GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επί ΝΔ έκλειναν την Νομαρχία, τώρα σιωπή;...

Aπό το http://pyrgos-news.blogspot.com/ Ενημέρωσε ο βουλευτής Ηλείας Τάκης Αντωνακόπουλος την Υπουργό Υγείας πως δεν λειτουργεί η εντατική τ...

Aπό το http://pyrgos-news.blogspot.com/

Ενημέρωσε ο βουλευτής Ηλείας Τάκης Αντωνακόπουλος την Υπουργό Υγείας πως δεν λειτουργεί η εντατική του Πύργου!!! Και λοιπόν; Οι εντατικές δεν κλείνουν! Όταν κλείνουν υπάρχουν ευθύνες! Μας παραμύθιασαν με μια γρίπη που δεν ήταν πανδημία και με σχέδια και με προμήθειες άχρηστων εμβολίων. Η τότε αξιωματική αντιπολίτευση πίεζε.Τι θα κάναμε κύριοι αν η γρίπη ήταν πανδημία; Δεν θα είχαμε σε λειτουργία τη ΜΕΘ Πύργου;
Γιατί τώρα Δήμος και Νομαρχία δεν δείχνουν την αποφασιστική στάση που έδειχναν επί κυβερνήσεων Καραμανλή που έκλειναν...

τη Νομαρχία και αναρτούσαν πανό; Μήπως επειδή τότε κυβερνούσε η Ν.Δ; Τους πολίτες αυτού του τόπου δεν τους ενδιαφέρει ποιος κυβερνά...πάνω από όλα τους ενδιαφέρει να έχουν Νοσοκομεία για αυτούς και τα παιδιά τους και γιατρούς που να μην προσφέρουν μόνο ξεμάτιασμα!!
ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΗ Μ.Ε.Θ ΠΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΩΣΤΕ ΜΕ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ!!ΑΛΛΙΩΣ ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΑΠ'ΕΞΩ.ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ!

14 σχόλια

  1. Από διαπιστώσεις ο ΓΑΠ σκίζει, από έργα δεν βλέπουμε τίποτε.
    Αερολογίες για πρωϊνό, αερολογίες για μεσημεριανό, αερολογίες πριν πέσουμε για ύπνο το βράδυ.
    Όσο περνάει ο καιρός τόσο συνειδητοποιούμε πόσο κακός κυβερνήτης είναι ο Γιωργάκης.
    Είναι τόσο άσχετος με όλα τα θέματα (οικονομικά, μεταναστευτικό, εξωτερικά, κοινωνικά, ανεργία, εγκληματικότητα) που μας κάνει να αισθανόμαστε ότι βρισκόμαστε μέσα σε κινούμενη άμμο.
    Λόγια, λόγια, λόγια.
    Δεν άλλαξε, γι' αυτό μας βουλιάζει.
    ΚΑΘΕ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΓΑΠ ΧΩΝΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΟ ΒΟΥΡΚΟ, ΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ
    Μετά από μόλις τέσσερις μήνες η πορεία του υπό προθεσμία πρωθυπουργούλη μας φαίνεται προδιαγεγραμένη.
    Οι κοινωνικές εκρήξεις που θα δούμε το 2010 δεν θα έχουν προηγούμενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΠΡΑΣΙΝΟΕΙΔΗ. ΘΑ ΠΗΞΕΤΕ ΡΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΛΑΙΚΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΑΤΕΣΤΗΜΕΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΑΤΕ ΑΛΛΑ ΣΟΒΙΕΤ ΕΔΩ ΚΑΙ 28 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΦΤΟΥ ΣΑΣ.
    ΡΟΥΦΙΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΓΙΟΥΦΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για τους αγρότες που μας ταΐζουν δηλητήρια τώρα που συζητάνε το αγροτικό ζήτημα για ακόμη μια φορά, θα υπάρξει και καμιά διοικητική ποινή, παραδείγματος χάρη, ένας αγρότης που στα προϊόντα του βρεθεί κάποια ουσία-δηλητήριο που δεν έπρεπε να υπάρχει, ένας αγρότης που σήμερα ψεκάζει με φυτοφάρμακο που κανονικά θα πρέπει να περάσουν είκοσι μέρες προκειμένου αυτό να καταστεί ακίνδυνο, αλλά αυτός επειδή μας γράφει στα παλιά του τα παπούτσια το βγάζει στην αγορά στις πέντε, θα του απαγορευτεί να μην βγάλει στην αγορά προϊόντα του πχ για ένα τρεις μήνες και να καταστρέψει με πρωτόκολλο τα υπόλοιπα.
    Το κράτος, η κυβέρνηση δηλαδή θα ιδρύσει ελεγκτικό μηχανισμό που θα ασχολείται αποκλειστικά με αυτό το αντικείμενο; ΕΝΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ.ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΑΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ!
    Δεν ξέρω αν υπάρχει, αλλά αν υπάρχει το έργο του είναι ανύπαρκτο, και εξ αυτού και αυτός ανύπαρκτος.
    Στον νομό Χανίων που είναι ο μεγαλύτερος καταναλωτής φυτοφαρμάκων στην Ευρώπη ως νομός με στοιχεία ΕΟΚ,, ο καρκίνος θερίζει μικρούς και μεγάλους, αλλά παρά το γεγονός ότι αυτό έχει ανακοινωθεί επίσημα ως προς την κατανάλωση, οι επιτήδειοι Χανιώτες- κομματόσκυλα το αποδίδουν στην βάση του ΝΑΤΟ στο Ακρωτήρι, δεν ξέρω κατά πόσο επηρεάζει και αυτό αλλά για τα φυτοφάρμακα κουβέντα.
    Νομίζω ότι τώρα είναι η ευκαιρία να δοθεί η σωστή λύση, για την υγεία όλων μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τραγική η νύχτα της 31ης Ιανουαρίου του 1996. Μια νύχτα εθνικού ξεπεσμού και κατήφορου. Ο προαιώνιος εχθρός τουρκομόγγολος αμφισβητεί για μια φορά ακόμα την Ελληνική κυριαρχία στο Αιγαίο και καταπατά τα χωρικά μας ύδατα. Αποτέλεσμα: 3 νεκροί Έλληνες Στρατιώτες, 3 νεκροί Ήρωες, 3 νεκρά Παλληκάρια που έχυσαν το αίμα τους για την Πατρίδα στα γαλανά νερά του Αιγαίου.

    Κωμικοτραγικές οι αντιδράσεις των πολιτικών μας. Άνανδρες, ανθελληνικές, προδοτικές. Κωμικές οι διαταγές τους στους βατραχανθρώπους της Μονάδας Υποβρυχίων Καταστροφών: « αν χρειαστεί να συλληφθούν οι Τούρκοι κομάντος χωρίς βία». Τραγικές οι δηλώσεις υποταγής τους: «Ευχαριστούμε τους Αμερικάνους». Τα σύνορα μας μίκρυναν όπως μίκρυνε η τιμή μας, η αξιοπρέπεια μας, η εθνικά μας κυριαρχία. Μοναδική εξαίρεση οι τρείς μεγάλοι μας Ήρωες.

    Τα παιδιά της Ελλάδος. Οι στρατιώτες που τίμησαν την στολή τους, που έγραψαν με χρυσά γράμματα τα ονόματα τους στους ήρωες του έθνους. Αλλά και κάποιοι που συνεχίζουν να τους θυμούνται να τους τιμάνε. Κάποιοι που οι προδότες και οι προσκυνημένοι γραικύλοι αποκαλούν «ακραίους», «φασίστες», «ρατσιστές»…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΨΑΜΠΕΛΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ
    ΕΚΕΙ ΚΡΥΦΤΗΚΑΤΕ .....ΣΤΑ ΓΥΦΤΙΚΑ
    ΤΗΣ ΓΡΙΑΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣΜΑΝΑΣ ΣΟΥ
    ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ...

    ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ
    ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εσύ θέλεις να πεις πως ο Φάντης είναι ρετσινόλαδο! Δεν ντρέπεσαι! Είχε σχέση η ΝΔ με την Υγεία;

    Ο Μπούτας αυτή τη στιγμή ξεμπρόστιασε τη Τρέμη: Αυτή όμως, αντί να κλείσει το πρόγραμμά της αμέσως και να στραφεί αλλού, έβαλε την ουρά στα σκέλια και συνέχισε για να έχει θέμα τζάπα και αύριο και μεθαύριο με ταυτόχρονο τον πόλεμο κατά της Κυβέβνησης. Ας αφήνανε τα κανάλια τους γεωργούς και σε δύο μέρες θα άδειαζαν οι δρόμοι. Έτσι θα τέλειωνε και η πασαρέλα των φτωχών γεωργών με τα τελευταίου τύπου δερμάτινά τους!


    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πόσο λάθος κάναμε άραγε όταν χαρακτηρίζαμε την κυβέρνηση του Γιώργου σαν «κυβέρνηση τσίρκο» ή σαν «κυβέρνηση παιδικής χαράς»; Δυστυχώς, τεράστιο…! Περάσαμε πλέον σε ένα επίπεδο τέτοιο, που σε λίγο καιρό θα ευχόμαστε να είχαμε κυβέρνηση «τσίρκο» ή «παιδική χαρά»…
    Η αποδοχή του πρωθυπουργού της Ελλάδας, Γιώργου Παπανδρέου, στην έκκληση του Ταγίπ Ερντογάν, να συζητηθούν μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας όλα τα θέματα που προβληματίζουν τις ελληνοτουρκικές σχέσεις, αποτελεί πραγματικό κόλαφο για την ελληνική πολιτική και δυστυχώς για την μελλοντική κυριαρχία της Ελλάδας στο Αιγαίο και την Θράκη…
    Η Τουρκία κατάφερε, κάτω από την συνεχή στρατιωτική πίεση, να σύρει τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, τον Γιώργο Παπανδρέου, σε εφ’ όλης της ύλης συζητήσεις…!
    Το γεγονός, όσο παράδοξο και αν φαίνεται, όσο και αναπάντεχο και αν θεωρείται, δεν αποτελεί ουσιαστική έκπληξη, εάν λάβουμε υπόψη μας τον χαρακτήρα και την ιδιοσυγκρασία του κυρίου Παπανδρέου. Ο άνθρωπος, εξάλλου, το είχε πει προ ετών στον Καναδά, «καλύτερα να δώσουμε μερικά στρέμματα γης για να μπορούμε να κοιμόμαστε ήσυχοι»… Και για όποιους δεν το κατάλαβαν, ο κύριος Παπανδρέου επιθυμεί να μην του χαλάσει κανείς τον ύπνο, οσοδήποτε και αν είναι το κόστος…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΡΕΛΛΑΝΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ
    ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΠΛΕΟΝ. ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    ΟΤΙ ΑΝΟΗΣΙΑ. ΟΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ. ΟΤΙ ΒΛΑΚΕΙΑ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΥ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥ ...ΚΑΙ
    ΥΒΡΙΣΤΗ..
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ
    Π Ρ Α Γ Μ Α Τ Ι Κ Ο Τ Η Τ Α....

    Όσο περνάει ο καιρός τόσο συνειδητοποιούμε πόσο κακός κυβερνήτης είναι ο Γιωργάκης.

    Είναι τόσο άσχετος με όλα τα θέματα (οικονομικά, μεταναστευτικό, εξωτερικά, κοινωνικά, ανεργία, εγκληματικότητα) που μας κάνει να αισθανόμαστε ότι βρισκόμαστε μέσα σε κινούμενη άμμο.
    Λόγια, λόγια, λόγια.
    Δεν άλλαξε, γι’ αυτό μας βουλιάζει.

    ΚΑΘΕ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΧΩΝΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΟ ΒΟΥΡΚΟ,
    ΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ
    ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ
    Μετά από μόλις τέσσερις μήνες η πορεία του πρωθυπουργούλη Γιωργάκη φαίνεται προδιαγεγραμένη.
    Οι κοινωνικές εκρήξεις που θα δούμε το 2010 δεν θα έχουν προηγούμενο ______________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αποφυλακισθηκε ο πατρώτης δημοσιογραφος Δημήτρης Παοαγεωργίου: Με το κεφάλι ψηλά!

    Λακωνικός αλλά ουσιώδης ήταν στις δηλώσεις του ο Δημήτρης Παπαγεωργίου σχετικά με την προφυλάκισή του για το ειδεχθές έγκλημα του να κάνει τη δουλειά του ως πατριώτης δημοσιογράφος:
    «Το να λες τα πράγματα με τ' όνομά τους είχε πάντα ένα τίμημα όταν στην εξουσία βρίσκονται άνθρωποι που θέλουν να προωθούν συγκεκριμένα ιδεολογικά μοντέλα. Αυτό το τίμημα φαίνεται ότι πληρώνω τώρα και εγώ. Παρ' όλ' αυτά θα συνεχίσω να λέω τα πράγματα με τ' όνομά τους.
    Η διακυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ ξεκινά με ολοφάνερα σημάδια προς το πού θέλει να κατευθύνει τον τόπο.»

    Σημείωση: ούτε τον μπαμπά του πήρε τηλέφωνο να τον αποφυλακίσει, ούτε μυξοκλαίει, παρότι είναι ουσιαστικά πολιτικός κρατούμενος της Ανελλήνιστης Κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΑΣΟΚ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΩΜΥΜΙΑ
    ΤΗΣ ΞΕΥΤΙΛΑΣ.

    To εξώφυλλο απο το αυριανό "ΠΟΝΤΙΚΙ"

    ΤΗΝ ΩΡΑ που τα κυβερνητικά στελέχη φωνάζουν πως δεν υπάρχει «σάλιο» ή « τα ταμεία είναι άδεια», κάποιοι ξέχασαν να βάλουν φρένο στις πτήσεις των VIP αεροσκαφών που στοίχισαν μέχρι σήμερα στο ελληνικό κράτος 1.100.000 ευρώ!! Εκθέτοντας και τον πρωθυπουργό. Δείτε τα τιμολόγια και συγκρίνετε. Πόσο κοστίζει η πτήση με το πρωθυπουργικό τζετ και πόσο με αεροσκάφος της γραμμής. Ποιοι υπουργοί ταξίδεψαν και που…

    Το παράδοξο μιας κυβέρνησης που θέλει να περικόψει τα έξοδα του κράτους, αλλά παρόλα αυτά συνεχίζει να πετάει με 6.000 ευρώ την ώρα, με κυβερνητικά αεροσκάφη ενώ θα μπορούσε να χρησιμοποιεί απ΄ ευθείας αεροπορική σύνδεση. (Σελίδα 3)
    ............ ΘΑ ΦΡΙΞΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΠΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΑΓΩΝΕ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΙΧΑΜΕ ΧΑΜΟ ΚΑΙ ΑΠΕΡΓΙΕΣ.ΤΩΡΑ ΚΟΒΕΤΑΙ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΨΙΜΟ ΟΠΟΤΕ...ΜΟΥΓΓΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αποκάλυψη στη Βουλή: Διαγράφηκε το πρόστιμο 5,5 δις ευρώ στην “Ακρόπολις Χρηματιστηριακή”
    Διαγράφηκε τελικά το πρόστιμο ύψους 5,5 δις ευρώ που είχε επιβληθεί στην “Ακρόπολις Χρηματιστηριακή”, το όνομα της οποίας είχε εμπλακεί στην υπόθεση των δομημένων ομολόγων των ασφαλιστικών ταμείων. Αυτό τουλάχιστον αποκαλύφθηκε σήμερα στη Βουλή στην Επιτροπή Απολογισμού και Γενικού Ισολογισμού του Κράτους. Σύμφωνα με τον αρμόδιο υφυπουργό το πρόστιμο διαγράφηκε από τον προϊστάμενο της Δ.Ο.Υ. ΦΑΕΕ Αθηνών, “ο οποίος”, όπως αναφέρει σχετικό... τηλεγράφημα του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, “έχει θεωρήσει ως εμπρόθεσμη την ακυρωτική προσφυγή της εταιρείας”. Πάντως ο υφυπουργός Φ.Σαχινίδης επιφυλάχθηκε να δώσει διευκρινίσεις για την υπόθεση, η οποία είναι σίγουρο ότι αναμένεται να προκαλέσει σειρά αντιδράσεων, με δεδομένο ότι όταν το θέμα είχε έρθει στην επιφάνεια, είχε πυροδοτήσει απρόβλεπτες εξελίξεις.
    (newsblog)



    Διαβάστε περισσότερα: http://taxalia.blogspot.com/2010/01/55_27.html#ixzz0dqWzqGEP

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΜΕΘ ΣΤΟ ΠΥΡΓΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΕ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΑΠΟ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΜΟΛΔΑΒΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΤΣΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΑΝ ΣΤΗ ΕΕ. ΟΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΤΙΡΙΑ ΑΛΛΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΓΝΩΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΣΕ ΠΡΟΗΓΜΕΝΕΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΑ ΧΩΡΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ. Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΜΗΜΑΤΑ ΟΧΙ Η ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΣΧΟΛΕΣ ΤΟΥ ΙΑΣΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *