GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι δικές μας ευθύνες...

Από τον Χρήστο Λουτράδη Αναρωτιέμαι τι θα κάνει η αριστερα της παρακμής απέναντι στο φαινόμενο της τρομοκρατίας. Πως θα καταφέρει να εξηγή...

Από τον Χρήστο Λουτράδη

Αναρωτιέμαι τι θα κάνει η αριστερα της παρακμής απέναντι στο φαινόμενο της τρομοκρατίας. Πως θα καταφέρει να εξηγήσει με πολιτικούς όρους και εστιαζόμενη στην κοινή λογική πως επιλύεται η τραγική ανασφάλεια που κυριαρχεί στην κοινωνία μας.
Τον ίδιο δύσκολο ρόλο έχει και η Δεξιά. Πως θα καταφέρει να εξηγήσει στον ελληνικό λαό ότι έχει αποτύχει να έρθει αντιμέτωπη και να επιλύσει με όρους πρόληψης και όχι καταστολής την εγκληματικότητα και τον φόβο που κυριαρχεί στην κοινωνία μας.
Χθες, χάσαμε όλοι...

ένα κομμάτι της ανθρωπίας μας και της αλληλεγγύης μας. Υποδεχθήκαμε ένα παίδι απο το Αφγανιστάν που προσπαθούσε να σωθεί απο την ανασφάλεια της περιοχής του και το προσφέραμε θάνατο και ανασφάλεια που αναζητούσε στους κάδους σκουπιδιών. Για αυτό ίσως εκτός απο την Αριστερά και την Δεξιά, θα πρέπει αυτές τις ημέρες και για αυτό το περιστατικό να κοιτάξουμε μέσα. Και να δούμε τι πολίτες είμαστε και τι κοινωνία χτίζουμε.

17 σχόλια

  1. ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΧΥΘΗΚΕ ΟΛΗ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.
    ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΑΠΟ ΤΟΥ 15ΧΡΟΝΟΥ ΑΦΓΑΝΟΥ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ....ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΛΟΥΦΑΞΕ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΙ ΔΕΞΙΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ.
    ΟΥΑΙ ΥΜΙΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα τι λετε,εδω και μηνες το μονο που μας ενδιαφερει ειναι πως θα αρπαξουμε απο τις τσεπες των μισθωτων και των συνταξιουχων οσα περισσοτερα μπορουμε,τι εχει γινει σε οποιονδηποτε αλλο ομεα?Τιποτα απολυτως,μια χωρα που παει με αυτοματο πιλοτο,να δω τωρα που θα δανειστουμε παλι με 6% τι μεγαλη νικη θα μας πει οτι κερδισε ο Μαγκας με το δικυκλό.Ασε λοιπον πληρης αποτυχια....και τι κριμα περασαν και οι 100 μερες,τι χρονο θα ζητησουν τωρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τώρα που οι τρομοκράτες σκότωσαν το αθώο παιδάκι, πού είναι οι ανάρχες-χαφιέδες και η ουρίτσα τους οι κομμουνοντιντήδες Τσίπρες? Τώρα που ο δολοφόνος δεν είναι αστυνομικός αλλά τρομοκράτης-αντικρατικός πού είναι οι διαδηλώσεις και οι πυρπολισμοί. Κάψτε την Αθήνα τώρα άνάρχες και απαιτήστε την σύλληψη των τρομοκρατών Που είσαι ρε λαμόγιο Αλαβάνε με τα 45 ακίνητα. Δώσε τα μισά σε καταληψίες... Ξεφτίλες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λουτροκαμπινε,δεν σε ειδα να καυτηριαζεις την επικινδυνη χουντα του Πασοκ.ο Αρχιαχρηστος Γιωργος μα τον Αρχιμαλακα Χρυσοχοιδη οδηγουν τους ελληνες στην αυτοδικια.η αχρηστη κυβερνηση Καραμανλη ειναι πταισμα στην επικινδυνη θιασοκυβερνηση των μπιρμπιλοπεταλωτων.Αληθεια αν βγαλεις τα κομματικα γυαλια θα αντικρυσεις ενα αλλα κοσμο τον πραγματικο που θα ξεσηκωθει και ανηλεως θα εκδικηθει.Συντομα θα το νοιωσετε στο πετσι σας και συ και οι πληρωμενοι τσογλανοδημοσιογραφοι που λενε το μαυρο ασπρο.Αν εχεις αρχιδια ψαξε και βρες τους δεικτες εγκληματικοτητας τω 2 τελευταιων ετων σε ολα τα αδικηματα και συγκρινε τους με το τελευταιο 5μηνο.μακραν αυξηση.γραψτο και κατεκρινε.Σου λεω παντως οτι συντομωτατα θα αρχισει η ΑΥΤΟΔΙΚΙΑ και ο πελεκυς θα πεσει πολυ βαρυς και με παραπλευρες απωλειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κ. Λούστρο -ράδη να πάς εσύ τώρα να συμπαρασταθείς στην οικογένεια του παιδιού.Για τις άλλες ληστείες μούγκα .΄Ολοι οι άλλοι φταίνε εκτός απο τον Χρυσοχοίδη τον σερίφη και το κουφό και αόματο ΠΑΣΟΚ.σήμερα φταίνε άλλοι αύριο ποιός;.κόψτε τη φαιά προπαγάνδα λαμόγια της αρπακτής .αυτά που γίνονται σήμερα δεν γινόταν ούτε επί 17 νοέμβρη. κοπρίτες έχετε διαλύσει την αστυνομία το λιμενικό όλα τα σωματα ασφαλείας και σε λίγο το στρατό. όλα θα τα λουστήτε κοθώνια της θολής κουλτούρας και της απάτης.Δηλαδή χθές που κτύπησαν έλληνα γιατι δεν βγήκες ρε λαμόγιο Λουστράδη να γράψεις κάτι ;ούστ γουδί χφρειάζεται για να μπεί τάξη επιτέλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ας μην ανυσηχουμε τωρα που θα απαλαξει απο την φορολογια την εκκλησια θ αναλαβει το παπαδαριο να μας ταιζεικαι να μας προστατευει μεσω του γιαχβε
    ο κ. πρωθυπουργος που ειπε τοσα πολλα ευχαριστω στην κ. μερκελ και που ειχε τα .."λεφτα " στην τσεπη πριν τις εκλογες γιατι του ειχαν δωσει προκαταβολικα τα ....παγκαρια
    να δουμε τι αλλο θα μας φορτωσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ!!!!
    ΝΑ ΔΩΘΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΑΥΛΗ ΕΠΙΠΛΩΜΕΝΗ
    ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΚΩΛΟΣ ΣΤΗΝ ΧΑΡΟΚΑΜΕΝΗ ΜΑΝΑ..

    ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΚΩΛΑΡΑΚΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΒΛΕΠΟΥΝ ΓΙΑ 48 ΩΡΕΣ...
    ΜΕΤΑ ΚΑΤΑ ΒΟΥΛΗΣΗ ΜΟΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι Bloopers, δηλαδή ο εξής ένας, δηλαδή η μία αδερφάρα, αυτή που μένει στην Αθήνα και λέει πως μένει Καναδά, αυτή η ανάπηρη καλλιτεχνίζουσα άεργη πουστάρα, δουλεύει τον κόσμο όλο.
    Πρόκειται για μια χαζόπουστρα που φαντασιώνεται την Πασιονάρια, αλλά στην ουσία είναι απλώς άλλη μια θολοκουλτουριάρα αδερφή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ξέχασες να γράψεις για την ΟΝΝΕΔ σήμερα κομπλεξικέ μικροψώλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν υπάρχει κανείς στο PRESS-GR.blogspot.com που να ελἐγχει τα σχόλια που δημοσιεύονται; Το κάθε τσογλάνι μπορεί δημόσια και ανώνυμα να βρίζει το συγγραφέα; Άλλο να διαφωνεί κανείς και άλλο να λασπολογεί θρασύδειλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΣΕΝΑ ΑΛΗΤΗ ΛΟΥΤΡΑΔΗ
    ΕΝΑ ΘΑ ΠΩ. ....ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ !

    Τι άλλο πρέπει να γίνει ΑΛΗΤΗ Χρυσοχοίδη;

    Σε μια περιοχή που αστυνομοκρατείται, η εγκληματικότητα οργιάζει!

    Σε μια περιοχή, μέσα σε μισή ώρα, είχαμε δυο ληστείες, έναν νεκρό, και δυο τραυματίες, ενώ από χθες, λόγω της έκρηξης, υπάρχει και ένα 15χρονο νεκρό αγόρι.

    Κύριε Χρυσοχοίδη, μήπως είστε ....
    υπουργός ασφαλείας στην Καμπούλ;

    ΕΘΝΟΣΟΣΙΑΛΗΣΤΙΚΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΤΟΥ
    ΠΑΣΟΚ- ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 29 Μαρ 2010 6:24:00 μ.μ.

    As far as I can see from the comments and the wannabe article, o loutradhs plhrw8hke me to idio nomisma.

    Kala na pa8ei o laspologos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. "Περιμενω απο σημερα ολοι οι ψευτοεπαναστατες νεοι (και κατι συνασπισμοι και ψευτοαριστεροι...)
    να βγουν στους δρομους και να διαδηλωσουν, οπως το Δεκεμβρη του 2008.
    Τοτε ο Αλέξης τώρα το "Αφγανακι" ..

    Τοτε από σφαιρα αστυνομικου τωρα από "τρομοκρατες" ,
    αλλα τοτε εγινε χαμος ενω τωρα θα μιλήσουν ...
    για παραπλευρες απωλειες ενος "δικαιου" αγωνα.

    Ντροπή και αισχος , μαζεψτε όλα τα τσογ@@@ - καθ@@@ των βορείων προαστίων
    και καντε τατουαζ στο μετωπο τους τη φωτο του νεκρου παιδιου που δημοσιευσατε πριν λιγο,
    ετσι για να θυμουνται για παντα την επανασταση τους.

    ....ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ.....ΣΩΘΗΚΕΣ !
    ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ Μ Ο Ν Ο.. ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σήμερα υποτίθεται ότι είναι η πρεμιέρα του νέου «σώματος» της ΕΛ.ΑΣ, της ομάδας «ΔΙ.ΑΣ» (από το Δίκυκλη Αστυνόμευση).

    Η πραγματικότητα ΑΛΗΤΗ
    έρχεται για να διαψεύσει αυτούς που σχεδιάζουν στα χαρτιά, αλλά αδυνατούν να αντιληφθούν την πράξη:

    * Ένας 15χρονος Αφγανός νεκρός χθες από βόμβα, ένα 10χρονο κορίτσι τραυματισμένο, η μητέρα του επίσης τραυματισμένη,
    * ένας ιδιοκτήτης ΠΡΟ-ΠΟ νεκρός στο κέντρο της Αθήνας, ένας ιδιοκτήτης κοσμηματοπωλείου τραυματισμένος,
    * γιος και πατέρας τραυματισμένοι από μαχαίρι στη Θεσσαλονίκη από επτά άτομα για μία θέση στάθμευσης,
    * γκαζάκια σε Ιερό Ναό, εκρηκτικοί μηχανισμοί έξω από Τράπεζα και κατάστημα παιχνιδιών και πόσα άλλα ακόμα.

    Μέσα λίγες ώρες είναι σαν να έχει ξεσπάσει ένας άγραφος πόλεμος, αποδεικνύοντας ότι η καθημερινότητα και οι εξελίξεις ξεπερνούν τους σχεδιασμούς και – γιατί όχι – τις ικανότητες αυτών που υποτίθεται ότι είναι επιφορτισμένοι με το να τις προλαμβάνουν.

    ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΑΡΑΝΟΙΚΕ
    ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ
    ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ.
    ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΔΗΛΑΔΗ.

    ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΤΩΡΑ.
    ΑΧΡΗΣΤΟ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟ ΑΡΧΙΔΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΩΛΟΣ
    ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΠΕΤΑΞΕ BLOOPER
    ΜΕΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΛΑΝΙΑ ΤΟΥ
    ΒΡΟΜΙΑΡΗ ΣΚΑΤΟΜΕΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εάν οι πράξεις των δεν είχαν άμεσο αντίκτυπο στην ίδια την υπόσταση της χώρας, τότε με σιγουριά θα μπορούσα να πω ότι μιλάμε για την καλύτερη κωμωδία που έχει ανέβει στα χρονικά της χώρας.

    Μου αρέσει που κάθισαν 5,5 χρόνια στην αντιπολίτευση και ήρθαν με όρεξη για δουλειά στην εξουσία! Που είσαι Αντρέα για να δεις τα παιδιά της αλλαγής!
    Χαχαχαχαααααααααααααααα!

    Κακομοιρε Ελληνα τι εχουν να δουν τα ματια σου ακομη!
    Μ’αυτους που εμπλεξες καλα ξεμπερδεματα.

    Την αρρώστια που έχουν αυτοί στο ΠΑΣΟΚ, ούτε ψυχολόγος, ούτε ψυχίατρος, ούτε ο Φρόϋντ ο ίδιος δεν μπορεί να τη γιατρέψει.

    Μπορεί όμως να τους μάθει να παίρνουν την σωστή θέση για να υποδεχθούν την τσανάκα με το γιαούρτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *