GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε Λαμία, Βόλο και Λάρισα ο Αξιώτης...

Από την "ΚΙΝΗΣΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΟΝΝΕΔ" Ο υποψήφιος πρόεδρος Ο.Ν.ΝΕ.Δ Βασίλης Αξιώτης μετά τη Λαμία επισκέφθηκε σήμερα Μεγάλη Τετάρτη κα...

Από την "ΚΙΝΗΣΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΟΝΝΕΔ"

Ο υποψήφιος πρόεδρος Ο.Ν.ΝΕ.Δ Βασίλης Αξιώτης μετά τη Λαμία επισκέφθηκε σήμερα Μεγάλη Τετάρτη και το Βόλο. Η υποδοχή και εκεί των νέων ήταν ενθουσιώδης. Ο Αξιώτης τους εξέφρασε το όραμά του για την ΟΝΝΕΔ του 2010 και το νεανικό κοινό τον καταχειροκρότησε. Η περιοδεία του στο Βόλο ολοκληρώθηκε με δύο συνεντεύξεις σε τοπικά κανάλια.
Ο Βενιαμίν των υποψηφίων προσπαθεί να ανοίξει όσο μπορεί το παιχνίδι στη βάση. Αν το καταφέρει τότε δεν αποκλείεται να κόψει πρώτος το νήμα.
Μετά τη Λαμία και το Βόλο, όπου έτυχε πολύ θερμής υποδοχής, ο Βασίλης Αξιώτης θα...

επισκεφτεί σήμερα το βράδυ και τη Λάρισα. Εκεί θα συναντηθεί με νέες και νέους της τοπικής κοινωνίας, με τους οποίους θα κουβεντιάσει για όλα τα ζητήματα της επικαιρότητας.
Παράλληλα θα τους εκθέσει το όραμα του για μια νέα και πιο ανοιχτή στην κοινωνία ΟΝΝΕΔ που μακριά από τους μηχανισμούς θα εμπνεύσει και θα εκφράσει και πάλι τους νέους ανθρώπους. Τους νέους της Κοινωνίας και όχι τους παράγοντες των κάθε είδους μηχανισμών.

8 σχόλια

  1. "O Καρχιμάκης ζητάει να του πληρώνουμε και τον καφέ που πίνει στο αεροδρόμιο!!!
    - ΕΛΕΟΣ!"

    "Φαντάζεστε έναν υπουργό να ζητάει από το κράτος να πληρώσει και τον καφέ που πίνει στο αεροδρόμιο, περιμένοντας το αεροπλάνο;
    Φαντάζεστε μια ολόκληρη διοίκηση να ασχολείται για την έκδοση υπουργικής απόφασης, ώστε να εισπράξει ο υπουργός τα λεφτά που πλήρωσε για τον καφέ του; Μη βιαστείτε να πείτε «έλα, ρε, αυτά δε γίνονται». Γιατί γίνονται και παραγίνονται....

    Στρογγυλοκάθεται, δηλαδή, το κυβερνητικό στέλεχος με την παρέα του στην αίθουσα VIΡ, παραγγέλλουν καφέδες, χυμούς, ποτά και φαγητό και ο λογαριασμός πηγαίνει στα… κορόιδα. Στο φορολογούμενο λαουτζίκο. Την παράδοση αυτή συνεχίζουν κανονικότατα και οι «πράσινες» πολιτικές ηγεσίες των υπουργείων, όπως αποκαλύπτεται από έγγραφα που έχουμε στη διάθεση μας και αφορούν ταξίδια του υφυπουργού Αγροτικης Ανάπτυξης Καρχιμάκη.

    Το διαβιβαστικό αναφέρει: «Σας αποστέλλουμε συνημμένα δικαιολογητικά της δαπάνης που προέκυψε από την παράθεση καφέ, χυμών κΛπ. στον Υφυπουργό ΑΑΤ κ. Μιχάλη Καρχιμάκη κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην αίθουσα VIP του αεροδρομίου…». Εχουμε, επίσης, στη διάθεση μας δυο υπουργικές αποφάσεις της Κ. Μπατζελή, που εγκρίνουν την καταβολή στον Μ. Καρχιμάκη ποσών 69,92 ευρώ και 29,15 ευρώ, αντίστοιχα για «καφέ, αναψυκτικά και βρώσιμα από την Olympic Catering ΑΕ».

    Κινητοποιήθηκε ο μηχανισμός του υπουργείου, ασχολήθηκαν υπάλληλοι (εισηγητής, προϊστάμενος), γράφτηκαν έγγραφα και εκδόθηκαν υπουργικές αποφάσεις για να εισπράξει ο υφυπουργός τα λεφτά για καφέδες και σάντουιτς (μιλάμε για 100 ευρώ συνολικά, που αφορούν 7 ταξίδια)!

    Τι να πρωτοσχολιάσει κανείς; Την καρμιριά του υφυπουργού (είναι και από τη Σητεία, τρομάρα του!), που παίρνει τόσα λεφτά (ως βουλευτής και υφυπουργός), αλλά χρεώνει τους καφέδες του στο κράτος;

    ΥΓ: Πέραν όλων των άλλων, εμείς ρωτάμε. Οταν ταξιδεύουν υπουργοί, υφυπουργοί και υπηρεσιακοί παράγοντες παίρνουν έξοδα μετακίνησης για διαμονή, διατροφή κ.λπ. Δεν θα έπρεπε απ’ αυτά να πληρώνουν και τους καφέδες τους; Γιατί κόβεται έξτρα κονδύλι;"

    EINAI NA MHN ΒΡΙΖΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ..........
    ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΡΝΟΥΜΕ ΠΡΕΠΕΙ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ......ΕΔΩ ΠΑΜΕ ΓΙΑ
    Τ Ρ Α Γ Ω Δ Ι Α _____________

    Μια αναφορά που επιβεβαιώνει αυτά που γράφουμε από καιρό για τις προσωπικές ευθύνες του κ. Παπανδρέου και του οικονομικού του επιτελείου στη διαχείριση της οικονομίας μας από τον Οκτώβριο και μετά:

    Σύμφωνα, λοιπόν, με την ανάλυση αυτή , η ελληνική οικονομία επιβαρύνεται με
    13 δισ. ευρώ ____________________
    περισσότερα σε τόκους για το χρέος που πουλά φέτος απ’ ότι θα πλήρωνε εάν τα επιτόκια παρέμειναν στα επίπεδα του Οκτωβρίου του 2009!!!

    Ειδικότερα, οι τόκοι που θα πληρώσει η χώρα για τα τρία ομόλογα που εξέδωσε φέτος θα ανέλθουν σε 7,7 δισ. ευρώ ________
    σε όλη τη διάρκεια της ζωής τους, έναντι 3,8 δισ. που θα πλήρωνε εάν τα πουλούσε με το μέσο επιτόκιο προ κρίσης!

    Δυστυχώς και για μελλοντικά ομόλογα που θα εκδώσουμε φέτος η χώρα θα επιβαρυνθεί με τόκους
    18,9 δις ευρώ _________________
    αντί των 9,4 δισ. που θα φορτωνόταν με τα προ κρίσης επιτόκια.

    Αν συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό ίσως και σε μια τριετία το χρέος μας θα ανέλθει στο 150% του ΑΕΠ!. Δυστυχώς.

    Οι ερωτήσεις τώρα:
    1. Υπήρξαν μεσολαβητές για τα ομόλογα που εξέδωσε το Ελληνικό Δημόσιο;
    2. Δόθηκαν προμήθειες και αν ναι σε ποιους και τι ύψους;

    Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ...ΜΑΛΑΚΑ.
    Ε Γ Κ Λ Η Μ Α Τ Ε Ι. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΟΝΝΕΔ ΚΑΙ ΠΑΣΚΕ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ.

    ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΝΩ ΤΟΥ 4,7%.

    ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΟΥ ΑΞΙΩΤΗ, ΑΝ ΕΧΕΙ "γνωστό",

    ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΚΗΠΟΥΡΟ,

    ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΣΩΚΡΑΤΕΣ ΕΙΣΑΙ ΜΠΛΟΓΚΕΡ Ή ΧΑΜΕΝΟ ΚΟΡΜΙ? ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΦΙΛ ? ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΡΑΥΓΑΖΕΙΣ "ΦΥΓΕ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕ" ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΞΕΔΟΝΤΙΑΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ!
    ΛΙΓΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΣ. ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. και μετά πανικός στη τουαλέτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΘΑ ΣΑΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ.....
    ΠΑΣΟΚΕ ΑΛΗΤΗ....... ΤΙ ΚΑΛΑ !!!!!!!
    200.000 μετατάξεις ή απολύσεις στο Δημόσιο

    Σαρωτικές αλλαγές στις εργασιακές σχέσεις στο Δημόσιο επέρχονται με νομοθετική ρύθμιση που έχει συμπεριληφθεί στο πολυνομοσχέδιο για τον «Καλλικράτη». Πάνω από 200.000 υπάλληλοι μετατάσσονται υποχρεωτικά ή και απολύονται τους επόμενους μήνες, εξαιτίας της κατάργησης χιλιάδων ανενεργών και ζημιογόνων οργανισμών των σημερινών δήμων. Η μεταρρύθμιση, προβλέπεται να έχει ολοκληρωθεί ως τις αρχές του νέου έτους.

    * Κλείνουν όλα ανεξαιρέτως τα Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου στους ΟΤΑ, ο αριθμός των οποίων αγγίζει τις 6.000. Κάθε δήμος έχει ανάλογα με τον πληθυσμό του από 5 ως και 50 ΝΠΔΔ. Αποστολή τους είναι η συντήρηση βιβλιοθηκών, η διοργάνωση εκδηλώσεων, η διαχείριση των ΚΑΠΗ και κληροδοτημάτων κτλ., ενώ πολλά δεν έχουν καν ουσιαστικό αντικείμενο. Μόνο στα Διοικητικά τους Συμβούλια έχουν τοποθετηθεί πάνω από 60.000 άτομα.
    Με τη ρύθμιση της κυβέρνησης επιτρέπεται σε κάθε νεοσύστατο «καλλικράτειο» δήμο να διατηρεί μόνο δύο Νομικά Πρόσωπα, ένα για την εξυπηρέτηση «κοινωνικών - προνοιακών αναγκών» και ένα για την άσκηση «πολιτιστικής, αθλητικής και εκπαιδευτικής δραστηριότητας» . Ετσι να νέα Νομικά Πρόσωπα δεν θα υπερβαίνουν σε καμία περίπτωση τα 700 ή 740.

    * Αναστέλλουν τη λειτουργία τους περίπου 1.800 δημοτικές επιχειρήσεις, οι οποίες σύμφωνα με μελέτη του Ινστιτούτου Τοπικής Αυτοδιοίκησης έχουν ετήσιο τζίρο περίπου 500 εκατ. ευρώ. Πολλές εξ αυτών είναι ανενεργές ή και ζημιογόνες. Στη θέση τους θα επιτρέπεται η σύσταση μόνο μιας δημοτικής επιχείρησης ανά δήμο, η οποία θα ονομάζεται «κοινωφελής δημοτική επιχείρηση». Δηλαδή θα περιοριστούν σε 350-370.

    * Εξακολουθούν, προσώρας, να λειτουργούν 46 μονομετοχικές ΑΕ, οι οποίες με βάση και τον νέο νόμο για τις προσλήψεις θα έπρεπε να κλείσουν, αλλά ο υπουργός Εσωτερικών κ. Ι. Ραγκούσης αποδέχθηκε σχετικό αίτημα των δημάρχων. Παράλληλα επαφίεται στη διακριτική ευχέρεια των δημάρχων το αν θα διατηρήσουν ή θα κλείσουν άμεσα τις πολυμετοχικές αναπτυξιακές εταιρείες.

    * Καταργούνται περίπου 900 σχολικές επιτροπές μετά τη μεταβίβαση των αρμοδιοτήτων για τα σχολικά κτίρια στην πρωτοβάθμια αυτοδιοίκηση, ενώ θα επιτρέπεται σε κάθε δήμο να έχει μία σχολική επιτροπή για κάθε βαθμίδα.

    Απολύσεις και μετατάξεις
    Μόνο το μόνιμο προσωπικό θα παραμείνει στους δήμους. Ολοι οι συμβασιούχοι, που υπηρετούν με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ή και με συμβάσεις έργου θα απολυθούν μετά τη λήξη τους, ανεξαρτήτως του χρονικού ορίου που έχει τεθεί για την εν γένει ανανέωσή τους (31.12.2011). Στελέχη του υπουργείου Εσωτερικών, επισήμαναν ότι «οι ανάγκες θα καλυφθούν κυρίως από μόνιμο προσωπικό». Σύμφωνα με εκτιμήσεις ο αριθμός των συμβασιούχων που τελικά θα απολυθούν θα υπερβαίνει τις 35.000.
    Οι μόνιμοι υπάλληλοι που μετά τις αναγκαστικές μετατάξεις δεν θα αποδεχθούν το νέο καθεστώς εργασίας, θα πρέπει να απολυθούν.

    Θ. Πάγκαλος: Αν χρειαστεί θα απολυθούν
    Ανοικτό άφησε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κ. Θ. Πάγκαλος το ενδεχόμενο να απολυθούν υπάλληλοι στους οργανισμούς του Δημοσίου που πρόκειται να συγχωνευτούν. «Το προβλέπει το Σύνταγμα. Προς το παρόν θεωρούμε ότι η λύση μπορεί να είναι η μετάταξη σε υπηρεσίες που έχουν ανάγκες γιατί είναι μικρός ο αριθμός των υπαλλήλων» δήλωσε στην εκπομπή «Ζoom» της ΝΕΤ. Οπου όμως είναι μεγαλύτερος ο αριθμός των υπαλλήλων, είπε ότι δεν αποκλείει τίποτε. «Ο,τι επιτρέπεται από το Σύνταγμα της χώρας και το νομικό της καθεστώς και είναι ωφέλιμο οικονομικά πρέπει να εξεταστεί. Εχουμε αποφασίσει να κυβερνήσουμε χωρίς να λαμβάνουμε υπόψη το πολιτικό κόστος. Αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει τέτοιο θέμα».

    ΠΑΜΕ ΗΛΙΘΙΟΙ..ΠΑΣΟΚ.
    ΠΡΩΤΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ !!!!
    ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΤΕ..ΖΩΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΑΣΟΚ ΠΑΙΔΕΙΑ

    ΑΝNΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΝΤΡΟΠΗ
    ΓΙΑΝΝΗ ΠAΝΑΡΕΤΟ ΝΤΡΟΠΗ
    ΕΥΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΝΤΡΟΠΗ

    01 Απρ 2010 4:10:00 μ.μ.

    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Ο καταπληκτικός καθηγητής Δημήτρης
    Νανόπουλος (φυσική βιοτεχνολογία,
    νανοτεχνολογία),πρίν 7-8 χρόνια
    προσπάθησε νά γίνει καθηγητής σέ
    Ελληνικό πανεπιστήμιο.Πατρών?
    Δέν ψηφίστηκε από τίς καθηγητικές
    κλίκες.
    Δέν έκανε αλλαξοκωλιές.
    Δέν ήταν ικανός νά διδάξει στήν
    πατρίδα του.
    Είναι ικανός νά διδάξει στό Μ.Ι.Τ.
    καί περιζήτητος στίς ΗΠΑ.
    Ούτε γιά φτύσιμο αξίζετε αλλο-
    παρμένοι θεσουλάκηδες.
    Πανεπιστημιακοί κλικαδώροι.
    Αναστάσης.

    01 Απρ 2010 12:18:00 μ.μ.

    ΕΝΩ Η ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ Η ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΜΕ ΠΛΑΣΤΑ ΠΤΥΧΙΑ!!!!

    Ειδηση

    Ακουγεται οτι ο δρ κουτσουκος εχει στειλει σε εφημεριδεs και μπλογκ την μηνυση κατα της "συμβουλου" της γιαννακου ευης μποτσαρη

    με τα παρανομα πτυχια και την παρανομη εκλογη και την κομπινα με τα εκατομμυρια ερωπαικων προγραμματων...

    η υπερkομματικη μαφια σε δραση...

    πολλοι φαγαν δεξιο-πασοκο-αρισtεροι!

    ξεβρακωνει το συστημα που καλυπτει τα μελη του!

    ολοι συγκαλυπτουν τις παρανομιες!!

    1 απριλη

    01 Απρ 2010 11:11:00 π.μ.


    ΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΣΠΑΙΤΕ / ΣΕΛΕΤΕ??

    ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΑΣΠΑΙΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *