GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κόβεται το χρήμα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο...

μέχρι την εξάλειψη της βίας στα γήπεδα... Την αναστολή κάθε χρηματοδότησης στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο ΕΠΟ EΠΑΕ Σούπερ Λίγκα), πλην της Εθ...

μέχρι την εξάλειψη της βίας στα γήπεδα...

Την αναστολή κάθε χρηματοδότησης στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο ΕΠΟ EΠΑΕ Σούπερ Λίγκα), πλην της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου, μέχρι την εξάλειψη της βίας στα γήπεδα ανακοίνωσε ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού Πάνος Μπιτσαξής.

10 σχόλια

  1. O TZEΦΡΥ [πράκτορας της νέας τάξης], οι βουλεύτες του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ [πράκτορες-άβουλα ανθρωπάκια-βλαμένοι κττ] που ψήφισαν για χορήγηση ιθαγένειας στους εισβολείς και οι 10 βουλευτές της ΝΔ [πράκτορες], που απουσίαζαν για να μη καταψηφίσουν, θα ετελεσθούν. Τους μισούς θα τους κρεμάσουν οι εθνικιστές και τους άλλους μισούς θα τους σφάξουν [με κονσερβοκούτι] πατριώτες [υπάρχουν αρκετοί] ΚΚΕδες και Τροτσκυστές.Μετά θα απελαθούν οι πίθηκοι που μολύνουν την ιερή Ελληνίκη γη την ποτισμένη με αίμα ηρώων και μαρτύρων, είτε έχουν πάρει ιθαγένεια είτε οχι, μαζί με όσους ''εΛΛΗΝΕΣ'' προπαγάνδιζαν το έγκλημα κατά του Ελληνισμού. Ή Ελλας ή τέφρα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να πανε φυλακη επιτελους οσι ελαβαν την ειδοποιηση και αδιαφορησαν.Επιτελους κατι πρεπει να γινει,ας παραιτηθει και καποιος γελοιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ Η ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ Ο ΤΡΑΧΑΝΑΣ.

    ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΧΑΝΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΘΑ ΣΩΘΟΥΝ ΟΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΘΑ ΔΙΑΠΡΕΨΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε ΜΑΛΑΚΑ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΕΠΡΗΞΕΣ ΤΑ ΦΡΥΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα πρέπει να προβλεφθεί και πολυετής αποκλεισμός από τις ευρωπαικές οργανώσεις, σύμφωνα με τα μέτρα που είχε εφαρμόσει στο παρελθόν η αγγλία. Επό πλέον, διάλυση όλων άυτών των στρατών των χαπακωμένων και κατά γράμμα εφαρμογή των νομών που αφορούν στα αδικήματα των χουλιγκάνων.
    Θέλουμε επί τέλους να πάρουμε και εμείς τα παιδίά μας στα γήπεδα, όπως μας έπαιρναν και εμάς οι πατεράδες μας, πολλές φορές παρέα με άλλους πατεράδες και τα παιδιά τους που δεν ήταν σπάνιο να υποστηρίζουν την αντίπαλη ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. συγχαρητήρια! εσείς βέβαια το κάνετε για να έχετε μια δικαιολογία για περικοπή δαπανών αλλά καλοδεχούμενο! Άκου εκεί να επιχορηγούνται από το κράτος ιδιωτικές εταιρίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να τους κόψει και τ΄αρχίδια όλων αυτών, άμα έχει ο λεγάμενος γενικός και όχι μόνο τις επιχορηγήσεις. Δε μπορεί να πέρνουν τα κάθε λογής λαμόγια που θέλουν να παριστάνουν τους αθλητικούς παράγοντες όλα τα λεφτά και να μπατακώνουν το κράτος, τι σόι ποδόσφαιρο είναι αυτό ; μπουρδέλο είναι . Να δώσει χρήματα μόνο σε ερασιτεχνικές ομάδες και με προυποθέσεις. και όχι να ζητάνε την σύνταξη του κάθε φουκαρά για να βοηθήσουμε το κράτος.Τέλος το χρήμα σε ΑΕ και σε λαμόγια .Τα χρήματα του ΟΠΑΠ για ένα χρόνο να δοθούν στο υπουργείο οικονομικών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τώρα θά κάνουν αντίσταση οί οπαδικές
    αθλητικές εφημερίδες.
    Αυτές πού δηλητηριάζουν τούς φανα-
    τικούς τυφλούς χωρίς διέξοδο.
    Μέ ινστρούχτωρες ιδιοκτήτες,πού
    θέλουν νά διαμορφώνουν τή γνώμη,
    όχι μόνο τών οπαδών,αλλά καί τών
    ΠΑΕ.Μουσολίνι καί ξερό ψωμί.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κανεις να μη παει στο γηπεδο.Να παιζουν μονοι τους να δουμε τι θα κανουν.
    Εδω ο κοσμακης πειναει και το κρατος δινει λεφτα στις ποδοσφαιρικες εταιριες .Τωρα θα μου πειτε ,πως αλλιως θα πληρωσει το νοικι του σπιτιου τοηπεδου ο κυριος Κοκαλης και ο καθε Κοκαλης συτης της μεγαλης απατης που ονομαζουμε Ελληνικο ποδοσφαιρο....Ρε ξεφτιλες αυτα ουτε στην Ογκαντα τα βλεπει κανεις,,,,αλλα ειπαμε εσεις δεν φταιτε,,,εμεις οι αρωστοι με το γηπεδο φταιμε που δεν σας στελνουμε στον γερο διαολο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *