GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ερχονται νέα "χτυπήματα" στον Άρη...

Από τον Κώστα Παπαπολιτη Oι πληροφορίες λένε ότι κυριακάτικη εφημερίδα ετοιμάζει κι άλλο, δεύτερο χτύπημα κατά του Άρη με πρόσχημα τα τιμο...

Από τον Κώστα Παπαπολιτη

Oι πληροφορίες λένε ότι κυριακάτικη εφημερίδα ετοιμάζει κι άλλο, δεύτερο χτύπημα κατά του Άρη με πρόσχημα τα τιμολόγια που είχε εγκρίνει ο ΕΟΤ για διαφήμιση της Ελλάδας στο εξωτερικό. Τιμολόγια που δεν πέρασαν- και ούτε έπρεπε να περάσουν- από την έγκριση του Σπηλιωτόπουλου, όπως ισχυρίζεται ο ίδιος, αφού ο ΕΟΤ ως οργανισμός έχει ανεξάρτητη διοίκηση και διοικητικό συμβούλιο. Το περιβάλλον του Άρη δίνει τη δική του εξήγηση γι' αυτή την επίθεση που δέχεται, λέγοντας ότι είναι συντονισμένη από συγκεκριμένα κέντρα που διοχευτεύει παραπλανητικά στοιχεία εις βάρος του.
Πληροφορίες τον θέλουν να έχει έρθει ήδη σε επικοινωνία με γνωστό ποινικολόγο που θα...
 αναλάβει από βδομάδα το βάρος της αντεπίθεσης, αν κλιμακωθεί ο πόλεμος που έχει ξεσπάσει εναντίον του. Η πρώτη αγωγή και μήνυση από τον Άρη ήδη έφυγε με θύμα τον Σερ. Κοτρώτσο, για κείμενο που δημοσίευσε στην εφημερίδα του και το οποίο "στόλιζε" κανονικότατα τον πρώην υπουργό. Δημοσιογραφικές πληροφορίες λένε επίσης ότι το Σάββατο το πρωί θα κάνει την πρώτη τηλεοπτική του εμφάνιση στο MEGA και την εκπομπή των Χασαπόπουλου- Αναγνωστάκη. Όπως φτάνει στα αυτιά μας, δεν αποκλείεται από βδομάδα να δούμε τον Άρη να "δίνει" συγκεκριμένα πρόσωπα που μυρίζεται ότι έχουν συνυπογράψει το συμβόλαιο πολιτικής του εξόντωσης. Δεν αμφιβάλλουμε ότι ο Άρης είναι "σκληρό καρύδι", αλλά είναι πραγματικά ενδιαφέρον να δούμε πώς θα εξελιχθεί η μάχη που έχει ξεσπάσει...

10 σχόλια

  1. ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΙΠΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΕΤΕ ΡΕ ΚΑΤΙΝΕΣ?

    ΟΛΟ ΑΡΗ, ΚΑΡΚΟΠΟΥΛΟ, ΤΖΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΑΥΓΑ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΕΙΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για αυτούς τους λόγους έπρεπε να παραιτηθεί η Άννα Διαμαντοπούλου

    Ξέρετε γιατί θα έπρεπε να φύγει η Διαμαντοπούλου; Θα σας πούμε εμείς τους λόγους που έβαλε μπροστά τα παιδιά (σιγά τώρα που την έπιασε ο πόνος) των πανελλαδικών εξετάσεων.

    1). Έχει τον γιο της που είναι μαθητής σε κολέγιο, φοιτά στο ΙΒ του Γείτονα στη Βάρη, και το Σεπτέμβρη του 2011 θα ταξιδέψει προς Αγγλία ή Αμερική για σπουδές. ΔΕΝ θα ανταγωνισθεί τους συμμαθητές του αλλά ξεκινά τη ζωή του από θέση ισχύος διότι παρόλο που η μητέρα του είναι Υπουργός Παιδείας με τις επιλογές της απαξιώνει απολύτως το Ελληνικό Εκπαιδευτικό σύστημα. Είναι δικαίωμά της αυτές οι επιλογές, όμως το ενδιαφέρον της για τα παιδιά δεν μας πείθει.

    2). Η κ.Διαμαντοπούλου και το σύστημα παιδείας που υπηρετεί έβαλε χθες θέμα στην λογοτεχνία με τίτλο "Στου Κεμάλ το σπίτι". Την ημερομηνία 19 Μαίου που είναι η ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των Ποντίων, η επιτροπή έβαλε τίτλο τον Κεμάλ που είναι ο μεγάλος σφαγέας των Ποντίων και των Αρμενίων! Και...
    βέβαια μην πιστέψει κανένας ότι έγινε τυχαία. Έτσι δεν είναι κ.υπουργέ που μετέχετε στην λέσχη Μπίλντερμπεργκ;

    3). Έχετε μια γ.γ. που έχει καταγγελθεί ότι δεν διαθέτει βασικό τίτλο σπουδών!!! Είναι η Θ.Δραγώνα που μάλιστα είχε απρεπή συμπεριφορά στην ηρωίδα δασκάλα της Θράκης σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η Χαρά Νικοπούλου.

    4). Ο σύζυγος της υπουργού παιδείας Γ.Σαλαβάνος διορίστηκε στο Δ.Σ του "Κτηματολογίου ΑΕ" που διαχειρίζεται πολλά εκατομμύρια ευρώ και έργο. Είναι πολιτικά ηθικό να γίνεται κάτι τέτοιο;

    5). Έβαλε υπογραφή 194.500 ευρώ για να πάρουν οι υπάλληλοι του υπουργείου τις υπερωρίες μέχρι το τέλος του 2010 την ώρα που όλοι οι άλλοι σφίγγουν το ζωνάρι.

    6). Γύρισε την πλάτη στους αδιόριστους εκπαιδευτικούς και έφυγε από την πίσω πόρτα για να μην τους αντιμετωπίσει στο κρατικό κανάλι.

    7). Η παιδεία είναι άνω κάτω με το νομοσχέδιο που τινάζει στον αέρα ωρομίσθιους-αποσπάσεις-αδιόριστους και η Άννα Διαμαντοπούλου ασχολείται με τις φήμες.

    8). Οι γονείς αναγκάζονται να πληρώνουν ένα κάρο χρήματα στα φροντιστήρια επειδή τα σχολεία δεν τους προσφέρουν την παιδεία που επιβάλλεται να έχει κάθε νέος πολίτης - μαθητής αυτής της χώρας.

    9).Με αρ. πρωτ. Φ.821/2443Π/144249/Ζ1/20-11-2009 προκήρυξη του ΥΠΔΒΜΘ, δεν θα πραγματοποιηθούν νέες αποσπάσεις εκπαιδευτικών στο εξωτερικό για το σχολικό έτος 2010-2011 που σημαίνει ότι τα Ελληνικά καταργούνται από την ομογένεια και φτιάχνει το κράτος ...γενίτσαρους.

    10). Το τελευταίο αλλά για εμάς σοβαρό είναι ότι συμμετέχετε στην περίφημη λέσχη bilderberg που καθορίζει πολλά πράγματα με τις αποφάσεις της. Και έχετε δώσει όρκο τιμής να μην μαθαίνει ποτέ και κανένας τι λέτε εκεί μέσα. Έχετε αυτό το δικαίωμα; Ο όρκος σε μια λέσχη κάποιων ισχυρών ανθρώπων έχει περισσότερο βάρος από τον όρκο στην Πατρίδα και τον λαό του;
    Δεν έπρεπε να μάθουμε τι συζητήσατε στον "Αστέρα" για την οικονομία;

    Αυτά και άλλα πολλά έπρεπε να την ρωτήσουν στο mega αλλά ΔΕΝ βρέθηκε ούτε ένας να το κάνει.

    Γιαυτούς και για άλλους πολλούς λόγους θα έπρεπε να είχατε φύγει...

    Υ.Γ: Θα μπορούσαμε να πούμε και για τα 15 ακίνητα που είχατε δηλώσει παλαιότερα στο πόθεν έσχες αλλά είναι η νόμιμη περιουσία σας. Μην προσπαθείτε όμως να μας πείσετε ότι μας καταλαβαίνετε. Εκπέμπουμε σε άλλη συχνότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ. ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ - ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. ΒΓΑΖΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ (ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΑΝΑΛΗΘΗ) ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ. ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΟΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΛΕΡΩΜΕΝΗ ΤΗΝ ΦΩΛΙΑ ΤΟΥΣ, Ο ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ (ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΕΙΣΕΙ) ΠΩΣ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ ΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ...ΑΛΛΙΩΣ ΤΗΝ ΕΒΑΨΕ. ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΠΑΝΟΥΡΓΑ ΑΤΟΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΛΑΜΟΓΙΟ - ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΠΑΙΤΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η πολιτική παρουσία του Αρουλη, αυτού του υπολόγου επιδειξια (που είναι η ενσάρκωση της αερολογιας , της φαυλοκρατίας , της αναξιοκρατίας, της κενότητας και της παντελούς έλλειψης αρχών και ιδεολογίας) είναι έξω από την φυσιογνωμία των ΕΛΛΗΝΩΝ νοικοκυραίων και αποτελεί όνειδος για την πολιτική ζωή της πατρίδας μας.
    Αι χασου στης Μυκονου και της Αραχωβας τα αρχοντικα αρχι----κα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ...VRE O SHEMALE ...XANA XTIPA!...ME TI KOLARA TOY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΕΞΥΠΝΟΣ ΖΗΤΑΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ,
    Ο ΠΟΝΗΡΟΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ
    Ο ΑΛΑΖΩΝ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ,
    O ΑΡΟΥΛΗΣ ΚΟΛΟΤΡΙΒΕΤΑΙ

    ΤΑ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΑ ΝΤΟΡΟ-ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ (συγγενεις,κουμπάροι ,φίλοι κολλητοί και σφουγγοκωλάριοι )ΕIΧAΝ ΣΤΗΣΕΙ ΦΑΜΠΡΙΚΑ ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΣΗΣ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΥΠΗΚΟΩΝ.

    Ο ΑΡΟΥΛΗΣ XΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ , ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ ΜΕΖΟΝΕΤΕΣ (ενοικιαζομενες??? στην Αραχωβα στην Μυκονο )ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ, ΜΕ ΤΖΑΚΟΥΖΙ ΣΤΗΝ ΤΑΡΑΤΣΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΜΕΤΑΞΩΤΟΥΣ ΛΟΥΤΡΟ-ΚΑΜΠΙΝΕΔΕΣ.
    (οι επί-δεξιοι κωλοι ΦΟΥΦΛΗ θέλουν και επιδέξιους καμπινέδες βεβαιως -βεβαιως)

    ΑΡΟΥΛΗ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ…

    ΑΙ ΣΥΧΤΙΡ ΑΧΡΕΙΟΙ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΕΠΙΔΕΙΞΙΕΣ ΤΗΣ ΓΚΛΑΜΟΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ AΟΙΚΤΟΥ Κ--ΟΥ (ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΝΗΣ ΦΟΥΣΤΙΑΣ…)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πως γίνεται στην Ελλάδα η αμόλυβδη βενζίνη να κοστίζει σήμερα 1,54 ευρώ το λίτρο τη στιγμή που στη διπλανή μας Κύπρο κοστίζει 1,04 το λίτρο;
    Είναι δυνατόν να κοστίζει 50% περισσότερο η βενζίνη στην Ελλάδα τη στιγμή μάλιστα που οι οικονομίες κλίμακος είναι σαφέστατα σε βάρος της Κύπρου;
    ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΝΑ ΜΕΙΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΖΩΗΣ ΝΑ ΑΝΕΒΑΖΕΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ, ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤIΝΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΙΔΗΣΗ

    Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ ΠΡΙΝ ΜΗΝΕΣ ΕΔΩ ΣΤΟ ΠΡΕΣΣ

    ΟΤΙ ΟΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΟΔΗΓΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΣ

    ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΑΣΤΕΣ 9ΑΔΕΛΦΕΣ) ΚΑΙ ΕΡΩΜΕΝΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ

    ΟΛΟΙ ΠΗΡΑΝ ΛΙΓΗ ΜΙΖΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ

    ΘΑ ΤΡΙΒΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ

    ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ...

    ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ 29+ 10= 39 ΔΙΣ

    ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΙΩΣΗ ΔΟΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΙΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

    ΕΝΩ ΔΙΝΟΥΝ ΔΑΝΕΙΑ ΣΕ ΝΕΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ

    ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΔΑΝΕΙΑ ΑΝΑΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΕ ΠΑΛΙΟΥΣ ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΣΑΔΙΣΤΙΚΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ!

    ΤΕΛΙΚΟ ΑΝΑΧΩΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΠΟΥ ΟΛΟ ΕΡΧΕΤΑΙ

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΛΟΥΚΑ ΚΑΤΕΣΛΗ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ.

    ΛΟΥΚΑ ΚΑΤΣΕΛΗ ΑΝ ΠΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΟΧΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΒΓΑΙΝΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ

    ΤΟΝ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΖΑΝΘΡΩΠΟΣ

    ΜΙΛΗΣΑΜΕ

    ΠΑΝΟΣ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. XAXAXOYΠΡΕΠΕΝΤΕΡΗΔΕΣΧΑΤΖΛΗΛΑΛΑΚΗΔΕΣΠΟΥ ΤΡΕΜΟΥΤΣΙΜΙΖΟΥΝ...ΝΑ ΠΕΝΤΕ !!!

    Τα κανάλια δεν έκαναν απεργία για να... βρίζουν τους διαδηλωτές

    ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΩΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΩΝ

    Ένα μεγάλο μπράβο στους θεματοφύλακες της ενημέρωσης, τα ελληνικά κανάλια που αποφάσισαν να ξεκινήσουν και να αναλωθούν για τις αντιδράσεις της απόφασης της Μέρκελ για κοινή οικονομική πολιτική στην Ευρώπη και να μην καλύψουν επαρκώς τις αντιδράσεις του λαού που...
    ...για άλλη μια φορά, μαζεύτηκε έξω από τη Βουλή και πήγε η μούτζα σύννεφο!

    Τελικά υπάρχει μάλλον σκοπός που δεν έκαναν απεργία τα μέσα σήμερα. Ήθελαν προφανώς να "θάψουν" την απεργία.

    Το καλύτερο είναι ότι έπαιζαν και ρεπορτάζ για τις αντιδράσεις των... Ευρωπαίων που "στραβώνουν" για τις διαδηλώσεις στο κέντρο της Αθήνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ο σκληρος άντρας αρης σπηλιωτοπουλος τι ακριβως ζητάει απο την ποιλιτκή?με ποια κριτήρια θεωρήθηκε τοσο σημαντικη προσωπικοτητα της πολιτικης ζωης??τι είναι ??έχει δουλέψει ποτέ στη ζωή του? ή μόνο βόλτες στην αραχωβα και στην ψαρου με το γυαλάκι του??οι δημοσιογράφοι γιατί τον προβάλετε τόσο? τι επιζητάτε απο αυτό το τιποτα της πολιτικής??μετα αναρωτιέστε γιατι σας βρίζει ο λαος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση