GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ελλαδιστάν ...το χαρέμι της Ευρώπης!

6 σχόλια

  1. Μαύρο καλοκαίρι θα έχουμε φέτος.
    Καλημέρα φτώχεια.
    Καληνύχτα Γιωργάκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΜΠΑΤΖΕΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΟΥΡΑ ΤΗΝ ΑΝΤΑ
    ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ
    ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εε...ποιο το περίεγο !

    στην
    ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΗΣΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ
    ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ-ΔΝΤ.
    ΟΛΑ ΤΑ ΟΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΑ.

    ΕΞΑΛΛΟΥ ΖΩΟΝ ΤΟ ΜΕΝ
    ΖΩΑΡΑ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΗ ΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΔΝΤ
    Η ΔΕ.

    αυτός με την μπουργκα,
    ποιός είναι ;

    o off soore Υπουργός ΑΛΗΤΕΙΑΣ του
    ΠΑΣΟΚ , που έβγαλε χαριστικό δάνειο
    20.000.000 ευρω, στο σιχαμα ΘΕΜΟ,
    για να τα δώσει στο ΓΟΥΡΟΥΝΙΣΙΟ
    ΑΜΕΛΕΤΗΤΟ ΜΠΟΜΠΟΛΑ
    για το ΠΡΩΤΟ ΨΕΜΑ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 45 % το ΠΑΣΟΚ και 27 % η ΝΔ ?
    Το άλλο ανέκδοτο με τον Τοτό το ξέρουν οι εταιρείες δημοσκοπήσεων ?
    χα χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ,
    ΠΛΗΘΕΙΤΕ ΑΡΩΜΑΤΙΣΤΕΙΤΕ
    ΚΑΙ ΣΤΗΘΕΙΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το πιο χλιδάτο χαρέμι, όπου χορεύει και η Σαλώμη, βρίσκεται στην περιοχή του κωλο..νακίου, Μαίζωνος και Νέτα . Σύμβουλος επένδυσης ήταν η φίρμα Μήτσος-Τάκης που έχει αναλάβει παρόμοιες εργασίες στο παρελθόν. Χορογράφος της Σαλώμης η διεθνώς βραβευμένη Dora.
    Επίσης στο κέντρο της Ατίνας, περιοχή νεαντερτάλου, Μογκαντίσου και Καράτση γωνία, προσφέρεται χαμάμ και λεύκανση λωκοτρυπίδας κατά το ντούβλιο πρότυπο στις διερχόμενες. Όσοι πιστοί του Αλλάχ προσέλθετε. Σερβίρεται δωρεάν ναργιλές με γεύση από νερατζάκι και ανατολίτικο μασάζ με στουπόχαρτο στην ευαίσθητη περιοχή. Επίσης ελεύθερη πρόσβαση στο διαδίκτυο για να δείτε τα «ψώνια» της Εμινέ, που δεν έμεινε από λεφτά με τόσα παπούτσα, και της Τζεμιλέ. Η εμινέ, που υπήρξε και τζαμί στο παρελθόν, έσκυβε πέντε φορές την ημέρα προς τη μέκκα της ελληνικής μοδός, περιοχής κωλο..νακίου όπου και το χλιδάτο χαρέμι. Μαζί της η Αντα, το γνωστό αρκουδάκι πάντα, αγκαλιά με το οποίο κοιμάται ο Γιωργάκης τα βράδυα, και το οποίο της παραχώρησε για τις βόλτες της στην Ατίνα, ενώ αυτός μετέφραζε από τα Τούρκικα στα Αγγλικά του τραγούδια του Μίκυ Μάους…Το φινάλε επαίχθη εις το καβλιμάρμαρο όπου οι δύο ηγέτες, τουτέστιν ο λίτλ Τζώρτζ και ο Ερδόγανος, υπέγραψαν την ολυμπιακή εκεχειρία με τον βγενόπουλο, το μπενόπουλο και το σιφωνάκι. Οι δύο άνδρες συμφώνησαν να συναντηθούν πάλι σύντομα στην Άγκυρα και δη στο μαυσωλείο το αττατούρκ (πατέρα των Τούρκων) όπου ο Γιωργάκης θα καταθέσει κότινο αυτή τη φορά, προς τιμήν του, σε στάση οκλαδόν κατά το οθωμανικό εθιμικό. ΑΜΗΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση