GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σεξιστές και τραμπούκοι...

9 σχόλια

  1. Σαουδική Αραβία:Καταδίκασαν 13χρονη μαθήτρια σε 90 βουρδουλιές επειδή είχε κινητό τηλέφωνο!

    ΖΗΤΩ Ο ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ!!!

    Την έντονη αντίδραση της Διεθνούς Αμνηστίας προκάλεσε η καταδίκη σε 90 βουρδουλιές ανήλικης μαθήτριας, η οποία φοιτά σε σχολείο της πόλης Τζουμπάιλ στη Σαουδική Αραβία.

    Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, η μαθήτρια επιτέθηκε σε καθηγήτριά της όταν η τελευταία τη συνέλαβε να έχει στην κατοχή της κινητό τηλέφωνο. Έπειτα από αυτή της την ενέργεια, η παραβάτις οδηγήθηκε στο δικαστήριο από το οποίο καταδικάστηκε σε 90 βουρδουλιές και δύο μήνες φυλάκιση, καθώς η καθηγήτριά της αρνήθηκε να τη συγχωρέσει για την πράξη της. Σύμφωνα με τη Διεθνή Αμνηστία, η μαθήτρια είναι μόλις 13 χρονών.
    Ο μόνος τρόπος για να μην...

    εκτελεστεί η ποινή της είναι να λάβει χάρη από τον βασιλιά Αμπντάλα. Σε ανακοίνωσή της, η οργάνωση για τα ανθρώπινα δικαιώματα κάλεσε τον μονάρχη της Σαουδικής Αραβίας «να παρέμβει άμεσα για να διασφαλιστεί ότι θα ανακληθεί η ποινή της μαστίγωσης».
    Επίσης, ζήτησε να γίνουν τα απαραίτητα βήματα για τη μεταρρύθμιση ενός «ωμού, απάνθρωπου και ατιμωτικού νόμου» που επιτρέπει τη μαστίγωση των ανηλίκων. Εάν δεν ανακληθεί, η ποινή της μαθήτριας θα εκτελεστεί την Πέμπτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ.
    ΤΟ ΠΙΟ ΣΩΣΤΟ ΕΙΝΑΙ: ΒΛΑΧΑΔΕΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΑΠ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΤΗΣ TV ΓΥΡΝΑΝ ΣΤΑ ΣΚΥΛΑΔΙΚΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΚΟΝΣΟΜΑΣΙΟΝ ΤΙΣ ΟΥΚΡΑΝΕΖΕΣ.
    ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΖΗΤΑΝ ΛΕΦΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στα καφενεία εσύ κάθεσαι και έχεις μαύρα μεσάνυχτα για τα αγροτικά ζητήματα.

    Σε πληροφορώ ότι οι δημοσιοι υπάλληλοι εισπράτουν επιταγές κάθε μήνα δηλαδή τον μισθό τους χωρίς ρισκο ευθήνες στεναχώρια ζεστη και κρύο καθισμένοι όπως εσύ σε ενα γραφειακι να αμπελοφιλοσοφούν.

    Για όλα φταίνε οι άλλοι.
    Πάλι ασχολείσαι
    ΠΡΑΣΙΝΟ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΟ ΣΚΟΥΛΙΚΙ
    με τους λιγους διαπλεκομενους και πετάς στην πυρά ολον τον αγροτικό πληθυσμό.
    Περαστικά ΔΕΝ σου ευχομαι.

    ΟΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΝΟΗΜΟΝΕΣ
    ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ.
    Οι παθογένειες δεν οφείλονται στους αγρότες και αυτό είναι βέβαιο. Οι πολιτικές της μεταπολίτευσεις τους έχουν καταντήσει έτσι. Φτάνει με την κοροϊδία των πολιτικών.

    Μακάρι να εμπλουτιστούν τα μπλόκα με αυτούς που σκοπεύουν να σκίσουν μετά, δηλαδή τους αδειούχους κλειστών επαγγελμάτων, αλλά και όσους αντιτίθενται στο λαθρονομοσχέδιο.
    Μπάς και πέσει η κυβέρνηση των ανθύπατων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καρχιδάκη...ΚΑΡΧΙΔΑΚΗ .ουυουυυυυ...

    Μην ξεχνάτε ότι η κ.Υπουργός είναι εκτός από πολιτικός και γυναίκα
    Αφήστε την ρε παιδιά να κάνει και το κομμάτι της στο υπουργείο,διότι όπως λέει και το άσμα της γυναίκας η καρδιά είναι μιά άβυσσος που ξέρετε τι κρύβει στην ψυχή του ο κάθε ένας μας .
    Και αυτός ο ΓΑΠ δεν έχει καθόλου μυαλό,έβαλε τους άγριους αγρότες να τους κουμαντάρει η κ.Μπατζελή που είναι πολύ ευγενική σαν χαρακτήρας ενώ οι αγροτοσυνδικαλιστές είναι …«σεξιστές». τραμπούκοι και «τρελαίνονται από τη δημοσιότητα».

    Παλεύει μόνη της με τα θηρία γιατί ο .Καρχιμάκης δεν μπορεί να κάνει τίποτα ζει στον κόσμο του.

    Ακόμα περιμένει να του πάνε οι καλοί κανένα φάκελλο με σκάνδαλα του Χατζηγάκη και του Παπαδόπουλου και να βγει στα κανάλια να καταγγείλει την πολιτική της ΝΔ.

    Πρέπει να του πει κάποιος ότι το ΠΑΣΟΚ είναι κυβέρνηση και ότι κάτι πρέπει να κάνει και αυτός.

    ουαουυυυυυ....Καρχιδάκη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 11.31 ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ 90 ΒΟΥΡΔΟΥΛΙΕΣ, ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ ΤΡΑΚΤΕΡ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΣΥΝΟΜΗΛΕΙ ΜΕ ΒΟΥΛΓΑΡΟ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙ ΒΟΥΡΔΟΥΛΙΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑ 180. ΝΑ ΤΟ ΡΙΞΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΑΦΟΥ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. .. ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ.......
    Η μπλούζα που φορούσε ο Γ.Παπανδρέου στο γυμναστήριο

    Ηταν Παρασκευή, ώρα 6.30 μ. μ. Ο φίλος είχε πάει στο γνωστό γυμναστήριο των βορείων προαστίων. Εμεινε εκεί περισσότερο από όσο το συνηθίζει, ώς τις 8 το βράδυ, και ο λόγος ήταν ότι, καθ’ όλη τη διάρκεια αυτής της μιάμισης ώρας, είχε τη σπάνια ευκαιρία να θαυμάζει από κοντά το ίνδαλμά του: Ηταν εκεί ο Γιώργος και γυμναζόταν. Απλός, ευγενέστατος, χαμογελαστός όπως πάντα, αλλά και αυτοσαρκαστικός, καθώς φορούσε μια ανοιχτόχρωμη μπλούζα, επί της οποίας ήταν ευανάγνωστη η στάμπα:

    «Do not disturb. I’m busy», δηλαδή: «Μην ενοχλείτε. Είμαι απασχολημένος». Μα ποιος άνθρωπος, έχων σώας τας φρένας, θα διενοείτο ποτέ να ενοχλήσει τον πρωθυπουργό την ώρα των καθηκόντων του; Αλλά, όπως προείπα, ο Γιώργος έχει πολύ εκλεπτυσμένη την αίσθηση του αυτοσαρκασμού.
    Εξάλλου, την ίδια ώρα ο βούλγαρος πρωθυπουργός Μπορίσωφ, φορώντας το χαριτωμένο σκουφάκι του, συναντιόταν με τους αγρότες στο μπλόκο του Προμαχώνα ...

    ΤΙ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ? ΡΕ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΙ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πάλι ασχολείσαι
    ΠΡΑΣΙΝΟ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΟ ΣΚΟΥΛΙΚΙ
    με τους λιγους διαπλεκομενους και πετάς στην πυρά ολον τον αγροτικό πληθυσμό.
    ========================
    ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ.
    ΚΑΝΕ ΚΑΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 12 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΑ ΣΚΥΛΑΔΙΚΑ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ "ΑΓΡΟΤΕΣ" ΣΟΥ.
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΦΟΥ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΠΕΙΝΑΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΣΚΥΛΕ ΚΑΙ ΚΑΜΠΑΡΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΚΩΜΟΠΟΛΗ;
    ΚΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΤΡΑΚΤΕΡ ΤΩΝ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΤΑ LACOSTE ΚΑΙ ΤΑ ΑΚΡΙΒΑ ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ;
    ΜΑΣ ΠΡΗΞΑΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΑ. ΣΚΥΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΖΙΝΟΒΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΓΕΩΡΓΟΙ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ 10 ΣΤΡΕΜΑΤΑ ΚΙ ΑΠ ΑΥΤΑ ΖΟΥΝ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΜΩΣ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚΑ. ΤΑ ΛΑΜΟΓΟΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ Ν ΑΡΠΑΞΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @@@@ 28/11:04 π.μ


    Όταν πέρυσι ό Χατζηγάκης σάς μείρασε 500 εκατ.διατί φύγατε από τά μπλόκα καί δέν παραμείνατε μέχρι ικανοποιήσεως καί τών δήθεν θεσμικών σας??
    Φυσικά αυτό επαναλαμβάνεται,εδώ καί 20 χρόνια καί βάλε.
    Δήθεν διεκδικείτε θεσμικά πρωτίστως καί μόλις τά τσεπώσετε,μετά από τόν επαίσχυντο εκβιασμό σας,κλείνοντας τούς δρόμους,φεύγετε σάν κοτόπουλα κατ΄ ευθείαν διά τά κωλομπαράδικα τής περιοχής σας.
    Τό ίδιο απαιτείτε καί σήμερα.
    Μόλις τά τσεπώσετε,θά εξαφανισθήτε πάλι,νά μάς ξαναέλθετε,όπως τά χελιδόνια,μέ τά επί 20ετίας,ίδια θεσμικά δήθεν αιτήματα.
    Καί ή μέν κυβέρνηση,διαχρονικά,παζαρεύει,μέχρι νά σάς ικανοποιήση,ή δέ αντιπολίτευση,καταγγέλη τήν κυβέρνηση.
    Όσον αφορά τίς συνεχείς αναφορές σας,ότι δήθεν εσείς παράγετε αγροτικά/κτηνοτροφικά προϊόντα,διά νά περιδρομιάζουμε εμείς στίς πόλεις,σέ πληροφορώ ότι εδώ καί πολλά χρόνια,ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΩ ΣΤΑ ΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣΑΓΩΜΕΝΑ ή ΕΙΣΑΓΩΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΒΑΦΤΙΣΜΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!
    Σέ κάποιιο ελληνικό νησί,πρίν κάποια χρόνια,χασάπης (ΠΑΣΟΚΟΣ),εισέπραξε επιδοτήσεις,διά τήν δημιουργίαν μονάδος χοιρινού κρέατος καί τά έκανε ιδιόκτητο πύργο (μεσαιωνικού αρχιτεκτονικού στύλ) κι όσα τού περίσσεψαν,τά εξόδευσε στίς πουτάνες τού νησιού.
    Κι όπως γνωρίζεις,έκλεισε ή Τρούμπα στόν Πειραιά,εδώ κάι κάποια χρόνια κι οί συμπαθέστατες πουτάνες,μετακόμισαν στήν επαρχία,διά νά ξεκοκκαλίσουν από τούς μαλάκες αγρότες,τό αίμα τού Ελληνικού λαού,πού εσείς έχετε βαφτίσει,επιδοτήσεις!!
    Επομένως αφήστε τό παραμύθι,διότι δέν περνά άλλο,στούς υπόλοιπους πολίτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όπου δέν πίπτει λόγος,πίπτει ράβδος!!
    Εκεί τούλάχιστον οί θεσμοί/νόμοι/παραδόσεις,λειτουργούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *