GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παράσταση διαμαρτυρίας έξω από τη γερμανική Πρεσβεία...

Aπό το Περιοδικό Άρδην ΑΥΤΟΙ ΤΟΛΜΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ; Οι απόγονοι αυτών που εξόντωσαν μια γενιά στην πείνα του ʼ41, στα σκο...

Aπό το Περιοδικό Άρδην

ΑΥΤΟΙ ΤΟΛΜΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ;
Οι απόγονοι αυτών που εξόντωσαν μια γενιά στην πείνα του ʼ41, στα σκοπευτήρια και τα μπλόκα, στα καμένα χωριά, αυτοί που λεηλάτησαν για τρία χρόνια την χώρα μας. Αυτοί που έχτισαν την οικονομία τους με τον ιδρώτα των πατεράδων μας στα χυτήρια και τις φάμπρικες τους. Αυτοί που μας πουλάν υποβρύχια που γέρνουν, τανκς που ραγίζουν, C4I που δεν δουλεύουν, κι όταν διαμαρτυρόμαστε κλείνουν τα Ναυπηγεία Ελευσίνας και πετούν χιλιάδες εργαζόμενους στο δρόμο. Αυτοί μας αποκαλούν διεφθαρμένους όταν πίσω από κάθε σκάνδαλο (όπως αυτό της ΖΙΜΕΝΣ) θα βρεις μια γερμανική φίρμα, πίσω από κάθε αποικιακή σύμβαση (αεροδρόμια, διόδια κ.λπ.) κάποιο γερμανικό όνομα θα παίζει, όταν...

στις γερμανικές αλυσίδες λιανικής οι τιμές είναι διπλάσιες απʼ ότι για τα ίδια προϊόντα στη Γερμανία.
Το περιοδικό Άρδην και η εφημερίδα Ρήξη πραγματοποιούν παράσταση διαμαρτυρίας έξω από τη Γερμανική Πρεσβεία (Καραολή & Δημητρίου 3, πίσω από τη βρετανική πρεσβεία), την Παρασκευή 27/02/10, στις 6:30 μ.μ. ως ελάχιστη απάντηση στο κύμα της συκοφαντίας που έχουν εξαπολύσει τα αφεντικά της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΜΟΝΕΥΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΚΡΑΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ KΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΣ
ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ
ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ

14 σχόλια

  1. αυτες τις μαλακιες κανουν οι... γερμανοι και θυμαμε τον μεγαλο συντροφο ΠΑΓΚΑΛΟ Θ. ......ΟΥΣΤ "ΠΑΤΑΤΟΛΟΥΚΑΝΙΚΑΔΕΣ''...ΚΟΚΚΙΝΟ ΒΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν εγραψε ενας δημοσιογραφος,αγνωστου ταυτοτητος,στο φοκους,περιοδικο κατοχης επισης αγνωστου φιλης,πρεπει να κατακεραυνωσουμε τους γερμανους,για οτιδηποτε σημερα και απο δικημας υπαιτιοτητα μας βαραινει?Καλα δεν καταλαβατε ακομα τον ρολο που παιζουν τα τηλεκατευθυνομενα ΜΜΕ στον κοσμο?
    Δεν πατε καλα ωρε!Τελικα οι αγιατολαδες δεν διακρινονται απο τα ρασα και τις κελεμπιες,αλλα απο την ικανοτητα να σερνουν τις μαζες,προς τα κει που θελουν.
    Αν ειστε τετοια μαζα,εμπρος λοιπον,ετσι σταυρωσατε και τον Jesua καποτε!Επειδη ενας συνειδητος εγραψε εναντιων μας, αντε να τιμωρησουμε ολους τους γερμανους!Λαε ευκολοπιστε και παντα προδομενε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιοι άραγε ενοχλήθηκαν περισσότερο από το εξώφυλλο του Focus ;;

    Οι Έλληνες , ή... τα πολιτικά λαμόγια που οι Γερμανοί τους αποκάλεσαν με το όνομά τους;;

    Πόσα και πόσα εξίσου προσβλητικά δημοσιεύματα ξένου τύπου έχουν δεί το φώς τις δημοσιότητας σε βάρος της Ελλάδας ;;;

    Λέξη δεν έβγαλαν οι πολιτικοί μας και τα ΜΜΕ τους.....





    Τώρα η... "μύγα" τους μύγιασε !!!!

    To κατάπτυστο άρθρο της Βρετανικής Guardian με τίτλο
    Η δημοκρατία της μπανάνας, αρχηγείο της αστυνομίας ίσως, αλλά δεν είναι ένα σπίτι για τα μάρμαρα του Παρθενώνα δεν τους πείραξε ;;;;

    Bέβαια αυτό αφορούσε μόνο Ελληνικά σύμβολα και δεν έκανε λόγο για ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ !!!

    Ποιοί άραγε αισθάνονται ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ;;; Μήπως και οι 2 ;;;
    ή μήπως τα του ΠΑΣΟΚ θα τα πούμε όταν ξανα ανέβει η ΝΔ !!

    Σαν κάτι γλοιώδης μεγαλοδημοσιογράφους και μεγαλο blogger που μέχρι χτές έγλυφαν τη ΝΔ και τώρα που κυβερνά το ΠΑΣΟΚ βγάζουν τα άπλητα στη φόρα ενώ τότε τα ήξεραν αλλά... ΜΟΥΓΚΑ !

    Μήπως τελικά όποιος έχει τη μύγα μυγιάζετε ;;;

    Όταν μας έλεγαν PIGS δηλαδή ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ γιατί τότε γιατί δεν μίλησε κανείς ;;;

    Τότε το PIGS ( γουρούνια ) οι παρουσιαστές στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 το μετάφραζαν ΠΡΟΒΑΤΑ τονίζοντας μάλιστα όχι μόνο εμάς και τους άλλους , λες και οι απευθύνονται σε αγράμματους.

    Είναι άλλωστε η πρώτη φορά που βλέπουμε site του Ευαγγελλάτου να υπεραμύνεται τον Εθνικών συμφερόντων με τέτοια μανία στο άρθρο του " Να, ποιοί είναι οι απατεώνες της Ευρώπης!" αναφερόμενος στα άρματα μάχης από ...βούτυρο και υποβρύχια που γέρνουν αξίας περίπου πέντε δις και μας έχουν πουλήσει οι γερμανοί.

    Οι Γερμανοί καλά τα πούλησαν , οι Ελληνική κυβέρνηση γιατί τα αγόρασε ;;;

    Έτσι περνούσε και απο κεί και ψώνισε ;;.... ή μήπως κλείσανε και καμιά συμφωνία...
    μήπως έχουν κατασπαράξει λίγες προμήθειες οι πολιτικοί μας απο τα εξοπλιστικά προγράμματα της χώρας.

    Κι επειδή δεν αμφιβάλλουμε οτι τα γερμανικά άρματα μάχης ενδεχομένως να ήταν μπακατέλες ... γιατί η Ελληνική κυβέρνηση δεν καταγγέλλει τους απατεώνες που τις τα πούλησαν ;;;

    Δυό καλές κουβέντες είπε ο Σαρκοζί για την κυβέρνηση και τις πληρώσαμε 6 φρεγάτες ή μάλλον ΘΑ τις πληρώσουμε..... διότι για αυτό κανείς δεν αναφέρθηκε , όπως διακριτικά αποφεύγουν να αναφερθούν και στις Γερμανικές αποζημιώσεις.

    Κι όλα αυτά ... έτσι απλά για να τονίσουμε πως υπάρχουν και Έλληνες που δεν τρώνε το κουτόχορτο της ενημέρωσης - προπαγάνδας που ένα θέμα γίνετε ΘΕΜΑ μόνο όταν υπάρχει εντολή απο άνωθεν.

    Τέλος ευελπιστούμε στο εξής η όποια Ελληνική κυβέρνηση να διαμαρτύρεται το ίδιο και για τα όποια άλλα προσβλητικά δημοσιεύματα κατά της Ελλάδος και όχι μόνον για αυτά που θίγουν το σάπιο πολιτικό σύστημα που μας κυβερνά εδώ και πολλά χρόνια.

    Αυτό βέβαια... θα το δείξει ο χρόνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σιγά ρε πατριώται!!! Ένα κωλοάρθρο ήτανε. Γράψτε κι εσείς ένα κωλοάρθο για να πάρετε το αίμα σας πίσω.
    Τι καραγκιοζιλίκια είναι όλα αυτά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. OI ELLINES EINAI KALOI MONO GIA DIAMARTIRIES....NA SIKOTHOUN APO TON KANAPE KAI NA KANOUNE MIA DOULIA TOIS PROKOPOIS........TIPOTA....GOMANAKIA KAI FRAPEDAKIA...KALA NA PATHETE KOLOMALAKES ELLINE....ALLO ENA KOLODAKTILO APO EMENA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σιγα τη μαγκιά, ρε. Και μετά απλώνουμε το χέρι και ζητάμε βοήθεια και δανεικά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τήν χαρακτήρισαν πουτάνα καί τούς έκανε μήνυση διότι δέν ήταν πουτάνα αλλά ιερόδουλη!!!!!
    Κάτι τέτοιο συμβαίνει καί μέ τούς συνέλληνες,σχετικά μέ τίς αντιδράσεις τους διά τό Focus.
    Λές καί δέν είμαστε διαχρονικά λαμόγια,ανίκανοι,τεμπέληδες,
    κουτοπόνηροι,απόγονοι τού Εφιάλτη!!
    Άς κάνουμε απαξάπαντες τόν λογαριασμόν μας καί νά διευκρινίσουμε/παραδεχθούμε διατί είμεθα μείον στό τελικό αθροιστικό αποτέλεσμα.
    Πάντα κάποιος άλλος είναι υπεύθυνος κι ΠΟΤΕ ΕΜΕΙΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΛΑΥΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΒΗΜΑΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΧΗΝΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΤΡΕΛΛΟ ΤΟΥ ΗΓΕΤΗ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΕ ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΑΖΑΝ ΝΑ ΠΑΡΕΛΑΥΝΟΥΝ ΣΑ ΡΟΜΠΟΤΑΚΙΑ ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΤΟ DEUTSHLAND O AXONAS YPARXEI AKOMA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το αμερικάνικο σχέδιο δουλεύει ρολόϊ (με εξαίρεση την αποπομπή της Θοδώρας).
    Πρώτα βάζουμε το ομογενή πρωθυπουργό / μαριονέτα (που κάνει αυτο-καταστροφικές δημόσιες δηλώσεις για την οικονομία), μετά το ευρώ παραπαίει (προς όφελος του δολαρίου), στη συνέχεια οι γερμανοί τρίβουν τα χέρια τους (γιατί αυξάνονται οι εξαγωγές τους), οι Έλληνες πληρώνουν τα πανωτόκια (σπρέντς των δανείων) στους αμερικάνους σπεκουλαδόρους, η χώρα χάνει τη διαπραγματευτική της ισχύ (στο κυπριακό και το σκοπιανό) και οι δύστυχοι Έλληνες κλαίνε τη μοίρα τους που βγάλανε μόνοι τα ματάκια τους.
    Ας είναι.
    Η καμπύλη της μάθησης έχει κόστος, μόνο που μερικοί αγαθιάρηδες μαθητές έχουν την κακή συνήθεια να ΜΗΝ μαθαίνουν από τα λάθη τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. στα Εθνικά περήφανα λεβεντομούνια του Πασοκ.
    ΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΥΟ ΕΡΩΤΗΣΟΥΛΕΣ.

    1) Αφού πρέπει να αγωνιστούμε εθνικά τώρα.
    Γιατι ο βλακας ο Πορδυπουργός σας
    εξαφάνισε την λέξη ΕΘΝΙΚΟ/ΕΘΝΙΚΗ απο Υπουργεία και παντου ;

    2) To μπουκοτάζ..... να είναι
    σαν τα Ισραηλινά προιόντα !!!! Όπως θαααα κάνανε τότε που ο ΧΑΣΑΠΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ
    έσφαζε τους Παλαιστίνιους ;

    Kαι πόσο μπουκοτάζ να κάνουμε.
    Λίγο λιγώτερο ή λιγο περισσότερο
    ηλίθια βόδια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΘΙΧΘΗΚΑΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΣΑΣ ΒΑΛΑΝ ΚΩΛΟΔΑΚΤΥΛΟ.
    ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΑΡΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΛΕΓΕΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΠΟΥ ΧΤΙΖΕΤΕ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΠΟΥ ΚΛΕΒΕΤΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ, ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΠΟΥ ΛΟΙΔΩΡΕΙΤΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ , ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΤΕ Σ΄ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΑΣ, ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ Γ...ΝΕ , ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ ΤΟ ΚΩΛΟΔΑΧΤΥΛΟ.
    ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ .
    ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΑΣ ΗΡΩΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΡΩΡΑ ΣΑΣ ΤΣΟΥΖΕΙ.
    ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΙΣΤΕ.
    ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ.
    ΠΡΩΤΑ Η ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΛΑΜΟΓΙΑ.
    ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΙΑ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΠΡΟΦΕΡΕΤΕ ΑΓΥΡΤΕΣ.
    ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΣΤΕΓΕ ΤΩΝ 9:31.
    ΠΟΣΟ ΕΥΣΤΟΧΟΣ ΕΙΣΑΙ.
    ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ.
    ΠΟΣΟΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ.
    ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΣΤΕΓΟΙ ΚΑΙ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΕΓΓΡΑΜΜΑΤΟΙ .
    ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ .
    ΓΡΑΨΕ ΓΡΑΨΕ ΟΜΩΣ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΕΙ ΚΑΙ Σ΄ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΚΑΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ .
    ΑΙΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ο πιο βάρβαρος ο πιο απολίτιστος λαός οι γερμανοί από την αρχαιότητα ως γότθοι , βησιγότθοι οστογότθοι κατέβαιναν στα ηλιόλουστα νότια , αφήνοντας την σκοτεινή , καταθλιπτική τους χώρα και επιδίδονταν σε λεηλασίες . Το 1940 αιματοκύλισαν όλη την Ευρώπη ! πείνα φωτιές ερημώσεις χωριών , λεηλασίες !αυτό είναι το γερμανικο βαρβαρικό γένος ! και στη σύγχρονη εποχή πάλι την Ελλάδα θέλουν να κατακτήσουν ! να τους διώξουμε με κλωτσιές όπως τους αξίζει ΟΧΙ να ψωνίζουμε από τα κωλο Praktiker και τα βρωμο Lidl και να εισπράτουν ζωντανό χρήμα των ΕΛΛΗΝΩΝ ! Αρκετά με τα Ναυπηγεία τον Ο.Τ.Ε το Ελ΄Βενιζέλος ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΜΑΖΊ με τα λαμόγια τους προδότες πολιτικούς που μας κυβερνάνε , ΔΕΝ τους θέλουμε ούτε ως τουρίστες να έρχονται !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *