GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Επιμένω στις αρχικές μου θέσεις...»

Από τον Κυριάκο Μητσοτάκη «Επιμένω στις αρχικές μου θέσεις ότι η στάση των δύο συγκεκριμένων συνδικαλιστών της ΔΑΚΕ στην ΟΛΜΕ, που ψήφισαν...

Από τον Κυριάκο Μητσοτάκη
«Επιμένω στις αρχικές μου θέσεις ότι η στάση των δύο συγκεκριμένων συνδικαλιστών της ΔΑΚΕ στην ΟΛΜΕ, που ψήφισαν υπέρ της συνέχισης της αποχής από την βαθμολόγηση των γραπτών είναι επιζήμια και για την παράταξη και τον τόπο.
Προς τιμήν τους υπήρξαν και οι δυο συνδικαλιστές της ΔΑΚΕ οι οποίοι ψήφισαν κατά. Εξακολουθώ, όμως να μην έχω λάβει συγκεκριμένη απάντηση από την ηγεσία της ΔΑΚΕ, εάν επικροτεί τέτοιου είδους εκβιαστικές συμπεριφορές.
Ως προς το ερώτημα «Εσείς που ανήκετε;» που θέτει η ΔΑΚΕ στη χθεσινή της ανακοίνωση, απαντώ ότι ανήκω στη μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη της Νέας Δημοκρατίας, με την οποία έχω...
 εκλεγεί τρείς φορές βουλευτής στη μεγαλύτερη εκλογική περιφέρεια της χώρας. Αναφορές περί βολεμένων πολιτικών είναι τουλάχιστον προσβλητικές για τους πολίτες που με στήριξαν με τη ψήφο τους.
Τέλος, ως προς την πρόταση του κ. Μανώλη να περπατήσουμε μαζί στις φτωχογειτονιές της Β’ Αθηνών την αποδέχομαι με χαρά. Εξάλλου τις περπάτησα και στις δύσκολες εκλογές του 2009, στις οποίες ο κ.Μανώλης επέλεξε να μη δώσει τη μάχη για τη ΝΔ.»

20 σχόλια

  1. Πάντα κατά των αγώνων του λαού η οικογένεια Μητσοτάκη.Δεν νομίζω να έχουν θέση στην λαική νέα δημοκρατία.Πάλι στήριξη στην Διαμαντοπούλου;;;πάλι στο ΠΑΣΟΚ;σαν την αδερφή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΗ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ Ο ΚΩΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΕ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ......ΕΝΤΕΛΩΣ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΑ ΘΑ ΣΤΟ ΠΩ....
    ΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ....ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΔΕ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΚΑΝΕΝΟΣ
    ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΔΩ
    ΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΔΙΟΡΘΩΤΗ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ.....

    ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΑ
    ΑΠΟ ΠΙΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΡΩΣ ΤΙ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΕΙ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πες τα ρε Κυριάκο, επιτέλους, στους διάφορους καραγκιόζηδες τύπου Μανώλη, που μάζεψε στο κόμμα ο Σαμαράς, για να το ξεφτιλίζουν.
    Πες του ότι εσύ είσαι εκλεγμένος ενώ αυτός είναι διορισμένος από τον Σαμαρά.
    Κατάδειξε το πόσο εγκληματική είναι η στάση των καθηγητών, που παίζουν με τις ζωές νέων ανθρώπων και πόσο απαράδεκτη είναι η στήριξή τους από ένα κόμμα σοβαρό, όπως πρέπει να είναι η Νέα Δημοκρατία.
    Ας τους τα πει επιτέλους κάποιος, γιατί οι άνθρωποι δεν έχουν βάλει μυαλό. Νομίζουν ότι ζούμε ακόμη στην εποχή των εύκολων και μεγάλων λόγων.
    Επιτέλους ας ακουστεί ένα μεγάλο ΟΧΙ στους κατ' επάγγελμα προστάτες του εργαζόμενου λαού, που τελικά είναι μεγαλύτεροι εχθροί του, όπως των νέων παιδιών που αγωνιούν , χωρίς οι διάφοροι "Μανώληδες" να καταλαβαίνουν τίποτε. Όπως δεν καταλάβαιναν και όταν στήριζαν το κλείσιμο της Πανεπιστημίου από την συντεχνία των πρώην εργαζομένων της ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ, που συνταξιοδοτούνται, κάποιοι από αυτούς, με συντάξεις γύρω στις 2.000 ευρώ , ακόμη και από τα 42 χρόνια τους!!!
    Φτάνει πια στον λαϊκισμό των Μανώληδων. Ο κόσμος ξύπνησε. Δεν το κατάλαβαν ακόμη εκεί στην Ρηγίλης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 19 Ιουν 2010 4:58:00 μ.μ.


    ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ-ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Α ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΑΡΠΑΞΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ SIEMENS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ελάτε να διορθώσετε εσείς κ. Μητσοτάκη γραπτά με 1,3 ευρώ.
    Αλβανούς αν έβαζαν διορθωτές, περισσότερα θα τους πληρώνανε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. A ρε μουσιτσα κυριακο,αν δεν εισουν τεμπελοβουλευτης, τι δουλεια θα έκανες? μάλλον σε συνεργειο αυτοκινητων ,βοηθός, στην καρπαζια θα ήσουν μπαγάσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ρε μαλακισμένο Κυριάκο εσύ πως μπήκες στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ μήπως αξιοκρατικά ?
    Δεν είσαι εσύ έμμεσα διορισμένος από τον αρχηγό του κόμματος που θα μας πείς ότι σε ψήφισε ο λαός. Σε ψήφισε η βάση του κόμματος για να είσαι υποψήφιος βουλευτής ? Για πήγαινε να σε ψηφίσει η βάση του κόμματος για υποψήφιο και μετά τα λέμε βλαμμένο.

    Αγανακτισμένος νεοδημοκράτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Diavasa tous diaforous tempelides se afta ta comments- an enas, mono enas mou pei poios vouleftis apo aftous pou exoume exei kanei epagelmatiki kariera (poso malon sto eksoteriko) adistixi me afti tou Kiriakou tha katso na me gamisi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καταρχάς ποιός νοιάζεται για την κωλοπαράταξη σας κ. Μίζενς μου; Κατά δεύτερο από πότε αγώνες των εργαζομένων κρίνονται αρνητικά επειδή τσαλακώνουν το image μιας ούτως ή άλλως διεφθαρμένης και πεθαμένης παράταξης.

    Το γεγονός ότι ο κ. Μίζενς τα βάζει με τον δίκαιο αγώνα των καθηγητών σημαίνει πως είμαστε σε καλό δρόμο. Το πρόβλημα θα ήταν αν ο Μίζενς, που από ότι φαίνεται δεν καταλαβαίνει τί σημαίνει αξιοπρέπεια, συμφωνούσε.

    Για μια φορά οι συνδικαλιστές στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων. Την κωλομητσοτακικοοικογένεια και τα παραληρήματα της τα έχουμε χεσμένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΗ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ Ο ΚΩΛΟΣ
    -----------------------------------
    ΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΑΝΑ ΤΕΛΙΚΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μουνόπανα, να γλείψετε τον κώλο της οικογένειας Μητσοτάκη!
    Σκατομαλάκα Μανώλη και ηλίθιε Σαμαρά που θέλεις να κυβερνήσεις την Ελλάδα με πρωτοπαλίκαρο το σκατομαλάκα Μανώλη!
    Γαμιέται η Πολιτική Άνοιξη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. κάποιος πρέπει να βρεθεί επί τέλους να διορθώσει τους διορθωτές.δέν του αξιζει να αποκαλουντε εκπαιδευτικοί-δημόσιοι λειτουργοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΚΟΥΛΗ ΝΑ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙΣ ΤΙΣ ΧΟΡΗΓΙΕΣ...

    Εμπλοκή Κυρ. Μητσοτάκη στο σκάνδαλο SIEMENS 05/06/2008

    Τεράστια ερωτηματικά για τις σχέσεις του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη με την εταιρεία Siemens, δημιουργούνται από την αποκάλυψη ότι ο βουλευτής της Ν.Δ. συναλλάχθηκε με τη γερμανική εταιρεία, από την οποία προμηθεύτηκε συσκευές (ηλεκτρονικούς υπολογιστές, τηλεφωνικά κέντρα κ.ά.) κατά την περίοδο από τον Ιούνιο έως και τον Σεπτέμβριο του 2007 και αποπλήρωσε το χρέος του μόλις την περασμένη Δευτέρα 2 Ιουνίου! Η αντίστοιχη επιταγή, ύψους 43.000 ευρώ, του κ. Μητσοτάκη κατατέθηκε στην τράπεζα Alpha Bank μόλις τρεις ημέρες μετά την κατάθεση του πρώην λογιστή της Siemens στον ανακριτή, κατά την οποία αποκαλυπτόταν η σχέση του βουλευτή με την εταιρεία. Οι προμήθειες είναι της τάξης περίπου των 120.000 ευρώ και εκδόθηκαν από την Siemens και Fujitsu Siemens, άρχισαν δε να πληρώνονται στις αρχές του 2008...
    Η συγκάλυψη που επιχειρήθηκε επί πολλούς μήνες στην υπόθεση του σκανδάλου της Siemens φαίνεται ότι δεν είναι δυνατόν να εφαρμοστεί καθώς τα στοιχεία αρχίζουν να αποκαλύπτουν πρόσωπα και γεγονότα που κρύβονταν επιμελώς από κάθε πλευρά. Την ώρα που η γερμανική Δικαιοσύνη...αποκαλυπτει η ΕΛΛΗΝΙΚΗ με τον Ζαγοριανο συγκαλυπτει...

    ΚΥΡΙΑΚΟ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ...
    Η ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΚΟΥΛΗΣ ,ΑΡΟΥΛΗΣ,ΝΤΟΡΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΥΦΛΗΣ ,ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ.

    ΕΛΕΟΣ ΘΕΕ ΜΟΥ.!!! ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΒΡΕ ΑΧΡΕΙΟΙ…


    (Αυτά τα ξεπουλημένα καθάρματα δεν φοβούνται καμιά Δικαιοσύνη και καμία εθνική εξεταστική, επειδή ελέγχουν τους μηχανισμούς της.)

    Φτύσιμο και κράξιμο στο κάθε άπληστο λαμόγιο .

    ΟΥΣΤ… ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ , ΟΥΣΤ…ΑΛΗΤΕΣ , ΟΥΣΤ…ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΞΩΝΗΜΕΝΟΙ,
    ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΟΙ ΛΑΔΩΜΕΝΟΙ ,
    ΤΙ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΟΙ ΞΕΥΤΗΛΙΣΜΕΝΟΙ,
    ΤΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΟΙ ΧΑΜΕΝΟΙ...

    KYΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ , ΓΥΙΟΣ ΤΟΥ ΦΑΤΑΟΥΛΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ,ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΗΣ ΑΠΛΗΣΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ,ΤΕΩΣ ΑΝΔΡΑΣ ΤΗΣ ΜΑΡΕΒΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ…

    ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΒΡΕ ΞΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 19 Ιουν 2010 10:09:00 μ.μ.


    ΒΟΘΡΕ ΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ

    ΜΥΡΙΖΕΙΣ ΑΠΑΙΣΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Κυριακο, οτι εχεις κανει στη ζωη σου, οφειλεται στον πατερα σου. Οφειλεται δηλαδη στον ανθρωπο που εκανε την πολιτικη, μηχανη παραγωγης προσωπικου πλουτου και εξουσιας. Ειναι αυτος που ξεχαμπετωσε καθε πολιτικο ιδανικο, και μετεφερε την πολιτικη απο την αρενα των επιφανων ανδρων, στα υπογεια των τρωγλωδυτων. Ειναι αυτος που εκανε την πολιτικη, συναλλαγη, μιζα, προδοσια, αμοραλισμο, παρακρατος, συμμορια, παρασιτισμο...αστα κυριακο εισαι το πρωτοτσιμπουρο του μητσοτακη, αλλα παρηλθαν οι καιροι των εκφοβισμων, των ρουσφετιων κλπ κλπ Στο νεο περιβαλλον τα πολιτικα τσιμπουρια ειναι καταδικασμενα. Αντε στον αγυριστο εσυ και το μποχολόι που εχετε εκθρεψει, ολο αυτο το σκυλολοι, δηλαδη, που το παιζουν μπραβοι της τσιμπουροοικογενειας σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Анкеты и видео от гугл http://www.google.com/url?sa=t&source=web&cd=201&ved=0CBUQFjAAOMgB&url=http%3A%2F%2F2NT.ru%2Fznak.htm&CBUQFjAAOMgBChieflyseelty.html
    Молодежное секес видео http://2nt.ru/go/ruserotik.php

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση