GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανθρωποι και ποντίκια...

Σχολιάζει ο Πόντικας Ποντικάκι γεννήθηκα γεροπόντικας θα πεθάνω, αλλά μη μου πεις αφεντικό πως αν ξαναρχόμουνα στη ζωή θα προτιμούσα να ήμ...

Σχολιάζει
ο Πόντικας


Ποντικάκι γεννήθηκα γεροπόντικας θα πεθάνω, αλλά μη μου πεις αφεντικό πως αν ξαναρχόμουνα στη ζωή θα προτιμούσα να ήμουν άνθρωπος...
Είσαστε για γέλια όλοι σας, εκτός από τους σπηλαιανθρώπους που πάλευαν ολημερίς με νύχια και με δόντια για να εξασφαλίσουν τη τροφή τους, γιατί οι σημερινοί -εκτός από τους διψασμένους και πεινασμένους της Γης- εφευρίσκουν κόλπα όχι μόνο να τα κονομήσουν αλλά και το πως θα διατηρούνται στη δημοσιότητα...
Και το πόπολο, αυτό που ψηφίζει για το ποιοί θα το κυβερνήσουν και δίνει με το τηλεκοντρόλ της ψευδεπίγραφης agb (κάπως έτσι τη λένε...)τηλεθέαση στους αμαθείς, στα φρικιά και στις ξέκωλες, αγωνιά αν ο τάδε χωρίζει από τη δείνα, δηλαδή τα εννιάμερα του γυαλιού που λεγε και η Μαλβίνα και καλή της ώρα, γιατί το δικό σας ρολόι όλο και ξεκουρτίζεται σαν το μπρασελέ μαιμού που παλιά πουλούσαν οι γύφτοι, τώρα οι κογκολέζοι στις καφετέριες...
Αφεντικό σου γράφω μη χάσω το μεροκάματο που μου δίνεις, όπως άκουσα ότι...

θα δίνει το γκουβέρνο δελτία τροφίμων στους άνεργους, άντε πάλι θα τα κονομήσουν τα σούπερμάρκετ γιατί λίγα βγάζουν...
Α ρε κακοόμοιροι πρωτόγονοι που παλεύατε πεινασμένοι για μιά ρίζα, για ένα καρπό, ενώ τώρα οι απόγονοί σας και τι δεν σκαρφίζονται για την απόχτηση ενός πρωτοσέλιδου, μιάς βίλας με πισίνα, ένός σκάφους με τουρμπίνες...
'Ανθρωποι και ποντίκια, εσείς μέσα στις φάκες της καταναλωτικής και αχόρταγης κοινωνίας, εμείς λέφτερα στους σκουπιδότοπους που δημιουργεί το σκατό σας...
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στη δεύτερη δουλειά μου, γιατί δεν τη βγάζω με μία...

12 σχόλια

  1. Ρέ ΠΟΝΤΙΚΑ,ακόμη κι οί ύβρεις δι΄ αυτούς,διαφήμιση είναι!!!!
    Επομένως,παύσατε πύρ!!!
    Σιγήστε επί τέλους!!
    Στά @@@@@@@ μας διά τό ζεύγος καί τό όποιο ζεύγος,τών ""ΤΙΠΟΤΑ"".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το βιντεάκι με το μαστουρωμένο μωρό είναι ασύλληπτο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. PONTIKA EISAI MEGALH PONTIKOMAMH TO MORO EINAI APITHANO !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το βινρεοστιγμιότυπο με το μωρό είναι όλα τα λεφτά ακόμα γελάω.....Μπας και είναι το μωρό της κατρουλούς της τηλεόρασης;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι πρωτάνθρωποι ήταν αγνοί κι΄όχι διεφθαρμένοι σαν τους σημερινούς, αλλά και τα ποντικάκια αλλιώς ήταν τότε κι΄αλλιώς σήμερα. Τα πάντα έχουν πονρέψει, ακόμα κι΄ο Θεός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρεπόρτερ απόμαχος ο Πόντικας, πρωτοπόρος μπλόκερ η Ποντικομαμή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "...δίνει με το τηλεκοντρόλ της ψευδεπίγραφης agb (κάπως έτσι τη λένε...)τηλεθέαση στους αμαθείς, στα φρικιά και στις ξέκωλες..."

    Ακριβώς μιλάμε για μια ξέκωλη(Μενεγάκη), που έγινε ότι έγινε προσφέροντας τις ιδιαίτερες υπηρεσίες της σε καναλάρχες, γιατρούς, εφοπλιστάδες και δε συμμαζεύεται. Ο κ. τάδε δεν ήξερε τι μπουμπούκι έπαιρνε; ας ρώταγε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ ΣΤΟ ΒΗΜΑ....

    Το σημειώνω διότι δεν το θεωρώ δεδομένο. Στη χώρα μας επικρατεί συνήθως η αντίληψη ότι η δημοσιογραφία είναι κάτι ανάμεσα σε αντιεξουσιαστική διαδικασία και σε άσκηση εκπροσώπησης του «λαού» ή του «πολίτη». Δεν το πίστεψα ποτέ. Ο δημοσιογράφος, κατά την άποψή μου, δεν είναι ούτε κοινωνικός αγωνιστής, ούτε κομματικός πολιτευτής, αλλά ένας επαγγελματίας άπατρις, άφιλος, ακομμάτιστος και, στο μέτρο του δυνατού, ανεπηρέαστος. .....

    ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Διάδωσέ στο face book,email φίλων,σε όλα τα blogs.

    ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΣΟΦΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΦΙΛΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΤΗΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΙ Η ΛΥΣΗ ΔΡΑΣΤΙΚΗ!
    ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
    ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ:

    "Εχει κανείς την εντύπωση ότι με υπογραφές και διαμαρτυρίες θα μας ακούσουν;
    Όλοι αυτοί είναι τόσο φασίστες και ύπουλοι που ο Χίτλερ και ο Στάλιν φαντάζουν μπροστά τους αρχάγγελοι!
    Μια είναι η λύση.
    Το χρήμα! Και δεν εννοώ να τους λαδώσουμε. Όχι. Αλλά να αναγκάσουμε αυτούς που μπορούν ώστε να τους πιέσουν για να σκοτώσουν το έκτρωμά τους.
    Και δεν είναι άλλοι από τους τραπεζίτες.
    Διάβασα στα σχόλια σε κάποιο blog, δεν θυμάμαι, ίσως και εδώ, που έλεγε κάποιος να αποσύρουμε τις καταθέσεις μας από τις τράπεζες, ώστε ν' αναγκαστούν κι αυτοί ν' αποσύρουν το κατάπτυστο νομοσχέδιο.
    Ήταν η καλύτερη ιδέα που έχω ακούσει μέχρι σήμερα και εγώ το έκανα ήδη.
    Προσκαλώ και άλλους να το κάνουν διότι είναι η μόνη λύση, ειδικά αυτή τη στιγμή που η κυβέρνηση χρειάζεται και το τελευταίο ευρώ. Χωρίς "ευρώπουλα" δεν μπορούν να κάνουν τίποτα!
    Κάντε το όλοι και θα δείτε ότι σε 15 - 20 ημέρες όχι μόνο δεν θα υπάρxει το έκτρωμά τους αλλά θα έχουν απελάσει και τον τελευταίο παράνομο λαθρομετανάστη. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ."

    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΤΟΥ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ: ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ ΡΕ ΕΕΕ - ΕΧΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟΥ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ...!!!

    Ο ΛΑΘΡΕΠΙΒΑΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. "Κύριε Κούλογλου, αληθεύουν όσα μας καταγγέλουν; Ο κ. Γερουλάνος γνωρίζει; Ο ΓΑΠ γνώριζε όταν του ανέθετε συνέντευξη με bloggers;"


    "Κύριε Γερουλάνο η αξιοκρατία σας είναι Κουκουλογλική. Μπράβο. Βάλατε στο ΔΣ της ΕΡΤ έναν άνθρωπο που
    1 Έχει καταδικαστεί για λογοκλοπή. Το βιβλίο του "Έγκλημα στο Προεδρικό Μέγαρο" είναι πιστή αντιγραφή του βιβλίου του Μανουέλ Μπονταλπάν, "Φόνος στην Κεντρική Επιτροπή". Κάντε απλώς έναν κόπο να διαβάσετε τα δύο βιβλία ή έστω την δικαστική απόφαση...
    2 Συνηθίζει να λογοκλέπτει και να "δανείζεται" τα 20 χρόνια που λέει ότι ήταν στην ΕΡΤ. Αγοράζει ξένα ντοκιμαντέρ, τα ελληνοποιεί με την παρουσία του ή συνεντεύξεις και κάποιων ακόμη και τα εμφανίζει ως δικά του. Και βέβαια τα πουλά στην ΕΡΤ σε εικοσαπλάσια τιμή.
    3 Η δεοντολογία του και η σοβαρότητά του είναι αυτές που του επιτρέπουν να κάνει διαφήμιση για την LEXUS.Ο μοναδικός δημοσιογράφος που δέχτηκε να κάνει διαφήμιση και να κάνει την όποια δημοσιογραφική του δράση σκαλοπάτι για τις διαφημιστικές.
    4 Έφυγε από την ΕΡΤ μόλις το 2008, όταν οι συνάδελφοί του, άξιοι επαγγελματίες με περγαμηνές (Τσίμας, Βαξεβάνης, Τέλογλου) διώχτηκαν μόλις ανέλαβε η ΝΔ.
    5 Δεν είχε την εντιμότητα να πει πως η θητεία του ως δημοσιογράφος παντός καιρού στην ΕΡΤ έληξε, όταν τα χάλασε με τον Παναγόπουλο και τις εταιρείες παραγωγής και δεν του ανανέωσαν το συμβόλαιό του. Αν αυτού διαδίδει πως τον έφαγε ο Καραμανλής, ο Πούτιν, τα Άλιεν και άλλοι πολλοί.
    6 Όχι μόνο δεν έχει καμιά επιτυχία στο επάγγελμα (πέρα απ το να κάνει δημόσιες σχέσεις και να εμφανίζεται με διανοουμενίστηκη κριτική αφ υψηλού για όσα βεβαίως δεν φτάνει) αλλά δεν του έδωσε κανένας δουλειά στην ελεύθερη αγορά γι αυτό ακριβώς το λόγο. Όσι έφυγαν από την ΕΡΤ (ακόμη και οι πρόσφατοι) βρήκαν δουλειά. Ο Κούλογλου ούτε βρήκε ούτε θα βρει.
    7. Μόλις ανακοινώθηκε η τοποθέτησή του στο ΔΣ, δεν είχε την σεμνότητα να μιλήσει για δουλειά (δεν υπάρχει τέτοια λέξη γι αυτόν) αλλά για το πρόσωπό του, την "αδικία" που έγινε εναντίον του και τις εκπομπές του.
    Κρίμα κύριε Γερουλάνο"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. απο σχόλια εδώ και 4 ώρες ουδέν, καθυστερείς και μας δουλεύεις μίστερ Καψαμπάλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πόντικα το δικό μου σχόλιο, από τις 8.30 το έφαγε η γάτα. Τώρα είναι 12.42 τα μεσάνυχτα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *