GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δηλώσεις πολιτικών για την βόμβα...

Από το grbloopers team . Δηλώσεις πολιτικών για την βόμβα. Ποιον να πρωτοδιαλέξει κανείς; Μεγάλο το δίλημμα. Είναι ο ένας καλύτερος από τον ...

Από το grbloopers team
.
Δηλώσεις πολιτικών για την βόμβα.
Ποιον να πρωτοδιαλέξει κανείς; Μεγάλο το δίλημμα.
Είναι ο ένας καλύτερος από τον άλλον...

10 σχόλια

  1. O TZEΦΡΥ [πράκτορας της νέας τάξης], οι βουλεύτες του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ [πράκτορες-άβουλα ανθρωπάκια-βλαμένοι κττ] που ψήφισαν τον νόμο για χορήγηση ιθαγένειας στους εισβολείς και οι 10 βουλευτές της ΝΔ [πράκτορες], που απουσίαζαν για να μη καταψηφίσουν, θα εκτελεσθούν. Τους μισούς θα τους κρεμάσουν οι εθνικιστές και τους άλλους μισούς θα τους σφάξουν [με κονσερβοκούτι] πατριώτες [υπάρχουν αρκετοί] ΚΚΕδες και Τροτσκυστές.Μετά θα απελαθούν οι πίθηκοι που μολύνουν την ιερή Ελληνίκη γη την ποτισμένη με αίμα ηρώων και μαρτύρων, είτε έχουν πάρει ιθαγένεια είτε οχι, μαζί με όσους ''εΛΛΗΝΕΣ'' προπαγάνδιζαν το έγκλημα κατά του Ελληνισμού. Ή Ελλας ή τέφρα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σήμερα υποτίθεται ότι είναι η πρεμιέρα του νέου «σώματος» της ΕΛ.ΑΣ, της ομάδας «ΔΙ.ΑΣ» (από το Δίκυκλη Αστυνόμευση).

    Η πραγματικότητα ΑΛΗΤΗ
    έρχεται για να διαψεύσει αυτούς που σχεδιάζουν στα χαρτιά, αλλά αδυνατούν να αντιληφθούν την πράξη:

    * Ένας 15χρονος Αφγανός νεκρός χθες από βόμβα, ένα 10χρονο κορίτσι τραυματισμένο, η μητέρα του επίσης τραυματισμένη,
    * ένας ιδιοκτήτης ΠΡΟ-ΠΟ νεκρός στο κέντρο της Αθήνας, ένας ιδιοκτήτης κοσμηματοπωλείου τραυματισμένος,
    * γιος και πατέρας τραυματισμένοι από μαχαίρι στη Θεσσαλονίκη από επτά άτομα για μία θέση στάθμευσης,
    * γκαζάκια σε Ιερό Ναό, εκρηκτικοί μηχανισμοί έξω από Τράπεζα και κατάστημα παιχνιδιών και πόσα άλλα ακόμα.

    Μέσα λίγες ώρες είναι σαν να έχει ξεσπάσει ένας άγραφος πόλεμος, αποδεικνύοντας ότι η καθημερινότητα και οι εξελίξεις ξεπερνούν τους σχεδιασμούς και – γιατί όχι – τις ικανότητες αυτών που υποτίθεται ότι είναι επιφορτισμένοι με το να τις προλαμβάνουν.

    ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΑΡΑΝΟΙΚΕ
    ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ
    ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ.
    ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΔΗΛΑΔΗ.

    ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΤΩΡΑ.
    ΑΧΡΗΣΤΟ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟ ΑΡΧΙΔΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙΣ.

    29 Μαρτίου 2010 8:57 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ελπίζω ο ΠΡΟ-ΠΟ να κατάλαβε πόσο αγαπητός είναι στο ίδιο το υπουργείο του από τους χιλιάδες “εθελοντές” για τα ΔΙ.ΑΣ.

    Οι πληροφορίες μου λένε ότι οι εθελοντές ειναι περίπου 20% της συνολικής δύναμης.
    Λογικό αν σκεφτεί κανείς ότι ο προιστάμενος τους τους ζητά να σκοτωθούν ενώ ταυτόχρονα τους βρίζει και τους μειώνει τους μισθούς.
    Νομίζω ότι θα ξαναδούμε ουκάδες.

    Ο ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ειναι απο εκεινους που κυβέρνησαν και στο παρελθον και συνέβαλλαν στην ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ και οχι μονο.

    ΑΝ κάποιοι εξακολουθουν μαζοχιστικά να παραδίνονται στα χέρια αυτων που τους κατέστρεψαν δεν σημαίνει οτι όλοι ειμαστε ΜΑΖΟΧΙΣΤΕΣ.
    Ο ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΣΗΜΕΡΑ,
    ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕΙ ΟΥΤΕ ΤΑ ΣΑ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ.
    ΔΕΙΞΤΕ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΧΕΣΤΗΚΕ Η ΦΑΤΜΕ ΣΤΟ ΓΚΙΟΥΛ ΜΑΠΞΕ,,
    ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ!!!!

    ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΑΛΛΑΧ ΚΑΙ Ο ΜΩΑΜΕΘ
    ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΑΛΒΑΝΟΙ..
    ΕΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΖΙΧΑΝΤ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τον χορτάσατε τον ηλίθιο 9.56μ.μ. που ποστάρει αυτό κείμενο το οποίο τελειώνει με το "ή Ελλάς ή τέφρα";;;

    Ωραία...

    Δείτε τώρα τι εννοεί ο ποιητής, και γιατί θα έπρεπε ΗΔΗ να έχει πάει πάτο Μελιγαλά χωρίς συζήτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σκεπτόμουνα το Χρυσοχοίδη. Ανέλαβε το Υπουργείο ΠΡΟΠΟ και τον πρώτο μήνα έβγαινε καθημερινά στα κανάλια αγριεμένος και φουριόζος, υποσχόμενος ότι θα βελτιώσει την αστυνόμευση, θα ξεριζώσει τους αναρχικούς από τα Εξάρχεια, θα πατάξει την τρομοκρατία, θα βγάλει αστυνομικούς στις γειτονιές, θα αισθανόμαστε ξανά ασφαλείς και άλλα τέτοια όμορφα.

    Συγχρόνως όμως είπε ότι θα απολύσει όποιον αστυνομικό "αγγίξει" λαθρομετανάστη, κατάργησε ένα σωρό νόμους για την πάταξη της τρομοκρατίας, υποστήριξε φανατικά την ευκολία παροχής της Ελληνικής ιθαγένειας μαζικά σε εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες και τέλος, ουσιαστικά έκανε τους αστυνομικούς απλούς δημοσίους υπαλλήλους (με στολή). Ο Υπουργός ΠΡΟΠΟ πρακτικά επέβαλε στους αστυνομικούς να βάλουν την εκτέλεση του καθήκοντός τους σε δεύτερη μοίρα.

    Σήμερα βλέπουμε τα αποτελέσματα. Η έξαρση της εγκληματικότητας (όλων των τύπων, ληστείες, απαγωγές, διαρρήξεις, δολοφονίες, βιασμοί, κλπ και μάλιστα όχι μόνο στις μεγάλες πόλεις) σπάει όλα τα ρεκόρ, άσχετα εάν ο πολύς κόσμος δεν συνειδητοποιεί την έκτασή της, λόγω του γνωστού πράσινου φασισμού που ενδημεί στα κανάλια και τις εφημερίδες.

    Ο Χρυσοχοίδης, έχει ξεκάθαρα αποτύχει.

    Με πορδές δεν βάφονται αυγά, κύριε Χρυσοχοίδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ !!!

    Φροντιστήριο κόστους 250.000 ευρώ στην κυβέρνηση

    Φροντιστήριο για επίδοξους ηγέτες δέχθηκαν χθες ορισμένοι από τους υπουργούς που συμφώνησαν να καθήσουν στα θρανία που στήθηκαν στην Ιπποκράτους με καθηγητή τον κ. Ρόναλντ Χάιφετζ του Χάρβαρντ και επιθεωρητή τον πρωθυπουργό κ. Γ. Παπανδρέου . Στο σεμινάριο για τη διαχείριση κρίσεων είχαν κληθεί όλοι οι υπουργοί, αλλά οι περισσότεροι την έκαναν... κοπάνα!

    Το «παρών» έδωσαν οι κκ. Χ. Παμπούκης , Π. Γερουλάνος , Ι. Πανάρετος , Στ. Αρναουτάκης , Μιχ. Καρχιμάκης , Φ. Σαχινίδης και οι κυρίες Λούκα Κατσέλη , Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου και Τίνα Μπιρμπίλη. Επίσης, στα «θρανία» κάθησαν αρκετοί ευρωβουλευτές ( Στ. Λαμπρινίδης , Συλβάνα Ράπτη, ΑννυΠοδηματά, Γ. Σταυρακάκης , Σπ. Δανέλλης ), ορισμένοι περιφερειάρχες και ο Γραμματέας του ΠαΣοΚ κ. Σ. Ξυνίδης.
    Αντιγράφουμε από το Βήμα ότι ότι η αμοιβή του κ. Ρον Χάιφετς για το «φροντιστήριο ηγεσίας» που παρέχει από χθες σε κυβερνητικά στελέχη και βουλευτές κυμαίνεται κοντά στο ευτελές ποσό των 250.000 ευρώ (συν τα έξοδα ταξιδιού, διαμονής και σίτισης)_______________________

    "Σε ψυχίατρο.....KAI TA ΖΩΑ -
    ΦΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ".
    ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΕΚ ΓΕΝΝΕΤΗΣ ΜΑΛΑΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *