GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

10 μήνες φυλακή στον Σπ. Ζησιμόπουλο της Επιτροπής Ανταγωνισμού...

Από το http://www.stopcartel.info/ . Ιστορική καταδίκη Τελικά, υπάρχουν δικαστές στην Αθήνα! Με μια απόφαση με ιστορική σημασία, το Πρωτοδικ...

Από το http://www.stopcartel.info/
.
Ιστορική καταδίκη
Τελικά, υπάρχουν δικαστές στην Αθήνα! Με μια απόφαση με ιστορική σημασία, το Πρωτοδικείο της Αθήνας καταδίκασε χθες σε ποινή φυλάκισης 10 μηνών τον τέως πρόεδρο της Επιτροπής Ανταγωνισμού, κ. Σπ. Ζησιμόπουλο για το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος, ενώ στην εισήγηση καταπέλτη της εισαγγελέως διατυπώθηκε πρόταση για ποινή διετούς φυλάκισής του, την οποία απέφυγε λόγω προτέρου εντίμου βίου !
Για πρώτη φορά, οι δικαστές δέχθηκαν ότι...

υπήρξε δόλος εκ μέρους του τέως προέδρου της Επιτροπής Ανταγωνισμού, σε ό,τι αφορά την πολυετή καθυστέρηση διερεύνησης καταγγελίας μιας μικρομεσαίας ελληνικής επιχείρησης για τις καταχρηστικές πρακτικές ενός πολυεθνικού κολοσσού.
Στην υπόθεση που εξετάσθηκε, η εταιρεία Δρίτσας χρειάσθηκε πολλά χρόνια για να δικαιωθεί από την Επιτροπή Ανταγωνισμού, που τελικά διαπίστωσε τις βαρύτατες παραβάσεις της αντιμονοπωλιακής νομοθεσίας από την ελληνική θυγατρική της Nestle, επιβάλλοντας στην εταιρεία πρόστιμο δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ.
Για αρκετά χρόνια, όμως, ο καταγγέλλων επιχειρηματίας έβλεπε την καταγγελία του να «θάβεται» σε κάποια συρτάρια της Επιτροπής, καθώς το τότε αρμόδιο στέλεχος και σήμερα προσωρινή γενική διευθύντρια της Επ.Αντ. «ξεχνούσε» να αναθέσει τη διερεύνηση των καταγγελιών σε εισηγητή και μόλις το 2006 έγινε έφοδος ελεγκτών στην Nestle, κατόπιν πρωτοβουλίας του τότε γενικού διευθυντή Π. Αδαμόπουλου.
Η έφοδος των ελεγκτών και τα στοιχεία που αντλήθηκαν επιβεβαίωσαν πλήρως όσα είχε καταγγείλει ο Έλληνας μικρομεσαίος επιχειρηματίας, βρίσκοντας το θάρρος να αναμετρηθεί ευθέως με ένα κολοσσό με συντριπτικά υψηλό μερίδιο αγοράς και ανεξάντλητους οικονομικούς πόρους, ενώ μέχρι τότε οι καταγγελίες του εθεωρείτο από την Επιτροπή, ότι περιείχαν μόνο «ψήγματα» αξιοποιήσιμων στοιχείων.
Με την απόφαση επιβολής βαρύτατων κυρώσεων στην Nestle, που πάντως υπάρχουν νέες καταγγελίες ότι εξακολουθεί να εφαρμόζει τις ίδιες, επίδικες πρακτικές της για να διατηρεί τη δεσπόζουσα θέση της στην αγορά του καφέ, ο καταγγέλλων επιχειρηματίας πρόσφατα δικαιώθηκε απόλυτα. Υπέρ του έχει εκδοθεί νωρίτερα, μάλιστα, άλλη μια ιστορική απόφαση ελληνικού Δικαστηρίου, καθώς το Διοικητικό Πρωτοδικείο του επιδίκασε χρηματική αποζημίωση από την Επιτροπή Ανταγωνισμού για την πλημμελή άσκηση των ελεγκτικών της καθηκόντων.
Ο τότε πρόεδρος της Επιτροπής, κ. Σπ. Ζησιμόπουλος, επί σειρά ετών ανεχόταν τον «ενταφιασμό» των καταγγελιών Δρίτσα, παρά τις αλλεπάλληλες οχλήσεις του επιχειρηματία και σήμερα γίνεται ίσως ο μοναδικός δημόσιος λειτουργός, με τόσο υψηλό αξίωμα, που καταδικάζεται για παράβαση καθήκοντος, καθώς το δικαστήριο έκρινε ότι ήταν προϊόν δόλου και όχι απλής αμέλειας ή ανικανότητας η παρελκυστική τακτική του.
Με την απόφαση αυτή δικαιώνονται πλήρως οι συνεχείς καταγγελίες του STOPCARTEL για το ιδιότυπο καθεστώς πλήρους ατιμωρησίας των υπευθύνων για βαρύτατες παραβάσεις της αντιμονοπωλιακής νομοθεσίας, με θύματα τους καταναλωτές και τους μικρομεσαίους Έλληνες επιχειρηματίες, που αποτελούν σταθερούς στόχους μεγάλων επιχειρηματικών συμφερόντων, εγχώριων και πολυεθνικών.
Με την ιστορική απόφασή τους, οι δικαστές επιβεβαιώνουν πλέον, ότι απελπιστικές καθυστερήσεις διερεύνησης καταγγελιών για κολοσσούς δεν ήταν άλλη μια απλή περίπτωση αδυναμίας μιας Αρχής του ελληνικού κράτους, όπως επέμενε ψευδώς να ισχυρίζεται ακόμη και στη Βουλή ο κ. Ζησιμόπουλος, αλλά μια πρακτική που ακολουθήθηκε για να εξυπηρετηθούν σκοπιμότητες και συμφέροντα των κυρίαρχων εταιρειών της ελληνικής αγοράς, που με τις καταχρηστικές πρακτικές τους «πνίγουν» υγιείς επιχειρηματικές προσπάθειες μικρομεσαίων ελληνικών επιχειρήσεων και καταδικάζουν τους καταναλωτές σε συνεχή αφαίμαξη εισοδημάτων μέσα από τα ενδημικά φαινόμενα ακρίβειας στην αγορά.
Εναντίον του κ. Ζησιμόπουλου εκκρεμούν και ουκ ολίγες άλλες μηνυτήριες αναφορές επιχειρηματιών, για ανάλογες καθυστερήσεις διερεύνησης καταγγελιών τους και μέσα στον Απρίλιο αναμένεται νέα δίκη, αυτή τη φορά ύστερα από αναφορά της εταιρείας Φλωράς, που δικαιώθηκε επίσης με απελπιστική καθυστέρηση από την Επιτροπή Ανταγωνισμού. Μεταξύ των μηνυτών του κ. Ζησιμόπουλου περιλαμβάνονται και οι εκπρόσωποι της εταιρείας Iron Tenco, που είχαν εξωθηθεί στα άκρα από τις μεθοδεύσεις Ζησιμόπουλου (έφθασαν μέχρι την απεργία πείνας!). Ακόμη και σήμερα, παρότι έχουν διενεργηθεί έφοδοι στις μεγαλύτερες ελληνικές χαλυβουργίες από το καλοκαίρι του 2008, δεν έχει συνταχθεί εισήγηση για το καρτέλ στα χαλυβουργικά προϊόντα, που πρώτοι κατήγγειλαν με στοιχεία οι υπεύθυνοι της Iron Tenco
Αξίζει να σημειωθεί, ότι η σημερινή διοίκηση της Επιτροπής, υπό τον αρεοπαγίτη επί τιμή, κ. Δ. Κυριτσάκη, όχι μόνο συνεχίζει την πρακτική των αέναων καθυστερήσεων στην ολοκλήρωση σημαντικών ερευνών για καρτέλ (χαρακτηριστική η περίπτωση της έρευνας για την αγορά χαλυβουργικών προϊόντων), αλλά στήνει έκτακτα και έκτακτα στρατοδικεία, εξετάζοντας με ταχύτατες διαδικασίες και χωρίς παρουσία του βαριά τραυματισμένου συνηγόρου της Iron Tenco την αίτηση ανάκλησης της απόφασης, με την οποία απορρίφθηκε η καταγγελία της επιχείρησης για καρτέλ.
Επιπλέον, η διοίκηση Κυριτσάκη προήγαγε πρόσφατα στην καίρια θέση της προσωρινής διευθύντριας της Γενικής Διεύθυνσης Ανταγωνισμού την ίδια υπάλληλο που είχε πρωταγωνιστικό ρόλο, όπως διαπιστώθηκε από το Πρωτοδικείο της Αθήνας, στο «θάψιμο» για χρόνια των καταγγελιών Δρίτσα, αποδεικνύοντας ότι το καθεστώς ατιμωρησίας των καρτέλ που διαμορφώθηκε στην Επιτροπή Ανταγωνισμού έχει συνέχεια και συνέπεια.
Οι απελπιστικές καθυστερήσεις, που τελικά καθιστούν πρακτικά άχρηστες ακόμη και τις αποφάσεις επιβολής βαριών προστίμων από την Επιτροπή Ανταγωνισμού, δυσφημούν σταθερά στο διεθνές στερέωμα την Ελλάδα. Είναι χαρακτηριστικό, ότι τα στοιχεία της έγκυρης ειδικής επιθεώρησης GlobalCompetition Review δείχνουν, ότι η ελληνική Επιτροπή έχει το θλιβερό παγκόσμιο ρεκόρ καθυστερήσεων, καθώς υπάρχουν έρευνες που χρειάσθηκαν ακόμη και 120 μήνες για να ολοκληρωθούν!
Τα προσχήματα Ζησιμόπουλου περί ανεπαρκούς στελέχωσης και έλλειψης πόρων της Επιτροπής διαψεύδονται από τα ίδια στοιχεία, που δείχνουν ότι, αναλογικά με τον πληθυσμό της Ελλάδας, η Επιτροπή έχει τον ίδιο αριθμό υπαλλήλων με τη γαλλική αντιμονοπωλιακή Αρχή, που κατατάσσεται σταθερά στις κορυφαίες της Ευρώπης, ενώ ο προϋπολογισμός της ελληνικής Επιτροπής είναι σταθερά πλεονασματικός και κάθε χρόνο επιστρέφει έσοδα στο Δημόσιο.
Νεκροψίες επιχειρήσεων.
Την απελπιστική ανεπάρκεια της Επιτροπής, που πλέον αποδεικνύεται ότι δεν ήταν εντελώς αθώα, έχει καταγγείλει με άρθρο του και ο κ. Χρ. Ιωάννου, μέλος της Επιτροπής επί προεδρίας Ζησιμόπουλου από τον Μάρτιο του 2009. Στο άρθρο αυτό, με τον εύγλωττο τίτλο «Ποια Επιτροπή Ανταγωνισμού;», ο κ. Ιωάννου τόνιζε μεταξύ άλλων τα εξής:
Μία αιτία της έλλειψης αποτελεσμάτων είναι ότι η παρούσα Επιτροπή Ανταγωνισμού, παρά τη βελτίωση της ποσοτικής ενασχόλησή της με υποθέσεις ανταγωνισμού (συμπράξεων και καταχρήσεων), εξακολουθεί ασχολούμενη κυρίως με «νεκροψίες» αντί με θεραπείες. Σχεδόν ουδέποτε τηρήθηκε η υποχρέωση έκδοσης αποφάσεων σε 6 ή 8 μήνες από την καταγγελία. Όχι στους 6 αλλά ούτε στους 26 μήνες. Έτσι, στις «νεκροψίες» οι καταγγέλλουσες επιχειρήσεις, έως ότου εξετασθεί η καταγγελία τους, έχουν (εξ)αφανισθεί από την αγορά, και συχνά «δικαιώνονται μετά θάνατον».
Οι «νεκροψίες» δεν πλήττουν μόνον τις επιχειρήσεις, αλλά και την ίδια την αγορά. Ναι μεν η Επιτροπή Ανταγωνισμού (πρέπει να) υποστηρίζει τον «ανταγωνισμό» και όχι τους «ανταγωνιστές», αλλά όταν οι «ανταγωνιστές» οδηγούνται εκτός αγοράς, με αποτέλεσμα η αγορά να μονοπωλείται ή ολιγοπωλείται περαιτέρω, ή οι εναρμονισμένες πρακτικές να «αποκαλύπτονται» μετά την πάροδο έως και δεκαετίας, τότε, εκτός από τους «ανταγωνιστές», πλήττεται, κυρίως, ο ελεύθερος ανταγωνισμός, η πραγματική οικονομία, η υγιής επιχειρηματικότητα, οι πολίτες.
Οι «νεκροψίες» είναι προϊόν προηγουμένων τροποποιήσεων του νόμου περί Επιτροπής Ανταγωνισμού όπου υιοθετήθηκε η λογική της προσαρμογής του έργου της στις εκάστοτε δυνατότητες των δομών και των υπηρεσιών της. Αντί να προσαρμοσθεί η Επιτροπή Ανταγωνισμού στις αυξημένες και συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες της πραγματικής οικονομίας, των επιχειρήσεων και των καταναλωτών - πολιτών. Κι αυτό παρά το σημαντικό πλεόνασμα οικονομικών πόρων που διέθετε.
Ενώ η έλλειψη πόρων είναι συχνά περιοριστικός παράγων στη δραστηριότητα οργανισμών δημοσίου συμφέροντος, στην περίπτωση της Επιτροπής Ανταγωνισμού, από το 2000 που θεσμοθετήθηκε το τέλος των επιχειρήσεων υπέρ της Επιτροπής, τα οικονομικά της παρουσιάζουν, συνεχώς, υψηλότατο πλεόνασμα (συχνά μεγαλύτερο του 50%). Το οποίο, αντί να αξιοποιηθεί στην κάλυψη του υψηλού ελλείμματος υπηρεσιών ανταγωνισμού που χαρακτηρίζει την ελληνική οικονομία, διοχετεύεται, στον κρατικό προϋπολογισμό.
Το να αποκτήσουμε αποτελεσματική Ανεξάρτητη Αρχή Ανταγωνισμού είναι προϋπόθεση για την αντιμετώπιση του ελλείμματος ανταγωνισμού στις «εγχώριες» αγορές προϊόντων και υπηρεσιών, στο οποίο οφείλεται διαχρονικά ο υψηλότερος έναντι της Ευρωζώνης πληθωρισμός, το συγκριτικά υψηλότερο κόστος ζωής, η χαμηλότερη αγοραστική δύναμη των πολιτών, και οι λιγότερες (εγχώριες και ξένες) επενδύσεις που δεν «επιχειρούνται» λόγω των «κλειστών» ή «μπλοκαρισμένων» αγορών.
Σήμερα ο κ. Ιωάννου είναι υπεύθυνος του τομέα Ανάπτυξης του κυβερνώντος κόμματος, που καλείται πλέον να δώσει λύση στο γόρδιο δεσμό της παράλυσης της εθνικής αντιμονοπωλιακής Αρχής.
Όμως, μετά την ιστορική απόφαση του Πρωτοδικείου και η αρμόδια υπουργός Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, κ. Λούκα Κατσέλη, έχει την εξίσου ιστορική ευθύνη να μετατρέψει το νεκροτομείο των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και των καταναλωτών σε μια πραγματική αντιμονοπωλιακή Αρχή, με κύρος και αποτελεσματικότητα στη δράση της, προχωρώντας άμεσα σε πρώτη φάση στην εκκαθάριση της Επιτροπής από όλα τα πρόσωπα που εκπροσωπούν την παράλυση, την ατιμωρησία και τη διάβρωσή της από τα ισχυρά συμφέροντα. Αυτή η σπάνια ευκαιρία δεν πρέπει να χαθεί!

27 σχόλια

  1. Ζήτω το ΕΘΝΟΣ

    Ζήτω ή ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ.

    ΖΗΤΩ Η 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑΠΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑΤΙΚΟ.
    ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ατέλειωτη μπουρδολογία από το μαλακαντρέα τον καψαμπέλη και τη πράσινη φασιστοπαρέα του.
    Άφησε τη Τζούλια Αλεξανδράτου, την ΟΝΝΕΔ και τη Σάσα Μπάστα και συνεχίζει με νέες ανούσιες αηδίες..
    Ρε αχρείε ξεφτιλισμένε, με το Γιωργάκη πεινάει ο κόσμος, με το Γιωργάκη η μισή Ελλάδα είναι στην ανεργία και εσύ μας γράφεις άλλα λόγια να αγαπιόμαστε;
    Αλήτες πρασινοφρουροί του καθεστώτος, μια ζωή αντπερισπασμούς κάνετε για να κρύψετε τις βρωμιές σας.
    Η πείνα και η φτώχεια όμως δεν ξεχνιούνται, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δηλ ρε παιδια οταν θα παει ο προεδρος της Δημοκρατιας να ευχηθει στους φανταρους ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ τι θα τον τραταρουν τον ανθρωπο ;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και να σκεφτεί κανείς ότι κάπου αλλού υπάρχουν εισαγγελείς και διακαστές που αδράχνουν την ευκαιρία κατά την δικονομική νεκροψία και εξασκούνκαι δικονομή νεκροφιλία.

    Τουτέστιν όταν γίνετε μια καταγγελία για κατά συρροή κατάχρηση δημόσιας περιουσίας, δεν εξετάζουν την ουσία του δράματος αλλά δωθείσης της ευκαιρίας γίνεται επανεξέταση, μιας νεκροψίας, (απότοκης αθωωτικής απόφασης) και ικανοποιώντας νεκροφιλικά αισθήματα αθωώνονται οι συνεχιστές της παράδοσης του εθιμικού δίκαιου των απογόνων των νεκρών φιλων με τη σφραγίδα της δικαιοσύνης, ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΒΓΕΣ ΜΕ ΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟΝ "ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ" ΔΙΚΑΣΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε βάλτε τον μέσα το μαλάκα!
    Αει σιχτίρ απο εκεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. του κανανε τα μουτρα κρεας του αλητη ξερετε ποσα πηρε μεσα σε πεντε χρονια για να κανει το παπι ο πουστης με την γραβατα και του βαλανε δεκα μηνες!! στον τοιχο ολοι αυτοι ετσι μονο απονεμεται δικαιωσυνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. πειτε το ονομα τησ εισαγγελεωσ

    εχουμε αναγκη απο εντιμουσ εισαγγελεισ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ειδηση

    Ακουγεται οτι ο δρ κουτσουκος εχει στειλει σε εφημεριδεσ και μπλογκ την μηνυση κατα της "συμβουλου" της γιαννακου ευης μποτσαρη

    με τα παρανομα πτυχια και την παρανομη εκλογη και την κομπινα με τα εκατομμυρια ερωπαικων προγραμματων...

    η υπερkομματικη μαφια σε δραση...

    πολλοι φαγαν δεξιο-πασοκο-αρισεροι!

    ξεβρακωνει το συτημα που καλυπτει τα μελη του!

    ολοι συγκαλυπτουν τις παρανομιες!!

    1 απριλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΘΑ ΣΑΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ.....
    ΠΑΣΟΚΕ ΑΛΗΤΗ....... ΤΙ ΚΑΛΑ !!!!!!!
    200.000 μετατάξεις ή απολύσεις στο Δημόσιο

    Σαρωτικές αλλαγές στις εργασιακές σχέσεις στο Δημόσιο επέρχονται με νομοθετική ρύθμιση που έχει συμπεριληφθεί στο πολυνομοσχέδιο για τον «Καλλικράτη». Πάνω από 200.000 υπάλληλοι μετατάσσονται υποχρεωτικά ή και απολύονται τους επόμενους μήνες, εξαιτίας της κατάργησης χιλιάδων ανενεργών και ζημιογόνων οργανισμών των σημερινών δήμων. Η μεταρρύθμιση, προβλέπεται να έχει ολοκληρωθεί ως τις αρχές του νέου έτους.

    * Κλείνουν όλα ανεξαιρέτως τα Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου στους ΟΤΑ, ο αριθμός των οποίων αγγίζει τις 6.000. Κάθε δήμος έχει ανάλογα με τον πληθυσμό του από 5 ως και 50 ΝΠΔΔ. Αποστολή τους είναι η συντήρηση βιβλιοθηκών, η διοργάνωση εκδηλώσεων, η διαχείριση των ΚΑΠΗ και κληροδοτημάτων κτλ., ενώ πολλά δεν έχουν καν ουσιαστικό αντικείμενο. Μόνο στα Διοικητικά τους Συμβούλια έχουν τοποθετηθεί πάνω από 60.000 άτομα.
    Με τη ρύθμιση της κυβέρνησης επιτρέπεται σε κάθε νεοσύστατο «καλλικράτειο» δήμο να διατηρεί μόνο δύο Νομικά Πρόσωπα, ένα για την εξυπηρέτηση «κοινωνικών - προνοιακών αναγκών» και ένα για την άσκηση «πολιτιστικής, αθλητικής και εκπαιδευτικής δραστηριότητας» . Ετσι να νέα Νομικά Πρόσωπα δεν θα υπερβαίνουν σε καμία περίπτωση τα 700 ή 740.

    * Αναστέλλουν τη λειτουργία τους περίπου 1.800 δημοτικές επιχειρήσεις, οι οποίες σύμφωνα με μελέτη του Ινστιτούτου Τοπικής Αυτοδιοίκησης έχουν ετήσιο τζίρο περίπου 500 εκατ. ευρώ. Πολλές εξ αυτών είναι ανενεργές ή και ζημιογόνες. Στη θέση τους θα επιτρέπεται η σύσταση μόνο μιας δημοτικής επιχείρησης ανά δήμο, η οποία θα ονομάζεται «κοινωφελής δημοτική επιχείρηση». Δηλαδή θα περιοριστούν σε 350-370.

    * Εξακολουθούν, προσώρας, να λειτουργούν 46 μονομετοχικές ΑΕ, οι οποίες με βάση και τον νέο νόμο για τις προσλήψεις θα έπρεπε να κλείσουν, αλλά ο υπουργός Εσωτερικών κ. Ι. Ραγκούσης αποδέχθηκε σχετικό αίτημα των δημάρχων. Παράλληλα επαφίεται στη διακριτική ευχέρεια των δημάρχων το αν θα διατηρήσουν ή θα κλείσουν άμεσα τις πολυμετοχικές αναπτυξιακές εταιρείες.

    * Καταργούνται περίπου 900 σχολικές επιτροπές μετά τη μεταβίβαση των αρμοδιοτήτων για τα σχολικά κτίρια στην πρωτοβάθμια αυτοδιοίκηση, ενώ θα επιτρέπεται σε κάθε δήμο να έχει μία σχολική επιτροπή για κάθε βαθμίδα.

    Απολύσεις και μετατάξεις
    Μόνο το μόνιμο προσωπικό θα παραμείνει στους δήμους. Ολοι οι συμβασιούχοι, που υπηρετούν με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ή και με συμβάσεις έργου θα απολυθούν μετά τη λήξη τους, ανεξαρτήτως του χρονικού ορίου που έχει τεθεί για την εν γένει ανανέωσή τους (31.12.2011). Στελέχη του υπουργείου Εσωτερικών, επισήμαναν ότι «οι ανάγκες θα καλυφθούν κυρίως από μόνιμο προσωπικό». Σύμφωνα με εκτιμήσεις ο αριθμός των συμβασιούχων που τελικά θα απολυθούν θα υπερβαίνει τις 35.000.
    Οι μόνιμοι υπάλληλοι που μετά τις αναγκαστικές μετατάξεις δεν θα αποδεχθούν το νέο καθεστώς εργασίας, θα πρέπει να απολυθούν.

    Θ. Πάγκαλος: Αν χρειαστεί θα απολυθούν
    Ανοικτό άφησε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κ. Θ. Πάγκαλος το ενδεχόμενο να απολυθούν υπάλληλοι στους οργανισμούς του Δημοσίου που πρόκειται να συγχωνευτούν. «Το προβλέπει το Σύνταγμα. Προς το παρόν θεωρούμε ότι η λύση μπορεί να είναι η μετάταξη σε υπηρεσίες που έχουν ανάγκες γιατί είναι μικρός ο αριθμός των υπαλλήλων» δήλωσε στην εκπομπή «Ζoom» της ΝΕΤ. Οπου όμως είναι μεγαλύτερος ο αριθμός των υπαλλήλων, είπε ότι δεν αποκλείει τίποτε. «Ο,τι επιτρέπεται από το Σύνταγμα της χώρας και το νομικό της καθεστώς και είναι ωφέλιμο οικονομικά πρέπει να εξεταστεί. Εχουμε αποφασίσει να κυβερνήσουμε χωρίς να λαμβάνουμε υπόψη το πολιτικό κόστος. Αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει τέτοιο θέμα».

    ΠΑΜΕ ΗΛΙΘΙΟΙ..ΠΑΣΟΚ.
    ΠΡΩΤΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ !!!!
    ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΤΕ..ΖΩΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μόνο στο… sex δεν έβαλαν τεκμήρια

    Ότι κινείται και αναπνέει θα φορολογείται. Αυτό είναι το δόγμα του ΠΑΣΟΚ και το κάνει πράξη με το νέο φορολογικό νομοσχέδιο που θα ψηφιστεί μετά το Πάσχα.

    Τα τεκμήρια διαβίωσης απλώνονται παντού και δεν θα υπάρχει Έλληνας που δεν θα πρέπει να δικαιολογεί ότι έχει. Μόνο στο… sex δεν έβαλαν τεκμήρια αλλά, όπως αντιλαμβανόμαστε τον Γ. Παπακωνσταντίνου και τους λοιπούς υπουργούς, δεν θα αργήσει κι αυτό το μέτρο.

    Οι αλλαγές στο νομοσχέδιο είναι πολλές και καθημερινές με το νέο «φρούτο» να ακούει στο όνομα τεκμήρια και στους συνταξιούχους ηλικίας έως 60 -65 ετών. Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, θέλοντας να δείξουν πόσο φιλολαϊκό προφίλ έχουν δήλωσαν εξοργισμένοι που θα την γλιτώσουν όσοι εργαζόμενοι πήραν σύνταξη στα 45-50 έτη με εθελούσια έξοδο και πρέπει τώρα να τους τσιμπήσει η εφορία Σύμφωνα με το σχέδιο, στην παγίδα των τεκμηρίων θα πιάνονται και οι συνταξιούχοι ηλικίας έως 60 ή 65 ετών οι οποίοι είχαν εξαιρεθεί με την αρχική ρύθμιση. Σκοπός είναι να τεκμαίρουν τον τρόπο που διαβιούν έτσι ώστε αν η σύνταξή τους δεν δικαιολογεί τις δαπάνες να παρεμβαίνει η εφορία για να τσιμπήσει την «μαύρη» εργασία. Ουσιαστικά έρχεται το υπουργείο τώρα και λέει στους συνταξιούχους να μη δουλεύουν χωρίς να δηλώνουν τα χρήματα που παίρνουν.

    ΧΕ..ΧΕ....ΤΑ ΤΡΕΛΛΑ ΑΓΟΡΙΑ ΤΟΥ ΓΑΠ.
    ΖΙΩΓΑΣ-ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ-ΚΟΥΒΕΛΗΣ-ΔΡΟΥΤΣΑΣ
    και οι άλλες αγαπούλες, θα το απολαυάνουν τζάμα.
    ΤΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Που πήγε βρε παιδιά η «επιτυχία» των Βρυξελλών;

    Κάτι δεν πάει καλά στην οικονομία και κάποιοι δεν μας τα λένε καθόλου καλά.
    Η κυβέρνηση ξέχασε τα τελευταία 24ωρα την «επιτυχία» των Βρυξελλών καθώς τα γεγονότα είναι καταιγιστικά.
    - Οι εκδόσεις ομολόγων δεν πηγαίνουν καθόλου καλά και οι αγορές στέλνουν μήνυμα ότι δεν πιστεύουν ότι η ελληνική οικονομία θα ορθοποδήσει, τουλάχιστον όχι εύκολα.

    - Τα spreads αγγίζουν τις 350 μονάδες βάσης, βάζοντας θηλιά στην Ελλάδα. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο δανεισμός του 2010 θα μας στοιχίσει επιπλέον 13 δις ευρώ τα επόμενα χρόνια εξαιτίας των υψηλών επιτοκίων.

    - Τα έσοδα του κράτους δεν πηγαίνουν καλά και μόνο η εκστρατεία για τις αποδείξεις ίσως δώσει θετικά μηνύματα.

    - Η Moody’s υποβάθμισε 5 μεγάλες τράπεζες πιστεύοντας ότι δεν έχουν ευοίωνο μέλλον εξαιτίας της προβληματικής οικονομίας.

    - Το χρηματιστήριο βούτηξε για δεύτερη συνεχή ημέρα ενώ τα κέρδη των εισηγμένων για το 2009 σημείωσαν μεγάλη βουτιά κατά 37,1%.

    - Η κυβέρνηση πελαγοδρομεί και δεν μπορεί ούτε το φορολογικό νομοσχέδιο να συντάξει αφού το αλλάζει συνεχώς υπό την πίεση βουλευτών της και συντεχνιών.

    - Η Κομισιόν πιέζει για νέες μεταρρυθμίσεις, πράγμα που σημαίνει πρόσθετα μέτρα που θα πληρώσουν και πάλι οι πολίτες.

    - Το ΔΝΤ βγαίνει καθημερινά και λέει το αυτονόητο. Ότι δανεισμός της Ελλάδας από αυτούς σημαίνει σκληρούς όρους που δεν θα τους επιβάλλει η Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά το ΔΝΤ.

    Το κλίμα όπως όλοι καταλαβαίνουμε είναι ζοφερό, αλλά στην κυβέρνηση περί άλλα τυρβάζουν. Ρίχνουν τα πάντα στο τραπέζι για να θολώσουν τα νερά κι ό,τι βγει. Ημιυπαίθριοι μετά το Πάσχα, Καλλικράτης μετά την Κυριακή του Θωμά, φορολογικό νομοσχέδιο που θα ψηφιστεί σε λίγες ημέρες, άνοιγμα κλειστών επαγγελμάτων μέσα στο καλοκαίρι, ασφαλιστικό μέσα στον Απρίλιο.

    Καλό είναι να φαίνεται ότι δουλεύει το μαγαζί αλλά να έχει και αποτέλεσμα η δουλειά.
    Να μη γίνεται για τα κανάλια
    ΜΟΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 01 Απρ 2010 8:33:00 π.μ.
    Ρε άλυτη ,μήπως ξέχασες να βρίσεις και κάποιους άλλους?? Το όνομα Καραμανλης –Αλογοσκουφης- Παυλοπουλος ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΡΕ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 01 Απρ 2010 11:35:00 π.μ. 01 Απρ 2010 12:47:00 μ.μ. Κοιτάξατε τον εμετικό μαλακα με τα δυο άρθρα του που μας τα σερβιρει εδώ και δυο εβδομαδες . Τα κολλάει σε όλα τα blogs τα ίδια και τα ίδια .Τώρα τουλάχιστον κόλλησε μόνο δυο ενώ στην προηγούμενη κόλλησε έξι άρθρα του !! Ρε εμετικό υπόθετο ,ρε βρομιάρικο κομματοσκύλο ,ξεκουμπίσου επιτέλους από εδώ !!! Το μόνο που καταφέρνεις είναι να διώχνεις κόσμο .Κανένας δεν σου δίνει σημασία διότι όλοι σε κατάλαβαν ότι είσαι απλά άρρωστος η πληρωμένος . ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 1.44 να πάρεις μια λαμπάδα με ανεμογεννητρια για την Ανάσταση και μετά να την βάλεις στον κώλο σου να ηρεμήσεις καθυστερημένε βλάκα.
    !
    !!
    !!!
    α...σου άρεσε Πασοκάκι ! πάρε ακόμα μία !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο κουρασμενος μπουχεσας που
    ειναι να στηριξει το
    εθνικο εργο που επιτελεσε
    Που χαθηκε αυτος !
    Δεν μας χεζεις ρε αστεγε
    Ολο τετοιες παπαριες λες
    γι αυτο εισαι οχι άστεγος
    αλλα μυαλοφυγοδικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΑΣΟΚ
    ΤΗΝ ΛΑΜΠΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΑ
    ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

    ΟΧΙ..ΝΑ ΤΗΝ ΦΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΠΑΣΟΚ ΠΑΙΔΕΙΑ

    ΑΝNΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΝΤΡΟΠΗ
    ΓΙΑΝΝΗ ΠAΝΑΡΕΤΟ ΝΤΡΟΠΗ
    ΕΥΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΝΤΡΟΠΗ

    01 Απρ 2010 4:10:00 μ.μ.

    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Ο καταπληκτικός καθηγητής Δημήτρης
    Νανόπουλος (φυσική βιοτεχνολογία,
    νανοτεχνολογία),πρίν 7-8 χρόνια
    προσπάθησε νά γίνει καθηγητής σέ
    Ελληνικό πανεπιστήμιο.Πατρών?
    Δέν ψηφίστηκε από τίς καθηγητικές
    κλίκες.
    Δέν έκανε αλλαξοκωλιές.
    Δέν ήταν ικανός νά διδάξει στήν
    πατρίδα του.
    Είναι ικανός νά διδάξει στό Μ.Ι.Τ.
    καί περιζήτητος στίς ΗΠΑ.
    Ούτε γιά φτύσιμο αξίζετε αλλο-
    παρμένοι θεσουλάκηδες.
    Πανεπιστημιακοί κλικαδώροι.
    Αναστάσης.

    01 Απρ 2010 12:18:00 μ.μ.

    ΕΝΩ Η ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ Η ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΜΕ ΠΛΑΣΤΑ ΠΤΥΧΙΑ!!!!

    Ειδηση

    Ακουγεται οτι ο δρ κουτσουκος εχει στειλει σε εφημεριδεs και μπλογκ την μηνυση κατα της "συμβουλου" της γιαννακου ευης μποτσαρη

    με τα παρανομα πτυχια και την παρανομη εκλογη και την κομπινα με τα εκατομμυρια ερωπαικων προγραμματων...

    η υπερkομματικη μαφια σε δραση...

    πολλοι φαγαν δεξιο-πασοκο-αρισtεροι!

    ξεβρακωνει το συστημα που καλυπτει τα μελη του!

    ολοι συγκαλυπτουν τις παρανομιες!!

    1 απριλη

    01 Απρ 2010 11:11:00 π.μ.


    ΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΣΠΑΙΤΕ / ΣΕΛΕΤΕ??

    ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΑΣΠΑΙΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. pvs th legan thnn eissagelea??

    na eruei sthn aspaite amesvs

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΤΕΛΙΚΑ ΑΠ'ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝΕ ΠΟΛΛΟΙ ΝΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΞΕΓΑΝΩΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΖΗΣΑΜΕ ΣΕ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ ΧΑΜΗΛΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ( Μ@Λ@Κ@Σ) ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΖΗΣΑΜΕ ΤΟΝ ΤΥΦΩΝΑ ΚΑΤΡΙΝΑ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ, ΤΗΣ ΡΕΜΟΥΛΑΣ, ΤΟΥ ΝΟΜΙΜΟΥ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟΥ, ΤΩΝ ΚΑΛΟΓΕΡΩΝ, ΤΗΣ ΜΙΖΕΝΣ,ΤΗΣ ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ,ΤΩΝ ΚΟΥΜΠΑΡΩΝ,ΤΩΝ ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΩΝ,ΤΩΝ ΚΟΜΑΝΤΑΤΟΥΡΩΝ ΣΤΟΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ Ε.Δ.,ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ,ΤΗΣ ΣΑΠΙΛΑΣ, ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ,ΤΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ,ΤΗΣ ΜΙΖΕΡΙΑΣ, ΤΗΣ ΦΤΩΧΟΛΟΓΙΑΣ,ΤΩΝ ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ,ΤΩΝ ΔΙΟΡΙΣΜΩΝ (ΤΩΝ ΗΜΕΤΕΡΩΝ),ΤΗΣ ΧΛΕΥΗΣ,ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΤΙΑΣ, ΤΗΣ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΗΣ ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΙΣΤΟΥ.

    ΕΛΙΚΡΙΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΝΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΞΕΓΑΝΩΤΟΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΒΕΛΗΝΕΚΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΠΡΟΣ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ 01 Απρ 2010 11:35:00 π.μ. ΚΑΙ 01 Απρ 2010 8:33:00 π.μ.

    ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ, ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΤΥΠΑΚΙΑ ΣΑΝ ΕΣΑΣ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΞΑΝΑΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΕΝΑ Κ....
    10,5 ΙΝΤΣΕΣ ΔΗΛΑΔΗ 26.67 ΠΟΝΤΟΥΣ.

    ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΙ ΙΝΤΣΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ 21 ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΝΤΟΙ 53.34 !!! TI ΛΕΤΕ?? ΚΑΛΟ??? ΠΟΝΑΕΙ ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. "ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΛΕΒΕΝΤΗ, ΕΡΓΑΤΙΚΟ,ΜΕΘΟΔΙΚΟ,ΑΚΟΥΡΑΣΤΟ,ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟ,ΕΛΙΚΡΙΝΗ ΚΑΙ ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΠΟΥ ΧΑΡΙΣΕ ΣΕ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΠΑΙΔΕΥΕΣΤΕ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΓΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΣΕΙ/ΜΕΤΑΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΤΩΝ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΞΕΛΙΣΣΟΜΕΝΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ.

    ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΖΗΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΝ ΤΥΦΩΝΑ ΚΑΤΡΙΝΑ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ, ΤΗΣ ΡΕΜΟΥΛΑΣ, ΤΟΥ ΝΟΜΙΜΟΥ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟΥ, ΤΩΝ ΚΑΛΟΓΕΡΩΝ, ΤΗΣ ΜΙΖΕΝΣ,ΤΗΣ ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ,ΤΩΝ ΚΟΥΜΠΑΡΩΝ,ΤΩΝ ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΩΝ,ΤΩΝ ΚΟΜΑΝΤΑΤΟΥΡΩΝ ΣΤΟΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ Ε.Δ.,ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ,ΤΗΣ ΣΑΠΙΛΑΣ, ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ,ΤΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ,ΤΗΣ ΜΙΖΕΡΙΑΣ ΤΗΣ ΦΤΩΧΟΛΟΓΙΑΣ,ΤΩΝ ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ,ΤΩΝ ΔΙΟΡΙΣΜΩΝ (ΤΩΝ ΗΜΕΤΕΡΩΝ),ΤΗΣ ΧΛΕΥΗΣ,ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΤΙΑΣ, ΤΗΣ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΗΣ ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΙΣΤΟΥ.

    Κε ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙΣ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΣΑΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ(ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΚΑΤΑΡΑΚΩΘΗΚΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ) ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΟ ΣΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΡΕ ΜΠΑΡΜΠΑ 01 Απρ 2010 5:05:00 π.μ.ΕΙΣΑΙ ΒΑΘΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑΤΙΚΟ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.

    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. "Σκίζουν τα πτυχία τους οι οικονομολόγοι "

    "Ο ένας μετά τον άλλον οι οικονομολόγοι σκίζουν τα πτυχία τους έχοντας ακούσει τον Παπακωνσταντίνου στη Βουλή σήμερα να προσπαθεί να «εξομαλύνει» την αποτυχία των δύο τελευταίων δημοπρασιών.

    Είπε ο υπουργός Οικονομικών:
    «Η συγκεκριμένη αγορά ομολόγων, η επταετής, έχει ειδικό κοινό, που...
    είναι επενδυτικά ταμεία, είναι ειδικοί άνθρωποι και άρα δεν έχει ποτέ την υπερκάλυψη που έχουν άλλες διάρκειες, πενταετίας, δεκαετίας. Δανειστήκαμε κάτω από 6%.

    Ήταν μια σημαντική βελτίωση από προηγούμενες φορές και είναι μεγάλο λάθος, όσοι νομίζουν πως η τεχνική έκδοση που έκανε χτες η Ελληνική Δημοκρατία, που είχε να κάνει με το άνοιγμα ενός ομολόγου εικοσαετίας, με το οποίο δανείστηκε για 12,5 χρόνια σε 5,9%, που είναι ένα εξαιρετικό επιτόκιο, αυτό καθ' οιονδήποτε τρόπο μπορεί να ερμηνευθεί ως μη υπερκάλυψη αυτού που ζητήσαμε»!

    Πρέπει να πούμε κι ευχαριστώ δηλαδή που δανειστήκαμε με 6% στα 7ετή αφού αν βγαίναμε στα 10ετή δεν θα αγόραζε κανένας, ενώ ανάλογο ευχαριστώ πρέπει να πούμε και για το ότι ζητήσαμε 1 δις ευρώ στα 20ετή και μας δόθηκαν μόλις 390 εκατ. ευρώ!
    Πετάξτε στη θάλασσα τα πτυχία."

    ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ
    ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕ ΣΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΦΟΥΛ
    ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.
    ΑΜΑΝ ΠΙΑ.
    ΕΙΠΑΜΕ ΜΑΛΑΚΑΣ..ΜΑΛΑΚΑΣ..ΑΛΛΑ ΤΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

«ΑΚΕΦΑΛΗ» η Χεζμπολάχ! ΟΙ IDF ΣΚΟΤΩΣΑΝ και τον διάδοχο του Νασράλα...

Ο ισραηλινός στρατός επιβεβαίωσε απόψε ότι ένας από τους κορυφαίους αξιωματούχους της Χεζμπολάχ, ο οποίος αναμενόταν να γίνει ο επόμενος ηγέ...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *