GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα κυριακάτικα πρωτοσέλιδα σε βίντεο...

2 σχόλια

  1. ΕΕΕ! ποιοι άλλοι να φταίνε οι πρασινοκοκινογάλαζοι της Σκύρου που καταχράζουν τη δημόσια και δημοτική περιουσία με τις πλάτες βουλευτών και την συγχορδία της δικαιοσύνης???

    ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ φταίνε οι Γερμανοί ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ για τη ΔΙΑΦΘΟΡΑ στη ΣΚΥΡΟ ΜΙΑ ΚΑΙ δεν στάθηκαν ούτε καν μια μέρα, για να κρεμάσουν κάνα δυο λωποδύτες προύχοντες που μέχρι και σήμερα από γενιά σε γενιά τα μεταφέρουν την παράδοση της λοβιτούρας με περγαμηνές δημάρχων, δικηγόρων και δε συμμαζεύεται. ΟΠΌΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΙ ΑΦΟΡΜΗ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΤΗ ΣΚΥΡΟ Ο ΠΑΝΓΑΛΟΣ.

    ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ φταίνε οι Γερμανοί γιατί στη Σκύρο ούτε καν μια μέρα δεν στάθηκαν ούτε καν 200 χρόνια για να ΕΚΠΑΙΔΕΎΣΟΥΝ το υπουργείο οικονομικών να κάνει ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΕΝΑ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΟΜΟΛΩΓΩΝ ΠΟΥ διαπλεκόμενοι ΑΕΤΟΝΥΧΙΔΕΣ ΧΟΡΤΟΝΟΜΩΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΧΩΝΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ για απαλλοτριώσεις χωραφιών των μικρο γεωργών, ΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕ απότοκες δικαστικές αποφάσεις, ποιοι έχουν επιβαρύνει διαχρονικά με ψεύτικα χαρτιά τα κρατικά ομόλογα.

    Η πλάκα είναι η εξής, ΟΤΙ Η ΣΚΥΡΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΟΠΟΥ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΑΚΙΔΕΣ της ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΔΙΚΟΝΟΜΟΔΙΚΟΥΝ υπέρ της απληστίας ΧΆΡΙΝ ΖΩΗΣ, και ΑΠΑΙΤΟΥΝ και κρατικό συσσίτιο , ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΘΕΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟ ΧΙΤΛΕΡ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΚΑΘΏΤΙ ΣΚΕΠΤΩΜΕΝΟΙ ΟΤΙ ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΚΥΡΙΑΝΟΥ μικρογεωργού και μικροκτηνοτρόφου ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ Μ ΑΓΓΙΖΕΙ.

    ΟΜΩΣ ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΤΑΙ Η ΣΚΥΡΟΣ ΟΥΤΕ Η ΜΟΝΗ Μ. ΛΑΥΡΑΣ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ Η ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ δηλαδή το κράτος πληρώνει επιπλέον ΚΑΙ με ομόλογα τα κλεφτρόνια της δημόσιας και δημοτικής γης, των δημοσίων και δημοτικών εσόδων και του ευρύτερου φυσικού δημόσιου πλούτου

    ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ Η ΣΚΥΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΝΤΙΝΟΤΕΡΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΗΣ ΝΗΣΟΥ ΓΙΑ OFFCHORE επενδυτές χορτοφάγους.

    http://xortonomesdiaploki.blogspot.com/2008/12/blog-post.html

    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΝΕΝΑ ΦΩΤΙΝΟ ΝΟΥ ΠΡΙΝ Ο ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΕΛΕΙΟΣ.

    Το δυστύχημα είναι ότι ο διεφθαρμένος όσο πιο πολύ το αισθάνεται ότι γίνετε σιχαμερός ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ Της ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ και ευτυχή, γιατί είναι σίγουρος ότι ο Τούρκος δεν θα ξανάρθει να κρεμάσουν κάνα δυο σκυριανούς προύχοντες απατεώνες και πάλι στην Κων/πολη.

    ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ φταίνε οι ΓΕΡΜΑΝΟΙ που δεεεεεεεν υπάρχει έλλειψη λειτουργών με ήθος, προσωπικότητα και πυγμή στη χώρα αυτή καλά άσε το ερμαφρόδιτο των συναδελφικών υποχρεώσεων μεταξύ λειτουργών της δικαιοσύνης και δικονομικών ΑΣΤΕΡΩΝ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ, μεθοδικά και συστηματικά θέλουν να μας καταντήσουν ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ για τις ορέξεις των τραπεζιτών.

    ΝΑ λέω έτσι καμιά φορά αντί το ΚΚΕ να πλήρωνε τα έξοδα του ταξιδιού στις Βρυξέλλες για τις ανεμογεννήτριες διέθετε λίγο πολιτικό ενδιαφέρων ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ και όχι επί της χρήμασι θα έκανε την πιο προοδευτική κίνηση να σπάσουν το φράγμα του χρόνου της διαπλοκής ώστε σαν γνήσιοι Μπολσεβίκοι να πάρουν σβάρνα και να ξεπεράσουν και τους κοτζαμπάσηδες εσωτερικούς εχθρούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κοροιδευε τον καραμανλη οταν ελεγε οτι θα παγωσει τους μισθους, κι ελεγε οτι αυτος θα δωσει αυξησεις ισες με τον πληθωρισμο.

    και τωρα καθε μερα κοβει και κατι η ανεπαγγελτη παλιοπουστα ο γιωργακης.

    που δεν εχει ουτε ενα ενσημο.

    αλλα ειχε το ονομα του σκατογερου του μαλακες ελληνες και τον βγαλατε και αυτοδυναμο οπως σας εδιναν εντολες οι κωλοφυλλαδες του, για να κανει τωρα οτι γουσταρει ο ασχετος κολλεγιοφλωρος.

    παρτε τωρα το ονομα του και βαλτε το βαθια μεσα στις ηλιθιες ελληνικες κωλοτρυπιδες σας.

    εχουν ηδη ανοιξει τοσο αλλωστε απο τοσα χρονια που τρωτε πουτσα σαν λοβοτομημενοι χωρις αντιδραση, που πια δεν σας ποναει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *