GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για τον Άρη Σπηλιωτόπουλο...

Προχειρότητα ή λαχτάρα υπεράσπισης δι' ίδιον όφελος; Toυ Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη Εδώ και μέρες , διαβάζω στα blogs αρχικά, αλλά πια κα...

Προχειρότητα ή λαχτάρα υπεράσπισης δι' ίδιον όφελος;

Toυ Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη

Εδώ και μέρες, διαβάζω στα blogs αρχικά, αλλά πια και στις πρωτοκλασάτες κυριακάτικες εφημερίδες, διάφορες αποκαλύψεις (;) για τον πρώην υπουργό, κ. Άρη Σπηλιωτόπουλο, που αφορούν τις μέρες που κατείχε τα ηνία του υπουργείου Τουρισμού, αλλά και του Παιδείας και Θρησκευμάτων.
Είμαι εμφανές ότι ο ιδιαίτερα επικοινωνιακός πολιτικός έχει στοχοποιηθεί -δικαίως ή αδίκως θα το αποδείξει η δικαιοσύνη- από κάποιους που θέλουν να τον τελειώσουν πολιτικά και καταδεικνύεται αυτή η ενορχηστρωμένη επίθεση από την ποιότητα των στοιχείων που αποκαλύπτονται και δύσκολα αμφισβητούνται ή απορρίπτονται.
Για πρωτεργάτες αυτής της τάσης πολιτικής εξόντωσης, είναι πολλοί οι υποψήφιοι. Από τον κ. Ν. Κακλαμάνη (που εν όψει δημοτικών εκλογών, ενδεχομένως να επιδιώκει την αποδυνάμωση μιας ενδεχόμενης υποψηφιότητας Σπηλιωτόπουλου), μέχρι τον κ. Κ. Μαρκόπουλο (που ακολούθησε τον συμπαθή Άρη στο Υπ. Τουρισμού και προφανώς θέλει διακαώς να αποποιηθεί των δικών του ευθυνών και να μετατοπίσει το ενδιαφέρον του Τύπου από τα δικά του έργα). Από τον κ. Πάνο Παναγιωτόπουλο (που στη προσπάθειά του να...
κυριαρχήσει στη θέση του Εκπροσώπου, "καθαρίζει" κάθε εσωκομματικό του αντίπαλο, ειδικά αν αυτός συμπολιτεύεται στην ίδια περιφέρεια), μέχρι παραπονεμένους εκδότες (που δεν έλαβαν την κρατική διαφήμιση που επιθυμούσαν από τον Άρη και τώρα τον εκδικούνται).
Θα περίμενα από τον πρώην υπουργό να είναι πιο προετοιμασμένος για μια τέτοια πολεμική, καθώς ο ίδιος έχει χτυπηθεί όσο κανείς άλλος πολιτικός την τελευταία δεκαετία και θα έπρεπε να έχει αποκτήσει πια μια πολύτιμη εμπειρία σε ανάλογες περιπτώσεις κρίσης. Τόσο για την επικοινωνιακή στρατηγική που ακολουθούσε όταν ήταν εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, όσο αήθως και αδίκως για τις προσωπικές του επιλογές. Τόσο για πράξεις ή απραξίες στο υπουργείο που διηύθυνε, όσο και για επιλογές με έντονο άρωμα life & style που ομολογουμένως συνηθίζει.
Βρίσκω, όμως, ιδιαίτερα πρόχειρο, μπακαλίστικο και πανικόβλητο τον τρόπο που κάποιοι τον υπερασπίζονται στο διαδίκτυο. Για παράδειγμα, στο PRESS-GR (http://press-gr.blogspot.com/2010/05/blog-post_8765.html) o δημοσιογράφος προστάτης του Άρη Σπηλιωτόπουλου υπογράφει ως "Μάριος Σαράντης". Το κείμενο, ελαφρώς παραποιημένο, σε άλλο blog, ο νεαρός γλυκός φίλος του πρώην υπουργού, το υπογράφει ως "Παύλος Γεωργιάδης". Το ίδιο κείμενο, με μικρές τροποποιήσεις, σe τριτο blog φέρει την υπογραφή "ΑΝΑΓΝΏΣΤΗΣ".  Αναρωτιέμαι αν εμπλέκεται και ο ίδιος ο υπεύθυνος υπεράσπισης στο διαδίκτυο (ειδικά σε κάποια πολυέξοδα ταξίδια στη Μόσχα και σε άλλους ωραίους προορισμούς) και έβαλε τα πρόσωπα του Ιανού για να τον υπερασπιστεί;; Δεν καταλαβαίνει ότι δεν εκτίθενται τα blogs που το δημοσιεύουν καλή τη πίστη, αλλά ο ίδιος που τα στέλνει;; Τέλος, δεν μπορώ να συγχωρήσω τη σιωπή της έγκριτης κ. Στάη για το θέμα στο portal της...

17 σχόλια

  1. http://www.mindcup.blogspot.com

    «Κίνα ο νέος Σύμμαχος»

    Οι Κινέζοι ξαναήρθαν πάλι με νέα προσφορά χαρίζοντας το χρέος μας , στέλνοντας αμέτρητους πλούσιους Κινέζους τουρίστες ,με μόνο αντάλλαγμα την μερική εκμετάλλευση του λιμανιού του Πειραιά , για να έχουν μεγάλο πάτημα ,μεγάλο σταθμό ,για τις εμπορικές δραστηριότητες τους ,τόσο στην Αφρικανική όσο και στη μεγάλη και πλούσια Ευρωπαϊκή αγορά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΑ

    ΠΑΤΕΡ ΓΙΩΤΗ



    ΕΠΕΙΔΗ ΣΟΥΤΑΡΗΣΕ ΤΗΝ ΚΟΛΛΗΤΗ ΣΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΘΑΒΕΙΣ ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ενα πράγμα επιβεβαιώνεται από αυτήν την ιστορία. ΟΤΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. άμα δεν κατάλαβες ότι ο Σαμαράς κατευθύνει την ανθρωποφαγία στους βουλευτές του , είτε είσαι αφελής , είτε παίζεις το παιχνίδι του.
    Ακου ο κακλαμάνης να είναι από πίσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΒΡΕ ΧΑΜΕΝΟ ΚΟΡΜΙ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΦΟΡΑΔΟΜΟΥΡΗ.ΕΣΥ ΚΡΥΒΕΣΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΤΥΠΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ.ΕΙΣΑΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΟΓΑΡΙΑΖΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΦΑΝΕΙΣ.ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΩΣ ΕΦΑΓΕΣ ΤΟΝ ΧΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ.ΕΠΙΣΗΣ ΠΩΣ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΡΦΩΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΝΕΡΑ ΣΟΥ.Π.Χ ΣΠΙΝΟΣ ,ΙΑΚΩΒΙΔΟΥ ΚΛΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΣΟΓΛΕΝΤΗΔΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΚΟΛΟΜΠΑΡΑΔΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΑΤΡΙΝΟΙ.

    ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΦΟΥΓΚΟΚΟΛΑΡΙΟΙ.

    ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΥΦΛΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΟΥΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΟΥΛΗΔΕΣ...

    ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ...

    ΟΜΩΣ ΔΥΣΤΗΧΩΣ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΘΕΛΟΥΣΙΑ ΑΝΑΒΟΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΣΟΣΤΩΝ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2009 ΚΑΙ 2 ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ 16/5 ( 7 ΜΗΝΕΣ)

    ΠΑΣΟΚ -16% ή -17%
    ΝΔ -14,5% ή -15,8%
    ΚΚΕ 0 ή -0.8%
    ΛΑΟΣ -0,5% ή -0,7%
    ΣΥΡΙΖΑ -1% ή -1,2%
    ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ 0 ή -0,9%

    ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΚΑΤ' ΑΡΧΗΝ ΓΙΑΤΙ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.
    ΤΑ 2 ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ 30% ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΣΕ ΣΥΝΟΛΟ, 1% ΜΕΙΩΣΗ ΣΤΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ !!!
    ΔΕ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟ ???
    ΠΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΑ ΤΙΜΗΤΕΣ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ???
    ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΧΡΕΩΝΟΝΤΑΙ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ???

    ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΙΧΑΘΗΚΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΩΓΜΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΣΩ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ???

    ΠΟΤΕ ΔΕ ΜΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑΝ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ !!!!!!!!!
    ΑΠΛΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ ... "ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ" ... ΕΤΣΙ ΓΕΝΙΚΑ !!!

    ΚΑΤΟΠΙΝ, ΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΑΦΟΥ ΧΑΝΕΙ 2,3% ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ?!?!?!?!
    ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟ 28% !!!
    ΠΑΛΙ ΣΤΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ...

    ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ .... ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΗΣ ... 19% !!!!

    ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 30 ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΤΑ 2 ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.

    ΑΝΤΙΘΕΤΑ, ΣΕ ΣΥΝΟΛΟ ΕΧΑΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ 1,5 ΜΟΝΑΔΑ, Ή 3,5 ΜΟΝΑΔΕΣ !!!

    ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΗΞΕΡΟΙ ΚΑΙ ΤΙΜΗΤΕΣ, ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ...

    ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ.

    ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. <>

    Κάποιοι βγάζουν απ' το στόμα τους οτι θα έπρεπε να βγάζουν απο αλλού.

    Κάποιοι άλλοι (πχ ιδε Παπαριώτης) τα ανακατεύουν για να μην ξεχνιέται η οσμή.

    Οι υπόλοιποι όλοι σας στο ερέθισμα της οσμής βιάζεστε να δείξετε ότι κι εσεις είστε στην μόδα.

    <>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κανένας βουλευτής δεν κρύβεται πίσω απο το βρώμικο παιχνίδι που γίνεται εναντίον του Άρη Σπηλιωτόπουλου. Μόνο τα αδηφάγα ΜΜΕ που ενοχλούνται διότι δεν τους δίνει σημασία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. NA MAS PEI AN PRAGMATIKA KSODEYE AYTA TA TERASTIA POSA?? AN NAI STI FILAKI KAI AYTOS, AN EINAI PSEMATA TOTE NA VGEI NA TOYS KATAGEILEI KAI NA TELEIONEI I SKEYORIA!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΩΡΗ ΠΑΤΡΙΝΙΑ ΞΑΚΑΠΙΣΤΡΩΤΗ ,ΚΟΨΕ ΤΑ ΚΟΛΠΑ ΤΑ ΚΟΛΩ - ΝΑΚΙΩΤΙΚΑ
    ΜΗΝ ΣΕ ΑΡΧΙΣΩ ΤΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΤΑ ΤΑΜΠΑΧΑ-ΝΙΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΤΑ ΠΑΤΡΙΝΑ
    ΚΟΛΟΜΠΑΡΟΠΑΙΔΑ.

    Τρίτη, 11 Μαΐου 2010 (MONO STO FIMOTRO)

    ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΕΡΓΟΛΑΒΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ... ΓΑΜΠΡΟ ΤΟΥ!


    O AΡΗΣ ΜΟΙΡΑΖΕ ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ ΓΙΑ ΝΑ... ΣΤΡΟΓΓΥΛΟΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΟ MEGA!!!

    Ο Καραμανλής μιλούσε για "νταβατζήδες" ο Αρούλης όμως είχε βρει το κόλπο για να μοιράζει το κρατικό χρήμα για να στρογγυλοκάθεται στο Mega και να το παίζει υπερυπουργός. Τι έκανε λοιπόν; Επί υπουργίας του έδινε με απευθείας ανάθεση έργα χιλιάδων ευρώ στον γαμπρό του Γ. Μπόμπολα (Λ. Γιαννακούλη), ο οποίος έχει...εταιρεία χωματουργικών μέσω της Εταιρείας Τουριστική Ανάπτυξης... Παρόμοιες αναθέσεις στην συγκεκριμένη εταιρεία έκανε πολλές φορές ο Αρούλης. Τα έχουμε όλα τα στοιχεία που αφορούν την συγκεκριμένη εταιρεία. Συγχαρητήρια κύριε Άρη. Και είς ανώτερα!...

    AROYLH ΒΑΛΕ ΕΝΑ LE STOP … ΣΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΥΤΕ Ο ΣΕΡΓΙΑΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΣΩΖΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μόνο κακόβουλοι δημοσιογράφοι μπορεί να κρύβονται πίσω απο τη λάσπη που ρίχνεται στον Άρη Σπηλιωτόπουλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πασοκ

    Ψηφιζεται η νεα σεισαχθεια!!

    Ερχεται στη βουλη το νομοσχεδιο τωρα λενε τα καναλια! Επιασαν τοπο τα γραφομενα του δρ Κουτσουκου στο πρεσσσ

    "Καλούμε την κ. Κατσέλη Λούκα και τον κ. Παπακωνσταντίνου Γιώργο, να καταθέσουν αμέσως το νομοσχέδιο για τα υπερχρεωμένα φυσικά πρόσωπα στη Βουλή και να ψηφιστεί εδώ και τώρα! Η θετική επιστολή από την ΕΚΤ ήρθε!

    Τα περί δήθεν ρευστότητας των τραπεζών να τα μαζέψετε, γιατί ο κόσμος θα περάσει από το στάδιο της «αποδοκιμασίας» στο στάδιο της «φάπας»!

    ΑΝΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ...ΣΤΕΡΕΨΕ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ!!
    ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΡΟΥΦΗΞΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. ΕΛΕΟΣ!

    ΝΤΙΝΟΣ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 16 Μαϊ 2010 10:28:00 μ.μ.


    ΠΕΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΤΟΜΟ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΙ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΣΕ ΜΕΝΑ ΤΑ ΕΔΙΝΕ ΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΟΥ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΕΤΕ ΛΥΣΣΑΞΕΙ ΑΜΑΝ ΠΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εμμονή δείχνουν αυτά που γράφεις. Μήπως τα γράφεις γιατί δεν σας δίνει καμία σημασία? Σας κατάλαβε τι λαμόγια είστε όλοι οι δημοσιογράφοι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση