GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

H "Ελληνική Αγωγή"...

Aπό τον Άδωνι Α. Γεωργιάδη Ιστορικό - Εκδότη Αγαπητοί Φίλοι, Λαμβάνω το θάρρος να σας απευθύνω αυτή την επιστολή, διότι όλα αυτά τα χρόνια έ...

Aπό τον Άδωνι Α. Γεωργιάδη
Ιστορικό - Εκδότη

Αγαπητοί Φίλοι,
Λαμβάνω το θάρρος να σας απευθύνω αυτή την επιστολή, διότι όλα αυτά τα χρόνια έχετε δείξει και δείχνετε μία πολύ μεγάλη αγάπη και εμπιστοσύνη στις προσπάθειές μου για να διαδώσουμε και στην ταλαίπωρή μας πατρίδα, αρχές και αξίες που σήμερα και έχουν λησμονηθεί και λοιδορούνται επί καθημερινής βάσεως.
Η αγάπη στην Πατρίδα, το ενδιαφέρον για την Ιστορία μας, η αγωνία για την Φυλή και το Έθνος μας, η Πίστις στις παραδόσεις μας, όλα αυτά θεωρούνται αναχρονιστικά, συντηρητικά και εν τέλει ακροδεξιά! Αυτήν την στρεβλή νοοτροπία την οποία έχουν καταφέρει να επιβάλουν στην ελληνική κοινωνία εδώ και μερικές δεκαετίες, προσπαθούμε να την αλλάξουμε! Δεν είναι εύκολο, διότι είμαστε λίγοι και χωρίς μεγάλη πρόσβασι στα ΜΜΕ, τα οποία ως γνωστόν Αριστεροκρατούνται!
Τα τελευταία χρόνια για να καταφέρουμε να σπάσουμε την σιωπή των περισσοτέρων ΜΜΕ για όλα αυτά που...

μας ενδιαφέρουν, εκδίδουμε ένα μηνιαίο περιοδικό υπό τον τίτλο: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΩΓΗ, με στόχο να προβάλουμε όλα αυτά τα θέματα, που οι άλλοι σκοπίμως αποκρύπτουν.
Θέματα και άρθρα σχετικά με την Ιστορία, την Γλώσσα, την Φιλοσοφία, την Αρχαιολογία, την Λαογραφία, τις Επιστήμες, την Λογοτεχνία κλπ κοσμούν τις σελίδες του περιοδικού αυτού το οποίο δίδει βήμα σταθερά κάθε μήνα σε ανθρώπους που αόκνως εργάζονται για την προβολή του διαχρονικού ελληνικού μας πολιτισμού και πού σε άλλη περίπτωσι θα έμεναν στην αφάνεια.
Η σταθερή μηνιαία κυκλοφορία του περιοδικού αυτού, δεν στηρίζεται σε μεγάλα συμφέροντα, αλλά στους συνδρομητές και στους αναγνώστες του. Καλώ λοιπόν όσους από εσάς ενδιαφέρονται, να εγγραφείτε συνδρομητές στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΩΓΗ τηλεφωνώντας στο 210-52.02.393 ή στέλνοντας ένα mail με την επιθυμία σας να εγγραφείτε συνδρομητές στο δικό μου e-mail.
Η αξία της ετήσιας συνδρομής είναι 50 Ευρώ και με αυτή λαμβάνετε 11
τεύχη. Η εγγραφή σας στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΩΓΗ θα είναι μία πράξις μεγάλης
βοηθείας σε έναν κοινό σκοπό, για την συνέχεια της απρόσκοπτης κυκλοφορίας ενός περιοδικού, για το οποίο είμαι βέβαιος ότι κάθε φορά που θα το λαμβάνετε θα αισθάνεστε υπερηφάνεια.
Σε κάθε περίπτωσι σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας και σας υπόσχομαι ότι πάντοτε, όπως και τόσα χρόνια θα συνεχίσω να μάχομαι για όλες αυτές τις ιδέες που μας κάνουν να θέλουμε να δίνουμε μάχες για την αγαπημένη μας πατρίδα.
Επισκεφτείτε τη σελίδα μας: ΑΛΣ Α.Ε.

36 σχόλια

  1. ΚΟΜΦΟΥΚΙΟ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ Ο .....
    ΚΑΦΚΑ ΠΡΟΕΚΥΨΕ !!!!
    Η κοροϊδία που έπεσε προεκλογικά στους συμβασιούχους πυροσβέστες, είναι άνευ προηγουμένου ακόμα και για την πραγματικότητα της χώρας μας. Ακόμα και γι αυτήν του ΠΑΣΟΚ !

    Όχι μιά, αλλά τρείς φορές τους υποσχέθηκαν ΡΗΤΑ και κατηγορηματικά οτι θα τους μονιμοποιήσουν, χωρίς να απομένει κάποια αμφιβολία, χωρίς περιθώριο παρανόησης.
    Γι αυτό και η έκφραση ” έπεσαν απ’τα σύννεφα” πολύ λίγο μπορεί να περιγράψει την κεραμίδα που τους ήρθε κατακέφαλα καθώς ο Βούγιας τους έστελνε στον Χρυσοχοϊδη κι εκείνος πάλι πίσω για ένα ολόκληρο μήνα !

    Η περιγραφή ενός απο αυτούς της καφκικής ατμόσφαιρας που ζήσανε, είναι ανατριχιαστική : Οι λεπτομέρειες για την πολύωρη αναμονή στους προθαλάμους, για τα ξαφνικά ακυρωμένα ραντεβού, για το τάχα ανήξερο σήκωμα των ώμων ( -μήπως δέν ακούσατε καλά, μήπως δέν τό’πα εγώ ; ) σε κάνει να νοιώσεις την ίδια αίσθηση εξουθένωσης όπως όταν διαβάζεις την “Δικη”.

    Το ΠΑΣΟΚ είναι αξεπέραστο, ασυναγώνιστο.
    Εδώ πιά πρέπει να μιλάμε για Τέχνη κι όχι για απλή επιστήμη της παραπλάνησης, εδώ μιλάμε για άλλες, ανώτερες σφαίρες.

    Και δείχνει οτι έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους – άν μη τι άλλο – γενναίους, με θάρρος. Θέλει τόλμη, θέλει στομάχι για να κοροϊδεύεις κάποιον τόσο κατάμουτρα (
    δέν λέω θέλει @@@@@@@ γιατί εκείνα τά’χει μόνο όποιος διαθέτει ντροπή).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟΣΟ ΠΑΘΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ
    ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ.
    ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΥΝΔΥΑΖΕΙΣ ΤΟ ΦΩΣ
    ΤΗΣ ΥΠΑΤΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟΥ "ΙΕΡΟΥ ΠΗΔΑΛΙΟΥ".

    ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΛΥΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ?
    ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΨΗΦΟΥΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΚΔΟΤΙΚΕΣ ΣΟΥ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΧΘΕΣ,ΕΦΟΡΙΑΚΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΤΙ ΕΧΑΡΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΕΚΔΟΤΗ ΚΟΥΡΗ 65 ΕΚΑΤ ΕΥΡΩ,ΟΦΕΙΛΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΚΡΥΦΙΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ.ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ ΑΧΝΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕΓΑΛΟΕΚΔΟΤΕΣ ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ.ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ.ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΠΕΣΤΑ.ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ.ΓΕΟ ΜΑΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποιά ακριβώς είναι η "φυλή" (race= ράτσα) μας κύριε ελλαδέμπορα, πατριδοκάπηλε, πνευματικέ ταγέ των ανεγκέφαλων " χρυσών αυγών " λαϊκιστή (κ.α.), που σε ψηφίσανε 5% (των ψηφισάντων, ΟΧΙ του εκλογικού σώματος, μην ξεχνιόμαστε), τα κατακάθια της αποβλάκωσης σε αυτή τη χώρα (αυτοί που ονειρεύονται τη χούντα και μονολογούν όλο "σοφία" ένας παπαδόπουλος μας χρειάζεται), οι "τίμιοι εργαζόμενοι" ΜΑΤατζήδες, ασφαλίτες, ΚΥΠατζήδες κ.λ.π "στυλοβάτες" της "δημοκρατίας";

    Πώς το ξέρεις -ώ φέρελπι χιτλεράκο- ότι όλοι όσοι ζούμε εδώ και μιλάμε ελληνικά ανήκουμε στην ίδια "φυλή" και οτι δεν είμαστε ο ορισμός του μπασταρδέματος; Επειδή το είπε ο πατερούλης του συναδέλφου σου του Πλεύρη και το πίστεψαν αυτοί που σε ψήφισαν; (ο ανθός της ευρύτητας πνεύματος της πεφωτισμένης νεοελληνικής κοινωνίας!)

    Αυτά δεν έλεγε και στους γερμανούς ο χίτλερ; Η κάνω λάθος ώ τρισμέγιστε ιστορικέ!


    Να σου πώ να "μαζευτείς" -εγώ ο ανώνυμος που μετα βίας κρατιέμαι να μη γεμίσω μπινελίκια το post αυτό-, δεν έχει νόημα. Ελπίζω μόνο να έρθει κι εσένα η ώρα σου: να σε βάλουμε μαζί με τους ομοϊδεάτες σου σε ένα ωραίο διαστημόπλοιο με όλα τα "κομφόρ" (και το εθνόσημο!), και να σας στείλουμε μαζί με όλους τους άλλους δημαγωγούς και εθνικόφρονα παραρτήματα της εξουσίας στο "έξω διάστημα". Με στάση στο Σείριο, να κατέβεις εκεί και να ζήσεις "με τους προγόνους σου".

    Αι σιχτίρ που θα σου δώσουμε και λεφτά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Τα golden boys επιστρέφουν στην ΕΡΤ - Ο Στ.Κούλογλου στοίχιζε 560.556,70 ευρώ το χρόνο!"


    "Με μια προκλητική όσο και αλαζονική δήλωση ο δημοσιογράφος Στέλιος Κούλογλου μας ανακοίνωσε ότι αποδέχθηκε(!) τον διορισμό του στο ΔΣ της ΕΡΤ μέχρι το όργανο στο οποίο θα συμμετέχει θα εγκρίνει τις δύο εκπομπές του (που από τότε που έπαψαν να προβάλλονται στην ΕΡΤ - από τα μέσα του 2008 - δεν βρήκαν πουθενά τηλεοπτική στέγη, προφανώς γιατί δεν ενδιέφεραν κανέναν)...

    Ο δημοσιογράφος που λοιδόρησε το "κοινωνικό ΠΑΣΟΚ" στο πρόσωπο του τότε υπουργού Οικονομικών Δ.Τσοβόλα αποκαλώντας τον περιφρονητικά και υποτιμητικά "ο γιος...του αγωγιάτη" (με δημοσίευμα του στο "Βήμα")έρχεται τώρα προκλητικά και με κομπασμό να δηλώσει ότι ανταμείβεται για την μέχρι τώρα στάση του επι...ΝΔ! Το i-R έχει στη διάθεση τα έγγραφα για το κοστολόγιο των εκπομπών του κ.Κούλογλου τα 5 χρόνια που αμειβόταν με κυβέρνηση της ΝΔ (ενδεικτικά αναφέρουμε την απόφαση του ΔΣ 723/26-7-2005)αλλά και τις συνολικές ετήσιες αμοιβές που εμφανίζονται να πληρώνει η ΕΡΤ στο δημοσιογράφο όσο εργαζόταν εκεί. Και είναι σύνολο 560,556,7ο ευρώ! Ο κ.Κούλογου μας στοίχιζε με άλλα λόγια πάνω από μισό εκατομμύριο ευρώ εμάς τους φορολογούμενους που πληρώνουμε την ΕΡΤ και από τους λογαριασμούς της ΔΕΗ. Γιατί; Για να εμφανίζεται σε δυο εκπομπές το μήνα; Μα, εδω...κρεμάσαμε στα μανταλάκια τους Λυριτζή, Οικονόμου και την Πόπη Τσαπανίδου που οι δυο πρώτοι εργαζόντουσαν 5 ημέρες τη εβδομάδα από 4 ώρες κάθε μέρα και η Πόπη 5 ημέρες τη βδομάδα από 2 ώρες κάθε μέρα. Τι θα πρέπει να πούμε για αυτή την περίπτωση;

    Ερώτηση: Η εταιρεία παραγωγής Lynx.AE τίνος είναι; Μπορούμε να έχουμε το αναλυτικό κοστολόγιο της;
    Πως μιλάει άραγε για 5 καταστροφικά χρόνια όταν από το 2004 μέχρι και το 2008 υπηρέτησε την ΕΡΤ αμειβόμενος με αυτά τα μυθώδη ποσά; Είναι και αχάριστος δηλαδή...; Επειδή σταμάτησε "η... Μαρμίτα";

    Θα σταματήσουμε κι εμείς εδώ υπογραμμίζοντας ότι όλα τα παραπάνω δεν θα είχαν καμία θέση εάν η ΕΡΤ δεν ήταν δημόσια επιχείρηση και δεν χρηματοδοτούνταν από τα δικά μας χρήματα και μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ, εάν δεν γινόταν τόσος ντόρος για τα Golden Boys κλπ της "γαλάζιας διακυβέρνησης" και την ρεμούλα και διαφθορά της προηγούμενης περιόδου που καταγγέλθηκε από τους πάντες και εάν δεν υποσχόταν ο Γ.Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ ότι θα έφερναν νέα ήθη στον χώρο (τουλάχιστον) της υπό κρατικό έλεγχο δημοσιογραφίας. Κι εάν δεν προκαλούσε τόσο πολύ ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος - απόλυτα ευνοημένος από την ΝΔ για 5 ολόκληρα χρόνια όπως μαρτυρά το λογιστήριο της ΕΡΤ - και δεν μας έλεγε ότι πηγαίνει στο νέο ΔΣ της ΕΡΤ (στην ουσία) μέχρι να του εγκρίνουν τις ...εκπομπές! Ελεος και Νισάφι. Μπράβο σας λεβέντες...πάντα τέτοια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. AΔΩΝΗ ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΙΤΑΝΙΟ ΑΓΩΝΑ ΣΟΥ ΠΡΟΣ ΑΝΥΨΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΑΘΑΝΑΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ.
    ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΜΟΡΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΥΣ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ,ΤΗΝ ΦΑΥΛΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ.
    ΑΔΩΝΗ ΕΙΣΑΙ Ο ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΦΑΡΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟΠΕΛΑΓΟΣ ΠΟΥ ΑΡΜΕΝΙΖΕΙ Η ΝΑΥΑΓΟΥΣΑ ΧΩΡΑ ΥΠΟ ΤΗΝ ΚΗΔΕΜΟΝΙΑ ΑΧΡΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΠΛΗΣΤΩΝ ΕΠΙΓΟΝΩΝ.
    ΑΔΩΝΗ ΕΙΣΑΙ Η ΕΛΠΙΔΑ ΜΑΣ ,ΕΙΣΑΙ Ο ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ ΜΑΣ ,ΕΙΣΑΙ Ο ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΗΣ ΜΑΣ.
    ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΜΑΣ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ ΘΑ ΣΕ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΓΩΝΑ ΣΟΥ.
    ΤΡΑΒΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ…
    ΜΑΚ.ΔΗΜ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πως ο Γιώργος έσωσε τον Καραμανλή
    Από Factorx | Παρ. 29 Ιαν 2010, 21:25 στην/στις κατηγορίες Πρώτη Σελίδα.



    Το χειρότερο με το Γιώργο ξέρετε ποιο είναι; Ότι ενώ τα ήξερε όλα αυτά, φαγώθηκε να γίνει πρωθυπουργός και έσωσε τον Καραμανλή

    Φωτογραφία του στο εικόνισμα έχει βάλει ο άλλος στη Ραφήνα και τον θυμιατίζει δυο φορές την μέρα

    Ημεροδήκτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ Ο ΛΑ.Ο.Σ.
    ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗ ΦΡΑΣΙ :

    "ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΣ",

    "ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟΣ",

    "Ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΣ
    ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝ
    ΑΜΕΡΙΚΑ'ΝΙΚΟ
    ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πρέπει να παλέψουμε ολοι εναντια στην λαίλαπα του Σοσιαλφασισμού , του φασισμού των συριζαίων και ολων των "δημοκρατών ψευτοαριστερών" , Δημοκρατία χωρίς βήμα για συζήτηση δεν γίνεται , φλουμόσαμε απο την συνεχή προπαγάνδα των καναλιών , του οργανισμού Λαμπράκη , της Ελευθεροτυπίας κλπ
    Η συνεχής και σε πολλές περίπτώσεις χοντροειδής προπαγάνδα υποτιμά την ιδια την δημοκρατία και την νοημοσύνη του καθενός μας ξεχωριστά .
    Ανθρώνινα δικαιώματα δηλαδή Αλβανικά , Πακιστανικά , Αφγανικά , Νιγηριανά και κάθε της γής κατατρεγμένου βρίσκονται κκαθημερινά στα "πρωτοσέλιδα" των μέσων μαζικής ενημέρωσης , πουθενά δεν αναφέρονται στα ανθρώπινα δικαιώματα των ιθαγενών εγκλωβισμένων στις συνοικίες του κέντρου της Αθήνας , θυμάτων αυτής της πολυπολιτισμικής θολούρας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ma einai dynaton vazete ton mpoumpouko
    kai oxi ton dr Koutsouko??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΥΡΙΕ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ.
    ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ ΤΑ ΥΠΟΛΕΙΜΑΤΑ ΤΗΣ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ.
    ΜΑΣ ΑΠΑΛΛΑΞΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΚΕΝΟΛΟΓΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΝΑΛΑΚΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΜΟΟΥΣΙΩΝ ΣΠΟΥΔΑΡΧΙΔΩΝ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΠΛΗΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΤΙΚΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙ ΤΩΝ.
    ΑΔΩΝΗ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΣΟΥ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΘΑ ΣΟΥ ΩΦΕΙΛΕΙ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ, ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΦΟΡΟΥΣΑΝ.
    ΟΙ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΕΣ.
    ΕΥΓΕ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΑΔΩΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Από πότε ο Spiro-Adonai Γκεοργκιαντες παριστάνει τον Έλληνα;

    Ποιός είπε τον Γκιούλ - ογλου ότι χρειαζόμαστε προπαγανδιστές σαν του λόγου του;

    Και φτάνουμε και στον τελευταίο τελευταίο μαλάκα, που κάτι είπε για Σείριους και άλλες τρίχες...

    Βλάχο, αν εσύ δεν είσαι Έλληνας, απλώς μαζεύεις τα μπογαλάκια σου και εξαφανίζεσαι! Μη σε δούμε να μας τα πρήζεις ξανά με τόσο ηλίθιο τρόπο, πανύβλακα!

    Θα ξέρετε λίγο πολύ όλοι σας ότι τα αλλοδαπά βλήτα αφρίζουν από το κακό τους όταν έστω και λίγο γίνεται νύξη για την Ελλάδα... Κατάφεραν μέχρι στιγμής να αντικαταστήσουν διεθνώς κι αυτό το ίδιο όνομα τής χώρας μας, οι κωλόφραγκοι σκατοτραμπούκοι!

    Μια ζωή, μπινέδες!
    Αντί να τους διώξουμε με τις κλωτσιές, τους αφήνουμε να αισχροκερδούν, τα μπάσταρδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 29 Ιαν 2010 9:29:00 μ.μ.

    Ρε ασχετε,το κακο με την σημερινη Ελλαδα ειναι ,οτι ο καθε ενας αγραμματος και αμορφωτος θελει να εχει λογο.Ειναι ιδιον της εποχης,και με την χρηση της τεχνολογιας ακομη ευκολωτερο.Εχε τις αποψεις σου,αλλα μην τις αναρτας.Μαθηματα 'δημοκρατιας' θα μας κανεις τωρα;Σας μαθαμε ολους εσας τους 'δημοκρατες'.Εδω μεχρι το Αφγανισταν και την ...Ζιμπαμπουε προσπαθουν να την εκδημοκρατησουν.Ολοι οι ηλιθιοι πιπιλιζουν αυτην την λεξη,χωρις να ξερουν που πανε τα τεσσερα.Απλως την εχουν ευκολη στο στομα,για να κανουν εντυπωση στις γκομενες.Τωρα αυτη η στερεοτυπη 'καραμελα' περι φασιστων,χιτλερ,Παπαδοπουλου κλπ,δεν νομιζεις οτι ειναι αναχρονιστικη; Φτανει πια,ολοι οι αδιαβαστοι αναφερουν δυο τρια ονοματα για να ζαλιζουν τα παπαρια των αλλων.Οσον αφορα τον Αδωνη φιλε,θελεις πολλα σκαλια να ανεβεις και να αντιπαρατεθεις.Γιατι εισαι μια μετριοτητα μεσα σε εκατομμυρια μετριοτητες.Ασημαντος οσο και ενας χωρικος στο Περου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Άδωνη, δεν είσαι τίποτα περισσότερο από ένα κακό αντίγραφο του Παπαδόπουλου και των άλλων δεξιών φρούτων που στην σύγχρονη ιστορία της πατρίδας μας έχουν παίξει ρόλο προδοτικό και έχουν φέρει χίλιες καταστροφές. Εξηγούμαι, όχι για να πείσω εσένα εσύ έχεις «δει το φως», αλλά για να συνομιλήσω με τους άλλους συναγνγώστες αυτού του μλογκ. Εσείς δεν ήσασταν που φέρατε την μικρασιατική καταστροφή; Και αυτοί με τα δικά σου επιχειρήματα έκαναν την απόβαση στην Σμύρνη, έτσι χωρίς πλάνο Β. Όταν όμως το σχέδιο τους απέτυχε παράτησαν τον Ελληνισμό στην μοίρα του…
    Τα ίδια δεν έκαναν και στην Κύπρο το 1974; Κάτι σαν εσένα αποφάσισαν να κάνουν αυτά που έκαναν χωρίς πλάνο Β. Όταν όμως το σχέδιο απέτυχε παράτησαν τον Ελληνισμό στην μοίρα του.
    Άδωνη, πατριωτισμός δεν σημαίνει να παίρνω το ψωμί του άλλου. Δεν σημαίνει να είμαι τουρκοφάγος, αλβανοφάγος ή οτιδήποτε άλλα φάγος. Πατριωτισμός σημαίνει να μην πετάω σκουπίδια στον δρόμο, να μην κατουράω στην άκρη του δρόμου, να μην φροντίζω μόνο τα δικά μου παιδιά με φροντιστήρια και μέσα αλλά τα παιδιά όλων, ακόμα και αυτών των μεταναστών, ναι.
    Όσο για το ποιος αγαπάει περισσότερο την πατρίδα απεδείχθη επί κατοχής. Οι αριστεροί έδωσαν το αίμα τους για να φύγουν οι κατακτητές, οι ομοϊδεάτες σου μαζί με το ίνδαλμά σου Παπαδόπουλο εντάχθηκαν στα τάγματα ασφαλείας. Κάτι δηλαδή σαν του συνεργάτες των Αμερικανών στο Ιράκ. Σου παραθέτω κάτοθεν τον όρκο που έδιναν οι ταγματασφαλίτες όταν συνεργάζονταν με τον Κατακτητή. Είναι στην Αγγλική, σόρι, αλλά βρες κανέναν χρυσαυγίτη διανοούμενο να στον διαβάσει.

    "I swear by God this sacred oath, that I will obey absolutely the orders of the Supreme Commander of the German Army, Adolf Hitler. I will with loyal dedication perform my duties and obey without condition the orders of my superiors. I fully acknowledge that any objection to the obligations hereby accepted will lead to my punishment by the German Military Authorities."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. .Οσον αφορα τον Αδωνη φιλε,θελεις πολλα σκαλια να ανεβεις και να αντιπαρατεθεις.Γιατι εισαι μια μετριοτητα μεσα σε εκατομμυρια μετριοτητες.Ασημαντος οσο και ενας χωρικος στο Περου.

    30 Ιαν 2010 12:48:00 π.μ.


    Ή κάποιο θύμα είσαι και συ, που δεν κατάλαβε τον ρόλο που παίζει το δήθεν «ελληνικό» κόμμα ΛΑ.Ο.Σ

    ή είσαι μέλος και συ σ' αυτό το φύραμα από ξένους, δηλαδή αλλοδαπός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δεν πιστεύω σε τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
    δεν καταλαβαίνω τίποτα.

    Ζήτω η Ελληνική η μαλακία !!!!!!!!!!!

    Υπάρχει έντονη όσο και γόνιμη σε λογοτέχνες .Τύπου Άδωνη.

    απαντάται, κυρίως σε κείμενα ατόμων με την εναλλακτική γραφή μαλακιά.

    Η μαλακία τείνει στο άπειρο.

    Φιλοκαλούμεν μετά μαλακίας, και φιλολογούμεν εξ ευτελίας.

    Άδωνη, Mην αναβάλλεις για αύριο την μαλάκια που μπορείς να γράψεις σήμερα..

    ζεις εσύ μας οδηγείς.

    To μαλακίζειν εστί φιλοσοφείν.

    Ζωζω ξανθιά κι ελεύθερη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. το πιό έξυπνο που είναι σε θέση να κάνει ο ανεκδιήγητος ιστορικός είναι παθαίνει ονείρωξη φανατίζοντας μια μικρή μερίδα ανθρώπων, φουσκώνοντας τα μυαλά, που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα έτσι φαντασιωνόμενος το πλήρωμα του χρόνου οπότε θα πάρουν τα όπλα σε ένα νέο ηρωικό 1821 και θα διώξουν τους εχθρούς αριστερούς, άθεους, ανθέλληνες, μετανάστες, τουρίστες, και ένας ΄Αριστος ξέρει ποιούς άλους, από τη χώρα με το καλό ή τον τσαμπουκά και να αιματοκυλίσουν την Ελλάδα σε για να κάνουν το κομμάτι τους στις γυναίκες τους. Μάλιστα είναι τέτοιος ο πατριωτισμός τους που οι ίδιοι θα κάθονται αραχτοί γαυγίζοντας εντολές στα παρατρεχάμενα ανεγκέφαλα κουτάβια τους. Όπως παρατήρησεν ο σοφός πλην θολοκουλτουριάρης Νέυτωνας ο σκύλος κάτω από τη σκυλιά θα πέσει. Ευλόγισον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ρέ μαλάκα,έβγαλες τήν γυναίκα σου στό κλαρί,διά ψηφοθηρικούς λόγους καί τώρα θέλεις νά μάς παραδώσης μαθήματα αρχών κι αξιών!!!
    Άντε γαμήσου καί μάζεψε καί τά κέρατά σου!!
    Βγήκαν κι οί πουτάνες τώρα νά μάς μιλήσουν περί ηθικής!!!
    Έλεοοοοοοοοος!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΕΣ ΒΛΑΚΟΜΟΥΤΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @@@@@ 30/01:09 π.μ.
    ------------------------

    Είσαι ανιστόριτος καί βλάξ.
    Έτσι απλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Απο οπου και αν προέρχονται ενέργειες που αποβλέπουν στην διατήρηση του Ελληνικού κοινωνικού ιστού ειναι αποδεκτές και πρέπει να επιδοκιμάζονται .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ειναι πολιτικος με τεραστιες γνωσεις παντως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Οι ανθέλληνες εθνικιστές.

    Κρατήστε τους μετανάστες - απελάστε τα εθνίκια.

    Μια εθνοσωτήριος πολιτική πρόταση για δημοψήφισμα.


    30 Ιαν 2010 10:00:00 π.μ.



    ----------------

    Αυτό το σκουπίδι δεν γίνεται να μην την πετάξει...!

    Καλά, ψυχοφάρμακο δεν έχει βρεθεί ακόμα για σένα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Είδες τι έπαθε ο μαλάκας ο Λάτσιος με την π.....α που παντρεύτηκε μετά απο τόσα χρόνια που την π....ε ο Κυριακού και ένα φεγγάρι και ο Σφακιανάκης ενώ ήταν ήδη παντρεμένη.
    Ετοιμάσου έρχεται η σειρά σου!
    Ή μήπως φαντάζεσαι ότι η δική σου σε παντρεύτηκε γιατί είσαι ωραίος ή σε αγάπησε......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. "Η αγάπη στην Πατρίδα, το ενδιαφέρον για την Ιστορία μας, η αγωνία για την Φυλή και το Έθνος μας, η Πίστις στις παραδόσεις μας, όλα αυτά θεωρούνται αναχρονιστικά, συντηρητικά και εν τέλει ακροδεξιά"


    ΑΥΤΗ Η ΕΚΔΟΧΗ ΒΕΒΑΙΑ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ .

    ΣΕ ΔΥΟ ΟΜΩΣ ΚΡΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ ΠΡΟΫΠΌΘΕΣΗ.


    ΠΟΙΑ ΑΡΑΓΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΑΛΑΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. όλα μπορεί να σού συγχωρεθούν,η υστερία σου,το νταβατζιλίκι σου,ο κρυπτοφασισμός σου ,ό,τι άλλο-και είναι πολλά-μπορεί κάποιος να σού προσάψει.Ένα,όμως,δεν θα σού συγχωρεθεί ΠΟΤΕ:η διαστρέβλωση τού αρχαίου κόσμου.Αυτό ,κάθαρμά,ποτέ δεν θα σού συγχωρεθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. 29 ΙΑΝ.9:29Μ.Μ.

    ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ.
    ΕΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΩΓΟΣ ΟΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ.
    ΜΑΘΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΦΕΡΕΣΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΡΑΦΕ ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΩΔΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.
    ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΟΣΜΗ ΚΑΦΡΙΛΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΩΘΗΤΙΚΗ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Τέλος πάντων,
    όταν (διαβάζω τό εξώφυλο) είναι
    φανερό ότι η κονίστρα δέν έχει
    καμμιά σχέση μέ τό καναβάτσο-σχοινί.
    Λινό ήταν τό καϋμένο.
    Αλλά τί είναι 400 χρόνια διαφορά
    τής ύπαρξης τους?.......
    Ή κονίστρα υπήρχε 5000 π.χ. από
    τούς Αχαιούς καί μετά τούς Δωριείς.Μάς είχαν επισκευτεί καί
    οί Φοίνικες στήν Β.Ελλάδα-Θράκη.
    Καυκάσιοι πού ξεκίνησαν από τήν
    Αν.Αφρική πρίν 60.000 χρόνια.
    Ο Ελληνισμός είναι πνεύμα.
    Τά βήματα μας όμως ξεκίνησαν από
    τήν Αφρική.Θές δέ θές.
    Απλά χαμήλωνε ο ήλιος καί η
    επιδερμίδα μας άσπριζε όσο μετα-
    κινούμασταν Βόρρεια.
    Διάβασε www.nationalgeographic-
    genographic.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. εγο ιμε πακιστανο κε δολεβι σε ιτερνετ καφε και το κυριο ατονη το ξερο κε το εκο κγραμενο εκι πο ξερετι ολη. εγο πατρεφτο ελινιδα κορη ομοφρη κε φερι ολο ικογενια απο πακισταν κε φτιαξο κε κομα πσιφιζι κανι βολεφτη. δτικο μο πεδια γινι ελινα αδονι ντεν κανι πεντι ντε μπορη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. καλά λέει ο 9.29 μωρή προβατίνα τού Καρατζαφύρερ 7.59.Ποιός είσαι ρε μαλακοπίτουρα και μοιράζεις πιστοποιητικά ελληνικότητας;Σού θίξαμε τον Σπύρο τάχα μου Άδωνι;Τι είσαι;ορντινάτζα τής life style γυναικούλας του;Τι είδους ζουμιά μαζεύεις;Χαμούρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Προς τον κύριο Άδωνη Γεωργιάδη .
    Κύριε Γεωργιάδη είσαστε και εσείς ένας ψευτοπατριώτης , για να πουλάτε τα βιβλία σας
    και να έχετε πελατεία στην αγωγή .
    Προδότης και πράκτορας που εξυπηρετείτε συμφέροντα .
    Διότι εντάσσεστε στη εκλογή του πρόεδρου ,
    και έτσι θα ψηφιστεί το μεταναστευτικό νομοσχέδιο .
    Αν δεν είσαστε πράκτορας και ψευτοπατριώτης ,
    αλλά πατριώτης αληθινός , ανεξαρτητοποιηθείτε αμέσως ,φύγετε από το ΛΑΟΣ , κατεβάστε τους Έλληνες στον δρόμο ,αρχίστε να ενημερώνεται τους Έλληνες από την τηλεόραση και το διαδίκτυο ,
    και πάρτε δίπλα σε εσάς , τον Πλεύρη και τον Βορίδη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΠΡΟΣ
    ΑΔΩΝΗ -ΠΛΕΥΡΗ -ΒΟΡΙΔΗ

    ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΜΟΛΥΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ,ΠΟΥ ΠΡΟΔΙΔΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ , ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ.

    ΡΕ ΑΔΩΝΙ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΙΧΑΜΕΡΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦ.. ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΜΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΤΡΑΒΕΣΤΙ , ΒΑΖΕΙ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΟΝ ΤΙΚΙΤΑΓΚΑ , ΠΟΥΣΤΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΔΕΡΦΗ,ΤΗΝ ΣΕΞΟΛΟΓΟ

    ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ Β.

    ΤΕΤΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΛΆΟΣ ΤΕΛΙΚΑ. ΣΚΑΤΙΑΡΗΔΕΣ ΕΘΝΙΚΑ ΜΕΙΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΑΔΕΡΦΕΣ.

    ΕΚΚΛΗΣΗ
    ΣΕ ΑΔΩΝΙ -ΠΛΕΥΡΗ -ΚΑΙ ΒΟΡΙΔΗ
    ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΚΟΥΠΙ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΛΑΟ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.

    ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΤΕ ΤΡΕΙΣ ΛΕΒΕΝΤΕΝΤΑΔΕΣ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΚΑΤ¨ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΞΗ;
    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΟΣΦΟΡΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΟΙΝΟ ΣΤΟΧΟ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.

    ΡΕ ΠΛΕΥΡΗ ΣΕΒΑΣΟΥ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΔΙΩΧΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.ΦΥΓΕ ΚΑΙ ΜΗ ΣΤΙΓΜΑΤΙΖΕΣΑΙ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΕΒΡΑΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟ.

    ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΙΣ ΑΔΕΡΦΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦ.. ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΧΑΡΕΜΙ ΕΝΩ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΕΝΤΕΧΩΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΤΟΥΡΚΟΕΒΡΑΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΟΑΙΓΥΠΤΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ.
    ΞΥΠΝΑΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΤΕ ΛΑΘΟΣ ΣΥΜΒΟΛΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ.
    ΜΗ ΡΥΠΑΙΝΕΤΕ ΑΛΛΟ ΤΗΝ EΛΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Όποιος Πελοποννήσος ψηφίσει υπέρ του Ριχάρδου και επανεκλεγεί και γίνει η αίτια ψηφιστεί το μεταναστευτικό ,
    είναι προδότης με βούλα και αποδείξεις και πρέπει
    να τους η τον λιντσάρει ο Ελληνικός λαός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Θα συμφωνησω με τον 29 ΙΑΝ.9:29Μ.Μ.
    και θελω να πω ακομη πως η αναφορα στο θεμα με τα κερατα και τα γαμησια των γυναικων των αλλων ειναι εντελως ατοπη και το μονο που αναδυδει ειναι κομπλεξαρισμω πρωστυχια και μυαλο γεματο μιασματα αναδρα αντρακια που σας αρεσει να γαματε οπου νανε και η γυναικα σας να μην το δινει πουθενα. σιγα τους ψωλαραδες. με τετοια αξιοκρατια και αυτοκριτικη φτασατε την χωρα εδω που ειναι ψευτοελληνες.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ολοι οι ¨αντιρατσιστές" Ελληνες και Αλβανοί , οι ομιλούντες την Ελληνική , συσπειρώθηκαν εναντίον του Αδωνι!!

    Για την ιστορία της Ελλάδας μιλάει για αυτό σας ενοχλεί αν μιλούσε για την ιστορία των Αλβανών και το κοράνι θα τον ειχατε κάνει θεό !!!!

    Προβοκάτορες του κερατά !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Προς ολους τους αγραμματους 'δημοκρατες' του κωλου,και 'αριστερους' της πουτσας.

    Αντε γαμηθειτε.Με Πακιστανο για να σας βγει και μελαγχροινο.Φτωχομπινεδες νεογραικοπουστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *