GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ας πει ο κ. Φλωρίδης ποιους αφορά...

...το μεγάλο σκάνδαλο με την απάτη και τις μίζες του C4I! . Aπό τον Στάθη Παλαιολόγο Αντιδρώντας στο σημερινό πρωτοσέλιδο αποκαλυπτικό δημο...

...το μεγάλο σκάνδαλο με την απάτη
και τις μίζες του C4I!
.
Aπό τον Στάθη Παλαιολόγο

Αντιδρώντας στο σημερινό πρωτοσέλιδο αποκαλυπτικό δημοσίευμα της εφημερίδας Veto για το σκάνδαλο με το C4I των Ολυμπιακών Αγώνων, o πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Φλωρίδης δήλωσε πώς "είναι σε όλους γνωστό, ότι η θητεία μου ως Υπουργού Δημόσιας Τάξης κατά το διάστημα 7/7/2003 έως 7/3/2004 δεν αφορά τη διαδικασία διαπραγμάτευσης, υπογραφής ανάθεσης ή παραλαβής του συγκεκριμένου συστήματος".
Η εφημερίδα έγραψε ότι...

"ακόμη κι αν έχουν παραγραφεί οι ποινικές ευθύνες, θεωρείται επιτακτική η αποκάλυψη όλου του παζλ για να πληροφορηθεί η ελληνική κοινωνία ποιοι διαχειρίστηκαν αυτό το γιγαντιαίο project απάτης και διαφθοράς και σε ποιων τις τσέπες κατέληξαν εκατομμύρια ευρώ. Το σίγουρο είναι ότι, σε πολιτικό επίπεδο, το θέμα του C4I άρχισε να μπαίνει στην ημερήσια διάταξη από την περίοδο που υφυπουργός Δημόσιας Τάξης, στην κυβέρνηση Σημίτη, ήταν ο Ευάγγελος Μαλέσιος. Στη συνέχεια το θέμα περνάει στα χέρια του υπουργού Γιώργου Φλωρίδη (ενός εκ των πλέων εμπίστων στελεχών του τότε πρωθυπουργού) ενώ με την αλλαγή κυβέρνησης το 2004 και λίγο πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες το υπουργείο αναλαμβάνει ο Γιώργος Βουλγαράκης με υφυπουργό τον Χρήστο Μαρκογιαννάκη. Όταν ο κ. Βουλγαράκης, μετά το σκάνδαλο των υποκλοπών, μετακινείται ακολουθεί η περίοδος του Βύρωνα Πολύδωρα, για να αναλάβει μετά τις εκλογές του 2007 το δίδυμο Παυλόπουλου - Χηνοφώτη και από τις αρχές του 2009 πάλι, ως αναπληρωτής υπουργός, ο κ. Μαρκογιανάκης..."
Δεν αρκεί επομένως να βγάζει τη δική του ουρά απ' έξω ο κ. Φλωρίδης. Αν θέλει να είναι υπεύθυνος πολιτικός άνδρας, οφείλει να αποφεύγει τα μισόλογα και να πει ποιους παράγοντες εκείνης της περιόδου αφορά αυτή διαδικασία. Διότι αν μη τι άλλο, αυτό που τελικά επιβεβαιώνεται είναι ότι το αυτό το περίφημο C4I ήταν πράγματι ...ανύπαρκτο.
Με απλά λόγια, όλοι οι αρμόδιοι παρίσταναν ότι έχτιζαν πολυκατοικία χωρίς όμως να έχουν ρίξει τα θεμέλια!

5 σχόλια

  1. ΤΟ 2000 ΗΡΘΑΝ ΡΩΣΟΙ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΝΙΚΗ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΠΑΣΟΚ. ΜΕ ΛΙΓΟΥΣ ΚΑΛΠΙΚΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΣΗΜΗΤΗ ΑΠΟΔΙΕΛΥΣΕ ΚΑΙ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕ ΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΕΝΔΟΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΛΑΚΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΙ ΑΣ ΗΞΕΡΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΟΤΑΝ ΠΛΗΡΩΝΕ ΤΟΥΣ ΠΡΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΚΟΥΣ ΠΑΣΟΚ. ΑΛΛΑ Ο ΛΑΟΣ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΕΥ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΟΤΙ ΑΦΗΣΕ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κοροιδευε τον καραμανλη οταν ελεγε οτι θα παγωσει τους μισθους, κι ελεγε οτι αυτος θα δωσει αυξησεις ισες με τον πληθωρισμο.

    και τωρα καθε μερα κοβει και κατι η ανεπαγγελτη παλιοπουστα ο γιωργακης.

    που δεν εχει ουτε ενα ενσημο.

    αλλα ειχε το ονομα του σκατογερου του μαλακες ελληνες και τον βγαλατε και αυτοδυναμο οπως σας εδιναν εντολες οι κωλοφυλλαδες του, για να κανει τωρα οτι γουσταρει ο ασχετος κολλεγιοφλωρος.

    παρτε τωρα το ονομα του και βαλτε το βαθια μεσα στις ηλιθιες ελληνικες κωλοτρυπιδες σας.

    εχουν ηδη ανοιξει τοσο αλλωστε απο τοσα χρονια που τρωτε πουτσα σαν λοβοτομημενοι χωρις αντιδραση, που πια δεν σας ποναει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στον 04 και 11μμ,απο ανωνυμους γαμιαδες ,εχουμε χωρτασει.Δειλε μαλακα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΡΕΠΕΝΛΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ
    ΜΩΡΗ ΓΙΩΡΓΑΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ
    ΠΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΚΑΛΙΕ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ 2,6 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΤ ΣΥΜΦΟΥΡΑΙΙΙΙΙ
    ΚΑΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.....

    ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ Ο ΠΟΡΔΥΠΟΥΡΓΟΣ...

    - ΤΑ ΕΧΑΣΕ ΧΑΜΕΝΕ !!!!! ΣΤΟ ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ....
    ΑΦΟΡΕΣΜΕΝΕ...ΤΩΡΑ !
    ΚΩΛΟΔΑΚΤΥΛΟ ΘΑ ΤΟΝ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ Ο ΟΜΠΑΜΠΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *