GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βάζουν ...στοιχήματα για την επιβίωση χωρών και λαών!

Aπό τον Σταύρο Κυριαζή . Ωχ!!! Ωχ!!! Ωχ!!! Λέτε να ήρθε η ώρα τους; Διαβάστε το κεντρικό σημερινό ρεπορτάζ της Wall Street Journal... Is A S...

Aπό τον Σταύρο Κυριαζή
.
Ωχ!!! Ωχ!!! Ωχ!!!
Λέτε να ήρθε η ώρα τους;
Διαβάστε το κεντρικό σημερινό ρεπορτάζ της Wall Street Journal...
Is A Sterling Crisis Next?
http://online.wsj.com/article/SB10001424052748704625004575089270934417574.html?mod=WSJEUROPE_newsreel_marketsmod=WSJEUROPE_newsreel_markets
Δεν κάνει να χαιρόμαστε με προβλήματα άλλων...
Αλλά, δεν είδατε τι διαφήμιση έβγαλε σήμερα για την Ακρόπολη, το βρετανικό χρηματιστηριακό γραφείο IG INDEX, που δέχεται στοιχήματα που αφορούν στο spread betting και στο short selling;
Ruin (ερείπιο) αποκαλούν την ΑΚΡΟΠΟΛΗ! Δείτε εδώ την είδηση!
Βέβαια, μπορεί να εννοούν την ελληνική οικονομία -στην καταστροφή της οποίας ποντάρουν κάποιοι- αλλά έχουν βάλει τη φωτογραφία της Ακρόπολης!!!
Άλλωστε φταίει και αυτός ο Λιάπης, που υποδέχθηκε "μετά βαίων και κλάδων" τη Νία Βαρντάλος και της επέτρεψε να γυρίσει ταινία στην Ακρόπολη, με ποιό τίτλο λέτε; "My Life in Ruins" http://www.mtvgreece.gr/Default.aspx?pid=6&la=1&newid=926.
Έ, τι περίμενε ο "αγαθιάρης", να μας κάνουν διαφήμιση. Άντε τώρα να...

ξανακάνουμε διαμαρτυρίες και διαβήματα κ.ό.κ.
Επισκεφθείτε το σύνδεσμο http://www.igindex.co.uk/ για να δείτε με τα ματάκια σας στο δεξί τμήμα της ιστοσελίδας, στη στήλη με τον τίτλο LIVE PRICES, πως ανεβοκατεβαίνουν τα πονταρίσματα και οι τιμές στα spreads! (αυτό μπορείτε να το δείτε μόνο κατά τις εργάσιμες ημέρες).
Δηλαδή κάποιοι στοιχηματίζουν στο μέλλον και στην επιβίωση των χωρών μέσα από τη διαμόρφωση των προυποθέσεων, των συνθηκών και των όρων δανεισμού από τις κερδοσκοπικές και άπληστες αγορές!
Έ λοιπόν, αυτό το βρώμικο, εντελώς ανήθικο και απάνθρωπο σύστημα, πρέπει να γκρεμισθεί αμέσως!
Τώρα!!!

7 σχόλια

  1. Ο Πάγκαλος αφού “τα έχωσε” στη Γερμανία έριξε και δυο μπινελίκια στην Ιταλία.
    Ας τον ενημερώσει κάποιος ότι τελείωσε ο Β’ Παγκόσμιος

    Επίσης ο Παπακωνσταντίνου είπε ότι “Κάνουμε ότι μπορούμε για να μην πέσει η χώρα στο γκρεμό”. Και σταμάτησε να πάρει μια ανάσα πριν συνεχίσει το σπρώξιμο.

    Έχω μπερδευτεί. Αν δεν έχουμε ακόμα πέσει στο γκρεμό που στο καλό προσπαθούμε να σκαρφαλώσουμε;

    Δεν πιστεύω τώρα που πήγε ο Γιώργος στην Ινδία να πάρει οικόσιτη καμιά αγελάδα στο Μαξίμου;

    Αυτό όμως που πραγματικά φοβάμαι είναι μη μας τις καθιερώσει ως ιερά ζώα. Γιατί έχω κοκκινιστό μοσχάρι με πατάτες και θα δημιουργηθεί πρόβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν πειράζει,
    ο πολύς ο Καρατζαφέρης βλέπει στον Παπανδρέου τον μεγάλο τιμονιέρη της πατρίδας και εύχεται να είχαμε 20 Παγκάλους.

    Φαίνεται δεν του έφταναν τα ΄Ιμια και θέλει κι άλλα.

    ΡΕ ΤΙ ΤΑ ΤΑΙΖΕΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ?

    ΑΙΜΑ ΦΡΕΣΚΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επειγον

    Θελουμε δρ Κουτσουκο!!

    τι γινονται τα αρθρα του?
    ολοι γνωριζουν οοτι μιλησε για επιστροφη του χρυσου απο τους Γερμανους πριν απο τον Παγκαλο!!

    Ειναι πρωτοπορος!

    Βαλτε δρ κουτσουκο!!

    Αντε ρε παιδια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ.......
    ...η γή να τρέμει....
    Ο ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ να ΑΝΑΤΕΛΕΙ.

    Θέλει ο αμερικανόθρεφτος Γιωργάκης να μας στείλει στο ΔΝΤ και βρίσκει άλλωθι με κορώνες κατα της Γερμανίας (τώρα θυμήθηκαν τις κατοχές).

    Πώς θα μας βάλει λοιπόν στο ΔΝΤ ;; Με ουρά τον Καρατζαφέρη που και αυτός βλέπει "καλύτερα ένα χαλινάρι παρά περισσότερα...."

    Η υποκρισία δεν έχει όριο.
    Καλά έλεγε ο Ανδρέας
    "ΛΑΟΣ-ΠΑΣΟΚ στην εξουσία.!!
    Αυτός που φώναζε για το λαθρονομοσχέδιο τώρα είναι δεκανίκι του ΠΑΣΟΚ.
    Τον εννοχλεί η εξεταστική από το 1981 κλπ κλπ.
    Όταν τα άκρα ενόνωνται ή διαφορετικά "όμοιος ομοίω αει πελάζει"!!!!!

    ΜΠΡΑΒΟ !!! ΤΟΜΑΡΙΑ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ
    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΩΤΕΡΑ.
    ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΩΡΓΟ

    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΑΣ ΗΠΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΜΠΑΜΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΟΜΠΑΜΙΚΟ ΠΑΠΑΔΡΕΙΚΟ ( ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΗΤΑΝ ΜΕ ΧΥΛΑΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ)

    ΜΗΠΩΣ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΠΟΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ?

    ΜΑΚΗΣ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Kala kk. Kyriazi eisai PANIBLAKAS. Mathe prota na diavazeis agglika kai meta "peta" tis exiplandes sou! Fysika panhlithie kai milan gia to EURO to NOMISMA kai oxi gia tin Akropoli. Kati vlakes san kai sena dimiourgoun asximes entoiposeis kai samata ekei pou den xreiazetai. Laspi tou kerata!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ...αγαπητέ ανώνυμε (που σκιάζεσαι το όνομά σου ή έστω το avatar σου) και που γράφεις greeklish (γιατί κάτι μου λέει ότι αν τολμήσεις να γράψεις ελληνικά θα μας βγουν τα μάτια από τις ανορθογραφίες σου ή και τις ασυνταξίες σου) έχω να σου επισημάνω δύο πράγματα:

    1. έχεις καθόλου υπ' όψιν σου από σημειωτική; δεν νομίζω γιατί αν είχες θα καταλάβαινες ότι δεν είναι τυχαίο να χρησιμοποιείται η εικόνα της Aκρόπολης κάτω από τον τίτλο ruin που όπως λες και εσύ (όπως και ο κ.Κυριαζής άλλωστε άλλο αν δεν το κατάλαβες εσύ) αναφέρεται στο ευρώ (απορία: αφού αναφέρεται στο ευρώ γιατί δεν έβαλαν κάτι σε ευρώ ή κάτι άσχετο;).
    Προφανώς χρησιμοποιώντας τις μεθόδους της διαφήμισης η οποία αξιοποιεί συγκινησιακά χαρακτηριστικά αποτελεί ένα κωδικοποιημένο μήνυμα που κυνικά εκμεταλλεύεται τους συνειρμούς για να καταγράψει κατ' ευθείαν στο θυμικό όλων (ελλήνων και ξένων) το βδελυρό μήνυμά του που θα μπορούσε να συνοψισθεί στο εξής : Ελλάδα - ερείπιο / έλληνες - ξευτίλες (το κατάλαβες το παραπάνω ή έχεις πολλές ελληνικές άγνωστες λέξεις κύριε greeklish;)

    2."Άλλα λέει η θειά μου άλλα ακούν τ' αυτιά μου" που λέει και ο σοφός λαός μας και δεν εννοώ αγαπητέ σκιαγμένε ούτε τον κ.Κυριαζή, ούτε το χρηματιστηριακό γραφείο, ούτε τον Λιάπη ή την Βαρνάτλος (αυτό το κατάλαβες ή να σου συστήσω δυο τρία βιβλία τα οποί θα σε βοηθήσουν να ακονίσεις λίγο την δυνατότητα να σκέφτεσαι κριτικά;)

    Αντε να ξυπνάμε λίγο... ο ύπνος ο πολύς μας έφερε εδώ που είμαστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *