GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κανείς στην Ευρώπη δεν θέλει να καταρρεύσει οικονομικά η Ελλάδα...

*Τι λέει ένας νέος σε ηλικία Έλληνας Πόλσον Του Ανδρέα Παπαγεωργόπουλου , http://ellinas-xoris-ellada.blogspot.com/ Ο “Μοντέας”, κοσμογυρισ...

*Τι λέει ένας νέος σε ηλικία Έλληνας Πόλσον

Του Ανδρέα Παπαγεωργόπουλου,
http://ellinas-xoris-ellada.blogspot.com/

Ο “Μοντέας”, κοσμογυρισμένος ναυτικός, μετέπειτα μεγαλομανάβης στην Ακράτα και νυν αραχτός στην πλατεία της, γνωρίζει από οικονομία όσο και οι ...ξερόλες δημοσιογράφοι, συνυπεύθυνοι με τους πολιτικούς για την κατάντια της Ελλάδας. Στην πρώτη κατηγορία (του ...ξερόλα) θα έλεγα ότι ανήκω κι εγώ.
Ρώτησα, λοιπόν, ένα νέο στην ηλικία επιστήμονα στα οικονομικά, τον Μιχάλη Δίτσα, 34 ετών, Θεσσαλονικιό, του οποίου τις γνώσεις εκτίμησε μια από τις μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες επενδυτικές τράπεζες σε διεθνές επίπεδο, προσφέροντάς του σημαντικό πόστο στο Λονδίνο ως διαχειριστή ρίσκου (Risk manager).
Θα μπορούσαμε να πούμε ότι κάνει περίπου την ίδια δουλειά (αλλά για την τράπεζά του) με τον Τζον Πόλσον (φωτογραφία), τον γνωστό διαχειριστή κεφαλαίων υψηλού ρίσκου (των λεγόμενων hedge funds), που για μερικούς ελάχιστα ενημερωμένους ...τζιράρει σε βάρος της Ελλάδας. Ο κύριος αυτός κέρδισε εκατομμύρια ευρώ επειδή τοποθετήθηκε ενάντια στα προϊόντα “sub-prime”. Είναι τα δάνεια με το μεγαλύτερο βαθμό επικινδυνότητας, δηλαδή πιθανότητας να μη πάρεις πίσω τα λεφτά σου, και μπορεί να είναι στεγαστικά-κυρίως εδώ είναι το πρόβλημα, αγοράς αυτοκινήτου, πιστωτικών καρτών, κ.λ.π. Τα στεγαστικά ήταν που προκάλεσαν και την πρόσφατη οικονομική κρίση. Όταν όλοι πόνταραν ότι οι τιμές τους θα ανεβούν ο Πόλσον πόνταρε ότι θα πέσουν. Μέρος της στρατηγικής του είναι να ποντάρει εκεί που βλέπει ότι θα υπάρξει πτώση και συνεπώς ευκαιρία για κέρδος.
Κατά τον Μιχάλη Δίτσα, “μετά την ανακοίνωση της οικονομικής κατάστασης στην Ελλάδα και...

την παράλληλη υποβάθμιση της πιστοληπτικής της ικανότητας, τα spreads, δηλαδή ο πήχης επικινδυνότητας, των ομολόγων διευρύνθηκαν δραματικά αντικατοπτρίζοντας τον βαθμό κινδύνου επένδυσης σε ελληνικά ομόλογα. Ο Πόλσον αναγνωρίζει τέτοια προβλήματα και τοποθετείται εναντίον θετικών εξελίξεων, δηλαδή ποντάρει υπέρ δυσμενών προοπτικών για την οικονομία. Και βέβαια δεν είναι ο μοναδικός που εφαρμόζει αυτή τη στρατηγική. Οι μεγαλύτερες επενδυτικές τράπεζες είναι επιφυλακτικές με την Ελλάδα και τις μελλοντικές εξελίξεις. Εδώ πρέπει να τονίσω ότι, κανείς δεν θέλει να καταρρεύσει οικονομικά η Ελλάδα επειδή αυτό θα έχει τρομερό αντίκτυπο αρχικά στην Ευρωπαϊκή ΄Ενωση και αλυσιδωτές αντιδράσεις στην παγκόσμια οικονομία”.
Οταν ζούσα στο Λονδίνο, οι αγγλοσάξονες λέγανε συχνά “Δεν μπορείς να δεις τον ελέφαντα στο δωμάτιο”. Σε μας ερμηνεύεται σαν “Δεν μπορούμε να δούμε την πραγματικότητα”. Παρουσιάζουμε το οικονομικό μας χάλι περίπου σαν επακόλουθο της στρατηγικής των ξένων επενδυτών κεφαλαίων και όχι στο μαγείρεμα και στην απόκρυψη των ελλειμμάτων και χρεών τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα. Ξεχνάμε ότι ΄Ελληνες και ξένοι Πόλσον πάντοτε ψάχνουν θηράματα για να δαγκώσουν όσο μπορούν το μεγαλύτερο κομμάτι. 'Οπως στη ζούγκλα τα λιοντάρια ορμούν στα αδύνατα, άρρωστα, ετοιμοθάνατα ζώα και όχι σ΄ αυτά που μπορούν να το βάλουν στα πόδια, να τρέξουν και να σωθούν. Τα αρπαχτικά είναι μέρος της ελεύθερης και παγκόσμιας οικονομίας. Ή μήπως δεν είναι έτσι κύριοι πολιτικοί και ΜΜΕ;

7 σχόλια

  1. Διαβάζω στο NEMECIS Οκτωβρίου 2009:

    "τ.102 Ο ταλαντούχος κύριος Παμπούκης και… η κρυφή γοητεία της πασοκικής μπουρζουαζίας
    Written by Λιάνα Κανέλλη

    Άγνωστος στο ευρύ κοινό, ο στενός συνεργάτης του Γ. Παπανδρέου κατά την προηγούμενη
    κυβερνητική του θητεία στο Υπουργείο Εξωτερικών, ο Χάρης Παμπούκης, ανέλαβε εκ νέου
    κυβερνητικά καθήκοντα: υπουργού Επικρατείας παρά τω πρωθυπουργώ.

    Ιδιαίτερα γνωστός,
    όμως, στον κόσμο των μεγάλων εταιρειών, των ξένων πρεσβειών, των εκδοτών και άλλων
    από το δικηγορικό του γραφείο. Ένα από τα μεγαλύτερα της Αθήνας, που ο ίδιος έχει
    χαρακτηρίσει «boutique υπηρεσιών»: από τη σύσταση οφσορ εταιρειών «σε συνεργασία με
    τους καλύτερους στην Κύπρο», μέχρι εξειδικευμένες υπηρεσίες για το χρηματιστήριο, και
    τον χειρισμό υποθέσεων επώνυμων προσώπων, όπως εκδοτών, δημοσιογράφων, πολιτικών,
    καλλιτεχνών και αθλητών…
    Σίγουρα ο κ. Παμπούκης δεν έχει τα χαρακτηριστικά ενός
    «αντιεξουσιαστή στην εξουσία», όπως επιχείρησε να τα προσδώσει ο πρωθυπουργός στα
    μέλη του υπουργικού συμβουλίου. Μέχρι χθες είχε πελάτες όλους εκείνους που αποτελούν
    την αθέατη πλευρά της εξουσίας αυτού του τόπου, «τα ντόπια και ξένα συμφέροντα», όπως
    τα αποκαλούσε κάποτε ο πατέρας του σημερινού πρωθυπουργού την εποχή της δόξας της
    «Αλλαγής». Τώρα οι πελάτες ήρθαν στην εξουσία;"

    Πολύ ενδιαφέρουσα η συνέχεια του άρθρου που αφορά ένα πρόσωπο το οποίο κατά τα λεγόμενα των φιλοκυβερνητικών και άλλων εφημερίδων ουσιαστικά κατευθύνει και συντονίζει όλο το κυβερνητικό έργο και οι υπουργοί δεν κάνουν "βήμα" χωρίς την έγκρισή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προσωπικά χέστηκα αν καταρεύσει οικονομικά η Ελλάδα.
    Πρώτα απ'όλα δεν έκλεψα ούτε μιά δεκάρα από όλο τον πακτωλό χρημάτων που φαγώθηκαν.
    Δέυτερον δούλευα σαν τον σκύλο πληρώνοντας φόρους, ικα, δεη, οτε, και άλλα σκατά, χωρίς να έχω το αντίκρυσμα που θα έπρεπε.
    Πήγα στο στρατό χάνωντας 21 μήνες τζάμπα, ενώ συμφοιτήτριες μου είχαν βρεί δουλειά αμέσως.
    Είδα από την καλή πως δίνονταν οι αυξήσεις και οι προαγωγές στην δουλειά μου (η κάθε κότα με τα πιό ανοιχτά πόδια έπαιρνε αύξηση δυό φορές το χρόνο-οι υπόλοιποι μαλάκες 3% στην καλύτερη).
    Χέστηκα αν χρεοκωπήσει αυτός ο κωλότοπος, γιατί έχω κάνει το κουμάντο μου.
    Εχω στο χωριό μου γύρω στα δέκα στρέμματα ελιές και κήπους. Τουλάχιστον, για κάποιο διάστημα θα την βγάλω καθαρή, τη στιγμή που κάποιοι νεογιάπηδες γραβατάκηδες, θα πουλάνε τις ψυχές τους για ένα κομμάτι ψωμί. Μετά έχει ο Θεός.
    Δεν έχετε δεί τίποτα ακόμα. Θα έρθουν μπροστά πολύ δύσκολες μέρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΗΣ

    Αν η ηγεσία του Πασόκ , ενώ έχει ήδη καταθέσει στη Βουλή προς ψήφιση το νομοσχέδιο για την απόδοση Ιθαγενείας στους παρανόμως νομοποιηθέντες μετανάστες , δεν δεχτεί να το αποσύρει η να διενεργηθεί δημοψήφισμα (ο ίδιος ήτο υπέρ του δημοψηφίσματος για το ασφαλιστικό και το Ευρωσύνταγμα πριν μερικούς μήνες) , τότε αυτή η νομοθετική απόπειρα, κινείται στα ακρότατα όρια του σφετερισμού της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διότι το ΠΑΣΟΚ καταχράζεται σφόδρα τις εξουσίες που του δίδει η αρχή της ‘δεδηλωμένης’ κοινοβουλευτικής του πλειοψηφίας επιδιώκοντας με νόμο που επιχειρεί να εξασφαλίσει με όρους εκβιαστικής κομματικής πειθαρχίας να θεσμοθετήσει άπαξ και για το μέλλον (δεσμεύοντας τους συσχετισμούς δυνάμεων κάθε επόμενης Βουλής) την εθνολογική αλλοίωση του εκλογικού σώματος και μάλιστα προς εξυπηρέτηση βραχυπρόθεσμων μικροκομματικών σκοπιμοτήτων, όπως είναι η απόδοση ιθαγένειας και δικαιωμάτων ψήφου σε παρανόμως νομοποιηθέντων μεταναστών.

    Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το Σύνταγμα των Ελλήνων και με το ακροτελεύτιο άρθρο 120 παρ. 3 δεν επιτρέπεται ο σφετερισμός , με οποιοδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή ενώ σύμφωνα με την παρ. 4 του ιδίου άρθρου η τήρηση των διατάξεων του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία. Παράλληλα σύμφωνα με το άρθρο 1 παρ. 2 του Συντάγματος θεμέλιο του πολιτεύματος είναι η λαϊκή κυριαρχία ενώ με το ίδιο άρθρο 1 παρ. 3 όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα.

    Συμπέρασμα :Αν το νομοσχεδίου (για την απόδοση ιθαγένειας στους παρανόμως Ελληνοποιηθέντες μετανάστες) ψηφισθεί σε νόμο του Κράτους τότε θα έχει συντελεσθεί η κατάφορη παραβίαση των παραπάνω διατάξεων του Συντάγματος των Ελλήνων και ανοίγει ο ασκός του Αιόλου δεδομένου ότι κανείς δεν μπορεί πλέον να εμποδίσει τον Ελληνικό Λαό να αντιδράσει με κάθε μέσο.

    ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΣ ΜΗΝ ΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ

    ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ !!!!!!

    ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΛΕΙ

    Υ.Γ ΜΟΛΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑ ΟΤΙ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΟΓΩ …ΜΟΛΥΝΣΗΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ !!!!!!!.

    Ο ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΕΜΕΙΣ...

    ΔΗΜΟΣ: ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
    ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ: ΣΕΛΗΝΙΩΝ

    Τα Σελήνια έχουν μια πλατεία μια χαρά στην παραλία [εμβαδού 30μ Χ 30 μ] και ξαφνικά ο Δήμαρχος αποφάσισε να την αναπλάσει…. δηλαδή να πεζοδρομήσει το μπροστινό της τμήμα [εμβαδού 30μ Χ 8μ] και να βάλει καινούργια παγκάκια και φυτά.
    ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΤΙΠΟΤΕ ΤΟ ΜΕΜΠΤΟ αν δεν υπήρχε η ταμπέλα της Νομαρχίας στην οποία αναγράφεται ο προϋπολογισμός του έργου.
    Κρατηθείτε γιατί θα πάθετε. Αναγραφόμενο κόστος 300.000 ΕΥΡΩ [Δηλαδή 100.000.000 δρχ , αν δεν καταλάβατε]
    ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΚΟΒΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ , ΜΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝ , ΜΑΣ ΚΟΒΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ και ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ.
    Είναι σκάνδαλο, είναι πρόκληση, κάποιος εισαγγελέας θα πρέπει να επέμβει
    Αλλά τι να πει κανείς, για την τοπική αυτοδιοίκηση έρχονται

    ….. και αν συνεχίσει κανείς στην άλλη παραλιακή πλατεία θα βρει εκείνο το σιδερένιο μηχάνημα που κάνει τα σκουπίδια κοπριά και στην κορυφή του έχει ένα φοίνικά που είναι ξεραμένος και το θέαμα είναι απαίσιο για την όμορφη παραλία μας [και το εν λόγω «έργο» κόστισε μερικά εκατομμύρια …… ]
    Τι έχει να μας πει ο δήμαρχος
    Τι έχει να πει ο Νομάρχης
    Ξέρει τι γίνεται ο πρωθυπουργός που προσπαθεί να εξοικονομήσει χρήματα και αυτοί δίνουν για το τίποτε 100.000.000 δρχ …..
    ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΣΕΛΗΝΙΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΙΓΑ ΜΗ ΤΟΥΣ ΞΕΦΥΓΕΙ Η ΓΕΛΑΔΑ ΠΟΥ ΑΡΜΕΓΟΥΝ.ΜΟΛΙΣ ΠΗΓΕ ΝΑ ΛΟΞΟΔΡΟΜΗΣΕΙ ΠΡΟΣ ΑΠΩ-ΑΝΑΤΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΦΕΡΑΝ ΣΤΟ ''ΣΩΣΤΟ'' ΔΡΟΜΟ ΜΗ ΧΑΘΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΜΕΓΜΑ.
    ΕΝΑΣ ΤΟΠΟΣ ΜΕ ΤΟΣΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΥΠΕΔΑΦΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΘΕΣΗ ΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΟΤΙ ΦΘΑΝΕΙ Σ' ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ!!
    ΕΙΝΑΙ Ο 'ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΚΟΣ' ΧΩΡΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΑΠΕΡΝΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΕΜΟΥΣ ΚΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ ΩΣ ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ.ΤΟΝ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΜΗΖΟΥΝ.
    Η ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ:
    ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠ' ΤΑ ΙΔΙΑ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.....
    ΑΝΕΧΕΙΑ!!ΑΝΕΧΕΙΑ!!ΑΝΕΧΕΙΑ!!ΑΝΕΧΕΙΑ!!
    ΣΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ!!!!
    ΟΧΙ ΤΙΜΩΡΙΕΣ ΠΑΡΩΔΙΕΣ!!!!!!
    ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ;;;;;;;
    ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΘΑ ΡΘΟΥΝ ΠΙΣΩ;;;;;;;;
    ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΙΣΩ!!ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΙΣΩ!!!
    ΑΛΛΙΩΣ ΦΟΥΣΚΕΣ ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΗΘΡΕΣ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ

    "
    ΚΑΙ Ο ΠΙΟ ΑΦΕΛΗΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΑΖΟΜΑΡΑ .

    ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΟΥΝ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΡΑΤΗ ΣΤΗΝ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ;


    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΕ ΤΗΝ "ΑΠΟΤΕΛΕΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ" ΤΟΥ ΕΥΡΩ ,ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ;


    ΣΕ ΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ;

    ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΣΗ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΥΠΩΝΕ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΤΩΡΑ .


    ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ,ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΑ ;


    ΚΑΝΕΝΑΣ .

    ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ .

    ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΕΝΟΣ ΚΟΝΤΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΑΝ ΕΘΝΙΚΟ ΕΥΕΡΓΕΤΗ. "

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Tha ithela na sxoliaso oti ola ta sxolia pou anartithikan einai entelos asxeta me to arxiko blog spot!

    ennoeitai oti kaneis tsin eyropi dn thelei na katareysei i Ellada..as min 3exname ..oti yata pou xrotsaei i ellada ta xrostaei se eyropaikest trapezes..

    an i xora xreokopisei ..paei na pei oti ayta ta xrei dn tah plirothoun k tha einai i arxi mias akoma krisis!

    Peritto na po..to oti to mono pou skeftetai o elinas politis einai pou th apaei to sabato vrado na ta piei i me to oti ekane i menegaki sto gamo tis ...k merikoi akoma pou apla tsakonontai sti bouli exontas 3exasei ta symferonta tou ethnous!

    apo filosphein stil Ellada eimaste protoi..kata t alla..to xaos!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *