GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αναβλήθηκαν οι πρυτανικές εκλογές στο Πανεπιστήμιο Αθηνών...

Από το http://paideia-gr.blogspot.com/ Απίστευτα πράγματα στο ΕΚΠΑ! Πήγαιναν σε πρυτανικές εκλογές με εκλογικούς καταλόγους που περιείχαν τ...

Από το http://paideia-gr.blogspot.com/
Απίστευτα πράγματα στο ΕΚΠΑ!
Πήγαιναν σε πρυτανικές εκλογές με εκλογικούς καταλόγους που περιείχαν τους σφετέρους! Θα ψήφιζαν μόνο ορισμένοι φοιτητές και από εκεί και πέρα τα δέντρα! Απίστευτη αναξιοπρέπεια! Το ήθος και το κύρος του ΕΚΠΑ έσωσε το σχήμα Φορτσάκης-Καλοκαιρινός-Μπουραζέλης-Πολυμενέας, που με ένστασή του κατόρθωσε να διασώσει το Πανεπιστήμιο από εκλογές νοθείας που θα άφηναν το στίγμα τους στην κατοπινή πορεία του και θα...
 προκαλούσαν αμφισβήτηση για την οποιαδήποτε νέα πρυτανική αρχή! Για αυτό εμείς τους στηρίζουμε, γιατί είναι αξιοπρεπείς! Και επειδή είναι αξιοπρεπείς δεν χρησιμοποιούν μεθόδους, τέτοιες που δεν αρμόζουν σε πανεπιστημιακούς! Αξίζουν την ψήφο όλων στο ΕΚΠΑ, όσων θέλουν ένα αξιοκρατικό και αδιάφθορο Πανεπιστήμιο! Είναι η καλύτερη ευκαιρία για να αποτινάξει το ΕΚΠΑ τα βαρύδια του νεποτισμού και των μεθοδεύσεων! Και μόνο η στάση τους για τους εκλογικούς καταλόγους αποτελεί ηθική νίκη που όμοιά της δεν έχει ξανασυμβεί στον πανεπιστημιακό χώρο! Τους ευχόμαστε και την οριστική νίκη, που θα αποτελέσει την αρχή για μία δυναμική πορεία του ΕΚΠΑ αντάξια της ιστορίας του!

9 σχόλια

  1. Χεστήκαμε.
    Εάν τέτοιοι είναι οι ταγοί των σημερινών φοιτητών καλύτεροι είναι οι αμόρφωτοι.
    Αν μη τί άλλο δεν ζούν με ψευδαισθήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πως έγινε έτσι ο Λοβέρδος;
    Από πρώτος μάγκας έγινε ο ντελάλης του ΔΝΤ και της Ε.Ε. Βγαίνει σε όλα τα κανάλια και σας άλλος...Άδωνις φωνάζει διαρκώς για τα νέα μέτρα που έρχονται.

    Η κυβέρνηση έχει γίνει και επίσημα το γραφείο τύπου του ΔΝΤ και της Ε.Ε.
    Ο Λοβέρδος είναι εδώ για να...
    μας εξηγεί τι ακριβώς προτείνουν και τι μέτρα θα ληφθούν.

    Και όμως κάθονται στην θέση τους απλά και μόνο για να υπακούν στις εντολές που τους δίνουν. Πλήρως απαξιωμένο το πολιτικό σύστημα.

    ΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΝ ΠΑΣΟΚΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ
    ΡΕ ΑΛΗΤΗ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ.
    ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΠΩΣ ΑΥΤΗ ΠΑΙΤΝΕΙ ΣΥΝΤΑΞΗ 2.500 ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ.

    ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΚΟΒΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ 300 !!!!!
    ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ
    ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΟΛΥΕΛΕΙΑΣ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τόσα χρόνια με αυτούς τους καταλόγους ψήφιζαν και κανείς δεν σκέφτηκε να τους διορθώσει, να διαγράψει τη σαβούρα! Καταλαβαίνει καθένας, τι απάτες και συναλλαγές γίνονταν... Και όλοι οι λαμπροί πρυτάνεις μέχρι τώρα δεν κατάφεραν να διορθώσουν τα πράγματα, γιατί τους βόλευε η κομπίνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΙ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΒΡΕ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ;
    ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙ;
    ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΣΑΣ;
    ΟΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΑΚΑΤΑΠΑΥΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΟΥΣ:
    .....
    Στους εξαπατημένους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ και προκειμένου να φρεσκάρουμε τη μνήμη τους, μήπως και στην επόμενη ευκαιρία φερθούν πιο έξυπνα, να τους θυμίσουμε τι έλεγε ο Καραμανλής προεκλογικά (Καθημερινή 15.09.2009):
    «Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, στη ΔΕΘ, ξεπέρασε κάθε όριο ανευθυνότητας, τα δήθεν μέτρα που εξήγγειλε θα στοιχίσουν πάνω από 10 δισ. ευρώ. Πού θα βρει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης τα χρήματα αυτά; Στο καταλυτικό αυτό ερώτημα υπάρχει μόνο μια απάντηση: δεν μπορεί να τα βρει», επεσήμανε ο κ. Καραμανλής απευθυνόμενος χθες σε κοινό μικρομεσαίων επιχειρηματιών. Στη Ν.Δ. εκτιμάται ότι μέχρι το πέρας της προεκλογικής περιόδου θα επιτύχουν να πείσουν τους πολίτες αφενός για την κρισιμότητα της οικονομικής αφετέρου δε για τον «λαϊκισμό» του ΠΑΣΟΚ και, προσωπικά, του προέδρου του.»

    από το dexiextrem
    ....
    ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ;
    ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟ ΛΑΟ;
    ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΡΕ, ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΕΓΩ ΣΑΣ ΤΑΛΕΓΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΡΙΣΗΣ, ΕΣΕΙΣ ΕΙΧΑΤΕ ΕΡΩΤΕΥΘΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ, ΤΑ ΟΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΟΡΑΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
    ΛΟΥΣΤΗΤΕ ΤΟΝ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ-ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ.
    ΘΑ ΠΕΙΝΑΤΕ, ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΣΑΣ ΠΑΞΙΜΑΔΙ, ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΑΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ante re teneke pou to paizeis timhths twn pantwn paliokommatiko lamogio pou kukloforouses kapote stous diadromous upourgeiwn, sfoukwkolarie gluftroni upourgwn kai mh

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. γεια σας παιδια! ειναι ολοι τους μπουρδελο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΕΕΕΕΕΕΕ....ΑΔΕΛΦΕΣ ΤΟΥ ΒΟΘΡΟΥ
    ΠΑΣΟΚ-PRESS....Eσείς ποιόν έχετε
    χορηγόοοοοοοοοοοοοοοοο !!!

    ΤΟΝ ΡΟΚΚΟ ΜΗΠΩΣ......
    ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΠΙΟ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΣΚΑΤΑ γελοίοοοοοοοοοοοι !

    Τα μάθατε;
    Σύμφωνα με τον Καστανίδη και το πασόκ, όταν είσαι νεοδημοκράτης και η Ζίμενς σου στέλνει μια τοστιέρα ΑΥΤΟ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΜΙΖΑ.

    Όταν είσαι πασόκ (Μαντέλης, Τσουκάτος, κλπ) και η Ζίμενς σου στέλνει εκατοντάδες χιλιάδες και εκατομμύρια ευρώ, ΑΥΤΟ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΧΟΡΗΓΙΑ.

    Να είσαι καλά Παπανδρέου που μας έφερες τη διαφάνεια και τη δικαιοσύνη στη χώρα.
    ΞΕΧΝΙΟΥΝΤΑΙ ΤΟΣΕΣ ΧΑΡΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΕΡΝΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ---- ΕΚΤΑΚΤΟ -----
    ΤΩΡΑ !

    Σύμφωνα με επείγουσα τροπολογία σε άσχετο νομοσχέδιο που κατέθεσε σήμερα ο υπηρεσιακός Υπουργός Δικαιοσύνης Χάρης Καστανίδης,
    όταν είσαι νεοδημοκράτης και η Ζίμενς σου στείλει ένα ένα ημερολόγιο τοίχου ΑΥΤΟ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΜΙΖΑ.

    Σε περίπτωση που είσαι πασόκ και η Ζίμενς σου στέλνει εκατομμύρια ευρώ, ΑΥΤΟ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΧΟΡΗΓΙΑ.

    Μετά από διαβούλευση (διάρκειας 35 δευτερολέπτων) με τους εμπλεκόμενους κοινωνικούς εταίρους, το νομοσχέδιο αναμένεται να συζητηθεί κατεπειγόντως απόψε στη Βουλή και τό αργότερο μέχρι αύριο το μεσημέρι να τυπωθεί στο ΦΕΚ.
    Πάνω από όλους ο νόμος (μας).

    Υ.Γ. θα εξαιρείται η συνεταίρος της ΧΟΥΝΤΑΣ ΠΑΣΟΚ - ΔΝΤ .
    Η ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΙ.
    Σαν μάρτυρες, γνώστες και επίσημοι καταδότες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση