GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το αρχοντικό του Άκη με θέα την Ακρόπολη...

Εφτασαν τηλεοπτικά συνεργεία στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου 33 Γράφει ο ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ο «άδικος» Το καλλιμάρμαρο μπαλκονάτο αρχοντικό -με θέα τη...

Εφτασαν τηλεοπτικά συνεργεία στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου 33

Γράφει ο ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ο «άδικος»

Το καλλιμάρμαρο μπαλκονάτο αρχοντικό -με θέα την Ακρόπολι- του ζεύγους Άκη Τσοχατζόπουλου, αποτιμάται εφτά χιλιάδες ευρώ το τετραγωνικό, είναι δηλαδή μιά απο τις πιό ακριβές κατοικίες στο πιό ακριβό δρόμο της Ευρώπης!
Ήδη σήμερα Κυριακή πρωί, εθεάθη τηλεοπτικό συνεργείο στην οδο Διονυσίου Αρεοπαγίτου 33 και αναμένονται στο εξωτερικό δημοσιεύσεις και σχόλια για τον Έλληνα πρώην υπουργό που η σύζυγός του, μέσω off shore εταιρίας, αγόρασε τυπικά ένα απο τα πιό ακριβά αρχοντικά της Ελλάδας. Ουσιαστικά το αρχοντικό της ανήκε και πριν.
Το βιογραφικό του υπουργού από την Βικιπαίδεια:
Ο Άκης - Απόστολος - Αθανάσιος Τσοχατζόπουλος γεννήθηκε το 1939 στην Αθήνα, αλλά μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε στο Μόναχο πολιτικός μηχανικός (1964) και οικονομολόγος μηχανικός (1967). Εργάστηκε σε κατασκευές δημοσίων έργων στη Γερμανία, Αυστρία, Ελβετία και Ιταλία. Η βάση του ήταν στη Γερμανία, όπου...
 έζησε συνολικά από το 1959 έως το 1975 οπότε και επέστρεψε στην Ελλάδα. Το 1968 γνώρισε στη Φρανκφούρτη τον Ανδρέα Παπανδρέου και το 1970 γίνεται μέλος του αντιδικτατορικού Πανελλήνιου Απελευθερωτικού Κινήματος (ΠΑΚ). Υπήρξε από τα ιδρυτικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, μέλος του οποίου είναι ως σήμερα. Την περίοδο 1990 - 1994 διετέλεσε γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, ενώ το 1995 εκλέχθηκε αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος. Υπήρξε βουλευτής επί 26 συνεχόμενα χρόνια (1981 έως 2007). Συμμετείχε σχεδόν σε όλα τα υπουργικά συμβούλια των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ, από τον πρώτο σχηματισμό της κυβέρνησης Ανδρέα Παπανδρέου το 1981 μέχρι το τέλος της κυβέρνησης Σημίτη το 2004, ενώ διετέλεσε υπουργός και στην οικουμενική κυβέρνηση του Ξενοφώντα Ζολώτα. Αναλυτικά:
Υπουργός Δημοσίων Έργων (1981 - 1985)
Υπουργός Προεδρίας της Κυβέρνησης (1985 - 1987)
Υπουργός Εσωτερικών (1987 - 1989)
Υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών (1989 - 1990)
Υπουργός Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης (1993 - 1995)
Υπουργός Εθνικής Άμυνας (1996 - 2000)
Υπουργός Ανάπτυξης (2001 - 2004)
Το 1995 ο Άκης Τσοχατζόπουλος διετέλεσε αναπληρωτής πρωθυπουργός, κατά το διάστημα της ασθένειας του πρωθυπουργού Α. Παπανδρέου και μετά την παραίτηση του από το αξίωμά του (Ιανουάριος 1996) έθεσε υποψηφιότητα για την ανάδειξη νέου πρωθυπουργού. Ισοψήφησε με τον Κώστα Σημίτη (από 53 ψήφοι), ενώ στην επαναληπτική ψηφοφορία έλαβε 75 ψήφους, έναντι 86 του Κ. Σημίτη. Τον Ιούνιο του ίδιου χρόνου και μετά το θάνατο του Ανδρέα Παπανδρέου, διεκδίκησε το χρίσμα του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, απέτυχε όμως και πάλι να εκλεγεί με αντίπαλο τον Κ. Σημίτη.
Το 1964 παντρεύτηκε τη Γερμανίδα Γκούντρουν Μολντενχάουερ, με την οποία απέκτησε μία κόρη κι έναν γιο. Το 2004 παντρεύτηκε τη Βασιλική Σταμάτη.

20 σχόλια

  1. Η Ελλάδα των αφορολόγητων off shore Άκηδων εξακολουθεί να βασιλεύει και να τη πληρώνουν οι δουλοπάροικοι μισθοσυντήρητοι, συνταξιούχοι και μικρομαγαζάτορες.... ΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ακόμη και να μπαγλαρωθούν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σπίτι μου σπιτάκι μου και ερημοκαλυβάκι μου πληρώνεις φόρο, τα αρχοντοπάλατα όχι. ΒΟΗΘΕΙΑ το σπιτάκι μου το βγάζει στο σφυρί η τράπεζα.... ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΝΙΓΟΜΑΙ ΜΕΝΩ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τρυπιοπαπούτσης30 Μαΐ 2010, 5:40:00 μ.μ.

    Περιμένω να βρεθεί ο κατάλληλος που δεν κρύβετε, για να βάλει τα πράγματα στην θέση τους. Εκεί έξω από την Άμφισσα υπάρχει εκείνο το ##ξενοδοχείο##, με υπέροχη θέα. Σε εκείνο το αρχοντικό πρέπει να πάνε ορισμένοι, που ΕΚΛΕΨΑΝ τα χρήματα του Ελληνικού Λαού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κύριε Παπανδρέου, γιατί οι εισαγγελείς δεν επεμβαίνουν για τόσο σοβαρό θέμα, πρωτοσέλιδο μάλιστα σε εφημερίδα μεγάλης κυκλογορίας;
    Είναι ή δεν είναι πλαστό το έγγραφο που παρουσιάζει σήμερα το Πρώτο Θέμα του Αναστασιάδη, δηλαδή ότι βουλευτής της Ν.Δ. πήρε μίζα από το Χριστοφοράκο;
    Επί πασόκ, τους κατάπιε όλους τους εισαγγελείς η βαρβαρότητα του Οκτώβρη;
    Εσύ έλεγες ότι θα φέρεις τη διαφάνεια και εμείς ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ.
    Στείλε τον εισαγγελέα και η δημοκρατία θα βγεί κερδισμένη.
    Εάν το έγγραφο είναι αληθινό θα ρεζιλέψεις τη Ν.Δ., εάν όχι θα κλείσεις μια εφημερίδα συκοφαντών από τα πρόστιμα και τις αγωγές.
    Η διαφάνεια θα δείξει την αλήθεια.
    Θέλεις ή δεν θέλεις να μάθει ο λαός την αλήθεια;
    Καλά, άνθρωπέ μου, δεν έχεις πιά ούτε τη ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΤΣΙΠΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΛΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΕΥΤΟΥΝ ΟΣΑ ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΑΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ.ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΥΡΤΕΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ.ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟΤΕ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΗ ΧΩΡΑ.ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ.ΑΛΛΙΩΣ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παιδιά αφήστε τίς μαϊμουδέ αποτιμήσεις κι εκτιμήσεις αντικειμενικών αξιών.
    Στήν Πειραϊκή (παραλία) Πειραιά,ένα διαμέρισμα (τό μόνο πού έχω κι αυτό από τούς γονείς μου) τού 1975,55 τ.μ. όλο κι όλο κι ή πρίν δύο μήνες αντικειμενική αξία από τούς καταλόγους τής εφορίας είναι 3.500 ευρώ.
    Τά καινούργια διαμερίσματα εκτιμώνται ανά τ.μ./αντικειμενική/ ζώνη Α (παραλία) 6.000 έως καί 6.500 ευρώ.

    Εκτίμησις διά τήν αντικειμενικήν αξία,τού ΑΚΗ/ΛΑΜΟΓΙΟ,όπως είπε κι ό πρόεδρος ιδιοκτητών,επί τής Δ.Αεροπαγίτου,δέν υπάρχει.
    Επομένως αφήστε τά περί 6.500 ευρώ/τ.μ.,διότι ή αξία τού συγκεκριμένου ακινήτου είναι ""όσο ζητά ό πωλητής!!!"".
    Τό ερώτημα,πού εδώ καί χρόνια έχουμε όλοι μας φυσικά,διά τόν Άκη μας,τήν απάντηση,είναι
    "" ΤΟ ΠΟΘΕΝ"" κύριε Πετσάλνικε,πού μάς τό παίζεις κι εσύ,ότι δέν γνώριζες,δέν ακουσες,δέν είδες,δέν ....μυρίσθηκες!!!!΄
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ (ΒΑΘΥ ΚΑΙ ΡΗΧΟ) ΠΑΣΧΕΤΕ ΑΠΟ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΑΙΣΘΗΣΕΩΝ ΤΕΛΙΚΑ!!!!!
    ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΜΠΤΩΧΟΥ(!!!!!)......ΛΑΛΙΩΤΗ,ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΑ ΄ΚΟΝΟΜΗΣΑΤΕ ΛΟΓΩ ΜΑΛΛΟΝ ΖΙΒΑΓΚΟ!!!!
    ΚΛΕΦΤΕΣ-ΚΛΕΦΤΕΣ-ΚΛΕΦΤΕΣ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. το βιογραφικό του Ακη το είδαμε! Στο κάτω κάτω το ξέραμε!
    Εκείνο της συγγραφέως κυρίας Βικυς Σταμάτη, θα το πληροφορηθούμε;
    Με τί εισοδήματα πόσα πούλιτζερ και τί νομπέλ κατάφερε να της δώσουν τόοοοσο μεγάλο δάνειο!
    Πόσα πληρώνει δηλαδή το μήνα η αξιότιμος κυρία και της μένουν να ζήσει και αξιοπρεπώς;
    Η εκ Χρυσού Φωκίδος όρμώμενη ερίτιμος,εκτός των άλλων μηπως έυρε και πετρέλαιον η χρυσόν στα ποιμνιοστάσια της περιοχής ή στους θαμνώδεις αγρούς της, ώστε να έχει την δυνατότητα να αγοράσει και να συντηρήσει το έν λόγω ακίνητον, που σημειωτέον την γλύτωσε την κατεδάφιση , όταν είχε τεθεί το θέμα της απελευθέρωσης της θέας της ακρόπολης.
    Και πως θα ζούσε η συνεηθισμένη σε τέτοια μεγαλεία κυρία του κυρίου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΡΟΥΦΝΙΑΝΟΣΚΑΤΑ...ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΜΕΡΑ
    ΚΡΑΤΗΣΕ Η ΠΟΡΔΗ ΣΑΣ
    ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΕΥΚΟΙΛΙΑ ΣΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΣΑΣ
    ΦΑΤΕ ΤΗΝ ΤΩΡΑ ΤΗ ΣΚΑΤΙΛΑ ΣΑΣ.
    ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΦΡΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚΩΛΟΥ ΣΑΣ.

    Πλαστό το έγγραφο για τον γαλάζιο υπουργό;

    Δήλωση βόμβα έκανε προ ολίγου στο Antinews, ο επικεφαλής των βουλευτών της ΝΔ στην Εξεταστική Επιτροπή για την Ζήμενς, Κώστας Τζαβάρας

    «Φοβάμαι ότι ο πρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής κ. Βαλυράκης (αν είναι αυτός που σύμφωνα με το δημοσίευμα φέρεται να κατέχει έγγραφο που αποκαλύπτει μίζα σε γαλάζιο υπουργό) άθελά του γίνεται διακινητής ή χρήστης πλαστού εγγράφου.

    Επειδή είναι αδύνατο ο κ. Χριστοφοράκος να έχει δώσει το 2008 εντολή για πληρωμή μίζας σε υπουργό της τότε κυβέρνησης, αφού βρίσκεται εκτός Ελλάδος από τις 15/12/2007.

    Άλλωστε ο ίδιος ο κ. Χριστοφοράκος έχει δηλώσει ότι γινόντουσαν πληρωμές σε κόμματα και πολιτικούς μέχρι το 2006, καθώς δεν είχε τη δυνατότητα στη συνέχεια.

    Σε κάθε περίπτωση, μετά το μείζον θέμα που δημιουργείται τον καλούμε να κατονομάσει τον «γαλάζιο υπουργό» για να τον καλέσουμε στην Επιτροπή και να τον εξετάσουμε.

    Ζητούμε επίσης να κληθούν να καταθέσουν και οι δημοσιογράφοι που υπογράφουν το ρεπορτάζ»

    Διαβάστε κι αυτό: Προσπάθεια αντιπερισπασμού με «υπουργό της κυβέρνησης Καραμανλή»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν είναι μόνο Θρασύτατος και βρώμικος ο Τσοχατζόπουλος,(έβγαλε τα άντερά του με τους εξοπλισμούς μαζί με το κολλητό του λαμόγιο το Γιάννη Σμπώκο , που τον είχε Γραμματέα εξοπλισμών)είναι και προκλητικός με το γάμο του στο Παρίσι, τα βαφτίσια του γιου του με τις πανάκριβες πορσελάνινες μπομπονιέρες ,καθώς και με τις διακοπές του στη βίλα που είχε μείνει ο Κοκός (τ. Βασιλιάς).Ντροπή του ο αχρείος! Ξεφτίλισε ένα ολόκληρο κίνημα λαού ο άθλιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΧΟΛΗ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ
    ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ
    ΜΕ ΝΤΟΚΤΟΡΑ
    ΟΙ OFF SHORE ΑΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    ΑΥΤΟΝ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ !!!!
    ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΖΟΥΣΕ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΑ
    ΣΑΝ ΜΟΝΙΜΟΣ ΕΜΠΟΡΟΣ ΟΠΛΩΝ ΚΑΙ ΜΙΖΩΝ
    ....ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ??????????

    'H MΗΠΩΣ ΤΩΡΑ
    ΟΙ NEOI OFF SHORE ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΑΛΗΤΕΙΑΣ
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΠΑΜΠΟΥΚΗΣ & CIA
    ΚΑΝΟΥΝ ΧΟΝΤΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ
    ΚΙΑ ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ
    ΜΕ ΓΕΡΑΣΜΕΝΟΥΣ ΅ΠΡΙΓΚΙΠΕΣ΅
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ...ΠΙΣΩ
    ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΠΡΙΓΚΙΠΕΣ
    NIKOS - ANTRIKOS & FRENDS
    PAPANDREOY ??????????/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σταματηστε να αγοραζετε το πρωτο θεμα,τη χειροτερη φυλλαδα απο την εποχη της αυριανης του 80, και να ταιζετε μπομπολα και θεμο–τα αρχιλαμογια που θα πρεπε να ναι φυλακη–

    Μη παρασυρονται ορισμενοι απο τις χαλκευμενες πρασινες δηθεν αποκαλυψεις.
    Εγω ξερω αποδεδειγμενα οτι τα πηραν ο κουτσογιωργας ο τσουκατος ο μαυρακης της δεη και ο μαντελης.Ολα τα αλλα ειναι εικασιες πανικοβλητου αντιπερισπασμου.

    Tο Πασοκ κανει το εξεις καταπληκτικο:
    επειδη ειναιβουτηγμενο ως το βουρκο εκτοξευει λασπη με τα μιντια ωστε να δειχνουν ολοι λερωμενοι.Θυμιζει εκεινο το παιχνιδι που παιζαμε μικροι οπου καποιος σε χτυπουσε στην πλατη αλλα ολοι κουνουσαν το χερι γυρω γυρω και ετσι ηταν δυσκολο να βρεις αυτον που σε χτυπησε.
    ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.
    Θελει ολοι στα ματια του κοσμου να μοιαζουν ενοχοι.

    ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ ΠΙΑ...
    ΚΑΤΕΣΤΡΕΦΟΥΝ ΔΥΟ (2) ΓΕΝΙΕΣ
    ΕΛΛΗΝΩΝ.
    ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΟΥΝ ΣΑΝ ΠΟΥΤΑΝΕΣ
    5ΗΣ ΔΙΑΛΟΓΗΣ.
    ΑΙ ΣΙΧΤΙΙ ΠΙΑ... ΠΑΣΟΚΟ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΟΙ ΤΙΜΙΟΙ (?!?) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΠΡΑΞΤΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΑΣ.

    ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ.
    ΡΗΜΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ, ΓΙΑ ΟΣΑ ΑΣΤΙΚΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΛΘΕΙ Η 20ΕΤΕΙΑ.

    ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ,
    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΠΡΑΞΤΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΑΣ, ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΗ.

    ΔΗΜΕΥΣΤΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥΣ ΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ, ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΤΟΥΣ.

    ΑΠΟΛΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΑΠ' ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ.
    ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ.

    ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΤΕ ΑΜΕΣΑ, ΠΟΙΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ,

    ΒΑΛΕΤΕ ΣΤΟΝ Ο.Α.Ε.Δ. ΙΣΟΒΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ 500 ΕΥΡΩ.
    ΥΠΟΧΡΕΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΕ ΙΣΟΒΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ.
    ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΕΣ, ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΚΤΙΡΙΩΝ, ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ, ΣΚΑΨΙΜΟ, ΞΕΧΟΡΤΑΡΙΑΣΜΑ Κ.Λ.Π.

    ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ,
    ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ,
    ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΠΟΥ ΤΙΜΩΡΗΣΑΝ ΑΥΤΟΙ, ΕΜΑΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑΜΕ.

    ΑΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ.

    ΑΝ ΔΕ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ, ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΊΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.
    ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ,
    ΦΤΑΙΤΕ, ΔΕ ΦΤΑΙΤΕ !!!!

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΛΗ,
    ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ.
    ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΤΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΙΣΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ρόκο μέ Τσοχ-ινα τσουράπια.
    Καί όχι ο Σιφρέντι.
    Εκείνος τουλάχιστον ιδρώνει.
    Ο υφυπουργός Σμπώκος καλείται νά
    βγεί στή σέντρα.
    Θέμα χρόνου.....
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Προς Πρόεδρο της ΓΣΕΕ Γιάννη Παναγόπουλο.

    Αγαπητέ Γιάννη.
    Προφανώς ο στενός σου συνεργάτης Φίλιππος Θωμάς,του οποίου τα αυτία τράβηξες για τα ''έργα και τις ημέρες'' του στα ΕΛΤΑ,φαίνεται ότι δουλεύει τους πάντες και πρώτο εσένα.
    Του ζήτησες να παρατηθεί από όλες τις έμμεσθες θέσεις του στα ΕΛΤΑ,για να σταματήσουν να ''σκανδαλίζονται'' οι Ταχυδρομικοί.
    Τι έκανε ο αθεόφοβος.
    Πήγε και παρατήθηκε μόνο από την θέση του μέλους του Δ.Σ. της θυγατρικής ΚΕΚ-ΕΛΤΑ,για την οποία έχει εξαγγελθεί, λόγω των προθέσεων της Κυβέρνησης για περιορισμό των κρατικών φορέων και επιχειρήσεων,η αναστολή της λειτουργίας της.
    Δηλαδή παρατήθηκε από ένα Δ.Σ. μιας
    ήδη ελλειματικής επιχείρησης που οδεύει για ''κλείσιμο'' και έτσι πιστεύει ο αφελής ότι ''ρίχνει στάχτη στα μάτια'' των εργαζομένων.
    Μα πόσο Θωμάς μπορεί να είναι,εκτός και αν εκτιμά ότι όλοι εκεί στα ΕΛΤΑ είναι φιλιπο-πινέζες.
    Αλήθεια τι έργο προσέφερε όλα τα περασμένα χρόνια,εκτός από το να εισπράτει τις παχυλές αποζημιώσεις του μέλους του Δ.Σ.,ΣΤΗΝ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ του προσωπικού στο ΚΕΚ,όταν το μοναδικό του προσόν και πτυχίο είναι το απολυτήριο εξατάξιου Γυμνασίου της Ηγουμενίτας του 1973;
    Και τι προσφέρει στην επιχείρηση του ΕΛΤΑ σήμερα,σαν μέλος του Δ.Σ. -ΕΛΤΑ,όταν είναι υποχρεωμένος να λάβει σημαντικές αποφάσεις για την ανάπτυξη,τον σχεδιασμό,τον προγραμματισμό και την στρατηγική της επιχείρησης,αλλά και τον έλεχο των πεπραγμένων της Διοίκησης;Εκτος και αν στο εξατάξιο Γυμνάσιο Ηγουμενίτσας στις αρχές της δεκαετίας του 70 παρείχαν τέτοιες εξεδικευμένες γνώσεις που τις έχει κάνει κτήμα του ο Φίλιππος Θωμάς;
    Και με ποιές οικονομικές γνώσεις συναποφασίζει,ως μέλος του Δ.Σ. του Επαγγελματικού Ταμείου των εργαζομένων των ΕΛΤΑ,στο που θα επενδυθούν τα χρήματα του Ταμείου και κατ' επέκταση των εργαζομένων;
    Για να μην ξεχνιόμαστε,οι συμμετοχές αυτές πληρώνονται αδρά,και αν εξασφαλιζόταν η σωστή και αποτελεσματική λήψη αποφάσεων,λόγω γνώσεων,τότε θα μπορούσαν οι εργαζόμενοι να τα ανεχόταν όλα αυτά,ακόμη και να υπάρχει στις τάξεις τους ένα συνδικαλιστικό golden boy.Αλλά πως να εξασφαλιστούν όταν τα τυπικά προσόντα του Θωμά είναι απολυτήριο του εξαταξίου Γυμνασίου Ηγουμενίτασς του 1973;
    Κύριε Παναγόπουλε.ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ σε πόσες άλλες θέσεις,ως εκπρόσωπος της ΓΣΕΕ έχει διοριστεί ο κύριος Θωμάς.Σίγουρα έχει διοριστεί στον Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας,μάλιστα ως Αντιπρόεδρος,λόγω...τυπικών προσόντων φυσικά,ενθυλακόνοντας κανα τριχίλιαρο τον μήνα.Και δεν με νοιάζει αν οι ευαισθησίες της ΓΣΕΕ αντέχουν,να εκπροσωπεί σε Δ.Σ. κρατικών φορέων το τριτοβάθμιο συνδικαλιστικό όργανο ένας με ελάχιστα προσόντα,εξάλου έχετε κάνει τόσα και τόσα για να απαξιώσετε το συνδικαλιστικό κίνημα.
    Με νοιάζει,ως μοναδικός μισθοσυντήρητος της οικογενειάς μου,το μέλλον των ΕΛΤΑ και η διασφάλιση της εργασίας μου και του μοναδικού και απαραίτητουν για την οικογενειά μου, εισοδήματος μου.
    Επειδή,όπως θα έχετε διαβάσει και ακούσει κύριε Παναγόπουλε,η επιχείρηση των ΕΛΤΑ,πάει από το κακό στο χειρότερο και οι σπατάλες της Διοίκησης των ΕΛΤΑ,στην οποία συμμετείχε και ο Θωμάς(ωσεί παρών;),ως μέλος του Δ.Σ.,ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ,σας παρακαλούμε να μας βοηθήσετε και να μας απαλλάξετε από την παρουσία του Φίλιππα Θωμά στις προαναφερόμενες θέσεις και από την ''προσφορά'' του.Οι εργαζόμενοι του καταλογίζουν βαριά ανεπάρκεια στο να ασκεί έργο στις σημαντικές αυτές θέσεις ευθύνης.Στην ΓΣΕΕ ''αξιοποιήστε τον'' όπου θέλετε.

    Ένας εργαζόμενος ΕΛΤΑ που ψηφίζει χρόνια ΠΑΣΟΚ και ΠΑΣΚΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕΣ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΕ?
    ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΝΙΑΟΥ ΝΙΑΟΥ ΣΤΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ?
    ΟΥΣΤ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΚΗ ΜΟΥ , ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΟΛΟΙ. ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕ;
    ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΙΣΘΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΠΟΛΥΤΕΛΩΝ ΓΑΜΩΝ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΚΑΙ ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΣΤΟΝ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ.
    ΧΩΡΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Στην κυβερνηση λενε συνεχως που πειγαν τα χρηματα ποιος τα πειρε, δεν γνωριζουν πως εξαφανειζωντε τα χρηματα, μια καλη ιδεα, θα κανουν σουμα τα ποσα απο ολες τις βιλες, λειμουζινες, θαλαμοιγους, εκατομυρια στις Ελβετικες Τραπεζες, των Υπουργων, Υφιπουργων, γραμματεων και στο τελος θα βγει το ποσο που εχουν χασει ακριβως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ας ψαξει καποιος να μας πει το αξιας Δεκαδων εκατομμυριων συγκροτημα 1,5 χιλιομετρο αριστερα απο το φαναρι της Αναβυσου, σε ποιον ανηκει,και ποιος το εκμεταλλευεται....
    Θαχει ενδιαφερον.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. μάγκες τα λαμόγια κάνουν πάρτυ ακόμη και σήμερα ...απλά θα πάρουμε το λογαριασμό στο μέλον

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *