GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φ. Πιπιλή:"Επιτέλους να τελειώνουμε με το ΠΟΘΕΝ …έσχες"

Με αφορμή επιστολή 48 βουλευτών του ΠΑΣΟΚ προς τον πρωθυπουργό, τον πρόεδρο της Βουλής και τον γραμματέα της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ σχετικά με τον έλ...

Με αφορμή επιστολή 48 βουλευτών του ΠΑΣΟΚ προς τον πρωθυπουργό, τον πρόεδρο της Βουλής και τον γραμματέα της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ σχετικά με τον έλεγχο του πόθεν έσχες όλων όσοι διαχειρίστηκαν το δημόσιο χρήμα τα τελευταία 20 χρόνια, η βουλευτής της Ά Αθηνών της ΝΔ Φωτεινή Πιπιλή επανήλθε στις προηγηθείσες της επικαιρότητας περί πόθεν έσχες, δημόσιες τοποθετήσεις της.
Ειδικότερα, στη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης με θέμα τη συζήτηση του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Δικαιοσύνης «Τροποποίηση του ν. 3213/2003, διατάξεων του Ποινικού Κώδικα που αφορούν εγκλήματα σχετικά με την Υπηρεσία και άλλες διατάξεις», παρουσία και συναδέλφων της του ΠΑΣΟΚ και των άλλων κομμάτων, έκανε προς...
 τον υπουργό Χ. Καστανίδη και τους κυβερνητικούς βουλευτές συγκεκριμένη πρόταση αναφορικά με το πόθεν έσχες. Δήλωσε μάλιστα μεταξύ άλλων ευθαρσώς ότι "και πάλι το νομοσχέδιο που φέρνει η κυβέρνηση δεν καλύπτει την ουσία με την αυστηροποίηση του νόμου περί πόθεν έσχες στο άρθρο 4 γιατί δεν αγγίζει το κύριο θέμα που είναι το ΠΟΘΕΝ και όχι το Ο,ΤΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ".
Αναλυτικότερα  απευθυνόμενη στον υπουργό είπε : «Αυτό που απαιτείται είναι όχι για τον χρόνο που έγινε νομάρχης ή βουλευτής ούτε για τον χρόνο που έπεται, αλλά η αλλαγή της νομοθεσίας την προηγούμενη δεκαετία να καταθέτει όλες τις φορολογικές του δηλώσεις για να φτάσουμε στο επιθυμητό, το οποίο είναι το πόθεν. Αυτό είναι το πρόβλημα, που αμαυρώνει το πολιτικό και λοιπό σύστημα, δηλαδή το πού βρήκαμε τα λεφτά. Πριν γίνουμε νομάρχες, δήμαρχοι ή βουλευτές, πρέπει να καταθέτουμε τουλάχιστον μία δεκαετία το πόθεν. Γιατί τι να το κάνω, αν ένας φοροφυγάς ή ένας άνθρωπος από δημόσια θέση δήλωσε ότι έχει πέντε σπίτια; Πρέπει να δηλώσει αυτά τα πέντε σπίτια βάσει της φορολογικής του δήλωσης, διαχρονικά στο παρελθόν, πώς τα δικαιολογεί. Αυτό είναι το ζητούμενο από την ελληνική κοινωνία, η οποία δεν κάθεται να διαβάζει ούτε νόμους ούτε προσθήκες».
Επίσης αναρωτήθηκε "γιατί στις 19/4/2010, όταν έκανε αυτή τη δημόσια τοποθέτηση για το νομοσχέδιο στην επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, ούτε ο παριστάμενος Υπουργός ούτε παριστάμενοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, μεταξύ των οποίων και βουλευτές που αποστέλλουν, υπό την πίεση της οργής του κόσμου πολύ αργότερα από τη συζήτηση του ν/σ στη Βουλή, τη σχετική επιστολή, δεν στήριξαν, ούτε καν σχολίασαν θετικά τη ρηξικέλευθη πρόταση που κατέθεσε. Ευκαιρία είναι, τώρα που θα έρθει το ν/σ στην ολομέλεια της Βουλής, να δεχθεί η κυβέρνηση την πρόταση για να «ξεκαθαρίσει η κόπρος του Αυγείου»".

6 σχόλια

  1. Ὁ πράσινος φανατισμός καί ἡ πλῦσι ἐγκεφάλου ἀπό τά ΜΜ”Ε” δέν ἀφήνουν τήν λογική νά ὑπερτερήση καί νά ἀναγνωσίσουν τήν ἀξία αὐτοῦ τοῦ γνήσιου ΕΛΛΗΝΑ! Ἤδη ἡ πραγματικότητα τόν δικαιώνει! Πολύ ἀργά γιά δάκρυα. . .

    Ὁ Ἀντώνης συνεχίζει αὐτόν τόν ἄνισο ἀγῶνα, ἀλλά μέ ὅλους ἐμᾶς στό πλευρό του θά συνθλίψη τό ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΣΟΚ!


    Νανοι της νοημοσυνης…
    ” Ηχηρή παρέμβαση Παπούλια για μηδενική ανοχή στη διαφθορά ”

    Ο πρωτος διδαξας του ξεπλυματος ο Καρολος μιλαει για μηδενικη ανοχη στη διαφθορα!! Ρε Καρολε εσυ δε δανεισες τον Ανδρεα 20-30 εκ δρχ να καβατζαρει το ποθεν εσχες του κωλοσπιτου της Μιμης ??
    Εσυ και ο Χαλακ και ο Ακης ο Παριζιανος κλπ.
    Εσυ που τα βρηκες?
    Φορο πληρωσες?
    Τα πηρες πισω ??
    Ηταν πολιτικα ορθο να δανεισεις ? Ηταν Ηθικο και Νομιμο ??

    Σε λιγο θα βγει και ο επιτιμος να μας πει για την καλτσεστρουτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τους ξεφτιλες στο πρωτο θεμα τους πηρανε χαμπαρι και οι κοτες με τα στημενα γκαλοπ της ντροπης που βαλανε.

    σιχαμερη πορνοφυλλαδα.

    ακουγεται οτι ετοιμαζουν ολοσελιδη επισημη συγνωμη αυτο το σαββατοκυριακο.

    ξεφτιλισμενα σιχαματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Για περίπου πέντε μήνες παραμένουν απλήρωτοι οι 72 εργαζόμενοι της Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτιστικής Ανάπτυξης του δήμου Αλεξανδρούπολης (ΚΕΠΑΔΑ)."

    Diavasa to parapano ke trelatika. 72 ypallhloi gia politismo se enan dhmo poy den einai ke toso megalos. Ti paragoun aytoi? Poios o tziros ths enlogo epixeirishs? Mipos einai o eklogikos mhxanismos tou Dhmou? An eixan ependysei ta xrhmata ayta se mhxanografisi tha eixan ton pio aytomatopoihmeno dhmo toy kosmou!

    Na pou phgan ta daneika. Xairomai pou to teleytaio Soviet ths Europhs katareei. Tha yparxoun antidraseis apo tous volemenoys alla einai ta teleytai toys. H Ellada tha gremisei to sapio oikodomhma oste na ginei ena kommati tou dytikou kosmou!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΣΠΑΣΕΤΕ ΑΥΓΑ ΟΜΕΛΕΤΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΘΑΡΙΣΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΟΥΤΕ ΚΑΘΑΡΣΗ
    ΟΥΤΕ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΨΤΕ ΠΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΡΗΝΙΣΤΕΣ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΒΙΑΖΟΥΝ ΑΣΥΣΤΟΛΑ,
    ΟΤΑΝ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ ,
    ΟΤΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΒΙΑΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ .
    ΑΡΠΑΞΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΗΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ
    ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΤΟΥΣ 300 ΣΑΝ ΤΗΝ ΜΑΡΦΙΝ!
    ΔΙΩΞΤΕ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟ Δ.Ν.Τ.
    ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!
    ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ιστορία θα είναι πολύ σκληρή με το Γιωργάκη και το φασιστικό πασόκ.
    Μερικοί επί χρόνια έλεγαν ότι η δικτατορία ήταν μία μαύρη εποχή για τη χώρα. Οι μελλοντικές γενιές θα λένε ότι το πασόκ ήταν η πιό σκοτεινή και απάνθρωπη εποχή για τους Έλληνες.
    Σε λίγα χρόνια όσοι κάνουν το λάθος να παραδέχονται ότι ψήφισαν πασόκ θα τρώνε ξύλο από τα παιδιά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αφήστε ρε αλήτες του πρές της παρλαπίπες.
    Τα χαϊρια της κυβέρνηση του πασόκ δεν τα βλέπουμε μόνο, ΤΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ καθημερινά.
    Το Σεπτέβριο του 2009 η απλή αμόλυβδη βενζίνη είχε πανελλαδικό μέσο όρο 1,01 ευρώ το λίτρο.
    8 μήνες αργότερα ο Γιωργάκης την πήγε στο 1,55 ευρώ το λίτρο, παρόλο που οι διεθνείς τιμές έχουν μείνει ίδιες.
    Δηλαδή, καπέλλο πάνω από 50%.
    Τότε γέμιζα το ρεζερβουάρ με 45 ευρώ, τώρα θέλω τουλάχιστον 75 και φαίνεται ότι έχουμε και "μέλλον".
    Ευτυχώς που "τα λεφτά δεν είναι πρόβλημα", οπότε δεν με νευριάζει πια η κοροϊδία των Γιωργοκάναλων και των πρασινο-πληρωμένων blogs.
    Τη συνήθισα.
    Αλλά έννοια σας, ο λαός δεν θα ξεχάσει την κοροϊδία.
    Θα σας περάσει και ο τσίπρας στις δημοτικές εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση