GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

H επανεκλογή του Κάρολου Παπούλια...

Από τον Αναστάσιο Κουτσούκο http://www.koutsoukos-anastasios.gr/ Η επανεκλογή του σώφρονα και ικανού Προέδρου κ. Παπούλια συνεργάτη του μεγά...

Από τον Αναστάσιο Κουτσούκο
http://www.koutsoukos-anastasios.gr/

Η επανεκλογή του σώφρονα και ικανού Προέδρου κ. Παπούλια συνεργάτη του μεγάλου ηγέτη Ανδρέα Παπανδρέου, σηματοδοτεί μια νέα περίοδο σταθερότητας και ελπίδας για την Ελλάδα.
Να αντικατασταθεί το «δίδεται η Ιθαγένεια» με το «δίδεται η ιδιότητα του πολίτη».
Σήμερα η πολιτική ζωή της χώρας έχει εμποτιστεί από το δηλητήριο της σύνδεσης ορισμένης διακομματικής ομάδας πολιτικών με την διαφθορά, το οργανωμένο έγκλημα, την ανθελληνική δράση, το παρακράτος και......

την πολιτική μαφία.
Οι ίδιοι διακομματικοί και διαχρονικοί άνθρωποι, που εξυπηρετούν διάφορα «πολιτικά γραφεία και συμφέροντα», ανακυκλώνονται και στελεχώνουν τα διάφορα παράνομα κυκλώματα (παραδικαστικό, παραεκπαιδευτικό κλπ...).
Οι Ευρωπαίοι, οι Έλληνες, οι «νεοσκλάβοι» στους τραπεζίτες Νεοέλληνες και οι «μετανάστες» σήμερα.
«Η πόλη μας ποτέ δεν θα χαθεί σύμφωνα με τη θέληση και τη διάθεση του Δία και των μακαρίων αθανάτων θεών. Γιατί μια τόσο μεγαλόψυχη προστάτιδα, κόρη πατέρα ισχυρού, η Παλλάδα Αθηνά, έχει τα χέρια της απλωμένα πάω από την πόλη. Αλλά μόνοι τους οι πολίτες θέλουν να καταστρέφουν τη μεγάλη πόλη με τις απερισκεψίες τους, παρασυρμένοι από φιλοχρηματία, και ο άδικος νους των αρχόντων του λαού. Είναι επόμενο γιʼ αυτούς εξαιτίας της μεγάλης αλαζονείας να πάθουν πολλά κακά». Σόλων: «Υποθήκη προς Αθηναίου».
«Αρχή άνδρα δείκνυσι»: Η εξουσία δείχνει την ποιότητα του πολιτικού ανδρός!
Είναι γεγονός ότι η επανεκλογή του ικανού Προέδρου κ. Παπούλια, ενός σώφρονα και έμπειρου πολιτικού συνεργάτη του μεγάλου ηγέτη Ανδρέα Παπανδρέου, σηματοδοτεί μια νέα περίοδο σταθερότητας και ελπίδας για την Ελλάδα.
Ήδη, γνωρίζοντας το δημοκρατικό φρόνημα του ανδρός, είχαμε στείλει ανοιχτή επιστολή στοκ κ. Παπούλια, από τις 22 Αυγούστου 2009 με το εξής περιεχόμενο:
«Εξοχότατε Κύριε Πρόεδρε της Ελληνικής Δημοκρατίας,
Σας παρακαλούμε να παρέμβετε για να δοθεί τέλος σε αυτήν την τραγωδία που ζει σήμερα η Ελλάδα .Όλη η Αττική φλέγεται (όπως και άλλες περιοχές της Ελλάδας) και οι «διοικούντες» είναι καταφανώς ανίκανοι να κάνουν έστω και το παραμικρό για να αποτραπεί η εθνική τραγωδία, παρόμοια που ζήσαμε και με τις φωτιές στην Πελοπόννησο.
Οι ελάχιστοι πλέον τουρίστες αντί να φωτογραφίζουν τις αρχαιότητες και τα αξιοθέατα της Αθήνας φωτογραφίζουν τον καπνό από τις πυρκαγιές που έχει σκεπάσει τον προ ολίγου ηλιόλουστο Αττικό ουρανό και έχει φτάσει και πάνω από την σημαία του ελληνικού Κοινοβουλίου στο Σύνταγμα.Την χώρα μαστίζει πρωτοφανής οικονομική κρίση, ενώ η οικονομική ολιγαρχία διάγει «βίον Κροίσου». Περίπου 8.000.000 έλληνες είναι υπερδανεισμένοι, 500.000 σπίτια κατάσχονται ακόμα και από άτομα με ειδικές ανάγκες ακόμα και για το ευτελές χρέος των 100 ευρώ!!! Τα επιτόκια δανεισμού είναι κραυγαλέως δυσανάλογα με τα επιτόκια καταθέσεων. Ενώ το ευρωπαϊκό επιτόκιο έχει κατέβει σε επίπεδα ρεκόρ τα ελληνικά επιτόκια έχουν ρεκόρ ανόδου, μια εγχώρια πρωτοτυπία διεθνώς.
Σήμερα η Ελλάδα, είναι εξασθενημένη οικονομικά (λιμός) και επίκειται νέα επιδημία (λοιμός) υπό την μορφή της "νέας γρίπης" και στα σύνορά της παραμονεύουν διαφόρων ειδών "βάρβαροι". Έχουν περάσει 35 χρόνια από την τραγωδία της Κύπρου και τα προβλήματα και στην Κύπρο και στο Αιγαίο συνεχίζονται χωρίς να υπάρχει μια στεντόρεια ελληνική φωνή..
Εξοχότατε, Εσείς ο ίδιος, θέσατε στο επίκεντρο της ομιλίας σας για την κρίση του πολιτικού συστήματος κατά τον εορτασμό των 35 χρόνων από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στη χώρα μας, τα προβλήματα της Ελλάδας σήμερα και, ως άλλος Περικλής, υπογραμμίσατε ότι «η κρίση είναι βαθιά, κυρίως επειδή έχει τρωθεί ο αξιακός κώδικας» και κάνατε λόγο για ανάγκη «επανακαθορισμού των κανόνων». Μέλη του κοινοβουλίου πιθανολογούνται στην περίφημη «λίστα Χριστοφοράκου». Η πολιτική ζωή του τόπου είναι δέσμια της «κάθε λίστας Χριστοφοράκου». Εξοχότατε, Η μόνη δημοκρατική έντιμη λύση, πλέον, είναι η προσφυγή στις κάλπες σε σύντομο χρονικό διάστημα. Εξοχότατε, Σας παρακαλούμε να καλέσετε όλους τους αρχηγούς των κομμάτων ώστε να οριστεί ημερομηνία εκλογών, ως μόνη ελπίδα διεξόδου από την πολλαπλή κρίση που μαστίζει την Ελλάδα».
Η εξέλιξη των γεγονότων μας δικαίωσε προς όφελος της Ελλάδας και της δημοκρατίας.
Στην Ελλάδα, σήμερα, η πολιτική ζωή της χώρας έχει εμποτιστεί από την αλλοτρίωση με τη σύνδεση ορισμένης διακομματικής ομάδας πολιτικών με την διαφθορά, το οργανωμένο έγκλημα, την ανθελληνική δράση, το παρακράτος και την πολιτική μαφία Οι ίδιοι συνεχώς άνθρωποι, που εξυπηρετούν διαχρονικά και διακομματικά ή υπερκομματικά διάφορα «πολιτικά γραφεία και συμφέροντα», ανακυκλώνονται και στελεχώνουν τα διάφορα παράνομα κυκλώματα (παραδικαστικό, παραεκπαιδευτικό κλπ...). Σήμερα το χάσμα μεταξύ πλουσίων και φτωχών συνεχώς διευρύνεται. Η αναλογία εισοδήματος του πλουσιότερου 20% προς το φτωχότερο 20% είναι το 2009 περίπου 74 προς 1, έναντι 30 προς 1 το 1960. Στην Ελλάδα , το 20% των πολιτών ζει κάτω από το όριο της φτώχειας, με υπερχρεωμένο το 65% των νοικοκυριών, με κλιμακωμένη ανεργία των νέων και με εξαθλίωση και αποκλεισμό των μεταναστών. Στην ΕΕ περίπου 78 εκατομμύρια άτομα (το 16% του πληθυσμού στην ΕΕ ) , μεταξύ των οποίων 19 εκατομμύρια παιδιά, εξακολουθούν να ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας. Στον πλανήτη περισσότερο από ένα δισεκατομμύριο τριακόσια εκατομμύρια άνθρωποι βιώνουν την απόλυτη φτώχεια και στέρηση. Η πείνα, ο αναλφαβητισμός, οι απαράδεκτες συνθήκες διαβίωσης, η έλλειψη πρόσβασης σε πόσιμο νερό και φάρμακα, η εξαθλίωση ολόκληρων πληθυσμών, συνιστούν πρόκληση για την ανθρώπινη κοινότητα.
Σήμερα οι Ευρωπαίοι δεν μπορούν να κατανοήσουν την ιδιαιτερότητα της Ελλάδας διαχρονικά και συγχρονικά. Η Ελλάδα σήμερα είναι μια πανέμορφη χώρα, αντιθέσεων και αυτοκτονικού παραλογισμού! Αν δεν προχωρήσουν άμεσα οι «αλλαγές» και με δημοκρατικά πρόσωπα στην κρατική μηχανή, η κυβέρνηση μπορεί ξαφνικά να βρεθεί σύντομα μπροστά σε «αιφνίδιο θάνατο», όπως ο Ομπάμα απώλεσε την Μασαχουσέτη και την πλειοψηφία στην Γερουσία! Να πάρουν όλοι οι μετανάστες προσωρινή άδεια παραμονής, αλλά ταυτότητα ή ιθαγένεια όταν ενηλικιωθούν τα παιδιά τους και βάσει κριτηρίων. Δεν μπορούμε να κάνουμε «παιδομάζωμα των ανήλικων παιδιών» των μεταναστών με τον εκβιασμό, αν δεν τα πολιτογραφήσετε Έλληνες δεν θα έχετε χαρτιά!! Η Ιθαγένεια: είναι ο νομικός και πολιτικός δεσμός που συνδέει το άτομο ως πολίτη με το κράτος στο οποίο ανήκει! Η Υπηκοότητα είναι ο νομικός και πολιτικός δεσμός που συνδέει το άτομο ως πολίτη ενός κράτους με το κράτος αυτό! Στην Ελλάδα, οι όροι «ιθαγένεια», «υπηκοότητα» και «ιδιότητα του πολίτη» έχουν ακριβώς την ίδια σημασία. Αποδίδουν το περιεχόμενο που η ιδιότητα του πολίτη ... Όμως θα μπορούσε να αντικατασταθεί στο νομοσχέδιο, για να γίνει πιο σύγχρονο αλλά και να αμβλυνθούν οι αντιδράσεις, αντί το «δίδεται η Ιθαγένεια» με το «δίδεται η ιδιότητα του πολίτη». Ενώ το 80% των ελλήνων πολιτών είναι «νεοσκλάβοι» στους τραπεζίτες κάποιοι προτείνουν την ταχύτατη ελληνοποίηση μεταναστών... για να «διπλασιαστούν οι σκλάβοι»; Τα 29 δις αντί για τις τράπεζες να τα πάρει ο λαός για την αποπληρωμή των δανείων του!
Οι δημοκρατικοί πολίτες, σήμερα, ζητούν: α) Να στηριχθεί η ελληνική οικογένεια και η γέννηση νέων παιδιών. β) Να θεσμοθετηθεί ο «διαμεσολαβητής οικογενειακών υποθέσεων» Να θεσμοθετηθεί ο «οικογενειακός δικαστής» με γνώσεις ψυχολογίας, συμβουλευτικής,, γ) Να υπάρχουν αρμόδιοι σύμβουλοι οικογένειας σύμβουλοι γάμου, κοινωνικές υπηρεσίες προστασίας νέων ζευγαριών, κοινωνικοί λειτουργοί, δ) να διωχθούν ποινικά οι επίορκοι δικηγόροι και νομικοί, Να στηριχθεί η ελληνική οικογένεια και η γέννηση νέων παιδιών. ε) Η πολιτογράφηση να γίνει αλλά με κριτήρια, με ασφαλιστικές δικλείδες και με μέτρο για να μην αφήσουμε μια νέα κερκόπορτα για την οποία θα θρηνήσουμε σύντομα! στ ) Να μπει μέτρο στην πολιτογράφηση χωρίς κριτήρια του οποιουδήποτε, ζ ) Οι μετανάστες δεν μπορούν να ψηφίζουν στις εθνικές εκλογές, η) Να υπάρξει μια τράπεζα θʼ αποτελέσει μοντέλο «σοσιαλιστικής τράπεζας», που θα συγκεντρώσει τα χρέη των νεοσκλάβων ελλήνων με χαμηλό επιτόκιο, μια ιδέα στα πλαίσια της νέας σεισάχθειας, θ) Να προχωρήσει γρήγορα το κυβερνητικό έργο, να διοριστούν αμέσως οι καλύτεροι σε θέσεις κλειδιά, να ανοίξουν οι πόρτες των υπουργείων στους πολίτες και να διορθωθούν οι αδικίες της τελευταίας εξαετίας, ι) Να στηριχτούν οι ακριτικές περιοχές, ια) Θα μπορούσαν όλοι οι αλλοδαποί που βρίσκονται στην Ελλάδα να πάρουν μια προσωρινή άδεια παραμονής μόνο και μόνο για να καταγραφούν! Θα μπορούσε να αντικατασταθεί στο νομοσχέδιο αντί «δίδεται η Ιθαγένεια» με το «δίδεται η ιδιότητα του πολίτη». Δεν υπάρχουν άλλα χρονικά περιθώρια. «Δεν είμαστε ρατσιστές, αλλά ούτε και προδότες της πατρίδας μας».
«Συν Αθηνά και χείρα κίνει», «εκτός από την επίκληση στην Αθηνά, κούνα και τα χέρια σου», δηλαδή δεν αρκεί να επικαλείσαι βοήθεια από τα θεία ή την τύχη, αλλά πρέπει να καταβάλλεις και τις αναγκαίες προσπάθειες. (Αρχαιοελληνικό γνωμικό)
Κάθαρση εδώ και τώρα!
Όλα στο φως, και για όλους!!

61 σχόλια

  1. Ο υπογεγραμμένος Ανδρέας Παπανδρέου του Γεωργίου γεννηθείς εις Χίο και κατοικών εις Αθήνας, φοιτητής Νομικής, ετών 20, δηλώνω ότι:

    Το έτος 1933, όταν ήμουν μαθητής του Κολεγίου εις την Τρίτην τάξιν του Γυμνασίου μου δόθηκε ευκαιρία κατόπιν μιας διαλέξεως γενομένης υπό ενός συμμαθητού μου υπέρ του φασισμού να μιλήσω δια τον αντίποδα του τον κομμουνισμό. Τούτο έκανα εμφορούμενος από δημοκρατικές αντιλήψεις επιχείρησα δε να κάνω μια αντικειμενική ανάπτυξη του συστήματος τούτου. Εκ της γενομένης μελέτης άρχισα να κατακτώμαι υπό των αντιλήψεων τούτων περί το τέλος του έτους 1933 και τις αρχές του 1934 είχα πλέον πλήρως πιστέψει. Κατά τις αρχές του 1934 εξέδωσα υπό τον τίτλο το ‘Ξεκίνημα’ κομμουνιστικό περιοδικό εις το οποίο ανέπτυσσα το κομμουνιστικό Μανιφέστο. Εξέδωσα δυο φύλλα του περιοδικού τούτου των τε πολιτείαις και των Σχολείων επιβάντων. Το Κολέγιο κάτεσχε τα εναπομείναντα φύλλα και το Κράτος με απάλλαξε λόγω επιπολαιότητας. Μετ’ ολίγο χρονικό διάστημα κατά το έτος 1935 εξέδωσα πολυγραφημένη προκήρυξη υπέρ της Δημοκρατίας δεν μπόρεσα όμως να την διανείμω διότι το Κολέγιο την κατέσχε απείλησαν με την ποινή της αποβολής, από τότε μέχρι το τέλος του 1936 δεν σημείωσα δράση κομμουνιστική μου δόθηκε όμως η ευκαιρία να μελετήσω ενδελεχώς τα του κομμουνισμού και να καταλήξω στην αντίληψη ότι η τρίτη διεθνής δεν εξυπηρετεί την ιδέαν αλλά ότι η 4 διεθνής αντιθέτως επιτελεί πράγματι τούτο.

    Περί των αρχών του 1937 γνωρίστηκα στη φοιτητική λέσχη με κάποιον Γρηγορίου φοιτητή που ανήκε σε μια οργάνωση Κομμουνιστών Διεθνιστών Ελλάδος, ανέλαβε δε να με κατατοπίσει πληρέστερα για τη 4η Διεθνή. Κατά την εποχή αυτή αναγίγνωσκα το ‘Προλετάριο’ και συνεισέφερα στην ταξική αλληλεγγύη. Ο Γρηγορίου επρόκειτο να αποχωρήσει στο εξωτερικό περί το τέλος του 1937 με συνέστησε σε κάποιο Αριστογείτονα που αργότερα από τη σύλληψη του έμαθα ότι ήταν ο Δημοσθένης Βουρζούκης. Εκτός των άλλων ο Βουρζούκης ανέλαβε να με μορφώσει πληρέστερα. Γνωρίστηκα επίσης με ένα δάσκαλο ονόματι Επαμεινώνδα Γιαννακό. Ο Γιαννακός με έβαλε και αυτός στην τεταρτοδιεθνιστική Πολιτική. Συνεχίσαμε κατ’ αυτό τον τρόπο μέχρι του Σεπτεμβρίου του 1937 οπότε υπέπεσε στη αντίληψη του Πατρός μου ότι είχα εις την κατοχή μου το Προλεταριάτο και κατόπιν των γενομένων παρατηρήσεων από αυτόν αναγκάστηκα να αποσυρθώ. Όμως η απόσυρση δεν ήταν οριστική στις αρχές του καλοκαιριού του 1930 εισήχθηκα στην κλινική του Ασημακοπούλου όπου και μου έγινε εγχείρηση σκωληκοειδίτιδας. Μετά το τέλος της εγχείρησης και ενώ βρισκόμουν στην κλινική ανέγνωσα στο Ελεύθερο Βήμα την σύλληψη των ανθρώπων τους οποίους είχα γνωρίσει, αποφάσισα δε να αναμειχθώ και πάλι στη κομμουνιστική κίνηση. ʼρχισα τότε χωρίς να έχω οποιαδήποτε σύνδεση με την οργάνωση την προσπάθεια του να κατακτήσω και άλλους στις αντιλήψεις μου. Την τοιαύτη προσπάθεια επιχείρησα το πρώτο εις τον κύκλο των αμέσων φίλων μου. Εκμεταλλευόμενος τον εξαιρετικό σύνδεσμο τους με εμένα επιχειρούσα να επηρεάσω αυτούς. (ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΙ ΤΟΥΣ 4000 ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ) 2

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 2
    Πρέπει όμως να τονιστεί ότι συνάντησα τις συστηματικές αντιδράσεις τους, πολλές φορές δε βρέθηκα αντιμέτωπος προσπαθειών των να με απομακρύνουν σε συνεργασία με την οικογένεια μου από τις ιδέες αυτές. Εις τον κύκλο των άμεσων φίλων μου ανήκαν οι κύριοι Κύρκος Κύρκος, Καστοριάδης Κορνήλιος, Κοντογιάννης Ιωάννης, Καράμπελας Χρήστος, Βαλκας Χρήστος. Ενώ ευρισκόμουν χωρίς οποιαδήποτε επαφή έλαβα περί τον Δεκέμβριο του 1933 τηλεφώνημα επί του οποίου με καλούσε για συνάντηση συνωμοτικό πρόσωπο το οποίο μου επέτρεψε να γνωρίσω ότι είχε σχέση με την κίνηση αυτή. Κατέβηκα πράγματι εις το καθορισμένο όπως δέον και συνάντησα το εν λόγω πρόσωπο. Αυτός μου ανακοίνωσε ότι λεγότανε Χρήστος Σούλας και ότι είχε αποδράσει από τις φυλακές της Ακροναυπλίας. Μετά την σύλληψή του αρχίζει η περίοδος συνεργασίας μου με τον Μεγαριώτη τον οποίον με είχε φέρει σε επαφή ο Χρ. Σούλας αρκετό χρόνο προ της συλλήψεώς του.

    Όπως συνάγεται εκ της μετ’ αυτού ειδικής συνεργασίας μου ο Μεγαριώτης ήταν το κοινό εις όλη την υπόθεση πρόσωπο. Εις την δική μας οργάνωση τα πόστα δεν ανακοινώνονταν με τυπικό τρόπο οίτινα είχαν τόσο οργανικό χαρακτήρα δυνάμεθα εν τούτοις να συμπεράνουμε ότι ο Μεγαριώτης είχε θέση Γενικού Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής της οργάνωσης. Με τον χρόνο κατέστην το αμεσότερο με τον Μεγαριώτη συνδεόμενο πρόσωπο. Συναντώμεθα και συζητούσαμε επί της πολιτικής καταστάσεως κατευθύνσεων κλπ. Ανέλαβα επίσης την σύνταξη, δακτυλογράφηση, πολιτογράφηση κλπ. του φύλλου, όλα συνολικά του φύλλου αφορώντα, καθώς και την κίνηση των νέων. Εκ της όλης μου σχέσεως με τον Μεγαριώτη δύναται να συναχθεί ότι είχα σχέση μέλους κεντρικής επιτροπής με καθήκοντα το φύλλο και την κίνηση των νέων. Συνάμα αποτελούσα για την εκ του εξωτερικού ύλη τον συνδετικό κρίκο. Είχα δε εις το πεδίο του κομμουνισμού πολυσχιδή δράση.

    Αισθάνομαι εν τούτοις τώρα μετάνοια για την εν λόγω δράση μου. Αντιλαμβάνομαι πλέον σαφώς ότι η κομμουνιστική δράση είναι καταστρεπτική εις όλες τις ηθικές απόλυτες αξίες, δεν δύναται δε παρά να δημιουργήσει ερείπια.

    Πεισθείς πλέον οριστικά και αμετάκλητα εις αυτό αποκηρύσσω και καταδικάζω τις κομμουνιστικές ιδέες δηλώνω δε ότι του λοιπού θα διάγω βίο ο οποίος θα πλαισιώνεται εντός των απολύτων ηθικών αξιών και της Ελληνικής παράδοσης.



    Εν Αθήναις την 7 Ιουλίου 1939

    Ο ΔΗΛΩΝ

    Παπανδρέου Ανδρέας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Α ΡΕ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΣΕ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟ ΣΥΝΤΕΧΜΙΑΚΟ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥΣ

    ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΣΠΑΙΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ

    ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΜΗΠΩΣ ΕΠΑΘΕΣ ΑΛΤΣΧΑΙΜΕΡ

    ΔΟΚΤΟΡΑ ΜΗΝ ΣΥΜΒΙΒΑΖΕΣΑΙ

    ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΜΜΙΑ ΘΕΣΟΥΛΑ

    ΤΙ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ

    ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΘΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ

    ΚΟΤΣΟΥΚΟ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΗΚΕΣ ΤΑ ΞΕΧΑΣΕΣ ΟΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ
    ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ
    ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ Ο ΔΟΚΤΟΡΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ

    ΚΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕΤΑΛΛΑΧΤΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΔΟΚΤΟΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τιμώ τόν κύριο Παπούλια καί τόν τιμώ ειλικρινά.
    Όμως ήθελα νά τόν ερωτήσω:

    -Τό δάνειο σας,πρός τόν κ.Α.Παπανδρέου,διά τό,κατά τόν αείμνηστο Γιαννόπουλο,κωλόσπιτο,τό εισπράξατε Αξιότιμε Κύριε Πρόεδρε???
    Πάντως προσωπικά καί de profundis,σάς εύχομαι κάθε επιτυχίαν καί διά τήν νέαν σας Προεδρική Θητεία,κύριε Παπούλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ ΜΕ ΕΚΤΥΠΩΣΗ H ΜΕ EMAIL ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ,ΓΝΩΣΤΟΥΣ ,ΣΕ ΧΩΡΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ !
    Δεν πρέπει πλέον να υπάρχει καμία αμφιβολία πατριώτες συνέλληνες!!!!!!
    Στην Ελλάδα μας, δεν έχουμε μετανάστες. Αποβιβάζεται καθημερινά και επί σειρά ετών ένας επιλεγμένος στρατός κατοχής αφρικανοασιατικής μουσουλμανικής κουλτούρας.
    Έχουμε έναν ύπουλο εποικισμό της χώρας που χρησιμοποιείται σαν “γεωπολιτικό όπλο’’ κατ ΄εντολή ξένων δυνάμεων , που θέλουν το Έθνος των Ελλήνων να αποδομιθεί χωρίς να ανοίξει ρουθούνι, γιατί έτσι εξυπηρετούνται τα σχέδιά τους για την ευρύτερη περιοχή.
    Αυτό μπορεί στην αρχή από κάποιους συνέλληνες , να ακουστεί και σαν υπερβολικό (και πώς να μην ακουστεί έτσι, όταν όλα τα μεγάλα Μ.Μ.Ε είναι μέσα στο παιχνίδι της απόκρυψης και παραπληροφόρησης τους ;;)
    Αυτή πρέπει να είναι η Εθνική μας υποχρέωση, ενημερώνοντας πρώτα κάθε Πατριώτη μας διότι πολλοί από αυτούς με τα προβλήματα της καθημερινότητας, της ανεργίας κ.λ.π δεν έχουν αντιληφθεί που μας πάνε. Ας μιλήσουμε για το πρόβλημα της πατρίδας μας με την οικογένεια μας, σε συγγενείς, στο χώρο εργασίας μας, στους φίλους μας και όπου αλλού μπορούμε.
    Πατριώτες συνέλληνες αμφισβητείται η Λαϊκή Κυριαρχία μας , τα Πολιτικά μας δικαιώματα, η παιδεία μας ,και η θρησκεία μας και ο πολιτισμός μας.
    Φτάνει πια η αδιαφορία, φτάνει πια το αναμάσημα όρων και εννοιών που σε αφθονία μας πλασάρει το τραστ των παγκοσμιοποιημένων και μπουκωμένων Μ.Μ.Ε.
    Τα πράγματα είναι απλά. Κοιτάξτε γύρω σας και κατανοήστε το αυτονόητο...

    Γιατί όλοι οι λαθρομετανάστες (που παράνομα νομιμοποιούσαν οι κυβερνήσεις από το 1998 και διακαώς σήμερα επιθυμούν να τους δώσουν την Ελληνική Ιθαγένεια) αντί να είναι γυναίκες, γέροι και παιδιά... είναι νέοι; Σε ηλικία που λογικά θα έπρεπε να μείνουν στην Πατρίδα τους να πολεμήσουν ή να κτίσουν το μέλλον τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στην Ελλάδα δεν έχουμε μετανάστες.. Έχουμε επιλεγμένο στρατό κατοχής, και οι προδοτικές κυβερνήσεις ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ κατ εντολή άλλων.

    Πάρτε το χαμπάρι...

    Ελάτε ΟΛΟΙ να ενώσουμε τις φωνές μας και τις ανησυχίες μας για το μέλλον αυτής της Πατρίδας έξω από κόμματα και χρώματα. ΔΕΝ υπάρχουν πλέον κόμματα όπως τα ξέραμε στο παρελθόν. Σήμερα έχουμε Νεοταξήτες , Εθνομηδενιστές , Ανθέλληνες που κατ΄ εντολή των έξω πατρόνων τους και των εδώ τοποτηρητών , θέλουν τον αφελληνισμό της Πατρίδας και ευρίσκονται σε όλα, μα όλα τα κόμματα και έχουμε και αυτούς που αγαπούν την πατρίδα τους ,ανησυχούν και μερικοί αντιδρούν για αυτό που έρχεται και υπάρχουν και αυτοί επίσης σε όλα τα κόμματα.

    ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ;;;;;

    «Τούτην την πατρίδα την έχομεν όλοι μαζί», ζώντες και τεθνεώτες. Η ιστορία, εξ ορισμού είναι μια συμφωνία μεταξύ των νεκρών, των ζωντανών και των αγέννητων. Κι αφού είναι τριμερής συμφωνία, δεν μπορεί ν’ αλλάξει, αν απουσιάζουν στις διαπραγματεύσεις τα δύο μέρη: οι νεκροί, και οι αγέννητοι.
    (Μακρυγιάννης);

    Aξίζει να ξεσηκωθεί η νεολαία μας, τα παιδιά μας και να κατέβουν στους δρόμους χωρίς κουκούλες και με κριτήρια το μέλλον του τόπου και το δικό τους.
    Και εμείς oι μεγαλύτεροι από κοντά .Να δουν ένα τίμιο αγώνα για την Πατρίδα χωρίς να μας προσπερνάν σύριζα από την μούρη μας με το σορό ,αυτοί που κάθε ημέρα προδίδουν τον λαό και την Πατρίδα τους.

    Χρειάζεται ένας νέος ανένδοτος με σύνθημα το ακροτελεύτιο άρθρο του Συντάγματος των Ελλήνων, φωνάζοντας ρυθμικά “εκατό και είκοσι” (120) έξω από την Βουλή των Ελλήνων, αλλά αυτή τη φορά όχι με ένα Γεώργιο Παπανδρέου δίπλα μας όπως τότε, αλλά με ένα Γιώργο-Τζέφρυ Παπανδρέου το καλούμενο και μικρό απέναντι από τον Ελληνικό Λαό για τις προδοσίες που έχει κάνει και συνεχίζει να κάνει σε αυτό τον τόπο. Αυτός και οι όμοιοί του , πρώην και νυν.

    Οι ζώντες λογοδοτούμε συνεχώς προς τους νεκρούς – «όλοι μαζί, πεθαμένοι και ζωντανοί, είμαστε αλληλέγγυοι και συνυπεύθυνοι» (Σεφέρης).

    ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ !!! ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ !!!!!

    Έκαναν το Σύνταγμα των Ελλήνων ένα κουρελόχαρτο.

    Το κράτος (κυβέρνηση) είναι εναντίον του Έθνους των Ελλήνων.

    ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΜΙΑ ΧΟΥΝΤΑ ΣΥΓΚΕΚΑΛΥΜΜΕΝΗ !!!!!

    Είναι Συνταγματική επιταγή ΟΛΟΙ να αντιδράσουμε ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ενάντια στην

    ΚΑΤΑΛΥΣΗ του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ και να σταματήσουμε το κακό που μας έρχεται.

    ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ

    ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΕΦΑΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σήμερα η πολιτική ζωή της χώρας έχει εμποτιστεί από το δηλητήριο της σύνδεσης ορισμένης διακομματικής ομάδας πολιτικών με την διαφθορά, το οργανωμένο έγκλημα, την ανθελληνική δράση, το παρακράτος και......

    την πολιτική μαφία.
    poious ennoei?

    exei dikio

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. EIMASTE MAZI SOU

    DHMOSIOGRAFOI DIKASTIKOU REPORTAZ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οι ίδιοι διακομματικοί και διαχρονικοί άνθρωποι, που εξυπηρετούν διάφορα «πολιτικά γραφεία και συμφέροντα», ανακυκλώνονται και στελεχώνουν τα διάφορα παράνομα κυκλώματα (παραδικαστικό, παραεκπαιδευτικό κλπ...).


    ΤΟ ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ

    ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ?

    ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ?

    ΔΟΚΤΩΡΑ ΜΙΛΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Συμφωνώ με τον κ. Κουστούκο όχι όμως στην αλλαγή ονομασίας δηλαδή να πούμε ότι άλλαξε ο Μάνιωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλοιώς.Πρέπει να διαγραφεί εντελώς η λέξη χορήγηση ελληνικής ιθαγένειας σε αλλοδαπούς απο το μυαλό των φαύλων πολιτικών και να μη τολμήσουν να να φέρουν νομοσχέδιο στο κΥνοβούλιο τους. Ο Ελληνικός λαός τα έχει πάρει στο κρανίο λίγο απομένει να γίνει νέο Γουδί.? άντε να δούμε καθίστε φρόνημα και σοβαρευτείτε.αρκετα σας ανεχθηκάμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τελική έκθεση ΕΛ.ΑΣ. για το 2009:


    Η συμμετοχή αλλοδαπών δραστών σε εξιχνιασθέντα εγκλήματα έχει ως εξής:

    στις ληστείες ποσοστό 50,44%
    ( έναντι 49,56% συμμετοχής ημεδαπών) , στις κλοπές-διαρρήξεις 51,45%, στα αδικήματα σεξουαλικής εκμετάλλευσης 58,30 % . Την αποκλειστικότητα έχουν οι αλλοδαποί στα αδικήματα που αφορούν στις πλαστογραφίες, στις παραβάσεις πνευματικής ιδιοκτησίας και την επαιτεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΗΓΕΤΗ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΣΩΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΩΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ!!

    ΤΟ ΥΠΟΥΛΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!!

    ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΝΕΣ

    17 Ιαν 2010 8:30:00 μ.μ.
    Ανώνυμος είπε...
    δΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ οι δημοκρατικοι αστυνομικοι ειμαστε μαζι σου

    17 Ιαν 2010 8:31:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο πληθυσμός της Ελλάδας το 2050 θα είναι 8.100.000 άτομα και ελπίζουν οι ανθέλληνες να μας σβήσουν από τον χάρτη.!!

    ΟΧΙ

    ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ!!

    ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο Carl der Grosse ξαναεκλέγεται;;;

    Ποιός τον εκλέγει τον Γερμανό για δεύτερη φορά; Η Siemens;
    Οι Έλληνες πάντως, όχι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο αφελληνισμός δεν είναι τίποτα μπροστά στην "σκόπιμη καταστροφή της συνέχειας των ελλήνων" με ΤΗΝ ΜΗ ΥΠΑΡΞΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

    ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝ (ΑΠΟ ΥΠΟΠΤΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΠΡΕΟΛΕΥΣΗΣ)!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. PRESS-GR.blogspot.com: Η απάντηση του Μ. Θεοδωράκη στη Θ. Δραγώνα...
    ΓΡΑΨΤΕ ΣΤΟ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΛΑΙΔΗΣ ο Μίκης Θεοδωράκης τους αποκαλεί συμμορία. Ο Μίκης Θεοδωράκης για τη Θάλεια Δραγώνα – επιστολή στο ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΚΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕΤΑΛΛΑΧΤΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΔΟΚΤΟΡΑΣ

    31 Ιαν 2010 7:58:00 μ.μ.

    OXI !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=104687

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Πάλι γλείψιμο ?

    Ο πρόεδρος της δημοκρατίας ΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ από τα δύο μεγάλα κόμματα.

    Η γνώμη του ελληνικού λαού ΔΕΝ λαμβάνεται υπόψη !

    Ο νοών νοείτο .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Σύμφωνα με το υπ' αριθμόν 2499/08 αμετάκλητο παραπεμπτικό βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών σε δίκη παραπέμπονται:

    * Οι συμβολαιογράφοι: Σωτηρία Κατσαγιάννη, Δημήτρης Μητρέλης, Κωνσταντίνος Μητρέλης, Σταύρος Παπαδογεωργής, Δέσποινα Σεχιώτη, Μαρία Σοφού, Αθηνά Τσατσαρώνη.

    * Οι δικηγόροι: Γιώργος Αβραμόπουλος, Βασίλης Αγιασοφίτης, Κωνσταντίνος Λιδορίκης, Αλέξανδρος Λυκουρέζος, Σπήλιος Παπαθανασόπουλος,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Επειγον

    απο τους πρώτους που έστειλαν συγχαρητήρια τηλεγραφήματα στην Επίτροπο Δαμανάκη Μαρία ήταν και ο δρ Κουτσούκος που αναγνωρίζει την αγωνιστικοτητα

    και την συνέπεια της Μαρίας και την προσήλωση στα ιδανικά του Πασοκ και την πίστη της στον Γιώργο Παανδρέου!!

    Κακή επιτυχία Μαρία!!

    Πάντα τέτοια!!

    Σολομων Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Οι ίδιοι διακομματικοί και διαχρονικοί άνθρωποι, που εξυπηρετούν διάφορα «πολιτικά γραφεία και συμφέροντα», ανακυκλώνονται και στελεχώνουν τα διάφορα παράνομα κυκλώματα (παραδικαστικό, παραεκπαιδευτικό κλπ...).


    PESTA OLA!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Στην Ελλάδα, σήμερα, η πολιτική ζωή της χώρας έχει εμποτιστεί από την αλλοτρίωση με τη σύνδεση ορισμένης διακομματικής ομάδας πολιτικών με την διαφθορά, το οργανωμένο έγκλημα, την ανθελληνική δράση, το παρακράτος και την πολιτική μαφία Οι ίδιοι συνεχώς άνθρωποι, που εξυπηρετούν διαχρονικά και διακομματικά ή υπερκομματικά διάφορα «πολιτικά γραφεία και συμφέροντα», ανακυκλώνονται και στελεχώνουν τα διάφορα παράνομα κυκλώματα (παραδικαστικό, παραεκπαιδευτικό κλπ...).

    ONOMATA !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Να πάρουν όλοι οι μετανάστες προσωρινή άδεια παραμονής, αλλά ταυτότητα ή ιθαγένεια όταν ενηλικιωθούν τα παιδιά τους και βάσει κριτηρίων.


    Δεν μπορούμε να κάνουμε «παιδομάζωμα των ανήλικων παιδιών» των μεταναστών με τον εκβιασμό, αν δεν τα πολιτογραφήσετε Έλληνες δεν θα έχετε χαρτιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Στην Ελλάδα, οι όροι «ιθαγένεια», «υπηκοότητα» και «ιδιότητα του πολίτη» έχουν ακριβώς την ίδια σημασία. Αποδίδουν το περιεχόμενο που η ιδιότητα του πολίτη ...

    Όμως θα μπορούσε να αντικατασταθεί στο νομοσχέδιο, για να γίνει πιο σύγχρονο αλλά και να αμβλυνθούν οι αντιδράσεις, αντί το «δίδεται η Ιθαγένεια» με το «δίδεται η ιδιότητα του πολίτη».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. α) Να στηριχθεί η ελληνική οικογένεια και η γέννηση νέων παιδιών. β) Να θεσμοθετηθεί ο «διαμεσολαβητής οικογενειακών υποθέσεων» Να θεσμοθετηθεί ο «οικογενειακός δικαστής» με γνώσεις ψυχολογίας, συμβουλευτικής,, γ) Να υπάρχουν αρμόδιοι σύμβουλοι οικογένειας σύμβουλοι γάμου, κοινωνικές υπηρεσίες προστασίας νέων ζευγαριών, κοινωνικοί λειτουργοί, δ) να διωχθούν ποινικά οι επίορκοι δικηγόροι και νομικοί, Να στηριχθεί η ελληνική οικογένεια και η γέννηση νέων παιδιών

    NAI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Κάθαρση εδώ και τώρα!
    Όλα στο φως, και για όλους!!

    ti leei o dr Koutsoukos???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΜΩΡΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ
    ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ.... ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ
    ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΑΝ ...ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ.
    ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ. ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ___________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Αν δεν προχωρήσουν άμεσα οι «αλλαγές» και με δημοκρατικά πρόσωπα στην κρατική μηχανή, η κυβέρνηση μπορεί ξαφνικά να βρεθεί σύντομα μπροστά σε «αιφνίδιο θάνατο», όπως ο Ομπάμα απώλεσε την Μασαχουσέτη και την πλειοψηφία στην Γερουσία!


    giogo....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. kathimerini.gr | Καταπατήσεις με «βαθιές ρίζες»22 Νοεμ. 2009 ... Κωνσταντίνος Λιδωρίκης, Γιώργος Αβραμόπουλος, Δημήτρης Παρασκευόπουλος-Κόλλιας, Σπήλιος Παπαθανασόπουλος και Αλέξανδρος Λυκουρέζος. ...
    www.kathimerini.gr/.../2009_362369 - Προσωρινά αποθηκευμένη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. KAΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ.blogspot.com: Dr. ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ 1 ΤΡΙΣ !! ΕΥΡΩ ΖΗΤΑΕΙ ...Παπαθανασόπουλο Σπήλιο ΔΣΑ / 4039 και τον ξανα-καταγγέλω με αυτήν την καταγγελία δεν έχει ... Παπαθανασόπουλου Σπήλιου ΑΝΑΜΕΙΓΝΥΕΤΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο κ. ...
    karagkiozides.blogspot.com/.../dr-1.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ο ΜΑΚΙΑΒΕΛΗΣ: Στο σκαμνί ο Λυκουρέζος και άλλοι 2525 Νοεμ. 2009 ... Γιώργος Αβραμόπουλος, Βασίλης Αγιασοφίτης, Κωνσταντίνος Λιδορίκης, Αλέξανδρος Λυκουρέζος, Σπήλιος Παπαθανασόπουλος, Δημήτρης Παρασκευόπουλος ...
    makiavelis.blogspot.com/2009/11/25.html - Προσωρινά αποθηκευμένη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. dr Koutsouko

    nee tseguevara ..proxora

    h niki ftanei...
    eimaste mazisou...

    pasok

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Τι λες ρε μαλάκα Κουτσούκο?
    Ο λαθρομετανάστης είναι λαθρομετανάστης.
    Δηλαδή αν ατί για "ιθαγενή" τον ονομάσουμε διαφορετικά, το αποτέλεσμα θα είναι διαφορετικό?
    Τράβα γαμήσου με κανα σκυλί ρε ΠΑΣΟΚόπουστα μπας και ξελαμπικάρει το ακατοίκητο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΡΟΥΤΣΑΣ, Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ ΚΑΙ Η DOLCE VITA ΤΟΥ...

    Στο Λονδίνο βρίσκεται ο αναπληρωτής ΥΠΕΞ Δημήτρης Δρούτσας. Συνάντησε:
    -τον ΓΓ του ΟΗΕ Μπαν Κι Μουν (προφανώς ως ένας από τους συντάκτες του σχεδίου Ανάν, θέλει τώρα να συμμετάσχει και στο σχέδιο Μουν...)
    -τον ΥΠΕΞ των Σκοπίων Α. Μιλοσόσκι (παρά τη συνεχιζόμενη προκλητικότητα της χώρας αυτής εναντίον μας)
    -τον ΥΠΕΞ της Τουρκίας Α.Νταβούτογλου (εγκαινιάζοντας το διμερή διάλογο που θέλει ο Γ. Παπανδρέου για τις μονομερείς, παράνομες διεκδικήσεις της Τουρκίας εναντίον της Ελλάδας).

    Ο κ. Δρούτσας και η αντιπροσωπεία που τον συνοδεύει (όχι, θα πήγαινε μόνος του...) έχει καταλύσει στο...

    υπερπολυτελές ξενοδοχείο Sheraton (για οικονομία προφανώς, για περιστολή των κρατικών δαπανών από την πράσινη διακυβέρνηση...).
    Εκεί έφαγε και με τον Νταβούτογλου...

    Μυστική διπλωματία, πολυτέλεια και γλυκειά ζωή για τον κ. Δρούτσα...
    Dolce vita!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Συγχωρεμένος να είναι, αλλά απο την ώρα που ήρθε γαμήθηκαν τα πάντα μέσα σε χρόνο dt. Και οι σύντροφοι-τσιράκια του αποδείχτηκαν χειρότεροι προδότες και απο τον Ιούδα. Δεν είναι δυνατόν να τα έχουν ξεσκίσει ΄'ολα μέσα σε 30-40 χρόνια,(ΌΛΟΙ ΠΡΆΣΙΝΟΙ ΜΠΛΕ & ΣΙΑ) να έχουμε νταβατζήδες απο τη μασωνοευρώπη τους και να μη τρέχει κάστανο. ΡΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΘΑ ΣΗΚΩΘΟΥΝ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΦΕΡΕΤΡΑ ΡΕ!!! ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΓΕΝΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Όμως θα μπορούσε να αντικατασταθεί στο νομοσχέδιο, για να γίνει πιο σύγχρονο αλλά και να αμβλυνθούν οι αντιδράσεις, αντί το «δίδεται η Ιθαγένεια» με το «δίδεται η ιδιότητα του πολίτη».

    31 Ιαν 2010 9:49:00 μ.μ.

    ΜΠΡΑΒΟ .ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕΤΑΛΛΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Σήμερα η πολιτική ζωή της χώρας έχει εμποτιστεί από το δηλητήριο της σύνδεσης ορισμένης διακομματικής ομάδας πολιτικών με την διαφθορά, το οργανωμένο έγκλημα, την ανθελληνική δράση, το παρακράτος

    VGALE ONOMATA DR KOUTSOUKO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. DR KOYTSOYKO
    MPES STHN KYBERNHSH NA TELEIVNOYME...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Tele city

    -Ιωάννης Γ. Καρατζαφέρης 25%
    -Φώτης Σφήκας 24,5%
    -Κωνσταντίνος Δασκαλάκης 25%
    -Δημήτρης Κουκάκης 25%
    -Σπήλιος Παπαθανασόπουλος 0,5%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Oι νέες αντιστοιχίες των πανεπιστημιακών τμημάτων για τους υποψήφιους των Πανελλαδικών


    Η γνώση του λαβύρινθου των αντιστοιχιών είναι απαραίτητη για εκείνους τους υποψηφίους, οι οποίοι στοχεύουν σε μετακινήσεις από μια πόλη σε άλλη αλλά και από ένα τμήμα σε άλλο μέσω μετεγγραφής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ο αφελληνισμός δεν είναι τίποτα μπροστά στην "σκόπιμη καταστροφή της συνέχειας των ελλήνων" με ΤΗΝ ΜΗ ΥΠΑΡΞΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

    ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝ (ΑΠΟ ΥΠΟΠΤΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΠΡΕΟΛΕΥΣΗΣ)!!

    31 Ιαν 2010 9:22:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΥΙΟΘΣΙΕΣ ΠΑΙΔΙΩΝ

    ΕΙΔΑΜΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΑΙΤΗ ΟΠΟΥ "ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ" ΕΚΛΕΒΑΝ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΥΙΟΘΕΣΙΑ

    ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ?

    ΠΟΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ

    ΠΟΙΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Η Σικελική Μαφία, ή πιο απλά Μαφία, ή ακόμη πιο σωστά Κόζα Νόστρα, είναι μια εγκληματική μυστική οργάνωση ανδρών η οποία δημιουργήθηκε στα μέσα του 19ου αιώνα στη Σικελία της Ιταλίας. Παρακλάδι της εμφανίστηκε στην ανατολική ακτή των Ηνωμένων Πολιτειών περί τα τέλη του 19ου αιώνα, μετά από διάφορα κύματα μεταναστών από τη Σικελία.

    Λεξικό της ιταλικής γλώσσας, το Devoto-Oli, περιγράφει τη μαφία ως: "Ένα σύμπλεγμα μικρών, υπόγειων οργανώσεων (οι συμμορίες) οι οποίες χαρακτηρίζονται από κώδικα σιωπής (η ομερτά) και ασκούν κάποιον έλεγχο σε επιχειρηματικές δραστηριότητες, καθώς και στη διοίκηση της Σικελίας".

    Σύμφωνα με τον ιστορικό Πάολο Πετσίνο: "Η μαφία είναι ένα είδος οργανωμένου εγκλήματος το οποίο όχι μόνο δραστηριοποιείται σε διάφορα παράνομα πεδία, αλλά έχει επίσης την τάση να ασκεί κυριαρχία - η οποία κανονικά ανήκει στις δημόσιες αρχές - σε μια συγκεκριμένη περιοχή […]. Είναι συνεπώς ένα είδος εγκληματικότητας από το οποίο εξυπακούονται κάποιες προϋποθέσεις: η ύπραξη ενός σύγχρονου κράτους που διεκδικεί το αποκλειστικό δικαίωμα για νόμιμο μονοπώλιο στη βία· μια οικονομία χωρίς φεουδαρχικά στοιχεία […]· την ύπαρξη βίαιων ανθρώπων με δυνατότητα να διοικούνται από μόνοι τους και να επιβάλλονται ακόμη και στις άρχουσες τάξεις".[1]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Καταδίκη Ιταλού γερουσιαστή για βοήθεια προς τη Μαφία
    Ιταλικό εφετείο καταδίκασε χθες Σάββατο τον πρώην κυβερνήτη της Σικελίας, Σαλβατόρε Κουφάρο, γερουσιαστή σήμερα, για βοήθεια προς και συνέργεια με τη Μαφία, και του επέβαλε ποινή επτά ετών κάθειρξης.

    Το εφετείο επικύρωσε πρωτόδικη καταδίκη του 2008 και πρόσθεσε δυο επιπλέον έτη φυλάκισης στην ποινή του Κουφάρο.

    Ο Κουφάρο, ο οποίος είχε παραιτηθεί από το θώκο του κυβερνήτη της Σικελίας μετά την πρώτη του καταδίκη, κρίθηκε ένοχος της κατηγορίας ότι βοηθούσε ανθρώπους συνδεδεμένους με το οργανωμένο έγκλημα και έδινε στην Μαφία εμπιστευτική πληροφόρηση σχετικά με έρευνες και επιχειρήσεις των Ιταλικών αρχών εναντίον της.

    Το εφετείο τον καταδίκασε και για την ακόμη βαρύτερη κατηγορία της βοήθειας προς την Μαφία--από την οποία είχε απαλλαγεί στην πρώτη δίκη. Ο Κουφάρο διαψεύδει όλες τις εις βάρος του κατηγορίες και δηλώνει ότι θα προσφύγει στο Ανώτατο Δικαστήριο της Ιταλίας. «Ξέρω ότι δεν είμαι Μαφιόζος και δε βοήθησα ποτέ την Μαφία», είπε στους δημοσιογράφους.

    Εάν χάσει και σ' αυτήν την έφεση --την τελευταία που μπορεί να υποβάλει-- ο Κουφάρο θα είναι αναγκασμένος να εκτίσει την ποινή του. Στην Ιταλία οι ποινές γενικά εκτίονται αφού εξαντληθούν τα ένδικα μέσα για την αμφισβήτηση δικαστικών αποφάσεων.

    Εισαγγελείς κατηγόρησαν τον Κουφάρο ότι ανήκε σε μια ομάδα που βοηθούσε έμμεσα την Κόζα Νόστρα διαρρέοντας εμπιστευτικές πληροφορίες και ζήτησαν να του επιβληθεί ποινή κάθειρξης οκτώ ετών.

    Ο Κουφάρο είναι μέλος της μικρού, κεντρώου κόμματος της Χριστιανοδημοκρατικής Ένωσης (Cristiani Democratici Uniti, CDU), το οποίο δεν είναι σήμερα στο συνασπισμό του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, αλλά αποτελούσε μέρος προηγούμενων κυβερνήσεών του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Σήμερα η πολιτική ζωή της χώρας έχει εμποτιστεί από το δηλητήριο της σύνδεσης ορισμένης διακομματικής ομάδας πολιτικών με την διαφθορά, το οργανωμένο έγκλημα, την ανθελληνική δράση, το παρακράτος και......

    την πολιτική μαφία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ανασκεύασε η Λ. Κατσέλη τις δηλώσεις της για τις τράπεζες

    Ανασκεύασε τις δηλώσεις της η υπουργός Οικονομίας Λούκα Κατσέλη. Τη Δευτέρα είχε επιτεθεί στις τράπεζες λέγοντας ότι ενώ πήραν 28 δισεκατομμύρια ευρώ, σταμάτησαν τις χορηγήσεις δανείων...


    Σε ανακοίνωσή της την Τρίτη, υποστηρίζει ότι δεν χτύπησε τις τράπεζες αλλά παράθεσε στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδας.

    Σημειώνει ότι απλά ζήτησε τη σύμπραξη των τραπεζών στην χρηματοδότηση της ανάπτυξης.



    ΛΟΥΚΑ
    ΠΑΡΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ 29 ΔΙΣ ΚΑΙ ΦΤΕΙΑΞΕ ΜΙΑ ΚΡΑΤΙΚΗ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Επιτελουε ενα σοβαρο αρθρο

    ασχολειστε με την καθε μανουδακη που χωριζει το καθε φλωρο...ελλεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. 1789). Οποιοσδήποτε πήγαινε ενάντια στην θέληση του απολυταρχικού βασιλιά φυλακίζονταν στην Βαστίλη και κυρίως ευγενείς ή διαφωτιστές. Το βράδυ της 12ης προς 13 Ιουλίου οι εξεγερμένοι πολίτες άρχισαν την αναζήτηση όπλων. Στις 14 Ιουλίου 1789 εισέβαλαν στο Hotel des Invalides και κατέσχεσαν μεγάλη ποσότητα τυφεκίων. Πολλοί από τους πολίτες στράφηκαν στη Βαστίλη. Περίπου επτά χιλιάδες οπλισμένοι πολίτες όρμησαν στην Βαστίλη. Εκείνη την ημέρα σκοτώθηκαν πάνω από 100 άνθρωποι και ήταν η πρώτη μέρα που σκοτώνονταν τόσοι πολλοί μετά την έναρξη της μέχρι τότε αναίμακτης Επανάστασης. Η επιτυχία των επαναστατών έγινε γνωστή στην Γαλλία και έγινε το σύμβολο της επανάστασης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Δείτε τον Δρ Κουτσούκο απέναντι στα Ματ
    9 - 12 - 2008 Σύνταγμα
    Διπλα του ο αγωνιστης Αντωνης καρρας


    http://www.youtube.com/watch?v=faYHFrJWXOE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Ο Ρήγας Φεραίος, ο πρόδρομος διαφωτιστής της Ελληνικής Επανάστασης του 1821, τριάντα χρόνια περίπου πιο πριν, με το επαναστατικό του κίνημα θέλησε πρώτα να εμφυσήσει, στους σκλαβωμένους ραγιάδες την επαναστατική διάθεση και πνοή, να τους εμψυχώσει, ώστε μετά να ξεσηκωθούν κατά του Οθωμανού δυνάστη. Ο Θούριος συμπυκνώνει την αγανάκτηση της ρωμιοσύνης κατά της τυραννίας. Ο Ρήγας, που ήταν εμπνευσμένος από την αρχαιότητα αλλά και από την Γαλλική Επανάσταση, τονίζει τη σημασία της ελευθερίας, ως πρώτιστου αγαθού του ανθρώπου, που είναι και πάνω από τη ζωή. Διακηρύσσει πως είναι προτιμότερη μιάς ώρας ελεύθερη ζωή παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.
    Ο αρχηγός των επαναστατών Θεοδώρος Κολοκοτρώνης στην Πνύκα τόνισε τα εξής: «Όταν αποφασίσαμε να κάμωμε την Επανάσταση, δεν εσυλλογισθήκαμε ούτε πόσοι ήμεθα, ούτε πως δεν έχομεν άρματα, ούτε ότι οι Τούρκοι εβαστούσαν τα κάστρα και τας πόλεις, ούτε κανένας φρόνιμος μας είπε, “πού πάτε εδώ να πολεμήσετε με σιτοκάραβα βατσέλα”, αλλά, ως μία βροχή, έπεσε εις όλους μας η επιθυμία της Ελευθερίας μας… και όλοι, και οι κληρικοί και οι προεστοί και οι καπεταναίοι και οι πεπαιδευμένοι και οι έμποροι, μικροί και μεγάλοι, όλοι συμφωνήσαμεν σ’ αυτό το σκοπό και κάναμεν την επανάσταση. Εις τον πρώτο χρόνο της Επαναστάσεως είχαμε μεγάλη ομόνοιαν και όλοι ετρέχαμε σύμφωνοι… Ο ένας πήγαινε στον πόλεμο, ο αδελφός του έφερνε ξύλα, η γυναίκα του εζύμωνε, το παιδί του εκουβαλούσε ψωμί και μπαρουτόβολα στο στρατόπεδο και εάν αυτή η ομόνοια εβαστούσε ακόμη δύο χρόνους, ηθέλαμε κυριεύσει και την Θεσσαλία και την Μακεδονία, και ίσως εφθάναμεν και εις την Κωνσταντινούπολη»…
    Σήμερα οι πολίτες βιώνουν μιαν άλλη υποδούλωση, την οικονομική σκλαβιά. Οι αχόρταγοι τραπεζίτες, οι νεοφεουδάρχες, οι μαφιόζοι και οι παρακρατικοί μηχανισμοί καταδυναστεύουν τους πολίτες!! Πάνω από 7.500.000 πολίτες είναι υπερδανεισμένοι και πάνω από 450.000 σπίτια κατάσχονται, ενώ οι ληστρικές τράπεζες έχουν υπερκέρδη και οι υπάλληλοι των εταιρειών κατάσχεσης θυμίζουν τους «δήμιους» του μεσαίωνα!!. Οι τραπεζίτες πήραν τα 28 δις και κάνουν «μπίζνες» και δεν δίνουν κανένα χαμηλότοκο δάνειο ανακούφισης στον κοσμάκη. Το Πασοκ δηλώνει: «όχι λευκή επιταγή στους τραπεζίτες» και ουσιαστικά κινείται προς μια «νέα σεισάχθεια». Τερματισμός κάθε είδους κατασχέσεων, δεδομένου ότι κάθε μέρα υποβάλλονται 90 αιτήσεις κατάσχεσης!! Η λαοθάλασσα που έπνιξε την Αθήνα τον Δεκέμβρη του 2008 είχε την επαναστατική δυναμική της Γαλλικής Επανάστασης και έπεται συνέχεια. Ο επόμενος Δεκέμβρης θα είναι του «Αλέξη». Να μπουν μπροστά οι αγωνιστές και οι αποφασισμένοι.
    Σε όλο τον πλανήτη, σήμερα, όποια και να είναι η κυβέρνηση σε κάθε χώρα (δεξιά – κεντρώα - αριστερή) αναγκαστικά θα ακολουθήσει σοσιαλιστική πολιτική!! Το Πασοκ σαρώνει σε όλη την Ελλάδα με ποσοστό διαφοράς 11% με ανοδική τάση και σχηματίζει ισχυρή, αυτοδύναμη, δημοκρατική κυβέρνηση!! Η αλλαγή έρχεται !!! Όποιος δεν μπορεί να ακολουθήσει - μέσα και έξω από το Πασοκ - να κατέβει από το τρένο τώρα!! Η παραμονή της ολιγαρχίας στην εξουσία «κοστίζει περισσότερο» από το «κόστος διενέργειας» των εκλογών και είναι καταστρεπτική για τον κοινωνικό ιστό γιατί έχει σφιχταγκαλιάσει την υποκοσμιακή μαφία.!!
    Αγέρωχα νιάτα, περήφανα γηρατειά ο νέος μας Πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου είναι πανέτοιμος να αναλάβει το πηδάλιο της Ελλάδος, ακολουθήστε τον με ήθος και μαχητικότητα!! Χρέος κάθε έντιμου δημοκρατικού πολίτη είναι να χαιρετίσει και να αγκαλιάσει τις προτάσεις του νέου έντιμου ΠΑΣΟΚ. Το παλλαϊκό ποτάμι είναι πλέον ορμητικότατο τσουνάμι και δεν γυρίζει πίσω!!! Η δεξιά δεν θα παραδοθεί από μόνη της!! Πολίτες, ρίξτε με μαζικές μαχητικές διαδηλώσεις την φεουδαρχία που ξεψυχά, αλλά κανείς δεν τολμά να την «διαδεχτεί». Εσείς είστε ο κυρίαρχος λαός!! Η νίκη είναι δική σας. Τις εκλογές θα τις φέρει ο λαός!! Ο αγώνας είναι εναντίον της μαφίας και της ολιγαρχίας. Μην περιμένετε από την δεξιά έντιμες εκλογικές διαδικασίες!!
    Επιτέλους τέλος. Η Ελλάδα άλλαξε οριστικά και αμετάκλητα σελίδα μια για πάντα!!!”

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Στις 3 Σεπτέμβρη 2008 στο Θησείο κάτω από την Ακρόπολη, παγκόσμιο σύμβολο του ελληνικού δημοκρατικού πολιτισμού, κοντά στην αρχαία Πνύκα, σύμβολο της αρχαίας αθηναικής δημοκρατίας, ο Γιώργος Παπανδρέου θα ανακοίνωσε την δική του "διακύρηξη".
    Ας θυμηθούμε μερικά λόγια του νέου μεγάλου ηγέτη του ΠΑΣΟΚ κ. Γιώργου Παπανδρέου, άξιου συνεχιστή του Περικλή, του Ελευθέριου Βενιζέλου, του Ανδρέα Παπανδρέου και των άλλων καταξιωμένων ηγετών του ελληνισμού, ο οποίος με την δική του διεθνώς ανανωρισμένη προσωπικότητα, βάζει τη δική του προσωπική σφραγίδα στην πορεία του ελληνισμού, πριν ακούσουμε τη "νέα διακύρηξη":
    "Συντρόφισσες και σύντροφοι, Νεολαίοι του ΠΑΣΟΚ, νέες και νέοι απ' όλη την Ελλάδα, σήμερα, είναι η δική σας ώρα. Η ώρα να γράψετε εσείς τη δική σας σελίδα στην ιστορία του Κινήματός μας. Ένα Κίνημα για το οποίο είμαστε περήφανοι. Περήφανοι για τις αξίες του Κινήματος, περήφανοι για την ιστορία του Κινήματος, περήφανοι για το έργο του Κινήματος, περήφανοι ακόμα περισσότερο για τους αγώνες του Κινήματος."
    "Η χώρα δοκιμάζεται. Ο πολίτης δοκιμάζεται. Δοκιμάζονται από τη σημερινή κρίση στην οικονομία μας. Αυτή είναι κοινή διαπίστωση όλων. Μας λέει και

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Το ΠΑΣΟΚ ιδρύθηκε για να υπηρετεί την πατρίδα και τη δημοκρατία πρέπει να είναι ο κοινός τόπος των δύο διακηρύξεων και αποτελεί το κοινό στοιχείο της συνέχειας του Κινήματος. Χρέος κάθε δημοκράτη είναι να αγκαλιάσει την συγκέντρωση η οποία είναι ανοιχτή και για όλους τους δημοκρατικούς πολίτες που αγωνιούν για το μέλλον αυτού του τόπου. Αγέρωχα νειάτα, περήφανα γηρατειά αγκαλιάστε το νεο ΠΑΣΟΚ και τον άξιο ηγέτη του Γιώργο Παπανδρέου. ΄Ηδη οι πρώτες δημοσκοπήσεις έδειξαν το προβάδισμα του ΠΑΣΟΚ έναντι της Ν.Δ. και υπεροχή της ηγετικής προσωπικότητας του Γιώργου Παπανδρέου, κάτι που θα σταθεροποιηθεί τις βδομάδες που έρχονται και θα οδηγήσει το ΠΑΣΟΚ σε μια σαρωτική ΝΙΚΗ στις εκλογές που έρχονται.
    Στις 3 Σεπτεμβρίου του 1974, σε μία από τις αίθουσες του ξενοδοχείου «Kίνγκ Πάλας» στην οδό Πανεπιστημίου, ο Ανδρέας Παπανδρέου ανακοίνωσε την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ" "Το Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα είναι πολιτικό Κίνημα που αγωνίζεται για τους ακόλουθους στόχους:
    Εθνική Ανεξαρτησία, Λαϊκή Κυριαρχία, Κοινωνική Απελευθέρωση, Δημοκρατική Διαδικασία"
    Ας θυμηθούμε μερικά σημεία της διακύρηξης:
    "Βασικός κυρίαρχος στόχος του Κινήματος είναι η δημιουργία πολιτείας απαλλαγμένης από έλεγχο ή επιρροή της οικονομικής ολιγαρχίας, πολιτείας ταγμένης στην προστασία του έθνους και στην υπηρεσία του λαού. Η εθνική ανεξαρτησία είναι αναπόσπαστα δεμένη με τη λαϊκή κυριαρχία, με τη δημοκρατία σε κάθε φάση της ζωής του τόπου, με την ενεργό συμμετοχή του πολίτη σ' όλες τις αποφάσεις που τον αφορούν. Μα είναι ταυτόχρονα συνυφασμένη με την απαλλαγή της οικονομίας μας από τον έλεγχο του ξένου μονοπωλιακού και ντόπιου μεταπρατικού κεφαλαίου που διαμορφώνει την οικονομική, την κοινωνική, την πολιτική και την πολιτιστική μας πορεία σύμφωνα με τα συμφέροντα όχι του λαού αλλά της οικονομικής ολιγαρχίας."
    "Η Ελλάδα ακολουθεί δυναμική ανεξάρτητη πολιτική με στόχους: την εγγύηση της εδαφικής ακεραιότητας, την κατοχύρωση της αδέσμευτης λαϊκής κυριαρχίας και την καλύτερη δυνατή πραγμάτωση των επιδιώξεων του ελληνικού λαού. Σαν χώρα που είναι ταυτόχρονα στην Ευρώπη, τα Βαλκάνια και τη Μεσόγειο, κάνει την παρουσία της αισθητή και στους τρεις αυτούς χώρους."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Αν κάνουμε έναν μικρό απολογισμό θα δούμε ότι το 2008 μας εγκαταλείψει αφήνοντας πίσω του έναν νεοφιλελευθερισμό υπό κατάρρευση παρά τα «πρόσκαιρα» δεκανίκια του και μια παραπαίουσα φεουδαρχική Ευρώπη. Η ελληνική νεολαία ξεσηκώθηκε και τίμησε τον άδικο χαμό του νεαρότερου ήρωα της δημοκρατίας του «Αλέξη» που έπεσε από τις σφαίρες του παρακράτους. Η νεολαία της Ευρώπης ξεσηκώθηκε ακολουθώντας τα χνάρια της Ελληνικής νεολαίας και αυτό πρέπει να μας χαροποιεί Η πρωτοφανής αφύπνιση της Ελληνικής νεολαίας για την οποία πολλοί «σχολιαστές – υπηρέτες της Φεουδαρχίας» πίστευαν ότι δεν έχει στόχους και οράματα είναι ελπιδοφόρο μήνυμα. Μια δημοκρατική αγωνιστική σελίδα γράφτηκε στην καρδιά της Αθήνας και των άλλων μεγαλουπόλεων και απευθύνθηκε προς την παραπαίουσα ολιγαρχική – φεουδαρχική κυβέρνηση, αλλά και προς διάφορους «δημοσκόπους», «συνδικαλιστές» και «κομματικούς παράγοντες» που με τον «τρόπο τους» στήριζαν την ντόπια ολιγαρχία τύπου Λουδοβίκου. Οι «αναλυτές-στυλοβάτες της φεουδαρχίας – μεσαιωνικού τύπου - τα έχουν χάσει» μπροστά στην αγωνιστικότητα και αποφασιστικότητα της δημοκρατικής νεολαίας μας, η οποία ακόμα δεν είπε την τελευταία λέξη στο πεδίο των διεκδικήσεων.

    Το νέο έτος 2009 υποσχέθηκε μια νέα ελπίδα στην ανθρωπότητα. Η εκλογή του Ομπάμα στην Αμερική σηματοδοτεί μια σειρά δημοκρατικών αλλαγών που έχει ανάγκη ο πλανήτης, η Ευρώπη και η Ελλάδα. Η κατάσταση της χώρας αλλά και οι τελευταίες πολιτικές εξελίξεις μας οδηγούν σε προσφυγή στις κάλπες που είναι η πιο έντιμη λύση για γρήγορη διέξοδο από τα σημερινά προβλήματα. Όσο αυξάνονται οι δανειολήπτες τόσο μεγαλώνει η επιθυμία για αλλαγή. Ο πραγματικός ανασχηματισμός της κυβέρνησης θα έρθει μετά τις επικείμενες εκλογές και θα αναδείξει αυτοδύναμη, ισχυρή δημοκρατική κυβέρνηση υπό την ηγεσία του έντιμου, χαρισματικού ηγέτη κ. Γιωργου Παπανδρεόυ και θα στελεχώνεται από «νέα έντιμα και ικανά πρόσωπα». Οι Δημοκρατικοί Πολίτες καλούνται να προασπίσουν την Δημοκρατία από κάθε εκτροπή της εμφανή ή “αφανή”. Οι ευρωεκλογές έδωσαν ήδη ένα καλό προβάδισμα στο Πασοκ. Η αποχή ήταν αναμενόμενη. Στις προηγούμενες ευρωεκλογές απείχαν 2 στους 10 και τώρα 3 στους 10.Οι πιο πολλοί που απείχαν δεν ήταν δεξιοί αλλά ήταν δημοκρατικοί που σίγουροι για την νίκη του Πασοκ αδιαφόρησαν και απείχαν. Η δεξιά δεν έχει πλέον καμία δεξαμενή δυνάμεων… Θα προσπαθήσει να ενσωματωθεί στην ακροδεξιά αλλά αυτό θα είναι και το θανάσιμο λάθος της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Για ένα νέο μοντέλο διακυβέρνησης στη χώρα μίλησε ο Γ. Παπανδρέου στο Εθνικό Συμβούλιο και κατέθεσε το πρόγραμμα και την στρατηγική του κόμματος για το επόμενο διάστημα. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε χαρακτηριστικά «Ο τόπος έχει ανάγκη εκλογές για όλους αυτούς τους λόγους - για να αλλάξει πορεία η χώρα. Απευθυνόμαστε και στο δυσαρεστημένο νεοδημοκράτη. Παραμένουμε ανοιχτοί σε ευρύτερες προοδευτικές συμμαχίες. Είμαστε ήδη σε εκλογική ετοιμότητα. Με καθαρές θέσεις και αποφασιστικότητα, κατακτούμε κάθε μέρα την εμπιστοσύνη των πολιτών». Η νέα κυβέρνηση Πασοκ θα διορθώσει όλες τις αδικίες και θα αποκαταστήσει όσους έχουν διωχθεί και τους αδικημένους.

    Όπως έχουμε ξαναπεί κανένα σκάνδαλο δεν παραγράφεται… Γιατί ως Υπουργός δεν διώκεται τώρα μέσω της διαδικασίας της βουλής, αλλά ως πολίτης διώκεται, μόλις χάσει την βουλευτική ασυλία με το νόμο περί παράνομου πλουτισμού, και χωρίς καν να ερωτηθεί η βουλή αφού δεν θα είναι πια μέλος της!! Επειδή πολλοί ήδη χαίρονται κατά κόρον λέγεται ότι διαγράφονται και όλα τα σκάνδαλα επισημαίνουμε ότι αυτό είναι ένα νομικό λάθος!! Δεν παραγράφεται τίποτα!!! Οποιαδήποτε στιγμή, μόλις οποιοσδήποτε βουλευτής ή υπουργός χάσει την βουλευτική ασυλία ένας έντιμος εισαγγελέας μπορεί να τον συλλάβει και να τον δικάσει (οποιονδήποτε πολιτικό υπουργό βουλευτή κλπ...) με τον νόμο περί παράνομου ανήθικου και ταχύτατου πλουτισμού!!

    Χρέος κάθε έντιμου δημοκρατικού πολίτη είναι να χαιρετίσει και να αγκαλιάσει τις προτάσεις του νέου έντιμου ΠΑΣΟΚ, που είναι η μοναδική πλέον διέξοδος των εργατών, αγροτών, φοιτητών, δασκάλων, καθηγητών, υπαλλήλων, ανέργων, υπερδανεισμένων… Το Πασοκ σαρώνει σε όλη την Ελλάδα με ποσοστό διαφοράς 11% με ανοδική τάση και σχηματίζει ισχυρή, αυτοδύναμη, δημοκρατική κυβέρνηση!! Αγέρωχα νιάτα, περήφανα γηρατειά ο νέος μας Πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου, η μοναδική μας ελπίδα, είναι πανέτοιμος να αναλάβει το πηδάλιο της Ελλάδος, ακολουθήστε τον με αξιοπρέπεια, αξιοπιστία, σιγουριά , ενθουσιασμό, πίστη και ήθος!! Όσο αργούν οι εκλογές τόσο μεγαλώνει η διαφορά.
    Στόχος μας: νίκη, αυτοδυναμία και διαμόρφωση ευρύτερων κοινωνικών συναινέσεων για τις μεγάλες αλλαγές.
    Εκλογές Εδώ και Τώρα με Υπηρεσιακή διακομματική Κυβέρνηση.
    Αγέρωχα νιάτα περήφανα γηρατειά κρατάτε ψηλά τη σημαία της δημοκρατικής παράταξης.
    Η νίκη είναι δική σας!!!

    Στο όνομα του Ανδρέα Παπανδρέου,
    καλούμε όλα τα έντιμα ιστορικά στελέχη να συμβάλουν στην νίκη ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. KAI POIOS SAS EIPE OTI AN OI ALBANOI PAROYN TAYTHTHTES UA CHFISOY TA GNVSTA KOMMATA? PIUANON UA FTEIAJOYN DIKA TOYS 'MEIONOTIKA"

    JYPNATE BLAKES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. χαρις του αρθρου βγηκε ο Παπουλιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Ανασκεύασε η Λ. Κατσέλη τις δηλώσεις της για τις τράπεζες

    Ανασκεύασε τις δηλώσεις της η υπουργός Οικονομίας Λούκα Κατσέλη. Τη Δευτέρα είχε επιτεθεί στις τράπεζες λέγοντας ότι ενώ πήραν 28 δισεκατομμύρια ευρώ, σταμάτησαν τις χορηγήσεις δανείων...


    Σε ανακοίνωσή της την Τρίτη, υποστηρίζει ότι δεν χτύπησε τις τράπεζες αλλά παράθεσε στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδας.

    Σημειώνει ότι απλά ζήτησε τη σύμπραξη των τραπεζών στην χρηματοδότηση της ανάπτυξης.



    ΛΟΥΚΑ
    ΠΑΡΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ 29 ΔΙΣ ΚΑΙ ΦΤΕΙΑΞΕ ΜΙΑ ΚΡΑΤΙΚΗ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ!!

    02 Φεβ 2010 10:53:00 π.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Πρόεδρος της Δημοκρατίας επανεξελέγη ο Κάρολος Παπούλιας

    Μήνυμα συστράτευσης όλων για να ξεπεραστεί η κρίση απηύθυνε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, ο οποίος επανεξελέγη την Τετάρτη για δεύτερη θητεία με 266 ψήφους με ονομαστική ψηφοφορία σε ειδική συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής. Στις 12 Μαρτίου η ορκωμοσία του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *