GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Του έκλεισε την πόρτα ο Βαρβιτσιώτης από το Ινστιτούτο "Κ. Καραμανλής"...

Οι όποιες πιθανότητες να γίνει ο Λευτέρης Ζαγορίτης γενικός διευθυντής στο Ινστιτούτο "Κωνσταντίνος Καραμανλής", μετά την αποχώρ...

Οι όποιες πιθανότητες να γίνει ο Λευτέρης Ζαγορίτης γενικός διευθυντής στο Ινστιτούτο "Κωνσταντίνος Καραμανλής", μετά την αποχώρησή του από τη θέση του γραμματέα της ΝΔ, εξανεμίζονται λόγω των διαστάσεων που πήρε το θέμα με την Τζούλια Αλεξανδράτου.
Ούτως η άλλιως ο Γ. Βαρβιτσιώτης που είχε το πάνω χέρι στο Ινστιτούτο δεν τον ήθελε.
Τώρα, κατά τις πληροφορίες, διαμήνυσε πως δεν υπάρχει καμία περίπτωση να πάρει αυτή τη θέση.
Και το απέκλεισε πια και ο Αντ. Σαμαράς...
Ο Παλαιονεοδημοκράτης

16 σχόλια

  1. ΞΥΠΝΑΤΕ ΧΑΧΟΛΙΑ

    Ο αργόμισθος Στέλιος Κούλογλου με τις εκπομπές του και πλάνα από ντοκιμαντέρ του εξωτερικού
    θα παίρνει λένε 25.000 ευρώ τον μήνα αλλά η ουσία είναι ότι ακόμα δεν μας έχει απαντήσει πόσα χρήματα θέλει να πάρει ο ίδιος για να κάνει αυτές τις δύο εκπομπές. Πείτε μας κ.Κούλογου για...

    να ξέρουμε πόσα θέλετε να πάρετε για να κάνετε εκπομπές στην κρατική τηλεόραση; Να πάει στην ιδιωτική τηλεόραση και να βρει δουλειά όπως έκαναν και άλλοι δημοσιογράφοι που στηρίχθηκαν στα πόδια του. Έλεος πια με τον κρατικοδίαιτο τιμητή Στέλιο Κούλογλου που κρύβεται πίσω από την μισθοφορική ασυλία της ΕΡΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η εντολή των υπερατλαντικών αφεντικών είναι σαφέστατη.
    ΣΩΣΤΕ ΤΟ ΓΙΩΡΓΟ, ΧΕΣΤΕ ΤΟ ΛΑΟ.
    Ωραίο κόμμα πάνε να φτιάξουν οι συνεργάτες του πασόκ. Με αρχηγό την πάμπλουτη αποστάτισσα (πρώην στρατιώτη), τον παρτάκια Κιλτίδη, τον απίθανο κλόουν Γιακουμάτο, κάτι ρετάλια Καρατζαφέρηδες, Μαρκογιαννάκηδες και Κοντογιάννηδες, όλα τα μπουμπούκια μαζί (και οriginal μπουμπούκος Άδωνι, βεβαίως βεβαίως).
    Οι αμερικανοί έχουν δώσει σαφή εντολή, σώστε τον Γιώργο, πάση θυσία.
    Ακούγεται ότι το κόμμα των μπουμπουκιών αυτών θα λέγεται:
    Μπουμπουκο-ΣΟΚ, για να ταιριάζουν τα σόκ του μνημονίου με το Πα-ΣΟΚ.
    Που πάτε ρε καραμήτροι;
    Εδώ ψηφίσατε την οικονομική μας εξαθλίωση και μετά περιμένετε ψήφο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάποιος κύριος που αφήνει τη δουλειά του και η προτεραιότητά του είναι το βόλρμα του υιού του , γράφοντας στα παλιά του τα παπούτσια τον ελληνικό λαό και την ισότητα των ελλήνων πολιτών δεν είναι άξιος για δημόσιο αξίωμα.
    Είναι δεδομένο ότι σε κρίσιμα θέματα προτεραιότηατά του δεν είναι ο Νόμος και το Σύνταγμα αλλά το συμφέρον.
    Τέτοιοι άνθρωποι πρέπει να ξεβράζονται....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Την Αλεξανδρατου και τον μενιο για διευθυντες να τους φυλαει ο υιος Ζαγοριτης σκοπος στην πορτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καταραμένε Παπαδόπουλε.!
    40 χρόνια μετά, και ακόμα τυραννάς τα καημένα παιδιά της νέας τάξης.
    Γιατί βρε άθλιε;
    Κανείς δεν θυμάται ότι μου στέρησες την λάμπα πετρελαίου και τον χωματόδρομο μου, που τόσο αγαπούσα, και μου έφερες ηλεκτρικό, άσφαλτο και τηλέφωνο στην καλύβα μου, και που μου έδωσες 20ετες άτοκο δάνειο για να την κάνω σπίτι, με μόνο όρο να έχει την τουαλέτα μέσα.
    Και ειλικρινά τσατίζομαι γιατί το κάθαρμα ο χουντικός κατάφερνε να φτιάχνει τα έργα σχεδόν δωρεάν, χρησιμοποιώντας την ΜΟΜΑ... Γιατί ρε χάλασες την πιάτσα? σε πείραζε να δώσεις την δουλειά σε κανένα εργολάβο.
    Ποιός σου είπε ρε καθίκι ότι θέλαμε να γίνουμε Βιομηχανική χώρα και ξεκίνησες να φτιάχνεις σε όλη την Ελλάδα Βιομηχανικές περιοχές ξεκινώντας από τα Οινόφυτα? Αλλά ξέρω γιατί τα έκανες... Γιά να βρίσκουν χιλιάδες Έλληνες δουλειά εκεί τόσα χιλιόμετρα από την Αθήνα και να ταλαιπωρούνται... Ποιός σου είπε ρε ότι θέλαμε να παράγουμε προϊόντα? Εμείς να καταναλώνουμε θέλαμε! Ακούς εκεί η Ελλάδα Βιομηχανική χώρα... Κάθαρμα ε κάθαρμα!
    Δεν φτάνει αυτό γελοίε δικτάτορα, αλλά διεγραψες τα αγροτικά χρέη του πατερα μου.
    Σαν να μην έφταναν όλα, αυτά έστελνες και εκείνο τον ηλίθιο τον Μακαρέζο και έκανε συμφωνίες ακόμη και με τους Κινέζους με του Βορειοβιετναμέζους και τους πουλούσες και το σιτάρι που έβγαζε η χωρα.
    Τί κατάφερες άτιμε;
    Τόλμησες και πήρες και βραβείο οικονομικής ανάπτυξης το 73 χωρίς να πάρεις δάνεια και να αφήσεις χρέη, και το θυμήθηκα το 2002, όταν ο μεγάλος Σημίτης έφτασε στον ίδιο πληθωρισμό με σένα που τόσο ύπουλα μας είχες φέρει, έστω και με λίγο πειραγμένα στοιχεία.... Τι όλα θα τα λέμε στις κουφάλες τους Ευρωπαίους! Ειχες ταπεινωσει το δολλαριο επι χρονια. Οι ελληνες δουλευαν το ελληνικο τσιμεντο στην αραβια.
    Αχρείε Παπαδόπουλε, αφού έφαγες, έφαγες, μας φλόμωσες στο ψέμα, στο τέλος είχες και το θράσος να μην αφήσεις καμμιά περιουσία και το μόνο σου περιουσιακό στοιχείονα ήταν η στολή σου! Και αντί να την δωρήσεις τρομάρα σου στο Κράτος είχες ζητήσει να σε θάψουν με αυτήν!
    Εκείνο που δεν κατάλαβα είναι γιατί έβγαλες τα πετρέλαια στον Πρίνο και ξεκίνησες να μας βάζεις σε περιπέτειες με τους γείτονες μας Τούρκους?;
    Φυσικά και τα εργοστάσια που πρόσθεσες πχ στην Πτολεμαΐδα η τα υδροηλεκτρικα και εκείνο που συμφώνησες και πλήρωσες στους Φιλίππους με τους Ρώσους για τον ίδιο λόγο τα έκανες, άθλιο υποκείμενο. Χωρια τα σταδια αθλητισμου σε ολη τη χωρα.
    Ρε ζώον ποιός σου είπε ότι ήθελα να μπορώ να κοιμάμαι με την πόρτα ανοιχτή και να μην φοβάμαι μην μπει κανένας μέσα το βράδυ γιά πλιάτσικο? Ακους εκεί να μου κάνει κουμάντο στον αν θα αμπαρώσω την πόρτα... Ποιός σου είπε ότι ήθελα να νιώθω ασφαλής παλιοφασίστα?
    Τέλος σιχαμερέ φασίστα αντί να κάνεις μνημεία για τον Ζαχαριάδη και όλα τα καλά παιδιά που πάλεψαν να μην υπάρχει Έλληνας πάνω από τον Όλυμπο, εσύ τους έστειλες εξορία και ακύρωσες όλα τα σχέδια τους που θα μας έκαναν ένα ευτυχισμένο παράδεισο με κολεχτίβες και κολχόζ, όπως τα κατάφεραν οι πλούσιοι γείτονες μας οι Βούλγαροι οι Αλβανοί οι Ρουμάνοι και λοιποί τυχεροί, ενώ σήμερα έχουν και συντάξεις και μνημεία και μουσεία και πουτανες.
    Αλλά μετά την γκέλα του πολέμου του Γιομ Κιπουρ, πλήγωσες ανεπανόρθωτα τους φίλους μου τους ισραηλίτες . Και έβαλαν να σε ρίξει ο Ιωαννίδης - και καλά σου έκανε άθλιε! Ακούς εκεί να μην δώσεις διευκολύνσεις στους Αμερικάνους και τους Εβραίους γιά χάρη των Αράβων!!!!!
    Όλα αυτά τα γράφω γιατί μετά από 47 χρόνια εξακολουθώ να ακούω τον παλαβό τον γείτονα μου, που μου πρήζει τα αρχ..ια, να βγαίνει και να φωνάζει κάθε τέτοια μέρα ΖΗΤΩ Η 21 AΠΡΙΛΙΟΥ!!!
    Ούστ Φασισταριά ... Εγώ είμαι Δημοκράτης και ας πεινάω, και ας μου έχει βγάλει στο σφυρί η Τράπεζα το σπίτι, και ας είμαι άνεργος και ας ταλαιπωρούμε από τον δυνάστη-υπάλληλο του ΟΑΕΔ όταν πάω γιά το επίδομα ανεργίας και ας κοιμάμαι κλειδαμπαρωμένος το βράδυ μπας και κάνει ντου κανένας Αλβανός...
    Είμαι ....Δημοκράτης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η Ελλάδα έχει ανάγκη την Aγία Οικογένεια.
    Η τωρινή της εκπρόσωπος μπορεί να εκδιώχθηκε κλωτσηδόν από την Νέα Δημοκρατία αλλά ο Χατζηπαπαγαλάκης και ο Κουρής του Alter είναι εδώ, μαζί με τα καλόπαιδα του Αλαχαβούζου του Σκάι.
    Λέμε ΝΑΙ στους φίλους και συμμάχους Αμερικανούς.
    Λέμε ΝΑΙ στο άξιο παλληκάρι από τη μινεσότα που έχουμε την τιμή να μας πηδάει.
    Λέμε ΝΑΙ στα δάνεια από το εξωτερικό για να μπαλώσουν τις τρύπες του οι τράπεζες να μην πεινάσουν τα αφεντικά τους.
    Αγωνίσου κι εσύ μαζί μας να περάσουμε το υπεύθυνο ασφαλιστικό νομοσχέδιο, διότι δεν μπορείτε να καταστρέφεται η Ελλας, από εργαζόμενους, που τολμούν να ζητούν σύνταξη πριν τα 90!
    Με τη Ντόρα λέμε ΝΑΙ στον Παπανδρέου.
    ΝΑΙ στον Καρατζαφέρη.
    Ναι στο ΔΝΤ.
    Ναι στο ασφαληστρικό.
    ΝΑΙ στο εργασιακό.
    ΝΑΙ στην κηδεμονία από τους ξένους.
    ΝΑΙ στη bilderberg.
    ΝΑΙ στο brookings institute.
    ΝΑΙ στους Γερμανούς.
    ΟΧΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΘΑ ΜΑΣ ΧΑΛΑΣΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ.

    Νίκος Χατζηπαπαγαλάκης
    Alter
    Εκάλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ο ΝΙΩΤΗΣ είναι ακόμα αντιπρόεδρος της βουλής;;;;;;
    βάλατε τις κάβλες ενος 19χρονου με τις βόνβες των 30 χρονων.....μπράβο ζώα

    ο γιος του ζαγορίτη δεν πέταξε καμία μολότωφ.......ανώριμο καιαπηχτο μυαλό είχε.......ΖΩΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΟΙΟ ΙΣΤΙΤΟΥΤΟ Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΡΕ ΠΑΠΑΡΕΣ ;
    ΕΠΙΧΟΡΗΓΕΙΤΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ !!!!
    αντε γαμηθητε ρε !
    καρμανιολα χρειαζεστε !!!
    ΑΡΧΙΔΙΑ, ΑΡΧΙΚΛΕΦΤΕΣ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ

    Παράνομες έβγαλαν για μια ακόμη φορά κινητοποιήσεις εργαζομένων οι δικαστές.
    Τις έβγαλαν βέβαια δικαστές τους οποίους πληρώνουν, τα κορόιδα, ο εργαζόμενος λαός
    Όταν οι εφοπλιστές αποκλείουν ολόκληρα νησιά αν και έχουν πάρει επιδοτησάρα αυτοί δεν παρανομούν; Όταν στοιβάζουν σαν ζώα υπεράριθμους επιβάτες δεν παρανομούν; Για να μην θυμηθούμε και κάποια τραγικά γεγονότα που είχαμε και ανθρώπινα θύματα.
    Οι ίδιοι δικαστές που δεν βρήκαν κανένα ενοχοποιητικό στοιχείο όταν έψαξαν το σκάνδαλο της Ζίμενς και τα άλλα σκάνδαλα στα οποία σκάνδαλα κλάπηκαν πολλά χρήματα του ελληνικού λαού ο οποίος και πληρώνει τους μισθούς τους.
    Να ενταθεί η προστασία σε πολιτικούς που έχουν εμπλακεί σε σκάνδαλα ζήτησε το υπουργείο προστασίας του πολίτη. Δηλαδή αυτούς που έκλεψαν τα λεφτά του ελληνικού λαού θα τους φυλάνε αστυνομικοί που πληρώνει ο ελληνικός λαός μήπως μας πάθουν και τίποτα. Την ίδια στιγμή σε όλη την Ελλάδα γίνονται συνεχώς ληστείες και εγκληματικές πράξεις μιας και όλα τα αστυνομική τμήματα είναι απογυμνωμένα από προσωπικό αφού φυλάνε αυτούς που μας έκλεψαν. Βέβαια ίσως κάποιοι λέγοντας πολίτες εννοούν μόνο τους κλέφτες .Μήπως όμως ήταν πιο τίμιο να άλλα!
    ζε και το υπουργείο όνομα.
    Βέβαια εδώ μπαίνει και το θέμα της τρομοκρατίας και θα σου ερχόταν να βάλεις τα γέλια αν δεν είχαμε τα γνωστά τραγικά γεγονότα. Οι μόνοι που έμειναν να ¨¨πιστεύουν¨¨ τα παραμύθια περί τρομοκρατών είναι οι δημοσιογράφοι της τηλεόρασης οι οποίοι κλαίνε και οδύρονται ότι υπάρχουν τρομοκράτες και βέβαια δεν τους πιστεύει πλέον κανείς. Για την τρομοκρατία βρέστε άκρη μεταξύ σας, αν σας ενδιαφέρει βέβαια να βρείτε άκρη.
    Και βάζω αυτή την στιγμή το ερώτημα εγώ που πληρώνω φόρους για όλους αυτούς τι στην ευχή είμαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Παρακάτω από τη σημερινή κυβέρνηση παπανδρέου-καρατζαφέρη-θοδώρας δεν γίνεται.
    Default και δραχμούλα για να αρχίζει πάλι να δουλεύει το μαγαζί, να βρεί δουλειά ο κόσμος και να ξαναπάρουμε πίσω τη ζωή που μας στέρησαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κωνσταντινίδη (Αναδημοσίευσι) "Hai capito ora perche' ti fanno tutto questo?" (ripubblicazione)
    Το παρακάτω κείμενο το είδαμε πρόσφατα σε εκπαιδευτικό ιστολόγιο, ένα μη συμβατικό BLOG που «δημιουργήθηκε από εκπαιδευτικούς που υπηρετούν ή υπηρέτησαν στη Λήμνο» και παρ’ όλες τις μικροαδυναμίες ή υπερβολικές κρίσεις του το κρίνουμε άξιο αναδημοσίευσης.

    Κατάλαβες τώρα γιατί...
    (testo di I. Konstantinidis)

    Του Ιωάννη Κωνσταντινίδη

    Κατάλαβες τώρα γιατί στα κάνουν όλα αυτά…
    Όταν έλεγες πως αγαπάς την Πατρίδα σου; Για να την πουλήσουν πιο εύκολα.
    Όταν επί Σημίτη κάθε λέξη που άρχιζε από εθν-… και ελλ-… έγινε ο δαίμονας που θα μας στερούσε από τον “εκσυγχρονισμό”;
    Κατάλαβες τώρα γιατί σε λέγανε ρατσιστή;
    Σε πολύ λίγο δεν θα είσαι ιδιοκτήτης της πατρίδας σου, θα είσαι ένας κάτοικος μιας χώρας που θα ανοίκει στους τραπεζίτες και τ’ αφεντικά τους που παριστάνουν την κυβέρνηση.
    Κατάλαβες τώρα γιατί τους αγαπάνε τους “μη νόμιμους μετανάστες” τόσο πολύ οι εκλεγμένοι αλήτες μας; Για να κάνουν με τη δυστυχία τους κι εμάς δυστυχισμένους.
    Κατάλαβες τώρα γιατί πριονίσανε την παιδεία και την υποβάθμισαν σε “εκπαίδευση”; Για να σε κάνουν υπαλληλάκο των 3.60. Να σε βάλουν πίσω από τον πάγκο των μπακάλικών τους, να σερβίρεις καφέδες και να πηγαίνεις με το παπί πίτσες στα πάρτυ του Χριστοφοράκου.
    Κατάλαβες τώρα γιατί σου δίνανε τζάμπα κάρτες οι τράπεζες; Για να σου πάρουν το πατρικό σου! Δεκάρα δεν δίνανε για τις δόσεις σου, με χαρτιά τυπωμένα σου πήρανε το σπίτι, το χωράφι, το μαγαζί.

    Κατάλαβες τώρα γιατί σε χώσανε στο χρηματιστήριο; Όταν ένας πρωθυπουργός της χώρας προέτρεπε τον απλό κόσμο να βάλει το κομπόδεμά του στο στημένο παιγνίδι του χρηματιστηρίου, δεν εννοούσε ακριβώς για …επενδύσεις.
    Κατάλαβες τώρα πως κάποιοι γίνανε πάμπλουτοι σε μια νύχτα ανταλλάσσοντας πλούτο με αέρα;
    Κατάλαβες τώρα γιατί γουστάρουν τόσο την “ελεύθερη αγορά”; Για να κλείσει ο μπακάλης και να στέλνεις τον κόπο σου στα μεγαλομπακάλικα της Γερμανίας. Σε βγάλανε ψαράκι από τη γυάλα σου και σε πετάξανε στον ωκεανό με τα σκυλόψαρα, με τους δικούς τους …κανόνες διατροφής.

    Κατάλαβες τώρα, ψαράκι, πόσο αξίζει η γυάλα σου; Μήπως έχεις την καλύτερη γωνιά στον κόσμο, το καλύτερο οικόπεδο και στην κοστολογούν μόλις 300 δις; Τότε τα βράχια της Ιρλανδίας πόσο κάνουν, τέσσερα δίφραγκα;

    Κατάλαβες τώρα τι σημαίνουν για ‘κείνους “επενδύσεις”; Με δημόσιο χρήμα, σε δημόσιο χώρο, με κρατικές επιδοτήσεις φτιάχνουν έργα που σε βάζουν να τα πληρώνεις για τρεις ζωές σ’ αυτούς που το παίζουν εργολάβοι. Τους έφτιαξες καινούριο αεροδρόμιο ενώ είχες, τους χάρισες και τον εθνικό σου αερομεταφορέα επειδή ήταν “μορφονιοί” και ‘ξέραν καλύτερα να στήνουν σιδεριές και να στρώνουν άσφαλτο από τη ΜΟΜΑ.

    Κατάλαβες τώρα γιατί την Εθνική σου Οδό της αλλάζουν ονοματάκι; Θέλεις 20ευρώ για να πας από Αθήνα – Θεσσαλονίκη χρησιμοποιώντας την Εθνική σου Οδό, αυτήν που είναι υποχρέωση του κράτους να κατασκευάσει κι όχι να την ξεπουλήσει στο κάθε “όμορφο’ που παριστάνει τον εργολάβο.

    Κατάλαβες τώρα γιατί σου πουλάνε φθηνά τα χαζοκούτια; Για να σε κάνουν να τρως κουτόχορτο στα λιβάδια της τηλεόρασης. Για να σε πετάνε μπαλάκι από τη μεσημεριανή χαζοβιόλα στον απογευματινό πληρωμένο τελάλη της προπαγάνδας τους. Από το πρωί μέχρι το βράδυ μια θλιβερή παρέλαση υπερεκτιμημένων “τίποτα” με ειδικότητα στον αέρα.

    Κατάλαβες μήπως τώρα γιατί στη Βουλή δεν μπαίνει ούτε ένας σοβαρός άνθρωπος; Επειδή αφορά ένα θίασο τριακοσίων διορισμένων από τις κομματικές λίστες οι οποίες συντάσσονται από ντόπιους τοποτηρητές που οι μεγάλοι επιλέγουν από τις “άγιες οικογένειες” του τόπου. Δεν θα βρείτε κανέναν από τους έλληνες λαμπρούς διανοητές κι επιστήμονες εκεί μέσα. Ούτε απ’ έξω δεν πατάνε μη λερωθούν.

    Κατάλαβες τώρα γιατί τα κάνουν όλ’ αυτά; Δεν θέλουν άλλους Έλληνες. Ούτε στο γένος ούτε στη σκέψη. Καθιστούν αδύνατη ακόμα και την αναπαραγωγή. Οι γονείς σε δυο δουλειές, οι παππούδες ακόμα και στα 70 θα εργάζονται. Τα παιδιά δεν μεγαλώνουν αυτόματα και ο ξέρουν. Είναι υπεύθυνοι για κάθε ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ.

    Θυμηθήτε το, κάνουν γενοκτονία και το ξέρουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΥΤΗΚΑΤΕ
    ΤΟ PRESS.
    το ΜΛΟΚ ΠΑΣΟΚ ΣΕ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΗΣ
    ΜΟΡΦΗΣ ΣΥΦΙΛΗΣ
    ΚΑΙ ΒΛΕΝΟΡΟΙΑΣ.

    ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΓΝΟΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
    -ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΑΤΑΒΑΘΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΠΑΣΟΚ-

    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΛΥΠΗΣΗ ΣΑΣ.

    Ο ΓΙΟΜΠΑΖΟΛΙΑΣ ΝΕΚΡΟΣ ΣΕ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΗ ΣΗΨΗ..ΒΡΟΜΑΕΙ ΣΑΠΙΛΑ.

    Ο ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΑΣ ΠΙΠΕΣ.

    0 ΚΑΨΑΜΠΕΛΗΣ.Ο ΕΠΟΝΟΜΑΖΟΜΕΝΟΣ
    ΞΕΣΚΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΤΡΑΒΟΧΥΜΕΝΟ
    ΜΟΥΝΟΠΑΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
    ΜΑΖΕΥΕΙ ΧΥΣΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ
    ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ. ΓΙΑ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ.

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ .
    ΤΟ ΦΤΥΣΙΜΟ ΜΑΣ.
    ΦΤΑΝΕΙ ΚΑΙ ΛΕΡΩΝΕΙ
    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΑΣΙΝΕΣ
    ΡΟΧΑΛΕΣ.

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ-ΚΩΛΟΥ
    ΠΡΕΣΣ. !

    *** τις εισφορές σας μπορείτε να τις στέλνετε στην Ντόρα Μπακογιάννη
    ΤΑΙΖΕΙ ΑΥΤΗ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ
    ΠΑΣΟΚ-ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΥ...τα παραπάνω ζώα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τρίχα από μουνί σέρνει καράβι.
    Καραμπογιατισμένο.
    Καί άν η Τζούλια τό έχει ξυρισμένο
    πάει καί η πλάκα....
    Καί όλα γιά τή λούφα κανακάρη,
    μελλοντικό σσστέλεχοςς goldenboy.
    Bέβαια κράζετε τόν Ζαγορίτη μόνο,
    λές καί αυτός πρέπει νά πληρώσει
    γιά όλους τούς μπέμπηδες.
    Γιούς πολιτικών,επιχειρηματιών,
    συνδικάλων,αλλά καί καλλιτέχνες.
    Οί υπογράφοντες μεταθέσεις καί
    αναπηρίες θά ξεμπροστιασθούν?
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΝΕΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ – ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΚΕ ΣΑΜΑΡΑ??
    ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΚΡΙΒΩΣ??
    ΜΑ ΠΑΝΟΖΑΧΟ (ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΛΛΑ ΡΗΜΑΞΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ ΣΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ???
    ΜΕ ΒΑΡΝΑΔΑΚΗ ΤΕΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΠΟΥ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕ ΤΟΣΟΥΣ ΜΑ ΤΟΣΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ??????
    ΜΕ ΣΟΥΦΛΙΑ ΓΙΩΡΓΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΟΜΜΕΧ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΠΟΙΟ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΟΜΜΕΧ ΠΟΥ ΔΙΕΤΕΛΕΣΕ ΠΟΤΕ??? ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΙ ΤΟΥ ΚΟΜΠΟΔΕΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΟΤΕ??ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ??/
    ΜΕ ΠΑΤΡΙΑΝΑΚΟΥ ΦΕΒΡΩΝΙΑ ΠΟΥ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΕΡΝΕ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ??? ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΜΕ ΤΙΣΚΛΩΤΣΙΕΣ ΑΠΟ ΡΗΓΙΛΛΗΣ??/
    ΜΕ ΝΤΑΟΥΛΑ ΔΙΟΜΙΔΙ ΠΟΥ ΧΟΡΤΑΣΕ ΧΡΗΜΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 5ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ?ΑΠΟ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ ΣΕ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕΤΑ ΣΕ ΝΤΟΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΕ ΣΑΜΑΡΑ???
    ΜΕ ΓΚΙΑΤΑ ΓΙΑΝΝΗ ΠΡΟΕΔΕΡΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΚΑΙ Δ.ΝΤΗ ΤΟΥ ΖΑΓΟΡΙΤΗ ΠΟΥ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΑΗΔΙΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ??
    ΜΕ ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΒΑΧΤΙΑΒΑΝΟ ΠΡΩΗΝ ΓΡΑΜ ΟΕΡΓΑΝΩΤΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΙΟ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΝΔ ΣΑΝ ΚΟΜΜΑ???
    ΜΕ ΓΕΡΟΝΤΟΠΟΥΛΟ???????(ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ)
    ΜΕ ΚΡΑΤΣΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ????????????
    ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΑΡΑΛΑΜΠΗ ΠΡΩΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΝΗΣΩΝ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΝΗΣΙ ΣΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΣΟΙ ΤΟΥ??????ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΛΥΦΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ ???
    ΜΕ ΑΘ ΣΚΟΡΔΑ??????? ΨΑΞΤΕ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΙΣ ΔΡΕΣΕΙΣ ΤΟΥ????
    ΜΕ ΠΑΤΡΟΚΛΟ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ????
    ΜΕ ΙΑΤΡΙΔΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΙΔΙΑΤΕΡΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΚΑΙ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΚΟΝΤΟΥ????????
    ΜΕ ΔΡΟΣΟ ΕΥΘΥΜΙΟ ???????? ΔΕΝ ΑΦΗΣΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ???????????
    ΜΕ ΒΡΥΝΑ ΦΩΤΕΙΝΗ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ…..ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΑΑΑΑ ΤΟΥ ΥΦ.ΡΓΟΥ ΒΛΑΧΟΥ?????????? ΚΑΙ ΑΡΠΑΓΑ ΓΕΝΙΚΑ???????/
    ΜΕ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΤΣΟΓΙΑΝΝΗ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΣΑΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΚΑΙ ΓΛΥΦΕΙ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ????????
    ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΜΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΕΡΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΣΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΝΕΑ …ΠΟΛΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΖΗΤΩ Η “ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ”…

    ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ…

    ΚΙ ΑΝ ΔΕΙ ΠΟΤΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΡΥΠΗΣΕΙΣ ΤΗ ΜΥΤΗ…

    ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥς ΑΣΤΕΙΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΛΑΙΚΙΣΤΕΣ (π.χ. ΦΑΗΛΟ ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗ, ΧΡΥΣΑΝΘΟ ΛΑΖΑΡΙΔΗ, ΖΟΥΡΑΡΗ, ΚΑΡΑΜΠΕΛΙΑ) ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΨΕΙ…

    Η ΝΔ κύλησε πιά πολύ μακριά από τον πολυσυλλεκτικό πολιτικό οργανισμό που για χρόνια προσπαθούσε να πείσει πως είναι. Και που από τα πράγματα ήταν ένα είδος συνασπισμού. Με την παρουσία στο Συνέδριό της προσωπικοτήτων με ιδιαίτερα για κάποιους εθνικά αντανακλαστικά, όπως οι κκ. Ζουράρις και Καραμπελιάς, αλλά και με την εκλογή σε σημαντικές πολιτικές θέσεις στελεχών της παλιάς Πολιτικής Ανοιξης και του περίφημου “εθνικά επιθετικού” Δικτύου ’21, η ΝΔ υιοθετεί μιά γραμμή σαφώς σκληρότερη, και ίσως ακραία, σε ζητήματα εξωτερικής πολιτικής. Και τοποθετείται ενάντια σε περισσότερο συναινετικές θέσεις σε θέματα πολιτικής καθημερινότητας. Προβάλλοντας λαικίστικες θέσεις που από τα πράγματα δεν στηρίζονται στην λογική και τον ρεαλισμό. Αλλά στοχεύουν στην προσέλκυση της εξαγριωμένης κοινής γνώμης για την κατάκτηση της εξουσίας. Και μετά; Η παλιά ΝΔ και λίγο από τα ίδια.
    Η ΝΔ γίνεται κόμμα εθνικοφρόνων και καθαρά παλαιοδεξιό, με βάση τις παραδόσεις της ελληνικής πολιτικής ζωής. Η κληρονομιά του Κ. Καραμανλή καταρρέει. Και κυριαρχεί η αντίληψη του Ευ. Αβέρωφ για το ποιόν της πολιτικής και για την μελλοντική πορεία του τόπου. Η ΝΔ δεν είναι πιά ούτε κατ’ ελάχιστο φιλελεύθερη. Αλλά και ο συντηρητισμός που εκφράζει δεν είναι σύγχρονος ούτε και πολιτικά ολοκληρωμένος και μετριοπαθής.

    ΞΥΠΝΑ ΜΕΓΑΛΕ, ΑΕΙΜΝΗΣΤΕ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ, ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Οχι δημοκράτης φιλάρα, μην απελπίζεσαι, μόνο μαλάκας είσαι!....
    Κι εσύ και γώ, κι οι υπόλοιποι συνελληνάρες, που για να κάνουμε ένα βήμα μπροστά
    χρειαζόμαστε ..χούντα και δικτατορία!...
    Αν όμως μια χούντα έπαιρνε "μέτρα", κανείς από τους χέστηδες ψευτοπαλληκαράδες που ωρύονται τώρα, καθώς κι εκείνους που ξεσηκώθηκαν και απεργούν και θα ...κάψουν τη βουλή κ.λ.π. κ.λ.π., δεν θάβγαζε ούτε κιχ... Αντίθετα θα δήλωνε πίστη στην ...επανάσταση της...τόσο του μηνός!.
    Ναι, στη χώρα που δίδαξε τις αξίες και τη δημοκρατία, (που τη εφαρμόζουν όλοι οι άλλοι λαοί για να προκόβουν), σ' αυτή τη χώρα χρειάζεται δικτατορία για να γίνει κάτι...
    Γιατί οι κάτοικοί της, "οι ελληνάρες", δεν αρέσκονται σε πειθαρχία και σε σε πατριωτισμό, σε ευθυκρισία για το κοινό καλό, και ανάλογα και δημοκρατικά να πράξουν, αλλά είναι μόνο για το μέσον, το μικροσυμφέρον τους, για το ότι φάνε ότι πιούνε κι ότι αρπάξει ο κώλος τους.... Οπότε και χρειάζονται βούρδουλα!... Μόνο έτσι.
    Δε σου φταίει λοιπόν η δημοκρατία, κι ούτε η δικτατορία είναι καλύτερη....
    Σου φταίει αυτός ο ξεχειλωμένος λαός, ο επιδειξιομανής κι εγωϊστής,ο ρέμπελος κι ο ανώριμος, ο τυφλωμένος μια ζωή από πολιτικά πάθη, και που πάντα, ότι κι αν χρειάζεται να γίνει, πρέπει να το κάνουν οι άλλοι!....
    Και δεν είναι κανένα μυστικό, πως ο κάθε λαός έχει την ηγεσία που του αξίζει!....
    Δεν ήθελα να επεκταθώ, αλλά δεν αντέχω στον πειρασμό να προσθέσω, πως σαν λαός επί 6 χρόνια, είχαμε ακριβώς αυτό που μας άξιζε, και που μας κατάντησε σ' αυτά τα χάλια. Και που γι αυτά τα χάλια τώρα, άλλοι κλαίνε κι αλλοι φωνάζουν, και όπως πάντα φταίνε οι..."άλλοι"...
    - κι ακόμη μάλλον δεν είδαμε τίποτα..... -
    Και φυσικά φίλε μου και συνελληνάρες μου, αναφέρομαι στη εμπνευσμένη "ηγεσία" του μπουχέσα και της συμμορίας του, οι περισσότεροι εκ των οποίων, ίδιοι κι απαράλλαχτοι, στοιχίζονται πίσω από το νέο "αρχηγό", με την ελπίδα να μας ....ξανασώσουν......
    ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΊΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΓΊΝΕΙ ΚΙ ΑΥΤΌ!... Ο λαός βλέπεις...
    Αλλωστε ο "Γιωργάκης" μας έκοψε κάποιο εισόδημα, και αυτό....πονάει.
    Εμείς βλέπεις, ως λαός, τη μαλακία του 2004 και του 2007, θέλαμε να την ξεπεράσουμε ...έτσι, άμεσα και ανώδυνα..... Μόνο που αυτή τη φορά είχε παρατραβήξει το αστείο!....
    Γενικά, γι αυτό το λαό λυπάμαι πολύ.... Γιατί τελικά μάλλον δίκιο έχεις, μας χρειαζόταν μια δικτατορία!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *