GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι εκλογές στη Γερμανία...

Από την   Εκτελεστική Γραμματεία των Οικολόγων Πράσινων ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗ ΒΕΣΤΦΑΛΙΑ: ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΛΑΪΚΙΣΜΟΥ  ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΘΝΟΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΟΠΤΙΚΩΝ Δικαίωσ...

Από την  Εκτελεστική Γραμματεία
των Οικολόγων Πράσινων

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗ ΒΕΣΤΦΑΛΙΑ: ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΛΑΪΚΙΣΜΟΥ  ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΘΝΟΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΟΠΤΙΚΩΝ
Δικαίωση για τις καθαρές θέσεις των Γερμανών Πράσινων ο διπλασιασμός των ποσοστών τους
Συγχαρητήριο μήνυμα από τους Οικολόγους Πράσινους
Ηττα του λαϊκισμού της κ. Μέρκελ και των εθνοκεντρικών οπτικών της, που υπονομεύουν τις προοπτικές της ευρωπαϊκής ενοποίησης, θεωρούν οι Οικολόγοι Πράσινοι το εκλογικό αποτέλεσμα στο γερμανικό κρατίδιο της Ρηνανίας Βεστφαλίας.
Την εκτίμηση αυτή επιβεβαιώνει και η μεγάλη επιτυχία των Γερμανών Πράσινων, που διπλασίασαν την εκλογική τους δύναμη καταθέτοντας μια ...
καθαρή θέση που απέρριπτε τα αρνητικά στερεότυπα για τις χώρες του Μεσογειακού Νότου, τόνιζε την ανάγκη ευρωπαϊκής αλληλεγγύης (και) προς την Ελλάδα και προωθούσε συγκεκριμένες προτάσεις για κοινή ευρωπαϊκή οικονομική πολιτική.
Λίγες μόλις μέρες μετά τις εκλογικές επιτυχίες των Πράσινων στη Βρετανία και την Ουγγαρία, το εκλογικό αποτέλεσμα στη Ρηνανία-Βεστφαλία δείχνει επίσης ότι οι πράσινες απαντήσεις στα δεδομένα της οικονομικής κρίσης κερδίζουν την εμπιστοσύνη ολοένα και περισσότερων πολιτών σε όλη την Ευρώπη.
Συγχαρητήριο μήνυμα προς τους Γερμανούς Πράσινους για την εκλογική τους επιτυχία, έστειλαν εκ μέρους των Οικολόγων Πράσινων οι εκπρόσωποι στο Ευρωπαϊκό Πράσινο Κόμμα Όλγα Κήκου και Γιάννης Τσιρώνης.

6 σχόλια

  1. O JEFFREY [πράκτορας της νέας τάξης], οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ [πράκτορες-άβουλα ανθρωπάκια-βλαμμένοι κττ] που ψήφισαν τον νόμο για χορήγηση ιθαγένειας στους εισβολείς και οι 10 βουλευτές της ΝΔ [πράκτορες], που απουσίαζαν για να μη καταψηφίσουν, θα εκτελεσθούν. Τους μισούς θα τους κρεμάσουν οι εθνικιστές και τους άλλους μισούς θα τους σφάξουν [με κονσερβοκούτι] πατριώτες [υπάρχουν αρκετοί] ΚΚΕδες και Τροτσκυστές.Μετά θα απελαθούν οι πίθηκοι που μολύνουν την ιερή Ελληνίκη γη την ποτισμένη με αίμα ηρώων και μαρτύρων, είτε έχουν πάρει ιθαγένεια είτε οχι, μαζί με όσους ''εΛΛΗΝΕΣ'' προπαγάνδιζαν το έγκλημα κατά του Ελληνισμού. Ή Ελλάς ή τέφρα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ελληνες,

    Αν δεν κρατικοποιηθούν οι τράπεζες και δεν διαγραφούν τα χρέη του κοσμάκη..

    Θα γίνει της κολάσεως




    Ελληνες,

    Αν δεν κρατικοποιηθούν οι τράπεζες και δεν διαγραφούν τα χρέη του κοσμάκη..

    Θα γίνει της κολάσεως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τελώνες και Φαρισαίοι
    Η κυβέρνηση βάζει στους λογαριασμούς της ΔΕΗ όλων των Ελλήνων ένα πρόσθετο χαράτσι, για να πληρωθούν απ' αυτό οι τελωνειακοί, προκειμένου να μη χάσουν κάποιο από τα επιδόματά τους, λόγω των μέτρων λιτότητας.
    Η κίνηση είναι απαράδεκτη ηθικά, οικονομικά και νομικά. Ηθικά, γιατί εξαιρούνται, από την πίσω πόρτα, των περικοπών οι τελωνειακοί, ενώ τσεκουρώνονται αντιστοίχως οι υπόλοιποι δημόσιοι υπάλληλοι και, κυρίως, οι συνταξιούχοι.
    Οικονομικά, γιατί προστίθεται επιβάρυνση στο σύνολο του πληθυσμού, που κατά τα άλλα υποχρεώνεται σε προσωπικές θυσίες, ανεξαρτήτως βαλαντίου. Θα πληρώσουν τους τελωνειακούς οι εύποροι και οι συνταξιούχοι με τους μετανάστες!
    Νομικά, γιατί οι εισφορές υπέρ τρίτων, με όποιο μανδύα και αν ενδυθούν, απαγορεύονται ρητώς και διά ροπάλου από την ευρωπαϊκή νομοθεσία.
    'Η θα πληρώσουμε όλοι ή κανένας. Ρουσφέτια τέλος.
    ΠΑΠ-ΤΕΤΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΕ
    ΤΡΕΜΕ ΑΝ ΔΕ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ.
    ΤΡΕΜΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ.
    ΤΡΕΜΕ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ
    ΤΡΕΜΕ ΜΑΛΑΚΟΜΠΟΥΚΩΜΑ !!!!
    ΤΡΕΜΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΉ ΤΗΣ ΦΥΡΟΜ.
    ΤΡΕΜΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΣΛΑΒΟΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ.


    ΑΛΙΤΉΡΙΕ !!!

    ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΕΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΕ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΓΙΑ ΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΡΠΩΘΕΙΣ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΜΑΣ, ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΜΕ ΤΙΣ ΑΔΕΡΦΕΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙΣ ΝΑ ΧΑΡΙΕΝΤΙΖΟΝΤΑΙ.

    ΓΙΑ ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΕ, ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ???
    ΒΓΑΛΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΣΟΥ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ ΔΗΛΩΣΗ ΑΛΗΤΗ.

    ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕΣΩ 2 ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ???

    ΝΑΙ, Η ΟΧΙ ΡΕ ΑΛΗΤΗ ΠΡΟΔΟΤΗ ????

    ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ??? ΝΑΙ, Η ΟΧΙ ???

    ΑΛΗΤΕΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ, ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΙ ΑΝΑΠΟΔΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο επικεφαλης (ή η επικεφαλης μου διαφευγει αυτη τη στιγμη), των Πρασινων στη Γερμανια ειναι Τουρκικης καταγωγης.
    Για αυτο χαιρονται τοσο πολυ οι Οικολογοι Πρασινοι Φιλοι του Κεμαλ στην Ελλαδα.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση