GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το νερό δεν είναι εμπόρευμα, φθηνό και για όλους...

Από το Σωματείο Εργαζομένων Ε.Υ.Α.Θ. http://seeyath.blogspot.com/ Το νερό είναι φυσικό αγαθό, μας το παρέχει η Φύση και ο ρόλος της ΕΥ...

Από το Σωματείο Εργαζομένων Ε.Υ.Α.Θ.
http://seeyath.blogspot.com/


Το νερό είναι φυσικό αγαθό, μας το παρέχει η Φύση και ο ρόλος της ΕΥΑΘ είναι να το διανέμει σε κάθε συμπολίτη μας. Η ΕΥΑΘ δεν παράγει το νερό, απλά το διαχειρίζεται. Η διοίκηση της εταιρείας θα πρέπει να γίνει σαφές, ότι ορίσθηκε από την Κυβέρνηση ώστε να κάνει την βέλτιστη δυνατή χρήση απέναντι στους πολίτες της Θεσσαλονίκης. Το νερό δεν είναι αναψυκτικό, δεν είναι μπύρα, δεν είναι καφές, δεν μπορεί να μπαίνει στη λογική του ΚΕΡΔΟΥΣ. Η πρόσφατη απόφαση της Διοίκησης της ΕΥΑΘ να αυξήσει τα τιμολόγια του νερού-αποχέτευσης μας βρίσκει αντίθετους. Ειδικά σε μια πολύ δύσκολη οικονομική περίοδο που αναμένεται να γίνει ακόμη δυσκολότερη. Δε μπορεί απ’τη μια η Κυβέρνηση να ζητάει από τους πολίτες θυσίες και από την άλλη η διοίκηση να ανεβάζει τα τιμολόγια του νερού.
Όταν πριν μερικά χρόνια γνωστή...
 πολυεθνική διαχείρισης υδάτων, επισκέφθηκε την ΕΥΑΘ, το μοναδικό πράγμα που ρώτησε ήταν γιατί το νερό της Θεσσαλονίκης είναι τόσο φτηνό! Στη συνέχεια μέσω των επαφών της με την τότε διοίκηση, εξέφρασε την άποψη ότι το προσωπικό πρέπει να μειωθεί.
Δεν ξέρουμε αν είναι σύμπτωση, αλλά η εμμονή της νέας διοίκησης να μην κάνει προσλήψεις, όταν οι μισές και πλέον οργανικές θέσεις της ΕΥΑΘ είναι κενές(με αποτέλεσμα, παράπονα καταναλωτών σε καθημερινή βάση λόγω αδυναμίας εξυπηρέτησης τους), και η ξαφνική απόφαση να αυξηθεί η τιμή του νερού, μόνο ευχάριστους συνειρμούς δε μας δημιουργούν.
Η διοίκηση της ΕΥΑΘ κάνει λόγο για αναγκαία αύξηση προκειμένου να γίνουν επενδύσεις. Επίσης κάνει λόγο και για οφειλές τρίτων προς την ΕΥΑΘ περίπου 37.000.000 ευρώ….Τι περιμένει για να τα εισπράξει; Ή μήπως πρέπει να αναλάβει ιδιώτης για να τα πληρωθεί;
Και μια και ο λόγος για επενδύσεις, ποιος διαχειρίζεται τις μεγάλες εγκαταστάσεις της ΕΥΑΘ, Διυλιστήριο, Βιολογικό (που έγιναν με χρήματα του Ελληνικου Δημοσίου); Οι εργολάβοι!
Ναι λοιπόν στις επενδύσεις αλλά με διαχείριση από την ΕΥΑΘ, με δικό της προσωπικό, ώστε να γίνεται η καλύτερη δυνατή συντήρηση τους και κατά συνέπεια, να προσφέρει την μέγιστη δυνατή εξυπηρέτηση στους πολίτες της Θεσσαλονίκης.

3 σχόλια

  1. ΧΜ...ΣΤΟΝ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΤΟ ΕΙΠΑΤΕ !!!!

    ΑΜΑ ΚΡΙΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ....ΘΑ ΚΟΡΑΚΙΑΣΟΥΜΕ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝΕ ΛΕΕΙ ΑΥΞΗΣΗ 15%.



    ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ;
    ΘΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΛΕΕΙ ΜΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΤΟ ΝΕΡΟ.


    ΔΗΛΑΔΗ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΩ ΚΑΤΙ ,ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΤΑΞΩ ΕΡΓΑΣΤΑΣΙΟ ΝΑ ΡΗΜΑΞΩ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΟΥ .




    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΜΥΑΛΑ ;;;;


    ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΗΝ ΤΟ ΨΑΧΝΕΙΣ .

    ΠΕ ΛΕΒΕΝΤΕΣ
    ΤΟ ΝΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΑΓΑΘΟ


    ΜΑΣ ΤΟ ΔΙΝΕΙ Η ΦΥΣΗ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΚΑΙ ΤΖΑΜΠΑ .


    ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΛΕΨΕΤΕ



    ΕΞΩ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΣΟΚ

    Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΠΕΣΕΙ Ή ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ!!

    ΚΑΤΣΕΛΗ ΛΟΥΚΑ ΕΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑΝ!!

    ΔΑΝΕΙΑ

    ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ


    ΛΟΥΚΑ ΚΑΤΣΕΛΗ...ΠΡΟΧΩΡΑ ΤΟ ΝΟΜΟ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ


    ΣΩΣΤΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ

    Οι τραπεζες πηραν ακομα 10 δις σημερα επιπλειον των 28 δις!!

    Ελεος ο κοσμος αυτοκτονει!!


    Κατσέλη ειτε κάνε το νομο ειτε πες δεν μπορω να το κανω!
    Μην αναβαλεις!

    ΠΑΣΟΚΑΤΖΗΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση