GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρωταπριλιά και ...διάσημοι ψεύτες

Από το http://news24gr.blogspot.com/ . ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΤΕ Μια και δεν είχα κανα καλό ψέμα να ξεστοκάρω είπα να αναφέρουμε μερικούς διά...

Από το http://news24gr.blogspot.com/
.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΤΕ
Μια και δεν είχα κανα καλό ψέμα να ξεστοκάρω είπα να αναφέρουμε μερικούς διάσημους ψεύτες (ΕΚΤΟΣ απο τους ΓΝΩΣΤΟΥΣ 300 της Βουλής)
1.Ψευτοθώδορος
Ο Ντίνος Ηλιόπουλος στην ταινία Ζητείται ψεύτης. Και ας θυμηθούμε μερικές κορυφαίες ατάκες
Ηλιόπουλος: «Μπορώ τώρα να δω τον κύριο Φερέκη;»
Κυριακού: «Δυστυχώς απουσιάζει.»
Ηλιόπουλος: «Μα τι λέτε κυρία μου. Αφού η υπηρεσία σας είπε πριν λίγο ότι ήταν εδώ.»
Κυριακού: «Τέλος πάντων, ποιον θα πιστέψετε, την υπηρεσία μου ή εμένα;»
Ηλιόπουλος: «Μάλλον την υπηρεσία σας!»
Κυριακού: «Ακούστε κύριε μου. Πολύ θάρρος δεν πήρατε;»
Ηλιόπουλος: «Κυρία μου, εγώ δεν ήρθα εδώ για να εισπράξω ψέματα. Για να...

πουλήσω ήρθα»
Κυριακού: «Μα σας είπα κύριε ότι ο άντρας μου απουσιάζει.»
Ηλιόπουλος: Να το λέτε κυρία μου αλλά να μην επιμένετε. Τι διάβολο, συναγωνισμό θα μου κάνετε; Στο κάτω κάτω έχουμε και επαγγελματικό φιλότιμο.»
Ηλιόπουλος: «Έχω μια συστατική επιστολή για να αναλάβω το ιδιαίτερο γραφείο του κύριου Φερέκη.»
Κυριακού: «Α, για ιδιαίτερος, ε; Και τι προσόντα έχετε;»
Ηλιόπουλος: «Επιτρέψτε μου να συστηθώ. Θόδωρος Πάρλας, γνωστός ως Ψευτοθόδωρος.»
Κυριακού: «Μπα. Και καμαρώνετε, βλέπω!»
Ηλιόπουλος: «Μα είναι να μην καμαρώνω; Εγώ κυρία μου δεν είμαι ένας τυχαίος ψεύτης όπως τόσοι και τόσοι άλλοι τίμιοι και ευυπόληπτοι πολίτες. Εγώ είμαι ένας ψεύτης με ταλέντο.»
Κυριακού: «Δηλαδή το καυχιέστε που είστε ψεύτης;»
Ηλιόπουλος: «Ναι, γιατί απορείτε;»
Κυριακού: «Κι όλα αυτά μου τα 'πατε για να κερδίσετε την εμπιστοσύνη μου;»
Ηλιόπουλος: «Γιατί όχι; Είμαι ένας πολύ ειλικρινής ψεύτης. Για την ακρίβεια ο πιο ειλικρινής που θα μπορούσατε να βρείτε.»
Κυριακού: «Και τι επάγγελμα κάνατε ως τώρα;»
Ηλιόπουλος: «Ψευδομάρτυς!»
Κυριακού: «Μπα, και δε σας άρπαξε κανένας δικαστής;»
Ηλιόπουλος: «Τι λέτε κυρία μου, εδώ με τρόμαξαν δικαστές και δικηγόροι!»
Κυριακού: «Κι από αυτό το επάγγελμα ζούσατε;»
Ηλιόπουλος: «Όχι, όχι, έκανα το δημοσιογράφο.»
Κυριακού: «Και σε ποια εφημερίδα γράφατε τα ψέματά σας;»
Ηλιόπουλος: «Στην "Αλήθεια".»
Κυριακού: «Κι αφού τα καταφέρνατε τόσο καλά στην πατρίδα σας γιατί ήρθατε στην Αθήνα;»
Ηλιόπουλος: «Οι φίλοι μου με φάγανε. Πήγαινε στην Αθήνα που έχουν πολύ μεγαλύτερη πέραση τα ψέματα για να προκόψεις.»
Κυριακού: «Κι έτσι ήρθατε στην Αθήνα»
Ηλιόπουλος: «Ναι, μάλιστα. Πήγα κατ’ ευθείαν σ’ ένα φτασμένο πατριώτη μου αλλά αυτός δε με χρειάζεται.»
Κυριακού: «Γιατί;»
Ηλιόπουλος: «Είναι δικηγόρος, είναι πιο ψεύτης κι από μένα!»
Κυριακού: «Λυπάμαι κύριε Θόδωρε, αλλά εγώ προσωπικά αντιπαθώ τα ψέματα.»
Ηλιόπουλος: «Τι λέτε κυρία μου; Γυναίκα και να αντιπαθεί τα ψέματα, γίνεται ποτέ; Οι γυναίκες είναι γεννημένες ψεύτρες! Έπειτα, μαντάμ, το ψέμα είναι ταλέντο, είναι δώρο Θεού, είναι δυνατόν να το αντιπαθείτε; Απόδειξη ότι οι μεγαλύτεροι συγγραφείς του κόσμου είναι μεγάλοι ψεύτες.»
Ηλιόπουλος: «Όχι κύριε. Ο κύριος Φερέκης δεν είναι εδώ. Έχει ανέβει στα ανάκτορα! Όταν γυρίσει θα σας δεχτεί.»
Γραμματέας: «Ποιος ήτανε;»
Ηλιόπουλος: «Ένας. Δεν έχει σημασία. Εγώ με τα ανάκτορα που του είπα, τον θάμπωσα.»
2.Πινόκιο.
Ο Πινόκιο είναι ο κεντρικός ήρωας του ομώνυμου ιταλικού παραμυθιού, μια ξύλινη κούκλα που έφτιαξε ο Τζεπέτο για να του κάνει παρέα στη μοναχική ζωή του. Μια καλή νεράϊδα λυπήθηκε τον Τζεπέτο, έδωσε ζωή στην κούκλα και έτσι ο Πινόκιο έγινε πραγματικό αγόρι.
Χαρακτηριστικό του παραμυθιού είναι πως κάθε φορά που ο Πινόκιο έλεγε ψέματα, μεγάλωνε η μύτη του. Το παραμύθι γράφτηκε από τον Κάρλο Κολόντι που γεννήθηκε στην Φλωρεντία το 1826. Το πρωτότυπο γράφτηκε το 1883 και δεν πρόκειται για μια "παιδική" ιστορία. Είναι έργο βαθιά ειρωνικό και για αυτό ο Ιταλός φιλόσοφος Μπενεντέτο Κρότσε επέμενε πως πρέπει να το διαβάσει όποιος θέλει να θεωρεί τον εαυτό του καλλιεργημένο άνθρωπο.
3.Βαρόνος Μινχάουζεν
Ίσως ο μεγαλύτερος και διασημότερος ψεύτης όλων των εποχών. Οι περίφημες ιστορίες του εκδόθηκαν για πρώτη φορά του 1785 στην Αγγλία, ανώνυμα, από τον Ρούντολφ Έρικ Ράσπε. Ο ήρωας αυτών των ιστοριών ήταν υπαρκτό πρόσωπο -ο βαρόνος Κάρολος Φρειδερίκος Ιερώνυμος φον Μινχάουζεν, ένας άνθρωπος που το ταλέντο του στην αφήγηση φανταστικών περιπετειών ήταν ευρύτατα γνωστό.
4.Παιδιά στο σχολείο
Κυρία κυρία δεν πρόλαβα να διαβάσω γιατί είχαμε καλεσμένους μέχρι αργά στο σπίτι και είχαν έρθει και τα ξαδέρφια μου και δεν μπορούσα να τα αφήσω μόνα Δικαιολογία που λέγαμε στο σχολείο που ακόμα τη λένε και που με τα χρόνια μου φαινόταν ολοένα και πιο αφελής .Μέχρι και σήμερα απορώ πως την δεχόντουσαν και απορρώ πως ακόμα τη δέχονται. Ίσως επειδή ήταν γεμάτη παιδική αθωότητα.
5.Κανονικά εδώ θα έπρεπε μπεί ένας καθρέφτης αλλά η τεχνολογίαέχει μείνει λίγο πίσω
Εγώ εσύ εμείς γιατί σίγουρα όλοι μας το λέμε το ψεματάκι μας.
Καλό μήνα

8 σχόλια

  1. Ειδηση

    Ακουγεται οτι ο δρ κουτσουκος εχει στειλει σε εφημεριδεs και μπλογκ την μηνυση κατα της "συμβουλου" της γιαννακου ευης μποτσαρη

    με τα παρανομα πτυχια και την παρανομη εκλογη και την κομπινα με τα εκατομμυρια ερωπαικων προγραμματων...

    η υπερkομματικη μαφια σε δραση...

    πολλοι φαγαν δεξιο-πασοκο-αρισtεροι!

    ξεβρακωνει το συτημα που καλυπτει τα μελη του!

    ολοι συγκαλυπτουν τις παρανομιες!!

    1 απριλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χαχααααα... ΑΥΤΟ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ....

    ΘΑ ΣΑΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ.....
    ΠΑΣΟΚΕ ΑΛΗΤΗ....... ΤΙ ΚΑΛΑ !!!!!!!
    200.000 μετατάξεις ή απολύσεις στο Δημόσιο

    Σαρωτικές αλλαγές στις εργασιακές σχέσεις στο Δημόσιο επέρχονται με νομοθετική ρύθμιση που έχει συμπεριληφθεί στο πολυνομοσχέδιο για τον «Καλλικράτη». Πάνω από 200.000 υπάλληλοι μετατάσσονται υποχρεωτικά ή και απολύονται τους επόμενους μήνες, εξαιτίας της κατάργησης χιλιάδων ανενεργών και ζημιογόνων οργανισμών των σημερινών δήμων. Η μεταρρύθμιση, προβλέπεται να έχει ολοκληρωθεί ως τις αρχές του νέου έτους.

    * Κλείνουν όλα ανεξαιρέτως τα Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου στους ΟΤΑ, ο αριθμός των οποίων αγγίζει τις 6.000. Κάθε δήμος έχει ανάλογα με τον πληθυσμό του από 5 ως και 50 ΝΠΔΔ. Αποστολή τους είναι η συντήρηση βιβλιοθηκών, η διοργάνωση εκδηλώσεων, η διαχείριση των ΚΑΠΗ και κληροδοτημάτων κτλ., ενώ πολλά δεν έχουν καν ουσιαστικό αντικείμενο. Μόνο στα Διοικητικά τους Συμβούλια έχουν τοποθετηθεί πάνω από 60.000 άτομα.
    Με τη ρύθμιση της κυβέρνησης επιτρέπεται σε κάθε νεοσύστατο «καλλικράτειο» δήμο να διατηρεί μόνο δύο Νομικά Πρόσωπα, ένα για την εξυπηρέτηση «κοινωνικών - προνοιακών αναγκών» και ένα για την άσκηση «πολιτιστικής, αθλητικής και εκπαιδευτικής δραστηριότητας» . Ετσι να νέα Νομικά Πρόσωπα δεν θα υπερβαίνουν σε καμία περίπτωση τα 700 ή 740.

    * Αναστέλλουν τη λειτουργία τους περίπου 1.800 δημοτικές επιχειρήσεις, οι οποίες σύμφωνα με μελέτη του Ινστιτούτου Τοπικής Αυτοδιοίκησης έχουν ετήσιο τζίρο περίπου 500 εκατ. ευρώ. Πολλές εξ αυτών είναι ανενεργές ή και ζημιογόνες. Στη θέση τους θα επιτρέπεται η σύσταση μόνο μιας δημοτικής επιχείρησης ανά δήμο, η οποία θα ονομάζεται «κοινωφελής δημοτική επιχείρηση». Δηλαδή θα περιοριστούν σε 350-370.

    * Εξακολουθούν, προσώρας, να λειτουργούν 46 μονομετοχικές ΑΕ, οι οποίες με βάση και τον νέο νόμο για τις προσλήψεις θα έπρεπε να κλείσουν, αλλά ο υπουργός Εσωτερικών κ. Ι. Ραγκούσης αποδέχθηκε σχετικό αίτημα των δημάρχων. Παράλληλα επαφίεται στη διακριτική ευχέρεια των δημάρχων το αν θα διατηρήσουν ή θα κλείσουν άμεσα τις πολυμετοχικές αναπτυξιακές εταιρείες.

    * Καταργούνται περίπου 900 σχολικές επιτροπές μετά τη μεταβίβαση των αρμοδιοτήτων για τα σχολικά κτίρια στην πρωτοβάθμια αυτοδιοίκηση, ενώ θα επιτρέπεται σε κάθε δήμο να έχει μία σχολική επιτροπή για κάθε βαθμίδα.

    Απολύσεις και μετατάξεις
    Μόνο το μόνιμο προσωπικό θα παραμείνει στους δήμους. Ολοι οι συμβασιούχοι, που υπηρετούν με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ή και με συμβάσεις έργου θα απολυθούν μετά τη λήξη τους, ανεξαρτήτως του χρονικού ορίου που έχει τεθεί για την εν γένει ανανέωσή τους (31.12.2011). Στελέχη του υπουργείου Εσωτερικών, επισήμαναν ότι «οι ανάγκες θα καλυφθούν κυρίως από μόνιμο προσωπικό». Σύμφωνα με εκτιμήσεις ο αριθμός των συμβασιούχων που τελικά θα απολυθούν θα υπερβαίνει τις 35.000.
    Οι μόνιμοι υπάλληλοι που μετά τις αναγκαστικές μετατάξεις δεν θα αποδεχθούν το νέο καθεστώς εργασίας, θα πρέπει να απολυθούν.

    Θ. Πάγκαλος: Αν χρειαστεί θα απολυθούν
    Ανοικτό άφησε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κ. Θ. Πάγκαλος το ενδεχόμενο να απολυθούν υπάλληλοι στους οργανισμούς του Δημοσίου που πρόκειται να συγχωνευτούν. «Το προβλέπει το Σύνταγμα. Προς το παρόν θεωρούμε ότι η λύση μπορεί να είναι η μετάταξη σε υπηρεσίες που έχουν ανάγκες γιατί είναι μικρός ο αριθμός των υπαλλήλων» δήλωσε στην εκπομπή «Ζoom» της ΝΕΤ. Οπου όμως είναι μεγαλύτερος ο αριθμός των υπαλλήλων, είπε ότι δεν αποκλείει τίποτε. «Ο,τι επιτρέπεται από το Σύνταγμα της χώρας και το νομικό της καθεστώς και είναι ωφέλιμο οικονομικά πρέπει να εξεταστεί. Εχουμε αποφασίσει να κυβερνήσουμε χωρίς να λαμβάνουμε υπόψη το πολιτικό κόστος. Αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει τέτοιο θέμα».

    ΠΑΜΕ ΗΛΙΘΙΟΙ..ΠΑΣΟΚ.
    ΠΡΩΤΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ !!!!
    ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΤΕ..ΖΩΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 1.Θά,θάθά,θάθάθά θάθά.
    2.Εμπρός γιά καλύτερες μέρες.
    3.Η Ελλάδα έχει ισχυρή οικονομία.
    4.Θά επανιδρύσουμε τό κράτος.
    5.Οί υπεύθυνοι θά πάνε φυλακή.
    6.Λεφτά υπάρχουν.
    Μέσες άκρες,όλοι γιορτάζουμε σήμερα
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μόνο στο… sex δεν έβαλαν τεκμήρια

    Ότι κινείται και αναπνέει θα φορολογείται. Αυτό είναι το δόγμα του ΠΑΣΟΚ και το κάνει πράξη με το νέο φορολογικό νομοσχέδιο που θα ψηφιστεί μετά το Πάσχα.

    Τα τεκμήρια διαβίωσης απλώνονται παντού και δεν θα υπάρχει Έλληνας που δεν θα πρέπει να δικαιολογεί ότι έχει. Μόνο στο… sex δεν έβαλαν τεκμήρια αλλά, όπως αντιλαμβανόμαστε τον Γ. Παπακωνσταντίνου και τους λοιπούς υπουργούς, δεν θα αργήσει κι αυτό το μέτρο.

    Οι αλλαγές στο νομοσχέδιο είναι πολλές και καθημερινές με το νέο «φρούτο» να ακούει στο όνομα τεκμήρια και στους συνταξιούχους ηλικίας έως 60 -65 ετών. Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, θέλοντας να δείξουν πόσο φιλολαϊκό προφίλ έχουν δήλωσαν εξοργισμένοι που θα την γλιτώσουν όσοι εργαζόμενοι πήραν σύνταξη στα 45-50 έτη με εθελούσια έξοδο και πρέπει τώρα να τους τσιμπήσει η εφορία Σύμφωνα με το σχέδιο, στην παγίδα των τεκμηρίων θα πιάνονται και οι συνταξιούχοι ηλικίας έως 60 ή 65 ετών οι οποίοι είχαν εξαιρεθεί με την αρχική ρύθμιση. Σκοπός είναι να τεκμαίρουν τον τρόπο που διαβιούν έτσι ώστε αν η σύνταξή τους δεν δικαιολογεί τις δαπάνες να παρεμβαίνει η εφορία για να τσιμπήσει την «μαύρη» εργασία. Ουσιαστικά έρχεται το υπουργείο τώρα και λέει στους συνταξιούχους να μη δουλεύουν χωρίς να δηλώνουν τα χρήματα που παίρνουν.

    ΧΕ..ΧΕ....ΤΑ ΤΡΕΛΛΑ ΑΓΟΡΙΑ ΤΟΥ ΓΑΠ.
    ΖΙΩΓΑΣ-ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ-ΚΟΥΒΕΛΗΣ-ΔΡΟΥΤΣΑΣ
    και οι άλλες αγαπούλες, θα το απολαυάνουν τζάμα.
    ΤΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 01 Απρ 2010 12:48:00 μ.μ. 01 Απρ 2010 11:37:00 π.μ. Κοιτάξατε τον εμετικό μαλακα με τα δυο άρθρα του που μας τα σερβιρει εδώ και δυο εβδομαδες . Τα κολλάει σε όλα τα blogs τα ίδια και τα ίδια .Τώρα τουλάχιστον κόλλησε μόνο δυο ενώ στην προηγούμενη κόλλησε έξι άρθρα του !! Ρε εμετικό υπόθετο ,ρε βρομιάρικο κομματοσκύλο ,ξεκουμπίσου επιτέλους από εδώ !!! Το μόνο που καταφέρνεις είναι να διώχνεις κόσμο .Κανένας δεν σου δίνει σημασία διότι όλοι σε κατάλαβαν ότι είσαι απλά άρρωστος η πληρωμένος . ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΑΣΟΚ ΠΑΙΔΕΙΑ

    ΑΝNΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΝΤΡΟΠΗ
    ΓΙΑΝΝΗ ΠAΝΑΡΕΤΟ ΝΤΡΟΠΗ
    ΕΥΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΝΤΡΟΠΗ

    01 Απρ 2010 4:10:00 μ.μ.

    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Ο καταπληκτικός καθηγητής Δημήτρης
    Νανόπουλος (φυσική βιοτεχνολογία,
    νανοτεχνολογία),πρίν 7-8 χρόνια
    προσπάθησε νά γίνει καθηγητής σέ
    Ελληνικό πανεπιστήμιο.Πατρών?
    Δέν ψηφίστηκε από τίς καθηγητικές
    κλίκες.
    Δέν έκανε αλλαξοκωλιές.
    Δέν ήταν ικανός νά διδάξει στήν
    πατρίδα του.
    Είναι ικανός νά διδάξει στό Μ.Ι.Τ.
    καί περιζήτητος στίς ΗΠΑ.
    Ούτε γιά φτύσιμο αξίζετε αλλο-
    παρμένοι θεσουλάκηδες.
    Πανεπιστημιακοί κλικαδώροι.
    Αναστάσης.

    01 Απρ 2010 12:18:00 μ.μ.

    ΕΝΩ Η ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ Η ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΜΕ ΠΛΑΣΤΑ ΠΤΥΧΙΑ!!!!

    Ειδηση

    Ακουγεται οτι ο δρ κουτσουκος εχει στειλει σε εφημεριδεs και μπλογκ την μηνυση κατα της "συμβουλου" της γιαννακου ευης μποτσαρη

    με τα παρανομα πτυχια και την παρανομη εκλογη και την κομπινα με τα εκατομμυρια ερωπαικων προγραμματων...

    η υπερkομματικη μαφια σε δραση...

    πολλοι φαγαν δεξιο-πασοκο-αρισtεροι!

    ξεβρακωνει το συστημα που καλυπτει τα μελη του!

    ολοι συγκαλυπτουν τις παρανομιες!!

    1 απριλη

    01 Απρ 2010 11:11:00 π.μ.


    ΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΣΠΑΙΤΕ / ΣΕΛΕΤΕ??

    ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΑΣΠΑΙΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο πρωθυπουργός γνώριζε το ραντεβού του Παμπούκη με τον Μπόμπολα!

    Εν γνώση του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου ήταν το ραντεβού που έκανε ο Χάρης Παμπούκης στο σπίτι(παρακαλώ) στο Ψυχικό του Γιώργου Μπόμπολα και παρουσία του Λεωνίδα Μπόμπολα!
    Το θέμα είναι αρκετά σοβαρό γιατί δεν μπορεί να μην θέλουμε να μιλάμε για διαπλοκή όταν οι επιχειρηματίες βλέπουν στα σπίτια τους , ανθρώπους της..κυβέρνησης.

    Για οποιαδήποτε λόγο έπρεπε ο Μπόμπολας να πάει στο Μαξίμου και να δημοσιοποιηθούν και οι λόγοι. Έχουν να κρύψουν τίποτα και πρέπει να αφήνουν υποψίες ότι πάλι κάτι μαγειρεύεται που να έχει σχέση με την διαπλοκή;
    Εύλογα ερωτήματα κάνουμε...
    ΟFF SHORE ΥΠΟΥΡΓΕ ?
    ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ..?
    ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΜΠΟΜΠΟΛΑ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

«ΑΚΕΦΑΛΗ» η Χεζμπολάχ! ΟΙ IDF ΣΚΟΤΩΣΑΝ και τον διάδοχο του Νασράλα...

Ο ισραηλινός στρατός επιβεβαίωσε απόψε ότι ένας από τους κορυφαίους αξιωματούχους της Χεζμπολάχ, ο οποίος αναμενόταν να γίνει ο επόμενος ηγέ...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *