GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για τη "λευκή απεργία" στην Πολεμική Αεροπορία...

ΩΣ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΥΡΥΤΕΡΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ "ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΥΠΗΡΕ...

ΩΣ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΥΡΥΤΕΡΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ "ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΩΝ ΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΦΟΡΜΑΣ" ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΑ ΕΞΗΣ ΣΧΟΛΙΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΝΤΑΝ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΝ.
ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΡΑΓΕ ΟΤΙ
...

ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΙΚΑΡΩΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ ΙΠΤΑΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ "ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ" ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ.
ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΙΠΤΑΜΕΝΩΝ ΑΞΚΩΝ ΓΑΛΟΥΧΟΥΝ ΤΑ ΦΥΤΩΡΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ "ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΟΣ ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΘΕΟΥ". Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΔΚΤΗΣ ΤΗΣ Σ.Ι. ΕΠΙ ΕΤΗ '95-'97 ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΕ ΜΕΤΑΞΥ ΟΜΟΙΩΝ ΟΤΙ ΠΑ ΝΟΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΙΠΤΑΜΕΝΟΙ. "ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ" ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ. ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΕ "ΦΥΡΑ" ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΥΧΟΝΤΕΣ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΤΗΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΜΗΝ ΝΟΜΙΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ. ΑΠΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΟΒΕΡΑ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΣ ΑΓΕΛΗΣ.
ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΙΠΤΑΜΕΝΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΩΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΑ ΣΤΑΔΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΙΟΣ "ΚΑΠΟΙΟΥ" Η'ΕΠΕΙΔΗ ΑΛΛΟΣ "ΚΑΠΟΙΟΣ" ΕΚ ΤΩΝ ΑΝΩΘΕΝ ΔΙΝΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΟΔΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟΣ ΤΟΥ.
ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΙΠΤΑΜΕΝΟΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΩΣ ΑΞΚΟΙ. ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ "ΣΚΟΤΩΝΕΤΑΙ" ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΣΕ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΕΣ ΜΟΙΡΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΝΟΥ ΤΟΥ ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΥΚΟΛΟ ΧΡΗΜΑ.
ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΛΑΖΩΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΥΛΙΚΑ ΑΠΟΚΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΑΞΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΑ ΣΚΕΦΘΕΙ. ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΣΥΖΟΥΝ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΠΕΡΑ. ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΙΔΕΙΑ ΝΑ ΕΡΩΤΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ "ΠΩΣ ΤΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΠΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΠΤΗΤΙΚΟ;"
ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΕΓΩ "ΔΕ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΕΣ ΜΕΝΕΙΣ ΚΥΡΙΩΣ ΚΑΤ' ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΣΤΙΣ ΟΙΚΙΕΣ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΤ' ΕΛΑΧΙΣΤΟ 3000ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.
ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΣ ΜΗ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΙΣ "ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ" ΣΑΣ ΠΤΗΣΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΠΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΜΕΙΒΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΠΤΗΤΙΚΟ. ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΤΕΧΕΤΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΑΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΑΠΛΑ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΙΠΤΑΜΕΝΟΙ ΑΞΚΟΙ ΔΕΝ ΜΕΤΑΤΙΘΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΑ ΤΥΠΟ Α/ΦΟΥΣ ΣΤΟΝ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΚΔΗΛΩΘΕΙ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΙΟ ΕΛΑΣΤΙΚΗ ΜΟΙΡΑ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Η' ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ @@@ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΘΕΣΟΥΝ. ΓΝΩΣΤΟ ΒΕΒΑΙΑ "ΟΤΙ ΚΟΡΑΚΑΣ ΚΟΡΑΚΟΥ ΜΑΤΙ ΔΕ ΒΓΑΖΕΙ" ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΝΑ ΓΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟ ΠΤΗΤΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ. Η ΜΗΠΩΣ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ "ΣΚΟΤΩΜΟΣ" ΚΑΙ "ΤΟΥ ΒΙΣΜΑΤΟΣ" ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΘΕΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ Η' ΜΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Η' ΚΑΠΟΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ.
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΠΙΔΟΜΑ ΧΩΡΙΣ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΙΔΡΩΤΑ ΠΙΑ. ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΤΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΕΦΑΛΕΣ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΕΜΜΕΝΟΥΝ ΝΑ "ΓΛΥΦΟΥΝ" ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΚΡΙΘΟΥΝ ΣΤΟΜ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΑΘΜΟ Η' ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΟΥΛΑ ΤΞΧΟΥ ΚΑΙ ΓΛΥΨΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΚΚΑΛΑΚΙ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΕΣΑΣ. ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΜΩΣ ΜΥΑΛΟ ΔΕ ΒΑΛΑΝΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΩΣ ΓΑΜΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ. "ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΡΕΕΕΕ!!!!"
ΓΙ'ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ Η Π.Α. ΕΧΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΥΟ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΥΡΩ ΣΑΣ.
ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΠΩΣ ΦΤΑΣΑΤΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ "ΠΑΤΗΣΑΤΕ" ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΠΤΗΤΙΚΟΥ ΣΑΣ. ΚΡΙΜΑ Σ' ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ "ΦΥΓΑΝ" ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΩ ΗΡΩΕΣ.
ΩΣΤΟΣΟ ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΕΧΟΥΝ "ΠΕΣΕΙ" ΑΤΥΧΩΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ, ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΖΗΛΟ, ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΟ ΠΤΗΤΙΚΟ ΕΡΓΟ. ΗΡΩΕΣ ΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΠΕΡΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΠΤΑΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ. ΤΩΡΑ ΣΑΣ "ΠΙΚΡΙΣΑΝ" ΛΙΓΟ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΚΑΘΩΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΡΤΗ ΣΑΣ.
ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ "ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ" ΕΧΟΥΝ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΙΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΑΚΟΥΝ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΡΟΪΔΑ. ΑΥΤΑ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗ ΜΙΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ.
ΑΝ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΕΥΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΑ ΒΑΨΕΤΕ ΜΑΥΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ "ΜΑΥΡΙΣΕΤΕ".

Ν.Γ.

54 σχόλια

  1. Πασοκ

    Δεν θα χρεωκοπησουμε

    φταινε και οι πολιτικοι του παρελθοντος και η Μερκελ και οι "εφιαλτες" που εδιναν αρνητικα στοιχεια στους κερδοσκοπους και πρεπει να συλληφθουν!

    Αυτο που εγινε στην πολεμικη αεροπορια λεγεται μικρο "προνουτσιαμεντο, δηλ. μικρο καλυμενο πραξικοπημα και πρεπει να λογοδοτησουν καποιοι, αυτοι που ισως θα θα κινηθουν και μελλοντικα,

    ελεγε ο δρ Κουτσουος στη Μηλιωνη, οπου συναντηθηκε με σημαντικα νεα στελεχη και ετοιμαζουν την Ελλαδα του αυριο και εγραφε ενα αρθρο του για το πρεσσ!

    Θα νικησουμε
    Αντισταθειτε ψυχολιγικα
    Καλη Πρωτομαγια!

    Πανος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΘΥΣΙΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΕΠΙΓΕΙΟΥΣ ΚΑΙ ΙΠΤΑΜΕΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ...ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΑΡΙΦΕΣ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΘΑ ΣΤΗΘΟΥΝ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΤΖΕΦΡΥ.

    ΦΥΓΕ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΠΡΑΤΕΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΞΙΟ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ.

    ΦΥΓΕ ΠΑΛΙΟΨΕΥΤΗ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.

    ΤΙ ΘΡΑΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΡΕ;

    ΒΓΗΚΕΣ ΜΕ ΤΟΣΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΣ ΝΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΕΙΣ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΛΑΟ ΣΤΟ ΔΝΤ ;

    ΤΟΣΟ ΖΩΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ;

    ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ Η ΜΟΜΜΥ ΓΕΛΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΣ 10.000.000 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ !
    ΕΞΑΛΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΚΡΕΑΤΑ.

    ΣΗΚΩ ΦΥΓΕ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ. ΣΕ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΤΟ ΚΚΕ ΕΚΤΟΣ ΜΟΜΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ 6 ΑΤΟΜΑ ΣΤΑ 100 ΝΑ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ ΟΛΟΥΣ

    ΟΙ δολιοφθορες και οι τορπιλοσμοι απο το ΚΚΕ της ελληνικης οικονομιας δεν ειναι βοηθεια για τους εργαζομενους ,400 απολυουν σημερα στον Τουρισμο οι δηθεν προστατες,βλ νταβαδες του ΠΑΜΕ.

    ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 1ή εκδοχή:
    Εκεί μας πηγαίνουν, στο να σφαζόμαστε μεταξύ μας και όχι να απαιτήσουμε πραγματικά να αποδοθούν οι ευθύνες της κατάντιας μας στους πραγματικούς υπαίτιους

    2η εκδοχή: ένας ακόμα μισθοφόρος υπηρέτης των υπαιτίων της κατάντιας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΠΕΙΓΟΝ

    ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ!
    ΔΝΤ

    Το ποσό των 120 δισ.ευρώ σε διάστημα τριών ετώνμπορεί να φτάσει συνολικά το «πακέτο» στήριξης της ελληνικής οικονομίας, όπως φέρεται να δήλωσε ο γενικός διευθυντής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Ντομινίκ Στρος Καν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παντού Σ Α Π Ι Λ Α !!!!!
    Αφού εσείς ανίκανοι πολιτικάντηδες δεν μπορείται να φτιάξετε όλα αυτά που βρωμάνε παντού και ήδη μας έχουν πνίξει
    Ας έρθει λοιπόν το ΔΝΤ μπας και μπεί κάποια τάξη στη χώρα που καταντήσατε μπουρδέλο και ας πληρώσω πρώτη εγώ τη νύφη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΤΩΡΙΝΗΣ ΚΡΙΣΗΣ.
    Μάθαμε, με επιστημονική ακρίβεια, πόσοι είναι οι πνευματικά καθυστερημένοι στην Ελλάδα.
    Το 10,7% του ελληνικού πληθυσμού!
    Τόσοι απάντησαν στη χθεσινή δημοσκόπηση του MEGA ότι
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΠΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΤΟΥ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ!!!

    από τον dexiextrem

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ρε μαλάκα, εσύ πού κινδυνεύεις???

    Και αν θέλεις να παίρνεις και εσύ 3000 €, και όχι όσα οι άλλοι δημοσιουπάλληλοι αναλόγων προσόντων, γιατί δεν πας να γίνεις πιλότος???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλή σας ημέρα κύριοι αναγνώστες. Σεβόμενος της ψυχολογικής υποστήριξης που έλαβαν εχθές βράδυ οι Ιπτάμενοι Αξιωματικοί της Πολεμ.Αεροπορίας, μέσω της εκπομπής του κυρίου Χαρδαβέλλα.....θα ήθελα να υπενθυμίσω, να τονίσω, να ΦΩΝΑΞΩ, ότι οι Ενοπλες Δυνάμεις δεν αποτελούνται μόνο από το εκλεκτό σώμα των χειριστών των μαχητικών και μεταγωγικών αεροσκαφών αλλά και από Αξιωματικούς του Στρατού Ξηράς, Πολεμικού Ναυτικού και οι οποίοι νοιώθουν έντονότατα στο πορτοφόλι τους την φορολογική επιδρομή. ΔΕΝ θα πρέπει όμως κανείς να ξεχνά την μόνιμα ταλαιπωρημένη τάξη Υπαξιωματικών, η οποία με τη σωρεία υπηρεσιών που μηνιαίως έχει, με τις διαταγές που κάθε λεπτό καλείται να εκτελέσει, ΔΥΣΤΥΧΩΣ κανείς δεν αναφέρεται σε αυτήν την τάξη. Θα ήθελα να ρωτήσετε κάθε έναν από τους Ιπταμένους της Πολεμικής Αεροπορίας......Αν δεν υπάρχει ο τεχνικός Υπαξιωματικός να επιθεωρήσει το αεροπλάνο, πώς είναι δυνατόν να πετάξει για να αναχαιτίσει??? Αν δεν υπάρχει ο τεχνικός Υπαξιωματικός, να βάλει την υπογραφή του, ότι το αεροσκάφος είναι έτοιμο για απογείωση, ποιός από τους εκλεκτούς αγωνιστές των αιθέρων μας, θα ανέβει στο πιλοτήριο, χωρίς αυτήν την υπογραφή του ταπεινού Υπαξιωματικού??? Για αυτούς τους λόγους λοιπόν καλό είναι όταν γίνεται η όποια αναφορά στο λεπτό θέμα των Ενόπλων Δυνάμεων, να δίδεται ιδιαίτερη προσοχή στο οργανόγραμμα του κάθε σώματος και να μην γίνεται επιλεκτική αντιμετώπιση. Άλλωστε από τις 3000-4000 ευρώ που παίρνουν μηνιαίως οι Ιπτάμενοι, από τα 22 χρόνια της ζωής τους, καλό είναι και αυτοί να προσφέρουν κάτι από τον οβολό τους στο κράτος, ΟΠΩΣ αδιαμαρτύρητα προσφέρουν οι Υπαξιωματικοί των 1300 ευρω στα 35 χρόνια της ζωής τους καρτερώντας και ανυπομονώντας να βρεθεί κάποιος να μιλήσει κάποτε και για αυτούς.
    Κλείνοντας αγαπητέ φίλε , θα ήθελα από καρδιάς να σε συγχαρω για την πολύ εύστοχη τοποθέτησή σου!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αν εργάζεται το εκλεκτό και γαλαζοαίματο σώμα των Ιπταμένων μόνο για το καλό της εθνικής μας ασφάλειας....γιατί έδειξαν την όποια δυσαρέσκεια τους κάνοντας αυτήν λευκή απεργεία????
    Να μας κοινοποιήσουν το φάκελο μισθοδοσίας τους και να μας πούνε πόσα παίρνουν πτητικό το εξάμηνο και πόσοι από αυτούς δικαιούνται να το παίρνουν.
    Ξύπνα Υπουργέ και ξεκαθάρισε τους ότι μόνο όσοι πετάνε θα παίρνουν το πτητικό και όχι όλοι οι καρεκλοκένταυροι!!!!!
    Μετά την τοποθέτηση του Υπουργού, οι λοιποί Αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων, οι Υπαξιωματικοί και γενικότερα οι γνωρίζοντες του θέματος συνταυτιζόμαστε στο πλευρό του Υπουργού και να μην υποκύψει σε τέτοιου είδους συμπεριφορές.
    Όποιος δεν θέλει να φύγει.....μισθοφόρους το κράτος μπορείνα βρεί σε όποια εργασία απαιτηθεί!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Φιλε αν το πτητικο το παίρνουν και λαμόγια που δεν πετανε είναι άλλο κεφάλαιο.
    Αλλά γι αυτούς που πραγματικα πετάνε δεν πρέπει να το μειώσουν.
    Τώρα αν αισθάνεσαι μειονεκτικά απέναντι στους ιπτάμενους να έχεις στο μυαλό σου ότι αν γίνει κάτι οι πρώτοι που θα σκοτωθούν στα πρώτα δέκα λεπτά της σύρραξης θα είναι οι πιλότοι. Ενώ εσύ κάπου θα μπορέσεις να λουφάξεις σε κανένα όρυγμα μέσα στο αεροδρόμιο, οι πιλότοι που να λουφάξουν ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ... ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΠΟΥ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΠΕΡΓΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ. ΟΙ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΟΙ ΑΠΕΡΓΟΙ (ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ) ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΤΟΥΣ. ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΤΑ ΝΕΟΠΛΟΥΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ....
    ΤΡΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑΣ:
    Α) ΤΟ ΠΤΗΤΙΚΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ (ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΙ ΑΙΣΘΗΤΑ ΤΟΥΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΩΝ Ε.Δ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΛΕΥΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ), ΤΟ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΙΠΤΑΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΤΟΥΝ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΤΑΞΗ, ΚΑΘΩΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΜΟΙΡΑ.
    Β) ΕΠΙΣΗΣ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ Π.Α ΤΟ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΟ ΟΙ ΣΜΗΝΑΡΧΟΙ ΙΠΤΑΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΥΠΟΣΜΗΝΑΓΟΥΣ, ΜΕ ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΟΠΛΟΥ.
    Γ) ΟΙ ΙΠΤΑΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΩΦΕΛΗΜΕΝΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΚΑΘΩΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΕ ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΔΙΠΛΩΝ ΧΡΟΝΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΟΤΕ ΔΙΠΛΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ. ΟΠΟΤΕ ΑΝ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΙΠΤΑΜΕΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΡΕΜΟΥΝ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ. ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΒΓΗΚΑΝ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΣΥΝΤΑΞΗ 1800 ΕΥΡΩ ΑΡΚΕΤΟΙ ΙΠΤΑΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΙΣΑΧΘΕΙ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 1993 (ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ 36 ΧΡΟΝΩΝ).
    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ Κ. ΒΕΝΙΖΕΛΕ ΓΙΑ ΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ ΠΤΗΤΙΚΟΥ, ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΠΤΗΤΙΚΟΥ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΠΕΤΟΥΝ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΜΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΤΩΧΥΡΩΝΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΣΥΝΤΑΞΙΜΑ ΧΡΟΝΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Επικροτώ και προσθέτω σε όλα αυτά την ανικανότητα της φυσικής ηγεσίας σας να επιβληθεί στα κάθε κομματικής απόχρωσης τρωκτικά που λυμαίνονται το χώρο των ΕΔ γενικότερα εδώ και δεκαετίες, με αποτέλεσμα να μην έχει μείνει τίποτα όρθιο. Αν υπήρχε φιλότιμο θα είχε ήδη παραιτηθεί ο Α/ΓΕΑ μετά από τη στάση που σημειώθηκε από τους υφισταμένους του και την ανικανότητά του να την προλάβει. Και αφού από μόνος του δεν το έκανε, θα τον είχε αποπέμπψει αμέσως ο προϊστάμενός του υπουργός αν και αυτός είχε καταλάβει τι διοικεί και ένοιωθε το βάρος της αποστολής του ή τουλάχιστον είχε γύρω του, ως συμβουλάτορες, ανθρώπους με συναίσθηση του καθήκοντος, εμπειρία και επαγγελματική επάρκεια στο χώρο των ΕΔ και όχι αυλοκόλακες που αποβλέπουν σε προσωπικά και μόνο οφέλη. Κρίμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλή σας ημέρα κύριοι αναγνώστες. Σεβόμενος της ψυχολογικής υποστήριξης που έλαβαν εχθές βράδυ οι Ιπτάμενοι Αξιωματικοί της Πολεμ.Αεροπορίας, μέσω της εκπομπής του κυρίου Χαρδαβέλλα.....θα ήθελα να υπενθυμίσω, να τονίσω, να ΦΩΝΑΞΩ, ότι οι Ενοπλες Δυνάμεις δεν αποτελούνται μόνο από το εκλεκτό σώμα των χειριστών των μαχητικών και μεταγωγικών αεροσκαφών αλλά και από Αξιωματικούς του Στρατού Ξηράς, Πολεμικού Ναυτικού και οι οποίοι νοιώθουν έντονότατα στο πορτοφόλι τους την φορολογική επιδρομή. ΔΕΝ θα πρέπει όμως κανείς να ξεχνά την μόνιμα ταλαιπωρημένη τάξη Υπαξιωματικών, η οποία με τη σωρεία υπηρεσιών που μηνιαίως έχει, με τις διαταγές που κάθε λεπτό καλείται να εκτελέσει, ΔΥΣΤΥΧΩΣ κανείς δεν αναφέρεται σε αυτήν την τάξη. Θα ήθελα να ρωτήσετε κάθε έναν από τους Ιπταμένους της Πολεμικής Αεροπορίας......Αν δεν υπάρχει ο τεχνικός Υπαξιωματικός να επιθεωρήσει το αεροπλάνο, πώς είναι δυνατόν να πετάξει για να αναχαιτίσει??? Αν δεν υπάρχει ο τεχνικός Υπαξιωματικός, να βάλει την υπογραφή του, ότι το αεροσκάφος είναι έτοιμο για απογείωση, ποιός από τους εκλεκτούς αγωνιστές των αιθέρων μας, θα ανέβει στο πιλοτήριο, χωρίς αυτήν την υπογραφή του ταπεινού Υπαξιωματικού??? Για αυτούς τους λόγους λοιπόν καλό είναι όταν γίνεται η όποια αναφορά στο λεπτό θέμα των Ενόπλων Δυνάμεων, να δίδεται ιδιαίτερη προσοχή στο οργανόγραμμα του κάθε σώματος και να μην γίνεται επιλεκτική αντιμετώπιση. Άλλωστε από τις 3000-4000 ευρώ που παίρνουν μηνιαίως οι Ιπτάμενοι, από τα 22 χρόνια της ζωής τους, καλό είναι και αυτοί να προσφέρουν κάτι από τον οβολό τους στο κράτος, ΟΠΩΣ αδιαμαρτύρητα προσφέρουν οι Υπαξιωματικοί των 1300 ευρω στα 35 χρόνια της ζωής τους καρτερώντας και ανυπομονώντας να βρεθεί κάποιος να μιλήσει κάποτε και για αυτούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. exeis dikio re file..einai k ekei mesa ola skata ..pantou skata kouragio k se esas k sas eyxaristoume!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Όϊ Όϊ μάναμ.
    Κάηκε η φλάντζα,κόλλησαν τά πιστόνια
    χτυπήσαμε μπιέλα,μείναμε καί από
    αντιψυκτικό γιά τούς υαλοκαθαριστήρες
    Φαγώνονται καί στή Π.Α.?
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Όταν γίνεται ένας αγώνας αυτοκινήτων , δίδεται στη δημοσιότητα μόνο το όνομα της κατασκευάστριας εταιρείας του αυτοκινήτου και του οδηγού , οι οποίοι καρπώνονται και την τυχόν δόξα σε περίπτωση νίκης. Προφανώς πίσω από όλη αυτή την ιστορία υπάρχουν οι μηχανικοί , αλλά είναι οι αφανείς ήρωες .
    Εχουν περάσει περισσότερο από 2 δεκαετίες που έχω τελειώσει την 21μηνη στρατιωτική θητεία , στο στρατό ξηράς.
    Και τότε όσοι φορούσαν μπερέ (πράσινο , μπλέ , μαύρο ) θεωρούταν ανώτεροι από τους άλλους , που φορούσαν δίκοχο . Είμαστε τα κομάντα.
    Από την άλλη ένας πιλότος F16 , δεν μπορεί να είναι το ίδιο με οποιοδήποτε δημόσιο υπάλληλο . Η αποστολή του είναι δύσκολη και επικίνδυνη . Είναι χειριστής μιας ακριβής πολεμικής μηχανής και βάζει σε κίνδυνο τη ζωή του καθημερινά , περισσότερο βεβαίως σε καιρό πολέμου . Και πρέπει να έχει και κάποια προσόντα και να περνά από ειδικές εξετάσεις , προκειμένου να φέρει την επικίνδυνη και δύσκολη αποστολή του σε περίπτωση πολέμου .
    Οι μνήμες για τον Ηλιάκη και τον Αγιασοφίτη (Α7κορσερ στη Κρήτη ) είναι νωπές .
    Στη φωτογραφία βλέπω και μια γυναίκα .Είναι και αυτή πιλότος καταδιωκτικού; Μπορεί και ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις και στις καταπονήσεις μιας αερομαχίας (μεγάλες επιταχύνσεις – πολλά g) ; Και τι γίνεται όταν είναι εγκυμονούσα; Εάν ναι θα πρέπει επί τέλους και οι γυναίκες να υπηρετούν στρατιωτική θητεία . Δεν μπορεί να είναι ικανές ,σαν μόνιμα στελέχη των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλειας και να προβάλλουν ένα σωρό επιχειρήματα όταν γίνεται λόγος για στρατιωτική θητεία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Νεοέλληνα ξύπνα επιτέλους από τον λήθαργο και την αποχαύνωση, η χοληστερίνη τα τριγλικερήδια και το ζάχαρο σου έχουν προξενήσει βλάβη τον εγκέφαλο σου .
    Σου μείωσαν τον μισθό σου , 30% κόβουν τα δώρα ,
    Σε λίγο πτωχεύουμε , οι τράπεζες κατεβάζουν ρολά , χάνεις τα χρήματα σου και εσύ τι κάνεις ;;; ;;;;;;;;;;;;
    ΟΛΟΙ οι Έλληνες πρέπει να κατεβούμε στο Σύνταγμα και στα
    γραφεία του ΠΑΣΟΚ , και να απατήσουμε την ΠΤΩΣΗ της κυβέρνησης και του Γ.Παπανδρέου μαζί με το ΠΑΣΟΚ .
    ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ , ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    (να μπούμε και μέσα στην βουλή στου Μαξίμου και στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ και να τους τα κάνουμε όλα λίμπα )
    Έχουν ποντάρει στα παράγωγα ( στοίχημα ), την χρεοκοπία στις Ελλάδος
    Που ισοδυναμεί πολλά, αστρονομικά κέρδη , για την μαφία του ΠΑΣΟΚ ,την Γκόλτμαν Ζάκς και τον Σόρος .
    Γι αυτό τον λόγο ΔΕΝ δέχεται ο Παπανδρέου την μεγάλη οικονομική βοήθεια της Ρωσίας και της Κίνας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ειναι κριμα το τι γινεται με τους ιπταμενους.. Δεν μπορω να εκφερω αποψη αλλα εχοντας ζησει την εμπειρια πτησης με μαχητικο για 30 λεπτα, εχοντας φαει αρνητικα και θετικα g μονο για λιγα λεπτα ( φανταζομαι τι σημαινει να αναχαιτιζεις οποιαδηποτε ωρα της ημερας ), αισθανομαι δεος για τους πιλοτους μας.
    Θα τους ηθελα να εκφραζουν τα υψηλοτερα ιδανικα του Εθνους. Θα ηθελα η Πολιτεια να τους αξιολογει δικαια και να τους αμοιβει ικανοποιητικα για το εργο τους. Δεν υπαρχουν επαγγελματα που ρισκαρεις τη ζωη σου καθε δευτερολεπτο.
    Ντροπη μας που αναγκαζουμε τους πιλοτους μας να διαμαρτυρονται με λευκη απεργια.
    Τους εχω δει να παιρνουν τα σωβρακα των Τουρκων μεταξυ Λεσβου και Λημνου.
    Κλαιγαμε απο υπερηφανεια οι 3 φιλοι που ψαρευαμε εκεινη τη μερα.
    Αιεν υψηκρατειν λεβεντες Αεροποροι μας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ.
    ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ.
    ΕΤΣΙ ΣΥΝΒΑΙΝΕΙ Σ΄ΟΛΗ ΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΤΑΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ.
    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΧΕΙ ΣΤΟ DNA TOY ΤΟ ΕΓΩ ΤΟΥ ΠΟΥ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΡΝΗΤΙΚΑ.

    ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΙΠΤΑΜΕΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΤΟΥΣ ΝΑΝΑΙ ΥΨΗΛΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΛΟΓΩ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟΙ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΡΑΧΟΚΟΚΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΠΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΥΛΟΒΑΤΕΣ.
    ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΟΠΙΑ ΤΟΥΣ.

    ΣΕ ΕΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΔΙΚΟ.
    ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ.
    Ο ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΙΣΤΑΤΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΓΚΑΛΙΑΣΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΩΣ ΩΦΕΙΛΕ ΤΟΥΣ ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΗ ΣΕΝΤΡΑ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙ.
    ΑΥΤΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΥΝΑΜΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΟΥ ΜΕΝΟΣ.
    ΣΑΝ ΕΛΛΗΝ ΠΟΛΙΤΗΣ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΠΟΥ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΤΟΟΥ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΑΘΛΙΑ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΑ ΣΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Πολύ πίκρα!!!!!!!
    Σίγουρα είσαι κομμένος Ιπτάμενος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Κατ΄αρχήν είσαι κομπλεξικός καί κακοήθης,αφού αναφέρεσαι,ότι οί ιπτάμενοι έχουν μηνιαίες αποδοχές 3000-4000 ευρώ.
    Κατά δεύτερο,ρέ βλήμα σέ απόσυρση,τίς ίδιες ικανότητες (βιολογικές-πνευματικές-ψυχικές) έχεις εσύ μέ τόν ιπτάμενον,πού κατά τήν εκτέλεση τού ''εθνικού καθήκοντός του'' αντιμετωπίζει συνθήκες υπερβατικές,πού παρουσιάζονται στίς πτήσεις καί πού τίς αντιμετωπίζει,επειδή διαθέτει όλα εκείνα τά ίκανά φυσικά χαρακτηριστικά,πού τόν έχει προικίσει ή φύση???
    Εσύ λοιπόν δέν ''συντηρείς'' τό α/φ,αλλά εκτελείς τίς οδηγίες/εντολές τών προϊσταμένων σου αξιωματικών-μηχανικών,πού έχουν πανεπιστημιακή καί πάνω γνώση διά τό αντικείμενο (πτήση-α/φ),οριζοντίως καί καθέτως!!!
    Σιγά μήν μάς κάνεις καί θεωρητική ανάλυση τών σχετικών φυσικών νόμων πού διέπουν τήν πτήση καί τό α/φ καί μάς ισχυρισθείς,ότι έχεις καί τίς απαραίτητες ικανότες/γνώσεις,
    νά συνεργασθής καί μέ τό CERN/ΝΑΣΑ!.
    Σφίξτε καμμία βίδα,βάλτε αέρα στίς ρόδες καί καύσιμα στό α/φ καί αφήστε τίς ''υπεύθυνες'' εργασίες κι αναλύσεις,διά όσους έχουν πράγματι σπουδάσει(Σ.Μ.Α.,Πολυτεχνεία)
    τό αντικείμενο.
    Φαντάζεσαι ό υπευθυνος τροφοδοσίας καυσίμου στά pit-stop,στήν διάρκεια αγώνα F1,νά θέτει σέ ίση μοίρα εαυτόν μέ π.χ. τόν Σουμάχερκαί νά διεκδική κι ίσες αποδοχές???
    Έλεος μέ τούς κομπλεξικους καί βλάκες!!!!
    Ρέ ή κοινωνία μας αλλά κι όλη ή συγκρότηση τών ειδών σέ κοινωνίες τού Ζωικού Βασιλείου,είναι ταξικές,τό έχεις καταλάβει???
    Υπάρχουν οί ηγέτες( όχι απαραιτήτως πολιτικοί),οί αριστοι,
    οί μέσοι,οί μέτριοι κι οί βλάκες!!!
    'Εκαστος έχει ή θά πρέπει τούλάχιστον νά έχη,τήν θέση πού τού αξίζει,σύμφωνα μέ τίς φυσικές του ικανότητες,στήν κοινωνία!!!!
    Όπως επίσης,πάντα θά υφίσταται ή ''αίσθησης'' στούς κατώτερους,
    περί τής μή ''ποιοτικής διαφοράς'' μέ τούς προϊστάμενους των,όπως ακριβώς συμβαίνει καί μέ ΄σένα!!!
    Αυτά πού σού έλεγε ό Διοικητής στήν Σχολή Ικάρων,είναι οί νόμοι πού διέπουν τήν συγκρότησιν,
    πειθαρχημένων τουλάχιστον,
    κοινωνιών.
    Έχεις γνωρίσει ποτέ Αρχηγό Ε.Α. ή κάποιον άλλον σέ ηγετική θέση στήν στρατιωτική δομή της,όπως φυσικά καί στά άλλα σώματα τής γενικής στρατιωτικής δομής/συγκρότησης,πού νά μήν είναι Ιπτάμενος ή από τήν Σχολή Ναυτικών Δοκίμων ή Ευελπίδων καί νά είναι υπαξιωματικός???
    Δέν έχεις διερωτηθή ποτέ,διατί???
    Διάλεξες ένα επάγγελμα,πού μέχρι νά αποστρατευθής,επιβάλλεται νά είσαι πάντα υπό,νά αναγνωρίζης δηλαδή τήν αξία τού προϊστάμενού σου καί νά υπακούς αδιαμαρτύρητα σέ αυτόν,χωρίς νά κρίνης/κατακρίνεις τίς εντολές του.
    Άφησε λοιπόν τίς όποιες διαμαρτυρίες/καταγγελίες καί προσπάθησε νά φανής άξιος καί χρήσιμος στήν υπηρεσίαν σου,έν τέλει στήν Πατρίδαν σου,μιά κι αυτό υποτίθεται,ότι έχεις επιλέξει.
    Οί δέ οικονομικές ''βαρβαρότητες'' πού παρατηρούνται σέ όλα τά επίπεδα,είναι θέμα πολιτικών ηγεσιών καί μόνον.
    Αλλωστε ή πολιτική είναι αυτή καί μόνον αυτή πού δημιουργεί τίς ''άνισες βαρβαρότητες'' κι όχι οί συνάδελφοί σου ιπτάμενοι,πού μέ τόση κακοήθεια προσπαθείς νά πλήξης τήν αξιοπιστία καί τό μέγεθος τής προσφοράς των,στήν Πατρίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΠΑΣΟΚ – Δύναμη Αλλαγής !

    Πράγματι, άλλαξε ο κατεστημένος παλαιοδεξιός όρος “Ψωροκώσταινα”.

    Έγινε “Ψωρογιώργαινα”.
    άλλαααααααααααααα
    ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ του πασοκ !!!!

    Σε δυσθεώρητα ύψη σκαρφάλωσε σήμερα το spread των ελληνικών 10ετών ομολόγων έναντι των αντίστοιχων γερμανικών, ξεπερνώντας τις 1.000 μονάδες βάσης για πρώτη φορά στην ιστορία, μία μέρα μετά την υποβάθμιση της...

    ΕΕΕ...ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΓΟΜΑΡΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ !!!! ΑΚΡΟΓΙΑΛΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Το μένος που εξέμπεμψε ένας απαράδεκτος συντάκτης εις βάρος του σχόλιου μου...γιατί δεν έγινα πιλότος, που κινδυνεύω εγώ.........και το άλλο σχόλιο για το ποιός θα σκοτωθεί πρώτος και ποιός θα κρυφτεί στα ορύγματα σε μια δύσκολη στιγμή, με ωθούν να συνεχίσω:
    Σχετικά με την απαράδεκτη επίθεση του αηθούς συνανθρώπου(εύχομαι όχι συναδέλφου), γιατί δεν έγινα πιλότος θα ήθελα να τον συνετίσω λέγοντας του ότι τα τελευταία 15 χρόνια οι σχολές των Αξιωματικών Εδάφους και των Υπαξιωματικών της Αεροπορίας έχουν βάση πολύ πολύ μεγαλύτερη από αυτήν των Ιπταμένων.Αν ανατρέξω ακόμα πιο πίσω όλοι γνωρίζουμε ότι παλαιότερα για να εισέλθεις σε στρατιωτικές σχολές δεν υπήρχε ο θεσμός των εξετάσεων.
    Οπότε , καλοπροαίρετα πάντα προκαλώ τον όποιο με αμφισβητεί να ανατρέξει στις βάσεις των Πανελληνίων εξετάσεων να δεί ότι ακόμα και οι ταπεινοί Υπαξιωματικοί είναι πιο καλοί στη βαθμολογία από τους κατακτητές του εναέριου χώρου μας.
    Συμπερασματικά, θα ήθελα κλείνοντας να ενημερώσω τους αγαπητούς αναγνώστες ότι μπορούσα να γίνω και γω Ιπταμενος, όπως και όλοι οι Αξιωματικοί-Μηχανικοί και Υπαξιωματικοί της Πολεμικής Αεροπορίας αλλά δεν τη δήλωσα σαν σχολή γιατί πάντα ήθελα να αποτελώ τη ΒΑΣΗ σε οτιδήποτε μπορούσα μόνος μου να οικοδομήσω, χωρίς να εξαρτάμαι από την υπογραφή του όποιου τεχνικού Υπαξιωματικού για να μου δώσει την άδεια να πετάξω!!!!!
    Και στο κάτω κάτω της γραφής, για το αν εγώ θα μπω στο όρυγμα, την ώρα που κάποιος θα καλείται να πετάξει....για τους παλαιοτέρους......ας θυμηθούμε πρώτον κάποιους τη βραδυά των Ιμίων και κατά δεύτερον οι επιλογές είναι για τους ανθρώπους(δεν νομίζω κανείς από τους εκλεκτούς χειριστές μας να πιέστηκε να καταταγεί στην Π.Α. χωρίς την θέλησή του!!!!!!!
    Και τώρα κλείνω και λέω....δεν είναι ώρα για λιποψυχίες κλάματα και λευκές απεργείες!!!!Μας βλέπουν οι απέναντοι και γελάνε!!!!!Σε λίγο θα μας αποκαλούν και ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ!!!
    ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!!!!ΜΑΣ ΕΚΘΕΤΕΤΕ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ!!!!ΣΑΣ ΚΟΨΑΝΕ 500 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ 4000 ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΝΑ ΚΛΑΙΤΕ!!!!!!!
    ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ-ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΣΗΚΩ ΦΥΓΕ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ. ΣΕ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΕΣ.
    28 Απρ 2010 4:40:00 μ.μ.

    ΜΗ ΤΟΥΣ ΞΥΠΝΑΣ, ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΕΔΩ, ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΠΑΤΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΠΥΡΕΣ .....ΑΣΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΡΕΜΑΣΜΑ, ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΜΑΣ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. 28 Απρ 2010 4:52:00 μ.μ.

    ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΣΚΕΠΤΕΣΑΙ ...
    ΠΕΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΡΑ ΣΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΣΤΑ 450.000.000.000 !!!!

    ΤΩΡΑ, ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΞΕΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ...
    Ε ???
    ΑΣΕ, ΘΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ, Ε ???

    ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΏΒΡΑΚΑ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Το μένος που εξέμπεμψε ένας απαράδεκτος συντάκτης εις βάρος του σχόλιου μου...γιατί δεν έγινα πιλότος, που κινδυνεύω εγώ.........και το άλλο σχόλιο για το ποιός θα σκοτωθεί πρώτος και ποιός θα κρυφτεί στα ορύγματα σε μια δύσκολη στιγμή, με ωθούν να συνεχίσω:
    Σχετικά με την απαράδεκτη επίθεση του αηθούς συνανθρώπου(εύχομαι όχι συναδέλφου), γιατί δεν έγινα πιλότος θα ήθελα να τον συνετίσω λέγοντας του ότι τα τελευταία 15 χρόνια οι σχολές των Αξιωματικών Εδάφους και των Υπαξιωματικών της Αεροπορίας έχουν βάση πολύ πολύ μεγαλύτερη από αυτήν των Ιπταμένων.Αν ανατρέξω ακόμα πιο πίσω όλοι γνωρίζουμε ότι παλαιότερα για να εισέλθεις σε στρατιωτικές σχολές δεν υπήρχε ο θεσμός των εξετάσεων.
    Οπότε , καλοπροαίρετα πάντα προκαλώ τον όποιο με αμφισβητεί να ανατρέξει στις βάσεις των Πανελληνίων εξετάσεων να δεί ότι ακόμα και οι ταπεινοί Υπαξιωματικοί είναι πιο καλοί στη βαθμολογία από τους κατακτητές του εναέριου χώρου μας.
    Συμπερασματικά, θα ήθελα κλείνοντας να ενημερώσω τους αγαπητούς αναγνώστες ότι μπορούσα να γίνω και γω Ιπταμενος, όπως και όλοι οι Αξιωματικοί-Μηχανικοί και Υπαξιωματικοί της Πολεμικής Αεροπορίας αλλά δεν τη δήλωσα σαν σχολή γιατί πάντα ήθελα να αποτελώ τη ΒΑΣΗ σε οτιδήποτε μπορούσα μόνος μου να οικοδομήσω, χωρίς να εξαρτάμαι από την υπογραφή του όποιου τεχνικού Υπαξιωματικού για να μου δώσει την άδεια να πετάξω!!!!!
    Και στο κάτω κάτω της γραφής, για το αν εγώ θα μπω στο όρυγμα, την ώρα που κάποιος θα καλείται να πετάξει....για τους παλαιοτέρους......ας θυμηθούμε πρώτον κάποιους τη βραδυά των Ιμίων και κατά δεύτερον οι επιλογές είναι για τους ανθρώπους(δεν νομίζω κανείς από τους εκλεκτούς χειριστές μας να πιέστηκε να καταταγεί στην Π.Α. χωρίς την θέλησή του!!!!!!!
    Και τώρα κλείνω και λέω....δεν είναι ώρα για λιποψυχίες κλάματα και λευκές απεργείες!!!!Μας βλέπουν οι απέναντοι και γελάνε!!!!!Σε λίγο θα μας αποκαλούν και ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ!!!
    ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!!!!ΜΑΣ ΕΚΘΕΤΕΤΕ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ!!!!ΣΑΣ ΚΟΨΑΝΕ 500 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ 4000 ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΝΑ ΚΛΑΙΤΕ!!!!!!!
    ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ-ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΑΘΡΟΓΡΑΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ.ΕΧΩ ΑΔΕΡΦΟ ΙΠΤΑΜΕΝΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΤΑ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΚΟΥΩ ΧΡΟΝΙΑ.
    ΟΤΑΝ Η ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. 6:08:00 μ.μ.
    ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΜΑΛΑΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΚΩΤΩΘΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΙΛΟΤΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΠΑΝΕ ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΚΤΛΠ.ΑΝΤΕ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΚΥΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΑΝΕ ΤΑΡΙΦΕΣ ΤΩΝ ΑΙΘΕΡΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Eπιτελους και μια αληθεια. Μπραβο στον συντακτη. Ετσι και χειροτερα ειναι τα πραγματα. ΣΥΝΤΕΧΝΕΙΑ με ολη τη σημασια της εννοιας. Εαν τους κοντραρεις καηκες. Ειναι η τριτη φορα που με υπογειες διαδρομες το συνολο των ηρωων συνταχθηκε σε κοινη σταση.
    Κ Υπουργε ΚΑΡΑΤΟΜΗΣΤΕ ΤΩΡΑ την κεφαλη του Σωματος. Ειναι η ευκαιρια για πραγματικο εκδημοκρατισμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Δεν ξέρω ποια ειδικότητα είσαι εσυ που γράφεις αυτά τα λόγια, αλλά δεν εέχεις καταλάβει ότι το ΠΤΗΤΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑΣ !!!! Αυτη είναι η διαφορά μας. Εσύ ίσως είσαι σε κάποιο γραφείο και πίνεις τον καφέ σου ενώ εμείς όταν πάμε για πτήση, δεν ξέρουμε αν θα ξαναγυρίσουμε. Για αυτό σε παρακαλώ ασχολήσου με κάποιο άλλο θέμα και όχι με θέματα που δε σε αφορούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. @ 6:55:00 μ.μ.
    Οι γυναίκες δεν μπορούν γίνουν πιλότοι μαχητικών γιατί ο γυναικείος εγκέφαλος δεν έχει καλή αντίληψη του χώρου δεν τις βλέπεις πως οδηγούν στο δρόμο ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΑΙ ΠΙΚΡΑΜΕΝΕ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕ,
    ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΛΙΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ
    ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΠΤΑΜΕΝΟΥΣ ΜΑΘΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.
    ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΙΠΤΑΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ, ΜΟΝΟ ΕΝΑ 20% ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΙ ΣΤΙΣ ΥΨΗΛΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΤΑΕΙ ΜΕ ΣΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΝΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΠΟΛΛΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΤΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, ΚΙ ΕΣΥ ΚΙ ΕΓΩ,ΚΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ.
    ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΠΙΣΘΕΝ ΟΥΤΕ ΠΟΡΤΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ.
    ΣΥΝΕΠΩΣ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΑΞΕΙ, ΟΠΟΙΑΝΟΥ ΓΥΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝΗΨΙΟΣ ΝΑΝΑΙ, ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ Η ΤΟΝ ΚΟΒΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΕΣ.
    ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ,
    ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ, ΕΝΑ ΑΟΡΑΤΟ ΧΕΡΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΛΗΡΩΤΙΔΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΙΠΤΑΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑΕΙ ΔΥΟ, ΤΡΙΑ, ΠΕΝΤΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΤΟΥΝ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.
    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ, ΟΥΤΕ ΚΙ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΙΠΤΑΜΕΝΟΣ, ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΟΥ ΑΝ ΠΕΤΟΥΣΕ ΜΕ PHANTOM H F-16.
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΣΥ ΜΕ ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΘΑ ΔΕΧΟΣΟΥΝ ΝΑ ΜΠΕΙΣ Σ ΑΥΤΗ ΤΗΗ ΚΛΗΡΩΣΗ?
    ΚΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ, ΠΡΟΤΑΣΣΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΟΙΡΑ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΚΙΑΖΕΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΥΧΝΑ ΘΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΕ ΚΑΙΡΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΠΟΥ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΟΜΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ .
    ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΠΕΡΙΚΟΠΕΙ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΛΕΙ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ,
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΟΜΩΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΠΕΡΙΚΟΠΤΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 10%
    ΚΑΙ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟ 30%.
    ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ?
    ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙΣ?
    ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ?
    Ο ΜΗΝΙΑΙΟΣ ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ 1300 ΕΥΡΩ ΑΝΤΕ ΚΑΙ 1000 ΤΟ ΠΤΗΤΙΚΟ, ΣΥΝΟΛΟ ΛΙΓΩΤΕΡΑ ΤΗΣ ΑΕΡΟΣΥΝΟΔΟΥ.
    ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ.
    ΝΤΡΟΠΗ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.
    ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΣΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΠΟΣΑ Ο ΑΛΛΟΣ, ΑΛΛΑ Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ,
    ΟΙ ΠΡΟΊΣΤΑΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΚΛΕΨΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΕ ΚΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΒΙΛΛΕΣ.
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΠΤΑΜΕΝΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.
    ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΤΟΥΣ ΖΗΛΕΥΕΙΣ ΤΟΣΟ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ Ο ΙΔΙΟΣ Η ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΙΠΤΑΜΕΝΟΣ.
    ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΤΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΤΑΕΙ, ΑΝ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΗΚΕ ΚΑΛΑ Η ΑΝ ΕΠΕΣΕ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΤΟΥ ΚΙ ΑΝ ΣΩΘΗΚΕ.
    ΤΟΤΕ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. εσεις μαχεστε και πληρωνεστε. ολος ο υπολοιπος στρατος που θα πεσει κι ναυτος πρωτος στην μαχη γιατι δεν πληρωνετε ρε λαμογια? γιατι του εχουν εμφυσησει αδολο πατριωτισμο. ενω εσεις κανατε τον πατριωτισμο επαγγελμα. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. 28 Απρ 2010 7:23:00 μ.μ.

    ΑΨΟΓΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ 2 ΧΡΌΝΙΑ ΘΗΤΕΙΑΣ ΣΤΟ ΕΒΡΟ (ΔΩΡΕΑΝ ΘΗΤΕΙΑ)ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΙΜΑ ΜΗΠΩς ΜΕ ΠΙΑΣΑΝΕ ΚΟΡΟΙΔΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΑΝΑΛΟΓΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΥΟ ΚΛΑΔΟΙ ΤΩΝ ΕΔ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥς ΘΕΜΑ. ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΣΕΙ ΤΟΥς ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΤΩΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΤΗΤΙΚΟ, ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ ΚΛΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Αντί να ομονοούμε, τρωγόμαστε μεταξύ μας. Αγαπητέ αρθρογράφε αν αύριο κοβόταν το πτητικό από τους ιπτάμενους νομίζεις ότι θα έβλεπες έστω και ένα Ευρώ στον μισθό σου από αυτά που θα κέρδιζε το κράτος; Για εμένα από τους λίγους που έχουν μείνει για τους οποίους να υπερηφανεύομαι στη χώρα μας είναι οι πιλότοι της Π.Α.
    Το επίδομά τους σε πειράζει. Τα εκατομμύρια Ευρώ μίζες σε προμήθειες οπλικών συστημάτων που αρπάζουν τα λαμόγια-πολιτικοί που πραγματικά σου μειώνουν τον μισθό, το αξιόμαχο, την αξιοπρέπεια κλπ δεν σε ενοχλούν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Πολλά μπορω να καταλάβω, ΑΛΛΑ άν τους κακομεταχειρίζονται, τους βρίζουν, τους υποτιμούν και τους αποκαλούν μιάσματα (τους μηχανικούς) ΤΟΤΕ μάλλον κάποιο λάθος κάναμε με τους ιπτάμενους "ήρωες".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ο ΦΙΛΟΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΑΙΟ.ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΔΥΟ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ. ΕΙΝΑΙ ΗΡΩΕΣ ΟΙ ΠΙΛΟΤΟΙ ΕΝΩ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ,ΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΡΗΝΗΣΕΙ ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΛΑΨΕΙ ΜΑΝΕΣ.ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΝΑ ΜΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΟΥΤΕ ΠΤΗΤΙΚΟ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝΕ ΟΥΤΕ ΤΡΙΠΛΟ ΦΥΛΛΟ ΠΟΡΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ READINES (HΜΑΡΤΟΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΣΥΠΟΣΤΑΤΟΙ) ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΤΑΝΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ COCPIT ΑΠΟ ΑΝΘΣΓΟΙ ΘΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΟ ΠΤΗΤΙΚΟ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥΣ ΛΕΟΝΤΑΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΠΩΣ ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΝ,ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΗΡΩΕΣ ΠΟΥ ΔΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΟΤΑΝ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΕ, ΟΤΑΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΑΠΟ ΣΚΑΛΩΣΙΕΣ Η ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΤΑΚΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΗ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. telika o kathe ellinas koitaei tin parti tou alla stis dhlwseis oloi einai yperpatriwtes kai orthodoxotatoi xristianoi vevaiws vevaiws

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. διαβαζω απαντησεις ιπταμενων . τι ταπεινοτης κυριοι που εχετε. και λιγα σας δινουμε για να μπαινουν οι τουρκοι στον εναεριο χωρο. οκ εισαστε σουπερμαν , θεοι, κατεβειτε τωρα απο τον θρονο που σας εχουν στησει. ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟΔΕΙΞΑΤΕ ΟΤΙ ΥΠΕΡΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ. ΤΑΡΙΦΕΣ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΕΙΣΤΕ.
    Υ.Γ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΟΙ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙς ΤΟΥ ΕΝΑΕΡΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΜΑΣ. ΚΑΤΙ ΜΥΡΙΖΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΣΩΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΝΑ ΜΕΤΑΤΑΓΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΕ, ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΑ 65!
    ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ!

    ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΝΤ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ !!!!
    ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΕΙ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ειμαστε οι κλασσικοι οι ΜΑΛΑΚΕΣ οι ελληνες χιλιαδες χρονια τα ιδια και τα ιδια μουρμουρα,φαγωμαρα,γκρινια,
    κακομοιρια και μαλακια που μας δερνει.
    Δεν κοιταμε που μας εχουν σκισει τα βαρδουλα τοσα χρονια ολα τα αρχιλαμογια καθομαστε και τρωγομαστε ποιος περνει λιγοτερα και ποιος περισσοτερα.
    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΡΙΞΕΙ ΦΩΝΑΞΤΕ ΒΓΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑΤΙ Η ΠΟΥΤΣΑ ΕΦΤΑΣΕ ΩΣ ΤΙΣ ΑΜΥΓΔΑΛΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. 1) τα τελευταία 15 χρόνια στις Πανελλήνιες, η βάση για την εισαγωγή στην σχολή Ικάρων είναι πολύ πολύ μικρότερη από αυτήν των Υπαξιωματικών. Από αυτό συνεπάγεται ότι όλοι οι σημερινοί Υπαξιωματικοί θα μπορούσαν να ήταν Ιπταμενοι, ενώ αντίθετα οι Ιπτάμενοι δεν θα μπορούν να γινουν Υπαξιωμάτικοι, γιατί θα έπρεπε να είχαν εξασφαλίσει ψηλότερη βάση στις εισαγωγικές εξετάσεις. Σχήμα για πολλούς οξύμωρο, αλλά απόλυτα αλήθες!!!!!
    2) Δεν γίνεται να αναφερόμαστε στο σώμα της Πολεμικής Αεροπορίας και να διαχωρίζονται επιλεκτικά οι Ιπτάμενοι από τους Μηχανικούς και τους Υπαξιωματικούς. Δεν γίνεται η εργασία και το έργο που εκτελούν οι Ιπτάμενοι καθημερινά να ανάγεται σε ύψιστο πατριωτικό λειτούργημα και ο καθημερινός μόχθος των υπολοίπων να αγνοείται επιδεικτικά.
    3) Καλό και φρόνιμο θα είναι οι εκλεκτοί κύριοι χειριστές να στέκονται δίπλα στις ανησυχίες των Υπαξιωματικών και Μηχανικών συναδέλφων τους, γιατί με την αυτονόμησή τους στα πάντα, ωθούν τους υπόλοιπους να γίνουν περισσότερο αναλυτικοί και όχι εχέμυθοι για πολλά και διάφορα που αφορούν αυτην την γαλαζοαίματη κάστα.
    4) ΣΥΝΕΣΗ και ΟΜΟΨΥΧΙΑ , λοιπόν για να συνεχίσει η ΠΑ να επιτελεί το καθήκον της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΣΤΡΑΤΟΣ ΛΑΟΣ ΑΔΕΛΦΩΜΕΝΟΙ

    Πάρτε το χαμπάρι πέρα από:

    Τους πολιτικούς της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΌΓΙΑ που όλα αυτά τα χρόνια πλουτίζουν από τα Δανικά που παίρνει ή χωρά χωρίς να δημιουργεί ανάπτυξη ,

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΖΑΝΙ

    Και το θέμα δεν είναι ποιον θα χτυπήσει η Κρίση ου δημιουργήσανε

    ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ.

    ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ.

    Σας περιμένουμε όλους στους ΔΡΟΜΟΥΣ, (άναρχα).

    Η Ελλάδα θα ανακάμψει όταν πάνω από τις μαζικές διαδηλώσεις του λαού της, θα πετάνε τιμητικά τα Αεροπλάνα της Μελλοντικής ΛΑΪΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. «Γιατί χαίρεται ο κόσμος και χαμογελά πατέρα;»

    Αυτό που θα διαβάσετε παρακάτω είναι η προκήρυξη της κατοχικής «κυβέρνησης» Τσολάκογλου, που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα της «κυβέρνησης», στις 29 Απρίλη του 1941.

    «Μετά την κατάληψιν των Αθηνών υπό του γερμανικού στρατού δε δύναται να γίνει ουδείς πλέον λόγος περί συνεχίσεως του αγώνος. Πρέπει να αναλάβωμεν την τύχη της χώρας σθεναρώς εις τα χέρια μας και να ατενίζωμεν κατάματα τη σκληράν πραγματικότητα. Διά να ανταποκριθώμεν εις αυτά αποφάσισα να σχηματίσω υπό την προεδρίαν μου κυβέρνησιν. Αυτή θα είναι η μόνη νόμιμος κυβέρνηση εν Ελλάδι και θα έχει ως εντολήν και μοναδικόν προορισμόν, τη συγκαταθέσει των δυνάμεων κατοχής, να αποκαταστήσει την ησυχίαν και την τάξιν εις τον δυστυχισμένον αυτόν τόπον και να χαρίσει στον ελληνικόν λαόν την ασφάλειαν διά μιας υπευθύνου και δραστηρίας ενεργείας, ώστε κανείς να μην αισθάνεται τον εαυτόν του (…) ως απροστάτευτον».

    69 χρόνια μετά ήρθε και πάλι επιτέλους η ώρα ώστε κανείς Έλληνας να μην αισθάνεται απροστάτευτος. Ο Έλλην πρωθυπουργός Γιώργος ΙΙ Παπανδρέου III έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Θα προστατεύσω τη χώρα μου». Υπάρχει πάντως μια αξιοσημείωτη διαφορά μεταξύ των δύο ηγετών. Ο Τσολάκογλου δήλωσε τα παραπάνω ατιμάζοντας τη στρατιωτική του στολή και την ως τότε προσωπική διαδρομή προκειμένου να διοριστεί πρωθυπουργός από τους Γερμανούς προστάτες που είχαν καταλάβει τη χώρα. Ο κ. Παπανδρέου εξελέγη πρωθυπουργός από τον ελληνικό λαό βάσει ενός συγκεκριμένου προεκλογικού προγράμματος και κατόπιν προσκάλεσε τους Γερμανούς και Αμερικανούς προστάτες. Είναι πασιφανές λοιπόν ότι δεν ατίμασε τίποτα και κανέναν. Άλλωστε το παλιό ερώτημα «Γιατί χαίρεται ο κόσμος και χαμογελά πατέρα;» έχει βρει ήδη την απάντησή του όταν παντού, στους δρόμους, τους τόπους εργασίας, τα σπίτια, τα λειβάδια, τα βουνά και τους λόγκους, όλοι οι Έλληνες τραγουδούν λυτρωμένοι, με δάκρυα χαράς, τον παντοτινό ύμνο του σοσιαλιστικού κινήματος:

    Ο ήλιος ο πράσινος, Ο ήλιος π’ ανατέλλει, Μας οδηγεί

    Εμπρός στον αγώνα για μια Ελλάδα Λεύτερη, Σοσιαλιστική

    Ελάτε μαζί μας και όλοι αδελφωμένοι να πάμε μπροστά

    Κι άμα σταθούν εμπόδιο σ’ αυτή μας τη πορεία, το δίκιο μας φωτιά

    Πυρωμένες ρομφαίες, Πυρωμένα σπαθιά

    Ο λαός των ελλήνων πήρε απόφαση πια

    Δε θ’ αφήσει ποτέ σκλάβο να τον κρατούν

    Λαϊκή Κυριαρχία Εθνική Ανεξαρτησία, Όλοι-όλοι ζητούν (ΔΙΣ)

    Μαζί οι εργάτες, μαζί οι αγρότες και οι φοιτητές

    Χιλιάδες υπάλληλοι καταπιεσμένοι και οι μαθητές

    Ένας λαός, μία ψυχή, Σε μια κοινωνία σοσιαλιστική (ΔΙΣ)

    Ο ήλιος ο πράσινος, ο ήλιος π΄ανατέλλει, Μας οδηγεί

    Εμπρός στον αγώνα για μια Ελλάδα Λεύτερη, Σοσιαλιστική

    Ο ήλιος ο πράσινος, ο ήλιος π΄ανατέλλει, Μας οδηγεί (ΤΡΙΣ)

    Και βέβαια οι διαχρονικά δεινοπαθούντες Άρχοντες ζητάνε ξανά από τον λαό να καταλάβει.

    «Όταν κάποιος κάνει κάποια παλιανθρωπιά σε κάποιον, έχει την αξίωση ο δεύτερος κάποιος να κατανοήσει την αδήριτη ανάγκη που ωθεί τον πρώτο στη διάπραξη της παλιανθρωπιάς»
    Μ. ΚΑΡΑΓΑΤΣΗΣ (στο «10»)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. @@@ 29/11: 38 π.μ.

    Νά μήν γράφης αναλήθειες.
    Τό 1967,όταν έδιδα στήν σχολήν Ικάρων διά Ιπτάμενος,πρίν από τίς εξετάσεις σέ μαθήματα θετικής κατεύθυνσης,επί τρείς ημέρες,ευρισκόμεθα μέσα στήν σχολήν στό Τατόϊ καί περνάγαμε τά διάφορα τέστ (ψυχίατρος ό αντ/ρχος Μήνης).
    Σέ πληροφορώ λοιπόν,ότι από τούς 1200 υποψηφίους,απο τίς ιατρικές εξετάσεις,πέραν τών ψυχολογικών,''εκόπησαν'' οί 600 καί μετά από τά ψυχολογικά τέστ,από τούς 600 έμειναν μόνον 220 διά νά διαγωνισθούν μετά στά αθλητικά αγωνίσματα (εκόπησαν άλλοι 50) κι από τούς επιτυχόντες,δηλαδή
    220-50=170 θά διεγωνίζοντο ανά μάθημα,διεκδικώντας 110 θέσεις μόνον,επί τού αρχικού αριθμού,τών υποψηφίων.
    1/10 ήτο ή αναλογία καί τούτο διά προφανείς λόγους,πού άλλος σχολιαστής έχει αναλύσει ανωτέρω.
    Επίσης έδιδαν καί διά τήν Σ.Μ.Α. άλλοι 100 υποψήφιοι,οί οποίοι όμως ιατρικώς αντιμετωπίσθησαν μέ άλλα κριτήρια (π.χ. όραση κ.λ.π) καί εισήχθησαν μόνον 12!!!!
    Από τούς 110 δέ επιτυχόντες (Σεπτέμβριο) τόν Απρίλιον τού
    1968, είχαν ''κοπεί'' ήδη 50,ώς ΑΝΙΚΑΝΟΙ ή εδήλωνα ψυχιατρικούς λόγους διά νά φύγουν,διότι δέν ''αντεχαν'' τίς συνθήκες γενικώς τής εκπαίδευσης καί μετεγράφησαν σέ άλλες σχολές (ΑΕΙ ή στρατιωτικές Ευελπίδων-Σ.Ν.Δ.).
    Φυσικά κι οί εναπομείναντες,από τήν είσοδον τους στήν σχολήν μέχρι σχεδόν τήν αποστρατεία (αναφέρομαι κυρίως στούς ιπτάμενους),
    συνεχώς ''σπουδάζουν-διαβάζουν-ενημερώνονται-εκπαιδεύονται-κινδυνεύουν.
    Αυτές τίς φυσικές ικανότητες,
    ουδείς δύναται νά αμφισβητήση.
    Αντιθέτως θά έλεγα.
    Όπως καταλαβαίνεις λοιπόν,ακόμη κι ό Αινστάιν νά ήσουν ή ό Αρχηγός Αντωνάκος νά ήτο πατέρας σου,εάν δέν διέθετες τίς πρόσθετες φυσικές ικανότητες,δέν ''πέρναγες διά ιπτάμενος καί δή τών μαχητικών''.
    Επομένως,όσο κι εάν σού ''κακοφαίνεται'' καμμία σύγκριση ποιότητας + φυσικών ικανοτήτων,είναι δυνατόν νά γίνη μέ κανέναν άλλον επαγγελματίαν,σέ οποιοδήποτε άλλον χώρον κι εργάζεται.
    Φυσικά δέν αναφέρομαι καί στήν παιδιόθεν τρέλλα διά τήν πτήση-α/φ,αλλά καί τό μέγεθος τής αγάπης των διά τήν Πατρίδα,πού τούς χαρακτηρίζει.
    Είναι κοινη παραδοχή,ότι οί πιλότοι είναι ΑΠΛΩΣ ΥΠΕΡΒΑΤΙΚΟΙ.
    Επομένως σταματήστε τίς συγκρίσεις,διότι χρειάζεται ΑΡΧ@@@ ΚΙ ΑΡΕΤΗ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΩΣΤΕ ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Μάλιστα, ανέλαβαν ρόλο τα κομματικά κοπρόσκυλα, για να δικαολογίσουν τις βλακίες του Βενιζέλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΟ 1967 ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΑΡΧ@@@@ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ, ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ ΑΥΤΩΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΦΡΟΝΗΜΑΤΩΝ ,ΝΑ ΗΣΟΥΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΝΑ (ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΗ)ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ. ΑΣ ΜΗ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΕΥΠΑΤΡΙΔΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΗΤΑΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΕΚΟΥΣΙΑ Η ΑΚΟΥΣΙΑ (ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΟΓΩ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ)ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΙΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΚΟΥΣΤΟ, ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ !

    ΕΝΑΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΚΟΥΣΤΟ, ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ !

    ΕΝΑΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ..
    29 Απρ 2010 6:34:00 μ.μ.

    ΠOIA EINAI Η ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΩΝ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ?
    ΜΗΠΩΣ ΟΤΑΝ ΗΣΑΣΤΑΝ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΟΝΟ ΤΕΤΟΙΑ ΛΟΓΙΑ ΛΕΓΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΣΑΣ , ΔΗΛ ΝΑ ΣΙΩΠΟΥΝ ΟΠΩΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΣΙΩΠΟΥΣΑΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ?
    ΜΗΠΩΣ ΣΑΝ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΕΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΣ ΣΑΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΙΑ?
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΖΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥ?
    ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΗΣΑΤΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΝΟΜΙΜΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ.

    ΑΛΛΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ,ΜΗ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Gia na leme ta pragmata me to onoma tous

    1) Ta aeroplna den prosgionontai mona tous opote an den boreis opoios kai an eisai perneis podi

    2)Afou oi kurioi Ypax tis stia pianan eukola tis vaseis tis S.I tou tmimatos IPT giati den epelexan na ginoun Iptamenoi (Mipws lew egw tous elege i manoula tous pou 8a pas ekei paidi mou pou einai epikundina i mipws den i8elan na mox8isoun kai polu gia na ta kataferoun )

    3)Exete dei koirioi a3koi idikotites/Ypax/ova/epi polous Iptamenous mesa sta Ypiresiaka leoforia ta opoia kataklizete stis 14:30 ka8e mera? Na sas apsdisw mallon oxi giati suni8os to wrario tou Iptamenou mazi me autou tou texnikou mias moiras einai suni8ws 12wro oso gia tous ypoloipous twn allon epistasiwn den noeitai doulia meta tou wrariou 14:30 fugame....

    4)Ta dipla xronia o iptamenos ta plirwnei me diples eisfores ka8e mina kai se 35 xronia exei plurwsei gia 70 xronia eisfores oi opoies den einai adapodotikes stin sydaxi tou.

    5)O iptamenos pou milaei asxima stous ifistamenous tou einai o idios pou 8a milisei kai suberifer8ei polu poio asxima se newterous iptamenous.
    Den nomizw oti an8rwpoi pou erxontai se epafi ka8imerini me iptamenous stis pistes exoun na poun kati gia tin suberifora tous stin pliopsifia tous.

    6)Kaneis Iptamenos den to paizei Iroas, an aytos o oros xrisimopoieitai apo ta mesa kai ton lao gia auto den ftene oi iptamenoi.

    7)Nai me tin idia logiki oso iroas einai enas iptamenos pou exase tin zwi tou toso einai kai enas texnikos.

    8)Nai oi texnikoi einai polu simadiko kommati tis PA kommati me diafora provlimata sta opoia i igesia tou oplou 8a eprepe na sta8ei dipla. Gia to an to kanei i igesia auto i oxi den eu8inontai oloi oi Iptamenoi alla suggekrimenoi.

    9) To epidoma legetai ptitiko epidoma kai auto didetai mono se osous exoun tin idikotita tou iptamenou gia oso tin exoun.
    To epidoma auto den einai epidoma au3isis tou mis8ou, an kai gia auto didetai, alla einai epidoma pou didetai se osous petane toulaxiston 60 wres ton xrono(polu ligotero dil apo tis 180-250 pou peta enas iptamenos kata meso oro ton xrono)
    Dikaiouxoi einai mono oi 1500 en energia iptamenoi a3iomatikoi tis P.A an kai gia logous au3isis twn apodoxwn tou proswpikou tis PA to epidoma ayto xaristika dinotan apo tin igesia tou oplou kai se texniko proswpiko otan auto epivivazontan se kapoio metagwgiko aerskafos akoma kai ws epivatis se kapoio dromologio.
    I P.A pernei suggekrimeno poso apo to Ypourgio oikonomikwn gia tin plirwmi tou epidomatos autou to opoio sto telos to moirazontan oi 1500 peripou iptamenoi me peripou 14.000 texnikous, epivates metagwgikwn afwn.

    10)Mia eukoloteri moira apo autin twn maxitikwn einai auti twn purosvestikwn pou ka8ontai olo to kalokairi kai auti twn elikopterwn. To ptitiko enos iptamenou se purosvestika kai elikoptera einai 3400€ to e3amino kai autos o an8rwpos einai 2 evdomades to mina se kapoio nisi i makria apo to spiti tou se epifilaki apo to prwto fws ews to teleutaio.

    11)Meta8esei exei enas texnikos oses kai enas iptamenos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *