GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

5,5 δις για τους αγρότες...

8 σχόλια

  1. ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ.ΓΙΑΤΙ ΚΡΑΤΑΣ ΤΑ ΡΑΜΟΛΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΧΕΙΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ.ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Ο ΜΟΣΧΟΝΑΣ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ.ΧΑΤΖΗΦΩΤΙΟΥ ΛΑΔΙΚΟΣ ΜΠΕΧΡΑΚΗΣ.ΤΙ ΑΡΑΓΕ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ .80 ΝΤΑΡΗΔΕΣ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΑΡΚΕΤΑ ΝΤΕΡΛΙΚΩΣΑΝΕ.ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΜΟΦΑΙΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ.ΕΧΕΙΣ ΣΤΙΨΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙΣ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΣΤΑ ΓΕΡΟ ΠΙΡΑΓΧΑΣ ΜΙΣΘΟΥΣ .ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΚΟΒΟΥΝ ΤΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ ΚΛΑΡΙΑ.ΕΣΥ ΗΣΟΥΝ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ ΟΣΑ ΠΑΛΙΑ ΣΠΙΤΙΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΘΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΠΡΑΣΙΝΟ.ΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΗΝ ΣΤΟΜΑΤΑΡΑ ΤΟΥΣ.ΠΟΙΟ ΠΑΛΙΟ ΣΠΙΤΙ ΕΡΡΙΞΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΠΡΑΣΙΝΟ.ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΟΥ.ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ.ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΥΡΑΤΣΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΒΡΩΜΙΣΕΙ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ.ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΠΡΟΣΤΙΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σιγά καλέ σου ....σιγά την άμαξα.
    Μην πέσει κανένα τσουβάλη με χρυσά.
    ΚΟΨΤΕ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΡΕ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ.
    την μία μέρα δεν υπάρχει σάλιο
    και το πρωι της άλλης ΒΡΗΚΑΤΕ ΦΛΕΒΑ ΧΡΥΣΟΥ !
    αι σιχτίρ.
    ΕΠΑΓΓΕΛΑΜΑΤΙΕΣ ΨΕΥΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΥΣΤΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΑΛΗΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΕΣ ΥΑΙΝΕΣ.

    ΤΑ 5,5 ΔΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΥΤΕ ΑΥΞΗΣΗ ΑΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΛΩΣ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΧΡΩΣΤΑ ΤΟ ΚΟΛΟΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΕΕ ΛΟΓΩ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ.

    ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΙΜΩΝ ΚΑΙ ΛΗΨΗ ΠΑΚΕΤΟΥ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΟΠΩΣ ΤΑ 500 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΗΣ ΝΔ ΠΕΡΥΣΙ Η ΤΟ 1 ΔΙΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΑΣ. ΓΙΑΥΤΟ ΑΠΕΡΓΟΥΝ.

    ΤΕΤΟΙΑ ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΣΤΙΚΑ ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ...ΔΙΝΕΙ 5,5 ΔΙΣ.

    ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΡΕΕΕΕΕΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν τους συμπαθώ καθόλου αυτούς τους αυθάδεις του αγρότες.

    Ούτε ένας από δαύτους δεν μένει στην Εκάλη και το Καστρί και, σύν τοις άλλοις, άκουσα ότι τα νύχια τους είναι απεριποίητα και δεν πάνε ποτέ γυμναστήριο, τέννις τίποτε και ούτε κάνουν κανό.
    Απολίτιστοι άνθρωποι, μπλιάχ!!!

    ΟΧΙ ΣΑΝ .ΕΜΑΣ ΤΗΣ ΑΛΗΤ΄ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΡΜΑΤΕ...........
    5,5 δις στους αγροτες ?
    Γιουρουσι στα ταμεια!! Λεφτα υπαρχουν!! Ολοι στους δρομους!!
    Να κονομησουμε και εμεις!!
    Οχι μονο οι αγροτες!
    Ο καθε Ελληνας εχει δικαιωμα για μια καλυτερη ποιοτητα ζωης!
    Αν η κυβερνηση δωσει χρημα-ρευστο στο χερι- στους αγροτες. πρεπει να ειναι αιτια απεργιας για ολους μας. Δεν μπορει καποιοι να τρωνε και αλλοι να πεινανε.
    Δεν μπορει καποιοι να φορολογουνται και αλλοι να τα περνουν.
    Τερμα με αυτα!! Αν γινει κατι τετιο να αποκλειστει καθε δρομος της Αθηνας, λιμανι και το αεροδρομιο! Θα δωσουν και σε εμας (Μετα απο 15 μερες απραξιας)(Η κυβερνηση αποκυρησει την βια αρα δεν εχει κοστος).
    Αλλοιως να ανακαλεσει την σπαταλη των χρηματων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πόσο λάθος κάναμε άραγε όταν χαρακτηρίζαμε την κυβέρνηση του Γιώργου σαν «κυβέρνηση τσίρκο» ή σαν «κυβέρνηση παιδικής χαράς»; Δυστυχώς, τεράστιο…! Περάσαμε πλέον σε ένα επίπεδο τέτοιο, που σε λίγο καιρό θα ευχόμαστε να είχαμε κυβέρνηση «τσίρκο» ή «παιδική χαρά»…
    Η αποδοχή του πρωθυπουργού της Ελλάδας, Γιώργου Παπανδρέου, στην έκκληση του Ταγίπ Ερντογάν, να συζητηθούν μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας όλα τα θέματα που προβληματίζουν τις ελληνοτουρκικές σχέσεις, αποτελεί πραγματικό κόλαφο για την ελληνική πολιτική και δυστυχώς για την μελλοντική κυριαρχία της Ελλάδας στο Αιγαίο και την Θράκη…
    Η Τουρκία κατάφερε, κάτω από την συνεχή στρατιωτική πίεση, να σύρει τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, τον Γιώργο Παπανδρέου, σε εφ’ όλης της ύλης συζητήσεις…!
    Το γεγονός, όσο παράδοξο και αν φαίνεται, όσο και αναπάντεχο και αν θεωρείται, δεν αποτελεί ουσιαστική έκπληξη, εάν λάβουμε υπόψη μας τον χαρακτήρα και την ιδιοσυγκρασία του κυρίου Παπανδρέου. Ο άνθρωπος, εξάλλου, το είχε πει προ ετών στον Καναδά, «καλύτερα να δώσουμε μερικά στρέμματα γης για να μπορούμε να κοιμόμαστε ήσυχοι»… Και για όποιους δεν το κατάλαβαν, ο κύριος Παπανδρέου επιθυμεί να μην του χαλάσει κανείς τον ύπνο, οσοδήποτε και αν είναι το κόστος…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΝ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΗΣΑΝ Η "ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ" ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ, ΘΑ ΤΗΣ ΧΑΡΙΖΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΤΑ 5,5 ΔΙΣ.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΧΑΡΙΣΟΥΝ.
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΗ Ν.Δ. ΓΙΑ ΤΗΝ "ΔΩΡΕΑ" ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΑΥΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΠΙΡΑΝΧΑΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *