GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε κλοιό αγροτών ο τουρισμός στην Ευρυτανία...

Από το http://prassia-eyrytanias.blogspot.com/ Σε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ υπολογίζεται η οικονομική ζημιά που έχει υποστεί ο νομός μας από...

Από το http://prassia-eyrytanias.blogspot.com/

Σε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ υπολογίζεται η οικονομική ζημιά που έχει υποστεί ο νομός μας από τα μπλόκα των αγροτών. Η παρατεταμένες κινητοποιήσεις των αγροτών έχουν ξεσηκώσει τους Ευρυτάνες που ζουν από τον τουρισμό.
Όσο περνάει ο καιρός τόσο μεγαλύτερο είναι το πλήγμα που δέχεται πλέον ο νομός μας στο θέμα του τουρισμού. Οι ακυρώσεις σε κρατήσεις ξεπέρασαν το 60% σε ενοικιαζόμενα δωμάτια και ξενοδοχεία. Η οικονομική ζημιά που υφίσταται ο τουριστικός κλάδος του νομού μας είναι ανυπολόγιστος.
Μεταξύ άλλων μας λένε ...«κατανοούμε την θέση των αγροτών αλλά είναι απαράδεκτο να κλείνουν τους δρόμους καταστρέφοντας άλλες κοινωνικές ομάδες. Στην Ευρυτανία διανύουμε την περίοδο της τουριστικής σεζόν. Δυστυχώς όμως ...

ο χρόνος κυλάει εις βάρος μας. Όσοι είχαν προγραμματίσει ταξίδι στην Ευρυτανία, είχαν κανονίσει τις άδειές τους, την παρέα τους αλλά δεν είχαν προβλέψει την κατάληψη της χώρας από τους αγρότες. Αυτοί οι επισκέπτες δεν θα έρθουν ποτέ στην Ευρυτανία. Ότι ήταν να γίνει έγινε. Εμείς έχουμε υποστεί μεγάλη οικονομική ζημία. Και μαζί με μας, εκατοντάδες επιχειρηματίες που ζουν από τον τουρισμό».
Πρόκειται για την χειρότερη τουριστική περίοδο εν μέσω… σεζόν. Μόλις πριν λίγες εβδομάδες, η Ευρυτανία καταγράφονταν ως ο πρώτος χειμερινός προορισμός της χώρας με πληρότητα που έφτασε στο 100% τα Χριστούγεννα και τις ημέρες των εορτών.
Ωστόσο, σήμερα οι επιχειρηματίες του νομού μας βρίσκονται σε απόγνωση. Η τουριστική κίνηση έχει κατακόρυφη πτώση που σε πολλές περιπτώσεις έχει αγγίξει και το 70%.

1 σχόλιο

  1. ΑΠΟ ΤΟ LHMERI

    Στο χειρότερο σημείο βρίσκονται οι σχέσεις του Νομάρχη της Αθήνας Γιάννη Σγουρού με τον Νομάρχη Πειραιά Γιάννη Μίχα. Το ενδιαφέρον και των δυο για την νέα αιρετή Περιφέρεια Αττικής, τους έχει κάνει να κονταροχτυπιούνται και μάλιστα με χτυπήματα κάτω από τη μέση. Ο Σγουρός έστειλε επιστολή στον Υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Ραγκούση κάνοντας λόγο για αυλοκόλακες, φωτογραφίζοντας τον Μίχα. Ο δε Νομάρχης Πειραιά, του απαντά με «πληρωμένα» δημοσιεύματα και πολύ πολύ παρασκήνιο.
    Έπεισε τον Υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Ραγκουση, να μην παραστεί σε συνεδρίαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου της Αθήνας για τον Καλλικράτη, αλλά σε συνεδρίαση του διευρυμένου ώστε να είναι και ο ίδιος και να ελέγχει την κατάσταση.
    «Έφαγε» το Σγουρό από κεντρικό ομιλητή του συνεδρίου της ΕΝΑΕ, , ενώ έβαλε και μια ιστοσελίδα που ασχολείται με την αυτοδιοίκηση -και ζήτημα είναι αν μπαίνουν μέσα 500 άνθρωποι την ημέρα- να γράψει ότι ο Σγουρός τσακώνεται με τη Φώφη...για την περιφέρεια την οποία λιγουρεύεται ο ίδιος και μάλλον θα την πάρει τελικά ο Ραγκούσης.
    Η πλάκα είναι ότι για να δει ο Μίχας υποψηφιότητα για την περιφέρεια θα πρέπει να σπάσει ο διάολος το ποδάρι του...
    Λέτε γι αυτό να επιμένει στις τρικλοποδιές;;;,
    Ως πότε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *