καλά στα παπαρια του θα σε γράψει ο προεδρος όπως κάνει τόσα χρόνια. Απλά το παίζει και σοσιαλιστής!

    ΧΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είμαι εργαζόμενος 42 ετών και είμαι σίγουρος ότι βρίσκομαι στις επόμενες προτιμήσεις του εργοδότη μου.
    Γιατί να μην με σουτάρει με μια γελοία αποζημίωση, και να προσλάβει έναν νεό εικοσιπεντάρη με το 1/3 του μισθού που παίρνω;
    Το τι θα γίνω εγώ δεν έχει καμμία σημασία για το σύστημα. Ετσι και αλλιώς και εγώ έβλεπα ανθρώπους να απολύονται και δεν έκανα τίτποτα. Καθόμουν στον καναπέ μου, έτρωγα το φαγάκι μου, και στενοχωριώμουν. Την άλλη μέρα το είχα αφήσει πίσω μου. Μπορεί και να μου αξίζει.
    Αλλά κυρία Ρούλα μου, δεν καταλαβαίνω γιατί απευθύνεστε στον πρόεδρο. Μήπως δεν αποτέλεσε και αυτός μέρος του συστήματος;
    Μπορεί να ήταν αδιάφθορος, να ήταν νομοταγή ή ότι άλλο.
    Αν όμως είχε και την παραμικρή τσίπα θα είχε παραιτηθεί εδώ και καιρό.
    Ο πρόεδρος δεν μπορεί (δεν θέλει;) να κάνει τίποτα.
    Μόνοι μας πρέπει να βρούμε τον δρόμο μας.
    Υπάρχουν λύσεις. Γιατί, για παράδειγμα, να γίνονται δύο πορείες; Μία του ΠΑΜΕ και μία των συνδικάτων;
    Ας ενωθούμε πια΄και ας τους στείλουμε από εκεί που ήρθαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΦΟΥ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. σιγα και μην δεν το ψηφισει και αυτο το μουνοπανο.θα κανει πως και καλα δεν μπορει να κανει αλλιως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ?
    ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ.
    ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΑΔΥΝΑΜΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ,ΕΝΩ ΤΑ ΥΨΗΛΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΛΩΒΗΤΑ.
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΟΥΤΕ Η ΙΔΙΑ Η ΜΑΡΓΚΑΡΕΤ ΘΑΤΣΕΡ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΕ.
    ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΙ,Η ΧΩΡΑ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΦΤΩΧΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.
    ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΓΚΛΗΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ,Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΦΕΝΕΤΑΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΜΠΑΝΑΝΙΑ.
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΟΤΥΠΟΔΕΣ ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ,ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΣΟΚΤΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΣΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝΕ ΚΑΘΟΛΟΥ.
    ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΟΙΝΗΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΕΖΟΥΝ,ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ.
    ΕΛΠΙΖΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝΕ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ,ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι λές ρε έξυπνε;
    Κατ' αρχάς που το είδες γραμμένο ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μπορεί να αρνηθεί την υπογραφή ΠΔ , το οποίο έχει εσωτερική νομιμότητα; Επειδή δεν αρέσει σε εσένα ,πρέπει ο ΠτΔ να αρνηθεί την υπογραφή και να οδηγηθεί σε θεσμική εκτροπή;
    Ύστερα, πως νοείται ρε πανέξυπνε ένας εργαζόμενος 50 ετών να αντικατασταθεί από έναν άλλον 21 ετών; Μιλάμε για εργαζόμενους με ίδια προσόντα; Είναι ποτέ δυνατόν;
    Και ποιος σου είπε ρε αστροπελέκι ότι οι νέοι θα παίρνουν λιγότερα χρήματα; Δεν άκουσες τίποτε για συμπλήρωση του μισθού τους με επιδότηση, προερχόμενη μάλιστα , κατά το μεγαλύτερο μέρος , από την ΕΕ;
    Για την ανεργία των νέων και τους 25-30 χρονους, που μένουν ακόμη στο παιδικό δωμάτιο, δεν έχεις ακούσει τίποτε;
    Φτάνει πια ρε σοφέ. Αυτή η ακινησία μας έφερε εδώ που είμαστε. Δεν αισθάνεστε ότι πρέπει κάτι να αλλάξει;
    Ως πότε τα ωραία λόγια- κατ' ουσία μεγάλες μαλακίες- θα μας κυνηγάνε στην Ελλάδα;
    Μεταρρυθμίσεις ρέέέέέέ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μην περιμένετε τίποτα για να μην απογοητευθείτε.
    Πάρτε το επιτέλους απόφαση, ότι η πατρίδα έχει έλλειψη ηγετών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. η γλαστρα της δημοκρατιας.

    ας τον καταργησουμε και αυτον τον μαλακα να γλυτωσουμε τα εξοδα απο τις δεξιωσεις και τα μασκε-παρτυ.

    μονο για αυτα ειναι.

    κατα τα αλλα υπογραφει ολους τους αθλιους νομους του πορνοπασοκ χωρις δευτερη σκεψη.
    και μετα λεει μια αρχιδια φιλολαικη για καταναλωση.

    ουσσστττ αρχιδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. re 4.51 TI ROYFIANOS H ERGODOTIS EISAI? AS PARETITI O POYSTIS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ποια θεσμικη εκτροπη βρε μαλακα, τον γαμησανε τον κοσμακη,αυτο ειναι εκτροπη, αλητη τσατσε και γλυφτη
    ΑΜΑ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΒΡΕ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ 4.51, ΕΝΑΣ ΠΕΝΗΝΤΑΧΡΟΝΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΕΝΑ ΕΙΚΟΣΑΧΡΟΝΟ, ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. AΓΟΡΑΖΟΥΝ Η ΝΟΙΚΙΑΖΟΥΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΑΔΕΙΕΣ ΠΕΛΑΤΩΝ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΤΕΧΝΗΤΗ ΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΣΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ.ΜΗΠΩΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ Ο "ΤΑΧΑΤΕΣ" ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ Σ'ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΛΗΦΘΗΚΑΝ ΠΡΟΧΤΕΣ (ΕΠΟΧΙΑΚΟΙ)ΑΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΦΕΤΟ ΑΝΕΡΓΙΑ, Ή ΘΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ? ΠΡΟΕΔΡΕ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΕΡΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ.ΔΕΝ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΜΕ ΠΡΟΕΔΡΙΚΗ ΚΗΔΕΙΑ!!!ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΛΠΟ ΚΟΠΑΝΑΣ,"ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ" ΦΩΝΑΧΤΕ ΤΟΥΣ ΜΑΟΥ-ΜΑΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Είμαι ο 4. 51 και πραγματικά το διασκεδάζω να βγάζω την ΒΛΑΚΕΙΑ και την ΑΛΗΤΕΙΑ των κουκουεδοδεξιών. Πολύ γελάω. ΠΡΟΣ ΜΑΛΑΚΑ 1 , τον 6:21:00 μ.μ.Ποιος σου είπε ρε βλάκα ότι "δουλεύω" σημαίνει "τρέχω". Αυτό σημαίνει ότι είτε δεν έχεις δουλέψει ποτέ στην ζωή σου είτε ότι κάνεις καμία δουλειά του ποδαριού και δεν είσαι σε θέση να εκτιμήσεις την δουλειά των άλλων.ΠΡΟΣ ΜΑΛΑΚΑ 2 , τον 6:16:00 μ.μ. Γιατί ρε καραγκιόζη να είμαι ρουφιάνος και ποιου ρε μαλάκα; Εξάλλου, οι εργοδότες, αν δεν κάνω λάθος, έχουν ταχθεί κατά των μέτρων (ωραία μαλακία και αυτή), ΠΡΟΣ ΜΑΛΑΚΑ 3, τον 6:18:00 μ.μ. Σε δέκα λέξεις κατάφερες οι πέντε να είναι βρισιές. Άρα είσαι γνήσιος είτε κουκουές είτε (το πιθανότερο) κωλοδεξιός, που θυμήθηκες κι εσύ τώρα τον κοσμάκη. Τώρα τον θυμήθηκες ρε μαλάκα τον κοσμάκη; ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Μαλάκες όλου του κόσμου ενωθείτε (ελπίζω να επανέλθετε για να γελάσω κι άλλο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Tον μικρο εργοδοτη του 1 και 2 υπαλληλων οταν δεν παει καλα η δουλεια του και πρεπει και να αποζημιωσει εργαζομενους που θα του κανουν πολεμο νευρων μεχρι να φυγουν λουφαροντας και διωχνοντας πελατες επειδη απολυονται και να κινδυνεψει να παει φυλακη για χρεη ποιος θα τον αποζημιωσει ηλιθιοι εργατοπατερες;Μακαρι να ειχα δουλεια για μενα και για τους υπαλληλους μου και να πηγαιναν ολα καλα. O υπαλληλος θα παρει ταμειο ανεργιας και αποζημιωση οταν το μονο που προσφερει ειναι εργασια. Ο εργοδοτης(για μικρους μιλαμε παντα αν και αυτο ισχυει και για μεγαλους) προσφερει απειρως περισοτερη εργασια(παιρνει 10 μερες αδεια ενω ο υπαλληλος 30 και πληρωμενη)κεφαλαιο, νομικη ευθυνη και ατελειωτο αγχος. Δεν ειναι αυτος εργαζομενος; Δημιουργειστε πρωτα δικη σας επιχειρηση και μετα ελατε να μιλησουμε. Απ εξω απ τον χορο λετε μαλακιες... Παντα υπαρχουν δυο οψεις στα παντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Φίλε Ηλία,

    Δεν είμαστε κατά των εργοδοτών. Οπως ούτε και αυτοί άλλωστε κατά των εργαζομένων.
    Το όφελος είναι ανταποδοτικό και κερδίζουν και τα δύο μέρη.
    Ετσι και αλλιώς δεν είναι όλοι οι άνθρωποι το ίδιο τολμηροί ώστε να ρισκάρουν. Κάποιοι λοιπόν θα δουλεύουν για κάποιους άλλους.
    Το θέμα είναι να καταλάβουν όλοι ότι δεν είμαστε εχθροί.
    Αν φίλε Ηλία, άνθρωποι απολυθούν με ελάχιστα διακαιώματα, και η δική σου επιχείρηση θα αντιμετωπίσει πρόβλημα. Οπως πρόβλημα θα έχεις και όταν οι εργαζόμενοι παίρνουν μισθούς πείνας. Αν αυξηθούν τα καταστήματα των πολυεθνικών, πάλι θα έχεις πρόβλημα.
    Δεν θα υπάρχει αγοραστική δύναμη για το προιόν ή εμπόρευμά σου.
    Αυτό που συμβαίνει είναι πρωτόγνωρο αλλά και κατευθυνόμενο.
    Ας ενωθούμε για να επιβιώσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Για τον 4.51... Μου αρεσει που οποιος δεν εχει την αποψη του ΠΑΣΟΚ ειναι ΒΛΑΚΑΣ κουκουεδεξιος.. Μηπως φιλε μου εισαι κανενα αυλικο λαμογιο του κομματος που σε παραμυθιαζει οτι κανει μεταρυθμισεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΤΑ ΛΕΣ ΚΟΚΩΝΑΜ?
    Σ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ "ΔΑΝΕΙΣΕ "ΛΕΦΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ [ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ]
    ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΕΙ Η ΦΟΡΟΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΤΟΥ "ΚΩΛΟΣΠΙΤΟΥ" ΤΗΣ ΜΙΜΗΣ?
    ΤΙ ΛΕΣ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ?
    ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΥΛΙΟΥΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΤΑΝΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΙ ΚΑΘΑΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΑΝ ΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΤΟΥΣ.
    ΚΑΙ ΥΠ'ΟΨΗ:
    ΕΙΝΑΙ Ο "ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ" ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΛΥΦΟΥΝ ΟΛΟΙ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΥΑΛΩΤΟ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΖΟΜΕΝΟ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΒΡΩΜΟΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ.
    ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ.
    Η ΝΤΟΥΒΛΗ ΚΑΙ Η ΤΖΟΥΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΤΙΜΙΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ.
    ΑΥΤΟΣ ΠΟΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Παρατείστε τα στρεβλά όνειρα και ελάτε να απολαύσουμε όλοι μαζί αυτό
    που μας αξίζει. Το τελευταίο μας
    Ελλαδο - βασίλε(υ)μα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση