GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βίντεο από την επίσκεψη Παπανδρέου στην Κομοτηνή...

16 σχόλια

  1. ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΜΕ - ΠΑΣΟΚ......
    εντάξυ άρχησε η ανθρωποφαγία των ανεπιθύμητων λαμόγιων πολιτικών και οι δημοσιογράφοι μέσω των εντύπων ιδιοκτησίας των γνωστών νταβατζίδων κάνουν πάρτυ και πυροβολούν.

    Κανένας όμως δεν αναφέρει για
    την αφύσικα τεραστια περιούσία των κουρήδων,τα χρέη και τα εικονικά τιμολόγια
    τα χρήματα που διακινούσε σε πλαστικές σακούλες ο θέμος και η τράπεζα στο κολωνάκι που δέχονταν μαυρα χρήματα ως καταθέσεις
    πως ο νίκος έχει βίλα 3 εκατομ ευρώ και πόρσε
    πως ο μάκης βρέθηκε στην Εκάλη και καγιέν
    πως ο γιώργος έγινε καναλάρχης ,εκδότης κλπ
    πως ο νικος της τατιάνα
    πως ο………πως ο………κλπ κλπ κλπ

    ας πάει και εκεί το πόθεν έσχες να δούμε και αν οι ανθρωποι τα κάνανε με την δουλεία τους ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥΣ και μάλον τότε κάναμε λάθος επάγγελμα.

    ΠΑΝΤΩΣ.....
    Θέατρο παίζουν την Κάθαρση, μοιράζουν τους ίδιους ρόλους σε στελέχη Πασόκ ΝΔ, κατάσταση τάλε κουάλε με το βρώμικο 89.

    Η διαφορά είναι πως το ζητούν πιεστικά και οι δανειστές φοβούμενοι μη χάσουν τον έλεγχο από τη λαϊκή οργή.
    Νομίζω πως θα καθησυχαστούν οι ανησυχίες τους.
    Κάποια στιγμή θα ξεμείνουν πάλι από καύσιμα, θα σταματήσουν τα επιτελεία να τροφοδοτούν με στοιχεία και …τούβλα!

    Οχι τόσο γρήγορα κι απότομα πάντως όπως έγινε με τη βίλα της Μιμής(…).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

    ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ ΣΕ ΤΗΝΟ ΜΥΚΟΝΟ ΔΗΛΟ

    ΟΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΚΛΑΙΝΕ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ ΤΗΝ ΣΚΛΑΒΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. να ειμαστε δικαιοι

    εχουν τουριστες τα νησια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποιός εισέπραξε τις μίζες των 10 εκ ευρώ;
    ΓΙΩΡΓΑΚΗ ?????????????????????

    ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΥ ΣΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ
    ΘΑ ΤΣΕΠΩΣΕΣ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.
    ________________________________

    Το να πετάς «πέτρες στον ήλιο» αρχίζει και θυμίζει η δήθεν κάθαρση του πολιτικού συστήματος που επιχειρεί η κυβέρνηση με αφορμή την υπόθεση Μαντέλη.

    Η κυβέρνηση προσπαθεί να κάνει το μαύρο – άσπρο και αφενός να παρουσιάσει το σκάνδαλο ως προσπάθεια κάθαρσης πριμοδοτούμενη από τον Γ. Παπανδρέου, αφετέρου δε να το περιορίσει στο περιβάλλον του αιώνιου εχθρού των Παπανδρέου Κ . Σημίτη – ήδη στελέχη του ΠΑΣΟΚ πρωταγωνιστούν σε μια απίθανη φημολογία.

    Ο τόπος όμως – και τα στοιχεία – βοούν ότι πρόκειται περί σκανδάλου του «βαθέως ΠΑΣΟΚ», αφού ο κ. Μαντέλης ξεκίνησε την σταδιοδρομία του στον ΟΤΕ την δεκαετία του 80 ως επιλογή του Ανδρέα Παπανδρέου, δίπλα στον Φάνη Τόμπρα.

    Όπως εξάλλου έχουμε δείξει αλλού (Μαντέλης + ΠΑΣΟΚ = Διαπλοκή + Διαφθορά) το πρώην δεξί χέρι του κ. Σημίτη πρωταγωνιστεί από εποχής Ανδρέα στην άλωση των ελληνικών τηλεπικοινωνιών από τις Ζήμενς και Ιντρακόμ (θυμάστε που φωνάζαμε μόνοι γιατί δεν μιλάει κανείς για την δεύτερη;)

    Και φυσικά πρόκειται για το δεύτερο «κρούσμα» – μετά τον Θ. Τσουκάτο – αποδεδειγμένου χρηματισμού όχι μόνο μέσα στο κυβερνητικό στρατόπεδο αλλά κοντά, πολύ κοντά, όσο δεν παίρνει κοντά, σε έναν πρωθυπουργό του ΠΑΣΟΚ επί μια οκταετία.

    Όσα λοιπόν ακούγονται στα πασοκοκρατούμενα κανάλια είναι εκ του πονηρού.

    Η αλήθεια είναι ότι ξεκινώντας από την Δικαιοσύνη και φτάνοντας στους πολιτικούς όλοι γνώριζαν ότι επρόκειτο για τον Μαντέλη, οι εφημερίδες άλλωστε το είχαν γράψει ότι το Roco αφορά τον Μαντέλη.

    Εντούτοις δεν έγινε τίποτε επί πολλά χρόνια, ξεκινώντας φυσικά από την κυβέρνηση Καραμανλή και ξέρετε για ποιο λόγο; Για να παζαρέψουν τα δύο μεγάλα κόμματα. Να κάνουν τους συμψηφισμούς τους. Και τώρα χρησιμοποιούν το σκάνδαλο και για να αποπροσανατολίσουν από το μέγιστο θέμα των μέτρων.

    Ο Σαμαράς δεν έχει λοιπόν καμιά δουλειά με αυτήν την πρακτική του προκατόχου του – γιατί είδαμε που έφτασε ο Καραμανλής.

    Αυτό που έχει επίσης σημασία να ειπωθεί και νομίζουμε ότι θα φανεί τις επόμενες ημέρες, είναι ότι ο Μαντέλης θα μείνει ατιμώρητος, γι’ αυτό ήταν και τόσο κυνικός. Οι κατηγορίες που τον βαρύνουν κινούνται στα όρια της παραγραφής και είναι δύσκολο να αντέξουν στα δικαστήρια. Λόγω του εκτρώματος που αποκαλείται «Νόμος περί Ευθύνης Υπουργών» αν ήταν να διωχθεί θα έπρεπε να έχει γίνει μέχρι το 2002. Οι δικαστικές αρχές θα προσπαθήσουν βεβαίως να αντιτάξουν ότι τα χρήματα διακινήθηκαν πολύ μετά το άνοιγμα του λογαριασμού το 2000, επομένως στοιχειοθετείται το αδίκημα του ξεπλύματος μαύρου χρήματος (περιλαμβάνει και χρήση του στοιχείου του εγκλήματος).

    Η ταπεινή μας γνώμη όμως είναι ότι στο τέλος θα γίνει το μεγάλο deal μεταξύ Μαντέλη και κυβέρνησης ώστε να μην αποκαλύψει ποιοι υπουργοί του ΠΑΣΟΚ πήραν τα 10 εκατ. ευρώ σε μίζες.

    «Ψάξτε τον ανώνυμο πληροφοριοδότη που στις 18/6/2008 έδωσε σε δύο δημοσιογράφους την πληροφορία ότι στους λογαριασμούς μου υπάρχουν 10 εκατομμύρια μάρκα ώστε να ξεπλύνουν τη μίζα στην πλάτη μου» είναι η φράση που φέρεται να είπε ο Μαντέλης ενώπιον της Εξεταστικής Επιτροπής που διερευνά το σκάνδαλο με τη γερμανική εταιρεία.

    Αγαπητοί μας αναγνώστες, εδώ είναι το ζουμί αν δεν το έχετε καταλάβει ακόμα.

    «Δεν θα πάω μόνος μου» είναι σαν να λέει σαφέστατα ο Μαντέλης, θα πάρω κι άλλους μαζί μου.

    Ποιοι είναι αυτοί οι άλλοι και πόσο ψηλά βρίσκονται ίσως δε θα το μάθουμε ποτέ.

    Το πολύ μεγάλο όμως ποσό κάνει από μόνο του «νιάου, νιάου στα κεραμίδια». Γιατί αν δόθηκαν 10.000.000 μάρκα αυτά δεν μπορεί να πήγαν μόνο σε έναν υπουργό.

    Και μια απορία που έχω ακόμα: Είναι δυνατόν να υπάρχει και άλλος λογαριασμός με το όνομα Rocos στην τράπεζα Dresdner, με καταθέσεις ύψους 850.000 ευρώ, και να μην έχουν βρει ποιος είναι ο δικαιούχος;

    Μας δουλεύουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπορεί να μας πει ο Πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γιάννης Παναγόπουλος,ο Ταμίας της ΓΣΕΕ Φίλιππος Θωμάς,που είναι Αντιπρόεδρος στον ΟΕΚ και εισπράτει μερικές χιλιάδες ευρώ μηνιαίως,σε πόσες άλλες έμμισθες θέσεις,είναι εκτός ΕΛΤΑ;
    Γιατί στα ΕΛΤΑ,εκτός από υψηλόβαθμος υπάλληλος των 3.000 ευρώ μηνιαίως,είναι και μέλος του Δ.Σ.-ΕΛΤΑ με άλλα 1.000 ευρώ επιπλέον τον μήνα,μέλος του Επαγγελματικού Ταμείου ΕΛΤΑ με αλλα 700 ευρώ τον μήνα και μέλος του Δ.Σ της θυγατρικής των ΕΛΤΑ ΚΕΚ-ΕΛΤΑ με άλλα 600 ευρώ τον μήνα.Μάλιστα στο ΚΕΚ-ΕΛΤΑ ο αθεόφοβος,ήταν και κάποια χρόνια,με μοναδικό προσόν απολυτήριο εξαταξίου Γυμνασίου,Διευθύνων Σύμβουλος επιμόρφωσης Εξωτερικού,γνωρίζοντας ως μοναδική ξένη γλώσσα τα Ηπειρώτικα,καθόσον κατάγεται απο την Θεσπρωτία.
    Πότε τα κατορθώνει όλα ο ακατάβλητος και χαλκέντερος Ηπειρώτης;
    Πάντως είναι ''αξιος'' κύριε Παναγόπουλε να σας διαδεχθεί στην ηγεσία της ΓΣΕΕ.
    Ακόμη κύριε ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ,Πρωθυπουργέ της χώρας,πρέπει να είναι ''τιμή'' σας που έχετε μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ,ένα τόσο ικανό εισοδιστή και πολυπράγμονα σαν τον Φίλιππο Θωμά.Να τον χαίρεστε.Με τέτοιους θα πάει σίγουρα μπροστά το ΠΑΣΟΚ και το εργατικό κίνημα....

    24 Μαϊ 2010 2:22:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η δήλωσή του πρώην πρωθυπουργού, που πρέπει να αποτελέσει μνημείο υπεκφυγής και δειλίας έχει ως εξής:
    "...Το έργο της Εξεταστικής Επιτροπής δεν επιτρέπεται να διολισθήσει σε εντυπωσιασμούς και σε παραπλανήσεις. Όταν προτείνεται να κληθεί ένας πρώην πρωθυπουργός σε συζήτηση χωρίς στοιχεία και μαρτυρίες που τον αφορούν προσωπικά, θα κυριαρχήσουν εικασίες, ατεκμηρίωτες υποθέσεις, φραστικές προσβολές και καταγγελίες...", αναφέρει ο πρώην πρωθυπουργός και συνεχίζει:
    "...Το ζητούμενο είναι όμως η αλήθεια και όχι η προσωπική ή η κομματική αντιπαράθεση. Η πρόταση της Νέας Δημοκρατίας απλώς και μόνο σκοπεύει να ενισχύσει την ηγετική εικόνα του κ.Σαμαρά. Η εξεταστική επιτροπή έχει να ασχοληθεί με σοβαρότερα θέματα...".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΡΑΥΓΑΖΟΥΝ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΡΟΧΑΛΕΣ. ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ.

    ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΩΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΟΛΑ ΣΤΟ ΔΝΤ, ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕ ΣΕ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΟΣΑ ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΑΝ ΟΥΤΕ ΣΕ ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΔΟΜΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΞΕΡΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΘΑ ΕΛΕΙΨΕΙ.Η ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ Η ΦΤΩΧΕΙΑ ΘΑ ΑΦΟΡΑ ΤΟ 50% ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟ 20% ΣΗΜΕΡΑ.ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΚΑΚΩΣ ΕΧΕΙ ΑΥΞΗΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΔΟΚΙΜΟ ΖΩΗΣ ΑΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΜΕ ΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΚΟΥΧΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ.

    ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟΝ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ ΚΟΥΤΟΦΡΑΓΚΟΙ, ΠΟΥ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΖΗΤΟΚΡΑΥΓΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΤΑΞΕΙ ΕΝΑ ΚΟΚΚΑΛΟ ΝΑ ΓΛΕΙΨΕΤΕ (ΑΛΛΙΩΣ ΜΙΚΡΑ ΜΙΚΡΑ ΡΟΥΣΦΕΤΑΚΙΑ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ). ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι δημοσιογράφοι ειναι περισσότεροι απο τούς πολίτες !!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΟΙ ΛΥΠΗΡΟΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΤΕΣ, ΕΝΟΣ ΛΥΠΗΡΟΥ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΥΣΤΩΔΙΑΣ ΤΟΥ.

    ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σε ένα νομό που με το νομοσχέδιο περί λαθρομεταναστών θα εκλέξουν σε τοπικό επίπεδο αυτοδιοίκησης τούρκους δημάρχους και περιφερειάρχη μαζεύτηκαν πολύ λίγοι "υποστηρικτές" του Πρωθυπουργού μας. Ντροπή για το τούρκικο έθνος να μην περιμένει καμμιά εκατοστή χιλιάδες ελληνοποιημένων τούρκων το γιουσουφάκι του Ερντογάν τον Γεώργιο μαζί με την παλλακίδα την Τζακρη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΛΑ μωρέ για την ΧΟΡΗΓΙΑ αυτή, κάνετε λόγο....ΤΟΥ ΑΚΗ ΠΑΙΔΙΟΥ
    ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ......!

    ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΤΕ τον λεμονοστύφτη που πήραν μερικοί στην ΝΔ
    που είναι και η ΜΙΖΑ !!!

    Το ΠΑΣΟΚ και οι ΠΑΣΟΚοι σαν άτομα δεν έχουν μπέσα.
    Προκειμένου να κερδίσουν εξουσία, είναι ικανοί να προκαλέσουν μέχρι και εμφύλιο.
    Θυμηθείτε τον Αντρέα και τον “ψυχρό εμφύλιο” που προκάλεσε, για να πολώσει τον λαό και να κερδίζει στις εκλογές.

    οι ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΖΩΑ.
    και σαν ζώα, τους ταίζουν τα ΜΜΕ τους, καλομοκάλευρα κια μαλακία
    σε συσκευασία δώρου.
    ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙΣ ΣΤΙΓΜΗΣ
    ΜΙΑ ΧΑΡΑ.. ΤΑ ΖΩΑ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΡΩΗΝ ΧΟΥΝΤΟΔΗΜΑΡΧΕ
    piazzadelpopolo. KOMOTHNHΣ.
    κατοπινε ΟΙΚΟΝΟΜΙΣΑΡΙΕ του Σημίτη
    ΠΑΡΑΔΟΥΛΕΦΤΡΑ τώρα του Γιωργάκη.

    --- αυτά τα πούστικα να τα πεις στα
    ζώα του πασόκ, ΑΛΛΑ μάλλον άρχισαν να ξυπνάνε και αυτά ΜΑΛΑΚΑ.
    ΜΠΡΟΣ στο φάσμα του θανάτου που τους προσφέρει η κωλοκυβέρνηση του Τσοκάκογλου Γεώργιου παπανδρέου
    του Δοσίλογου.

    Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ .........
    ΟΤΙ.
    Ούτε ο Καλλικράτης ούτε οι μετανάστες θα σώσουν το ΠΑΣΟΚ το Νοέμβριο.

    Ούτε ο Καλλικράτης αλλά ούτε και το νομοσχέδιο περί ιθαγένειας δείχνουν ικανά να σώσουν το ΠΑΣΟΚ από το Βατερλό που είναι ορατό για τις δημοτικές εκλογές.
    Η δυσφορία του κόσμου είναι κάτι που δεν μπορεί να αναχαιτισθεί εύκολα και οι καλύτεροι πράσινοι εκλογομάγειροι βρίσκονται επί ποδός.
    Μπροστά στην πραγματικότητα αυτή το ΠΑΣΟΚ προσπαθεί με έμμεσους τρόπους αλλά και την γνωστή συνταγή περί δήθεν συναίνεσης να καλλιεργήσει το κλίμα κατάργησης του 50%+1 για δημάρχους και περιφερειάρχες και να το επαναφέρει στο 42%.

    Και ενώ από την μία μας λένε πως το ΠΑΣΟΚ θα προσέλθει με την πάγια θέση του που είναι το 50, από την άλλη ήδη έχουν κάνει την εμφάνιση τους οι γνωστές ατάκες όπως ότι θα εξαντληθεί κάθε περιθώριο ώστε να υπάρξει ένα κοινό ενιαίο πάγιο σύστημα ή ότι η κυβέρνηση επιδιώκει συναίνεση και συνεργασία και άλλα πολλά ώστε στο τέλος να επιβάλουν “δημοκρατικά” το 42% και να σώσουν ότι σώζεται και αν σώζεται!
    Το πρόβλημα όμως δεν είναι αν θα μετατραπεί το 50% σε 42%…το πρόβλημα είναι πως το σύστημα ΠΑΣΟΚ δείχνει να μην καταλαβαίνει ούτε τις εποχές αλλά ούτε και τον κόσμο και συνεχίζει να “παίζει” με εκλογοπαιχνίδια σαν και αυτά που έφτασαν το παρόν πολιτικό σύστημα να είναι πιο κάτω και από τον πάτο.

    Να προσθέσουμε ότι η σωρευμένη οργή του κόσμου λόγω των νέων μέτρων γίνεται άμεσα αισθητή στις τοπικές κοινωνίες και στα στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης. Έτσι, μετά τις παραιτήσεις στελεχών στον Πειραιά σειρά είχε ο Βύρωνας.

    Ο επί πολλά χρόνια αντιδήμαρχος Βύρωνα και δημοτικός σύμβουλος, Δημήτρης Δάρρας, που είχε κατέβει στις εκλογές ως συνεργαζόμενος με την παράταξη Κόνσουλα, άστραψε και βρόντηξε χθες στο Δημοτικό Συμβούλιο! Κατήγγειλε συγκεκριμένες θέσεις και συμπεριφορές στελεχών της παράταξης και ανακοίνωσε την αποχώρησή εν μέσω αντεγκλήσεων από τη δημοτική ομάδα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

    Να σημειωθεί τέλος ότι σε όλη την Ελλάδα, η πίεση στα “πράσινα” στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης από τη βάση είναι μεγάλη, όπως και στα στελέχη του ΛΑΟΣ, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται “αντάρτικα” και η ταύτιση με το ΠΑΣΟΚ να θεωρείται πλέον τροχοπέδη για την εκλογή τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Λεφτά υπάρχουν κύριε Παπανδρέου.
    Άμεσα δημεύσεις των περιουσιών όλων των Νεοδημοκρατών. Απλά πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΝΑΤΟΣ-ΝΑΤΟΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ...ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΓΙΟΡΓΚΟΣ...ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΤΖΕΦΡΥ ΕΛΑ ΝΑ ΦΑΜΕ ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. και Ω....ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΣ ~~~~~~

    Ο ΘΕΜΟΣ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
    ΕΔΩΣΕ ΣΤΟΝ ΜΠΟΜΠΟΛΑ
    20.000.000 !!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΕΙΚΟΣΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ !!!!!!!!!
    για να κρατήσει το πρώτο ψέμα.

    ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΧΟΡΗΓΙΑ
    ΕΕΕ......off shore ΠΑΜΠΟΥΚΗ
    ΥΠΟΥΡΓΕ ΑΛΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ !!!
    ΜΕ ΜΟΡΦΗ ΔΑΝΕΙΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΡΕΚΟΡ ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ...

    ΑΝΤΕ MEGAΛΕ ΧΟΡΗΓΕ
    ΤΗΣ ΑΛΗΤΕΙΑΣ ΠΑΣΟΚ.
    Η ΜΠΕΤΟΝΙEΡΑ ΤΗΣ ΛΑΣΠΗΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΠΗΡΕ ΜΠΡΟΣ.

    ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΠΡΟΣ
    ΑΠΟ.......ΠΙΣΩ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ
    ΠΡΙΓΚΙΠΕΣ NIKOS & ANTRIKOS
    ΡΑΡΑΝΔΡΕΟΥ...ουτε στο ελικόπτερο
    δεν θα πραλάβαιτε να φτάσετε
    ΣΙΧΑΜΑΤΑ της ΧΟΥΝΤΑΣ ΠΑΣΟΚ-ΔΝΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ.
    ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ , ΟΤΑΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ.

    ΝΤΟΠΗ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *