GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εκπρόσωπος των συμφερόντων της Τουρκίας...

...ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ *'Εκανε “μάθημα” στους υπουργούς ΄Αμυνας της Ε.Ε. Του Ανδρέα Παπαγεωργόπουλου , http://ellinas-xoris-e...

...ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ
*'Εκανε “μάθημα” στους υπουργούς ΄Αμυνας της Ε.Ε.


Του Ανδρέα Παπαγεωργόπουλου,
http://ellinas-xoris-ellada.blogspot.com/

Σαν εκπρόσωπος των συμφερόντων της Τουρκίας παρουσιάστηκε ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ, ΄Αντερς Ράσμουσεν. Σαν να μην έφτανε αυτό, έδωσε και “μαθήματα” του πώς οι Ευρωπαίοι πρέπει να συμπεριφέρονται στους γείτονές μας. Ναι ακριβώς έτσι, μπροστά στους υπουργούς 'Αμυνας των χωρών-μελών της Ε.Ε., μεταξύ των οποίων ήταν και ο δικός μας Ευάγγελος Βενιζέλος. Και λίγο πιο πέρα ο Τούρκος ομόλογός του. Αυτά, την δεύτερη και τελευταία μέρα της άτυπης συνόδου των υπουργών ΄Αμυνας στη Μαγιόρκα (όπου, όπως ανακοινώθηκε επίσημα, ο κ. Βενιζέλος τα είπε για λίγο με τον Ράσμουσεν και τον Τούρκο ομόλογό του).
Μερικοί δεν πίστευαν στα αυτιά τους! Αφού τόνισε το αυτονόητο, προφανώς για να το...

εμπεδώσουν όλοι οι παρευρισκόμενοι, ότι δηλαδή σε θέματα άμυνας, το ΝΑΤΟ, δηλαδή οι ΗΠΑ, έχουν το γενικό πρόσταγμα, ο Ράσμουσεν άρχισε την ...διδασκαλία του πώς πρέπει να συμπεριφέρονται στην ισλαμική χώρα, μέλος του ΝΑΤΟ και υποψήφια για ένταξη στην Ε.Ε. Εκμεταλλευόμενος ίσως την περίεργη απουσία της Κάθριν ΄Αστον, αρμόδιας και για θέματα Ασφάλειας, που προτίμησε να πάει στην ενθρόνιση του νέου προέδρου της Ουκρανίας, ενώ 48 ώρες πριν είχε διαβεβαιώσει την αμφιτρύωνα υπουργό ΄Αμυνας της Ισπανίας, την Κάρμε Τσακόν, ότι θα είναι στη Μαγιόρκα, ο Γ.Γ. του ΝΑΤΟ τόνισε:
-Η Ευρωπαϊκή ΄Ενωση πρέπει να υπογράψει διμερή συμφωνία με την Τουρκία σε θέματα ασφάλειας.
-Να καθιερωθούν μηχανισμοί συνεργασίας μεταξύ Τουρκίας και της αρμόδιας Υπηρεσίας Ευρωπαϊκής ΄Αμυνας.
-Οι χώρες που μετέχουν σε στρατιωτικές επιχειρήσεις της Ε.Ε., αλλά δεν είναι μέλη της, πρέπει να έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις αποφάσεις.
Μη μου πείτε ότι όλα αυτά δεν σας θυμίζουν κάτι; Στο τέλος πέταξε και ένα....η Τουρκία είναι η χώρα που έχει στείλει στη Βοσνία την δεύτερη σε μέγεθος στρατιωτική δύναμη, ενώ σε σχετική ερώτηση ξένου δημοσιογράφου για τον ρόλο της Κύπρου στην Ε.Ε., ο Ράσμουσεν παρέπεμψε την απάντηση στην .... Μεγαλόνησο.

16 σχόλια

  1. Ο ΕΧΘΡΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΕΠΟΙΚΙΣΤΗΣ ΣΟΥ .
    Ξύπνα Έλληνα σε κοροϊδεύουν για τους μετανάστες
    Δίνουν χρήματα, , επιδόματα , συντάξεις και δάνεια ( χωρίς αποπληρωμή )
    Και για σένα σου λένε ότι υπάρχει οικονομική κρίση
    Και δεν σου δίνουν .
    Ο ΕΧΘΡΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΕΠΟΙΚΙΣΤΗΣ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καθαροί έλληνες πολίτες εφοδιαστείτε με
    Οπλισμό για να ήμαστε έτοιμοι.
    Μόλις μπουκάρουν οι μουσουλμάνοι ,
    να μπορέσουμε να σώσουμε τις ζωές μας
    και τις περιουσίες μας .
    Ο νέος ΠΟΛΕΜΟΣ θα είναι μεταξύ
    ΕΛΛΗΝΩΝ και ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ και άλλων φυλών .
    Οι πολιτικοί θα δραπετεύσουν και θα μείνουμε μόνοι μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΡΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ,ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΙ ΟΛΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΤΑΡΑΞΕΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΝΑΣΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ.



    ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ;
    ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
    ΓΙΝΕΤΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ !!!!!

    ΟΡΜΑΤΕ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΠΕΙΤΕ ΜΕΧΡΙ ΣΑΜΣΟΥΝΤΑ ,ΑΦΟΥ ΤΟ ΝΑΤΟ ΘΑ ΣΑΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕΡΒΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΚΥΛΙΑΖΟΥΝ.< ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΟΥΜΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΣ ΤΑΙΖΕΙ ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΑΣ ΕΞΟΠΛΙΖΕΤΑΙ ΑΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΟΔΙΓΙΕΣ ΑΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟΥΣ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ ΑΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΘΑΛΠΤΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΤΟΥ Σ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΥΣ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ> ΕΙΠΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΟΙ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΑΣ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΡΑΞΑΝ ΜΕΘΟΔΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΑΛΙΡΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ Β' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΪΟΙ. ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΟΥ Η ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ. ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΞΙΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΦΙΛΟΥΣ ΝΑ ΣΤΡΑΦΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΡΕΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.
    ΑΥΤΑ ΠΡΠΕΠΕΙ ΝΑ ΑΞΙΩΣΟΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ.
    ΟΣΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ Κ. ΡΑΣΜΟΥΣΕΝ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΧΥΔΑΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το αμερικάνικο σχέδιο δουλεύει ρολόϊ (με εξαίρεση την αποπομπή της Θοδώρας).
    Πρώτα βάζουμε το ομογενή πρωθυπουργό / μαριονέτα (που κάνει αυτο-καταστροφικές δημόσιες δηλώσεις για την οικονομία), μετά το ευρώ παραπαίει (προς όφελος του δολαρίου), στη συνέχεια οι γερμανοί τρίβουν τα χέρια τους (γιατί αυξάνονται οι εξαγωγές τους), οι Έλληνες πληρώνουν τα πανωτόκια (σπρέντς των δανείων) στους αμερικάνους σπεκουλαδόρους, η χώρα χάνει τη διαπραγματευτική της ισχύ (στο κυπριακό και το σκοπιανό) και οι δύστυχοι Έλληνες κλαίνε τη μοίρα τους που βγάλανε μόνοι τα ματάκια τους.
    Ας είναι.
    Η καμπύλη της μάθησης έχει κόστος, μόνο που μερικοί αγαθιάρηδες μαθητές έχουν την κακή συνήθεια να ΜΗΝ μαθαίνουν από τα λάθη τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΡΕ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ

    ΚΑΙΡΟ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΤΣΙΤΑΤΟ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΥ.

    ΤΟΥ ΑΕΤΟΥ ΤΗΣ ΜΑΝΗΣ.........


    ΜΠΡ......................ΜΠΡ....

    ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ????

    ΧΩΡΙΣ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ.
    ΧΩΡΙΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ.
    ΧΩΡΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.
    ΧΩΡΙΣ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΕΣ.
    ΧΩΡΙΣ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΕΣ.
    ΧΩΡΙΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΥΣ.
    ΧΩΡΙΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙΣ.


    ......................
    ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σημερινή είδηση:

    Την αναστολή της λειτουργίας των συστεγαζόμενων σε σχολικό συγκρότημα, 1ου Νηπιαγωγείου Πειραιά, 6ου Δημοτικού Σχολείου Πειραιά και 52ου Δημοτικού Σχολείου Πειραιά, αποφάσισε η Νομαρχία Πειραιά, μετά την εμφάνιση διαπιστωμένου κρούσματος μολυσματικής μεταδοτικής νόσου (ψώρας)...

    Σύμφωνα με τον Νομάρχη, Γιάννη Μίχα, τα συγκεκριμένα σχολεία θα παραμείνουν αύριο κλειστά προκειμένου να πραγματοποιηθεί εντομοκτονία (με ευθύνη της Νομαρχίας) από εξειδικευμένο συνεργείο και να γίνει σχολαστική καθαριότητα του περιβάλλοντος χώρου και του σχολικού συγκροτήματος.

    Της απόφασης είχε προηγηθεί ενημέρωση από τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά για το περιστατικό και άμεση επίσκεψη κλιμακίου ιατρών της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας της Νομαρχίας Πειραιά στο σχολείο με στόχο την ενημέρωση των εκπαιδευτικών και εκπροσώπων του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων.

    ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΤΣΙΠΡΟΣΑΜΑΡΑΔΕΣ ΑΝΟΙΞΑΤΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ...MAΛΑΚΑ ΝΑ ΔΕΙΣ :
    Μεγαλε γιωργο..
    Σε λιγο θα τους φερεις το ΔΝΤ και θα νομιζουν οτι ειναι..
    Ο ΑΡΗΣ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ.
    Μας πηρες τα σωβρακα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 11,45
    ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΦΟΡΑΣ ΣΩΒΡΑΚΟ .
    ΤΙ ΦΟΒΑΣΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ
    ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΒΓΑΛΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΗΔΙΕΣΑΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. aftos den ine pou pige sthn toyrkia prin thn eklogh toy kai ton pidiksan prokeimenou na ton psifisoyn oi toyrkoi gia gg sto nato? fainetai tou arese kai theli pali .na giati toys glifi ksana

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Με τον Τζέφρυ να παίζει τον ρόλο του Πρωθυπουργού, τον Παπακωνσταντίνου του υπουργου οικονομίας, του Χρυσοχοίδη του υπουργου προστασίας του "αριστερού" πολίτη, κλείσαμε ώς χώρα. Η ανικανότητα άν όχι σκοπιμότητα αυτής της κυβέρνησης οδήγησε τον έλληνα πολίτη στην φτώχεια και στην ανασφάλεια, τους λαθρομετανάστες ολόγυρα μας, τους αλβανούς χειριστές των αποτελεσμάτων στις Δημοτικές εκλογές, τους μουσουλμάνους και τους Τούρκους επιτηρητές των συνόρων μας από την δική μας όμως χώρα, τα κυριαρχικά μας δικαιώματα στα "απωλεσθέντα" και υπάρχουν ακόμη ανεγκέφαλα ΠΑΣΟΚόσκυλα που τολμάνε να αρθρώνουν στείρο κομματικό αντίλογο σε όλα όσα βιώνει ο κάθε έλληνας πολίτης. Ήμαρτον αλλά σε 5 μήνες κατάφερε ο Τζέφρυ να ξεπουλήσει τα πάντα και να καταστρέψει τα όνειρα και τις ζωές τεσσάρων επερχόμενων γενεών. Πετάξτε τα πράσινα γυαλιά γιατί σας τύφλωσαν 30 χρόνια τώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ειδηση

    Παλι ο δρ Κουτσουκος και τα μπλογκ σωνουν την τιμη της Ελλαδας, γιατι μιλησαν πρωτοι και πριν τον Παγκαλο, για τον κλεμενο χρυσο απο τους Ναζι!

    Φανης Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Από τα εγκλήματα του ΓΑΠ α’ ποιος θα αποζημιώσει τούτων τον λαό ?
    Ακόμα πιστεύει πως μας δουλεύει ? .

    Ο ατρόμητος GAP ετοιμάζεται τώρα να ζητήσει αποζημιώσεις από τους βάρβαρους Πέρσες που το 480 π.Χ. κατέστρεψαν την Αθήνα. Τρέμε Αχματινετζάντ, μετά τη Μέρκελ έφτασε η σειρά σου!
    Αλλά κανονικά θα πρέπει να ζητηθούν αποζημιώσεις και για τους Γότθους τους Αλάριχου. Άσε που σύμφωνα με τον καθηγητή Χαράλαμπο Μπούρα τις μεγάλες ζημιές στον Παρθενώνα δεν τις έκαναν οι…παπάδες του Γαβρά, αλλά οι Γότθοι του Αλάριχου (ειπώθηκε στην ημερίδα στη μνήμη της Αγγελικής Λαϊου). Νέον πεδίον εθνικής δόξης λαμπρόν ανοίγεται μπροστά στο ηρωϊκό τέκνο της Μιννεσότα!

    Αυτά θέλει η πλέμπα για να αποκοιμιέται στον καναπέ, “εθνικούς αγώνες” του κΩΛΑΡΟΥ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ρασμουσεν,σου αρεσε το τουρκικο γαμισι,πριν εκλεγεις!το συνηθισες κιολας!Εσας τους Δανους δεν σας καταλαβαινουμε,η με τουρκους ταχετε η με αλλους Μωαμεθανους!Το γαμησι και το ξυλο απο τον παραδεισο βγηκε!Και το ΝΑΤΟ ας κραταει φαναρακι!Θαυμαστε ρε κατι ευρωπαιους!
    Στα νοτια σας υπαρχουν και κατι Ευρωπεη,σας περιμενουμε το καλοκαιρακι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΡΑΣΜΟΥΣΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΤΑΤΟΣ ΦΙΛΟΤΟΥΡΚΟΣ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΕΚΠΛΗΞΗ Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ.
    ΚΑΝΕΙ ΟΜΩΣ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΑΝ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΕΙ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΝΑ ΔΙΕΛΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΙΡΑΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *