GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βουλγαράκης περί Siemens: Οι δικοί μου λογαριασμοί έχουν ανοίξει προ πολλού...

H επιστολή που έστειλε ο πρώην υπουργός της ΝΔ Γιώργος Βουλγαράκης στον Πρόεδρο της Εξεταστικής Επιτροπής για την Siemens Σ. Βαλυράκη, σε σ...

H επιστολή που έστειλε ο πρώην υπουργός της ΝΔ Γιώργος Βουλγαράκης στον Πρόεδρο της Εξεταστικής Επιτροπής για την Siemens Σ. Βαλυράκη, σε σχέση με την πληροφορία που δημοσιεύτηκε ότι η Επιτροπή πρόκειται να ζητήσει το άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών ορισμένων εκ των πολιτικών προϊσταμένων των υπουργείων τα οποία είχαν κάποιου είδους σχέση με συμβάσεις της συγκεκριμένης εταιρείας, είναι η εξής: 

6 σχόλια

  1. Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ

    Ο ΤΣΕ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ
    ΓΚΡΕΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΤΕ ΤΟ ΜΟΥΝΟΣΚΥΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Παπανδρέου πρέπει να μας πεί ένα απλό πράγμα:
    Κυβερνάει το πασόκ ή κυβερνάει το Δ.Ν.Τ.;
    Εάν κυβερνάει το πασόκ, ο Παπανδρέου δεν μπορεί να λέει ότι για τα βάσανά μας φταίει το Δ.Ν.Τ.
    Εάν κυβερνάει το Δ.Ν.Τ., τότε γιατί ο Παπανδρέου τους έδωσε αυτή την αρμοδιότητα;
    Και τα σχέδια που έλεγε ότι είχε, τί έγιναν;
    Αέρας κοπανιστός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ME AYTOYΣ TOYΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΚΟΤΕΡΟ-ΚΑΒΑΛΑΡΗΔΕΣ ΤΥΠΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ ΓΝΩΣΤΟ ΝΤΟΡΑΚΗ, ΤΟΝ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ ,ΤΟΝ ΑΡΟΥΛΗ , ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΜΠΟΥΛΗ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ.

    ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ.

    ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΠΑΤΡΩΝΕΣ ΝΑ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΤΑΣΘΑΛΙΕΣ ΣΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΕ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΑΝΟΜΩΝ ΑΡΠΑΧΤΩΝ.

    ΟΙ ΣΥΓΡΟΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ, ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΦΕΛΟΙ ΚΑΙ ΑΦΡΑΤΑ ΣΚΑΤΑ ,ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΥΝ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙΡΟΥ.

    ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙΤΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΡΟΥΦΗΞΑΝ ΤΟ ΜΕΔΟΥΛΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΝΤΟΡΑΚΗΣ .
    ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΕΛΛΟΣ…

    Ένας πολιτικός αδίστακτος ,ένας αδηφάγος , ένας άεργος ,ένας άπληστος , ματαιόδοξος, αλαζόνας, υπερφίαλος,ντορό- γλείφτης, οικονομισάριος.
    Εκείνο που με εκνευρίζει δεν είναι το απύθμενο θράσος του Βουλγαράκη-ντορακη , αλλά ότι υπάρχουν ΜΑΚΑΚΕΣ οπαδοί που τον υποστηρίζουν και τον θεωρούν αξιόλογο, το απόβλητο της πολίτικης,που πελεκησε καθε ενοια ηθικης.

    Δηλαδή τι άλλο έπρεπε να κάνει το ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ και δεν το έκανε?
    Πόσα έπρεπε να φάει ακόμα αυτός ο αχόρταγος και η αδίστακτη παρέα του?
    Αεί να χαθείτε από τα μάτια μας ξεπουλημένα,ξεφωνημενα,ξευτηλισμενα ντοράκια, εσείς και όλοι οι υποτακτικοί της πολιτικής μαφίας που κυβέρνησε και κατέστρεψε την χωρά.

    Φτου σας αναλγητοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ-ΝΤΟΡΑΚΗΣ ΠΕΡΙ ΜΙΖΕΝΣ...
    ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ...
    ΤΑ ΚΕΛΙΑ ΤΟΥΤ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ???

    Έντυπη Έκδοση
    Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία,
    Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2010.

    Καυτή αλληλογραφία Ντόρας και Βουλγαράκη με Siemens
    Της ΓΙΑΝΝΑΣ ΠΑΠΑΔΑΚΟΥ.

    Σε... ειδικό πρέσβη επί τιμή για τις ελληνογερμανικές σχέσεις είχαν μετατρέψει κάποια μέλη της προηγούμενης κυβέρνησης τον άλλοτε ισχυρό άνδρα της Siemens Μιχ. Χριστοφοράκο.
    Δύο επιστολές των πρώην υπουργών Δημόσιας Τάξης Γ. Βουλγαράκη και Εξωτερικών Ντόρας Μπακογιάννη αποδεικνύουν τις θερμές σχέσεις τους με τη Siemens! Αποτελούν μέρος της δικογραφίας και βρέθηκαν στο πλούσιο πλέον αρχείο του άλλοτε ισχυρού άνδρα της γερμανικής εταιρείας, που έχει κατασχεθεί από τους δικαστές που διερευνούσαν την υπόθεση τα προηγούμενα χρόνια...

    Και αυτά τα έγγραφα στάλθηκαν στο γραφείο Χριστοφοράκου και σήμερα είναι στα χέρια των ανακριτών, που κατέσχεσαν όλο το υλικό.
    Οι σχέσεις αυτές θα μπορούσαν, πάντως, να μην εντοπισθούν καν, αν ο Βουλγαράκης δεν ήταν αυτός που ουσιαστικά ως αρμόδιος υπουργός υλοποίησε τη σύμβαση του C4Ι... επίδικη σύμβαση κατά το κατηγορητήριο. Την ίδια περίοδο, σύμφωνα με καταθέσεις γερμανών κατηγορουμένων (Σίκατσεκ, Κουτσενρόιτερ), οι έλληνες αξιωματούχοι για να υλοποιήσουν τη σύμβαση για το σύστημα ασφαλείας ζητούσαν από τον Μιχ. Χριστοφοράκο μίζες 50 εκατομμυρίων ευρώ... Εκείνος έπειτα από πιέσεις -κατά τις καταθέσεις του Κουτσενρόιτερ- έδωσε τις μίζες σε τέσσερα ελληνικά υπουργεία. Αλλωστε, το 2005 φαίνονται να έχουν κατατεθεί από τα μαύρα ταμεία της Siemens ποσά πολλών χιλιάδων ευρώ στις εταιρείες, που είχαν ιδρυθεί γι' αυτό τον σκοπό, Fairways και Placid Blue...
    Είναι σίγουρο ότι η εξεταστική επιτροπή θα ερευνήσει τι σήμαιναν αυτές οι σχέσεις καλώντας ως μάρτυρα τον πρώην υπουργό, Γ. Βουλγαράκη.

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΧΡΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ, ΕΠΡΕΠΕ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΕΛΙ ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟ ΜΕ ΘΕΑ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΒΟΛΟ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση