GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πώς "παρακολουθούσαν" τον Χριστοφοράκο στη Γερμανία και τα έμαθαν όλα...

Από το http://www.kentri.gr/ Προϊόν παράνομης παρακολούθησης το γεμάτο μυστικά CD του Χριστοφοράκου Όπως αποκαλύπτει ο δημοσιογράφος Klaus O...

Από το http://www.kentri.gr/

Προϊόν παράνομης παρακολούθησης το γεμάτο μυστικά CD του Χριστοφοράκου
Όπως αποκαλύπτει ο δημοσιογράφος Klaus Ott στη Sϋddeutsche Zeitung, το CD με το περιεχόμενο του οποίου υποτίθεται ότι ο Χριστοφοράκος έχει στο τσεπάκι το ελληνικό πολιτικό σύστημα, δεν είναι δικό του.
Περιέχει εκμυστηρεύσεις του προς τους δικηγόρους του, που υπεκλάπησαν με κοριούς που είχαν τοποθετηθεί στο κρησφύγετο του στο Rosenheim της Βαυαρίας.
Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, η ιστορία με το CD αρχίζει από τη στιγμή που έφθασε στην Εισαγγελία του Μονάχου το Ευρωπαϊκό ένταλμα για...

σύλληψη έκδοσή του στην Ελλάδα.
Οι Γερμανοί συνήγοροί του, προκειμένου να αποτρέψουν τη σύλληψη του πελάτη τους αναζητούσαν ένα ασφαλές καταφύγιο που τελικά το βρήκαν στο Rosenheim σε ένα φίλο τους ιδιοκτήτη μπυραρίας.
Εκεί ο Χριστοφοράκος δεχόταν πολύ συχνές επισκέψεις των συνηγόρων του. Προφανώς ο εστιάτορας δεν γνώριζε ότι ο Έλληνας ήταν καταζητούμενος από την αστυνομία και όταν το έμαθε έμεινε κατάπληκτος.
Τότε του μπήκε η ιδέα και σε συνεργασία με ένα έμπορο φίλο με καταδίκες στην πλάτη του, να καταγράψουν τις συνομιλίες του Έλληνα με τους συνηγόρους του. Όπως προέκυψε από τις αστυνομικές έρευνες, σε συνεργασία με έναν Ντέντεκτιβ, άρχισε η καταγραφή και έτσι προέκυψε το περιβόητο CD. Στη συνέχεια ο εστιάτορας ενημέρωσε με SMS τον συνεργάτη του τον έμπορο για το περιεχόμενο της καταγραφής. Αυτό είναι μια «ωρολογιακή βόμβα» αφού περιέχει λεπτομερή στοιχεία μιας δεκαετίας.
Δύο ημέρες αφού είχε ολοκληρωθεί το μυστική παρακολούθηση, ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας έκαναν ντου στο κρησφύγετο του Έλληνα καταζητούμενου. Ο εστιάτορας, μέσω τρίτου, είχε ενημερώσει τις αρχές.
Στο κρησφύγετο, εκτός από τον Χριστοφοράκο, η αστυνομία ανακάλυψε και ίχνη της παρακολούθησης. Στη συνέχεια πραγματοποίησε κατ΄ οίκον έρευνες στα σπίτια, του εστιάτορα, του εμπόρου φίλου του και του ντέντεκτιβ, όπου βρήκε και κατέσχεσε το CD και πολλά αντίγραφα.

3 σχόλια

  1. Διάδωσέ στο face book,email φίλων,σε όλα τα blogs.

    ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΣΟΦΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΦΙΛΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΤΗΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΙ Η ΛΥΣΗ ΔΡΑΣΤΙΚΗ!
    ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
    ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ:

    "Εχει κανείς την εντύπωση ότι με υπογραφές και διαμαρτυρίες θα μας ακούσουν;
    Όλοι αυτοί είναι τόσο φασίστες και ύπουλοι που ο Χίτλερ και ο Στάλιν φαντάζουν μπροστά τους αρχάγγελοι!
    Μια είναι η λύση.
    Το χρήμα! Και δεν εννοώ να τους λαδώσουμε. Όχι. Αλλά να αναγκάσουμε αυτούς που μπορούν ώστε να τους πιέσουν για να σκοτώσουν το έκτρωμά τους.
    Και δεν είναι άλλοι από τους τραπεζίτες.
    Διάβασα στα σχόλια σε κάποιο blog, δεν θυμάμαι, ίσως και εδώ, που έλεγε κάποιος να αποσύρουμε τις καταθέσεις μας από τις τράπεζες, ώστε ν' αναγκαστούν κι αυτοί ν' αποσύρουν το κατάπτυστο νομοσχέδιο.
    Ήταν η καλύτερη ιδέα που έχω ακούσει μέχρι σήμερα και εγώ το έκανα ήδη.
    Προσκαλώ και άλλους να το κάνουν διότι είναι η μόνη λύση, ειδικά αυτή τη στιγμή που η κυβέρνηση χρειάζεται και το τελευταίο ευρώ. Χωρίς "ευρώπουλα" δεν μπορούν να κάνουν τίποτα!
    Κάντε το όλοι και θα δείτε ότι σε 15 - 20 ημέρες όχι μόνο δεν θα υπάρxει το έκτρωμά τους αλλά θα έχουν απελάσει και τον τελευταίο παράνομο λαθρομετανάστη. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ."

    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΤΟΥ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ: ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ ΡΕ ΕΕΕ - ΕΧΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟΥ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ...!!!

    Ο ΛΑΘΡΕΠΙΒΑΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΕ ορνια ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    Τι έκαναν στο ίδιο ξενοδοχείο Πεταλωτής – Χριστοφοράκος;

    Αποκλειστικό: Όπως μας μεταδίδουν από το Μόναχο χθες το βράδυ (γύρω στις 19.00 τοπική ώρα) ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Δ. Πεταλωτής μιλούσε σε συγκέντρωση της τοπικής οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ στο ξενοδοχείο Maritim του Μονάχου.

    Την ίδια ώρα στην είσοδο του ξενοδοχείου εμφανίστηκε ο ….Μιχάλης Χριστοφοράκος.

    Φοβερή σύμπτωση δεν συμφωνείτε;

    Ναι, αλλά ο Πεταλωτής φόραγε το T-shirt με τη στάμπα
    “Εγώ ΔΕΝ είδα το Χριστοφοράκο”.

    ΠΑΜΠΟΥΚΗΔΕΣ....ΕΕ...ΠΑΜΠΟΥΚΗΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. AΦΉΣΤΕ ΤΑ ΑΥΤΑ ΚΥΡΙΟΙ,
    ΣΤΑ ΠΑ..ΡΙΑ ΜΑΣ ΤΑ CD ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ.
    ΕΜΕΙΣ ΑΛΛΟ ΘΕΛΟΥΜΕ
    ΣΤΗΝ ΨΕΙΡΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ
    ΕΝΘΕΝ ΚΑΚΕΙΘΕΝ
    ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ
    ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ.
    ΚΡΙΜΑ
    ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ
    χωστε κανα δυο στην ψειρου
    να πιστευσουμε ότι λειτουθργεί κρατος κι οχι μπανανία χειρότερη απο την Ουζουμπούρου οκ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

«ΑΚΕΦΑΛΗ» η Χεζμπολάχ! ΟΙ IDF ΣΚΟΤΩΣΑΝ και τον διάδοχο του Νασράλα...

Ο ισραηλινός στρατός επιβεβαίωσε απόψε ότι ένας από τους κορυφαίους αξιωματούχους της Χεζμπολάχ, ο οποίος αναμενόταν να γίνει ο επόμενος ηγέ...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *