GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οργισμένοι με τον λάθος άνθρωπο...

...οι''νεοι'' των stage . Από τον Χρήστο Λουτράδη . Ειναί σκληρή η ανεργία. Τραυματική. Ισοπεδωτική. Δεν αμφισβητεί κανείς ό...

...οι''νεοι'' των stage
.
Από τον Χρήστο Λουτράδη
.
Ειναί σκληρή η ανεργία. Τραυματική. Ισοπεδωτική. Δεν αμφισβητεί κανείς ότι σε ένα βαθμό η οργή των "νέων" των stage είναι δικαιολογημένη. Μόνο που στρέφεται σε λάθος πρόσωπα. Με τον ευατό τους πρέπει να είναι οργισμένοι. Με τον ευατό τους που επέτρεψαν να καταστήσουν μεταπρατικό εμπόρευμα στο παζάρι της παρακμής την εργασιακή τους απόγνωση, εις βάρος των χιλιάδων νέων του ιδιωτικού τομέα που αναζητούν διακαώς μια θέση στο βάθρο της απασχολήσης. Με τους πολιτικούς τους προστάτες πρέπει να ...

οργίζονται οι "νέοι" των stage. Όλους αυτούς που επαίζαν στην πλάτη των ''παιδιών'' τα μικρο-πολιτικά τους παιχνίδια. Αναρωτιέμαι γιατί κανείς δεν έχει μιλήσει για τις ευθήνες του κ. Βερναδάκη. Αναρωτιέμαι γιατι κανείς δεν τολμά να πάει στον εισαγγέλεα όλους αυτούς που είναι υπεύθυνοι για τις παράνομες προσλήψεις. Γιατί η σημαντικότερη μεταρρυθμίση μιας κυβέρνησης είναι να στείλει στον καιάδα τον μαυρογιαλούρο της διπλανής πόρτας...

28 σχόλια

  1. Η ΝEA ΤAΞΗ σχεδιάζει τώρα το μεγαλύτερο κτύπημα κατά της χώρας, ΤΗΝ ΕΘΝΟΛΟΓΙΚΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ με την ελληνοποίηση παιδιών εισβολέων [λαθρομεταναστών], που θα μείνουν νόμιμα γιά πάντα, αυτοί [200000-250000] και οι συγγενείς τους [800000-1000000] στη χώρα. Για να πετύχει τον σκοπό της χρησιμοποιεί συχρόνους Νενέκους [ΤΖΕΦΡΥ-ΜΠΟΥΛΗΣ-ΠΑΚΗΣ-ΝΤΟΡΑ-ΓΙΑΝNΑΚΟΥ-ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ-ΔΑΜΑΝΑΚΗ-ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΣ-οι περισσότεροι του ΣΥΡΙΖΑ-μερικοί του ΚΚΕ-ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ-ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ-ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ κτλ] που εκμεταλλεύονται τον ανθρωπισμό μας. Σαν ''΄ελληνες''[και με κατεύθυνση της χώρας προελεύσεώς τους] άσχετα με το που θα μένουν θα μπορούν να γραφούν όπου θέλουν δημότες π.χ. οι Αλβανοί στην Ηγουμενίτσα, οι Ασιάτες στην Κομοτηνή κτλ. Σκέφτηκαν όσοι το συζητούν, αυτή την περίπτωση? Είναι τόσο ηλήθιοι ή αδίστακτοι προδότες? Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια η χώρα έχει γεμίσει ΕΦΙΑΛΤΕΣ και ΝΕΝΕΚΟΥΣ, οι οποίοι γνωρίζουν ότι είναι προδότες αλλά αδιαφορούν, διότι πιστεύουν ότι θα μείνουν ατιμώρητοι και διότι οι σύγχρονοι ΞΕΡΞΗΣ και ΙΜΠΡΑΗΜ δίνουν πολλούς ΔΑΡΕΙΚΟΥΣ και ΓΡΟΣΙΑ με ρήτρα ΔΟΛΑΡΙΟΥ. Μήπως κάποιος πρέπει να τους μιλήσει για τον ΑΘΗΝΑΔΗ και τον ΣΑΓΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΚΑΙ ΠΕΡΝΟΥΜΕ 600 ΕΥΡΟ ΚΑΙ ΣΧΟΛΑΜΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΑΛΑΖΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΑ STAGE ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΡΟΙΔΑ.??ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΗΤΕ ΚΟΠΡΙΤΕΣ STAGAΔΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΑΤΕ ΚΑΙ ΜΟΡΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ.ΕΛΑΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΓΛΥΚΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ.ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.ΡΕ ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΙΤΕΣ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΕ ΟΛΟΥΣ ΕΞΩ ΚΑΙ ΜΕ ΙΣΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΜΕΣΩ ΑΣΕΠ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εμείς πάντως μαζί σου ΛΟΥΤΟΚΑΜΠΙΝΕ του πασοκ ΔΕΝ ΟΡΓΙΖΌΜΑΣΤΕ ΜΕ ΣΕΝΑ.
    ΧΕΣΜΕΝΟ ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ
    ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΣΟΙ ΣΟΥ.
    ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ.

    ΟΥΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΚΑΜΠΙΝΕ ΚΑΙ ΧΑΛΕ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. http://www.hurriyetdailynews.com/n.php?n=more-productive-ties-seen-between-athens-ankara-2009-11-06

    Αυτό δεν ειναι προδοσία Χρήστο Λουτράδη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΑΥΡΟΓΥΑΛΟΥΡΕ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΤΟ 2000-2004.
    ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΩΧ ΜΩΡΕ.
    ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.
    ΕΔΩ ΜΕΣΑ.
    ΜΕ
    ΤΟΥΣ ΜΠΙΝΕΔΕΣ
    ΚΑΙ
    ΤΟΥΣ ΚΑΜΠΙΝΕΔΕΣ
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ !!!!
    ΑΜΑΝ ΠΙΑ.
    ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ >
    ΒΑΛΕ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΖΕΛΑ, ΚΑΜΙΑ ΕΥΑ, ΚΑΜΙΑ ΤΖΑΚΡΗ. ΚΑΜΙΑ ΠΕΜΗ >>>
    ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΤΟ MEGA.
    MΠΑΣ ΚΑΙ ΔΟΥΝΕ ΤΑ "ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ" ΚΑΝΕΝΑ ΜΟΥΤΙ. ΚΑΝΕΝΑ ΒΥΖΙ..ΚΑΝΕΝΑ ΜΟΥΝΙ.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε κλάμα οι Δεξιούληδες για το κόψιμο της μοριοδότησης, πριμοδότησης των στατζελάκηδων !
    Ξέρεις τι αδικία είναι να έχεις σιγουρέψει την πρόσληψη σου στο Δημόσιο κατά πενήντα τοις εκατό σε σχέση με τους βλάκες που δεν είχαν μπάρμπα στην Κορώνη και ήταν εκτός stage, και που βεβαίως δεν είχαν και καμιά ελπίδα και στην συνέντευξη μην ξεχνιόμαστε, και τώρα να έχεις να αντιμετωπίσεις το μέγα ανήθικο πρόβλημα, το τερατώδες ανοσιούργημα που σου δημιούργησε η κυβέρνηση του Πασόκ, (για όλους τους στατζελάκηδες) να διαγωνιστούν, αν εξακολουθούν να θέλουν θέση στο Δημόσιο, επί ίσοις όροις με όλους τους βλάκες και ηλίθιους που ΗΤΑΝ ΕΚΤΟΣ STAGE ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΕΞΙΟΙ!
    Ακουσον άκουσον, τα γαλάζια παιδιά, τα μοσχαναθρεμμένα, τρώγοντας ομόλογα, και Βατοπέδια, που πίνανε χρόνια στην υγεία των κορόιδων, τα παιδιά που θησαύριζαν στις επιτροπές, τα παιδιά που έπαιρναν το μισθό στο σπίτι τους, να κατέβουν σε μια άθλια αίθουσα εξετάσεων, με όλη την πλέμπα, τις στρατιές των ανέργων που βρωμά το χνώτο τους από την απλησιά, που τρέμει το κατοσάγουνο τους από την πείνα, που κρατούν ένα κολόχαρτο του Μετσόβειου Πολυτεχνείου στα χέρια που δεν κάνει ούτε για να καθαρίσουν τον κόλο τους καθότι σκληρό!
    Αυτά λοιπόν τα γαλάζια παιδιά ΘΈΛΟΥΜΕ να ανακατευτούν με τον υπόκοσμο της εργατικής τάξης, τους ανθρωποφάγους με το κονσερβοκούτι στα χέρια, τους έτοιμους από καιρό και προσανατολισμένους σε μια τίμια θέση για να δουλέψουν, θέση που έχουν στο μυαλό τους να την καταλάβουν τίμια και να αναγνωρίσουν τον καλύτερο τους αν διαγωνιστούν επί ίσοις όροις, και τον μόνο που θα μεμφθούν θα είναι ο εαυτός τους και μια άτυχη στιγμή ;
    ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ! Τώρα είναι η στιγμή να δείξουμε την καλή μας καρδιά προς αυτά τα τόσο ευαίσθητα, αθώα γαλάζια παιδιά, στις πορείες που θα κάνουν και δίκαια, να μπούμε μπροστά, με τα μωρά μας κρεμασμένα στα στήθια, σαν τους Λεωφορειούχους μας το 1993, ενάντια στο ζοφερό κράτος του Πασόκ, και να φωνάξουμε προς κάθε κατεύθυνση.
    Ζήτω η Μοριοδότηση και η Συνέντευξη που δεν άφηναν πόρτα ανοιχτή παρά μόνο για τα ευγενή, αθώα γαλάζια παιδιά!
    Ζήτω ο σοφός καθηγητής Πανεπιστημίου που τα εισηγήθηκε!
    Ζήτω τα γαλάζια Αθώα Παιδιά!
    Ζήτω όποιος από τους υποψήφιους αρχηγούς της Δεξιάς μας υποστηρίξει, και μας υποσχεθεί ότι από τον τερματισμό της Σύμβασης μας επί Πασόκ και μέχρι να ξαναγίνει κυβέρνηση η Δεξιά εμείς τα παιδιά, θα προσληφθούμε καταλαμβάνοντας και την ανάλογη θέση, και θα πληρωθούμε ( ΤΟΤΕ ) για όλα τα Πέτρινα χρόνια που πέρασαν κανονικά, ως εργαζόμενοι, και με τους τόκους, και με τα διαφυγόντα κέρδη.
    ΖΗΤΩ Η ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΗΣ , ΖΗΤΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΒΕΡΝΑΔΑΚΗ-ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΟΑΕΔ,ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΡΓΑΣΘΗΚΕ,ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΜΟΝΙΜΩΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΟΣ ΣΤΗ Ν.Δ.-ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΜΕ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ.ΣΤΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΔΕ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΝΑΘΕΣΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΙ ΜΕ STAGE-Κ.ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ-ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΜΗΣΩ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ ΣΤΟΝ ΟΑΕΔ!!!Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΓΣΕΕ-ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΛΟΓΩ ΘΕΣΜΙΚΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ-ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΩ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ.ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ..ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ..ΧΡΗΣΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ωστε φταινε οι ιδιοι
    επειδη πηγανγια δουλεια με 550 ευρω το μηνα
    αντι να μεινουν στην ανεργια με ΜΗΔΕΝ ευρω το μηνα;|!
    Η με 350 αν ειχαν "απολυθει" μετα 14 μηνες;!

    Δηλαδη το μηδεν
    η τα 350
    ειναι ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ απο τα 550;

    Αληθεια αυτα τα εγραψες νηστικος
    η μετα απο ενα Αμερικανικο πρωϊνο;

    ελα στο club μας
    τιμης ενεκεν δωρεαν εγγραφη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. οι ΝΔ δεν εχει καταλαβει γιατι εχασε τις εκλογες βλεπω και το ΠΑΣΟΚ να κοινητε στα ιδια βηματα και μετα θα αναρωτιτε τι εγινε και εχασα ποιο ηταν το μηνυμα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Stage αδες παρτε τα παπαριαμασ τωρα και τρεχατε στην ανεργια χαχαχαχαχααχαχαχαχαχ,λεσ και οι αλλοι ηταν κοροιδα χαχαχααχαχαχαχαχα γαλαζια κοπροσκυλα τον πουλο τωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Συμβασιούχος8 Νοε 2009, 3:10:00 μ.μ.

    Την ΝΔ πρέπει να μηνύσουν οι συμβασιούχοι η οποία για ψηφοθηρικούς και κομματικούς λόγους εκμεταλλεύτηκε τις εργασιακές ανάγκες των νέων καλύπτοντας αναιδώς πάγιες ελλείψεις στον δημόσιο τομέα. Αλλά τι περιμένεις από τους ξεδιάντροπους καπιταλιστές, ακόμη και στο δημόσιο μετέφεραν την εκμετάλλευση και την εργασιακή αδικία που προώθησαν στην ιδιωτική εργασία. Όταν είσαι κατευθυνόμενος και ανόητος όμως δεν μπορείς να κρίνεις με νηφαλιότητα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ αυτή η άποψη, οι stagers ειναι τα θύματα της υπόθεσης, κανένα φταίξιμο στα παιδία. Ολοι έχουν ανάγκη και το στομάχι είναι κακός σύμβουλος όταν πεινάει(σχόλιο δημοσιογράφου), όλες οι ευθύνες βαραίνουν εκείνους που τα σχεδιάζουν αυτά.Όποιος συνεχίζει να ρίχνει φταίξιμο σε αυτά τα παιδιά είναι και ο ίδιος θύμα και μάλλον μεγαλύτερο. Φαύλος κύκλος η υπόθεση γιατί σε τελική ανάλυση θύματα είναι και οι πολιτικοί γιατί υποκύπτουν σε πιέσεις ξένων συμφερόντων. Πρέπει να βρεθεί λύση επειγόντος γιατι χανόμαστε. Κάποιος να νοιαστεί για τα παιδιά του επιτέλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. πράβο κε Λουτράδη για το άρθρο σας. Στείλτε το στους κυρίους Λοβέρδο και Χρυσοχοϊδη που επιμένουν σε μικροπολιτική τακτική (ευτυχώς μόνο σε αυτό το θέμα). Ίσως δεν έχουν συνειδητοποιήσει τη μεγάλη σημασία αυτής της απόφασης που πιθανόν να είναι η απαρχή για το κτύπημα του πολυπλόκαμου τέρατος του πελατειακού συστήματος που έχει διαλύσει σχεδόν τη χώρα αφού πλέον δεν υφίσταται αξιακό σύστημα ως συνεκτική κοινωνική ουσία.
    Η πολιτική άποψη από σοβαρούς πολιτικούς δεν διαμορφώνεται στα πρωϊνάδικα των Αυτιά, Παπαδάκη κλπ. Αυτοί οι κύριοι χύνουν κροκοδείλια δάκρυα για τους νέους των stage ενώ στην πραγματικότητα πουλούν τηλεοπτικό εμπόρευμα για τα αφεντικά τους και τους παχυλούς μισθούς τους.
    Είναι σίγουρο ότι γνωρίζουν ότι εκτός εικόνας υπάρχει η συντριπτική πλειοψηφία της κοινωνίας και των νέων που αγωνίζονται με αξιοπρέπεια και ήθος για το μέλλον τους.
    Δεν διαδηλώνουν, δεν φωνασκούν για να γίνουν τηλεοπτικό θέαμα, αλλά είναι αυτοί που έδωσαν αυτό το εκλογικό αποτέλεσμα για να μην κουρελιάζεται άλλο η αξιοπρέπειά τους.
    Αυτοί οι πολλοί αν αρχίσει η κυβέρνηση τις εκπτώσεις σε θέματα ισονομίας, αξιοκρατίας, διαφάνειας κλπ πολύ γρήγορα θα της γυρίσουν την πλάτη.
    Δεν είδα κανένα νέο μέχρι τώρα από αυτούς με τα πολλά προσόντα που εργάζονται στον ιδιωτικό τομέα με μπλοκάκια, εξαντλητικά ωράρια και εξευτελιστικές αμοιβές που υπολείπονται στις εξετάσεις του ΑΣΕΠ λόγω πριμοδότησης των ρουσφετιών, να βγαίνουν στα παράθυρα. Μήπως σε τελευταία ανάλυση σε αυτό το πελατειακό παιγνίδι έχουν βάλει το χεράκι τους και οι μεγαλόσχημοι δημοιογράφοι των καναλιών?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τα παιδία των στάζε είχαν κατά 99% μέσο και πήραν αυτές τις θέσεις. Δε φτάνει που στην πλειοψηφία τους είναι χωρίς πτυχία, θέλουν και μονιμοποίηση τρομάρα τους! Ας δώσουν Ασεπ αξιοκρατικά να ξεστραβωθούν κιόλας, καλό θα τους κάνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. κοπριτεσ ολοι μεσω ασεπ.τελοσ τα γλυψιματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Για μισό λεπτό..Τα "καημένα τα παιδιά των stage";"Καημένα" για ποιο λόγο;Που το μοναδικό τους προσόν ήταν να τρέχουν οικογενειακώς στα πολιτικά γραφεία;Έχω την ίδια ηλικία με αυτά τα παιδιά,δούλευα και γω με συμβάσεις απλά καταθέτοντας τα χαρτιά μου.Δε δούλευα κάθε χρόνο,ούτε περίμενα να με μονιμοποιήσουν επειδή με προσέλαβαν για κάποιους μήνες.Έμενα για πολύ καιρό άνεργη,αλλά δε βγήκα με το περίσσιο θράσος των παιδιών αυτών απαιτώντας να με μονιμοποιήσουν. Αν θέλουν να διοριστούν να μάθουν τη νόμιμη οδό,όχι μόνο το παράθυρο.Τις ευθύνες την έχουν κυρίως οι ίδιοι και δεύτερον οι πολιτικοί που πήγαν και τους έδωσαν ψεύτικες ελπίδες με αντάλλαγμα τα ψηφαλάκια..Τι να κάνουμε παιδιά,να κουραστούμε και λίγο,έτσι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑΧΟΥΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΜΑΘΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. 500.000 ΜΟΝΙΜΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ. ΜΕ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΤΩΝ ΚΛΑΔΙΚΩΝ
    ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΗ ΟΔΟ.
    ΟΔΟΣ ΚΟΥΤΣΙΟΓΙΩΡΓΑ. ΦΤΟΥΥΥ ΣΑΣ.

    ΑΛΛΑ...ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙΤΕ ΚΑΛΑ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ.
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ
    ΜΕ ΤΑ ΞΕΧΙΛΑ ΕΦΑΠΑΞ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΕΛΛΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΟΙ ΟΡΔΕΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΦΡΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕΤΑ ΤΟ 1981.

    ΑΛΛΑ !!!!!
    Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
    ΠΟΥ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ - ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΗΣ ΝΔ- ΕΙΝΑΙ ΧΛΩΜΗ..
    ΠΟΛΥ ΧΛΩΜΗ........ΣΑΝ ΠΕΘΑΜΕΝΗ.
    ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΕΦΑΠΑΞ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΙΑΡΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΜΟΙΡΑΖΕΙ
    ΠΑΛΙ Ο ΚΟΥΤΣΟΓΙΩΡΓΑΣ.......αλλά
    στους ΤΑΦΟΥΣ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. http://thethirdestate.net/2009/11/egemen-bagis-in-greece/

    kai edo re ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τον Κουτσόγιωργα θυμήθηκε ο 6:53,που έχει καμιά 20αριά περίπου χρόνια πεθαμένος.Αλλά έτσι είναι οι δεξιοί,μίσος και εμπάθεια,ακόμα και πεθαμένους κατηγορούν.Γιατί πας τόσο πίσω;Μέχρι πριν ένα μήνα ποιος κυβερνούσε για 5 χρόνια;Διόριζαν σωρηδόν από τα παράθυρα μέχρι και τις εκλογές.Λίγη αντικειμενικότητα δε βλάπτει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Παντα πίστευα ότι ο Λουτράδης είναι μαλάκας.

    Μετά από αυτό το κείμενο κατάλαβα πως έπεσα έξω.

    Είναι ξετσίπωτος μαλάκας!

    Το ίδιο και για 2-3 άλλους ανώνυμους εδώ μέσα.

    Αντί να ζητάμε να πάρει τα κεφάλια των υπεύθυνων πολιτικών η κυβέρνηση, τα ρίχνουμε στους Stagers... Για άλλη μία φορά δηλαδή να την πληρώσει ο αδύναμος.

    Ντροπή.

    Ο Λουτράδης ήταν αυτός που έγραφε άρθρα "ακούστε τα παιδιά" για τους μαθητές που κάνανε κατάληψη στα σχολεία... (όταν ήταν η ΝΔ κυβέρνηση)

    Είναι ο ίδιος που τώρα θα γράφει ότι "είναι μόδα οι καταλήψεις"

    ...

    Όσο ανεξάρτητο είναι το Πρες που δεν έβγαλε ούτε μία φωτογραφία από τους χιλιάδες νέους που ήταν την Πέμτη στην πορεία των Stage, άλο τόσο ανεξάρτητος είσαι και εσύ, ξετσίπωτε μαλάκα πρασινοφρουρέ κάφρε Λουτράδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΑΝΤΙ-STAGE ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΕ ΑΝΤΙΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ,ΞΕΧΑΜΕΝΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΓΑΛΑΖΟΚΟΚΚΙΝΑ ΤΟΥ ΧΘΕΣ,ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΟΙΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΑΘΗΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΘΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΜΠΑΙΝΑΝ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΤΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΥΠΟΜΑΣΤΕ?ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ?ΠΟΣΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΖΗΤΑΜΕ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ?ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ ΣΕ ΑΝΤΙΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΙΤΗΜΑ,ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΝΟΜΟΜΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Βρε ήμαρτον που μιλάνε οι Πασόκοι για ρουσφέτια!!!Ωραία με τα stage..το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε!!!ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΧΑΧΑΧΑ!ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΒΡΕ ΚΩΘΟΝΙΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΗΡΙΚΛΕς ΔΕΞΙΟΙ ΑΛΛΑ ΕΣΕΙς ΤΟΥς ΕΙΧΑΤΕ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ;;;;;;;;ΠΟΙΟΣ ΦΟΥΣΚΩΣΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΕ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ!!!ΟΥΣΤ.. ΜΕΤΑΞΩΤΟΙ!!!ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΗΔΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Τα σταζ ειχαν επισημες προκυρηξεις

    http://career.duth.gr/cms/?q=node/1949
    http://career-office.uoa.gr/node/view/13328?GDPORTALID=8e5fa8dfc2ad049d2b2670ff2f430949
    http://www.oaed.gr/Pages/SN_856.pg

    αρα αν οι σταζιερηδες μπηκαν με "μεσο" οι προκυρηξεις ηταν μουφα!!!

    Γιατι και οι αυριανες προκυρηξεις να μην ειναι μουφα ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ήταν δοσμένες οι θέσεις πριν την έκδοση των προκυρήξεων.Για επιβεβαίωση ρωτήστε αυτά τα "αδύναμα" παιδιά που ξημεροβραδιάζονταν στα πολιτικά γραφεία για μια θέση stage.Αν γίνει αντι-stage διαδήλωση(πολύ καλή ιδέα), θα μαζευτεί υπερδιπλάσιος κόσμος που θα αποτελείται από παιδιά με πτυχία και αξιοπρέπεια,που ψάχνουν τόσα χρόνια για δουλειά αλλά δε βρίσκουν,γιατί δεν έχουν το θράσος,ούτε τη διάθεση να "γλύφουν",όπως τα "αδύναμα" παιδιά που τόσα χρόνια έμπαιναν από τα παράθυρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. τα stage είναι δημιούργημα του ΠΑΣΟΚ, το οποίο ΠΑΣΟΚ τους μονιμοποίησε το 1999 και το 2000 (ΟΤΑ και ΝΟΜΑΡΧΙΕΣ).Οι συμβασιούχοι των κυβερνήσεων του Σιμίτη μονιμοποιήθηκαν με τον νόμο Παυλόπουλου! Εσείς όλοι που φωνάζετε κατά της νέας γενιάς συμβασιούχων που ήσασταν τότε;;;
    Υπάρχει περίπτωση κάποιος που εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα να παραιτηθεί για να εργαστεί για 8 μήνες με σύμβαση ορισμένου χρόνου στο δημόσιο;;;και ενώ γνωρίζει πως δεν θα επωφεληθεί μοριοδοτήσεως;;;
    Ακόμα και με τον νόμο Πεπονή,βασικό κριτήριο μέχρι στιγμής είναι ο χρόνος ανεργίας.
    Αν όμως, όπως σκοπεύουν να τον τροποποιήσουν, πριμοδοτήσουν τον χρόνο εργασίας σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα,τότε οι άνεργοι θα έρθουν σε δεύτερη μοίρα..
    ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ:ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΕΠ ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΣΘΕΣΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΠΟΛΥΑΡΙΘΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ 8ΜΗΝΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΑΝΕΩΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ!!!!ΤΕΡΜΑ ΣΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ!ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Συμφωνώ ότι τα stage ήταν δημιούργημα του πασοκ,αλλά την τελευταία 5ετία κατάντησε εργολαβία των γαλάζιων πολιτικών γραφείων. Εγώ θα έλεγα ναι στη μονιμοποίηση αξιοκρατικά και επι ίσοις όροις,αλλά μάλλον ρομαντική θα χαρακτηριστώ εφόσον το ρουσφέτι καλά κρατεί..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. stage αδες δεξιοι παρτε τα παπαριαμου,καθηστε στην ανεργια χαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση