GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η τιμή της Θεσσαλονίκης‏...

Από τον Μάριο Σπηλιόπουλο Πρέπει να ομολογήσω ότι ο συντηρητισμός της Θεσσαλονίκης ποτέ δε με εξέφραζε. Το αντίθετο. Η εικόνα που είχα για τ...

Από τον Μάριο Σπηλιόπουλο

Πρέπει να ομολογήσω ότι ο συντηρητισμός της Θεσσαλονίκης ποτέ δε με εξέφραζε. Το αντίθετο. Η εικόνα που είχα για την πόλη ήταν οι άνθρωποι που την εκπροσωπούν δηλαδή όλοι αυτοί οι νεοσυντηρητικοί, ακροδεξιοί, εθνικόφρονες λαϊκιστές (και όχι απαραιτήτως έξυπνοι) όπως οι Ψωμιάδης, Άνθιμος, Καλαφάτης, Τσοχατζόπουλος, Παπαθεμελής, Μαγκριώτης, Γκιουλέκας, Καραμανλής, Σαλαγκούδης, Βελόπουλος... Τέτοιου τύπου τύποι. Και παρακολουθώντας τους Αρβύλες (Κανάκης και ΣΙΑ) εχθές στον ΑΝΤ1 να προβάλουν το Zeitgeist και να δημοσιοποιούν φωτογραφία του Άνθιμου παρέα με την Χούντα, νιώθω και πρέπει να παραδεχθώ ότι...

τα παιδιά έσωσαν την τιμή της Θεσσαλονίκης. Και μπράβο τους. Πρέπει να παραδεχθώ ότι τα φαινόμενα απατούν. Δεν είναι στην Ελληνική κουλτούρα να γενικεύουμε και να καταδικάζουμε μαζικά και κακώς το κάνουμε καμια φορά. Είναι προφανές ότι η Θεσσαλονίκη είναι και αυτή καζάνι που βράζει έτοιμο να εκραγεί και να τελειώνει με τους τύπους αυτούς και το σύστημα που εκπροσωπούν. Το ίδιο ισχύει και για την Αθήνα, για όλη την Ελλάδα, την Ευρώπη, τις ΗΠΑ και τον κόσμο όλο. Ένας άλλος Θεσσαλονικιός παρέα με ένα Τρικαλινό τύπο, οι Αρναούτογλου και Πάτρας, από το ραδιόφωνο δημοσιοποίησαν μια άλλη φωνή στην Αμερική που εναντιώνεται στο κατεστημένο. Έναν αμφιλεγόμενο τύπο με το όνομα Alex Jones που πιστεύει ότι υπάρχει συνομωσία αποσταθεροποίησης για να κυβερνήσουν τον κόσμο κάποιοι ολιγάρχες. Μπράβο και σε αυτούς. Βρισκόμαστε μπροστά σε μια επανάσταση και ακόμη δεν ξέρουμε πως θα τελειώσει. Ξέρουμε μόνο πως ο κλήρος έπεσε να αρχίσει από την Ελλάδα. Έτυχε οι κερδοσκόποι της παγκόσμιας αγοράς να ξεκινήσουν από τη χώρα μας το σχέδιο τους να κατακτήσουν τον κόσμο πρώτα οικονομικά και σιγά-σιγά (ή και όχι τόσο σιγά) από εδώ. Ίσως για δοκιμή. Ας είναι. Όμως αυτό είναι και το τέλος τους. Γιατί διάλεξαν σωστή χώρα (με τα περισσότερα προβλήματα) αλλά λάθος λαό (που αμφισβητεί τα πάντα και δεν ακούει κανέναν και τίποτα). Θα δούμε πως θα τελειώσει λοιπόν...

19 σχόλια

  1. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΤΑ ΓΙΩΡΓΟΚΑΝΑΛΑ
    Οι Ευρωπαίοι έχουν πάρει εντελώς στο ψιλό το Γιωργάκη γιατί, δυστυχώς γι' αυτόν, πήραν χαμπάρι το ΜΙΚΡΟ ΜΥΣΤΙΚΟ του.
    Το πιστόλι στο τραπέζι ήταν από το Τζάμπο-μπεμπέ.
    Τώρα τί κάνουμε, μεγάλε;
    Α ρε πρετεντέρη και τσίμα, μας έχετε φλομώσει στις μαλακίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μάριε, σταμάτα να γαμάς ακόμα τη χούφτα σου! Σοβαρέψου και πάψε να γράφεις μαλακίες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μάριε, σταμάτα να γαμάς ακόμα τη χούφτα σου! Σοβαρέψου και πάψε να γράφεις μαλακίες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ "ΟΙ ΑΡΒΥΛΕΣ"
    ΤΟΛΜΟΥΝ- ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ.

    ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΚΑΩΣΠΡΕΠΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ
    ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΑΥΤΙΑΣ, ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΕΙΑΣ 'ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΤΕ" ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΡΙΤΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΘΛΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΙΤΕ ΔΕΞΙΑ ΕΙΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΗΛΑΔΗ ΜΑΡΙΕ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΟΙ ΑΡΒΥΛΕΣ ;



    ΕΧΕΤΕ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΑΡΑΚΜΗΣ ,ΠΟΥ ΞΕΦΤΥΛΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΚΑΘΕ ΛΕΞΗΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΙΜΑΙ 55 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΛΙΓΟ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΩΝ, ΤΗΝ ΕΖΗΣΑ ΟΜΩΣ ΠΟΛΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΑ ΤΡΑΒΗΞΕ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΕΠΤΑΕΤΙΑ.
    ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ, ΟΙ ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ ΦΑΝΤΑΖΟΥΝ ΑΓΙΟΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.
    ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έπρεπε να φάνε το εξώδικο για να το κάνουν αυτό?

    Ντροπή. Συμφωνώ μαζί τους με αυτά που λένε και εκφράζουν αλλα μου φάνηκε λιγό φτηνή η αντίδρασή τους.

    Άν το κάναν παλιότερα χωρίς την αγωγή που φάγαν απο το φασιστοειδές της "εκκλησσίας" θα ήταν πιό γνήσιο.

    ΚΑΙ ΔΕ ΔΕΙΞΑΝΕ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΟΜΜΑΤΙ του ντοκυμαντέρ που ΔΙΑΛΥΕΙ τη θρησκεία αποδεινύοντας απο που προήλθαν όλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ......ΕΔΩ ΠΑΜΕ ΓΙΑ
    Τ Ρ Α Γ Ω Δ Ι Α _____________

    Μια αναφορά που επιβεβαιώνει αυτά που γράφουμε από καιρό για τις προσωπικές ευθύνες του κ. Παπανδρέου και του οικονομικού του επιτελείου στη διαχείριση της οικονομίας μας από τον Οκτώβριο και μετά:

    Σύμφωνα, λοιπόν, με την ανάλυση αυτή , η ελληνική οικονομία επιβαρύνεται με
    13 δισ. ευρώ ____________________
    περισσότερα σε τόκους για το χρέος που πουλά φέτος απ’ ότι θα πλήρωνε εάν τα επιτόκια παρέμειναν στα επίπεδα του Οκτωβρίου του 2009!!!

    Ειδικότερα, οι τόκοι που θα πληρώσει η χώρα για τα τρία ομόλογα που εξέδωσε φέτος θα ανέλθουν σε 7,7 δισ. ευρώ ________
    σε όλη τη διάρκεια της ζωής τους, έναντι 3,8 δισ. που θα πλήρωνε εάν τα πουλούσε με το μέσο επιτόκιο προ κρίσης!

    Δυστυχώς και για μελλοντικά ομόλογα που θα εκδώσουμε φέτος η χώρα θα επιβαρυνθεί με τόκους
    18,9 δις ευρώ _________________
    αντί των 9,4 δισ. που θα φορτωνόταν με τα προ κρίσης επιτόκια.

    Αν συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό ίσως και σε μια τριετία το χρέος μας θα ανέλθει στο 150% του ΑΕΠ!. Δυστυχώς.

    Οι ερωτήσεις τώρα:
    1. Υπήρξαν μεσολαβητές για τα ομόλογα που εξέδωσε το Ελληνικό Δημόσιο;
    2. Δόθηκαν προμήθειες και αν ναι σε ποιους και τι ύψους;

    Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ...ΜΑΛΑΚΑ.
    Ε Γ Κ Λ Η Μ Α Τ Ε Ι. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΗΠΩΣ Η ΜΕΓΑΛΗ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ?
    ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΣΒΕΥΟΥΝ ΑΝ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΚΡΑΤΑΕΙ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΩΙΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΑ (ΙΣΩΣ ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ).
    ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΞΥΠΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ,ΟΝΤΑΣ ΣΥΝΕΠΗΣ ΣΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΑΣ,ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΚΑΝΑΠΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΑ ΤΕΚΤΕΝΟΜΕΝΑ......
    ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Είναι δυνατόν να είναι οι πολιτικοί του πασόκ τόσο αποκομμένοι από την πραγματικότητα;
    Πιστεύουν ότι η παρουσία αντιπαθητικών, άσχετων, αμόρφωτων, σοσιαληστών όπως ο Γιωργάκης, ο Παπακωνσταντίνου, ο Χρυσοχοίδης, ο Βενιζέλος, ο Ρέππας, ο Πάγκαλος, Καστανόδης, η Μπιρμπίλω, η Ξενογιαννακοπούλου, η Λούκα-μπούκα και το λοιπό κακό συναπάντημα θα πείσουν ποτέ τους πρώην πασόκους να τους επιλέξουν για να μας ξαναεκπροσωπήσουν;
    Όσο πιο πολύ τους βλέπω τόσο πιο πολύ τους σιχαίνομαι.
    Αλαζονεία, έλλειψη οράματος, ανικανότητα, ακραίες κοινωνικές αντιλήψεις.
    Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά τους.
    Οι πασόκοι προσπαθούν με νύχια και με δόντια να διατηρήσουν το σάπιο σύστημα που πληρώνει το ενοίκιο τους.
    Μην τους αφήσετε.
    Μην τους αφήσετε ξανά.
    (Όχι μόνο δεν θα τους αφήσουμε, αλλά θα τους πηγαίνουμε γαμιόντας μέχρι να ξεκουμπιστούν, για να ξανάρθει η ευημερία και η ειρήνη στην Ελλάδα.
    6 Μήνες κυβερνάνε και ο λαός έχει πάθει ψυχοπλάκωμα.
    ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλησπέρα,
    αγαπητοί μου οι άρβύλες δηλαδή Κανακής και Σία δεν είναι τίποτα άλλο παρά χαβαλέδες που φορντίζουν την κολάρα τους, το πρτοφόλι τους, να δουλεύουν τα μαγαζιά του καλά, το καλοκαιρινό στο πρώτο πόδι να είναι φουλ όλοι τη σεζόν και να κονομάνε χοντρά. Άμα λάχει τα παλικάρια να γ.....ε και κανένα μ.....ι και να περνάν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα.

    Ερώτηση:
    θεωρείτε ότι ο Κανάκης και Σία δεν χρησιμοποιεί τον ρόλο του κριτή "εγώ είμαι υπεράνω και κρίνω αντικειμενικά" μόνο και μόνο για να κάνει νούμερα στη τηλεθέαση;

    και να σας πω και κάτι άλλο: δεχ έχει και τίποτα η τηλεόραση το βράδυ και καθόμαστε και κοιτάμε τις μαλακίες με την Μπεκατώρου και τον κάθε δυστυχισμένο να σχολιάζεται από τους΄"κλασομπανιέρες" μάγκες της πλατείας Ναυαρίνου...

    Άντε κα Καλή Ανάσταση στη σκέψη σας, και τη θέλησή σας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 31/1300. ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΓΙΩΡΓΟΚΑΝΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΤΑ ΑΣΠΑΖΕΤΕ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ Ή ΕΣΥ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΑΚΟΜΗ ΕΚΤΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΥΜΠΑΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΕΝΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΣΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΘΑ ΣΑΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ.....
    ΠΑΣΟΚΕ ΑΛΗΤΗ....... ΤΙ ΚΑΛΑ !!!!!!!
    200.000 μετατάξεις ή απολύσεις στο Δημόσιο

    Σαρωτικές αλλαγές στις εργασιακές σχέσεις στο Δημόσιο επέρχονται με νομοθετική ρύθμιση που έχει συμπεριληφθεί στο πολυνομοσχέδιο για τον «Καλλικράτη». Πάνω από 200.000 υπάλληλοι μετατάσσονται υποχρεωτικά ή και απολύονται τους επόμενους μήνες, εξαιτίας της κατάργησης χιλιάδων ανενεργών και ζημιογόνων οργανισμών των σημερινών δήμων. Η μεταρρύθμιση, προβλέπεται να έχει ολοκληρωθεί ως τις αρχές του νέου έτους.

    * Κλείνουν όλα ανεξαιρέτως τα Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου στους ΟΤΑ, ο αριθμός των οποίων αγγίζει τις 6.000. Κάθε δήμος έχει ανάλογα με τον πληθυσμό του από 5 ως και 50 ΝΠΔΔ. Αποστολή τους είναι η συντήρηση βιβλιοθηκών, η διοργάνωση εκδηλώσεων, η διαχείριση των ΚΑΠΗ και κληροδοτημάτων κτλ., ενώ πολλά δεν έχουν καν ουσιαστικό αντικείμενο. Μόνο στα Διοικητικά τους Συμβούλια έχουν τοποθετηθεί πάνω από 60.000 άτομα.
    Με τη ρύθμιση της κυβέρνησης επιτρέπεται σε κάθε νεοσύστατο «καλλικράτειο» δήμο να διατηρεί μόνο δύο Νομικά Πρόσωπα, ένα για την εξυπηρέτηση «κοινωνικών - προνοιακών αναγκών» και ένα για την άσκηση «πολιτιστικής, αθλητικής και εκπαιδευτικής δραστηριότητας» . Ετσι να νέα Νομικά Πρόσωπα δεν θα υπερβαίνουν σε καμία περίπτωση τα 700 ή 740.

    * Αναστέλλουν τη λειτουργία τους περίπου 1.800 δημοτικές επιχειρήσεις, οι οποίες σύμφωνα με μελέτη του Ινστιτούτου Τοπικής Αυτοδιοίκησης έχουν ετήσιο τζίρο περίπου 500 εκατ. ευρώ. Πολλές εξ αυτών είναι ανενεργές ή και ζημιογόνες. Στη θέση τους θα επιτρέπεται η σύσταση μόνο μιας δημοτικής επιχείρησης ανά δήμο, η οποία θα ονομάζεται «κοινωφελής δημοτική επιχείρηση». Δηλαδή θα περιοριστούν σε 350-370.

    * Εξακολουθούν, προσώρας, να λειτουργούν 46 μονομετοχικές ΑΕ, οι οποίες με βάση και τον νέο νόμο για τις προσλήψεις θα έπρεπε να κλείσουν, αλλά ο υπουργός Εσωτερικών κ. Ι. Ραγκούσης αποδέχθηκε σχετικό αίτημα των δημάρχων. Παράλληλα επαφίεται στη διακριτική ευχέρεια των δημάρχων το αν θα διατηρήσουν ή θα κλείσουν άμεσα τις πολυμετοχικές αναπτυξιακές εταιρείες.

    * Καταργούνται περίπου 900 σχολικές επιτροπές μετά τη μεταβίβαση των αρμοδιοτήτων για τα σχολικά κτίρια στην πρωτοβάθμια αυτοδιοίκηση, ενώ θα επιτρέπεται σε κάθε δήμο να έχει μία σχολική επιτροπή για κάθε βαθμίδα.

    Απολύσεις και μετατάξεις
    Μόνο το μόνιμο προσωπικό θα παραμείνει στους δήμους. Ολοι οι συμβασιούχοι, που υπηρετούν με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ή και με συμβάσεις έργου θα απολυθούν μετά τη λήξη τους, ανεξαρτήτως του χρονικού ορίου που έχει τεθεί για την εν γένει ανανέωσή τους (31.12.2011). Στελέχη του υπουργείου Εσωτερικών, επισήμαναν ότι «οι ανάγκες θα καλυφθούν κυρίως από μόνιμο προσωπικό». Σύμφωνα με εκτιμήσεις ο αριθμός των συμβασιούχων που τελικά θα απολυθούν θα υπερβαίνει τις 35.000.
    Οι μόνιμοι υπάλληλοι που μετά τις αναγκαστικές μετατάξεις δεν θα αποδεχθούν το νέο καθεστώς εργασίας, θα πρέπει να απολυθούν.

    Θ. Πάγκαλος: Αν χρειαστεί θα απολυθούν
    Ανοικτό άφησε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κ. Θ. Πάγκαλος το ενδεχόμενο να απολυθούν υπάλληλοι στους οργανισμούς του Δημοσίου που πρόκειται να συγχωνευτούν. «Το προβλέπει το Σύνταγμα. Προς το παρόν θεωρούμε ότι η λύση μπορεί να είναι η μετάταξη σε υπηρεσίες που έχουν ανάγκες γιατί είναι μικρός ο αριθμός των υπαλλήλων» δήλωσε στην εκπομπή «Ζoom» της ΝΕΤ. Οπου όμως είναι μεγαλύτερος ο αριθμός των υπαλλήλων, είπε ότι δεν αποκλείει τίποτε. «Ο,τι επιτρέπεται από το Σύνταγμα της χώρας και το νομικό της καθεστώς και είναι ωφέλιμο οικονομικά πρέπει να εξεταστεί. Εχουμε αποφασίσει να κυβερνήσουμε χωρίς να λαμβάνουμε υπόψη το πολιτικό κόστος. Αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει τέτοιο θέμα».

    ΠΑΜΕ ΗΛΙΘΙΟΙ..ΠΑΣΟΚ.
    ΠΡΩΤΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ !!!!
    ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΤΕ..ΖΩΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΓΙΝΕ ΕΠΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΓΕΩΡΓΙΟ ΚΑΤΕΧΑΚΗ Η ΚΑΠΕΤΑΝ ΡΟΥΒΑ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ .
    ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΟΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΙ

    ΜΗΠΩΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΟΤΙ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΙΣΗ ?
    ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΑΚΟΜΑ Η ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΜΕΤΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. καλή "ανάσταση" στο άμυαλο μυαλό σας κύριοι δεξιοί που καταστρέψατε την Ελλάδα τα τελευταία 5 χρόνια.Καλή "ανάσταση" στην ψευδο-ανάσταση τού ιουδαιο-χριστιανισμού ,που μάς πρήζει με τα ψεύδη κάθε χρόνο ,τέτοιον καιρό.Άντε,σφάχτε αθώα αρνάκια για τις ευσεβείς μπάκες σας,υποκριτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Βρε δεν πατε στο διαβολο ολοι εσεις οι φασιστες δεξιοχουντικοι που εχετε μουτρα να μιλατε για το ΠΑΣΟΚ και τον προεδρο του Γ,παπανδρεου.
    Χαφιεδες του κερατα,κομματοσκυλα της ξεφτιλας....Το Πασοκ θα εχει φταιξει τωρα?
    Αυτα που εκλεψαν τα λαμογια οι βουλευτες σας,τις παρανομιες σε βαθμο κακουργηματος που διεπραξαν τα χρονια που "κυβερνησαν"τον τοπο δεν σας αγγιζουν καθολου?
    Αλλα τι λεω τωρα,,,εδω κανατε προεδρο της ΝΔ τον Σαμαρα,αυτον που ανοιξε τα συνορα και γεμισαμε καθε ειδους εγληματιες...
    Βαλτε τωρα ακομα μια κλειδαρια στο σπιτι σας,παρτε και την καραμπινα παραμασχαλα,και βγαλτε τον σκασμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Να ρωτήσω κάτι..αν τελικά "οι κερδοσκόποι της παγκόσμιας αγοράς" φοβηθούν τελικά την πολιτική ηγεσία μας και τον αδούλωτο ελληνικό λαό και σταματήσουν να κερδοσκοπούν εναντίον μας αποσύρωντας το ενδιαφέρον τους από τα ομόλογα τι γίνεται?
    Που θα βρούμε ωραία "σκληρά" ευρουδάκια για να αγοράσουμε τους υπολογιστές, τα μοντεμ, τα πληκτρολόγια, τα windows, τα adsl κτλ για να μπορούμε να γράφουμε και να επικοινωνούμε τις φοβερές οικονομικές-συνωμοσιολογικές μπούρδες μας????

    Θα μείνουμε αδούλωτοι και θα κόψουμε δικό μας νόμισμα και θα συνωστίζονται οι κουφάλες οι κερδοσκόποι για να τους δώσουμε δραχμούλες. Είμαστε για γέλια και για κλάμματα.....

    Αγαπητέ από την στιγμή που απολαμβάνεται τα προιόντα της "κερδοσκοπίας", η μάχη που φαντάζεστε συμβαίνει μόνο στο μυαλό σας και δυστυχώς στο μυαλό πολλών πολιτικών και πολιτών.
    Από την στιγμή που θέλουμε να ανήκουμε στον αναπτυγμένο κόσμο θα πρέπει να ακολουθούμε και κάποιους κανόνες που όλοι οι άλλοι ακολουθούν.

    Δεν μπορείς να πουλάς κρατική καταναλωτική ευημερία με δανεικά χωρίς την αντίστοιχη παραγωγή πλούτου. Οτι δλδ έκαναν οι πολιτικοί μας.

    Αν δημοκρατικά αποφασίσουμε να βγούμε εκτός παιχνιδιού τότε τουλάχιστον ας γνωρίζουμε ποιές είναι οι συνέπειες.
    Δεν θα καταναλώνουμε τίποτα και έτσι θα μάθουν όλοι οι "κερδοσκόποι" ότι με τον Ελληνα δεν παίζεις, δεν πρόκειται να βγάλεις κέρδος...ναούμε.
    Ο αριστερός-σοσιαλιστικός-κομμουνιστικός παράδεισος της μη κατανάλωσης και του ανύπαρκτου κέρδους

    Καληνύχτα Ελλάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Κόψτε τις επιχορηγήσεις από τα ινστιτούτα και κλείστε τα

    Καλά έκανε και έγινε αντιπρόεδρος στο ΙΣΤΑΜΕ ο αδερφός του πρωθυπουργού, ο Νίκος Παπανδρέου. Μόνο επιχορηγήσεις να μην παίρνουν από το κράτος τα ιδρύματα.

    Το...πιο σημαντικό στην παρούσα φάση είναι να μην εκμεταλλευθεί κάποιος την σχέση που υπάρχει και μοιράζει αβέρτα τα χρήματα στο Ινστιτούτο.
    Ουδείς ασχολείται με αυτά εκτός από τους ίδιους.

    Άκου εδώ, το ΙΣΤΑΜΕ του Ανδρέα Παπανδρέου λειτουργεί ως σύγχρονο κέντρο προβληματισμού.. $$$$$$$$$
    $$$$$$$$$$$$$

    Μας δουλεύουν δηλαδή οι άνθρωποι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *