GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τιμωρίες στον Ολυμπιακό και η ''Ανάσταση'' προβλέπεται να αργεί...

Της Αστρινής-Σοφίας Μαυρέα Όλα τα είχαν, αυτό έλειπε μόνο στους ερυθρόλευκους! Ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς μίλησε για τις τιμωρίες και την απρεπ...

Της Αστρινής-Σοφίας Μαυρέα

Όλα τα είχαν, αυτό έλειπε μόνο στους ερυθρόλευκους! Ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς μίλησε για τις τιμωρίες και την απρεπή και αδικαιολόγητη συμπεριφορά ορισμένων παικτών μέσα στην ομάδα, ενώ είπε ξεκάθαρα πως θα συνεχίσει μέχρι να επανέλθει η ισσοροπία καθώς το κλίμα χαλάει απο πολλούς! Χτές να σημειώσουμε πως τιμωρήθηκαν οι Ντάτολο και Λούα Λούα!
«Έκανα υπομονή τόσο καιρό για το καλό της ομάδας, όμως...

δεν πήγαινε άλλο. Έχω κάνει τις προτάσεις μου στην διοίκηση για ποιους και πόσο πρέπει να τιμωρήσει και δεν είναι μόνο αυτοί που τιμωρήθηκαν χθες», τόνισε σχετικά και πρόσθεσε: ''Καλύτερα να κατέβω με 17 ή 18 παίκτες στα υπόλοιπα ματς και στα πλέι οφ.
Θα παίζουν αυτοί που το αξίζουν και προσπαθούν.. Όσοι δεν μπορούν δεν θα παίζουν, είναι απλά τα πράγματα», είπε χαρακτηριστικά ο Μπάντοβιτς!
Δεν θέλω να γίνω κακιά αλλά κάπως αργά δε το θυμηθήκατε το ''νοικοκυριό'' κύριε Μπάντοβιτς;
Tο πρωτάθλημα ρίχνει αυλαία και καλό θα ήταν να ξυπνήσουν εκεί στον Ολυμπιακό εκτός και αν έχουν αποφασίσει να κινηθούν και την επόμενη χρονιά με ρυθμούς ανάλογους με τους φετινούς! Προβλέπεται η ''ανάσταση'' να αργεί πολύ!!

9 σχόλια

  1. http://www.hurriyetdailynews.com/n.php?n=greek-official-to-visit-turkey-next-month-2010-03-31

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για να είσαι Υπουργός Προστασίας του Πολίτη πρέπει να υπάρχει Προστασία και πρέπει να υπάρχει και Πολίτης.
    Προφανώς καμμιά Προστασία δεν υπάρχει, είμαστε στο έλεος των αλλοδαπών εγκληματιών.
    Ο Χρυσοχοίδης, τί περιμένει για να παραιτηθεί;
    ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ;
    Φύγε αποτυχημένε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι δυνατόν να είναι οι πολιτικοί του πασόκ τόσο αποκομμένοι από την πραγματικότητα;
    Πιστεύουν ότι η παρουσία αντιπαθητικών, άσχετων, αμόρφωτων, σοσιαληστών όπως ο Γιωργάκης, ο Παπακωνσταντίνου, ο Χρυσοχοίδης, ο Βενιζέλος, ο Ρέππας, ο Πάγκαλος, Καστανόδης, η Μπιρμπίλω, η Ξενογιαννακοπούλου, η Λούκα-μπούκα και το λοιπό κακό συναπάντημα θα πείσουν ποτέ τους πρώην πασόκους να τους επιλέξουν για να μας ξαναεκπροσωπήσουν;
    Όσο πιο πολύ τους βλέπω τόσο πιο πολύ τους σιχαίνομαι.
    Αλαζονεία, έλλειψη οράματος, ανικανότητα, ακραίες κοινωνικές αντιλήψεις.
    Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά τους.
    Οι πασόκοι προσπαθούν με νύχια και με δόντια να διατηρήσουν το σάπιο σύστημα που πληρώνει το ενοίκιο τους.
    Μην τους αφήσετε.
    Μην τους αφήσετε ξανά.
    (Όχι μόνο δεν θα τους αφήσουμε, αλλά θα τους πηγαίνουμε γαμιόντας μέχρι να ξεκουμπιστούν, για να ξανάρθει η ευημερία και η ειρήνη στην Ελλάδα.
    6 Μήνες κυβερνάνε και ο λαός έχει πάθει ψυχοπλάκωμα.
    ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Kala Socrates eisai foveros!
    Ta eipes ola bravo sou!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΕΙ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ΜΙΑ ΚΟΜΩΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΣΥΧΝΗ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΧΑΕΡΙ ΔΕΝΒΛΕΠΕΙ Η ΟΜΑΔΑ. ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΠΙΣΩ Ο ΒΑΛΒΕΡΔΕ, ΓΛΥΦΟΥΝΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΦΤΥΣΑΝΕ.
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΡΑΦΕΙ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΒΛΑΜΜΕΝΟΣ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ, ΤΕΤΟΙΟ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟ ΚΤΗΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ή ΠΑΛΙΟΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΜΕ 350 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΤΟ ΧΑΙΒΑΝΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΟΠΟΥ ΒΡΕΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΥΡΙΕ 9,59

    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ .

    ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΔΥΟ ΦΑΠΕΣ
    ΕΣΕΙΣ
    ΜΑΣ ΓΔΕΡΝΕΤΕ ΜΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΕΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΔΙΔΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ειδηση

    Ακουγεται οτι ο δρ κουτσουκος εχει στειλει σε εφημεριδεs και μπλογκ την μηνυση κατα της "συμβουλου" της γιαννακου ευης μποτσαρη

    με τα παρανομα πτυχια και την παρανομη εκλογη και την κομπινα με τα εκατομμυρια ερωπαικων προγραμματων...

    η υπερkομματικη μαφια σε δραση...

    πολλοι φαγαν δεξιο-πασοκο-αρισtεροι!

    ξεβρακωνει το συστημα που καλυπτει τα μελη του!

    ολοι συγκαλυπτουν τις παρανομιες!!

    1 απριλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ama den ksekounithoun oi metoxes tou kokkali pali skata fetos ...mas vlepw na kanoume sa ta vazelia kamia dekaetia na doume prwtathlima pali!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μόνο στο… sex δεν έβαλαν τεκμήρια

    Ότι κινείται και αναπνέει θα φορολογείται. Αυτό είναι το δόγμα του ΠΑΣΟΚ και το κάνει πράξη με το νέο φορολογικό νομοσχέδιο που θα ψηφιστεί μετά το Πάσχα.

    Τα τεκμήρια διαβίωσης απλώνονται παντού και δεν θα υπάρχει Έλληνας που δεν θα πρέπει να δικαιολογεί ότι έχει. Μόνο στο… sex δεν έβαλαν τεκμήρια αλλά, όπως αντιλαμβανόμαστε τον Γ. Παπακωνσταντίνου και τους λοιπούς υπουργούς, δεν θα αργήσει κι αυτό το μέτρο.

    Οι αλλαγές στο νομοσχέδιο είναι πολλές και καθημερινές με το νέο «φρούτο» να ακούει στο όνομα τεκμήρια και στους συνταξιούχους ηλικίας έως 60 -65 ετών. Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, θέλοντας να δείξουν πόσο φιλολαϊκό προφίλ έχουν δήλωσαν εξοργισμένοι που θα την γλιτώσουν όσοι εργαζόμενοι πήραν σύνταξη στα 45-50 έτη με εθελούσια έξοδο και πρέπει τώρα να τους τσιμπήσει η εφορία Σύμφωνα με το σχέδιο, στην παγίδα των τεκμηρίων θα πιάνονται και οι συνταξιούχοι ηλικίας έως 60 ή 65 ετών οι οποίοι είχαν εξαιρεθεί με την αρχική ρύθμιση. Σκοπός είναι να τεκμαίρουν τον τρόπο που διαβιούν έτσι ώστε αν η σύνταξή τους δεν δικαιολογεί τις δαπάνες να παρεμβαίνει η εφορία για να τσιμπήσει την «μαύρη» εργασία. Ουσιαστικά έρχεται το υπουργείο τώρα και λέει στους συνταξιούχους να μη δουλεύουν χωρίς να δηλώνουν τα χρήματα που παίρνουν.

    ΧΕ..ΧΕ....ΤΑ ΤΡΕΛΛΑ ΑΓΟΡΙΑ ΤΟΥ ΓΑΠ.
    ΖΙΩΓΑΣ-ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ-ΚΟΥΒΕΛΗΣ-ΔΡΟΥΤΣΑΣ
    και οι άλλες αγαπούλες, θα το απολαυάνουν τζάμα.
    ΤΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *