GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Eξι μήνες διακυβέρνησης ΠΑΣΟΚ...

Μόλις δύο τομείς κυβερνητικού έργου εμφανίζουν ποσοστά βελτίωσης Του Γιαννη Mαυρη http://www.mavris.gr/ - http://www.publicissue.gr/ Την επ...

Μόλις δύο τομείς κυβερνητικού έργου εμφανίζουν ποσοστά βελτίωσης

Του Γιαννη Mαυρη
http://www.mavris.gr/ - http://www.publicissue.gr/

Την επόμενη Κυριακή ολοκληρώνεται ένα εξάμηνο από την ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας από το ΠΑΣΟΚ. Η έρευνα της Public Issue για την «Κ» αποτυπώνει, με βάση αναλυτικούς δείκτες αξιολόγησης, την υφιστάμενη κατάσταση σε δεκαεννέα (19) τομείς της διακυβέρνησης, καθώς και τις μεταβολές που έχουν επισυμβεί κατά τομέα, στο κρίσιμο 9μηνο που μεσολάβησε από το καλοκαίρι του 2009, δηλαδή μετά τις ευρωεκλογές.
Η σημερινή κατάσταση στους επιμέρους τομείς του κυβερνητικού έργου, που διαπιστώνουν οι πολίτες (Μάρτιος 2010), αντιπαραβάλλεται με εκείνη, που είχε καταγραφεί στην αντίστοιχη μέτρηση του Ιουλίου 2009, όταν...

την ευθύνη της διακυβέρνησης είχε ακόμη η κυβέρνηση της Ν.Δ. Οι τομείς άσκησης πολιτικής που αξιολογούνται (π.χ. αντιμετώπιση της ανεργίας, γεωργικός τομέας, αστυνόμευση, εξυπηρέτηση του πολίτη, προστασία του περιβάλλοντος, κ.λπ.) δεν αντιστοιχούν επακριβώς («ένα προς ένα») στα υπάρχοντα υπουργεία, δηλαδή στην υφιστάμενη διάρθρωση της δημόσιας διοίκησης. Λόγω της αλληλοεπικάλυψης των αρμοδιοτήτων που υφίσταται, είτε για αντικειμενικούς είτε για ιστορικούς-πολιτικούς λόγους, κάτι τέτοιο είναι πρακτικά αδύνατον. Ωστόσο, μια παρόμοια μέτρηση κοινής γνώμης αποδεικνύεται εξαιρετικά χρήσιμη, διότι (σχηματικά) μπορεί να καλύψει τέσσερις ευρύτατες περιοχές υλοποίησης του κυβερνητικού έργου. Συγκεκριμένα, τις περιοχές: 1) της οικονομίας και της ανάπτυξης, 2) της δημόσιας διοίκησης και του κράτους πρόνοιας, 3) του νόμου και της τάξης και 4) της ποιότητας ζωής.
Διαπιστώσεις
Σε τέσσερις τομείς του κυβερνητικού έργου (ανεργία, ακρίβεια, μικρομεσαίες επιχειρήσεις και εγκληματικότητα), τα ποσοστά επιδείνωσης κυμαίνονται σε 80% - 90%. Σε άλλους τέσσερις (ασφαλιστικό, γεωργία, ναρκωτικά, μετανάστευση), υπερβαίνουν το 50%.
Σε οκτώ τομείς, η κοινωνική εκτίμηση ότι επικρατεί στασιμότητα (η κατάσταση «έχει παραμείνει ίδια», σε σύγκριση με το παρελθόν), υπερτερεί της εκτίμησης ότι έχει επέλθει περαιτέρω επιδείνωση (εκπαίδευση, συγκοινωνίες, υγεία, εξυπηρέτηση του πολίτη, διαφθορά, αστυνόμευση, περιβάλλον και ποιότητα ζωής στις πόλεις).
Μόλις δύο τομείς εμφανίζουν σήμερα ποσοστά βελτίωσης τα οποία, αν και δεν θεωρούνται υψηλά, είναι απλώς υψηλότερα από τα αντίστοιχα ποσοστά επιδείνωσης (η προστασία του περιβάλλοντος 29% και οι δημόσιες συγκοινωνίες 24%). Επιπλέον, τα ποσοστά αυτά είναι εμφανώς μειωμένα, σε σύγκριση με το προηγούμενο καλοκαίρι.
Στην ελληνική κοινή γνώμη, έξι μήνες μετά την πολιτική αλλαγή, παραμένει κυρίαρχη η αίσθηση στασιμότητας και επιδείνωσης. Η κοινωνική δυσαρέσκεια έχει ενταθεί στο σύνολο των έξι τομέων του κυβερνητικού έργου, που αφορούν την οικονομία και την ανάπτυξη (ανεργία, πληθωρισμός, γεωργία, μικρομεσαίες επιχειρήσεις, περιφερειακή ανάπτυξη και τουρισμός).
Αντιθέτως, η μοναδική σημαντική ανακοπή της ραγδαίας τάσης επιδείνωσης εμφανίζεται στους τομείς τους κυβερνητικού έργου, που αφορούν «τον νόμο και την τάξη» (αστυνόμευση, εγκληματικότητα, μετανάστευση, ναρκωτικά), τομείς οι οποίοι σχετίζονται άμεσα με το αίσθημα ασφάλειας του πολίτη. Η μεγαλύτερη μείωση ποσοστού επιδείνωσης καταγράφεται στον τομέα της διαφθοράς (40%, έναντι 72% τον περασμένο Ιούλιο).

18 σχόλια

  1. .......6 μηνες ορχεοφαγούρα !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΙ ΤΡΑΒΑΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕΣ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O TZEΦΡΥ [πράκτορας της νέας τάξης], οι βουλεύτες του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ [πράκτορες-άβουλα ανθρωπάκια-βλαμένοι κττ] που ψήφισαν για χορήγηση ιθαγένειας στους εισβολείς και οι 10 βουλευτές της ΝΔ [πράκτορες], που απουσίαζαν για να μη καταψηφίσουν, θα ετελεσθούν. Τους μισούς θα τους κρεμάσουν οι εθνικιστές και τους άλλους μισούς θα τους σφάξουν [με κονσερβοκούτι] πατριώτες [υπάρχουν αρκετοί] ΚΚΕδες και Τροτσκυστές.Μετά θα απελαθούν οι πίθηκοι που μολύνουν την ιερή Ελληνίκη γη την ποτισμένη με αίμα ηρώων και μαρτύρων, είτε έχουν πάρει ιθαγένεια είτε οχι μαζί με όσους ''εΛΛΗΝΕΣ'' προπαγάνδιζαν το έγκλημα κατά του Ελληνισμού. Ή Ελλας ή τέφρα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όδυνεν όρος καί έτεκε μύ....
    Έλα πάμε τό άσμα:
    "Tά ψεύτικα τά λόγια τά μεγάλα,
    μού....."
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και ακόμα έχουν περάσει , μόνο 6 μήνες !!!!!. Ο Πρωθυπουργός μας ψάχνει ακόμη για τα λεφτά , που έλεγε πως υπάρχουν , αλλάζουμε ή βουλιάζουμε κ.λ.π.

    Σχετικά με το βίντεο που δείχνουν ‘’ ιαχές ΟΥΚ και ΜΥΑ ,ρατσιστικά συνθήματα’’ ρίξτε μια ματιά στο

    http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2010/03/blog-post_3373.html

    Καθαρή προβοκάτσια δείχνουν τα πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. // 6 ΜΗΝΕΣ ΜΟΥΝΙ ΚΑΠΕΛΟ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ.
    ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΟ. ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΟ.
    ΣΑΝ ΤΗΣ ΤΕΡΑΤΟΜΟΡΦΗΣ ΦΩΦΩΣ .//////

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ψυχολόγος δίνει μαθήματα σε υπουργούς του ΠΑΣΟΚ (!)

    Διαβάζω σήμερα ότι ο Καθηγητής του Χάρβαρντ Ronald A. Heifetz, ο οποίος κατέχει την Έδρα «Βασιλιάς Χουσεϊν», στην περίφημη Σχολή Διακυβέρνηση JFK , θα εκπαιδεύσει τους Υπουργούς.
    Ακόμα και τον ίδιο τον Πρωθυπουργό μας!

    Ο Heifetz τα τελευταία χρόνια διδάσκει θέματα ηγεσίας σε επιχειρήσεις, κυβερνήσεις και μη κυβερνητικές οργανώσεις.
    Προηγουμένως ο κ. Heifetz εργαζόταν ως Κλινικός Ψυχολόγος στην Ιατρική Σχολή του Χάρβαρντ!

    Δεν ξέρω υπό ποία ιδιότητα θα εκπαιδεύσει την κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό μας.
    Ελπίζω μόνο να μην κουράστηκαν πριν την ώρα τους και αναζητούν ..ψυχολογική στήριξη.

    Και κάτι ακόμα: Έμαθα ότι η ταρίφα του εν λόγω καθηγητή, είναι πολύ ακριβή. Θα μπορούσε παρακαλώ κάποιος, στο πλαίσιο της «Ανοιχτής Διακυβέρνησης», να μας ενημερώσει ποια είναι η αμοιβή του εν λόγω καθηγητή και από ποιο κωδικό θα καταβληθεί;

    Είναι πουθενά αναρτημένη η σύμβασή του;
    Δεν είμαι κακόπιστος, απλώς θέλω να δώ μήπως με συμφέρει για να προτείνω τον κ. καθηγητή και κάπου αλλού.

    Θέλω επίσης να πιστεύω ότι ο κ.Heifetz δεν έχει απολύτως καμιά σχέση με την Έδρα Σπουδών «Πέτρου Κόκκαλη» που λειτουργεί στο ίδιο Πανεπιστήμιο, με χορηγό, ξέρεται ποιόν. Από την οποία πέρασε βεβαίως βεβαίως και η ευρωβουλευτίνα του ΛΑΟΣ κ. Νίκη Τζαβέλλα

    Μια και αρχίσαμε τις αδιάκριτες ερωτήσεις: Εκείνοι οι ξένοι καθηγητάδες που θα αναλάμβαναν την αναδιοργάνωση του Μεγάρου Μαξίμου κατά τα πρότυπα του Λευκού Οίκοι, που χάθηκαν τα παλληκάρια;
    Έπιασαν δουλειά;

    ‘Ένα άγχος το έχω;
    Οι συμβάσεις τους έχουν αναρτηθεί ή μήπως θα εργάζονται …αμισθί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σήμερα υποτίθεται ότι είναι η πρεμιέρα του νέου «σώματος» της ΕΛ.ΑΣ, της ομάδας «ΔΙ.ΑΣ» (από το Δίκυκλη Αστυνόμευση).

    Η πραγματικότητα ΑΛΗΤΗ
    έρχεται για να διαψεύσει αυτούς που σχεδιάζουν στα χαρτιά, αλλά αδυνατούν να αντιληφθούν την πράξη:

    * Ένας 15χρονος Αφγανός νεκρός χθες από βόμβα, ένα 10χρονο κορίτσι τραυματισμένο, η μητέρα του επίσης τραυματισμένη,
    * ένας ιδιοκτήτης ΠΡΟ-ΠΟ νεκρός στο κέντρο της Αθήνας, ένας ιδιοκτήτης κοσμηματοπωλείου τραυματισμένος,
    * γιος και πατέρας τραυματισμένοι από μαχαίρι στη Θεσσαλονίκη από επτά άτομα για μία θέση στάθμευσης,
    * γκαζάκια σε Ιερό Ναό, εκρηκτικοί μηχανισμοί έξω από Τράπεζα και κατάστημα παιχνιδιών και πόσα άλλα ακόμα.

    Μέσα λίγες ώρες είναι σαν να έχει ξεσπάσει ένας άγραφος πόλεμος, αποδεικνύοντας ότι η καθημερινότητα και οι εξελίξεις ξεπερνούν τους σχεδιασμούς και – γιατί όχι – τις ικανότητες αυτών που υποτίθεται ότι είναι επιφορτισμένοι με το να τις προλαμβάνουν.

    ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΑΡΑΝΟΙΚΕ
    ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ
    ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ.
    ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΔΗΛΑΔΗ.

    ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΤΩΡΑ. ΑΡΧΙΔΙ ΠΑΣΟΚ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αν στη θέση του Χρυσοχοϊδη ήταν υπουργός της ΝΔ το ΠΑΣΟΚ θα είχε ανέβει στα κεραμίδια για να παραιτηθεί.

    Είμαστε σοβαροί;
    Τέτοιο μπαράζ βομβιστικών επιθέσεων όπως αυτό των τελευταίων ημερών δεν έχει ξαναγίνει, από όσο θυμάμαι. Ανενόχλητοι οι τρομοκράτες βάζουν βόμβες όπου θέλουν και αρχίσαμε πλέον να μετράμε και ανθρώπινα θύματα.

    Και τι να πούμε για την εγκληματικότητα. Δεν πρόλαβε σήμερα να ξημερώσει και είχαμε ένα νεκρό – έναν ιδιοκτήτη πρακτορείου ΠΡΟΠΟ στα Κάτω Πατήσια θύμα ληστείας.

    Λίγο πιο πριν σημειώθηκε και άλλη αιματηρή ληστεία με θύμα ιδιοκτήτη κοσμηματοπωλείου πάλι στα Κάτω Πατήσια.

    Για το Σάββατο διαβάστε εδώ: Ησυχία και Τάξις βασιλεύει και σήμερα στην αντιρατσιστική Αθήνα

    Που όμως ήταν πολύ «αποτελεσματικός» ο κ. Χρυσοχοϊδης; Στην άμεση αντιμετώπιση και παραδειγματική τιμωρία των ανδρών των ειδικών αποστολών του Λιμενικού που στο τέλος της παρέλασης, είπαν κάτι υβριστικά συνθήματα για τους …γείτονες μας.
    Και σηκώθηκε μέγας κουρνιαχτός με σημαιοφόρο του κ. Χρυσοχοϊδη

    Αν όμως για την Κυβέρνηση η υπόθεση είναι τόσο σοβαρή, τότε έπρεπε να παραιτηθεί ο κ. Χρυσοχοϊδης. Από τη στιγμή που κατήγγειλε το γεγονός, εννοείται ότι πρέπει να αναλάβει την ευθύνη και κατά συνέπεια να παραιτηθεί. Είμαι βέβαιος ότι αν στη θέση του ήταν ο κ. Παυλόπουλος, ο ίδιος θα είχε πιάσει στασίδι στα κανάλια απαιτώντας την παραίτησή του.

    Θα πρότεινα, επίσης, από εδώ και στο εξής κατά τη διάρκεια της παρέλασης να …φιμώνονται οι άνδρες, μη τυχόν και πουν κανένα σύνθημα που θα προσβάλει τους ….γείτονες.

    Για να εκλείψει αυτός ο κίνδυνος οριστικά, μια καλή ιδέα θα ήταν να καταργηθούν εντελώς αυτές οι …αναχρονιστικές παρελάσεις. Ήδη το πρώτο βήμα έγινε με την κατάργηση των μηχανοκίνητων τμημάτων.

    Τέλος, ν’ αρχίσουν πάραυτα ειδικά σεμινάρια στις ειδικές δυνάμεις με θέμα «τρόποι καλής συμπεριφοράς»! Πως να απευθύνονται στους εχθρούς στον πληθυντικό. Πως να τους μιλούν με το «εσείς» και με το «σας». Μήπως και μάθουν κάτι οι …άξεστοι! Στις ελεύθερες ώρες τους να καλλιεργούν παρτέρια με ορχιδέες, με τις οποίες να στολίζουν τις κάνες των όπλων τους. Και όταν βγαίνουν οι τούρκοι στο Αιγαίο, να τους καλούν για …φραπεδιά.

    Υ.Γ. Τα μηχανοκίνητα τμήματα απουσίαζαν από την παρέλαση για λόγους οικονομίας μας είπαν. Ντρέπομαι για αυτή την Ελλάδα. Καλά από αυτό το άθλιο κράτος δεν περιμένω και πολλά πράγματα. Όμως η πατρίδα, ακόμα και σε χαλεπούς καιρούς, έβγαζε ευεργέτες.
    Δεν βρέθηκαν πέντε άνθρωποι να κάνουν μια δωρεά στο υπουργείο Εθνικής Αμύνης και να καλύψουν τα έξοδα των μηχανοκίνητων τμημάτων; Μόνο στο Μέγαρο Μουσικής ξέρουν να δίνουν χορηγίες;

    Όχι για τίποτα άλλο, αλλά πολύ θα ήθελα να δώ πώς θα αντιδρούσε το υπουργείο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. βαλε και εναν τομεα οτι θα μειωθουν τα τροχαια! εμ βεβαια με τοσο που την εφτασαν την βενζινη δεν ειναι πας πουθενα!
    σε χθεσινο μου ταξιδι με επιστροφη στην αθηνα η μειωση στους δρομους ηταν παραπανω απο αισθητη!αδειοι κυριολεκτικα μεσα στο σκ!
    αλλα στους νεοελληνες δεν λεει κανεις τι θα γινει αν ακριβυνει η τιμη του βαρελιου πετρελαιου !!!! δηλαδη ποσο θα φτασουμε? στα 2 ευρω το λιτρο?
    ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΚΙΝΑ ΤΩΝ ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γιατί ο Γιωργάκης δεν πάει εκεί που σκοτωθηκε ο μικρός αφγανός, όπως είχε κάνει με το Γρηγορόπουλο;
    Που ειναι οι διαδηλώσεις σας, ρε αλήτες πασόκοι;
    Γιατί δεν παραιτείται ο άχρηστος ο Χρυσοχοίδης που καταντήσαμε πολύ χειρότερα από εποχής Παυλόπουλου;
    Που ειναι η αγανακτηση σας για τον θανατο του 15χρονου, ρε ξεφτίλες;
    Που ειναι η λαικη καταδίκη κατα της τρομοκρατίας με εργα και οχι με παχια ψευτικα λόγια?
    Τώρα τουμπεκί;
    Μήπως επειδή ειναι λαικη, αντιιμπεριαλιστική, ταξική η βομβα και γιαυτό ειναι καλή?
    Αλήτες και παραμυθάδες παλιάνθρωποι, τα ψέματα και η υποκρισία σας θα σας κυνηγάνε ανελέητα μέχρι να σας ξαποστείλει ο λαός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΚΟΥ ΤΑ ΓΙΩΡΓΟ!!

    ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ 60-70% ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΖΩΗ ΣΟΥ.

    ΠΕΤΑ ΕΞΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΥ
    ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ.

    ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.
    ΞΕΣΚΙΣΕ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΟΪ ΤΟΥΣ.
    ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΣΗΚΩΣΟΥΝ ΚΕΦΑΛΙ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τι άλλο πρέπει να γίνει ΑΛΗΤΗ Χρυσοχοίδη;

    Σε μια περιοχή που αστυνομοκρατείται, η εγκληματικότητα οργιάζει!

    Σε μια περιοχή, μέσα σε μισή ώρα, είχαμε δυο ληστείες, έναν νεκρό, και δυο τραυματίες, ενώ από χθες, λόγω της έκρηξης, υπάρχει και ένα 15χρονο νεκρό αγόρι.

    Κύριε Χρυσοχοίδη, μήπως είστε ....
    υπουργός ασφαλείας στην Καμπούλ;

    ΕΘΝΟΣΟΣΙΑΛΗΣΤΙΚΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΤΟΥ
    ΠΑΣΟΚ- ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. σΤΟ πΑΙΔΕΙΑς ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ

    ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙς ΕΠΟΠΤΕΥΟΕΝΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΔΟΑΤΑΠ ΑΣΠΑΙΤΕ ΚΛΠ...κΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. “Ο κυνηγός των αραβικών επενδύσεων”

    Πολύ γέλιο έχει πέσει στο ΠΑΣΟΚ με τις δηλώσεις του Νίκου Παπανδρέου στο Βήμα. (Ν. Παπανδρέου: Και τούμπες θα κάνω για την πατρίδα)

    «Άντε μην ανοίξουμε το στόμα μας» λένε κάποιοι με τις εξάρσεις πατριωτισμού του συγγραφέα και αδελφού του πρωθυπουργού.
    Ποιοι το λένε;
    Εκείνοι που γνωρίζουν από πρώτο χέρι γιατί πήγε στο Κατάρ…

    Και διαβεβαιώνουν ότι σύντομα ο Γιώργος θα αρχίσει να απολογείται για τη δράση του Νίκου…

    Που με 28.000 μάσες στα Αμπου Ντάμπια πολλοί θα έκαναν “κωλοτούμπες” για την πατρίδα..ακόμα και αυτοί που αισθάνονται “μεταμφιεσμένοι Ελληνες με αμερικανική καρδιά”..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΜΑΣ ΚΑΤΑΧΡΕΩΣΕ ΜΕ ΝΕΟ ΔΑΝΕΙΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕ Ο ΤΖΕΦΡΥ..
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΠΑΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟ ΦΤΩΧΟ ΛΑΟ ΚΑΤΙ ΨΙΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟΜΠΟΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ ΤΑ ΧΟΝΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΛΕΝΕ ΩΡΑΙΑ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΩΝ 9.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Εάν οι πράξεις των δεν είχαν άμεσο αντίκτυπο στην ίδια την υπόσταση της χώρας, τότε με σιγουριά θα μπορούσα να πω ότι μιλάμε για την καλύτερη κωμωδία που έχει ανέβει στα χρονικά της χώρας.

    Μου αρέσει που κάθισαν 5,5 χρόνια στην αντιπολίτευση και ήρθαν με όρεξη για δουλειά στην εξουσία! Που είσαι Αντρέα για να δεις τα παιδιά της αλλαγής!
    Χαχαχαχαααααααααααααααα!

    Κακομοιρε Ελληνα τι εχουν να δουν τα ματια σου ακομη!
    Μ’αυτους που εμπλεξες καλα ξεμπερδεματα.

    Την αρρώστια που έχουν αυτοί στο ΠΑΣΟΚ, ούτε ψυχολόγος, ούτε ψυχίατρος, ούτε ο Φρόϋντ ο ίδιος δεν μπορεί να τη γιατρέψει.

    Μπορεί όμως να τους μάθει να παίρνουν την σωστή θέση για να υποδεχθούν την τσανάκα με το γιαούρτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *