GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εφημερίδεεεεεεεεεεεεεεεεεες‏

7 σχόλια

  1. Η ΧΑΦΙΕΔΟΤΥΠΙΑ ΕΧΑΣΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΛΕΦΤΑ..ΤΟ ΕΦΑΓΕ Ο ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΣ
    χαχαχα...

    Φροντιστήριο κόστους 250.000 ευρώ στην κυβέρνηση

    Φροντιστήριο για επίδοξους ηγέτες δέχθηκαν χθες ορισμένοι από τους υπουργούς που συμφώνησαν να καθήσουν στα θρανία που στήθηκαν στην Ιπποκράτους με καθηγητή τον κ. Ρόναλντ Χάιφετζ του Χάρβαρντ και επιθεωρητή τον πρωθυπουργό κ. Γ. Παπανδρέου . Στο σεμινάριο για τη διαχείριση κρίσεων είχαν κληθεί όλοι οι υπουργοί, αλλά οι περισσότεροι την έκαναν... κοπάνα!

    Το «παρών» έδωσαν οι κκ. Χ. Παμπούκης , Π. Γερουλάνος , Ι. Πανάρετος , Στ. Αρναουτάκης , Μιχ. Καρχιμάκης , Φ. Σαχινίδης και οι κυρίες Λούκα Κατσέλη , Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου και Τίνα Μπιρμπίλη. Επίσης, στα «θρανία» κάθησαν αρκετοί ευρωβουλευτές ( Στ. Λαμπρινίδης , Συλβάνα Ράπτη, ΑννυΠοδηματά, Γ. Σταυρακάκης , Σπ. Δανέλλης ), ορισμένοι περιφερειάρχες και ο Γραμματέας του ΠαΣοΚ κ. Σ. Ξυνίδης.
    Αντιγράφουμε από το Βήμα ότι ότι η αμοιβή του κ. Ρον Χάιφετς για το «φροντιστήριο ηγεσίας» που παρέχει από χθες σε κυβερνητικά στελέχη και βουλευτές κυμαίνεται κοντά στο ευτελές ποσό των 250.000 ευρώ (συν τα έξοδα ταξιδιού, διαμονής και σίτισης).

    TI ΕΙΠΑΜΕ ΖΩΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ...
    ΠΕΡΙΣΤΟΛΗ ΔΑΠΑΝΩΝ
    ή ΠΕΡΙΤΟΜΗ ΣΤΑ ΤΣΟΥΤΣΟΥΡΙΑ ΣΑΣ...ΗΛΙΘΙΟΙ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χθές από τό Μαξίμου ακουγόντουσαν
    χαρούμενες μαθητικές φωνές:
    "Θάμαι καλό παιδί,άριστος μαθητής,
    τό σαλαμάκι μας,εσύ θά τό χαρείς".
    Απευθυνόντουσαν στόν πολίτη,αφού
    τοποθέτησαν τό Φορολογικό Νομ/διο
    στό σκουτάρι τους καί εμάς στά
    αραβίδια τού Χάρβαρντ-Αρπαχτή.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι δυνατόν να είναι οι πολιτικοί του πασόκ τόσο αποκομμένοι από την πραγματικότητα;
    Πιστεύουν ότι η παρουσία αντιπαθητικών, άσχετων, αμόρφωτων, σοσιαληστών όπως ο Γιωργάκης, ο Παπακωνσταντίνου, ο Χρυσοχοίδης, ο Βενιζέλος, ο Ρέππας, ο Πάγκαλος, Καστανόδης, η Μπιρμπίλω, η Ξενογιαννακοπούλου, η Λούκα-μπούκα και το λοιπό κακό συναπάντημα θα πείσουν ποτέ τους πρώην πασόκους να τους επιλέξουν για να μας ξαναεκπροσωπήσουν;
    Όσο πιο πολύ τους βλέπω τόσο πιο πολύ τους σιχαίνομαι.
    Αλαζονεία, έλλειψη οράματος, ανικανότητα, ακραίες κοινωνικές αντιλήψεις.
    Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά τους.
    Οι πασόκοι προσπαθούν με νύχια και με δόντια να διατηρήσουν το σάπιο σύστημα που πληρώνει το ενοίκιο τους.
    Μην τους αφήσετε.
    Μην τους αφήσετε ξανά.
    (Όχι μόνο δεν θα τους αφήσουμε, αλλά θα τους πηγαίνουμε γαμιόντας μέχρι να ξεκουμπιστούν, για να ξανάρθει η ευημερία και η ειρήνη στην Ελλάδα.
    6 Μήνες κυβερνάνε και ο λαός έχει πάθει ψυχοπλάκωμα.
    ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ολοι θα θελουμε ψυχολογο σε λιγο
    ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ !
    Οπως οι Αμερικανοι στρατιωτες που γυρνουν απο το Ιρακ!

    Κοιταχτε τι αντιμετωπιζουμε καθε μερα…
    Παραφρασα απο την καταχωρηση με τιτλο GAMER:

    “Αφηναν τους πολιτες σε έναν αφυλακτη πολη κι αυτοί έπρεπε να γλιτώσουν από τους αλλοδαπους που τους καταδίωκαν ανελέητα μέχρι να τους εξοντώσουν.

    Η δικαιολογία για αυτή τη φρικαλεότητα ήταν ότι επρόκειτο για ρατσιστες και ξενοφοβους κι ότι έτσι τους δινόταν η ευκαιρία, αν επιβιωναν, να κερδίσουν μια συνταξη στα 67 τους την οποια εξ αιτιας της γραφειοκρατιας θα την επαιρναν απο τα 75 τους και χωρις αναδρομικα.”

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΗΝ ΦΟΒΟΣΑΣΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ
    Χαλαράααααα. . .
    Ο Γιωργάκης σας πρόλαβε.
    ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΕΔΩ
    Επίσημα στιοιχεία της αστυνομίας:
    Δεκαέξι ληστείες την ημέρα σημειώνονται κατά μέσο όρο στην επικράτεια τις τελευταίες μέρες, με το μεγαλύτερο ποσοστό να καταγράφεται στην Αττική, όπου οι ληστείες φτάνουν μερικές φορές και τις 15 ημερησίως.
    Ο μεγαλύτερος αριθμός ληστειών καταγράφεται στους δρόμους, με θύματα κυρίως γυναίκες, ηλικιωμένα άτομα, μεταφορείς χρημάτων και ανήλικους, ενώ ακολουθούν οι ληστείες σε σούπερ μάρκετ, καταστήματα κάθε είδους και τράπεζες.
    Μεγάλος είναι επίσης ο αριθμός ληστειών που γίνεται σε σπίτια, ύστερα από εισβολές ένοπλων κακοποιών, συνήθως κατά τη διάρκεια της νύχτας, ενώ σε υψηλή θέση στην κατηγορία των θυμάτων ληστειών εξακολουθούν να βρίσκονται οι οδηγοί ταξί, οι υπάλληλοι πρατηρίων υγρών καυσίμων και οι ιδιοκτήτες καταστημάτων ψιλικών.
    Ο κατάλογος των στόχων των ληστρικών συμμοριών συνεχώς διευρύνεται, με αποτέλεσμα να πέφτουν θύματα και άτομα που δεν το περίμεναν ποτέ. Τον τελευταίο καιρό εμφανίστηκε το φαινόμενο της εισβολής ενόπλων σε ταβέρνες, όπου οι δράστες ληστεύουν ιδιοκτήτες και πελάτες.
    (Ψίτ μαζόχες . . . μην ξεχάσετε να τον ξαναψηφίσετε, άν ζείτε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Breaking news.
    Μεγάλη σύγκρουση κυβέρνησης-αντιπολίτευσης στο κοινοβούλιο του Αφγανιστάν.
    Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Μάρ-Μπούο-Σαλίμ κατηγόρησε τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης πως μετέτρεψε την Καμπούλ σε Αθήνα!
    Η προσβολή κατά της χώρας οδήγησε 40 βουλευτές της κυβέρνησης σε παραίτηση, ενώ πανικόβλητος ο πρωθυπουργός Σαλάμ-Αλέκουμ κήρυξε πρόωρες εκλογές για την Κυριακή 11 Απριλίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Giati den bazete ton Karatzaferi archigo Aftos tha sas diorthosi tis malakies sas. Fotini i kareklati

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *