GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η σύγχρονη δουλεία στους τραπεζίτες ...

...είναι πιο σκληρή και δυσβάχταχτη, από αυτήν της Αρχαιότητας και του Μεσαίωνα! Από τον Αναστάσιο Κουτσούκο http://www.koutsoukos-anast...

...είναι πιο σκληρή και δυσβάχταχτη, από αυτήν της Αρχαιότητας και του Μεσαίωνα!

Από τον Αναστάσιο Κουτσούκο
http://www.koutsoukos-anastasios.gr/

Λευτεριά στους νεο-σκλάβους υπερχρεωμένους δανειολήπτες, εδώ και τώρα!!
Οι “νέες παγίδες” για τους πολίτες των “δήθεν ρυθμίσεων για δανειολήπτες” είναι ορατές!!
Να ψηφιστεί η πραγματική “Νέα Σεισάχθεια”, εδώ και τώρα! Οι δανειολήπτες θα “ανεβάζουν” και θα κατεβάζουν” κυβερνήσεις! Να ψηφιστεί το νομοσχέδιο για τους δανειολήπτες, εδώ και τώρα! Καμία προσημείωση ή υποθήκη ακινήτων για τις νέες ρυθμίσεις με τις τράπεζες! Χαμηλότοα δάνεια σε όλους τους πολίτες!
Σήμερα, 1 τραπεζίτης έχει 1 εκατομμύριο σκλάβους!
Η “αντίσταση” ξεκινάει όταν...
 φτάσει το εξώδικο της κατάσχεσης του σπιτιού σου από την τράπεζα!
“Εμπρός της γης οι κολασμένοι
της πείνας σκλάβοι εμπρός - εμπρός
Το δίκιο από τον κρατήρα βγαίνει
σα βροντή σαν κεραυνός.
Φτάνουν πια της σκλαβιάς τα χρόνια
όλοι εμείς οι ταπεινοί της γης
που ζούσαμε στην καταφρόνια
θα γίνουμε το παν εμείς”.
Γράφτηκε το 1871 από τον εργάτη Εζέν Ποτιέ, τις πρώτες μέρες της «Ματωμένης εβδομάδας»
Στα 14,2 δισ. ευρώ ανέρχονται τα «κόκκινα» δάνεια που βρίσκονται σε καθυστέρηση, σε ένα σύνολο δανείων ύψους 210,1 δις σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσαν μέχρι σήμερα τέσσερεις μεγάλες τράπεζες! Οι τραπεζίτες πήραν 39 δις “ενίσχυση” από το κράτος και “πίνουν εις υγείαν των κοροιδων – πολιτών – νεο-σκλάβων”!
Σήμερα η Σύχρονη μορφή δουλείας ανθεί στην Ελλάδα, αλλά κανείς δεν τολμάει να αντισταθεί!
Δέκα εκατομμύρια Έλληνες πολίτες, είναι δούλοι παράνομα και αντισυνταγματικά σε δέκα μόνο τραπεζίτες!
Ο σύγχρονος δούλος όχι μόνο δεν θα έχει σπίτι αλλά ούτε γναίκα ούτε απογόνους!
Όλα τα σπίτια των πολιτών προσημειωμένα από τους τραπεζίτες! Τι απληστία!
Εἲς Ἀπόλλωνα [Δήλιον](Θεό των αρχαίων Ελλήνων,που κάνει “δήλα και ορατά τα πάντα”, αλλά και “τα πάντα ορά” (“πανδερκές έχων φαεσίμβροτον όμμα” σύμφωνα με τον 34ο Ορφικό Ύμνο, δηλαδή ως ο θεός που η ματιά του φωτίζει τους θνητούς και παρατηρεί τα πάντα):
“μνήσομαι οὐδὲ λάθωμαι Ἀπόλλωνος ἑκάτοιο,
ὅντε θεοὶ κατὰ δῶμα Διὸς τρομέουσιν ἰόντα:
καί ῥά τ᾽ ἀναΐσσουσιν ἐπὶ σχεδὸν ἐρχομένοιο
πάντες ἀφ' ἑδράων, ὅτε φαίδιμα τόξα τιταίνει.
Λητὼ δ' οἴη μίμνε παραὶ Διὶ τερπικεραύνῳ
ἥ ῥα βιόν τ' ἐχάλασσε καὶ ἐκλήισσε φαρέτρην,
καί οἱ ἀπ' ἰφθίμων ὤμων χείρεσσιν ἑλοῦσα
τόξα κατεκρέμασε πρὸς κίονα πατρὸς ἑοῖο
πασσάλου ἐκ χρυσέου: τὸν δ' ἐς θρόνον εἷσεν ἄγουσα”.
Σήμερα η πραγματική κάθαρση θα έρθει, από την “έντιμη” δικαιοσύνη, από έντιμους νέους πολιτευτές, από τα μπλογκ, από την νεολαία που αντιστέκεται και από τους δημοκρατικούς πολίτες.
Η δουλεία, αν και απαγορεύεται δια νόμου σε όλα τα κράτη του κόσμου, ο αριθμός των δούλων είναι σήμερα μεγαλύτερος από κάθε άλλη εποχή της ανθρώπινης ιστορίας. Υπάρχουν σήμερα πάνω από 27 εκατομμύρια άνθρωποι που ζουν σε καθεστώς δουλείας, που δεν πληρώνονται και κρατούνται δια της βίας. Περίπου 218 εκατομμύρια παιδιά υποχρεώνονται να εργασθούν, σύμφωνα με την UNICEF. Σχεδόν 126 εκατομμύρια παιδιά εργάζονται κάτω από επικίνδυνες συνθήκες, ποσοστό που αντιστοιχεί σε ένα στα 12 παιδιά 5 έως 17 ετών. Πάνω από 300.000 παιδιά:στρατιώτες πολεμούν σε πάνω από 30 εστίες έντασης, πολλά από αυτά ηλικίας κάτω των 10 ετών. Υπάρχουν πολλά είδη σύγρονης δουλείας: Δεσμευμένη εργασία: Τα θύματά της υποχρεώνονται να εργασθούν γιατί χρωστούν χρηματικά ποσά, συχνά πολύ μικρής αξίας. Καταναγκαστική εργασία: Τα θύματά της έχουν στρατολογηθεί παράνομα από άτομα, κυβερνήσεις ή πολιτικά κόμματα, που τους απειλούν. Trafficking (Διακίνηση ανθρώπων): Η διακίνηση και εμπορία γυναικών, παιδιών και ανδρών, με σκοπό την πώλησή τους σε συνθήκες σκλαβιάς. Πρόκειται για τη δεύτερη σε κερδοφορία παράνομη δραστηριότητα στον κόσμο, μετά το εμπόριο ναρκωτικών. Υπερχρεωμένοι δανειολήπτες που εργάζονται για να “ξεπληρώσουν το χρέος” τους στις τράπεζες!

60 σχόλια

  1. ΡΟΥΦΝΙΑΝΟΣΚΑΤΑ...ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΜΕΡΑ
    ΚΡΑΤΗΣΕ Η ΠΟΡΔΗ ΣΑΣ
    ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΕΥΚΟΙΛΙΑ ΣΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΣΑΣ
    ΦΑΤΕ ΤΗΝ ΤΩΡΑ ΤΗ ΣΚΑΤΙΛΑ ΣΑΣ.
    ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΦΡΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚΩΛΟΥ ΣΑΣ.

    Πλαστό το έγγραφο για τον γαλάζιο υπουργό;

    Δήλωση βόμβα έκανε προ ολίγου στο Antinews, ο επικεφαλής των βουλευτών της ΝΔ στην Εξεταστική Επιτροπή για την Ζήμενς, Κώστας Τζαβάρας

    «Φοβάμαι ότι ο πρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής κ. Βαλυράκης (αν είναι αυτός που σύμφωνα με το δημοσίευμα φέρεται να κατέχει έγγραφο που αποκαλύπτει μίζα σε γαλάζιο υπουργό) άθελά του γίνεται διακινητής ή χρήστης πλαστού εγγράφου.

    Επειδή είναι αδύνατο ο κ. Χριστοφοράκος να έχει δώσει το 2008 εντολή για πληρωμή μίζας σε υπουργό της τότε κυβέρνησης, αφού βρίσκεται εκτός Ελλάδος από τις 15/12/2007.

    Άλλωστε ο ίδιος ο κ. Χριστοφοράκος έχει δηλώσει ότι γινόντουσαν πληρωμές σε κόμματα και πολιτικούς μέχρι το 2006, καθώς δεν είχε τη δυνατότητα στη συνέχεια.

    Σε κάθε περίπτωση, μετά το μείζον θέμα που δημιουργείται τον καλούμε να κατονομάσει τον «γαλάζιο υπουργό» για να τον καλέσουμε στην Επιτροπή και να τον εξετάσουμε.

    Ζητούμε επίσης να κληθούν να καταθέσουν και οι δημοσιογράφοι που υπογράφουν το ρεπορτάζ»

    Διαβάστε κι αυτό: Προσπάθεια αντιπερισπασμού με «υπουργό της κυβέρνησης Καραμανλή»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κουτσούκο λες βλακείες.

    Δε φταίει κανείς αν η κάθε γαλότσα χρεώνει την κάρτα για να αδειάσει το χόντο, ούτε αν ο κάθε κάγκουρας γουστάρει να παίρνει συνέχεια αυτοκίνητο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σταματηστε να αγοραζετε το πρωτο θεμα,τη χειροτερη φυλλαδα απο την εποχη της αυριανης του 80, και να ταιζετε μπομπολα και θεμο–τα αρχιλαμογια που θα πρεπε να ναι φυλακη–

    Μη παρασυρονται ορισμενοι απο τις χαλκευμενες πρασινες δηθεν αποκαλυψεις.
    Εγω ξερω αποδεδειγμενα οτι τα πηραν ο κουτσογιωργας ο τσουκατος ο μαυρακης της δεη και ο μαντελης.Ολα τα αλλα ειναι εικασιες πανικοβλητου αντιπερισπασμου.

    Tο Πασοκ κανει το εξεις καταπληκτικο:
    επειδη ειναιβουτηγμενο ως το βουρκο εκτοξευει λασπη με τα μιντια ωστε να δειχνουν ολοι λερωμενοι.Θυμιζει εκεινο το παιχνιδι που παιζαμε μικροι οπου καποιος σε χτυπουσε στην πλατη αλλα ολοι κουνουσαν το χερι γυρω γυρω και ετσι ηταν δυσκολο να βρεις αυτον που σε χτυπησε.
    ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.
    Θελει ολοι στα ματια του κοσμου να μοιαζουν ενοχοι.

    ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ ΠΙΑ...
    ΚΑΤΕΣΤΡΕΦΟΥΝ ΔΥΟ (2) ΓΕΝΙΕΣ
    ΕΛΛΗΝΩΝ.
    ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΟΥΝ ΣΑΝ ΠΟΥΤΑΝΕΣ
    5ΗΣ ΔΙΑΛΟΓΗΣ.
    ΑΙ ΣΙΧΤΙΙ ΠΙΑ... ΠΑΣΟΚΟ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΑ ΠΑΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΑΣ.
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΔΑΝΕΙΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝΑΛΗΨΗ. ΕΑΝ ΠΑΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ....
    .

    ΤΑ ΠΑΡΕΤΕ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΧΑΡΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ. ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ??????
    Κάντε αναζήτηση στο google: “bank run”. Τότε θα καταλάβετε ότι ο πρωθυπουργός δεν φοβάται ούτε μολότοφ, ούτε πέτρες, ούτε βόμβες και πολύ περισσότερο δεν φοβάται το βρισίδι που τρώει κάθε μέρα. Αυτό που φοβάται, αυτό που τρέμει, αυτό που τον κάνει να μην κοιμάται, είναι ο εφιάλτης ενός “bank run”!
    Τι είναι αυτό??? RUN=ΤΡΕΧΩ & BANK=ΤΡΑΠΕΖΑ. Δηλαδή να τρέξουν όλοι στην τράπεζα και να πάρουν τις καταθέσεις τους! Γιατί? Είναι πολύ απλό: Έχετε την εντύπωση ότι οι τράπεζες σας δανείζουν χρήματα που έχουν από τις καταθέσεις των άλλων? Σας δανείζουν, με τοκογλυφικό επιτόκιο και με τις πλάτες της κυβέρνησης, λεφτά που ΚΑΝΕΙΣ δεν έχει! Όταν εσύ συνάπτεις ένα δάνειο αυτοί πατάνε μερικά κουμπιά στο πληκτρολόγιο και “εξ' ουρανού” χιλιάδες ευρώ μπαίνουν στον λογαριασμό σου. ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ... Γιαυτό και αν πάνε όλοι ταυτόχρονα να σηκώσουν τα λεφτά τους, οι τράπεζες θα καταρρεύσουν! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑ ΔΩΣΟΥΝ και σε χρεώνουν με αστρονομικά επιτόκια για λεφτά που ΕΣΥ δανείστηκες από κεφάλαια που ΑΥΤΟΙ δεν έχουν! Απλά στηρίζονται στο γεγονός ότι ποτέ δεν θα πάνε όλοι ταυτόχρονα να σηκώσουν τα λεφτά τους από τους λογαριασμούς τους...
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΧΙΛΕΙΑ ΠΤΕΡΝΑ ΤΟΥΣ.
    Και έχει όνομα η φτέρνα! Την λένε “bank run”. Δεν απορείς πως είναι δυνατόν ΟΛΕΣ οι χώρες του πλανήτη να έχουν χρέος??? Σε ΠΟΙΟΝ χρωστάνε? Είναι μια νόμιμη πυραμίδα-φούσκα αλλά σε παγκόσμιο επίπεδο και με την στήριξη των κυβερνήσεων. Δεν με πιστεύετε? Κάντε μια αναζήτηση στο google: “Fractional reserve banking How it works” και διαβάστε το άρθρο στην wikipedia.
    Μορφωθείτε αντί να πετάτε πέτρες. Μορφωθείτε αντί να σκοτώνετε πισώπλατα όπως σκοτώνουν οι τρομοκράτες. Μορφωθείτε αντί να πετάτε μολότοφ και να σκοτώνετε αθώους ανθρώπους στην “marfin”. Με μολότοφ δεν κλείνει η “marfin”. Με μολότοφ πεθαίνουν αθώοι συνάνθρωποι μας.
    Όσο περισσότερη βία χρησιμοποιείς τόσο πιο πολύ θα είσαι σκλάβος των συμφερόντων των αφεντικών σου!
    ΕΑΝ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΩΜΑ ΣΟΥ, ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΣΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟ! Νομιμότατα και συνταγματικά! Θα τους νικήσεις με τα ίδια τους τα όπλα με τα οποία τώρα σου πίνουν το αίμα.
    ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ!
    Ακούστε τώρα και αυτό: Θέλετε να δημιουργήσετε παγκόσμια αλλαγή? Εάν το χρέος της μικρής Ελλαδίτσας έριξε τον dow jones, η ανάληψη των χρημάτων σας από τις τράπεζες θα τον καταποντίσει!
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΑΣ ΚΟΙΤΑΕΙ!
    Πάρτε τα χρήματα σας από τις τράπεζες και γίνετε εσείς, η αρχή του ντόμινο που θα αλλάξει τον κόσμο! Αυτόν που έχτισαν οι αρχαίοι Έλληνες τον κατέστρεψαν οι τράπεζες και οι διεθνώς διεφθαρμένοι πολιτικοί. Ας συντονιστούμε λοιπόν όλοι σε μια ημερομηνία-επανάσταση:
    ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΗΝ 1/6/2010 (τρίτη, πρώτη Ιουνίου)ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΡΑΨΕ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΙΕΘΝΗΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ,

    ΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ,
    ΓΡΑΨΕ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ,
    ΓΡΑΨΕ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ,

    ΠΟΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΑΥΤΟΥΣ,
    ΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΣΕΡΝΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΙΣ ΕΙΣΟΔΟΥΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ,

    ΓΡΑΨΕ ΤΙ ΡΟΛΟ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ, Η ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ,
    Ο ΑΝΔΡΕΑΣ, Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ,
    ΓΡΑΨΕ ΠΟΙΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΚΑΤΑΧΡΕΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΣ, ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ, ΕΚΔΟΤΕΣ, ΕΡΓΟΛΗΠΤΕΣ ....

    ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΜΠΑΛΑΚΙΑ ...

    ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ...

    ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ,
    ΚΟΨΕ ΤΑ ΛΑΙΚΙΣΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ, (ΠΟΥ ΔΕ ΚΟΛΛΑΝΕ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΔΑΗΣ)
    ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΠΙΕΖΕΙΣ ΤΗ ΚΑΤΣΕΛΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ BLOGS !!!! ΓΕΛΟΙΕ !!!!

    ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΛΑΙΚΙΣΤΗΣ.

    ΒΓΕΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑ ...
    ΑΛΛΑ ΠΟΥ !!!
    ΕΣΕΝΑ ΣΟΥ ΜΑΘΑΝΕ ΜΟΝΟ ΝΑ ΨΑΡΕΥΕΙΣ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ ΜΕ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ 1950.

    ΚΟΨΕ ΛΑΣΠΗ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟ ΛΑΙΚΙΣΜΟ ΣΟΥ, ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΠΟΥ ΣΕ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ....

    ΑΝΤΕ ΜΑΛΑΚΑ !!!!
    Ο ΚΑΘΕ ΜΠΟΥΛΟΥΚΟΣ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΚΟΥΤΑΛΑ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ηγετη δρ κουτσουκο

    παι σαρωνεις

    μονο εσυ θα σωσεις τους συγχρονους σκλαβους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

    Σήμερα, 1 τραπεζίτης έχει
    1 εκατομμύριο σκλάβους!

    Η “αντίσταση” ξεκινάει όταν...
    φτάσει το εξώδικο της κατάσχεσης του σπιτιού σου από την τράπεζα!

    ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΛΑ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ

    ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΟ ΚΤΥΒΟΥΝ

    ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ Η ΝΕΑ ΣΚΛΑΒΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ

    ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΙΔΗΣΗ

    Οι δανειολήπτες θα “ανεβάζουν” και θα κατεβάζουν” κυβερνήσεις!


    Να ψηφιστεί το νομοσχέδιο για τους δανειολήπτες, εδώ και τώρα!

    ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΨΕΥΤΟ ΔΗΜΟΣΚΟΠΟΙ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ

    ΟΙ ΝΕΟ-ΣΚΛΑΒΟΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ!!

    ΠΑΣΟΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 30 Μαϊ 2010 7:08:00 μ.μ.

    ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ

    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ
    ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΕΡΝΕΙ ΚΑΛΥΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ
    ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΣΗΜΕΡΑ

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΙΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΙΔΗΣΗ

    Στα 14,2 δισ. ευρώ ανέρχονται τα «κόκκινα» δάνεια που βρίσκονται σε καθυστέρηση, σε ένα σύνολο δανείων ύψους 210,1 δις σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσαν μέχρι σήμερα τέσσερεις μεγάλες τράπεζες!

    ΟΛΟΙ ΣΚΛΑΒΟΙ
    ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑΜΑΣ!!

    ΠΑΣΟΚΑΝΖΤΗΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΑΡΑΝΟΜΟ
    Σήμερα η Σύχρονη μορφή δουλείας ανθεί στην Ελλάδα, αλλά κανείς δεν τολμάει να αντισταθεί!


    Δέκα εκατομμύρια Έλληνες πολίτες, είναι δούλοι παράνομα και αντισυνταγματικά σε δέκα μόνο τραπεζίτες!


    Ο σύγχρονος δούλος όχι μόνο δεν θα έχει σπίτι αλλά ούτε γναίκα ούτε απογόνους!

    ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ!!

    ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. KOYTSOYKARA SKISTOYS THN KOLARA

    PES MAS GIA TON SPARTAKO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΑΘΑΡΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!


    Σήμερα η πραγματική κάθαρση θα έρθει, από την “έντιμη” δικαιοσύνη, από έντιμους νέους πολιτευτές, από τα μπλογκ, από την νεολαία που αντιστέκεται και από τους δημοκρατικούς πολίτες.


    ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΣΗ ΘΑ ΤΗΝ ΦΕΡΕΙ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΥΚΟΣ ΣΥΝΤΟΜΑ

    ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΗ?

    ΠΑΣΟΚΟΙ ΑΓΝΟΙ
    ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. και Ω....ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΣ ~~~~~~

    Ο ΘΕΜΟΣ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
    ΕΔΩΣΕ ΣΤΟΝ ΜΠΟΜΠΟΛΑ
    20.000.000 !!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΕΙΚΟΣΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ !!!!!!!!!
    για να κρατήσει το πρώτο ψέμα.

    ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΧΟΡΗΓΙΑ
    ΕΕΕ......off shore ΠΑΜΠΟΥΚΗ
    ΥΠΟΥΡΓΕ ΑΛΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ !!!
    ΜΕ ΜΟΡΦΗ ΔΑΝΕΙΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΡΕΚΟΡ ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ...

    ΑΝΤΕ MEGAΛΕ ΧΟΡΗΓΕ
    ΤΗΣ ΑΛΗΤΕΙΑΣ ΠΑΣΟΚ.
    Η ΜΠΕΤΟΝΙEΡΑ ΤΗΣ ΛΑΣΠΗΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΠΗΡΕ ΜΠΡΟΣ.

    ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΠΡΟΣ
    ΑΠΟ.......ΠΙΣΩ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ
    ΠΡΙΓΚΙΠΕΣ NIKOS & ANTRIKOS
    ΡΑΡΑΝΔΡΕΟΥ...ουτε στο ελικόπτερο
    δεν θα πραλάβαιτε να φτάσετε
    ΣΙΧΑΜΑΤΑ της ΧΟΥΝΤΑΣ ΠΑΣΟΚ-ΔΝΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

    Σάββατο, 09 Μαΐου 2009

    http://press-gr.blogspot.com/2009/05/blog-post_426.html

    Κανένα σκάνδαλο και παρανομία δεν παραγράφεται...

    "Η Βουλή έκλεισε αιφνιδιαστικά αλλά η δημοκρατία παραμένει!"
    .
    Από τον Αναστάσιο Κουτσούκο
    .
    Ως Υπουργός δεν διώκεται τώρα μέσω της διαδικασίας της βουλής, αλλά ως πολίτης διώκεται μόλις χάσει την βουλευτική ασυλία και χωρίς καν να ερωτηθεί η βουλή αφού δεν θα είναι πια μέλος της

    ...
    Επειδή κατά κόρον λέγεται ότι διαγράφονται και τα σκάνδαλα επισημαίνουμε ότι αυτό είναι ένα νομικό λάθος!!

    Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το άρθρο 86 του Συντάγματος, η Βουλή μπορεί να ασκήσει την κατά την αρμοδιότητά της για άσκηση δίωξης κατά όσων διατελούν ή διετέλεσαν μέλη της κυβέρνησης ή υφυπουργοί για ποινικά αδικήματα που τέλεσαν κατά την άσκηση των καθηκόντων τους «μέχρι το πέρας της δεύτερης τακτικής συνόδου της βουλευτικής περιόδου που αρχίζει μετά την τέλεση του αδικήματος». Αυτό δεν σημαίνει ότι ο εισαγγελέας δεν μπορεί να συνεχίσει το έργο του όταν ο διωκόμενος «υπουργός χάσει την βουλευτική ασυλία» έστω και μετά από δέκα χρόνια!!

    Δεν παραγράφεται τίποτα!!!
    Οποιαδήποτε στιγμή, μόλις οποιοσδήποτε βουλευτής ή υπουργός χάσει την βουλευτική ασυλία ένας έντιμος εισαγγελέας μπορεί να τον συλλάβει και να τον δικάσει (οποιονδήποτε πολιτικό υπουργό βουλευτή κλπ...) με τον νόμο περί παράνομου ανήθικου και ταχύτατου πλουτισμού!!
    Σας λένε ψέματα οι δήθεν νομικοί ότι όλα παραγράφονται!!

    ...

    Ως υπουργός δεν διώκεται τώρα μέσω της διαδικασίας της βουλής, αλλά ως πολίτης διώκεται μόλις χάσει την βουλευτική ασυλία και χωρίς καν να ερωτηθεί η βουλή αφού δεν θα είναι πια μέλος της!! Ελπίζουμε να καταλαβαίνετε την διάκριση μεταξύ των αδικημάτων του ίδιου ατόμου που είναι υπουργός, αλλά είναι και πολίτης ταυτόχρονα!!!...

    Το Πασοκ σαρώνει σε όλη την Ελλάδα με ποσοστό διαφοράς 11% με ανοδική τάση και σχηματίζει ισχυρή, αυτοδύναμη, δημοκρατική κυβέρνηση όλων των Ελλήνων!! Η αλλαγή έρχεται !!! Το παλλαϊκό ποτάμι είναι πλέον ορμητικότατο τσουνάμι και δεν γυρίζει πίσω!!! Σε όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη φυσάει ο ούριος άνεμος της «αλλαγής». Επιτέλους τέλος. Η Ελλάδα άλλαξε οριστικά και αμετάκλητα σελίδα μια για πάντα!!!"
    Εκλογές Εδώ και Τώρα με Υπηρεσιακή διακομματική Κυβέρνηση.
    Νυν υπέρ πάντων ο αγών!!!

    Δρ Αναστάσιος Κουτσούκος
    Υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Β΄ Αθήνας
    http://www.koutsoukos-anastasios.gr/

    Share on Facebook Αναρτήθηκε από το Press-gr στις 2:17:00 π.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΟΙ ΤΙΜΙΟΙ (?!?) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΠΡΑΞΤΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΑΣ.

    ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ.
    ΡΗΜΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ, ΓΙΑ ΟΣΑ ΑΣΤΙΚΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΛΘΕΙ Η 20ΕΤΕΙΑ.

    ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ,
    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΠΡΑΞΤΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΑΣ, ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΗ.

    ΔΗΜΕΥΣΤΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥΣ ΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ, ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΤΟΥΣ.

    ΑΠΟΛΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΑΠ' ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ.
    ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ.

    ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΤΕ ΑΜΕΣΑ, ΠΟΙΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ,

    ΒΑΛΕΤΕ ΣΤΟΝ Ο.Α.Ε.Δ. ΙΣΟΒΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ 500 ΕΥΡΩ.
    ΥΠΟΧΡΕΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΕ ΙΣΟΒΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ.
    ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΕΣ, ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΚΤΙΡΙΩΝ, ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ, ΣΚΑΨΙΜΟ, ΞΕΧΟΡΤΑΡΙΑΣΜΑ Κ.Λ.Π.

    ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ,
    ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ,
    ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΠΟΥ ΤΙΜΩΡΗΣΑΝ ΑΥΤΟΙ, ΕΜΑΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑΜΕ.

    ΑΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ.

    ΑΝ ΔΕ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ, ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΊΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.
    ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ,
    ΦΤΑΙΤΕ, ΔΕ ΦΤΑΙΤΕ !!!!

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΛΗ,
    ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ.
    ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΤΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΙΣΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. DR KOYTSOUKOS

    EISAI MEGALOS
    HGETHS


    MANTO MYKONOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 30 Μαϊ 2010 7:48:00 μ.μ.

    ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΟΝΟΜΑΤΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ!!!

    ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΕΙ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΙΟΥΔΑΙΑΣ ΔΑΜΑΝΑΚΗ
    ΕΠΙΣΗΣ Η ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΔΙΑΖΥΓΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΙΟΥΔΑΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

    ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΟΛΑ ΟΜΩΣ!!

    ΦΟΙΤΗΤΗΣ "ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ"

    ΠΑΣΟΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ, (ΠΟΥ ΔΕ ΚΟΛΛΑΝΕ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ

    --
    λαθος η αντισταση των λαων και η ελευθερια της θρησκειας και η εθνικη ανεξαρτησια εχουν συνεχεια!!

    ο δρ κουτσουκος μιλα καθε μερα και θα μιλησει πιο πολυ συντομα γιατι η ωρα εχι ερθει
    θα τον ακολουθησετε ομως ή θα ακολουθήσετε τους τραπεζιτες εβραιομασωνους?
    Πασοκοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

    ΠΡΩΤΟΣ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΣΤΟ ΠΡΕΣΣ ΕΓΡΑΨΕ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΤΕ!!

    http://press-gr.blogspot.com/2009/05/blog-post_426.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Προς Πρόεδρο της ΓΣΕΕ Γιάννη Παναγόπουλο.

    Αγαπητέ Γιάννη.
    Προφανώς ο στενός σου συνεργάτης Φίλιππος Θωμάς,του οποίου τα αυτία τράβηξες για τα ''έργα και τις ημέρες'' του στα ΕΛΤΑ,φαίνεται ότι δουλεύει τους πάντες και πρώτο εσένα.
    Του ζήτησες να παρατηθεί από όλες τις έμμεσθες θέσεις του στα ΕΛΤΑ,για να σταματήσουν να ''σκανδαλίζονται'' οι Ταχυδρομικοί.
    Τι έκανε ο αθεόφοβος.
    Πήγε και παρατήθηκε μόνο από την θέση του μέλους του Δ.Σ. της θυγατρικής ΚΕΚ-ΕΛΤΑ,για την οποία έχει εξαγγελθεί, λόγω των προθέσεων της Κυβέρνησης για περιορισμό των κρατικών φορέων και επιχειρήσεων,η αναστολή της λειτουργίας της.
    Δηλαδή παρατήθηκε από ένα Δ.Σ. μιας
    ήδη ελλειματικής επιχείρησης που οδεύει για ''κλείσιμο'' και έτσι πιστεύει ο αφελής ότι ''ρίχνει στάχτη στα μάτια'' των εργαζομένων.
    Μα πόσο Θωμάς μπορεί να είναι,εκτός και αν εκτιμά ότι όλοι εκεί στα ΕΛΤΑ είναι φιλιπο-πινέζες.
    Αλήθεια τι έργο προσέφερε όλα τα περασμένα χρόνια,εκτός από το να εισπράτει τις παχυλές αποζημιώσεις του μέλους του Δ.Σ.,ΣΤΗΝ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ του προσωπικού στο ΚΕΚ,όταν το μοναδικό του προσόν και πτυχίο είναι το απολυτήριο εξατάξιου Γυμνασίου της Ηγουμενίτας του 1973;
    Και τι προσφέρει στην επιχείρηση του ΕΛΤΑ σήμερα,σαν μέλος του Δ.Σ. -ΕΛΤΑ,όταν είναι υποχρεωμένος να λάβει σημαντικές αποφάσεις για την ανάπτυξη,τον σχεδιασμό,τον προγραμματισμό και την στρατηγική της επιχείρησης,αλλά και τον έλεχο των πεπραγμένων της Διοίκησης;Εκτος και αν στο εξατάξιο Γυμνάσιο Ηγουμενίτσας στις αρχές της δεκαετίας του 70 παρείχαν τέτοιες εξεδικευμένες γνώσεις που τις έχει κάνει κτήμα του ο Φίλιππος Θωμάς;
    Και με ποιές οικονομικές γνώσεις συναποφασίζει,ως μέλος του Δ.Σ. του Επαγγελματικού Ταμείου των εργαζομένων των ΕΛΤΑ,στο που θα επενδυθούν τα χρήματα του Ταμείου και κατ' επέκταση των εργαζομένων;
    Για να μην ξεχνιόμαστε,οι συμμετοχές αυτές πληρώνονται αδρά,και αν εξασφαλιζόταν η σωστή και αποτελεσματική λήψη αποφάσεων,λόγω γνώσεων,τότε θα μπορούσαν οι εργαζόμενοι να τα ανεχόταν όλα αυτά,ακόμη και να υπάρχει στις τάξεις τους ένα συνδικαλιστικό golden boy.Αλλά πως να εξασφαλιστούν όταν τα τυπικά προσόντα του Θωμά είναι απολυτήριο του εξαταξίου Γυμνασίου Ηγουμενίτασς του 1973;
    Κύριε Παναγόπουλε.ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ σε πόσες άλλες θέσεις,ως εκπρόσωπος της ΓΣΕΕ έχει διοριστεί ο κύριος Θωμάς.Σίγουρα έχει διοριστεί στον Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας,μάλιστα ως Αντιπρόεδρος,λόγω...τυπικών προσόντων φυσικά,ενθυλακόνοντας κανα τριχίλιαρο τον μήνα.Και δεν με νοιάζει αν οι ευαισθησίες της ΓΣΕΕ αντέχουν,να εκπροσωπεί σε Δ.Σ. κρατικών φορέων το τριτοβάθμιο συνδικαλιστικό όργανο ένας με ελάχιστα προσόντα,εξάλου έχετε κάνει τόσα και τόσα για να απαξιώσετε το συνδικαλιστικό κίνημα.
    Με νοιάζει,ως μοναδικός μισθοσυντήρητος της οικογενειάς μου,το μέλλον των ΕΛΤΑ και η διασφάλιση της εργασίας μου και του μοναδικού και απαραίτητουν για την οικογενειά μου, εισοδήματος μου.
    Επειδή,όπως θα έχετε διαβάσει και ακούσει κύριε Παναγόπουλε,η επιχείρηση των ΕΛΤΑ,πάει από το κακό στο χειρότερο και οι σπατάλες της Διοίκησης των ΕΛΤΑ,στην οποία συμμετείχε και ο Θωμάς(ωσεί παρών;),ως μέλος του Δ.Σ.,ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ,σας παρακαλούμε να μας βοηθήσετε και να μας απαλλάξετε από την παρουσία του Φίλιππα Θωμά στις προαναφερόμενες θέσεις και από την ''προσφορά'' του.Οι εργαζόμενοι του καταλογίζουν βαριά ανεπάρκεια στο να ασκεί έργο στις σημαντικές αυτές θέσεις ευθύνης.Στην ΓΣΕΕ ''αξιοποιήστε τον'' όπου θέλετε.

    Ένας εργαζόμενος ΕΛΤΑ που ψηφίζει χρόνια ΠΑΣΟΚ και ΠΑΣΚΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Κύριε Παπανδρέου, γιατί οι εισαγγελείς δεν επεμβαίνουν για τόσο σοβαρό θέμα, πρωτοσέλιδο μάλιστα σε εφημερίδα μεγάλης κυκλογορίας;
    Είναι ή δεν είναι πλαστό το έγγραφο που παρουσιάζει σήμερα το Πρώτο Θέμα του Αναστασιάδη, δηλαδή ότι βουλευτής της Ν.Δ. πήρε μίζα από το Χριστοφοράκο;
    Επί πασόκ, τους κατάπιε όλους τους εισαγγελείς η βαρβαρότητα του Οκτώβρη;
    Εσύ έλεγες ότι θα φέρεις τη διαφάνεια και εμείς ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ.
    Στείλε τον εισαγγελέα και η δημοκρατία θα βγεί κερδισμένη.
    Εάν το έγγραφο είναι αληθινό θα ρεζιλέψεις τη Ν.Δ., εάν όχι θα κλείσεις μια εφημερίδα συκοφαντών από τα πρόστιμα και τις αγωγές.
    Η διαφάνεια θα δείξει την αλήθεια.
    Θέλεις ή δεν θέλεις να μάθει ο λαός την αλήθεια;
    Καλά, άνθρωπέ μου, δεν έχεις πιά ούτε τη ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΤΣΙΠΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Δόκτωρα Κουτσούκο,
    εγώ πού έχω πάρει Εορτοδάνειο,
    Διακοποδάνειο,BMWδάνειο,είμαι
    μέσα στή λίστα σου?
    Αναφέρομαι γιά τό καιρό πού θά σέ ψηφίσουν καί
    άλλοι 85.069 γιά νά νά γίνεις
    βουλευτής καί υπουργός.
    Άν εγώ λαϊκίζω 1,εσύ 31.
    Καί πώς τά καταφέρνεις ρέ θηρίο
    νά καείς?
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΑΝΤΕ ΠΙΑ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ
    ΧΟΝΤΡΟΚΩΛΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    -φταίει μόνο, ο τάδε Υπουργός ή τάδε Υφυπουργός και αρχίδια καλαβρέζικα, στους πράσινους ξεδιάντροπους κώλους τους!!!

    ΤΕΛΟΣ.
    Και ο κάθε πασόκος είναι υπέυθυνος. Το σύνθημα “Κόμμα και Κράτος Θόδωρος Τσουκάτος” δεν το φώναζε η πασοκική ελίτ, το φώναζε ο κάθε ανώνυμος πασόκος.
    Και τους αφήνουμε να γίνουν και τιμητές.

    Είναι υπεύθυνος ΚΑΙ ο κάθε ΠΑΣΟΚος. Το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν η εξουσία και να κλέβουν.
    Γι αυτό ψήφισαν ΠΑΣΟΚ.

    Γνωστός μου έτρεχε με το ΠΑΣΟΚ για ατομικό συμφέρον, διέδιδε τα μύρια όσα κατά το ΚΚ που άπτονται ακόμη και της οικογενείας του γιατί αυτά του μετέφερε ο βρωμερός μηχανισμός του ΠΑΣΟΚ.
    Είναι λοιπόν ή δεν είναι αυτός υπεύθυνος;
    ΕΙΝΑΙ.

    ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ.
    ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Αν τυχόν συμβεί οποιαδήποτε κίνηση , για μαζική ανάληψη μετρητών , έχετε την εντύπωση ότι οι τράπεζες δεν θα κλείσουν τα γκισέ και δεν θα λάβουν τα μέτρα τους; Μία τέτοια προτροπή που γίνεται δημόσια εδώ και αρκετές ημέρες , έχετε την εντύπωση ότι δεν θα έχει φτάσει στις τράπεζες και θα έχουν προετοιμασθεί ; Και υπάρχουν εκατομμύρια καταθέτες . Ας είμαστε ρεαλιστές . Αν έχει συμβεί πουθενά στο κόσμο μια κίνηση τέτοια , όποιος γνωρίζει ας μας ενημερώσει. Στη Ρωσία στη 10ετία του 90 που είχε συμβεί μια κίνηση τέτοια , έκλεισαν οι τράπεζες όπως γνωρίζω.
    Οι τράπεζες είναι εμπορικές επιχειρήσεις ,(εμπορεύονται χρήματα ) και όχι φιλανθρωπικά ιδρύματα . Αγοράζουν πάμφθηνα το χρήμα και το πουλούν πανάκριβα . Αν συγκρίνει κανείς τα επιτόκια καταθέσεων και το επιτόκιο που δανείζονται από την ΚΕΤ , με τα επιτόκια χορήγησης , όλων των δανείων και μάλιστα των καταναλωτικών , εύκολα μπορείς να βγάλει τα συμπεράσματά του .
    Θα πρέπει όμως , όταν έχουμε πάρει οποιοδήποτε δάνειο , να το εξοφλήσουμε οπωσδήποτε .
    Το να περιμένουμε να μας χαρισθούν τα δανεικά , δεν γίνεται , με οποιαδήποτε κυβέρνηση .Μόνο η Χούντα των συνταγματαρχών είχε χαρίσει 100.000 δραχμές ( ~30.000 € σημερινά ) σε όποιον χρωστούσε αγροτικό δάνειο. Οι τράπεζες θα χρησιμοποιήσουν κάθε μέσο να πάρουν τα λεφτά τους . Οι τράπεζες τα λεφτά με τους τόκους τους θέλουν να πάρουν πίσω και όχι τα σπίτια και τα αυτοκίνητα του καθενός. Επισης υπάρχουν και κάποιες διευκολύνσεις που μπορούν να κάνουν στους πελάτες.
    Αν μπορούσε να γίνει σεισάχθεια για τα δάνεια της χώρας μας , πόσα χρόνια θα περνούσαν άραγε για να ξαναφθάσουμε στα χάλια αυτά ;
    Και εμένα έχει καεί η γούνα μου από τις τράπεζες , πού παλιότερα , πλήρωσα πολαπλάσιο το δάνειο που είχα πάρει και με πολύ μεγαλύτερα επιτόκια . Το εξόφλησα και από τότε δεν έχω ξαναπάρει δάνειο ( δεν χρειάστηκα ) ούτε έχω πιστωτικές κάρτες . Δεν με εμποδίζει όμως να κάνω χρήση των άλλων υπηρεσιών που προσφέρουν οι τράπεζες

    Πότε θα σταματήσουμε να ζούμε με δανεικά ; Όταν θα τελειώσει η δανειοδότηση από ΔΝΤ και Ευρωπαϊκή ένωση , το δημόσιο χρέος θα είναι περίπου 450 δις Ευρώ , ~150% του ΑΕΠ.
    Εχουμε συνηδειτοποιήσει που πάμε ; Όταν θα πρέπει να ζούμε συνεχώς σε σκληρή και επώδυνη λιτότητα και ο μισός προϋπολογισμός θα πηγαίνει για τόκους δανείων και απλώς θα γίνεται αναχρηματοδότηση – εξυπηρέτηση του χρέους ; Πόσες γενιές θα χρειαστούν για να τον αποπληρώσουν και αν θα μπορέσουν ; Για να φτάσει το 2020 το δημόσιο χρέος να είναι 80% του ΑΕΠ και η χώρα μας να έχει μεγάλη ανάπτυξη , μου φαίνεται σενάριο επιστημονικής φαντασίας .
    Ας είμαστε όμως αισιόδοξοι και ψύχραιμοι .
    Κ. Κουτσούκο σοβαρέψου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. pesta doktora

    oloi xrostame

    oloi sklavoi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ειναι αληθεια οτι οι πιο πολλες τραπεζες ειναι εβραικων συμφεροντων αλλα και οι αλλοι τραπεζιτες τα ιδια κανουν

    ισως δεν το κανουν μονογια το χρημα αλλα για να εξουσιασουν σε αδυναμους σκλαβους απο σαδισμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Σοκ

    Σήμερα, 1 τραπεζίτης έχει
    1 εκατομμύριο σκλάβους!

    Η “αντίσταση” ξεκινάει όταν...
    φτάσει το εξώδικο της κατάσχεσης του σπιτιού σου από την τράπεζα!

    Απιστευτο!

    μα τι κανουν οι εισαγγελεις πώς αφηνουν τους τραπεζιτες να κανουν σκλαβους τους πολιτες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. δρ κουτσουκο

    σωσε τον κοσμακη απο τη σκλαβια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΠΑΣΟΚ

    ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ

    ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΞΕΙ ΟΙ ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ

    ΠΗΡΑΝ 39 ΔΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ

    ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΝΑΓΚΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΝΤ ΓΙΑ 39 ΔΙΣ ΕΦΕΤΟΣ!

    ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΗΤΕΣ!

    ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. DR KOUTSOUKOS

    EXEIS POLY 8ARROS

    BRAVO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΟΛΟΙ ΔΟΥΛΟΙ

    ΟΛΟΙ ΣΚΛΑΒΟΙ

    ΩΣ ΠΟΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. NEE SOLVNQ SVSE TOYS SKLQBOYS DQNEIOLHPTES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. LOYKA KATSELH

    PSHFISE TO NOMO DANEIOLHPTON

    PEINAEI O KOSMOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΠΕΣΤΑ ΟΛΑ!

    ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΕΡΝΟΥΝ ΧΟΡΗΓΙΕΣ

    ΑΛΛΑ ΜΑΝΤΕΛΗ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΣΚΛΑΒΟΙ

    ΣΠΑΣΤΕ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΠΗΡΑΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ 28 ΔΙΣ. ΤΙ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ; TA ΕΚΑΝΑΝ ΟΜΟΛΟΓΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗ ΜΟΣΤΡΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ. ΤΩΡΑ ΠΑΛΙ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΙΣ.ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΔΙΕΥΘΥΝΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΕΣ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΣΑ ΕΣΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙΣ ΟΛΑ ΣΟΥ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ. ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΣΑΝ ΖΩΑ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΠΟΝΟΥΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ. ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΠΟΝΟΥΣ; ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΛΦΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΓΙΝΕΤΑΙ Ν΄ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΤΕ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΓΙΑ ΔΑΝΕΙΚΑ. ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΤΕ. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΔΥΟ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΠΕΦΤΕΤΕ ΣΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΟΥΣ. ΜΗΝ ΠΕΡΝΕΤΕ ΔΑΝΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Η ΓΡΑΜΜΗ ΤΩΡΑ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΙΝΑΙ: ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΡΟΥΦΗΞΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. λαθος η αντισταση των λαων και η ελευθερια της θρησκειας και η εθνικη ανεξαρτησια εχουν συνεχεια!!

    ο δρ κουτσουκος μιλα καθε μερα και θα μιλησει πιο πολυ συντομα γιατι η ωρα εχι ερθει
    θα τον ακολουθησετε ομως ή θα ακολουθήσετε τους τραπεζιτες εβραιομασωνους?
    Πασοκοι

    30 Μαϊ 2010 8:33:00 μ.μ.

    ΠΟΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ???
    ΠΟΙΟΙ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟΝ ΙΟΥΔΑΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ???
    ΠΟΙΟΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΤΟ ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΜΟ ????
    ΠΟΙΟΙ ΓΚΡΕΜΙΣΑΝ, ΕΔΙΩΞΑΝ, ΕΚΑΨΑΝ, ΕΣΦΑΞΑΝ ??

    ΟΙ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΙ.

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΛΕΣ,
    ΔΕ ΧΡΩΣΤΑΩ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ, Η ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ.

    ΑΣ ΒΓΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ...

    ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΕΣ ...
    ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΙΛΗΜΜΕΝΟ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ???

    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ
    ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΟΝΟΜΑΤΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ!!!

    ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΕΙ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΙΟΥΔΑΙΑΣ ΔΑΜΑΝΑΚΗ

    ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΟΛΑ ΟΜΩΣ!!

    30 Μαϊ 2010 8:28:00 μ.μ.

    ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ...
    ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ...

    ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΝΑ ΤΗ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ.
    ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΟΤΙ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ.

    ΕΠΙΣΗΣ, Η ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΙΟΥΔΑΙΑ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΕΝΙΚΟ.
    ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ ΕΒΡΑΙΑ.

    ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΝΟ ΤΟΥ "ΑΛΑΤΙΝΗ" ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ???
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΑ ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ - ΓΚΕΛΕΡ ΠΟΥ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΔΡΑΓΩΝΑ, ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΝΟΥΛΑ-ΜΠΙΛΤΕΜΠΕΡΓΚ,
    ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ???
    ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ.
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΡΟΖΕΜΠΕΡΓΚ-ΡΟΖΑΚΗ, ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ???
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ, ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ???
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΒΕΡΤΟ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ ???
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΙΛΗ ΚΑΙ ΤΗ ΠΑΠΑΡΗΓΑ ??? ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΑΒΑΝΟ ???

    ΞΕΡΕΙΣ ...
    ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ,
    ΠΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΝΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ.

    ΑΛΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΓΕΝΝΗΣ ΚΑΙ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ.

    ΜΗ ΚΡΥΒΌΜΑΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΜΑΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΡΟΥΦΝΙΑΝΟΣΚΑΤΑ...ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΜΕΡΑ
    ΚΡΑΤΗΣΕ Η ΠΟΡΔΗ ΣΑΣ
    ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΕΥΚΟΙΛΙΑ ΣΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΣΑΣ
    ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΦΑΤΕ ΤΩΡΑ
    ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΦΡΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚΩΛΟΥ ΣΑΣ.

    Πλαστό το έγγραφο για τον γαλάζιο υπουργό;

    Δήλωση βόμβα έκανε προ ολίγου στο Antinews, ο επικεφαλής των βουλευτών της ΝΔ στην Εξεταστική Επιτροπή για την Ζήμενς, Κώστας Τζαβάρας

    «Φοβάμαι ότι ο πρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής κ. Βαλυράκης (αν είναι αυτός που σύμφωνα με το δημοσίευμα φέρεται να κατέχει έγγραφο που αποκαλύπτει μίζα σε γαλάζιο υπουργό) άθελά του γίνεται διακινητής ή χρήστης πλαστού εγγράφου.

    Επειδή είναι αδύνατο ο κ. Χριστοφοράκος να έχει δώσει το 2008 εντολή για πληρωμή μίζας σε υπουργό της τότε κυβέρνησης, αφού βρίσκεται εκτός Ελλάδος από τις 15/12/2007.

    Άλλωστε ο ίδιος ο κ. Χριστοφοράκος έχει δηλώσει ότι γινόντουσαν πληρωμές σε κόμματα και πολιτικούς μέχρι το 2006, καθώς δεν είχε τη δυνατότητα στη συνέχεια.

    Σε κάθε περίπτωση, μετά το μείζον θέμα που δημιουργείται τον καλούμε να κατονομάσει τον «γαλάζιο υπουργό» για να τον καλέσουμε στην Επιτροπή και να τον εξετάσουμε.

    Ζητούμε επίσης να κληθούν να καταθέσουν και οι δημοσιογράφοι που υπογράφουν το ρεπορτάζ»

    Διαβάστε κι αυτό: Προσπάθεια αντιπερισπασμού με «υπουργό της κυβέρνησης Καραμανλή».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Αναστάσης.

    30 Μαϊ 2010 10:30:00 μ.μ.


    ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΧΤΕΣ ΗΣΟΥΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙΑΣ ΔΑΝΕΙΑ?

    ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΠΑΣΟΚ

    ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΤΣΕΛΗ ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΣ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ

    ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΠΟΥ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ

    ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η "ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΔΙΑΖΥΓΙΩΝ" ΚΑΙ ΧΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!


    ΤΕΛΛΗΣ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΠΑΣΟΚΟΣ

    30 Μαϊ 2010 8:28:00 μ.μ.


    Α!!!
    ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ,
    ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΛΙΑΝΑΤΟ, ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΕ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ "ΣΥΜΒΟΥΛΟ" ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΑΥΤΟΣ ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΕ ΣΑ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΜΕΣΩ "ΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΣΙΝΚΙ" ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ ????

    ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ???

    ΕΠΙΣΗΣ, ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΔΡ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΧΙΝΙΔΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ, ΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΝΤ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ???

    ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΔΡ., ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΟ ECONOMIST, ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ, ΠΟΥ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ, ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΛΑΒΕ ΔΙΣ, "ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΕΙΓΟΝΤΟΣ ΜΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ" ????

    ΠΟΙΟΥΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΝΟΟΥΣΕ ???

    ΕΧΩ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΚΟΜΑ,
    ΑΛΛΑ ΘΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΩ, ΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΙΣΑ ΑΠ΄ΟΤΙ ΣΕ ΡΩΤΗΣΑ.



    Υ.Γ
    ΣΥΝΗΘΩΣ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΩ ΕΙΝΑΙ, "ΣΟΥ ΚΡΕΜΑΩ ΜΙΑ ΤΑΜΠΕΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΩ ΤΙΠΟΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΤΙΠΟΤΑ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. …Υποπερίπτωση ο Μαντέλης

    Παρά την απεγνωσμένη προσπάθεια δημιουργίας αντιπερισπασμού με τον «άνθρωπο του υπουργικού συμβουλίου» που έγινε «γαλάζιος υπουργός» και στην αρχή λαδώθηκε με 15.000 ευρώπουλα που σαν τα ψάρια του Ιησού έγιναν στη συνέχεια δυο εκατομμύρια, αλλά παρόλα αυτά ο κ. Βαλυράκης δεν ξέρει ποιος είναι, το μπαλάκι της υπόθεσης Ζήμενς έχει περάσει στο τερέν το ΠΑΣΟΚ:

    Αϊ “γανωθείτε” λαμόγια εσείς
    και όσοι σας στηρίζουν,
    φτάνει πιά καμμία ανοχή σε όσους οδήγησαν την χώρα στην καταστροφή.

    ΚΑΙ ΤΗΝ
    Προπαγάνδα σοβιετικού τύπου!
    ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΛΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΠΑΧΟΥΛΟΥΣ
    ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΙΚΟΥΣ ΠΑΣΟΚΙΚΟΥΣ ΚΩΛΟΥΣ
    ΣΑΣ.....αλήτες, ρουφιάνοι
    χορηγοί και χορηγούμενοι !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Επειγον

    Τρεχει λενε τωρα ο Παπακωσταντινου Γιωργος που εσυρε με την βλακεια του τη χωρα στο ΔΝΤ

    και εδωσε αλλα 10 δις εκτος αποτα 29 δις στους τραπεζιτες...

    να υπογραψει το νομο Κατσελη - δρ Κουτσουκου για να σωθει από,

    τις φάπες που θα αρχισουν να πεφτουν απο παντου!!

    Παπακωσταντινου φερε το νομο δανειοληπτωνστη βουλη γιατι σε βλεπω στο Αμστερνταμ στα καταγωγια να πουλας προφυλακτικα στις ιεροδουλες!

    Γιαννης Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Η «πραγματική» Νέα Σεισάχθεια:

    Αυτόματη ενοποίηση όλων των δανείων και καρτών του πολίτη σε ένα δάνεια με αίτησή του (άσχετα αν έχει καθυστερημένες δόσεις ή είναι στον Τειρεσία, ή έχει γίνει καταγγελία, ή έχει δικαστική παραγγελία) με χαμηλό επιτόκιο, και δόση που δεν θα ξεπερνά το 1/3 των μηνιαίων αποδοχών του πολίτη. Αν ένας πολίτης πληρώνει δόσεις πάνω από το 1/3 των μηνιαίων αποδοχών του τότε αυτόματα μετατρέπετε σε νέο-σκλάβο των τραπεζιτών, πράγμα αντισυνταγματικό και παράνομο! Τα επιτόκια των καταναλωτικών και καρτών, να μειωθούν ως επιτόκια στεγαστικών. Καμία υποθήκη ή προσημείωση. Καμία απευθείας πληρωμής-παρακράτησης δόσης από την υπηρεσία ή δημόσιο, που εργάζεται ο πολίτης. Αν υπήρχε εγγυητής, να παραμείνει μόνο ο δανειολήπτης. Να μπορέσεις να ξανα-διεκδικήσει ο πολίτης το σπίτι του που του κατέσχεσε η τράπεζα. Πόσα συνολικά σπίτια μπορούν να κατασχέσουν οι τράπεζες; Οι τράπεζες δεν μπορούν να αντικαταστήσουν το κράτος! Να μειωθούν στο 1/3 οι δόσεις και όχι στο ½ γιατί θα ξαναπαρουσιαστεί πρόβλημα!! Αν κάποιος έδινε π.χ. 600 ευρώ δόση να δίνει μόνο 200!! Να παγώσουν μερικά δάνεια για κάποια χρόνια όταν υπάρχει πραγματική ανάγκη! Να μετατραπούν τα υπόλοιπα καρτών ή δανείων σε χαμηλότοκα δάνεια και να γίνει «ένα πακέτο ανά τράπεζα» ή όλα ένα συνολικό πακέτο σε μία τράπεζα «σεισάχθειας»! Αν ένας μισθωτός έχει μηνιαίο εισόδημα 1500 ευρώ να δίνει το μέγιστο μόνο τα 500 ευρώ για δάνειο 300.000 ευρώ! Φραγμός στην λειτουργία των εταιριών ενημέρωσης – κατασχέσεων.

    σεμιναρια δρ κουτσουκου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΝΕΑ ΚΟΜΠΙΝΑ

    ΚΑΠΟΙΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝ ΣΤΟ ΠΕΡΕΛΘΟΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΟΦΕΙΛΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ

    ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ

    ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ Ο,ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΩΣ ΡΥΘΜΙΣΗ

    ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ!!

    ΠΑΣΟΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ανάλυση, Παρατηρήσεις, Προτάσεις.
    Ανακοινώθηκε ότι θα ψηφιστεί το «Νομοσχέδιο για τη ρύθμιση οφειλών των υπερχρεωμένων φυσικών προσώπων και νοικοκυριών», το οποίο πρέπει να καλύπτει και τους δανειολήπτες που έχουν και δικαστική απόφαση εναντίον τους και όλους τους πολίτες, που είναι στον μαύρο Τειρεσία! Η Νέα Σεισάχθεια μπορεί να γίνει πραγματικότητα: Υπάρχουν όμως μερικές λεπτομέρειες που πρέπει να ακολουθηθούν, για την Νέα Σεισάχθεια», αν και δεν έχω το κείμενο του νόμου που προτείνετε, όπως :
    1. Να μειωθούν στο 1/3 οι δόσεις και όχι στο ½ γιατί θα ξαναπαρουσιαστεί πρόβλημα!! Αν κάποιος έδινε π.χ. 600 ευρώ δόση να δίνει μόνο 200. Να παγώσουν μερικά δάνεια για κάποια χρόνια όταν υπάρχει πραγματική ανάγκη! Να μετατραπούν τα υπόλοιπα καρτών ή δανείων σε χαμηλότοκα δάνεια και να γίνει «ένα πακέτο ανά τράπεζα» ή όλα ένα συνολικό πακέτο σε μία τράπεζα «σεισάχθειας»!
    2. Επείγει για αντιμετωπιστούν οι λαϊκές αντιδράσεις να ψηφιστεί ΤΩΡΑ. Να ψηφιστεί εδώ και τώρα, μαζί με το νομοσχέδιο ΕΣΠΑ (ας γίνει πολυνομοσχέδιο οικονομίας, όπως έγινε πολυνομοσχέδιο παιδείας).
    3. Να γίνει ένα νέο ξεκίνημα στις σχέσεις τραπεζών και πολιτών. Να αλλάξουν οι διοικητές με νέους που θα έχουν μια δημοκρατική αντίληψη περί του κοινωνικού ρόλου των τραπεζών. Να επιμορφωθούν όλοι οι υπάλληλοι περί του νέου δημοκρατικού ρόλου των τραπεζών.
    4. Αν κάποιοι καθυστερούν ή αντιδρούν στην ψήφιση του νομοσχεδίου για τη ρύθμιση οφειλών των υπερχρεωμένων φυσικών προσώπων και νοικοκυριών» με πρόσχημα τη ρευστότητα των τραπεζών, να γνωρίζουν ότι σπέρνουν ανέμους και θα θερίσουν θύελλες. Πιθανά δεν θα είχαμε 3 νεκρούς και διαδηλώσεις αν είχε ψηφιστεί αυτό το νομοσχέδιο!
    5. Η κυβέρνηση αυτή του Πασοκ θα «ανατραπεί», αν δεν ψηφιστεί ταχύτατα αυτό το νομοσχέδιο. Γιατί να απολυθούν δημόσιοι υπάλληλοι και όχι τραπεζοϋπάλληλοι; Οι τράπεζες μπορούν να «σωθούν» και με τους μισούς υπαλλήλους τους και να κλείσουν οι εταιρείες ενημέρωσης – κατασχέσεων.
    6. Καμία κατάσχεση σπιτιών και περιουσιακών στοιχείων και όλα τα δάνεια να ρυθμιστούν, ούτως ώστε να είναι δυνατή η αποπληρωμή τους από όλους τους πολίτες! Καμιά προσημείωση περιουσιακών στοιχείων δεν χρειάζεται. Καμία παρακράτηση μισθού από υπαλλήλους και ιδιώτες.
    7. Κάθε είδους διευκόλυνση αποπληρωμών για τους πολίτες! Οι τράπεζες έχουν καταντήσει σύγχρονοι δήμιοι και οδηγούν τους πολίτες στην αυτοκτονία! Σταματήστε αυτό το μακελίο!


    ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΔΡ κΟΥΤΣΟΥΚΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ...

    18. Παράδειγμα Γ. Αν κατά την σύναψη των πρώτων δανείων είχαν υπογραφεί και «υποθήκες ή προσημειώσεις» αυτές είτε μεταφέρονται ως έχουν στη νέα ρύθμιση, αλλά δεν θα ζητηθεί επιπλέον «υποθήκη, ή προσημείωση» ή «εγγύηση». Αν η υποθήκη ή η προσημείωση αφορά κύρια και μοναδική κατοικία, αυτή θα μπορούσε να διαγραφεί εντελώς, ειδικά για δάνεια κάτω από 300.000.
    19. Παράδειγμα Δ. Αν κατά την σύναψη των πρώτων δανείων είχαν υπογράψει και «εγγυητές», που συνήθως είναι συγγενικά ή φιλικά πρόσωπα μπορεί κατά τη ρύθμιση «να απελευθερωθούν οι εγγυητές» και τη νέα ρύθμιση να υπογράφει μόνο ο ένας οφειλέτης! Έτσι, θα απελευθερωθούν περίπου το 30% των πολιτών που είναι «εγγυητές» σε συγγενείς και φίλους (και πολλές φορές υπέγραψαν – εγγυήθηκαν, υπό την πίεση των συνθηκών)!. Επίσης εφόσον το προσδόκιμο ζωής του πολίτη αυξάνεται στα 90 περίπου έτη, οπότε έχουμε και αύξηση των ετών συνταξιοδότησης στα 67, επομένως αυξάνεται αναλογικά και το όριο χρόνου χορήγησης δανείων!
    20. Παράδειγμα Ε. Αν η δόση του συνόλου των οφειλών μειωθεί στο 1/3 του μηνιαίου μισθού των πολιτών, τότε, παραδόξως, ενώ ουσιαστικά μειώνονται οι μισθοί λόγω της οικονομικής κρίσης και του ΔΝΤ, στην ουσία θα υπάρχει μια «λειτουργική αύξηση» του μηνιαίου εισοδήματος, που τον ονομάζουμε και «κοινωνικό μισθό ή πράσινο μισθό ή μισθό σεισάχθειας». Αυτό συμβαίνει γιατί ενώ πριν ο μισθωτός που έπαιρνε π.χ. 1300 ευρώ μηνιαίο μισθό, έδινε για τις συνολικές οφειλές του στις τράπεζες πολλές φορές ΚΑΙ ΤΑ 1300 ευρώ και δανειζόταν και συνεχώς άλλα για να πληρώσει, φτάνοντας σε έναν φαύλο κύκλο υπερδανεισμού. Μετά την οικονομική κρίση ο πολίτης με τη μείωση του μισθού του παίρνει π.χ. μόνο 1.000 ευρώ το μήνα. Αν γίνει «η ρύθμιση οφειλών νέας σεισάχθειας, που προτείνουμε» τότε ο πολίτης θα δίνει ΜΟΝΟ 300 ευρώ στο σύνολο των δόσεων του. Έτσι, παραδόξως ο πολίτης θα έχει τουλάχιστον 700 άλλα ευρώ το μήνα υπόλοιπο για να κινηθεί και να ζήσει! Έτσι θα έχουμε και μια σχετική ρευστότητα και σχετική αναθέρμανση της αγοράς τη στιγμή που τίποτα δεν κινείται!
    21. Η διαβάθμιση των υπερχρεωμένων και υπερδανεισμένων σε κατηγορίες θα είναι προς όφελος του πολίτη, των τραπεζών, αλλά και θα σταθεί και εμπόδιο στη δημιουργία μιας νέας γενιάς υπερδανεισμένων μελλοντικά. Δεν μπορεί να υπάρχει ποτέ καταγγελία δανείου ή κάρτας ύψους έως 10.000 ευρώ! Πόσα συνολικά σπίτια μπορούν να κατασχέσουν οι τράπεζες; Οι τράπεζες δεν μπορούν να αντικαταστήσουν το κράτος!
    22. Πρέπει να σταματήσουν σήμερα, οι τράπεζες να καταγγέλλουν το συνολικό ποσό του δάνειου ή το συνολικό ποσόν της κάρτας αν ο οφειλέτης καθυστερεί να πληρώνει 3 δόσεις και να μετατεθεί τη καταγγελία αν ο οφειλέτης έχει καθυστερήσει το ήμισυ των δόσεων του δανείου ή της κάρτας ή καλύτερα να μην καταγγέλλεται ποτέ και όλες οι καθυστερημένες δόσεις να μετατίθενται χρονικά μετά την λήξη του δανείου.. .
    23. Νέο πνεύμα στις σχέσεις λειτουργίας των τραπεζών και κατάργησης της λειτουργίας των μεσαιωνικών εταιριών «ενημέρωσης – εκφοβισμού» οφειλετών. Παραθέτω στη συνέχεια σκεπτικό αι αναλυτικότερες μακροπρόθεσμες προτάσεις.
    24. Να μειωθούν στο 1/3 οι δόσεις και όχι στο ½ γιατί θα ξαναπαρουσιαστεί πρόβλημα!! Αν κάποιος έδινε π.χ. 600 ευρώ δόση να δίνει μόνο 200!! Να παγώσουν μερικά δάνεια για κάποια χρόνια όταν υπάρχει πραγματική ανάγκη! Να μετατραπούν τα υπόλοιπα καρτών ή δανείων σε χαμηλότοκα δάνεια και να γίνει «ένα πακέτο ανά τράπεζα» ή όλα ένα συνολικό πακέτο σε μία τράπεζα «σεισάχθειας»! Αν ένας μισθωτός έχει μηνιαίο εισόδημα 1500 ευρώ να δίνει το μέγιστο μόνο τα 500 ευρώ για δάνειο 300.000 ευρώ!
    25. Καμία απευθείας πληρωμής-παρακράτησης δόσης από την υπηρεσία ή δημόσιο, που εργάζεται ο πολίτης, δηλ. Το δημόσιο να πληρώνει απευθείας την τράπεζα για οφειλές του πολίτη. Ας σημειώσουμε ότι δεν θα είχαμε φτάσει εδώ αν οι τράπεζες πριν λίγα χρόνια είχαν δεχτεί μια «συγκέντρωση οφειλών υπερδανεισμένων» που οι ίδιες δημιούργησαν, αφού δεν έκαναν ευκολίες αποπληρωμής ή «συγκέντρωση οφειλών», αν δεν είχε πληρωθεί όλες οι δόσεις!

    ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ....
    8. Οι εταιρίες ενημέρωσης και κατάσχεσης, να απειλούν τηλεφωνικά και να εκβιάζουν ακόμα και γέροντες με καρδιολογικά προβλήματα, οδηγώντας τους στην απόγνωση και στην αυτοκτονία! Να καταθέσουν οι πολίτες αγωγές εναντίον των εταιριών ενημέρωσης - εκφοβισμού, εδώ και τώρα!
    9. Επείγει η αυτόματη ενοποίηση όλων των δανείων και καρτών του πολίτη σε ένα δάνεια με αίτησή του (άσχετα αν έχει καθυστερημένες δόσεις ή είναι στον Τειρεσία, ή έχει γίνει καταγγελία, ή έχει δικαστική παραγγελία) με χαμηλό επιτόκιο, και δόση που δεν θα ξεπερνά το 1/3 των μηνιαίων αποδοχών του πολίτη.
    10. Δεν πρέπει από τον πολίτη να ζητηθεί τώρα η πληρωμή των καθυστερημένων δόσεων, για να μπει στη ρύθμιση που προτείνετε, αλλά μπορούν οι καθυστερημένες δόσεις να «ενταχθούν μέσα στη συνολική οφειλή με ανάλογη χρονική επιμήκυνση»... Ας προτείνει ο ίδιος ο κάθε πολίτης ένα πλάνο πληρωμών που δύναται να εφαρμόσει!
    11. Μετατροπή υπολοίπων καρτών σε δάνεια σε κάθε τράπεζα και ενοποίηση διαφορετικών δανείων ανά τράπεζα, ή συνολικά δημιουργία πακέτων μεταφοράς υπολοίπων υπερχρεωμένων σε μία τράπεζα, κατά προτίμηση κρατική, χωρία αναγκαστική πληρωμή τώρα, των μέχρι σήμερα καθυστερημένων δόσεων! Πολλές τράπεζες ακόμα και τώρα για να κάνουν «ρύθμιση οφειλών» μη υπερχρεωμένων προσώπων, ζητούν ως προϋπόθεση να είναι πληρωμένες όλες οι έως σήμερα καθυστερημένες δόσεις, πράγμα αδύνατον!
    12. Μη ξεχνάμε ότι μερικά πρόσωπα θα μπορούσαν να επωφεληθούν και από το νόμο «περί πτωχεύσεως» που ήδη ισχύει και να πληρώσουν μόνο το 10% των δανείων τους, αλλά πολλά άλλα άτομα που είναι στα όρια της χρεοκοπίας μπορούν να επωφεληθούν από ένα συνδυασμό των δύο νομοσχεδίων προς όφελος και της τράπεζας και του πολίτη!
    13. Άμεσα πραγματοποιήσιμο είναι η κάθε τράπεζα να μειώσει μόνη της τη δόση του κάθε πολίτη στο 1/3 (άσχετα αν έχει καθυστερημένες δόσεις, ή έχει γίνει καταγγελία, ή είναι στον Τειρεσία, ή αν υπάρχει δικαστική διαταγή). Ευκολίες αποπληρωμής κάθε είδους δανείων. Δεν μπορεί να μειώνονται οι μισθοί, αλλά οι δόσεις στα δάνεια να είναι ίδιες!
    14. Παράταση της απαγόρευσης τουλάχιστον 3 ετών για κάθε είδους πλειστηριασμού και κατάσχεσης, εφόσον βρισκόμαστε σε περίοδο ύφεσης, κρίσης, και υπό την επίβλεψη του ΔΝΤ αι της ΕΕ. Επίσης, πάγωμα πληρωμών δόσεων έστω για λίγους μήνες ή και έτη, λόγω έκτακτων οικογενειακών και οικονομικών αναγκών (ασθένεια κλπ.), με ταυτόχρονη χρονική επιμήκυνση του συνόλου του δανείου. Καμία υποθήκη ή προσημείωση. Αν υπήρχε εγγυητής, να παραμείνει μόνο ο δανειολήπτης. Κατωτέρω παραθέτουμε ένα σκεπτικό και μερικές ωφέλιμες προτάσεις ταχείας εξόδου από την κρίση
    15. Η διαβάθμιση των υπερχρεωμένων και υπερδανεισμένων σε κατηγορίες θα είναι προς όφελος του πολίτη, των τραπεζών, αλλά και θα σταθεί και εμπόδιο στη δημιουργία μιας νέας γενιάς υπερδανεισμένων μελλοντικά. Αφού δούμε συνολικά όλες τις οφειλές του πολίτη μέσω Τειρεσία, να υπάρξει διακανονισμός ούτως ώστε να μην πληρώνει μηνιαίες δύσεις στο σύνολο των οφειλών του προς όλες τις τράπεζες, οι οποίες θα καταμερίζονται αναλογικά σε όλα τα δάνεια ή τράπεζες που χρωστάει.
    16. Παράδειγμα Α. Αν ο πολίτης κ. Χ παίρνει τώρα μηνιαίο μισθό 1.000 ευρώ, να δώσει για το σύνολο οφειλών και δανείων συνολικά σε όλες τις τράπεζες μόνο τα 300 ευρώ, δηλ. το 1/3 του μηνιαίου μισθού του.. Το ποσό των 300 ευρώ να πηγαίνει αναλογικά σε τράπεζες που χρωστάει ανάλογα του ύψους των δανείων, πχ, στην τράπεζα Α 65 ευρώ (ενώ πλήρωνε πριν 200 ευρώ) , στην τράπεζα Β 45 ευρώ (ενώ πλήρωνε πριν 150 ευρώ) κλπ….
    17. Παράδειγμα Β. Να δεχτεί μια κρατική τράπεζα μεταφορά υπολοίπων υπερδανεισμένων που είναι στον Τειρεσία ή έχουν διαταγή πληρωμής, ξεπερνώντας όλα τα κωλύματα ή «υποθήκες» κλπ και να κάνει «πακέτα μεταφοράς υπερχρεωμένων, με ανάλογες μηνιαίες δόσεις. Για δάνειο 100.000 η δόση να είναι 200 ευρώ. Για δάνειο 200.000 η δόση να είναι 400 ευρών κλπ…


    ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. 26. Να ισχύσει και για τις τράπεζες η νομοθεσία περί «παράνομου» ταχύτατου ηθικά και κοινωνικά πλουτισμού μέσω των ληστρικών – εκβιαστικών επιτοκίων και κατασχέσεων. Η κατοικία εκάστου είναι «άσυλο» και δεν μπορεί να κατασχεθεί από κανέναν!! Μάλιστα υπάρχει νομοθεσία κατά του υπερβολικού, παράνου ηθικά και κοινωνικά πλουτισμού!! Τα 28 δις αντί για τις τράπεζες να τα πάρει ο λαός για την αποπληρωμή των δανείων του!
    27. Η αποτυχία μιας τράπεζας επιβαρύνει τον ίδιο τον τραπεζίτη και τους μεγαλομετόχους της!!. Όταν η τράπεζα «κερδίζει» τα κέρδη τα καρπούνται ΜΟΝΟ οι ίδιοι. Όταν η τράπεζα «χάνει» τότε πρέπει - κατά κάποιους - να πληρώσει πάλι ο λαός κατά το κοινόν «στον αγώνα όλοι μαζί και στην μάσα χώρια». Να κατασχεθεί ένα μέρος από τις υπέρογκες περιουσίες των μεγαλο – τραπεζιτών για απόσβεση της αποτυχίας.
    28. Στήριξη των μικρομεσαίων και χαμηλόμισθων. Η εξαφάνιση των μικρομεσαίων και των ασθενέστερων οικονομικά τάξεων οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε κοινωνικές εκρήξεις, σε κοινωνικά δράματα και αυτοκτονίες, για να δικαιώσουν οι νεοφιλελεύθεροι αντι-μαρξιστές μόνοι τους τον Μαρξ ότι «οι καπιταλιστές με την απληστία τους βάζουν μόνοι τους τη θηλιά στο λαιμό τους»!!. Η κοινωνική δικαιοσύνη δεν μπορεί να μειωθεί προς όφελος της τραπεζικής ολιγαρχίας. Δεν χρειάζεται να είναι κανείς ο νομπελίστας Πολ Κρούγκμαν για τα καταλάβει τόσο απλά πως θα σωθεί και το τραπεζικό σύστημα αλλά και ο κοινωνικός ιστός!!
    29. Οι ψυχολογικές συνέπειες της κρίσης: Το στρες της οικονομικής κρίσης καταβάλλει τους εργαζόμενους, με συνέπεια να αυξάνονται κατακόρυφα τα προβλήματα ψυχικής υγείας και η λήψη αντικαταθλιπτικών και αγχολυτικών φαρμάκων, ακόμα και οι αυτοκτονίες. Σύμφωνα με την έρευνες, ο ένας στους τρεις εθελοντές που συμμετείχαν την έρευνα, εργάζεται πλέον περισσότερες ώρες και πιο σκληρά απ’ ό,τι μέχρι πέρυσι, ενώ σχεδόν το 50% αγωνιούν για το αν θα κρατήσουν την δουλειά τους. Επιπλέον, ο ένας στους πέντε έχει παρουσιάσει σωματικό πρόβλημα υγείας εξαιτίας του στρες και ο ένας στους τέσσερις έχει ξεσπάσει σε κλάματα κάποια στιγμή στην δουλειά του, μη αντέχοντας άλλο την πίεση. Οι δανειολήπτες έχουν ήδη πεθάνει ψυχολογικά!
    30. Ο νόμος της «εσχάτης προδοσίας» είναι υπεράνω του νόμου «περί ευθύνης υπουργών» και όσοι «πολιτικοί του παρελθόντος και της διαφθοράς», φέρανε την Ελλάδα σε αυτή την κατάσταση, πιθανόν θα λογοδοτήσουν σύντομα.Υπάρχει ακόμα λύση: Να συσταθεί κοινό ευρωπαϊκό ταμείο, (κατά τα πρότυπα του αμερικανικού κοινού ταμείου των ΗΠΑ), ως μόνη ελπίδα σωτηρίας της Ευρώπης και του Ευρώ και να επιστραφεί στο ΔΝΤ το ποσό που έδωσε στην Ελλάδα! Έτσι θα βγούμε από το ΔΝΤ, αμέσως. Αντισταθείτε!

    Σε μια επιστολή μας προς την κ. Κατσέλη γράφαμε: Σήμερα, πρέπει να απελευθερώσετε τους Έλληνες πολίτες από τη «νεο-σκλαβιά» στους τραπεζίτες γιατί εργάζονται μόνο και μόνο για τα χρέη! Αν ένας πολίτης πληρώνει δόσεις πάνω από το 1/3 των μηνιαίων αποδοχών του τότε αυτόματα μετατρέπετε σε νέο-σκλάβο των τραπεζιτών, πράγμα αντισυνταγματικό και παράνομο! Υπάρχουν λύσεις και ανέξοδες γιατί θέλουν τον κόσμο μόνο για να ψηφίζει! Αντισταθείτε! Ευθύς αμέσως θα κατατεθεί αυτό στη Βουλή για ψήφιση. Επιτέλους, σώστε τον κοσμάκη από την αυτοκτονία!


    ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

    ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΩΝ

    ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΤΑΙΖΕΙΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ
    ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΤΕΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Η σύγχρονη «γενοκτονία των ελλήνων»....


    Γράφει ο/η Δρ Κουτσούκος Αναστάσιος

    Κρίση στην οικογένεια, κρίση στην κοινωνία, κρίση στην πολιτεία!

    Περίπου 1.000.000 παιδιά θύματα ενός παράλογου «νομικού συστήματος».

    Άλλα 1.000.000 παιδιά δεν γεννήθηκαν ποτέ λόγω της «βιομηχανίας διαζυγίων».

    Λείπουν οι αρμόδιοι σύμβουλοι οικογένειας και σύμβουλοι γάμου.

    Ο πληθυσμός της Ελλάδας το 2050 θα είναι 8.100.000 άτομα!!

    Τα παιδιά ήταν πάντα στο επίκεντρο της πολιτικής ολοκληρωτικών καθεστώτων.

    Σήμερα 800.000 μπαμπάδες και 200.000 μαμάδες έχουν περιέλθει στη φτώχεια και συχνά σε οικονομική καταστροφή εξ’αιτίας των διατροφών, δικαστικών εξόδων, πλάνης αποφάσεων, επακόλουθα εκτελέσεων αποφάσεων, κτλ αλλά και λόγω έλλειψης πρόνοιας από την Πολιτεία.

    Η ελληνική οικογένεια έχει αποδεκατιστεί ήδη και υπάρχει υπογεννητικότητα και «συστηματική γενοκτονία» με ευθύνη οργάνων της πολιτείας.

    Καλή είναι η υιοθεσία, αλλά γιατί να υιοθετούμε ξένα παιδιά και να έχουμε δικά μας?

    Να θεσμοθετηθεί ο «οικογενειακός δικαστής» με γνώσεις ψυχολογίας, συμβουλευτικής.

    Να θεσμοθετηθεί ο «διαμεσολαβητής οικογενειακών υποθέσεων».

    Το ελληνικό Σύνταγμα ορίζει ότι «η οικογένεια, ως θεμέλιο της συντήρησης και προαγωγής του Έθνους, καθώς και ο γάμος, η μητρότητα και η παιδική ηλικία τελούν υπό την προστασία του Κράτους. (Σύνταγμα της Ελλάδας, Άρθρο 21. 1). Οι διατάξεις αυτές σκοπίμως δεν εφαρμόζονται από πολλούς επίορκους νομικούς προς οικονομικό όφελος μιας μερίδας επίορκων δικηγόρων.

    1. Ο έλεγχος γέννησης: Τα φασιστικά καθεστώτα προσέβλεπαν πάντα στον έλεγχο των γεννήσεων. Μάλιστα υπήρχε και το παιδομάζωμα που άνθισε και επί τουρκοκρατίας. Ίσως οι τρομερότερες πολιτικές ήταν εκείνες που εισήχθησαν για "να ωθήσουν" τον πληθυσμό.. Στην Ρουμανία του Τσαουσέσκου η άμβλωση και η αντισύλληψη καταργήθηκαν. Από το 1983 έγινε το καθήκον κάθε γυναίκας να παραγάγει ένα ελάχιστο 5 παιδιών. Οι άτεκνες και ανύπανδρες γυναίκες υποβλήθηκαν στους υψηλότερους φόρους ενώ οι γυναίκες που παράγουν τους μεγαλύτερους αριθμούς απογόνου δηλώθηκαν "μητέρες ηρωϊδες". Τα αποτελέσματα είναι ευρέως γνωστά - τα ανεπιθύμητα παιδιά των ορφανοτροφείων και των φρικιαστικών θανάτων ... Σήμερα η γεννητικότητα πέφτει, τα διαζύγια αυξάνονται στην Ελλάδα που πολλές φορές οφείλεται σε «παρεμβολές τρίτων» και σε «λάθος νομικές συμβουλές» που παρέχονται αφειδώς στους πολίτες λόγω της μη σωστής εκτίμησης όλων των παραμέτρων και έχουν τεράστια ευθύνη οι δικηγορικοί σύλλογοι και οι νομικές υπηρεσίες. Υπάρχει επίσης, έλλειψη σύγχρονης νομοθεσίας που θα αγκαλιάσει την νέα οικογένεια και θα την στηρίξει. Η οικονομική και κοινωνική κρίση πλήττει σήμερα και την οικογένεια, η οποία θα μπορούσε να είναι η τελευταία σανίδα σωτηρίας στην «διάλυση των πάντων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ...

    3. Η τραγωδία των διαζευγμένων: Δεδομένης της άθλιας κατάστασης στην οποία οδηγούν δικηγόροι, δικαστές και Ελληνική Πολιτεία, τους διαζευγμένους και κυρίως όσους διεκδικούν την επιμέλεια των παιδιών τους, αποξενώνοντάς τους πολλές φορές από τα παιδιά τους (ένα εκατομμύριο στην Ελλάδα). Πολλοί γονείς αξιώνουν: α) Να υπάρχει ίση αντιμετώπιση στα φορολογικά. Δηλαδή, να μπορεί ο πατέρας να δηλώνει τον αριθμό τέκνων στη φορολογική δήλωση ώστε να έχει την φοροαπαλλαγή και να μην αναγκάζεται να αποποιείται της γονικής του ιδιότητας. β) Να μπορεί ο μη έχων την επιμέλεια γονέας να δηλώνει το ποσό διατροφής που καταθέτει ώστε να του αφαιρείται από το εισόδημα. γ) Να μπορούν και οι δύο γονείς να έχουν ίσες ευκαιρίες & διευκολύνσεις στα επιτόκια δανείων δηλώνοντας τον αριθμό τέκνων. δ) Να έχουν και οι δύο γονείς επιδόματα, άδειες και ασφαλιστικές παροχές έστω και διαζευγμένοι ε) Στα ποσά που επιδικάζονται ως διατροφές, να υπολογίζονται τα δάνεια και άλλα φορολογικά στοιχεία με γνώμονα την ισότητα των φύλων. στ) Να υπολογίζονται τα έξοδα ταξιδιού, επικοινωνίας, κτλ στη διατροφή ζ) Να υπάρχει απαλλαγή δικαστικών εξόδων στα οικογενειακά δικαστήρια, μειωμένες παραστάσεις, να μην είναι εκτελέσιμες άμεσα δικαστικές αποφάσεις διατροφών κατά του μη έχοντος την επιμέλεια όταν είναι άπορος. η) Να είναι δωρεάν οι πραγματογνωμοσύνες για επιμέλεια. θ) Να μη δίδονται διαταγές κατασχέσεων και πλειστηριασμών στην πρώτη κατοικία που αγοράστηκε από γονέα για τα παιδιά του. ι) Να παύσουν οι ποινικές καταδίκες για μη καταβολή διατροφής και αυτή (η διατροφή) να δίδεται από το κράτος. ια) Η διαμονή-κατοικία (καθώς και όλα τα έξοδα) να επιβαρύνουν ισάξια τους δύο γονείς. ιβ) Οι ανάπηροι γονείς να τυγχάνουν ειδικών οικονομικών ωφελειών. ιγ) Οι γονικές άδειες να δίδονται εξ’ίσου. ιδ) Ισος χρόνος επιμέλειας – ίσα έξοδα για τα παιδιά. ιε) Να λαμβάνεται υπόψη στις διατροφές, η έρευνα του ΙΝΚΑ που αναφέρει ότι στην Ελλάδα μία οικογένεια ζει με λιγότερο από 600 ευρώ, συνεπώς ένα παιδί μικρότερο των 4 ετών μπορεί να ζήσει, μέσα στην οικογένεια, με 80 ευρώ.

    Σήμερα στην Ελλάδα περίπου 800.000 μπαμπάδες και 200.000 μαμάδες έχουν περιέλθει στη φτώχεια και συχνά σε οικονομική καταστροφή εξ’αιτίας των διατροφών, δικαστικών εξόδων, πλάνης αποφάσεων, επακόλουθα εκτελέσεων αποφάσεων, κτλ αλλά και λόγω έλλειψης πρόνοιας από την Πολιτεία. Το νομικό σύστημα στη χώρα μας βρίσκεται σε μεσαιωνική μορφή και δημιουργεί προβλήματα στην εφαρμογή του με αρνητικούς αποδέκτες τα παιδιά αποτελεί άμεση ανάγκη η αναθεώρηση Νόμων όσον αφορά την οικογένεια, το γάμο, την επιμέλεια των παιδιών και τα οικονομικά θέματα. Τα θύματα σε κάθε περίπτωση όλων των οικογενειακών προβλημάτων είναι τα παιδιά. Τα παιδιά χωρισμένων γονιών θα έχουν στην πλειοψηφία τους ψυχολογικά και άλλα προβλήματα. Αυτό όμως δεν σταματά τον κάθε «νομικό σύστημα» να διαλύσει την ελληνική οικογένεια φτάνει να υπάρχουν πινάκια δικών ενώ τα πιο πολλά προβλήματα θα μπορούσαν να είχαν επιλυθεί αν υπήρχαν επαρκείς συμβουλευτικές υπηρεσίες και σωστά λειτουργώντας συμβουλευτικοί σταθμοί υποστήριξης της ελληνικής οικογένειας.


    ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ...


    2. Ο έλεγχος των ΜΗ ΓΕΝΝΗΣΕΩΝ: Κάποιοι σήμερα πάνε πάρα πέρα στον έλεγχο των ΜΗ ΓΕΝΝΗΣΕΩΝ. Τα φασιστοειδή στοιχεία μπορεί και να έχουν το περίβλημα του «δημοκρατικού» για να είναι πιο πειστικά. Πολλοί νέοι σήμερα είναι θύματα τέτοιων ατόμων τα οποία δρουν με απύθμενη αναλγησία αφού «καμιά δικαιοσύνη δεν θα τους δικάσει ποτέ» αφού έχουν «νομική κάλυψη». Καθημερινά η σύγχρονη γυναίκα ωθείται από πολλούς (διαφημίσεις, προπαγάνδα, αποτυχημένοι «φίλοι – φίλες», πεθερικά, συγγενείς οικονομικά προβλήματα κλπ) στο να μην κάνει παιδία και να «χρίσει». Στην συνέχεια, αν είναι παντρεμένη, επίορκοι δικηγόροι αναλαμβάνουν «εργολαβικά» να βγάλουν το διαζύγιο μεταχειρίζοντας πέραν των ηθικών πλαισίων την «δήθεν εντολή» του/της πελάτη του. Οι επίορκοι αυτοί δικηγόροι οδηγούν σε ατέλειωτη έχθρα τα ζευγάρια και τα ωθούν σε διαρκείς αγωγές και μηνύσεις εναντίον τους «δήθεν να αποδυναμώσουν τον αντίπαλο», ενώ στην ουσία και οι δύο διάδικοι είναι θύματα των επίορκων δικηγόρων. Επικρατεί παντελής ανυπαρξία κοινωνικών υπηρεσιών στα δικαστήρια.. Πρέπει να υπάρχει ποινική δίωξη εναντίον των δικηγόρων που προσυπογράφουν ανυπόστατα στοιχεία εις βάρος της προσωπικότητας των αντιδίκων. Τέλος η νέα αφού έφτασε στα σαράντα ωθείται να υιοθετήσει παιδία αγνώστου προέλευσης. Η ελληνική οικογένεια έχει αποδεκατιστεί ήδη και υπάρχει υπογεννητικότητα και «συστηματική γενοκτονία» με ευθύνη οργάνων της πολιτείας που δεν διαδραματίζουν σωστά τον ρόλο τους. Λείπουν οι αρμόδιοι σύμβουλοι οικογένειας σύμβουλοι γάμου κοινωνικές υπηρεσίες προστασίας νέων ζευγαριών, κοινωνικοί λειτουργοί και όλα έχουν αφεθεί στην τύχη και στους δικηγόρους που τα βλέπουν όλα από νομική σκοπιά.».


    ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ...

    Ο μηδενισμός, σχεδόν σήμερα, της φυσικής αύξησης του πληθυσμού οφείλεται από τη μια μεριά στη μείωση κατά 33,7/% (!) των γεννήσεων. Ήδη άρχισε μια σταδιακή μείωση του ελληνικού πληθυσμού, η οποία θα προέλθει κυρίως από την ελάττωση της νεανικότητας και την αντίστοιχη αύξηση που θα σημειώσει η γήρανση. Οι προβλέψεις του World Almanac (1998) : θεωρεί ότι ο πληθυσμός της Ελλάδας το 2050 θα είναι 8.100.000 άτομα. Η νομοθεσία πρέπει να εκσυγχρονιστεί και να υπάρχει συμβούλιο ψυχολόγων κοινωνικών λειτουργών που θα αποφαίνονται πριν το δικαστήριο αν το ζευγάρι πρέπει να χωρίσει και με ποιες προϋποθέσεις. Γιατί να υιοθετούμε ξένα παιδιά και να έχουμε δικά μας? Στα δικαστήρια επικρατεί παντελής ανυπαρξία κοινωνικών υπηρεσιών, ψυχολόγων, κοινωνικών λειτουργών κλπ. Πρέπει να υπάρχει ποινική δίωξη εναντίον των δικηγόρων που προσυπογράφουν ανυπόστατα στοιχεία εις βάρος της προσωπικότητας των αντιδίκων με στόχο το ίδιον κέρδος. Η πολιτεία οφείλει το συντομότερο να ψηφίσει ένα νέο οικογενειακό δίκαιο όπου θα υπάρχει ειδική μέριμνα για την οικογένεια την μητρότητα, το δικαίωμα στην απόκτηση παιδιού, το δικαίωμα και στους δύο γονείς στη επιμέλεια των παιδιών τους, το δικαίωμα στην ζωή, για το καλό της Ελλάδας.

    Δρ Κουτσούκος Αναστάσιος

    www.koutsoukos-anastasios.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΟΝ ΔΣΑ

    ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΞΙΝΟ ΔΗΜΗΤΡΗ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ
    ΓΙΑ ΓΕΝΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Πασοκ

    Οι πολιτικοι του παρελθοντος

    καταφτυνονται ακομα και μεσα στο "γηπεδο τους" το Μεγκα !!

    Ο αξιος δημοσιογραφος Μανωλης Αναγνωστακης λυνει την σιωπη του στην εκπομπη του Πρετεντερη

    και μιλαει εναντιον των πολιτικων που βουλιαξαν την Ελλαδα.


    Συγχαρητηρια στον Αναγνωστακη που ακολουθει Καννελακη...και παλι μπραβο λεγαν οι πρασινοφρουροι.

    Ο εκπληκτος κ. υπουργος δεν το πιστευει για τις ροχαλες που τρωει!

    Διπλα και ο πρωην συζυγος της Δαμανακη δημοσιογραφος να μας εξηγησει πως εκανε τα σπιτια η μαρια της "αριστερας"

    Στο πανελ καθε κρυδιας απατεωνες Lykoyrezos οικοπεδα Αιξωνης Δουκας Βατοπαιδι ...

    και αλλοι μελλοντικοι τροφιμοι Κορυδαλλου!


    Ερχονται μεγαλες ανατροπες

    δεν θα ξερουν που να κρυφτουν σε λιγο τα λαμογια της πολιτικης!

    Παπακωσταντινου ακομα ο νομος για δανειοληπτες??

    που να ξερεις καψερε τι σε περιμενει...

    Κωστας Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Πασοκ

    Οι πολιτικοι του παρελθοντος

    καταφτυνονται ακομα και μεσα στο "γηπεδο τους" το Μεγκα !!

    Ο αξιος δημοσιογραφος Μανωλης Αναγνωστακης λυνει την σιωπη του στην εκπομπη του Πρετεντερη

    και μιλαει εναντιον των πολιτικων που βουλιαξαν την Ελλαδα.


    Συγχαρητηρια στον Αναγνωστακη που ακολουθει Καννελακη...και παλι μπραβο λεγαν οι πρασινοφρουροι.

    Ο εκπληκτος κ. υπουργος δεν το πιστευει για τις ροχαλες που τρωει!

    Διπλα και ο πρωην συζυγος της Δαμανακη δημοσιογραφος να μας εξηγησει πως εκανε τα σπιτια η μαρια της "αριστερας"

    Στο πανελ καθε κρυδιας απατεωνες Lykoyrezos οικοπεδα Αιξωνης Δουκας Βατοπαιδι ...

    και αλλοι μελλοντικοι τροφιμοι Κορυδαλλου!


    Ερχονται μεγαλες ανατροπες

    δεν θα ξερουν που να κρυφτουν σε λιγο τα λαμογια της πολιτικης!

    Παπακωσταντινου ακομα ο νομος για δανειοληπτες??

    που να ξερεις καψερε τι σε περιμενει...

    Κωστας Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *