GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έρχονται μήνες δύσκολοι...

Από τον Θεόδωρο -Τηλέμαχο Μπούτζουκα Είναι ώρα να μάθουνε και τα παιδιά μας, δεν είναι προπαγάνδα ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΗ… όσοι δεν μπορούνε να τα δ...

Από τον Θεόδωρο -Τηλέμαχο Μπούτζουκα

Είναι ώρα να μάθουνε και τα παιδιά μας, δεν είναι προπαγάνδα ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΗ… όσοι δεν μπορούνε να τα διαβάζουνε ας ΤΑ ΔΟΥΝΕ …
ΑΠΟ ΕΔΩ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ::: Η κρίση του καπιταλισμού και κάποιες βιώσιμες λύσεις από τον Rick Wolff - The http://vimeo.com/11332160
Επίσης ΝΑΙ υπάρχουνε λύσεις, όχι ομως σαν αυτες του κ ΠΑΠΑΝΤΡΕΟΥ...
κ . ΛΟΜΒΑΡΔΟΥ... μια συνέντευξη του κ. Πέτρου Παπακωνσταντίνου που αξίζει ,ανεξαρτήτου πολιτικού πιστεύω ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΣ ΑΚΟΥΣΟΥΝ, ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΑΣΠΑΣΤΕΙ ΚΙ΄ ΟΛΑΣ… http://aformi.wordpress.com/ /
…. ΒΕΒΑΙΑ μερικοί δημοσιογράφοι ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ...
 ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝΕ ΓΙΑ ΑΥΤΑ...

10 σχόλια

  1. Θα κόψουν και τις συντάξεις χηρείας και για γυναίκες κάτω των 50;

    Το συμπέρασμα που βγήκε από την χθεσινή συνέντευξη τύπου του Ανδρέα Λοβέρδου είναι ότι ο άνθρωπος δεν έχει ιδέα από το Ασφαλιστικό. Επίσης, ότι προσπαθεί -και εν πολλοίς τα καταφέρνει – να γίνει πιστευτός στον κόσμο χρησιμοποιώντας τακτική… Νίκου Ξανθόπουλου. Δηλαδή παραθέτουμε το πρόβλημα, κινδυνολογούμε λέγοντας με δραματικούς τόνους πόσο κατεστραμμένοι είμαστε και έτσι, αποποιούμαστε των ευθυνών μας και παίρνουμε σκληρά μέτρα.

    Κατ’ αρχάς η “κωλοτούμπα” της κυβέρνησης σχετικά με το αν ήταν επιστολή με απαιτήσεις του ΔΝΤ ή υπήρχαν στο μνημόνιο που είχε υπογραφεί, καλύτερα να μην σχολιαστεί. Ο κ. Λοβέρδος λειτούργησε τη Δευτέρα στον ΑΝΤ1 ως “λαγός” των αντιλαϊκών μέτρων που έρχονται σύντομα, έστω κι αν σήμερα διαψεύδονται. Διότι τι να πει κανείς όταν υπάρχει έστω και πρόθεση να κοπούν οι συντάξεις χηρείας για όσες γυναίκες είναι κάτω από 50 ετών.

    Με λίγα λόγια αν μια γυναίκα κάτω από 50 με 3 παιδιά ανήλικα χάσει τον άνδρα της, δεν θα πάρει
    “σάλιο” από τα χρήματα που πλήρωνε επί χρόνια ο σύζυγός της στα ταμεία.

    Το δεύτερο δείγμα ασχετοσύνης έχει να κάνει με τις… γιαλαντζί απειλές στους φαρμακοβιομήχανους και τους προμηθευτές. Τους είπε ότι θα κηρύξει στάση πληρωμών αν δεν μειώσουν τις τιμές.

    Και αυτός, μαζί με την Ξενογιαννακοπούλου τι έκαναν για να σώσουν τα ταμεία και το κράτος μειώνοντας τις δαπάνες των νοσοκομείων; Είναι αλήθεια ότι το πρώτο τετράμηνο 2010 καταγράφηκε ραγδαία αύξηση της φαρμακευτικής δαπάνης και μόνο τον Απρίλιο υπήρξε ελαφρά μείωση, η οποία ούτως ή άλλως συμβαίνει κάθε χρόνο αφού μειώνονται και οι ασθένειες;

    Επίσης, είναι αλήθεια ότι χρωστούν τα νοσοκομεία πάνω από 3,5 δισ. στις φαρμακευτικές εταιρείες και πάνω από 5 δισ. στους προμηθευτές;

    Αντί να κάνει λεονταρισμούς μήπως πρέπει να πάρει μέτρα τσακίζοντας τα “πιράνχας” που λυμαίνονται το δημόσιο χρήμα στα νοσοκομεία;

    Όλο λόγια και στόχους θέτουν, αλλά τελικά την αδυναμία τους να κάνουν περικοπές εκεί που πρέπει θα την πληρώνουν οι ασφαλισμένοι είτε μένοντας ακάλυπτοι είτε βλέποντας να μειώνονται οι συντάξεις τους επειδή δεν είναι σε θέση να σπάσουν το απόστημα, υπόσχεση που έδωσαν προκειμένου να εκλεγούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 1,58 η βενζίνη σήμερα.
    Γειά σου Γιωργάκη με την παρέα σου.
    Μας έχεις ξεσκίσει με το σοσιαλισμό σου αλλά συντομα θα γνωρίσεις τη βαρβαρότητά μας.
    Θα σου πεί ο παπάς στ' αυτί ξεφτίλα, μη φοβάσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΑ ΜΟΝΩΜΕΝΟΙ σταύλοι για το ενδεχόμενο ηφαιστειακού νέφους:
    Πρόεδρος Ισλανδίας: ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ για ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΡΗΞΗ! (Δηλαδή ΗΦΑΙΣΤΕΙΑΚΟ ΧΕΙΜΩΝΑ- http://www.youtube.com/watch?v=s13iwp317ok)

    http://www.youtube.com/v/ToDjdeFpRAw
    The eruption of the Eyjafjallajoekull volcano in Iceland, and the travel chaos it has caused, is only a "small rehearsal", according to Iceland's President Olafur Grimsson.
    The larger Katla volcano, right next to it, usually erupts every century, and the last eruption was in 1918, he said. http://news.bbc.co.uk/2/hi/programmes/newsnight/8631343.stm.

    Μας απειλούν έντεκα επικίνδυνα ηφαίστεια!
    Σε περίπτωση παρατεταμένης έκρηξης αναμένεται- εκτός από την απαγόρευση των πτήσεων- ένα φαινόμενο που ονομάζεται «ηφαιστειακός χειμώνας» κατά το οποίο το νέφος τής τέφρας εμποδίζει την ηλιακή ακτινοβολία να φτάσει στη Γη.
    http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=2&artid=4571465

    Times: ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΗΦΑΙΣΤΕΙΑΚΩΝ ΝΕΦΩΝ-ψύξης
    Sunday Times
    May 16, 2010
    Scientists forecast decades of ash clouds
    http://www.timesonline.co.uk/tol/news/uk/article7127706.ece

    H AITIA που ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ σεισμοί-ηφαιστειακές εκρήξεις, άρα και η πιθανότητα πολυετή ηφαιστειακού χειμώνα:
    http://www.youtube.com/watch?v=ZlZY8r_3wlg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λένε οι αλήτες ότι ο Κ.Κ. χρέωσε τη χώρα.
    Δεν ντρέπεστε ρε παλιάνθρωποι;
    Το χρέος επί Καραμανλή αυξήθηκε από 192 στα 262 δισ ευρώ (70 δισ), από τα οποία όμως τα 68 ήταν τόκοι από τα κερατιάτικα του Σημίτη.
    Δεν ντρέπονται καθόλου;
    Με τα ψέμμαta θρέφεται ο οργανισμός τους;
    Πείτε και καμμιά αλήθεια ρε παίδες, σύνδρομο στέρησης ψέμματος φοβάστε μην πάθετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γινεται λοιπον συνεδριαση στην Βουλη μετα την ανακοινωση των σκληρων οικονομικων μετρων και λεει ο Παπανδρεου οτι πρεπει να παρουν μετρα για την τονωση του ηθικου των βουλευτων για να μπορεσουν να κανουν την δουλεια τους καλυτερα. Λεει λοιπον οτι πρεπει να αλλαξουν τις μοκετες στην Βουλη απο κοκκινες να τις κανουν μπλε. Ψηφιζουν λοιπον και το αποφασιζουν. Προτεινει ο Σαμαρας να να στολιστει η αιθουσα της Βουλης με ελληνικες σημαιες για να ενισχυθει το εθνικο φρονημα. Ψηφιζουν και το αποδεχονται. Προτεινει τελος ο Καρατζαφερης πριν απο καθε συνεδριαση της Βουλης να παιζει ο εθνικος υμνος. Ψηφιζουν και αυτο και το κατοχυρωνουν. Οση ωρα ψηφιζουν τις αλλαγες, ειναι μια γρηουλα, καθαριστρια στην Βουλη, που καθετε στην πορτα και κοιταει με απορια και απογνωση τον Παπανδρεου.
    Ο Γιωργος την βλεπει και αφου τελειωνει η ψηφοφορια, πηγαινει προς το μερος της και την ρωτα...."Γιαγιουλα, γιατι οση ωρα ψηφιζαμε για τις αλλαγες στην Βουλη εσυ με κοιτουσες με απορια???"
    Και με ανεση η γριουλα απαντα "Πριν διοριστω με μεσο στην Βουλη, ημουν καθαριστρια σε ενα μπουρδελο. Οταν οι δουλειες δεν πηγαιναν καλα, αλλαζαμε τις πουτανες οχι τις μοκετες!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. σας εφταιγε η ΝΔ γιατι ητανε η λεγομενη "δεξια"

    παρτε τωρα την χειροτερη δεξια.

    αυτη που ειναι στο βαθος της αδιστακτη ακροδεξια και κρυβεται κατω απο την στολη του σοσιαλισμου.

    σας δουλεψε μια χαρα.

    τρεις φορες πιο αδιστακτη και επικινδυνη απο την απλη δεξια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΕΕΕΕΕΕΕ....ΑΔΕΛΦΕΣ ΤΟΥ ΒΟΘΡΟΥ
    ΠΑΣΟΚ-PRESS....Eσείς ποιόν έχετε
    χορηγόοοοοοοοοοοοοοοοο !!!

    ΤΟΝ ΡΟΚΚΟ ΜΗΠΩΣ......
    ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΠΙΟ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΣΚΑΤΑ γελοίοοοοοοοοοοοι !

    Τα μάθατε;
    Σύμφωνα με τον Καστανίδη και το πασόκ, όταν είσαι νεοδημοκράτης και η Ζίμενς σου στέλνει μια τοστιέρα ΑΥΤΟ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΜΙΖΑ.

    Όταν είσαι πασόκ (Μαντέλης, Τσουκάτος, κλπ) και η Ζίμενς σου στέλνει εκατοντάδες χιλιάδες και εκατομμύρια ευρώ, ΑΥΤΟ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΧΟΡΗΓΙΑ.

    Να είσαι καλά Παπανδρέου που μας έφερες τη διαφάνεια και τη δικαιοσύνη στη χώρα.
    ΞΕΧΝΙΟΥΝΤΑΙ ΤΟΣΕΣ ΧΑΡΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΕΡΝΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Να πάνε να τα πάρουν από τον μιζαδόρο πρώην Υπουργό που πήρε, δήθεν για προεκλογικό αγώνα 450.000 μάρκα από τη ζϊμενς.
    Καλά δεν ντρέπεστε να λέτε αυτές τις ανοησίες?
    Εσείς που διαχειρισθήκατε το δημόσιο χρήμα, είσθε και οι αίτιοι της σημερινής κατάστασης. Τώρα να πληρώσετε.
    Μας φάγατε τα λεφτά και θέλετε και άλλα, δεν χορτάσατε?
    ΤΏΡΑ Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑ ΑΠΑΙΤΉΣΕΙ ΤΑ ΜΙΖΑΔΟΡΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ---- ΕΚΤΑΚΤΟ -----
    ΤΩΡΑ !

    Σύμφωνα με επείγουσα τροπολογία σε άσχετο νομοσχέδιο που κατέθεσε σήμερα ο υπηρεσιακός Υπουργός Δικαιοσύνης Χάρης Καστανίδης,
    όταν είσαι νεοδημοκράτης και η Ζίμενς σου στείλει ένα ένα ημερολόγιο τοίχου ΑΥΤΟ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΜΙΖΑ.

    Σε περίπτωση που είσαι πασόκ και η Ζίμενς σου στέλνει εκατομμύρια ευρώ, ΑΥΤΟ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΧΟΡΗΓΙΑ.

    Μετά από διαβούλευση (διάρκειας 35 δευτερολέπτων) με τους εμπλεκόμενους κοινωνικούς εταίρους, το νομοσχέδιο αναμένεται να συζητηθεί κατεπειγόντως απόψε στη Βουλή και τό αργότερο μέχρι αύριο το μεσημέρι να τυπωθεί στο ΦΕΚ.
    Πάνω από όλους ο νόμος (μας).

    Υ.Γ. θα εξαιρείται η συνεταίρος της ΧΟΥΝΤΑΣ ΠΑΣΟΚ - ΔΝΤ .
    Η ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΙ.
    Σαν μάρτυρες, γνώστες και επίσημοι καταδότες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. _________________________________
    Ξέρετε πόσο κόστισε στο ελληνικό δημόσιο η μίζα του Μαντέλη;

    Ο Μαντέλης παραδέχτηκε ότι ως υπουργός Μεταφορών, πήρε μίζα 200.000 μάρκων από τη siemens, για να την... βοηθήσει στο ψηφιακό κέντρο του ΟΤΕ.
    Ο Μαντέλης το είπε αυτό την ώρα που ξέρει ότι έχει παραγραφεί το αδίκημα και είναι έτοιμος να φύγει από την Ελλάδα για...
    ...το εξωτερικό όπου δραστηριοποιείται τον τελευταίο καιρό.

    Πόσο όμως κόστισε αυτή η μίζα στο ελληνικό δημόσιο;

    ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΣΕ

    Η μίζα των 200.000 του Μαντέλη, κόστισε στον ΟΤΕ, ζημιά 57.000.000 ευρώ! ___________________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση