GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Είκονες ντροπής στο γήπεδο της Ν. Σμύρνης...

Από το http://totefteri.blogspot.com/ Εικόνες αίσχους και ντροπής για ακόμα μια φoρά στα Ελληνικά γήπεδα και συγκεκριμένα στο γήπεδο της Ν....

Από το http://totefteri.blogspot.com/

Εικόνες αίσχους και ντροπής για ακόμα μια φoρά στα Ελληνικά γήπεδα και συγκεκριμένα στο γήπεδο της Ν. Σμύρνης!
Ανεγκέφαλος οπάδος εκτόξευσε μια φωτοβολίδα προς τον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να πετύχει στο πόδι τον Σωτήρη Νίνη.
Ο διαιτητής Καλόπουλος διεκόψε για λίγο τον αγώνα! Το κλίμα είναι φορτισμένο ένω πολλές φωτοβολίδες κάνανε την εμφανισή του στις κερκίδες του Γηπέδου του Πανιωνίου...

8 σχόλια

  1. Η ντροπή ειναι για τους σεκιουριτάδες και τους μπατσους που δεν τον συνέλλαβαν.
    Πρεπει να βγάλουν ενα νομο που να λεει οτι η ομάδα που συλλαμβάνει τον ταραξία και τον παραδίδει στον εισαγγελέα δεν θα τιμωρείται καθόλου ενω στην αντίθετη περίπτωση θα τιμωρειται με εξοντωτική ποινη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το νόμιμο και το ηθικό μετά από ένα τραγικό τροχαίο με έναν νεκρό και έναν σοβαρά τραυματία!
    Με αίμα βάφτηκε, για ακόμη μια φορά, η άσφαλτος στην Κέρκυρα την Παρασκευή 26 Φλεβάρη στην περιοχή τοy 4ου χιλιομέτρου της επαρχιακής οδού Καρουσάδων - Σιδαρίου.
    Δεν θα σταθώ στις συνθήκες και στην κατάσταση του οδικού δικτύου στο νησί αλλά δεν μπορώ να μην αναφέρω 2 σημεία της παραπάνω τραγικής περίπτωσης


    Πρώτον στο γεγονός ότι η τραγική οικογένεια θα αναγκαστεί να μεταφέρει το νεκρό στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο των Ιωαννίνων, με δικά της έξοδα, όπως τόσες άλλες τραγικές οικογένειες Κερκυραίων, τα τελευταία χρόνια, για τη διενέργεια νεκροψίας παρότι το συγκεκριμένο τμήμα στην Κέρκυρα, στα χαρτιά τουλάχιστον έχει τέσσερις υπαλλήλους!!!!!
    Συνεχίζονται δηλαδή οι μεταφορές νεκρών στα Ιωάννινα !

    Δεύτερον στο γεγονός ότι, παρόλο που ο οδηγός του αυτοκινήτου, αλβανικής καταγωγής, στερούνταν άδεια ικανότητας οδηγήσεως, αφέθηκε ελεύθερος με εντολή του εισαγγελέα υπηρεσίας.
    Δηλαδή ο οδηγός του αυτοκινήτου παρόλο που δεν είχε δίπλωμα και ενεπλάκη σε τροχαίο με ένα νεκρό και ένα σοβαρά τραυματία δεν έμεινε ούτε καν 24 ώρες σε κράτηση!
    Δεν γνωρίζω τους νόμους και δεν με ενδιαφέρει το νόμιμο των 2 παραπάνω γεγονότων , τα οποία όμως στερούνται ηθικής.
    Τελειώνοντας όταν οριστεί δικάσιμος, τραβάτε ‘‘απέναντι’’ να τον βρείτε και να τον δικάσετε.
    Αυτά τα λίγα από την βορειοδυτική περιφέρεια του Ελλαδιστάν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ

    ΑΣ ΤΟΥΣ...ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΥΜΕ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ.

    Δ Ε Ν Π Α Ε Ι Α Λ Λ Ο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ...αν ψαχνεις βρισκεις παντου λαμογιες πασοκων. Δεν ξεχναμε.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 05/01/2004
    .....Υπενθυμίζεται ότι τα επίσημα στοιχεία του Γενικού Λογιστηρίου του κράτους που κατέθεσε προ διμήνου στη Βουλή ο βουλευτής του ΣΥΝ Παν. Λαφαζάνης, αποδείκνυαν ότι μόνο ένα μικρό τμήμα από τα έσοδα που έχει εισπράξει το Δημόσιο τα τελευταία χρόνια από τις αποκρατικοποιήσεις έχουν κατευθυνθεί στη μείωση του δημόσιου χρέους. Σύμφωνα με αυτά, τα τρία τελευταία χρόνια κεφάλαια, άνω των 4 δισ. ευρώ, που εισπράχθηκαν από την εκποίηση δημόσιας περιουσίας, και παρά τη διαβεβαίωση του υπουργού Οικονομίας Ν. Χριστοδουλάκη, αντί να διατεθούν για την απομείωση του δημόσιου χρέους, η κυβέρνηση τα διέθεσε για την κάλυψη πάσης φύσεως δαπανών τις οποίες δεν μπορούσε να αντέξει ο επίσημος Προϋπολογισμός.
    απο δεξι..εχτρεμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πώς μπήκαν μέσα οι αληταράδες με τις φωτοβολίδες; Δεν υπάρχει έλεγχος στις πόρτες; Μάλλον επίτηδες τους αφήνουν, για να κάνουν μπούγιο... Θα έπρεπε να μπαίνει στην κλούβα ο πρόεδρος της ομάδας και να μένει 1 μήνα στη φυλακή, να δούμε για πότε θα ηρεμήσουν οι πληρωμένοι αλήτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΛΗΤΗ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΚΑΛΟΠΟΥΛΕ , ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΞΑΝΑΣΗΚΩΘΕΙ Η ΠΟΥΤ.. ΣΟΥ, ΓΙΑ ΤΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕΣ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΒΓΑΛΕΣ ΚΑΛΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΜΕ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ .ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΣΠΑΝΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δυστυχώς ζούμε σε μια χώρα μπου...λο όπου ο καθένας κάνει ότι γουστάρι και η κάθε κολοκυβέρνηση σκέφτεται το πολιτικό κόστος για να λάβει μέτρα. Έπεσε φωτοβολίδα ή χαρτοπετσέτα ή μπουκαλάκι; Κλείσε το γήπεδο για 5 αγωνιστικές και οι αγώνες της ομάδας να μην μεταδίδονται από την Τηλεόραση. Και μετά λέμε γιατί ο Ζίκο μας έκανε ρεζίλη στο εξωτερικό. Άδικο έχει; Πριν από 2 χρόνια βρέθηκα στο Λονδίνο και είδα την Τσέλσι. Παρότι έχει φανατικούς φιλάθλους το γήπεδο ήταν εκκλησία, δεν τολμούσες να κοιτάξεις στραβά τους 300 φιλάθλους της Νιούκαστλ που βρισκόταν στο γήπεδο. Μπουρ..λο χώρα μπουρ..λο αθλητισμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προς 10:28:00

    Ρε μεγάλε όταν τρως τις τριάρες τις τεσσάρες και τις πεντάρες στη Νέα Σμύρνη από τον ακατανόμαστο μούγκα. Η αλητεία σας και ο ψευτοτσαμπουκάς σας μόνο στην Πανάθα βγαίνει. Γι΄αυτό και ο Σισσέ σας την…….. έδειξε. ΚΟΥΦΑΛΕΣ στη Β εθνική του χρόνου μαζί με το άλλο τσιράκι του ακατανόμαστου το Αιγάλεω. Λάθος το Αιγάλεω πάει Τρίτη εθνική. Εκεί θα πάτε και εσείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *