GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

΄Αλλα έλεγε τον Ιανουάριο η Μέρκελ και άλλα τώρα για αυστηρές κυρώσεις...

*Οταν αποκαλούσε την Ελλάδα “προβληματικό μωρό”... Του Ανδρέα Παπαγεωργόπουλου http://ellinas-xoris-ellada.blogspot.com/ Κάποιοι πρέπε...

*Οταν αποκαλούσε την Ελλάδα “προβληματικό μωρό”...

Του Ανδρέα Παπαγεωργόπουλου
http://ellinas-xoris-ellada.blogspot.com/

Κάποιοι πρέπει να τραβήξουν τ΄ αυτάκι της πληθωρικής μας Μέρκελ. Είναι σίγουρο ότι δεν θα μείνει...κάγκελο η καγκελάριος. Γιατί άλλα έλεγε τον περασμένο Ιανουάριο, και τα ακριβώς αντίθετα κόπτεται να κάνει τις τελευταίες μέρες. Ίσως σωστά, αυτή τη φορά. Και μπορεί να είχε δίκιο ο εκπρόσωπός της ότι “Ισπανία και Ελλάδα είναι μωρά προβληματικά” όσον αφορά τα σοβαρότατα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν, χωρίς να διαμαρτυρηθεί κανένας (βλέπετε, και οι δύο γνώριζαν καλύτερα απ΄ όλους τα κακά μαντάτα!). ΄Ασε που στην χώρα των ταυρομαχιών, η κυβέρνηση έφτασε μεσοβδόμαδα στο τσακ να πέσει (με μια ψήφο διαφορά πέρασε τα πρώτα μέτρα λιτότητας).
Τα θυμάμαι όλα αυτά, γιατί...
 στις 9.1.10 με τίτλο “Και κυρώσεις αν δεν μειώσουμε το δημοσιονομικό μας έλλειμμα” έγραφα για την πρόταση του πρωθυπουργού της Ισπανίας, Θαπατέρο, να επιβληθούν κυρώσεις στις χώρες που δεν εφαρμόζουν πιστά το Πρόγραμμα Σταθερότητας και Ανάπτυξης. Πρόταση που έκανε στον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, τον Ρομπάι, ο οποίος την επομένη θα συναντούσε τον Έλληνα πρωθυπουργό. Η αντίδραση της Γερμανίας ήταν ακαριαία και οξύτατη, όπως και άλλων χωρών, μεταξύ των οποίων της Βρετανίας. Ο υπουργός Οικονομικών της Μέρκελ την χαρακτήρισε “ανόητη”, συμπληρώνοντας ότι είναι αντίθετη με το νέο πνεύμα της συνθήκης της Λισαβόνας και παραβιάζει κυριαρχικά δικαιώματα.
Το ωραίο είναι ότι ακαριαία ήταν και η ...κωλοτούμπα της Ισπανίας. Τα πήρε όλα πίσω, δίνοντας την εξήγηση ότι ...ο Ζαπατέρο μίλησε για “συνεργασία και καλύτερο συντονισμό, που δεν σημαίνει επιβολή κυρώσεων”. Στις 12.1.10 διαβάσατε εδώ και για τα περί “Προβληματικών μωρών”, που αποδίδεται στον εκπρόσωπο της Καγκελαρίας σε οικονομικά θέματα, Norbert Barthle, επειδή τόσο η Ισπανία όσο και η Ελλάδα είναι στον ίδιο παρανομαστή της οικονομικής κρίσης. Μέσα σ΄ ένα τέτοιο κλίμα, δεν ήταν τόσο τυχαία η επίσκεψη του Θαπατέρο στην Μέρκελ, αμέσως μετά την επίσκεψή του πρώτου στην Αθήνα για να τα πει με τον δικό μας ομόλογό του.
Η πρόσφατη μείωση των δαπανών και στη Γερμανία, όσο και η μετέπειτα αλλαγή των πολιτικών ισορροπιών στο κυβερνών κόμμα της Μέρκελ, ίσως δικαιολογούν εν μέρει την αλλοπρόσαλλη τακτικής μιας χώρας που παράγει σε μια ημέρα αυτό που παράγει σε ένα χρόνο μια άλλη χώρα-μέλος της Ε.Ε. (η Μάλτα). 'Ενα απλό παράδειγμα του χάσματος που χωρίζει την μια χώρα από την άλλη. Θέλετε κι άλλο; Το ΑΕΠ της Γερμανίας είναι πάνω από 400 φορές μεγαλύτερο από το αντίστοιχο της Μάλτας. Πώς να μην απειλούν να συνθλίψουν τον ευρωπαϊκό νότο αυτοί που πριν μια 20ετία σχεδίασαν το ευρώ (Κολ και Μιτεράν);

9 σχόλια

  1. Κύριε Παπανδρέου, γιατί οι εισαγγελείς δεν επεμβαίνουν για τόσο σοβαρό θέμα, πρωτοσέλιδο μάλιστα σε εφημερίδα μεγάλης κυκλογορίας;
    Είναι ή δεν είναι πλαστό το έγγραφο που παρουσιάζει σήμερα το Πρώτο Θέμα του Αναστασιάδη, δηλαδή ότι βουλευτής της Ν.Δ. πήρε μίζα από το Χριστοφοράκο;
    Επί πασόκ, τους κατάπιε όλους τους εισαγγελείς η βαρβαρότητα του Οκτώβρη;
    Εσύ έλεγες ότι θα φέρεις τη διαφάνεια και εμείς ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ.
    Στείλε τον εισαγγελέα και η δημοκρατία θα βγεί κερδισμένη.
    Εάν το έγγραφο είναι αληθινό θα ρεζιλέψεις τη Ν.Δ., εάν όχι θα κλείσεις μια εφημερίδα συκοφαντών από τα πρόστιμα και τις αγωγές.
    Η διαφάνεια θα δείξει την αλήθεια.
    Θέλεις ή δεν θέλεις να μάθει ο λαός την αλήθεια;
    Καλά, άνθρωπέ μου, δεν έχεις πιά ούτε τη ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΤΣΙΠΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η κ. Μέρκελ προφανώς ενεργεί σύμφωνα με το συμφέρον της Γερμανίας , της οποίας είναι κυβερνήτης.
    Και φυσικά δεν μπορεί να συγκριθεί με το σημερινό πρωθυπουργό μας που προεκλογικά , έλεγε ότι υπήρχαν τα λεφτά , ενώ είχε ενημερωθεί από το κ.Προβόπουλο και τελικά μας οδήγησε στο ΔΝΤ , όπου θα δεινοπαθήσουμε όλοι.

    Την συνταγή ανάπτυξης , που υποστήριζε ότι έχει όταν ήταν στην αντιπολίτευση και θα τη εφαρμόσει, όταν έλθει στην εξουσία ( Δηλαδή το ΔΝΤ !!!!)

    Το ΠΑΣΟΚ αφού έταξε λαγούς με πετραχήλια προεκλογικά για να πάρει την εξουσία και έκανε ότι μπορούσε να σαμποτάρει την NΔ ( λιμάνι Πειραιά , δεν έβλεπε παγκόσμια κρίση κ.λ.π) ήλθε στην εξουσία.
    Και ενώ είχε 10 μονάδες διαφορά από την ΝΔ , βγήκε και είπε ότι η χώρα μας πάει για πτώχευση , είναι στην εντατική η οικονομία μας , είναι ο Τιτανικός που βουλιάζει , απειλούσε με Δ.Ν.Τ , το οποίο μας το έφερε και θα δεινοπαθήσουμε . Και το πιστόλι στο τραπέζι που συνεχώς απειλούσε , είναι για αυτοκτονία . Και άλλα πολλά .
    Στην κατάσταση που πλέον που έχουν περιέλθει οι χώρες της Ευροζώνης και μάλιστα του νότου, το μέλλον είναι σκοτεινό και αβέβαιο . Όλα τα κράτη κάνουν περιορισμό των δημοσίων δαπανών και μειώνουν το κοινωνικό κράτος . Η χώρα μας βεβαίως (και άλλα κράτη ) βρίσκονται σε μεγάλη οικονομική λιτότητα . Από τη στιγμή που χάνεται η αγοραστική δύναμη των πολιτών , πως θα υπάρξει ανάπτυξη ; Που θα πουλήσουν τα προϊόντα τους οι πλούσιες χώρες του βορά και εμείς τα δικά μας ; Όταν θα υπάρχει ασυδοσία στο ιδιωτικό τομέα σε λίγο τι θα γίνει ; Δηλαδή ανταγωνιστικά προϊόντα θα υπάρχουν , όταν οι μισθοί θα μειωθούν στα επίπεδα της Κίνας με 40 δολάρια και λιγότερο το μήνα ; Όταν έφυγαν πολλές βιομηχανίες από την Ευρώπη και την Αμερική και πήγαν στη Κίνα και Ανατολική Ευρώπη για μείωση του εργατικού κόστους , δεν ήταν αναμενόμενο ; Oταν έχασε τη αγοραστική του δύναμη ο Ευρωπαίος και ο Αμερικάνος πολίτης , ποιός θα καταναλώσει τα προϊόντα πλέον. Μπορεί σήμερα η Κίνα να έχει τεράστια πλεονάσματα σε δολάρια , η ποιότητα της ζωής των κατοίκων της , μπορεί να συγκριθεί με τη δική μας;
    Τόσα χρόνια το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ , που έφεραν σε αυτά τα χάλια τη χώρα μας , δεν μπορούσαν να νοικοκυρέψουν τα πράγματα για μη φτάσουμε εδώ ; Να ζούμε συνέχεια με δανεικά ;Τα δανεικά πρέπει να τα επιστρέψουμε .
    Και μετά τα 3 χρόνια που το δημόσιο χρέος θα είναι περίπου 450 δις ευρώ , θα έχουμε τη δυνατότητα να σταματήσουμε να δανειζόμαστε και να αποπληρώσουμε το χρέος ; Εχω μεγάλες επιφυλάξεις. Το μέλλον μας είναι σκοτεινό και αβέβαιο . Αυτοί που είναι δημόσιοι υπάλληλοι , μπορεί να μειώθηκαν οι αποδοχές τους , αλλά έχουν τα έχουν σίγουρα μέχρι στιγμής ( στο μέλλον όλα παίζονται ) . Οι άλλοι και όλος ο απλός κοσμάκης θα δεινοπαθήσει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΙ ΛΕΤΕ; ΠΕΙΣΤΕΥΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΜΑΘΕΥΤΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΕΓΩ;
    ΘΑ ΑΣΤΕΙΕΥΕΣΤΕ.
    ΠΕΙΓΑΙΝΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΕΙΧΝΩ ΤΑ ΧΕΙΡΩΓΡΑΦΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΝΟΡΜΑΛ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΕ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΙΝΟΥΝ ΣΗΜΑΣΙΑ.
    ΟΤΑΝ ΠΕΙΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΠΗΡΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΜΕ ΤΑ ΧΕΙΡΩΓΡΑΦΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΧΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΓΩ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΤΟΥΣ ΠΕΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ, ΤΙ ΒΡΑΒΕΙΑ, ΤΕΛΕΤΕΣ, ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.
    Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΩ.
    ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΠΟΥ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΧΕΙΡΩΓΡΑΦΑ ΩΣ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ, ΕΚΤΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙΔΕΙΠΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΩΜΕΝΟ ΤΩΝ ΧΕΙΡΩΓΡΑΦΩΝ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΕΓΩ ΤΑ ΕΓΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΙΚΑΝΗ ΝΑ ΤΑ ΕΚΤΕΛΕΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΕΠΟΥΡΑΝΙΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ, ΕΚΤΟΣ ΛΕΓΩ ΑΠΟ ΟΟΟΟΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΓΟΝΑ ΣΤΟΝ ΩΚΕΑΝΟ, ΧΑ ΧΑ ΧΑ
    ΗΛΙΘΙΟΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ, ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΒΑΛΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΒΡΟΥΝ ΚΑΤΙ ΣΥΜΑΝΤΙΚΟ ΑΠΟ ΟΥΡΑΝΟΘΕΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣΤΕΨΕΤΕ; ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ.
    ΒΛΑΚΕΣ.
    ΕΙΜΑΙ ΓΕΝΝΟΥΣ ΘΗΛΥΚΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ, ΔΙΚΑΙΩΣΕΙΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟΠΑΙΧΤΩΝ, ΗΛΙΘΕΙΩΝ.

    ΧΙ ΧΙ ΧΙ ΧΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΙΜΑΙ ΓΕΝΝΟΥΣ ΘΗΛΥΚΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ, ΔΙΚΑΙΩΣΕΙΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟΠΑΙΧΤΩΝ, ΗΛΙΘΕΙΩΝ.

    ΧΙ ΧΙ ΧΙ ΧΙ

    30 Μαϊ 2010 6:28:00 μ.μ.


    ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΝΗΣΙ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ "ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ", ΔΕ ΠΑΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΕΚΕΙ, ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αν θέλετε να τα χώσετε λίγο στους γερμανούς ...

    http://www.thelocal.de/article.php?ID=25707#comment1943042

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ

    ΤΗΝ ΚΡΥΠΤΟΦΑΣΙΣΤΡΙΑ
    ΤΗΝ ΞΕΣΚΙΣΕ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚ

    ΠΑΡΤΑ ΜΩΡΗ ΚΟΛΩΓΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κε Παπαγεωργόπουλε,
    Η Μέρκελ,ξεκίνησε από τή πρώην
    Ανατολική Γερμανία.
    Έτσι έμαθε,έτσι συμπεριφέρεται,
    αλλά κατά τή γνώμη της κάνει ότι
    μπορεί γιά τούς ψηφοφόρους της.
    Εδώ στήν Ελλάδα έχουμε τόν απόφοιτο
    τού Λεμονόσωφ.
    Τόν Σωκράτη Κόκαλη.Πολύ μέλι!!!
    Αλλά εκεί μπαίνουμε στά όρια τής
    ......θρησκείας.ΟΣΦΠ????
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φίλε έχεις ακουστά τό ""μέ τόν παρά μου,γαμ@@@@@ καί τήν κυρά μου""??
    Νά αντιληφθής λοιπόν εσύ αλλά περισσότερο ό μαλακισμένος ΓΑΠ κι ό θίασος του,ότι ή κάθε ΜΕΡΚΕΛ (ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 50 ΧΡΟΝΙΑ) είναι ή έχουσα τόν παρά??
    Τά όποια υποτιμητικά σχόλια λοιπόν από όποιον κι από όπου κι εάν εκπορεύονται,είναι άνευ αντικειμένου κι αξίας.
    Άλλωστε εμείς είμεθα οί επαίτες/ικέτες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΟΝΑΕΙ, ΠΟΝΑΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΕ;

    ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΣΑΣ ΠΟΝΕΣΕ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΕΡΙ ΧΕΙΡΩΓΡΑΦΩΝ ΑΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΘΑΡΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΛΟΥΣΑΤΕ.

    ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΜΑΘΑΤΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΟ ΦΡΕΝΟΚΟΜΕΙΟ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΣΑΤΕ ΖΟΥΡΛΟΜΑΝΔΙΑ ΜΕ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ;
    ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΙ ΤΕΛΟΣ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ.
    ΑΛΩΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΜΕΙΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ, ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΦΤΗΝΩ ΒΡΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΚΑ DVD ΜΕ ΦΟΤΟΜΟΝΤΑΖ.

    ΑΛΩΣΤΕ Η ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΠΤΑΙΣΜΑ.

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΓΚΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΟΒΕΡΕΣ ΣΑΣ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΠΟΟΟΟΟΛΛΕΣ ΑΠΑΤΕΣ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΩΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΔΕΙΧΩΣ ΣΕΙΣΜΟΥΣ, Η' ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΤΑ ΙΣΑ ΣΑΣ, ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ, ΟΤΙ ΠΩ ΠΕΡΙ ΣΕΙΣΜΩΝ ΓΙΝΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ, ΞΕΡΕΤΕ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΤΕ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΤΕ; ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ

    ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *