GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τα αδέσποτα...‏

Από τον Δημήτρη Μπανούση Μηχανικό Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης Με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Πε...

Από τον Δημήτρη Μπανούση
Μηχανικό Χωροταξίας, Πολεοδομίας
και Περιφερειακής Ανάπτυξης

Με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Περιβαλλοντικού Συνδέσμου Δήμων Αθήνας - Πειραιά και σε συνεργασία με τις φιλοζωϊκές οργανώσεις των 22 Δήμων μελών του, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας (σήμερα) αύριο Τρίτη 11 πμ έξω από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης (Αχαρνών 2).
Η διαμαρτυρία γίνεται γιατί μέχρι σήμερα το Υπουργείο δεν έχει καταβάλλει την επιχορήγηση που προβλέπει ο Ν.3170/2003 για την περίθαλψη των αδέσποτων ζώων, για τα έτη 2008 και 2009, με αποτέλεσμα να οδηγείται το Διαδημοτικό Κέντρο Περίθαλψης Αδέσποτων Ζώων (ΔΙΚΕΠΑΖ) σε κλείσιμο στις 15-4-2009.
Σας υπενθυμίζουμε ότι το ΔΙΚΕΠΑΖ είναι ο μεγαλύτερος φορέας στη χώρα που ασχολείται με τα αδέσποτα, καλύπτει 22 Δήμους του λεκανοπεδίου με συνολικό πληθυσμό 1.500.000 κατοίκους και διαθέτει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις και εξοπλισμό.

4 σχόλια

  1. ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΤΟ ΝΤΟΠΕΡΜΑΝ ΤΟ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ
    ΝΑ ΠΕΙ ΣΤΗΝ ΑΦΡΟ ΑΛ ΒΥΖΑΡ
    ΝΑ ΑΜΟΛΗΣΕΙ ΤΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΑ ΤΗΣ...
    ....ΚΟΚΑΛΑΚΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΣΚΥΛΙ.
    ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φροντιστήριο κόστους 250.000 ευρώ στην κυβέρνηση...ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    Φροντιστήριο για επίδοξους ηγέτες δέχθηκαν χθες ορισμένοι από τους υπουργούς που συμφώνησαν να καθήσουν στα θρανία που στήθηκαν στην Ιπποκράτους με καθηγητή τον κ. Ρόναλντ Χάιφετζ του Χάρβαρντ και επιθεωρητή τον πρωθυπουργό κ. Γ. Παπανδρέου . Στο σεμινάριο για τη διαχείριση κρίσεων είχαν κληθεί όλοι οι υπουργοί, αλλά οι περισσότεροι την έκαναν... κοπάνα!

    Το «παρών» έδωσαν οι κκ. Χ. Παμπούκης , Π. Γερουλάνος , Ι. Πανάρετος , Στ. Αρναουτάκης , Μιχ. Καρχιμάκης , Φ. Σαχινίδης και οι κυρίες Λούκα Κατσέλη , Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου και Τίνα Μπιρμπίλη. Επίσης, στα «θρανία» κάθησαν αρκετοί ευρωβουλευτές ( Στ. Λαμπρινίδης , Συλβάνα Ράπτη, ΑννυΠοδηματά, Γ. Σταυρακάκης , Σπ. Δανέλλης ), ορισμένοι περιφερειάρχες και ο Γραμματέας του ΠαΣοΚ κ. Σ. Ξυνίδης.
    Αντιγράφουμε από το Βήμα ότι ότι η αμοιβή του κ. Ρον Χάιφετς για το «φροντιστήριο ηγεσίας» που παρέχει από χθες σε κυβερνητικά στελέχη και βουλευτές κυμαίνεται κοντά στο ευτελές ποσό των 250.000 ευρώ (συν τα έξοδα ταξιδιού, διαμονής και σίτισης)_______________________

    "Σε ψυχίατρο.....KAI TA ΖΩΑ -
    ΦΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ".
    ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΕΚ ΓΕΝΝΕΤΗΣ ΜΑΛΑΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε τι γίνεται ακόμη και αυτούς πληρώναμε για τα αδέσποτα.
    Όλοι είχαν βάλει το δαχτυλάκι τους στο μέλι του κρατικού κορβανά.
    Τώρα που στέρεψε η πηγή αρχίσαν οι διαμαρτυρίες. Εμείς τόσα χρόνια δεν το είχαμε πάρει χαμπάρι για να διαμαρτυρόμαστε για τα λεφτά που πηγαίναν στους σκυλάδες σαν τον Δημήτρη Μπανούση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ
    ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΝΙ+ΣΚΥΛΙ
    ΧΤΕΝΙΖΕΤΑΙ!

    ΦΟΛΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΠΡΙΤΕΣ
    ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ Σ'ΟΤΙ ΕΧΕΙ 4 ΠΟΔΙΑ
    (ΠΑΝΕ ΚΙ ΟΙ 300)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *