GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξεσηκώθηκαν στον Κολινδρό για τον "Καλλικράτη"...

Από το Δημοτικό Συμβούλιο  Κολινδρού Πιερίας Το Πρόγραμμα Καλλικράτης δημιούργησε τις δυνητικές προϋποθέσεις για την οικοδόμηση νέων αυτ...

Από το Δημοτικό Συμβούλιο 
Κολινδρού Πιερίας

Το Πρόγραμμα Καλλικράτης δημιούργησε τις δυνητικές προϋποθέσεις για την οικοδόμηση νέων αυτοδιοικητικών μονάδων. Απ’ αρχής θέσαμε το ζήτημα του μειονεκτήματος της ημιορεινής ζώνης του Κολινδρού έναντι της ανώτερης πεδινής παραλιακής ζώνης. Το Υπουργείο Εσωτερικών αφουγκραζόμενο το αναπτυξιακό έλλειμμα που θα δημιουργούνταν και έχοντας εις γνώση την επιτυχημένη διοικητική κληρονομιά του Δήμου μας, πρότεινε τη σύσταση του νέου Δήμου Πύδνας με έδρα τον Κολινδρό προκρίνοντας την προσέγγιση της ισόρροπης ανάπτυξης.
Στη συνέχεια οι αντιδράσεις ήρθαν να αναιρέσουν την επιτυχημένη αναπτυξιακή στόχευση. Οι πολεμικές ιαχές, τα εκβιαστικά διλήμματα, η αήθης καλλιέργεια αντιπαλότητας , η κακοήθης ταπεινωτική υποβάθμιση του Κολινδρού, οι μικροκομματικές σκοπιμότητες και η σκόπιμη διαστρέβλωση των δεδομένων, ανέτρεψαν τον υγιή προγραμματισμό. Το παρασκήνιο για άλλη μια φορά θριάμβευσε! Οι κομματικές αλχημείες ναρκοθέτησαν τη μελλοντική ανάπτυξη της περιοχής μας.
Η μικρονοϊκή αλλαγή της έδρας από τον Κολινδρό στο Αιγίνιο έρχεται να...
 καταδικάσει μια περιοχή σε συνεχή μαρασμό, δημιουργώντας την τάση για ένα υδροκεφαλικό αστικό, συγκεντρωτικό κέντρο μακριά από το αποκεντρωμένο πρότυπο που επιβάλει η σύγχρονη ευρωπαϊκή στρατηγική.
Ποτέ δεν αμφιβάλλαμε για την συγκριτικά ανώτερη παραλιακή ζώνη και για τις υπηρεσίες που διαθέτουν όλοι οι υπόλοιποι υπό συνένωση δήμοι …..αντιθέτως υπενθυμίζουμε πως τα πλεονεκτήματα συνοδευμένα από τη συμβολική αξία της έδρας στον ημιορεινό Κολινδρό και των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της ημιορεινής αυτής ζώνης θα προσδώσουν μοναδικό πολλαπλασιαστικό όφελος για την ευρύτερη περιοχή. Για ακόμα μια φορά θα τονίσουμε ότι η απώλεια της έδρας από το δήμο Κολινδρού θα προκαλέσει απερήμωση και αστυφιλία σε σχέση με την ανώτερη συγκριτικά παραλιακή ζώνη. Ποιοι και γιατί κωφεύουν στους προβληματισμούς αυτούς, ακούν όμως τις θλιβερές υποδείξεις του κομματικού παρασκηνίου; Τι μεσολάβησε την τελευταία στιγμή και άλλαξε η έδρα από τον Κολινδρό;
Ο Κολινδρινός πληθυσμός νοιώθει προσβεβλημένος από τη μανία με την οποία χτυπήθηκε και τον τρόπο με τον οποίο εμπαίχτηκε. Το πολιτικό παιχνίδι με την απώλεια της έδρας προσβάλει βάναυσα την αξιοπρέπειά του. Δεν μπορεί να ανεχθεί τον τρόπο που πολιτικοί νάνοι εκμεταλλεύτηκαν τις ανησυχίες για το αύριό του.
Θλίβεται για την κατρακύλα που ακολουθεί ο πολιτικός κόσμος .
Η επένδυση σε κακοήθεια και αντιπαλότητα θα πλήξει για ακόμη μια φορά την Τοπική Αυτοδιοίκηση .
Οι ευθύνες σας είναι τεράστιες γιατί με τις ενέργειες σας διχάσατε τον υπό σύσταση νέο Δήμο και τον κάνατε μη λειτουργικό με την υποβόσκουσα αντιπαλότητα..
Στη συνέχεια ο Πρόεδρος κάλεσε το Δ.Σ. για τη λήψη απόφασης.
Το Δ.Σ. αφού έλαβε γνώση της εισήγησης του Δημάρχου, ακολούθησε διαλογική συζήτηση και έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 93 του Ν. 3463/2006 και του άρθρου 95 παρ. 5 του Ν. 3463/2006 καθώς και το σχέδιο νόμου του προγράμματος «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ» που κατατέθηκε στη Βουλή
Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ε Ι Ο Μ Ο Φ Ω Ν Α
Η δημοτική ενότητα του Κολινδρού δεν μπορεί να συνεχίζει να υπάρχει σε μια ευρύτερη αυτοδιοικητική μονάδα που σύσσωμη την αισθάνεται ως πολιτικά κατώτερη. Σε μια μονάδα που με τις δικές σας παρεμβάσεις επένδυσε σε παρασκήνιο και απειλές. Σε παρεμβάσεις που προκάλεσαν ύποπτες θεσμικές μεταλλάξεις!! Για τον λόγο αυτό απαιτούμε υγιή αποκατάσταση της τραυματισμένης μας αξιοπρεπείας .
Καλούμε το Υπουργείο Εσωτερικών να επαναφέρει την πρότερη πρόταση με έδρα στον Κολινδρό στηριγμένη στην ισόρροπη και υγιή ανάπτυξη. Σε αντίθεση περίπτωση να συστήσετε τον αυτόνομο ορεινό Δήμο Κολινδρού, για να δείξουμε για ακόμη μια φορά πως και μόνοι μας μπορούμε. Άλλωστε μπορούσαμε και αρχικά να διεκδικήσουμε αυτόνομο ορεινό Δήμο δεν το πράξαμε όμως για να μην δημιουργήσουμε πρόσκομμα στις εξελίξεις. Τελικά οι ίδιες αυτές εξελίξεις μας γέλασαν. Οι παιδαριώδεις παλινωδίες των πολιτικών σας υποδείξεων προκάλεσαν αυτές τις εξελίξεις . Απαιτούμε την εξορία των πολιτικών παραγοντίσκων από την Πιερική πολιτική σκηνή και την ελληνική πολιτική κονίστρα. Από σήμερα ξεκινούμε μάχη για να διεκδικήσουμε τα αυτονόητα. Αρνούμαστε να δεχτούμε την παραχώρηση του όρου ιστορικός Δήμος προς εξευμένιση της αδικημένης αξιοπρέπειας. Φτάνει πια η γελιοποίηση του τοπικού μας πληθυσμού. Αν δεν επανέλθει η έδρα, ο αυτόνομος δήμος είναι μονόδρομος . Σε αντίθετη περίπτωση θα μας βρείτε απέναντι και
Α. Το δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κολινδρού υποβάλει την παραίτηση του.
Β. Κανένας δημότης του Δήμου Κολινδρού δεν πρόκειται να συμμετέχει σε ψηφοδέλτιο για τις δημοτικές εκλογές που πρόκειται να λάβουν χώρα.
Γ. Κανένας δημότης δεν πρόκειται να ψηφίσει σε οποιαδήποτε μελλοντική δημοτική και βουλευτική αναμέτρηση.
Δ. Επιφυλασσόμεθα για δυναμικότερες κινητοποιήσεις σε περίπτωση που δεν εισακουστούμε.
Η ενορχηστρωμένη αυτή πρόκληση είναι ευτελής και άκρως επικίνδυνη. Δώστε άμεσα
λύση!!!!!

11 σχόλια

  1. Στην Τουρκία του Ερτογκαν , δόθηκε στις 14-5-2010
    Ημέρα Παρασκευή απόγευμα , το 51% των μετοχών της Εθνικής τράπεζας της Ελλάδος και έτσι πλέον θα έχει τον έλεγχο της τράπεζας η Ελλάδα αλλά η Τουρκία .
    Σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα ο διοικητής της τράπεζας θα είναι τούρκος που θα έχει μαζί του πολλά στελέχη από την Τουρκία για να μπόρεση ελέγξει και να διοικήσει την τράπεζα . Επίσης μέχρι τέλους του χρόνου θα διώξει , τους μισούς υπάλληλους της .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Με τέτοιους σοσιαλιστές τι τον θες τον βασιλιά;"

    "Αναμονή για την πτήση Θες/νικη – Αθήνα με AEGEAN.
    Και ενώ όλοι οι επιβάτες είχαν περάσει και τον έλεγχο της αστυνομίας και περιμέναμε στην πύλη εξόδου για τον τελευταίο έλεγχο για να περάσουμε προς το λεωφορείο που θα μας πήγαινε στο αεροπλάνο και ενώ είχε έρθει η υπάλληλος και ήταν στην θέση της δεν γινόταν τίποτα...
    Την κοιτούσαμε και μας κοιτούσε. Σε μισή ώρα θα ήταν η πτήση και δεν έπαιρνε ούτε ένα εισιτήριο. Η ώρα περνούσε, είχε σχηματιστεί μακριά η ουρά και ο κόσμος φυσικά είχε αρχίσει να αναρωτιέται τι συμβαίνει. Ρωτούσαμε αν θα έχουμε καθυστέρηση και για ποιο λόγο και απάντηση δεν παίρναμε. Στις οθόνες δεν έγραφε καθυστέρηση και νέα ώρα πτήσης (όπως θα έπρεπε). Περνάει και το μισάωρο, περνάνε και άλλα 20 λεπτά και ακόμα τίποτα. Όπως ήταν λογικό ο κόσμος πλέον γκρίνιαζε, η κοπέλα έλεγε να κάνουμε υπομονή αλλά δεν ξέραμε τον λόγο και αυτό ήταν χειρότερο. Ξαναλέω τυπικά σε κανέναν πίνακα έγραφε καθυστέρηση.
    Τελικά όμως δεν είχαν έρθει ΟΛΟΙ οι επιβάτες, διότι τότε βλέπω τους ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ και ΜΙΛΤΙΑΔΗ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ (χωρίς την λέξη «κύριοι» μπροστά, γιατί σέβομαι την σημασία της λέξης), να έρχονται με βασιλικό ύφος, να περνάνε την ουρά(ναι γιατί έτσι γουστάρουν και μας έχουν χεσμένους ως πολίτες) να δίνουν το εισιτήριο και να πηγαίνουν στο λεωφορείο. Έλα όμως και που και πάλι η υπάλληλος δεν δεχόταν εισιτήρια!!
    Γιατί θα μου πείτε; Γιατί έπρεπε να ανέβουν μόνο αυτοί οι 2 στο αεροπλάνο και αφού ανέβηκαν τότε μόνο ως εκ θαύματος η υπάλληλος ξεκίνησε τον έλεγχο.Άλλα 20 λεπτά και εκεί.

    Το μαρτύριο όμως δεν τελειώνει εδώ. Ο πιλότος αφού είπε συγνώμη για την καθυστέρηση και ότι υπήρχε τεχνικό πρόβλημα (ναι, ναι μας έπεισες) όταν προσγειωθήκαμε στην Αθήνα και ενώ είχαν έρθει οι «σκάλες» για να φύγουμε(ήμουν στο παράθυρο και τα έβλεπα όλα) δεν άνοιγαν τις πόρτες.
    Άλλα 20 λεπτά περίπου μέσα στη ζέστη γιατί είχαν κλείσει τον εξαερισμό, ο κόσμος να σκάει, να δυσανασχετεί και ένας παππούς να φωνάζει «θέλω να βγω πια έχω δύσπνοια, μας έχετε κλείσει σαν ποντίκια».

    Τι έγινε ρε παιδιά; Προς τι αυτή η πρόσθετη καθυστέρηση; Τι πιο αναμενόμενο από να έρθει όχημα να πάρει τους «πρίγκιπες» και αφού μπήκαν στο αεροδρόμιο τότε μόνο μας επέτρεψαν σε εμάς τους «απλούς» να αποχωρίσουμε.

    1. Ποιοι είναι αυτοί που νομίζουν ότι είναι αφεντικά και όχι υπάλληλοι του λαού;
    2. Αυτό που με ενόχλησε περισσότερο ήταν το ΥΦΟΣ τους. Έπρεπε να το βλέπατε. Ούτε ένα συγνώμη έστω και τυπικά και ας μην το εννοούσαν (που δεν θα το εννοούσαν). Αλλά περπατούσαν όπως μας λέγανε στα παραμύθια που έβγαινε βόλτα ο βασιλιάς και ο λαός έκανε στο πλάι και έσκυβε το κεφάλι, γιατί αν κάποιος τον κοιτούσε ο στρατιώτης του έπαιρνε το κεφάλι χωρίς 2η σκέψη.
    3. Αποστολάκη το ξανακάνεις πάλι και αυτές τις μέρες; Ε; Ε;
    Ή θα κρύβεσαι στις τουαλέτες πάλι;

    Και η ειρωνεία: Έμαθα μετά ότι εκείνες τις μέρες γινόταν το συνέδριο ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ ΠΑΣΟΚ στη Θεσσαλονίκη. Με τους τέτοιους ΣΟΣΙΑΛΙ(Η)ΣΤΕΣ τι τον θες τον βασιλιά;"

    ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ."

    ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πασοκ

    Ψηφιζεται η νεα σεισαχθεια!!

    Ερχεται στη βουλη το νομοσχεδιο τωρα λενε τα καναλια! Επιασαν τοπο τα γραφομενα του δρ Κουτσουκου στο πρεσσσ

    "Καλούμε την κ. Κατσέλη Λούκα και τον κ. Παπακωνσταντίνου Γιώργο, να καταθέσουν αμέσως το νομοσχέδιο για τα υπερχρεωμένα φυσικά πρόσωπα στη Βουλή και να ψηφιστεί εδώ και τώρα! Η θετική επιστολή από την ΕΚΤ ήρθε!

    Τα περί δήθεν ρευστότητας των τραπεζών να τα μαζέψετε, γιατί ο κόσμος θα περάσει από το στάδιο της «αποδοκιμασίας» στο στάδιο της «φάπας»!

    ΑΝΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ...ΣΤΕΡΕΨΕ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ!!
    ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΡΟΥΦΗΞΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. ΕΛΕΟΣ!

    ΝΤΙΝΟΣ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σ'ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΞΕΣΗΚΩΝΟΝΤΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ''ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ''ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ.

    ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Kala oi kolindrinoi eksakolou8oun na mas doulevoun. 8a prepei na ypoferoun oloi oi ypoloipoi katoikoi gia na volevontai 2000 Kolindrinoi. San ta kakoma8hmena paidia poy ema8an na zoun monimos me dorakia(vlepe agrotiki kolindrou me ta xamena disekatomyria kai tis apisteftes epidotiseis poy exoyn parei gia di8en sitaria poy eixan) ksana8eloun na katsoun kavala se varos ton ypoloipon.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΓΙΝΕ ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ. ΕΓΙΝΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΗΝ ΕΔΡΑ. ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ 60% ΕΙΝΑΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΛΙΝΔΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κολινδρινός17 Μαΐ 2010, 10:17:00 π.μ.

    Δηλαδή οι Αιγινιώτες δεν παίρναν επιδοτήσεις; Φταίνε οι οι Κολινδρινοί που καλλιεργούν εκατονταπλάσια έκταση σε δικιά τους γη και ενοικιαζόμενη μέχρι και πρέπει να τους τιμωρήσουμε; Στην Αγροτική Κολινδρού που δούλευαν για χρόνια και Αιγινιώτες χωρίς διάκριση αλλά και χωρίς καμία μετοχή στην εταιρία, χάθηκαν επιδοτήσεις αλλά σε πληροφορώ ότι χάθηκαν και οι μετοχές όλων των μετόχων Κολινδρινών. Δεν φταίνε οι κάτοικοι για την πολιτική των εκάστοτε κυβερνώντων, όπως δεν φταίει ο λαός της Ελλάδας για τη κατάντια της ελληνικής οικονομίας. Όσο για την καβάλα θα το δούμε στο τέλος. Η ΑΚ ήταν μια εταιρία που φτιάχτηκε από κολινδρινούς δεν ήταν ΙΚΑ που χαρίστηκε ή Κ. Υγείας. Όσο για την έδρα το ΙΤΑ την έδωσε στον Κολινδρό με βάση τα 7 κριτήρια που είχε. Δεν κάναμε παρέμβαση δεν γλείψαμε. Η αλλαγή είναι η μοναδική στην επικράτεια και σκάνδαλο παρασκηνίου. Θέλεις λοιπόν οι 1000 Καβακλιώτες να κάθονται καβάλα στους 20.000 υπόλοιπους. Είναι λάθος αντίληψη και σύντομα θα το αντιληφθείτε. Εμείς πάντως σπέρνουμε τη γη και όχι τη θάλασσα και τις αρμύρες και παράγουμε κεράσια, στάρι και αξιοπρέπεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΡΟΣΒΑΛΛΑΝ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΩΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΛΙΝΔΡΟ!!!!
    ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΣΤΟ ΑΙΓΙΝΙΟ.
    ΤΟ 60% ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΕΜΠΑΙΓΜΟΥ.
    ΜΑ ΤΙ ΞΕΦΤΙΛΑ????
    ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!!!
    ΖΗΤΟΥΜΕ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΑΙΤΙΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το να ορίζει η κυβέρνηση τον Κολινδρό ως έδρα του νέου Δήμου Πύδνας και μετά να αναιρεί την αρχική της επιλογή και να δίνει την έδρα σε άλλη κωμόπολη είναι, αν μη τί άλλο, φασιστικό.
    Βλέπετε λοιπόν, φίλοι μου, ότι κάνουν ό,τι θέλουν χωρίς να ντρέπονται, χωρίς να σέβονται τούς Έλληνες πολίτες, χωρίς να υπολογίζουν την πίκρα που σπέρνουν στους δημότες ενός ολόκληρου Δήμου. Είναι απλό… Αυτό που σκέφτονται είναι ότι “μπορεί να αντιδράσουν οι δημότες Κολινδρού, θα έχουμε όμως την υποστήριξη και την εύνοια της άλλης… κωμόπολης που θα ορίσουμε ως έδρα”. Και βέβαια το κίνητρο είναι καθαρά ψηφοθυρικό κι εδώ.
    Εμπαίζουν τους Έλληνες, εμπαίζουν τους πολίτες και προκαλλούν διχόνοια ανάμεσά τους. Αλλά τί να περιμένει πια κανείς από αναίσθητους αρχομανείς πολιτικούς που έχουν ήδη μαραζώσει τη χώρα, δεκαετίες τώρα, και την έχουν ξεπουλήσει σε απρόσωπους χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς, ακολουθώντας πιστά εντολές “μεγάλων δυνάμεων”; Περιμένετε από αυτούς να δείξουν ευαισθησία στο αίτημα του όμορφου και ιστορικού Δήμου Κολινδρού;
    Δεν έχουν πρωτοβουλία οι άρχοντες αυτού του τόπου. Όπου οσφραίνονται ψήφους και ρευστό εκεί αράζουν. Και σίγουρα κάποιος τους φόβισε και άλλαξαν γνώμη. Γι’ αυτό κι εσείς, αξιότιμοι Κολινδρινοί, εκφοβίστε τους… όσο μπορείτε. Ελπίζω να μείνετε πιστοί στις τέσσερις στάσεις που υπόσχεστε ότι θα κρατήσετε.
    Αλλά προς Θεού, όχι φιλονικίες με την άλλη κωμόπολη που θέλουν να ορίσουν ως έδρα του νέου Δήμου. Αυτό δε θα ωφελήσει καμία από τις δύο κωμοπόλεις. Χρειάζεται έξυπνο χειρισμό.
    Καλή τύχη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ¨Ολα ένα ψέμα με τις Καλλικρατικές Παλλλινωδίες.....
    Και οι τρείς (3) είναι ένοχοι.....
    Συχγαρητήρια στα αλάνια του Αιγινίου που έριξαν μπινελίκη στους (3) και κέρδισαν.
    Για να δούμε τώρα τί θα θα κάνουν?????
    Είναι ηδη καταδικασμένοι στη συνείδηση των πολιτών.
    Το μόνον που μένει είναι να εκτίσουν την ποινή τους:F....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. http://www.aiginio-an-dim.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=294&Itemid=1
    http://eptanews.blogspot.com/2010/05/blog-post_3340.html#more

    Όπως αποκαλύπτουν τα παραπάνω link πριν οι του Αιγινίου μιλούσαν για ανύπαρκτες υπηρεσίες, στενά σοκάκια, ένας χώρος χωρίς αγορά πάρκινγκ...μια περιοχή που θα χρειαστούν να δαπανηθούν εκατομμύρια ευρώ για να αναπτυχθεί. Όταν τους έγινε το χατήρι ο ημι-ορεινός Κολινδρός μεταβλήθηκε σε συγκρητικό πλεονέκτημα...Τελικά ποιό από τα δύο ισχύει ? Πως να διατυπώσεις ολοληρωμένη πολιτική πρόταση για την Ανάπτυξη του Δήμου ύπδνας μ' αυτά τα δεδομένα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση