GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ειδικός σύμβουλος στην Εθνική Τράπεζα...

...ο μέχρι σήμερα διευθυντής σύνταξης της "Καθημερινής" Το ρόλο του ειδικού συμβούλου στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος (ΕΤΕ) αναλα...

...ο μέχρι σήμερα διευθυντής σύνταξης της "Καθημερινής"

Το ρόλο του ειδικού συμβούλου στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος (ΕΤΕ) αναλαμβάνει, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το naftemporiki.gr, ο μέχρι σήμερα διευθυντής σύνταξης της "Καθημερινής", Κώστας Καλλίτσης. Τη θέση του, σε πρώτη φάση, καταλαμβάνει ο Γ. Μαντέλας.

3 σχόλια

  1. Αλλοίμονό μας με τους άσχετους που μπλέξαμε.
    Όλα τα κακά ξεκίνησαν το Νοέμβρη με τη περίφημη πια τηλεοπτική δήλωση του ΓΑΠ ότι η Ελλάδα βρίσκεται στο χείλος της πτώχευσης (υπονοώντας προφανώς ότι ήλθε αυτός ως μεσσίας να μας σώσει).
    Την επόμενη ημέρα αρχίζει ο γολγοθάς με τα σπρέντς των ομολόγων που έφτασαν, κάποια στιγμή προχθές και στις 360 μονάδες βάσης πάνω από τα γερμανικά. Από το Νοέμβριο δεν έχουμε πάρει ανάσα, αφού ο κάθε δυσκοίλιος τεχνοκράτης της Ε.Ε. και κάθε ξένο οικονομικό έντυπο βγάζουν τα απωθημένα του στην Ελλάδα.
    Πάμε στο αγνωστο με βάρκα την ελπίδα, αλλά ο τιμονιέρης της βάρκας έχει ήδη πέσει μέσα στο ποτάμι και κάνει μπουρμπουλήθρες.
    Και η ερώτηση είναι:
    Οι ξένοι μας φταίνε, κύριε Παπανδρέου, όταν δεν έχεις επίγνωση ότι ένας πρωθυπουργός πρέπει να προσέχει τα λόγια του όταν μιλάει στην τηλεόραση;
    Λέγονται τέτοιες κοτσάνες από το στόμα ενός πρωθυπουργού;
    Δυστυχώς δεν τελειώνει εκεί το πράγμα, αφού τη σκυτάλη παίρνουν και τα άλλα παιδάκια της σοσιαλιστικής παιδικής χαράς.
    Αρχίζουν οι παλινωδίες των άσχετων (και σκοτωμένων μεταξύ τους) στελεχών (Παπακωνσταντίνου, Κατσέλη, Παπουτσής, Λοβέρδος, Μπατζελή και το λοιπό συναπάντημα), που κάθε φορά που μιλάνε ρίχνουν λάδι στη φωτιά της Ελληνικής οικονομίας και γεμίζουν με προμήθειες τις τσέπες των δειθνών κερδοσκόπων, σε βάρος της χώρας μας βέβαια.
    Ο Γιωργάκης είναι άσχετος και επικίνδυνος.
    Πρέπει να πάρει πόδι το συντομότερο δυνατό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. SOKRATES
    ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΛΕΣ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΤΑ ΣΥΖΗΤΑΝΕ ΠΑΝΤΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΑΙΤΩΡΕΣ.
    ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΑΚΟΜΗ ΠΑΡΑΠΕΡΑ.
    ΛΕΝΕ π.χ. Ο ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ.
    ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 4000000 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΠΑΙΓΝΙΑ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΑΚΑ.
    ΜΗΠΩΣ Ο ΓΑΠ ΚΑΙ Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΑΙΓΝΙΑ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥΣ Η ΕΣΚΕΜΜΕΝΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΑΦΟΥ ΜΕ ΤΟΣΗ ΕΥΚΟΛΙΑ Ο ΕΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΡΦΩΝΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΟΤΙ ΟΧΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΚΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ.
    ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ Η ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ Η ΑΛΛΙΩΣ ΤΟΝ ΓΙΟΡΙΚΑ Η ΤΟΝ ΚΟΣΤΙΚΑ.
    ΜΗΠΩΣ ΟΝΤΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΡΥΡΙΑ ΦΙΛΕ ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σύμφωνα με τα ΝΕΑ της 5.3.2009, η υπόθεση ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ όχι μόνο δεν έχει κλείσει (το γράφει και η Ναυτεμπορική ότι εντός των προσεχών ημερών επίκειται δικαστήριο) αλλά οι λογαριασμοί της εν λόγω εταιρίας Πρινιωτάκη είναι δεσμευμένοι και η αίτησή του να αποδεσμευθούν απερρίφθη από το ΣτΕ:
    ΑΡΑ ΤΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΧΑΡΙΣΤΗΚΕ ΡΕ ΨΕΥΤΕΣ, ΟΤΑΝ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ;
    ΠΟΥ ΕΙΔΑΤΕ ΟΤΙ ΧΑΡΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ;
    Εκμεταλλεύονται το ότι από λάθος μπήκε στο προϋπολογισμό (όπου μπαίνουν μόνο τα βεβαιωμένα πρόστιμα και το συγκεκριμένο μετά από γνωμοδότηση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους δεν είχε τελεσιδηκήσει).
    Η μεγαλύτερη βέβαια γελοιότητα είναι ότι του χαρίστηκε μιας και ο Πρινιωτάκης είναι ΝΔ.
    Μα αν ήταν ΝΔ θα του έβαζε Η ΙΔΙΑ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ πρόστιμο 5,5 δις € για δουλειά που του απέφερε ή θα του απέφερε κέρδη 10 εκατ €;
    Τελικά, η πράσινη προπαγάνδα απευθύνεται μόνο σε κουτούς ή αμόρφωτους (ή και τους δύο).
    Θα μου πείς, για οπαδούς του ΓΑΠ πρόκειται, τί περισσότερο να περιμένεις;
    Πηγή: dexiextrem

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *