GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι λέει η κ. Διαμαντοπούλου για το ερημωμένο σχολείο στο Ντίσελντορφ;...

Από το http://alithiapress.blogspot.com/ Την ώρα που το Υπουργείο Παιδείας σκέφτεται περικοπές σε εκπαιδευτικούς για να αντιμετωπίσει την...

Από το http://alithiapress.blogspot.com/

Την ώρα που το Υπουργείο Παιδείας σκέφτεται περικοπές σε εκπαιδευτικούς για να αντιμετωπίσει την οικονομική κρίση, ένα κτίριο που προοριζόταν για σχολείο στο Ντίσελντορφ ερημώνει, παραμένοντας τρία περίπου χρόνια αναξιοποίητο. Το μόνο σίγουρο, ότι δεν πρόκειται να γίνει ποτέ σχολείο.
Η ζημία του Ελληνικού Δημοσίου, είναι, ήδη μεγάλη, αν κρίνει κανείς, από τα ποσά που αναγκάζεται να πληρώνει το Κράτος για ενοίκια μέχρι σήμερα. Μάλιστα, αν σε αυτά προστεθούν, η απώλεια εισοδήματος από τη μη χρήση του και η αξία αγοράς του, τότε, η ζημία, πράγματι, είναι τρομακτική. και ασφαλώς οδηγεί στο συμπέρασμα, ότι τα χρήματα που θα...
 γλιτώσει από τους υπεράριθμους εκπαιδευτικούς που θα ανακαλέσει στην Πατρίδα, μάλλον δεν φτάνουν για να την καλύψουν.
Ενώ, όμως, αυτό είναι ψυχρά το οικονομικό αποτέλεσμα, η ζημία, επί της ουσίας, είναι μεγαλύτερη και μάλιστα ανυπολόγιστης αξίας, εφ΄όσον, αναφέρεται στην ελληνόγλωσση εκπαίδευση.
Η Ομογένεια με τους φορείς της, έχει από την αρχή παρακολουθήσει το πρόβλημα και είχε προβλέψει αυτή την εξέλιξη. Σε όλες της τις παρεμβάσεις, πάντα είχε να αντιμετωπίσει μια ανάλγητη και δύστροπη πρακτική -συμπεριφορά που μόνο υπόνοιες άφηνε και τίποτα παραπάνω.
Το τελευταίο διάστημα όμως, το ποτήρι έχει ξεχειλίσει. Καθημερινά πληθαίνουν τα ερωτήματα που έχουν να κάνουν με την όλη πρακτική που ακολουθήθηκε για την αγορά του συγκεκριμένου κτιρίου, τα ποσά που διατέθηκαν, τις προμήθειες που δόθηκαν ,σε ποιους δόθηκαν, αν ήταν γνωστό το πρόβλημα του αμιάντου πριν την αγορά, αν σχετίζονται συγκεκριμένα πρόσωπα με συγκεκριμένες ευθύνες κ.ά
Απαίτηση όλων μαζικών φορέων αλλά και μεμονωμένων πολιτών, είναι να δοθεί φως σε αυτή την κακέκτυπη REAL ESTATE ιστορία.
Έχει υποχρέωση η Υπουργός να κοιτάξει και την άλλη πλευρά του λόφου και να διατάξει άμεσα, Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ), με σκοπό την απόλυτη διερεύνηση.
Η Κοινωνία της Ομογένειας δεν αντέχει και δεν ανέχεται Μαντέληδες.

11 σχόλια

  1. ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΕΓΚΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗ Ν.Δ.ΟΤΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΖΗΜΙΩΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ,ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΣΑΜΑΡΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΩ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΑΠΟΣΤΕΙΛΟΥΝ.ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ, ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΣΧΥΡΟΙ, ΧΩΡΙΣ ΛΑΙΚΟ ΕΡΕΙΣΜΑ,ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΟΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ,ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΘΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΣΤΑΥΓΑ ΤΟΥΣ ,ΘΑ ΛΟΥΦΑΞΟΥΝ ,ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΨΟΦΙΟ ΚΟΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΤΟΥΣ ΕΛΘΟΥΝ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.ΓΙΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΙΣΟΥΝ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ.ΜΗ ΞΕΧΝΟΥΝ ΑΠΑΝΤΕΣ ΟΤΙ ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΘΑ ΥΠΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ.ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΘΗ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ,ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΘΗ Η ΚΟΠΡΟΣ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΟΥ.ΓΕΩ.ΜΑΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΡΕΥΣΤΗ.
    ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΗ ΔΙΩΞΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΤΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΜΑΣ.
    ΑΣ ΠΑΡΕΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗ ΠΑΡΕΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥΧΟΥΝ ΜΑΖΕΨΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΟΚ.
    ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ.
    ΜΟΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΧΑΡΙΝ ΤΟΥ ΒΑΘΕΩΣ ΣΑΠΙΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΠΟΥ ΤΗ ΣΤΗΡΙΖΕΙ.
    ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΠΟ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΠΙΣΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σταματηστε να αγοραζετε το πρωτο θεμα,τη χειροτερη φυλλαδα απο την εποχη της αυριανης του 80, και να ταιζετε μπομπολα και θεμο–τα αρχιλαμογια που θα πρεπε να ναι φυλακη–

    Μη παρασυρονται ορισμενοι απο τις χαλκευμενες πρασινες δηθεν αποκαλυψεις.
    Εγω ξερω αποδεδειγμενα οτι τα πηραν ο κουτσογιωργας ο τσουκατος ο μαυρακης της δεη και ο μαντελης.Ολα τα αλλα ειναι εικασιες πανικοβλητου αντιπερισπασμου.

    Tο Πασοκ κανει το εξεις καταπληκτικο:
    επειδη ειναιβουτηγμενο ως το βουρκο εκτοξευει λασπη με τα μιντια ωστε να δειχνουν ολοι λερωμενοι.Θυμιζει εκεινο το παιχνιδι που παιζαμε μικροι οπου καποιος σε χτυπουσε στην πλατη αλλα ολοι κουνουσαν το χερι γυρω γυρω και ετσι ηταν δυσκολο να βρεις αυτον που σε χτυπησε.
    ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.
    Θελει ολοι στα ματια του κοσμου να μοιαζουν ενοχοι.

    ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ ΠΙΑ...
    ΚΑΤΕΣΤΡΕΦΟΥΝ ΔΥΟ (2) ΓΕΝΙΕΣ
    ΕΛΛΗΝΩΝ.
    ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΟΥΝ ΣΑΝ ΠΟΥΤΑΝΕΣ
    5ΗΣ ΔΙΑΛΟΓΗΣ.
    ΑΙ ΣΙΧΤΙΙ ΠΙΑ... ΠΑΣΟΚΟ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΗ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

    ΤΗ ΣΤΗΡΙΖΕΙ
    Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ

    ΓΙΑΤΙ

    "ΣΟΥΤΑΡΕ" ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΗΝ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΤΗΝ "ΟΞΑΠΟΔΩ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΟΙ ΤΙΜΙΟΙ (?!?) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΠΡΑΞΤΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΑΣ.

    ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ.
    ΡΗΜΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ, ΓΙΑ ΟΣΑ ΑΣΤΙΚΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΛΘΕΙ Η 20ΕΤΕΙΑ.

    ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ,
    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΠΡΑΞΤΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΑΣ, ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΗ.

    ΔΗΜΕΥΣΤΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥΣ ΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ, ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΤΟΥΣ.

    ΑΠΟΛΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΑΠ' ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ.
    ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ.

    ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΤΕ ΑΜΕΣΑ, ΠΟΙΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ,

    ΒΑΛΕΤΕ ΣΤΟΝ Ο.Α.Ε.Δ. ΙΣΟΒΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ 500 ΕΥΡΩ.
    ΥΠΟΧΡΕΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΕ ΙΣΟΒΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ.
    ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΕΣ, ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΚΤΙΡΙΩΝ, ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ, ΣΚΑΨΙΜΟ, ΞΕΧΟΡΤΑΡΙΑΣΜΑ Κ.Λ.Π.

    ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ,
    ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ,
    ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΠΟΥ ΤΙΜΩΡΗΣΑΝ ΑΥΤΟΙ, ΕΜΑΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑΜΕ.

    ΑΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ.

    ΑΝ ΔΕ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ, ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΊΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.
    ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ,
    ΦΤΑΙΤΕ, ΔΕ ΦΤΑΙΤΕ !!!!

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΛΗ,
    ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ.
    ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΤΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΙΣΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ερημωμενο το σχολειο, εννοειτε το κτιριο. Γιατι, το "ελληνικο σχολειο" που εγινε για να μαθαινουν τα ελληνοπουλα του εξωτερικου (και οχι οι μετατεθημενοι δικοι μας) την μητρικη τους γλωσσα, και εχει καταληξει να ειναι χωρος βολεματος των "δικων τους" ανεξαρτητα απο κομματικη αποχρωση, ειναι ερημωμενο απο παλια.

    Η "επιτυχια" ΟΛΩΝ των κυβερνησεων στις πολιτικες και τις λυσεις τους για την μαθηση της ελληνικης γλωσσας απο τα ελληνοπουλα του εξωτερικου ηταν και ειναι ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ: αν αληθευει οτι αλλη μια Ελλαδα βρισκεται στο εξωτερικο, τοτε ας μας πουνε ποιο ποσοστο αυτων των παιδιων επισκεπτεται τα ελληνικα σχολεια αλλοδαπης;
    Η απαντηση : ΝΤΡΟΠΗ !!!!

    Τα ελληνικα σχολεια αλλοδαπης ειναι για τους Ελληνες που μενουν κοντα σαυτα, για τα παιδια απασχολουμενων σε πρεσβειες, προξενεια και αλλες Υπηρεσιες εξωτερικου (παλι "δικοι μας") κτλ. και για τους δικους τους για αναλογες μεταθεσεις. Ελληνες δασκαλοι στην Γερμανια χωρις να ξερουν ουτε μια γερμανικη λεξη...

    Μια προσπαθεια π.χ. στο Βερολινο 1998 ...2001 να δημιουργηθουν ταξεις στο κτιριο της κοινοτητας το Σαββατο για ελληνοπουλα που δεν μπορουν να επισκεφθουν τις αλλες "λυσεις" κολλησε...στους δασκαλους, αυτους που με βισματα μπαινουν στις ακριβοπληρωμενες λειτουργικες θεσεις απο τον ελληνικο λαο, γιατι οι ανθρωποι δυσανασχετησαν που θα δουλευαν τρεις ωρες παραπανω την εβδομαδα για τον ελληνισμο του Βερολινου...
    70 παιδακια απελπιστηκαν, οι ταξεις διαλυθηκαν και τα παιδια μας, τωρα πια 18 και 20 χρονων καταλαβαινουν σιγα σιγα γιατι ο μπαμπας εφυγε απο την ομορφη πατριδα του...
    Αναξιοκρατια, συμφεροντολογια, αφιλοτιμια, βισματολογια, ρουσφετολογια, ασυνενοησια, χαος στο συστημα και στο μυαλο, κλικες ολων των ειδων σε ολο το σκηνικο της Ελλαδας μεσα και εξω απο τα συνορα μας, αναγκασαν τουλαχιστον εμενα να φυγω απο την πατριδα μου για να σπουδασω.
    Με αναγκασαν να αλλαξω σχεδια και να μεινω για δουλεια στο εξωτερικο, γιατι η σοβαροτητα με την οποια εψαχνα να βρω δουλεια στην Ελλαδα προκαλεσαν στους τοτε Ελληνες Διευθυνταδες, Μηχανικους κλπ που συναντησα γελωτες και απορια.
    Τα παιδια μου δεν μπορουσαν να καταλαβουν κατι που εκ πρωτης οψεως δεν φαινεται και εξακολουθουν να θελουν να ερθουν στην Ελλαδα για να ζησουν.

    Ο γυιος μου ηθελε κατι τετοιο.
    Τον εστειλα λοιπον στο Προξενειο Βερολινου να βγαλει ταυτοτητα και διαβατηριο... χωρις βοηθεια απο εμενα, χωρις μεσον, ετσι απλα σαν Ελληνα πολιτη του εξωτερικου...

    Μετα δυο χρονια...φυσικα εξακολουθει να κυκλοφοραει και να ταξιδευει με Γερμανικα χαρτια...
    Ηρθε σε επαφη με την αναξιοκρατια, το ψεμμα, την αδιαφορια κι ολα αυτα που με εδιωξαν απο τη Ελλαδα και καταλαβε...

    Για ρωτηστε τους επιτυχημενους Ελληνες του εξωτερικου ποσοι απο αυτους θελουν να ερθουν να δουλεψουν στην Ελλαδα κατω απο τις σημερινες συνθηκες;

    Αφησατε στην Ελλαδα τους αχρηστους και τα λαμογια να σας διοικουν...σκαψατε μονοι σας τον λακκο σας απο την κοντοφθαλμη συμφεροντολογια σας και το καμμενο μυαλο στη συχνοτητα του οτι εμεις ειμαστε κατι το ιδιαιτερο σαυτον τον κοσμο. Μπουρδες!

    Ελληνες, ζηστε ο καθενας σας το δραμα του μεσα στο δραμα του συνολου. Ισως τοτε να νοιωσετε ευτυχισμενοι, οπως καποτε φιλοσοφουσε ο Νικος Δημου.

    Η Ελλαδα του εξωτερικου δεν θα παψει να δουλευει για την ελληνικη ιδεα, οχι ομως ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ.

    Ολα τα αλλα ειναι φλοσκες.
    Αν πραγματικα θελετε ενα καλυτερο αυριο ΑΛΛΑΞΤΕ...
    Αλλαξτε ριζικα...νοοτροπια, κομματα, τροπο ζωης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΑΤΑΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΙΣΟΦΑΡΙΣΕΙ ΤΟΝ ΜΑΝΤΕΛΗ ΤΣΟΥΚΑΤΟ ΜΕ ΔΗΘΕΝ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΥ ΠΡΟΣ ΖΗΜΕΝΣ ΤΟ 2008 ΓΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟ ΝΔ.

    Ο ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΖΗΜΕΝΣ ΔΕΚ 2007. ΑΡΑ ΤΟ 2008 ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΛΕΦΤΑ. ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.

    ΤΑ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ΜΜΕ ΜΑΤΑΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΙΓΟΝΤΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΕΥ. ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΑ ΨΕΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ:
    ___________________________________
    Μια φορά και έναν καιρό σε ένα χωριό, ένας άντρας ο Ντελης ανακοίνωσε στους χωρικούς ότι θα αγόραζε μαϊμούδες προς 10 δολάρια τη μία.


    Ξέροντας οι χωρικοί ότι υπήρχαν πολλές μαϊμούδες γύρω στο δάσος πήγαν και τις έπιασαν.

    Ο Ντελης αγόρασε χιλιάδες προς 10 δολάρια τη μία όπως είπε

    Το εμπόρευμα όμως λιγόστευε και οι χωρικοί σταμάτησαν να κυνηγάνε μαϊμούδες
    Ο Ντελης ανακοινώνει ξανά ότι θα αγόραζε μαϊμούδες για 20 δολάρια τη μία.

    Οι χωρικοί έτρεξαν και έπιασαν και άλλες μαϊμούδες.



    Σύντομα όμως οι μαϊμούδες λιγόστεψαν κι άλλο, οι χωρικοί επέστρεψαν στα κτήματά τους.

    Ο (Μα) Ντελης ανακοινώνει πάλι ότι επειδή δεν υπάρχουν πλέον πολλές μαϊμούδες θα αγόραζε τη μία προς 25 δολάρια.


    Οι χωρικοί πιάνουν και τις λίγες που έμειναν. Ο Ντελης τούς λέει καταλαβαίνω ότι δεν υπάρχουν πλέον παρά ελάχιστες μαϊμούδες γι' αυτό και εγώ θα σας δώσω 50 δολάρια τη μία. Αλλά επειδή πρέπει να φύγω για την πόλη για δουλειές θα αναλάβει την αγοροπωλησία ο βοηθός μου.


    Ο βοηθός φωνάζει τους χωρικούς και τους λέει:

    Κοιτάξτε τι έκανε ο (Μα) Ντελης. Γέμισε ένα στάβλο γεμάτο με μαϊμούδες, θα σας τις πουλήσω εγώ για 35 δολάρια τη μία και όταν γυρίσει ο Ντελης τού τις πουλάτε εσείς για 50 δολάρια τη μία.


    Οι χωρικοί στριμώχτηκαν μάζεψαν όλες τις οικονομίες τους και αγόρασαν όλες τις μαϊμούδες.


    Δεν ξαναείδαν ούτε τον βοηθό ούτε τον Ντελη.
    Ειχε παει Αζερμπαϊσταν.



    Καλώς ήλθατε στην .. Wall Street ..!!..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. στα μειονοτικά νηπιαγωγεία θα διδάσκονται πρώτα την μητρική λέει η διαμαντο και η δραγώνα.
    μειονοτικά λέγονται πανηλίθιες λόγω θρησκείας και όχι εθνότητας.
    οπότε για ποια μητρική γλώσσα μιλάτε?
    Έλληνες είναι Ελληνικά πρέπει να μαθαίνουν.
    φαίνεται ότι "πλαγίως" υποστηρίζουν την ύπαρξη τουρκικικης μειονότητας όπως και άλλης επίσης.
    ξεπουλάνε την πατρίδα οι ΒΡΩΜΙΑΡΕΣ ΑΘΛΙΕΣ ΠΡΟΔΟΤΡΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτή τη γυφτογκόμενα ποιος τη γαμάει και είναι συνέχεια στα μέσα και στα έξω, ρε σεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ, ΣΕ ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΖΩΟΥΛΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *