GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κόβουν τους μισθούς εργαζομένων...

...σε δημοτικές επιχειρήσεις που δεν είναι κρατικές! Από την Αικατερινη Χατζηευσταθιαδου ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΚΑΙ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ : Ο Δήμαρχος Τρικκαίων κα...

...σε δημοτικές επιχειρήσεις που δεν είναι κρατικές!

Από την Αικατερινη Χατζηευσταθιαδου

ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΚΑΙ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ: Ο Δήμαρχος Τρικκαίων και πρόεδρος των Δ.Ε.Υ.Α. εισηγείται στους Υπουργούς Εσωτερικών κ. Γ. Ραγκούση και Οικονομικών κ. Γ. Παπακωσταντίνου, να περικοπούν οι μισθοί των εργαζομένων στις επιχειρήσεις χρησιμοποιώντας το πρόσχημα ότι αυτές χρηματοδοτούνται από τον κρατικό προϋπολογισμό. Ο σκοτεινός σκοπός του συγκεκριμένου Δημάρχου αλλά και ορισμένων άλλων δημάρχων που λόγω κακοδιαχείρισης κατέστησαν ζημιογόνες τις Δ.Ε.Υ.Α. είναι να...

παραμείνουν τα χρήματα των εργαζομένων στις ζημιογόνες επιχειρήσεις ύδρευσης για να κλείσουν τρύπες. Οι Δ.Ε.Υ.Α. ΔΕΝ χρηματοδοτούνται μέσω κρατικού προϋπολογισμού όπως π.χ. οι ΔΕΚΟ ,είναι Ν.Π.Ι.Δ. στις οποίες καταβάλλεται ένα ποσό 3% που παρακρατείται από την έκδοση οικοδομικών αδειών και το οποίο δίνεται μέσω του προϋπολογισμού.
Τα έσοδα προέρχονται από τους χιλιάδες Έλληνες πολίτες .Άρα τα χρήματα που θα περικοπούν παραμένουν στις Δ.Ε.Υ.Α. και στη διαχείριση των δημάρχων. Συμφωνούν ο κ. Ραγκούσης και ο κ. Παπακωσταντίνου με αυτή την πρόταση; Έχει σχέση με τον Καλλικράτη και τις εκλογές του Νοεμβρίου; Η απόφαση αυτή μήπως αποτελεί την κερκόπορτα και για περικοπές στον ιδιωτικό τομέα;
ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.

4 σχόλια

  1. ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.......
    Φροντιστήριο κόστους 250.000 ευρώ στην κυβέρνηση

    Φροντιστήριο για επίδοξους ηγέτες δέχθηκαν χθες ορισμένοι από τους υπουργούς που συμφώνησαν να καθήσουν στα θρανία που στήθηκαν στην Ιπποκράτους με καθηγητή τον κ. Ρόναλντ Χάιφετζ του Χάρβαρντ και επιθεωρητή τον πρωθυπουργό κ. Γ. Παπανδρέου . Στο σεμινάριο για τη διαχείριση κρίσεων είχαν κληθεί όλοι οι υπουργοί, αλλά οι περισσότεροι την έκαναν... κοπάνα!

    Το «παρών» έδωσαν οι κκ. Χ. Παμπούκης , Π. Γερουλάνος , Ι. Πανάρετος , Στ. Αρναουτάκης , Μιχ. Καρχιμάκης , Φ. Σαχινίδης και οι κυρίες Λούκα Κατσέλη , Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου και Τίνα Μπιρμπίλη. Επίσης, στα «θρανία» κάθησαν αρκετοί ευρωβουλευτές ( Στ. Λαμπρινίδης , Συλβάνα Ράπτη, ΑννυΠοδηματά, Γ. Σταυρακάκης , Σπ. Δανέλλης ), ορισμένοι περιφερειάρχες και ο Γραμματέας του ΠαΣοΚ κ. Σ. Ξυνίδης.
    Αντιγράφουμε από το Βήμα ότι ότι η αμοιβή του κ. Ρον Χάιφετς για το «φροντιστήριο ηγεσίας» που παρέχει από χθες σε κυβερνητικά στελέχη και βουλευτές κυμαίνεται κοντά στο ευτελές ποσό των 250.000 ευρώ (συν τα έξοδα ταξιδιού, διαμονής και σίτισης).

    ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ... ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΤΥΧΙΜΕΝΑ
    ΣΤΟ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟ ΤΗΣ..ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΑΝΕ.
    ΗΛΙΘΙΑ ΣΑΠΡΟΦΥΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ολοι θα θελουμε ψυχολογο σε λιγο
    ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ !
    Οπως οι Αμερικανοι στρατιωτες που γυρνουν απο το Ιρακ!

    Κοιταχτε τι αντιμετωπιζουμε καθε μερα…
    Παραφρασα απο την καταχωρηση με τιτλο GAMER:

    “Αφηναν τους πολιτες σε έναν αφυλακτη πολη κι αυτοί έπρεπε να γλιτώσουν από τους αλλοδαπους που τους καταδίωκαν ανελέητα μέχρι να τους εξοντώσουν.

    Η δικαιολογία για αυτή τη φρικαλεότητα ήταν ότι επρόκειτο για ρατσιστες και ξενοφοβους κι ότι έτσι τους δινόταν η ευκαιρία, αν επιβιωναν, να κερδίσουν μια συνταξη στα 67 τους την οποια εξ αιτιας της γραφειοκρατιας θα την επαιρναν απο τα 75 τους και χωρις αναδρομικα.”

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟ ΒΛΕΠΩ !
    ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΕΙ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ.
    ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΟΜΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΝ ΑΒΟΗΘΕΙΤΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΧΩΡΙΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΗΜΑΡΧΕ κ.ΤΑΜΗΛΟ ΑΛΛΑ ΕΛΕΓΕΣ ΠΕΡΥΣΙ ΣΤΗΝ Γ.Σ ΤΗΣ ΕΔΕΥΑ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ...ΓΙΑ ΘΥΜΗΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ...ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΜΑ.
    ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΠΡΩΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΠΑΓΓΑΙΟ-ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ-ΚΟΜΟΤΗΝΗ- ΚΛΠ) ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΟΧΟΙ .
    ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΟΙΒΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΔΕΥΑ ΒΑΖΕΙΣ Υ Π Ο Γ Ρ Α Φ Η.ΚΑΙ ΑΝ ΤΙΜΑΣ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ΣΑΝ ΑΝΔΡΑΣ ΜΕ ΜΟΥΣΤΑΚΙ ,ΒΑΛΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΜΙΣΩΝ ΣΤΙΣ ΔΕΥΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ,ΠΟΕ-ΔΕΥΑ.
    ΝΗ ΣΕ ΞΕΓΕΛΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕΙΩΘΕΙ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ..ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥΣ ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥΣ.

    ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ...ΔΕΝ ΟΦΕΙΛΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *