GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τεχνητά δέντρα για την σωτηρία του περιβάλλοντος...

Από το  http://prassia-eyrytanias.blogspot.com/ Την κατασκευή ενός δάσους αποτελούμενου από 100 χιλιάδες τεχνητά δέντρα που θα κατασκευασ...

Από το http://prassia-eyrytanias.blogspot.com/

Την κατασκευή ενός δάσους αποτελούμενου από 100 χιλιάδες τεχνητά δέντρα που θα κατασκευαστούν μέσα σε 10 έως 20 χρόνια, ώστε να απορροφήσουν το διοξείδιο του άνθρακα που βρίσκεται στην ατμόσφαιρα, ανακοίνωσε ότι είναι σε θέση να κατασκευάσει ομάδα επιστημόνων προκειμένου να αντιστρέψει την περιβαλλοντική μόλυνση, η οποία έχει προκύψει από τις εκπομπές καυσαερίων.
Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύεται από το Ινστιτούτο Πολιτικών Μηχανικών της Βρετανίας, η συγκεκριμένη πρόταση κρίνεται...
 ως η πλέον εφικτή μεταξύ τριών άλλων γεωμηχανικών προτάσεων για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής.
Ο Τιμ Φόξ, επικεφαλής της έρευνας,δήλωσε ότι η γεωμηχανική δεν πρέπει να εκλαμβάνεται ως πανάκεια για την αντιμετώπιση των κλιματικών αλλαγών, αλλά ως ένα επιπρόσθετο μέτρο για τη σωτηρία του περιβάλλοντος.
Επίσης σύμφωνα με τον Τιμ Φόξ,τα τεχνητά δέντρα βρίσκονται ήδη στο στάδιο της κατασκευής και ο σχεδιασμός τους είναι ιδιαίτερα εξελιγμένος, ενώ τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί στο πρώτο στάδιο της κατασκευής είναι υψηλής τεχνολογίας.

7 σχόλια

  1. το πασοκ σας εχει χεσμενους και γραμμενους στην πουτσαρα του και θα σας γαμαει κι αλλο.

    ΝΑΙ κλεψανε.

    ε και?

    τι θα τους κανετε?

    σας το λενε και στα μουτρα σας και σας κοβουν και μισθους.

    ΖΩΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πως έγινε έτσι ο ΚΛΟΟΥΝ Λοβέρδος;
    Από πρώτος μάγκας έγινε ο ντελάλης του ΔΝΤ και της Ε.Ε. Βγαίνει σε όλα τα κανάλια και σας άλλος...Άδωνις φωνάζει διαρκώς για τα νέα μέτρα που έρχονται.

    Η κυβέρνηση έχει γίνει και επίσημα το γραφείο τύπου του ΔΝΤ και της Ε.Ε.
    Ο Λοβέρδος είναι εδώ για να...
    μας εξηγεί τι ακριβώς προτείνουν και τι μέτρα θα ληφθούν.

    Και όμως κάθονται στην θέση τους απλά και μόνο για να υπακούν στις εντολές που τους δίνουν. Πλήρως απαξιωμένο το πολιτικό σύστημα.

    ΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΝ ΠΑΣΟΚΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ
    ΡΕ ΑΛΗΤΗ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ.
    ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΠΩΣ ΑΥΤΗ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΥΝΤΑΞΗ 2.500 ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ.

    ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΚΟΒΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ 300 !!!!!
    ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ
    ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΟΛΥΕΛΕΙΑΣ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕ ΣΚΥΛΟΓΑΜΗΜΕΝΗ ΥΠΑΡΞΗ
    ΚΑΨΑΜΠΕΛΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

    2 ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΕΧΟΥΝ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΟΤΙ ΠΗΡΑΝ
    ΜΙΖΕΣ.........
    ΚΑΙ ΣΥ ΜΑΣ ΒΑΖΕΙΣ ΔΕΝΔΡΑ..

    ΒΑΛΤΑ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ
    ΡΕ ΠΟΥΣΤΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΠΡΙΝ ΣΕ ΠΑΛΟΥΚΩΣΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑ
    ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ.

    ΑΛΗΤΑΡΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΟΙ ΣΟΥ ΤΟ ΓΥΦΤΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Καταγγελία για το Υπουργείο Πολιτισμού"


    (Διαγωνισμός για ημερήσιους αρχαιοφύλακες, νυχτοφύλακες και προσωπικό καθαριότητας)

    "Καταγγέλλουμε τις υπ’ αριθμό προκηρύξεις του Υπ. Πο. 07/04 φ27/667 Νομισματικού Μουσείου, 09/04 2837 Βυζαντινού Μουσείου...
    09/04 2043 Γ’ Ε.Π.Κ.Α., 09/04 26239 Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου Αθηνών, 12/04 3615 Α’ Ε.Π.Κ.Α. καθώς και το Αρχαιολογικό Μουσείο Πειραιά για αδιαφανή κριτήρια πρόσληψης και απ’ ευθείας αναθέσεις θέσεων. Συγκεκριμένα:

    1. Οι εν λόγω προκηρύξεις απαιτούσαν ως κριτήριο την κατοχή βεβαίωσης ξένης γλώσσας, χωρίς όμως να διευκρινίζεται ο τίτλος και η βαρύτητα μοριοδότησης.
    2. Δεν οριζόταν συγκεκριμένο δικαιολογητικό για την απόδειξη της ξένης γλώσσας και δεν δινόταν διευκρινήσεις σχετικά με την μη κατοχή του.
    3. Έτσι πολλές υπηρεσίες, επαφιόμενες σε προσωπικά κριτήρια υπαλλήλων προέβησαν σε απορρίψεις υποψηφίων κατά βούληση.
    4. Υποψήφιοι που έχουν καταθέσει τον ίδιο αριθμό δικαιολογητικών ανά υπηρεσία, εμφανίζουν μεγάλες αδικαιολόγητες αποκλίσεις μορίων, με αποκορύφωμα την απόρριψη τους λόγω «ελλιπείς» κατάθεσης δικαιολογητικών.
    5. Στην προσπάθεια υποβολής ένστασης της διαδικασίας, υπήρξε έντονη αποτροπή από τους αρμοδίους στις εκάστοτε υπηρεσίες.
    6. Το κριτήριο της ανεργίας παραγκωνίζεται προς χάριν του ξενόγλωσσου. Έτσι υποψήφιος χωρίς τίτλο και 6 μήνες ανεργίας μένει εκτός αφού καταλαμβάνει τη θέση του υποψήφιος με τίτλο και καθόλου ανεργία.
    7. Το κριτήριο της εντοπιότητας μοριοδοτείται κατά βούληση της εκάστοτε υπηρεσίας ξεπερνώντας έως και τα 250 μόρια.
    8. Όσο για το περίφημο 24μηνο, απλά δεν υφίσταται, μια που συνάδελφοι με 36, 48, 52 μήνες και βάλε, επανατοποθετούνται ως πιο πληρούντες τα κριτήρια.
    Η καταγγελία δεν αποσκοπεί στο κυνήγι μαγισσών και την απόλυση των ήδη εργαζομένων. Η ανάγκη για εργασία και το δικαίωμα αξιοκρατικών επιλογών αποτελούν πάγια θέση όλων, ιδιαίτερα εάν είσαι «χρυσό μέλος» του Ο. Α. Ε. Δ. Σκοπός είναι η αφύπνιση του αρμόδιου υπουργού, από τον πολιτικό λήθαργο και το σπάσιμο των ενδουπηρεσιακών φατριών που λειτουργούν κατά βούληση. Βολεύοντας ανά προκήρυξη συγγενείς, φίλους και ευνοούμενους, αδιαφορώντας προκλητικά για τα του νόμου ορισθέντα. Ένας απλός τυπικός έλεγχος στους αναρτημένους πίνακες ανά υπηρεσία πείθει και τον πλέον καλοπροαίρετο για το όργιο αυθαιρεσιών στο Υπουργείο Πολιτισμού."

    Με εκτίμηση,
    Ομάδα νομοταγών απορριφθέντων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΙ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΒΡΕ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ;
    ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙ;
    ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΣΑΣ;
    ΟΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΑΚΑΤΑΠΑΥΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΟΥΣ:
    .....
    Στους εξαπατημένους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ και προκειμένου να φρεσκάρουμε τη μνήμη τους, μήπως και στην επόμενη ευκαιρία φερθούν πιο έξυπνα, να τους θυμίσουμε τι έλεγε ο Καραμανλής προεκλογικά (Καθημερινή 15.09.2009):
    «Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, στη ΔΕΘ, ξεπέρασε κάθε όριο ανευθυνότητας, τα δήθεν μέτρα που εξήγγειλε θα στοιχίσουν πάνω από 10 δισ. ευρώ. Πού θα βρει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης τα χρήματα αυτά; Στο καταλυτικό αυτό ερώτημα υπάρχει μόνο μια απάντηση: δεν μπορεί να τα βρει», επεσήμανε ο κ. Καραμανλής απευθυνόμενος χθες σε κοινό μικρομεσαίων επιχειρηματιών. Στη Ν.Δ. εκτιμάται ότι μέχρι το πέρας της προεκλογικής περιόδου θα επιτύχουν να πείσουν τους πολίτες αφενός για την κρισιμότητα της οικονομικής αφετέρου δε για τον «λαϊκισμό» του ΠΑΣΟΚ και, προσωπικά, του προέδρου του.»

    από το dexiextrem
    ....
    ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ;
    ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟ ΛΑΟ;
    ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΡΕ, ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΕΓΩ ΣΑΣ ΤΑΛΕΓΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΡΙΣΗΣ, ΕΣΕΙΣ ΕΙΧΑΤΕ ΕΡΩΤΕΥΘΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ, ΤΑ ΟΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΟΡΑΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
    ΛΟΥΣΤΗΤΕ ΤΟΝ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ-ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ.
    ΘΑ ΠΕΙΝΑΤΕ, ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΣΑΣ ΠΑΞΙΜΑΔΙ, ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΑΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ---- ΕΚΤΑΚΤΟ -----
    ΤΩΡΑ !

    Σύμφωνα με επείγουσα τροπολογία σε άσχετο νομοσχέδιο που κατέθεσε σήμερα ο υπηρεσιακός Υπουργός Δικαιοσύνης Χάρης Καστανίδης,
    όταν είσαι νεοδημοκράτης και η Ζίμενς σου στείλει ένα ένα ημερολόγιο τοίχου ΑΥΤΟ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΜΙΖΑ.

    Σε περίπτωση που είσαι πασόκ και η Ζίμενς σου στέλνει εκατομμύρια ευρώ, ΑΥΤΟ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΧΟΡΗΓΙΑ.

    Μετά από διαβούλευση (διάρκειας 35 δευτερολέπτων) με τους εμπλεκόμενους κοινωνικούς εταίρους, το νομοσχέδιο αναμένεται να συζητηθεί κατεπειγόντως απόψε στη Βουλή και τό αργότερο μέχρι αύριο το μεσημέρι να τυπωθεί στο ΦΕΚ.
    Πάνω από όλους ο νόμος (μας).

    Υ.Γ. θα εξαιρείται η συνεταίρος της ΧΟΥΝΤΑΣ ΠΑΣΟΚ - ΔΝΤ .
    Η ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΙ.
    Σαν μάρτυρες, γνώστες και επίσημοι καταδότες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. _________________________________
    Ξέρετε πόσο κόστισε στο ελληνικό δημόσιο η μίζα του Μαντέλη;

    Ο Μαντέλης παραδέχτηκε ότι ως υπουργός Μεταφορών, πήρε μίζα 200.000 μάρκων από τη siemens, για να την... βοηθήσει στο ψηφιακό κέντρο του ΟΤΕ.
    Ο Μαντέλης το είπε αυτό την ώρα που ξέρει ότι έχει παραγραφεί το αδίκημα και είναι έτοιμος να φύγει από την Ελλάδα για...
    ...το εξωτερικό όπου δραστηριοποιείται τον τελευταίο καιρό.

    Πόσο όμως κόστισε αυτή η μίζα στο ελληνικό δημόσιο;

    ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΣΕ

    Η μίζα των 200.000 του Μαντέλη, κόστισε στον ΟΤΕ, ζημιά 57.000.000 ευρώ! ___________________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση