GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παραιτήθηκε η Αρχιεπίσκοπος της Γερμανίας...

...επειδή οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ! Από το http://www.taseis.net/ Αναδείξαμε αμέσως το θέμα της Αρχιεπισκόπου της Ευαγγελικής Εκκλησί...

...επειδή οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ!


Αναδείξαμε αμέσως το θέμα της Αρχιεπισκόπου της Ευαγγελικής Εκκλησίας της Γερμανίας, η οποία βρέθηκε να οδηγεί με 1,45 τοις χιλίοις αλκοόλ στο αίμα. Η Μαρκότ Κέσμαν, μετά από αυτό παραιτήθηκε. Και μάλιστα παραιτήθηκε σοβαρά. Δηλαδή δεν πήρε την παραίτησή της πίσω, παρ’ ότι ξέσπασε ένα κύμα συμπάθειας στη Γερμανία για την περίπτωσή της.
Η Αρχιεπίσκοπος Κέσμαν ήταν ένα πολύ συμπαθητικό πρόσωπο για τους Γερμανούς και λόγω του διαζυγίου της αλλά και...

λόγω της προσβολής της από καρκίνο πριν από 2 χρόνια.
Σήμερα αναμένεται να ορισθεί ο διάδοχός της από το ανώτατο συμβούλιο της Ευαγγελικής Εκκλησίας στην Γερμανία και η περίπτωσή της οδήγησε σε μια σύγκρουση φύλων μέσα στην ίδια την Ευαγγελική Εκκλησία, αφού υπάρχουν ήδη δυνατές φωνές που λένε ότι η Κέσμαν ουσιαστικά ουδέποτε έγινε πλήρως αποδεκτή λόγω του γεγονότος ότι ήταν γυναίκα και για το σεξισμό που υπάρχει ακόμα και μέσα στους κόλπους μιας τόσο προοδευτικής εκκλησίας.
Η ίδια η Μαρκότ Κέσμαν δήλωσε ότι ελπίζει ότι η παραίτηση της θα βοηθήσει περισσότερο απ’ ότι θα είχε βοηθήσει η παραμονή της.

7 σχόλια

  1. στην Ελλάδα τους πιάνουν να κάνουν αίσχη και απορούν γιατί τους ζητούν να παραιτηθούν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. E! για δεσιμο είναι αυτοί οι Γερμανοί.

    Στην περήφανη και ανεξαρτητη Πατρίδα μας μπορείς να οδηγείς, να σκοτώνεις και να μην πληρώνεις.

    Μπορείς να φοροκλέπτεις να εκμεταλευεσαι μεταναστες, να χρωστά και οι Αρχές να σε σέβονται.

    Μπορείς ακομα και πολιτικός να γίνεις, με τις ψευτιές και τις ρουφιανιές,

    και να σε δείχνουν σε ολα τα κανάλια.

    Τί μιλαμε τώρα,
    η Ελλάς είναι η χώρα των απατεώνων πολιτικών και πνευματικών μεγέθους,
    σαν κι αυτούς που είχε σήμερα το πρωί στο MEGA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άλλο να μπεκρουλιάζεις- σίγουρα κοπάνησε κανα μισό μπουκαλάκι μαυροδάφνη- και άλλο να κάνεις αγοραπωλησίες ή να κοιμάσαι με ότι κινείται.
    Η αγοραπωλησίες καιο ύπνος είναι φυσικές ανάγκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στήν Ελλάδα γιατί απαγορεύται νά
    έχουμε γυναίκες ιερείς?
    Η σάπια δικαιολογία ότι δέν πρέπει
    νά υπάρχει αίμα στό ιερό,δέν
    ισχύει γιά τίς γυναίκες μετά τήν
    εμμυνόπαυση.
    Ο Χριστός 1ος έδωσε μήνυμα ισότητας
    ανδρών-γυναικών.
    Ίσως αυτό συμβαίνει επειδή στήν
    Εκκλησία είναι βαθιά ριζωμένη η
    αντίληψη τών "κεκτημένων".
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΓΙΕΙΣ ΚΑΤΑ ΝΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ PRESS-GR:

    1) ΑΦΟΥ ΟΙ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΗΣ ΙΟΥΔΑΪΚΗΣ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΝΑΟΥΣ,ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ 21Ο ΑΙΩΝΑ.

    2)ΤΑ "ΠΡΟΒΑΤΑ" ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΕΥΘΥΝΗ ΣΤΟ ΧΑΜΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ.ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΡΟΧΟΠΕΔΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΙ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ,ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Η ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΙΕΡΩΜΕΝΕΣ,ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΟΜΕΪΝΙ;


    3) ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΑΓΚΙΣΤΡΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΡΟΪΔΑ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΣΥΛΙΑ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΤΙΣ ΦΑΡΔΙΕΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥΣ.

    4) Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕ ΤΑ "ΠΡΟΒΑΤΑ" ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕ.ΜΕΤΑ ΑΠ'ΑΥΤΟ...ΚΟΤΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ!

    5)ΑΝ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ, ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ KAI ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ.
    ΤΑ "ΠΡΟΒΑΤΑ" ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΗ.

    Υ.Γ. ΔΕΝ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ Η ΑΙΡΕΣΕΙΣ.ΔΕΝ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΑΙ ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΓΡΑΦΕΣ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η αρχαιοελληνική "θρησκεία" ήταν το θεμέλιο μέσω του οποίου οι πρόγονοι μας διέπρεψαν στις τέχνες και τις επιστήμες διαφωτίζοντας στους αιώνες την ανθρωπότητας. Και αυτό γιατί ώς "θρησκεία" δεν επέβαλλε ποτέ περιορισμούς στο πνεύμα και στο σώμα αφήνοντας ουσιαστικά τον άνθρωπο να εξελιχθεί ελεύθερα. Αντιθέτως με ότι βιώσαμε στο πέρασμα των αιώνων "θρησκείες" οι οποίες εμφανίστηκαν ώς δογματικές κατάφεραν μόνο να σκλαβώσουν τον άνθρωπο και φυσικά να επιβάλλουν τον πλήρη διαχωρισμό μεταξύ των δύο φύλλων θεωρώντας τις γυναίκες κατώτερες και το ιερατείο να αποτελείται μόνο από άντρες. Δυστυχώς το 2010 σε επίπεδο "θρησκειών" δεν έχει βελτιωθεί τίποτα σε σχέση με τον μεσαίωνα και το άσχημο είναι ότι και οι έλληνες ακόμα δεν έχουν καταφέρει να διαχωρίσουν την θρησκεία από το κράτος λόγω του ισχυρού επηρεασμού που φέρει το ιερατείο στους πολιτικούς. 'Αραγε η εκκλησία της Ελλάδας γιατί δεν δημεύει το ήμισυ της ακίνητης περιουσίας της πρός κατανομή στο φτωχό κομμάτι του ποιμνίου της εν καιρό κρίσης για να συμβάλλει στην αναζωογόνηση της Ελληνικής οικονομίας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Υπήρχε περίπτωση να συλληφθεί κάποιος "σημαίνων" στην Ελλάδα και να γίνει γνωστό ότι οδηγούσε μεθυσμένος; Δεν θα έμπαιναν στον κόπο να κάνουν το τέστ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *